2022. szeptember 23., péntek

Putyin pusztító figyelmeztetést küld a NATO-nak, ha egyáltalán próbálkozni mernek

Clayton Morris és Scott Ritter – YouTube, 2022. szeptember 23

Valami folyik Kínában; 80 km hosszú katonai konvoj Peking felé tartott

 

Valami történik Kínában; a Népi Felszabadító Hadsereg egységeiből álló – 80 kilométer hosszú – konvoj Peking felé tart. Az alábbi rövid videó a csapatmozgás egy kis részét mutatja be.

A katonai konvoj mellett most már azt is tudjuk, hogy a pekingi repülőtér több mint 6000 belföldi és nemzetközi járatot törölt. Emellett a nagysebességű vasút által értékesített összes jegyet felfüggesztették, és a vasút további értesítésig teljesen leállt.

Most széles körben elterjedt és kitartó pletykák (teljesen igazolatlanul) azt állítják, hogy Xi Jinping elleni "puccs" lehet folyamatban. Más pletykák szerint Xi elnök "házi őrizetben van". De senki sem erősíti meg ezeket a pletykákat, így csak az marad, ami bizonyítható: Óriási katonai konvoj tart Peking felé, és minden légi és vasúti közlekedés leállt.

A kínai netezők megrohamozták a közösségi média idővonalait azokkal a hírekkel, hogy Peking katonai fogságban van. A világnak azonban fogalma sincs arról, hogy mi történik, mert a város végül is el van vágva a világtól.

A News Highland Vision szerint a korábbi kínai elnök, Hu Jintao és a korábbi kínai miniszterelnök, Wen Jiabao meggyőzte Song Pinget, az Állandó Bizottság korábbi tagját, és visszavette az irányítást a Központi Gárda Hivatal (CGB) felett.

Ha a kínai puccsról szóló pletykák igazak, akkor a várakozások szerint a VALÓDI keményvonalasok veszik át az irányítást. Ha ez igaz, akkor hamarosan teljes támadás indul Tajvan ellen.

Többet, ha megtudok.

A Twitteren pletykák keringenek arról, hogy Kínában katonai puccsot hajtanak végre, és Hszi hamarosan lemond hivataláról. Rengeteg ilyen hozzászólás van, és különböző kiadványoktól/médiumoktól, többek között.

A csapatokat tömegesen szállítják Pekingbe, és egy 80 km hosszú konvojt láttak. Továbbá Kína több mint 6000 (!) belföldi és nemzetközi járatot törölt. Ezenkívül a nagysebességű vasút által értékesített összes jegyet felfüggesztik, és a vasúti forgalom teljesen leáll.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/valami-folyik-kinaban-80-km-hosszu-katonai-konvoj-peking-fele-tartott

Antikrisztuskövető Népirtó Gates Alapítvány azt kutatja, hogyan mossa át az agyad, hogy még több COVID-oltást vegyél fel

 

Tömeggyilkos Sátánfatty Bill Gates most dollármilliókat pumpál egy új agymosó programba, amely manipulálja az embereket, hogy a jövőbeni kísérleti COVID-19 oltásokat kapjanak.

A Bill és Melinda Gates Alapítvány "Overcoming Vaccine Hesitancy for Future COVID-19 and HIV Vaccines" (A jövőbeli COVID-19 és HIV-vakcinákkal kapcsolatos oltási vonakodás leküzdése) címmel közzétett egy tanulmányt, amelynek célja a vakcinákkal kapcsolatos vonakodás megfékezése: Lessons from Measles and HPV Vaccines" (A kanyaró- és HPV-vakcinák tanulságai).

Az augusztus 11-én közzétett, a Bioterrorista Hazug Gates által finanszírozott kutatók "a kanyaró és a humán papillomavírus elleni vakcinákkal kapcsolatos tétovázást leküzdő beavatkozásokról szóló tanulmányok narratív áttekintését" végezték el, hogy a tanulságokat a jövőbeli kísérleti oltásokra is alkalmazzák.

A Thenationalpulse.com beszámol: A kutatók kifejezetten arra hivatkoznak, hogy elsődleges céljuk az volt, hogy az emberek nagyobb valószínűséggel kapják meg a "jövőbeli" COVID-19 vakcinákat, és arra a következtetésre jutottak, hogy "a legsikeresebb beavatkozások közvetlenül a lakosságot célozták meg az oltásra".

 

 

"A pénzügyi ösztönzők alkalmazása potenciális eszköz lehet a vakcinák beadásának javítására" - folytatja a tanulmány, amely több mint 150 tudományos cikk áttekintéséből merítette elemzését.

"Az üzenetek megfogalmazása hatékony eszköze a vakcinák népszerűsítésének; az üzeneteket azonban gondosan kell megfogalmazni, és a célcsoportot kell megcélozni. A jövőbeni oltóanyag-promóciókban megfontolandó a pénzügyi ösztönzők, az ingyenes vakcinák és a vakcinabajnokok alkalmazása, mivel ezek sikeresen növelték mind a kanyaró, mind a HPV elleni vakcinával való beoltottsági arányt" - zárul a tanulmány, amely azt is javasolja, hogy "iskolákban, egyetemeken vagy egészségügyi intézményekben vakcinaprogramokat hajtsanak végre a serdülők és/vagy felnőttek megcélzására".

A tanulmány a gyermekek szívizomgyulladására összpontosító reklámok bevezetése közepette készült, amelyről a vizsgálatok többször kimutatták, hogy a COVID-19 vakcina mellékhatása.

A New York-i Presbiteriánus Kórház például szeptember 6-án feltöltött egy reklámvideót a Youtube-csatornájára "Gyermekgyógyászati betegtörténet - Suri (30-as verzió)" címmel.

"Surinak erős hasfájása volt, amiről kiderült, hogy szívizomgyulladás, egy súlyos szívgyulladás. Multidiszciplináris gyermekgyógyászati intenzív terápiás csapatunk azon dolgozott, hogy szabályozza a szívverését - és visszaadta neki, hogy újra önmagának érezze magát" - magyarázza a videó felirata.

A hirdetés az Amerikai Szívgyógyász Szövetség jelentését követi, amely elismeri, hogy a szívizomgyulladással kapcsolatban "a kockázatok fiatalabbaknál és egymást követő oltásadagok után kevésbé biztosak".

 

 

A kapcsolat különösen szembetűnő a fiatal férfiaknál, ahogy a tanulmány megállapította:

"A 40 évesnél fiatalabb férfiaknál az egymillió főre jutó többlet myocarditis-események száma magasabb volt az mRNS-1273 második adagját követően, mint a pozitív SARS-CoV-2 tesztet követően (97 [95% CI, 91-99] versus 16 [95% CI, 12-18])".

"A 40 évnél fiatalabb nők esetében az egymillió főre jutó többletesemények száma hasonló volt az mRNS-1273 második adagja és a pozitív teszt után (7 [95% CI, 1-9] versus 8 [95% CI, 6-8]" - tette hozzá a közlemény.

A COVID-19 vakcina beadásának lehetséges hátrányai mellett más tanulmányok is bizonyították, hogy a készítmény nem ad olyan jól védettséget, mint a természetes antitestek, vagy mint ahogyan azt a vakcinákat gyártó gyógyszergyárak ígérik.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-gates-alapitvany-azt-kutatja-hogyan-mossa-at-az-agyad-hogy-meg-tobb-covid-oltast-vegyel-fel

Mi van valójában a Covid "oltóanyagokban" - Dr. Mark Trozzi

Ez a beszámoló nagyon hosszú, az első link lehet a legjobban működik, a videót is tartalmazó oldalak lassan töltődhetnek be.

Ezek a kutatók nem találtak grafént az általuk vizsgált fiolákban.

'A csoport által vizsgált fiolákban nem mutattak ki grafén-oxidot vagy mikroszámítógépes chipeket'.

https://covid-unmasked.net/dr-mark-trozzi-whats-really-in-the-covid-vaccines/

https://drtrozzi.org/2022/09/23/whats-really-in-the-covid-vaccines/

Több mint 60 tudós több nemzet több laboratóriumának együttműködésével feltárja, hogy mi van valójában az injekciókban, és mi történik az injekció áldozatainak vérével.

Szia Brian, Kérlek, köszönd meg és áldd meg Dr. Sabine Stebel PhD, a működési hatékonyság szakértőjének, Dr. Ernst Hammel PhD fizikusnak és egy több mint 60 tudósból és szakértőből álló csapatnak, hogy az eddigi legátfogóbb tudományos elemzést adták ki az aljas, félrevezetett covid injekciókban rejlő titkokról, és az áldozatok vérében lévő szomorú, következetes rendellenességekről.
Ma szeretném megosztani a fő megállapítások rövid összefoglalóját, amelyet én magam készítettem 12 perces videóban és írásban, valamint az egyik vezető kutató, Dr. Sabine Sebel PhD, a funkciógyarapodás szakértőjének kiváló tízperces előadását, amelyet 22 perces, izgalmas kérdés-felelet követett, amelyben Dr. Ernst Hammel PhD fizikus csatlakozott hozzá, hogy válaszoljon az Egészségügyi Világtanács globális tagjainak kérdéseire:

Áldás

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/mi-van-valojaban-a-covid-oltoanyagokban-dr-mark-trozzi

 

Népirtás, bármilyen más néven is nevezik, még mindig ...

 

Az amerikai hadseregben töltöttem vagy az amerikai hadseregnek dolgoztam, vagy annak dolgoztam, és főleg a csúcstechnológiára összpontosítottam. Nem, nem az orvosi technológia, de az, hogy hogyan tanulsz, hogyan kutatsz, és hogyan jutsz feltételezésekre és következtetésekre, nagyon hasonló.

Amiről ma beszélni fogunk, az sokak által elhinni kívánt határokat feszeget... De mindez lehetséges és nagyon is megvalósítható (és még annál is több) a mai bio-orvosi technológia jelenlegi állása mellett. Ez olyasvalami, amit én személy szerint teljes meggyőződéssel hiszek, köszönhetően annak a hatalmas mennyiségű vakcinakutatásnak, amit az évek során átégettem ... És ez halálra rémít! Tehát merüljünk el egy olyan témában, amely egyre több ember gondolkodásmódját érinti. Valami, ami még azok számára is ijesztő, akik legalább valamennyire ismerik a témát, amibe beleszántunk.

A COVID oltások bizonyítása, hogy nem működnek az oltás definíciója és a vörös zászlók szerint:

Az elmúlt évtizedben személyesen kutattam és írtam több száz oltóanyaggal kapcsolatos cikket, és több száz podcast vagy rádióműsor házigazdája voltam az oltásokról/oltásokról (a legtöbb elérhető ezen a weboldalon). Ez azt jelenti, hogy nem vagyok kezdő a témában. Egy dolog, ami mindvégig állandó maradt, az a vakcina definíciója.

Ahhoz, hogy egy gyógyszeripari termék oltóanyagnak minősüljön, az injekció által szerzett immunitás révén a következőket kell elérnie:

Megakadályozza, hogy a szervezeted egy adott vírust beengedjen a szervezetedbe.

Így megakadályozza, hogy a szervezet az említett vírust elraktározza.

Így kizárja annak lehetőségét, hogy a teste továbbadja az említett vírust.

Ma egy olyan világnépességben élünk, amely jelenleg erősebben be van oltva, mint bármikor az emberiség történelmében, és ennek túlnyomó többsége közvetlenül a COVID vakcinákhoz kapcsolódik.

Mégis, ma a kórházainkat megtöltő és a (feltételezett) COVID-ban elhunytak túlnyomó többsége teljesen be van oltva, és a legkevésbé valószínű, hogy az emberiség be nem oltott része hal meg... Hogyan lehetséges ez egyáltalán? Az első vörös zászló

Most már azt is tudjuk, hogy a vírus nem akadályozza meg a szervezetbe jutást, és a szervezetet sem akadályozza meg abban, hogy alapvetően elraktározza a vírust, még többszöri oltás és emlékeztető oltás ellenére sem ... Ismét: hogyan lehetséges ez egyáltalán? Második vörös zászló

És végül most már azt is tudjuk, hogy még ha teljesen be is vagy oltva (amíg nem mondják, hogy szükséged van egy újabb emlékeztető oltásra), akkor is képes vagy a vírus továbbadására ... Még egyszer, hogy a fenébe lehetséges ez? Harmadik vörös zászló

Valaki elmagyarázná nekem, hogy ez a gyógyszeres oltás hogyan minősül egyáltalán vakcinának, ami megkönnyítette a kötelező védőoltásokat az egész bolygón? Negyedik vörös zászló

Azt állítani, hogy az mRNS vakcinák (NEM) egy új keletű termék, valami az elmúlt 2 évből, téves, és bőséges bizonyíték van a több mint egy évtizede folyó kutatásra. Tehát ha ez nem egy új koncepció, és az emberi reakció erre valami, aminek valóban van némi története ... akkor miért csak most tudunk meg az abszolút és masszív kudarcokról, amit ezek az oltások az emberiség történetének állítólagos leghalálosabb globális világjárványa (bika) ellen mutatnak?

Miért győzték meg ezek a gyógyszergyárak az FDA-t és a CDC-t, hogy hetvenöt éven keresztül visszatartsák a vakcinák kísérleti dokumentumait, amelyek több ezer veszélyes és halálos vakcinamellékhatás bizonyítékát tartalmazzák a hozzánk hasonlók elől? Lehetnek-e a bolygó leggazdagabb és leghatalmasabb szervezetei (Big Pharma) ennyire ostobák, vagy hajlamosak ilyen hatalmas kudarcra?

 

 

KÉRDÉSEK

Miért hal meg sok százezer amerikai egy életmentő oltóanyag következtében?

Miért szökik az egekbe a többlethalálozás a világ minden erősen oltott országában.

Miért szenvednek vagy halnak meg kisgyermekek olyan szívproblémáktól, amilyenre korábban még nem volt példa?

Miért csökken a termékenység, valamilyen mechanizmus miatt, világszerte?

Miért találnak a temetkezési vállalkozók masszív vérrögöket sok teljesen beoltott holttestben?

Miért szenved olyan sok teljesen beoltott ember szívbetegségben és súlyos fogyatékosságban világszerte?

Miért emelkedik a vetélések, a magzati halálozások és a halvaszületések száma az oltottak körében.

Miért titkolják ezt mindannyiunk elől, miközben ez a helyzet egyre csak fokozódik?

Miért vannak, Miért vannak, Miért vannak, Miért vannak ...

Mi van, ha a valódi szándékuknak semmi köze a hamis pestisjárványhoz ... hanem valójában valami teljesen független dologra irányulnak ... a GLOBÁLIS GENOCIDE-ra????

 

 

Szóval ... H.G. Wells, álljon félre, mert a valóság most sokkal elmebajosabb lehet, mint a sci-fi!!!

Ezen a ponton abbahagyom a szónoklatomat, és felajánlok nektek néhány szemenszedett valóságot. Az alábbiakban bemutatottak csak néhányat jelentenek a sok videó közül, amelyek más szintre emelik ezt a témát, a hitelesség és a tényalapok szintjére. Ha úgy gondolja, hogy a fenti eszmefuttatásom messze túlmutat a valóság határain, akkor a véleménye sokkal közelebb kerülhet az összehangoláshoz, miután az alábbi videóknak megadta a megérdemelt időt és figyelmet ... Hacsak a jövője és a gyermekei jövője nem jelent Önnek keveset ... akkor folytassa ...

•••• VIDEÓKAT LÁTNI KELL ••••

FIGYELEM! GRAFIKUS KÉPEK!! A GLOBÁLIS ELNÉPTELENEDÉS TELJES LENDÜLETBEN, AHOGY A FELNŐTTKORI HALÁLOZÁSI SZINDRÓMA AZ EGEKBE SZÖKIK

Steve Kircsh a COVID-oltás miatti több százezer (USA) halálozásról

••••

Dr. Ryan Cole: A Covid-oltás mellékhatásai olyanok, mint egy atombomba

••••

Helyzetfrissítés, 2022. augusztus 17. – NAPONTA 10 000 embert ölnek meg a COVID-oltások

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/nepirtas-barmilyen-mas-neven-is-nevezik-meg-mindig

A kontroll következő lépése: biotechnológia és mesterséges intelligencia a bőr alatt

Karen Kingston elmagyarázza, hogy a kontroll most már a bőr alatt van, hogy optika révén, vagyis fotonjelekkel kiválthassa a kolin és a dopamin szintjének növekedését vagy a szerotonin szintjének csökkenését. Programozhatják a szervezetet gyógyszerek vagy vírusok és baktériumok felszabadítására. Programozni tudják a testet, hogy potenciálisan kárt tegyenek valakiben, és manipulálják őt - mondta.