2021. május 25., kedd

A globális népirtásból való nyerészkedés

 

Egy új jelentés szerint a COVID-19 elleni vakcina kifejlesztésére irányuló globális nyomás kilenc új "vakcinamilliárdost" hozott létre, akik együttesen 19,3 milliárd dollár nettó vagyont gyűjtöttek össze.

A jelentés szerzője, a People's Vaccine Alliance szerint a gyógyszeripar monopóliuma a COVID elleni vakcinákra hatalmas vagyongyarapodást eredményezett néhány ember számára.

A kilenc új "oltóanyag-milliárdos" mellett az egészségügyi és humanitárius szervezetek, világvezetők és közgazdászok koalíciója szerint "nyolc meglévő milliárdos - akik kiterjedt portfólióval rendelkeznek a COVID-19 oltóanyaggal foglalkozó gyógyszeripari vállalatokban - összesített vagyona 32,2 milliárd dollárral nőtt".

Anna Marriott, az Oxfam egészségügyi politikai menedzsere, a People's Vaccine Alliance tagja elmondta:

"Ezek a milliárdosai annak a hatalmas profitnak, amelyet számos gyógyszeripari vállalat az oltóanyagokra vonatkozó monopóliumából szerez. Ezeket az oltóanyagokat közpénzből finanszírozták, és elsősorban globális közjónak kellene lenniük, nem pedig magánprofit lehetőségnek"."

A koalíció új oltóanyag-milliárdosok listáján négy mágnás szerepel, akik az amerikai vakcinagyártó Moderna cégből profitáltak, a BioNTech vezérigazgatója és a kínai CanSino Biologics vakcinavállalat három társalapítója.

A kilenc milliárdos, vagyonuk sorrendjében a következők:

Stéphane Bancel, a Moderna vezérigazgatója, aki jelenleg 4,3 milliárd dollárt ér.

Ugur Sahin, a BioNTech vezérigazgatója és társalapítója, jelenleg 4 milliárd dollárt ér.

Timothy Springer, immunológus és a Moderna alapító befektetője, jelenleg 2,2 milliárd dollárt ér.

Noubar Afeyan, a Moderna elnöke, jelenleg 1,9 milliárd dollárt ér.

Juan Lopez-Belmonte, a spanyol Rovi gyógyszergyártó cég elnöke, aki megállapodást kötött a Moderna vakcina összetevőinek előállításáról, és most 1,8milliárd dollárt ér.

Robert Langer, tudós és a Moderna alapító befektetője, aki 1,6 milliárd dollárt ér.

Zhu Tao, a CanSino Biologics társalapítója és tudományos vezetője, 1,3 milliárd dollárt ér.

Qiu Dongxu, a CanSino Biologics társalapítója és vezető alelnöke, jelenleg 1,2 milliárd dollárt ér.

Mao Huihua, a CanSino Biologics társalapítója és vezető alelnöke, jelenleg 1 milliárd dollárt ér.

A nyolc meglévő milliárdos, akiknek vagyona a világjárvány idején ugrott meg, között olyan befektetők is vannak, akik a COVID vakcinák monopóliumát birtokló gyógyszeripari vállalatok részvényeivel rendelkeznek.

A mutációk egy éven belül vagy annál rövidebb idő alatt hatástalanná tehetik a jelenlegi COVID-oltásokat, figyelmeztetnek a járványügyi szakemberek.
A listán szerepel Pankaj Patel indiai milliárdos, a Cadila Healthcare elnöke, egy olyan gyógyszeripari vállalat, amely olyan gyógyszereket gyárt, mint a Remdesivir a COVID kezelésére, és amelynek vakcinája klinikai vizsgálatok alatt áll.

Szintén a listán szerepel Patrick Soon-Shiong orvos, akinek a COVID elleni vakcináját, az ImmunityBio-t választotta ki az amerikai kormány "Operation Warp Speed" elnevezésű programja, amely a COVID elleni vakcinák bevezetésének felgyorsítására irányul.

Az új oltóanyag-milliárdosok csatlakoznak a világjárványból szintén profitáló más ultragazdag elithez. Közéjük tartozik a Tesla-vezér Elon Musk, az Amazon-vezér Jeff Bezos, a Facebook-vezér Mark Zuckerberg, a Microsoft-vezér Bill Gates és a Google társalapítói, Larry Page és Sergey Brin - mindannyian felkerültek a Forbes 10 legnagyobb milliárdos nyereséglistájára, és "együttesen 488 milliárd dollárral gyarapították vagyonukat 2020 eleje óta".

*

A People's Vaccine Alliance új jelentése feltárja, hogy a Big Pharma monopóliuma a COVID vakcinákra hogyan generált hatalmas vagyongyarapodást egy maroknyi ember számára.

A lengyel kormány busásan fizető nyereményjátékkal ösztönzi az oltásra hajlandókat

 

Csökken a lengyelek oltakozási hajlandósága, ezért a kormány nyereményjátékkal ösztönzi a lakosokat, hogy részt vegyenek  az országos oltási programban, és pénzjutalmat kapnak a legjobb oltási arányt jegyző községek is – közölte kedden a lengyel kormányfői hivatal vezetője, Michal Dworczyk.

A pár hét múlva induló covid-nyeremény játék díjai:

500 , 50 ezer, illetve 100 ezer zloty, hibrid autó, és két fődíj - egyenként  1 millió zloty. (1 zloty kb 75 forint, tehát 39 ezer, 3,9 millió, 7,7 millió Ft - az 1 millió pedig 75 millió Ft!)

A nyereményjátékot a lengyel állami tulajdonban lévő lottótársaság,  a Totalizator Sportowy indítja július 1-től az állami cégek és a helyi önkormányzatok közreműködésével. Díjmentesen részt vehet benne minden, a koronavírus ellen beoltott lakos, azok is, akik az oltást népszerűsítő akció meghirdetése előtt már megkapták a vakcinát.

A nyereményjátékra 140 millió zlotyt szánnak. (ez kb 10,5 milliárd Ft)

Az 50 ezer zlotys valamint más tárgyi nyereményeket hetente sorsolják, ennél nagyobb jutalmú sorsolásokat havonta szerveznek, az akciót pedig két, egymillió zlotyt érő nyeremény, valamint hibrid gépkocsik kisorsolásával zárják – sorolta Dworczyk, a kormány megbízottja.

Sorsolás nélkül minden kétezredik beoltottnak 500 zlotyt kézbesítenek.

Emellett az oltást népszerűsítő kampányra minden község 10 ezer zlotytól 40 ezer zlotyig terjedő támogatást kap, és pénzügyi jutalomban részesülnek a legnagyobb oltási arányt elérő önkormányzatok is.

Dworczyk bejelentette továbbá: a vajdákat azzal bízzák meg, hogy a tömeges kulturális és sportrendezvényeken létesítsenek előzetes regisztrációhoz nem kötött mobil oltóhelyeket. A kormány úgy is könnyíti majd  az oltások elérhetőségét, hogy az első dózisban részesültek tetszőleges oltópontban regisztrálhatnak a második adagra. Ez az eddigi gyakorlattól eltérő megoldás előnyös  lesz a nyári szabadságok, az utazások idején – tette hozzá  a tisztségviselő. Közlése szerint az utóbbi időben heti 2 millió oltást végeztek Lengyelországban, kedd délutánig összesen 18,3 millió adag oltóanyagot adtak be, ezen belül több mint 5 millió ember teljes, egy- vagy kétdózisú oltásban részesült.

A legutóbbi felmérések szerint a lengyelek mintegy 70 százaléka akarja beoltatni magát, mindazonáltal a fiatalabb nemzedékeknél alacsonyabb az oltakozási hajlandóság – indokolta meg Dworczyk a kormány oltást népszerűsítő lépéseit.

A lengyel egészségügyi tárca keddi adatai szerint egy nap alatt egyezer embernél mutatták ki a vírusfertőzést, s ez a járvány további lassulását jelzi. A javuló járványhelyzet kapcsán fokozatosan feloldják a korlátozásokat:  szombattól megnyílhattak a szállodák, igaz, legfeljebb 50 százalékos foglaltsággal, valamint az éttermek teraszai, a múlt péntektől pedig már működnek a mozik, színházak és a hangversenytermek. Az éttermek május 29-én nyithatnak.

TVP

A Covid nem vírusos tüdőgyulladás, hanem a tüskefehérje által okozott endotheliitis

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A Zürichi Egyetem kutatásaiból az derül ki, hogy a Covid19 betegség valamennyi szerv ereit károsíthatja.

A bizonyítékok lassanként összegyűlnek azzal kapcsolatban, hogy tüdőgyulladás helyett a Covid19 olyan érrendszeri gyulladás, amelyet a tüskefehérje, nem pedig a vírus okoz. Ez megmagyarázza, hogy miért okoz ilyen nagy számú szív- és érrendszeri problémát és a létfontosságú szervek károsodását. A gyulladás különböző szervek vérereinek endothelét, azaz érbelhártyáját érinti.

Az egészben nem a vírus a legkárosabb. Még csak nincs is rá szükség, hogy valaki meghaljon! Csak a tüskefehérje kell, amely önmagában képes megölni az embereket.

A tüskefehérje halálos, ezért a tüskefehérjét tartalmazó vakcinák is halálosak, amelyek arra késztetik a szervezetet, hogy elkezdjék termelni. Ez az oka annak, hogy annyi ember hal meg a vakcinák következtében. A vakcinák biológiai fegyverek.

Jogerősen pert vesztett Kásler Miklós tárcája, ki kell adni a nagy kórházkiürítés adatait

 

Nem fogadta el a Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése az Emmi fellebbezését, így ki kell adnia a 2020. áprilisi kórházkiürítést elrendelő dokumentumot a Magyar Helsinki Bizottságnak (MHB) – olvasható a szervezet honlapján.

Az adatok titkolását a Kásler Miklós vezette minisztérium azzal indokolta, hogy a közadat nyilvánosságra hozása veszélyeztetné a járvány elleni védekezést.

2020 áprilisában messzire visszhangzó hír lett abból a minisztériumi utasításból, amely szerint a kórházi férőhelyeknek előbb 50, majd 60 százalékát kellett kiüríteni a várható koronavírus-fertőzöttek számára, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy sok beteget egyik napról a másikra kitettek a kórházakból. A Helsinki bizottság érvelése szerint ezzel százaknak, akár ezreknek korlátozták az élethez, emberi méltósághoz, valamint az egészségügyi ellátáshoz való alapjogát.

A szervezet arra is emlékeztet, hogy a kormány kommunikációja ellentmondásos volt az ügyben, ugyanis, bár az Emmi elismerte az utasítás tényét, Kásler Miklós tagadta, hogy ő írta volna elő a betegágyak felszabadítását, a felelősséget pedig az MHB szerint a szakmai kollégiumokra próbálta hárítani. Eközben az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet és a Fejér Megyei Szent György Kórház főigazgatóját is azért mentette fel a miniszter, mert nem teljesítették a kiürítési utasításokat.

Az Emmi 2020 májusában tagadta meg a Magyar Helsinki Bizottság adatkérését azzal a hivatkozással, hogy a „kért dokumentum további jövőbeli döntés megalapozását is szolgálja”. Ezt követően vitte a szervezet bíróság elé az ügyet.

Az ítélőtábla már első fokon is az MHB-nek adott igazat, a minisztérium azonban a bíróság felszólítására sem adta ki az adatokat, helyette fellebbezést nyújtott be, amelyet ugyancsak elbuktak.

A miniszter tavalyi, nagy jelentőségű döntése emberek élethez, emberi méltósághoz, egészségügyi ellátáshoz való alapjogát korlátozhatta, de mindenképpen súlyos megpróbáltatásokat jelentett betegnek és családjának egyaránt. Felfoghatatlan, miért tett meg mindent a minisztérium azért, hogy a nagyközönség minél később ismerhesse meg annak tartalmát

– összegzett közleményében a Magyar Helsinki Bizottság.

A kórházkiürítésekkel összefüggésben halálesetről is tudni. Ahogy arról tavaly áprilisban az Index beszámolt, egy 72 éves orosházi férfi például alig 12 órával a hazaküldése után életét vesztette. A minisztériumi rendelkezés értelmében összesen mintegy 39 500 ágyat kellett kiüríteni.

Patthy Loránd Imre

KANADA: Szülői beleegyezés nélkül, ingyen fagyit kínálva kezdtek gyereket megbélyegezni.

 

Torontó - Elszánt szülők egy csoportja akart bezáratni egy covid oltópontot, ahol COVID-19 oltást ajánlottak 12 éves korú gyerekeknek "ingyenes" fagylaltért cserébe. A gyerekek oltását szülői beleegyezés nélkül csinálták.

A szülők egy csoportja, mikor megtudták mi folyik ott, a helyszínre siettek és fel akarták szólították a gyerekeket szülői beleegyezés nélkül oltókat, hogy azonnal hagyják abba ezt a minden szempontból törvénytelen dolgot, azonban a jelen levő, torontói rendőrség az oltóközpont alkalmazottait védte a szülőkkel szemben.

A rendőrség megakadályozta a szülőket, hogy hozzáférjenek az oltóponthoz.

Egy négy gyermekes édesanya magából kikelve kiabált a rendőrökkel, felelősségre vonva őket, hogy törvénytelen a szülők megkerülésével oltásra csábítani a gyerekeket.

Forrás

Az mRNS-t a szervezetben lévő LINE-ok és SINE-ok képesek reverz átírni és visszaalakítani DNS-é.

 

Visszatérve a génszerkesztés lehetséges kérdésére, azzal vádoltak, hogy tudományosan tudatlan vagyok, amiért azt állítottam, hogy a COVID-19 vakcinák nem vakcinák, hanem inkább a génterápia egy formája.

Ha azonban elmélyedünk ennek a vakcinának a genetikájában és molekuláris biológiájában, akkor felfedezzük, hogy valójában egyfajta lopakodó génszerkesztő eszközről van szó, amely képes megváltoztatni a DNS-ünket, és olyan utasításokat integrálni, amelyekkel még több tüskés fehérjét hozhatunk létre.

Ez ellentmondásos, mert jellemzően az mRNS-t nem lehet közvetlenül a génjeibe integrálni, mert ehhez fordított transzkriptázra van szükség. A reverz transzkriptáz az RNS-t alakítja vissza DNS-é (fordított transzkripció). Seneff azonban felfedezte, hogy a DNS-ünkbe már be van ágyazva a legkülönbözőbb reverz transzkriptáz rendszerek, ami ezt lehetővé teszi. Elmagyarázza:

"Volt ez a hosszú időszak, amikor az volt a mantránk, hogy az átírás a DNS-ből RNS-ből fehérjévé történő átírás. Ez az alapvető biológia - DNS, RNS, fehérje. De aztán 1970-ben David Baltimore az MIT-n... felfedezte a retroviruszokban (RNS-tumorvírusok) a reverz transzkriptázt, amiért Nobel-díjat kapott.

Kiderült, és ezt nem tudtam, amíg nem kezdtem el kutatni ezeket az oltásokat, hogy valójában rengeteg reverz transzkriptáz van a saját sejtjeinkben. Rengeteg van belőle. És ezek a hosszú interspersed nukleáris elemek (LINE-ok) és rövid interspersed nukleáris elemek (SINE-ok) képesek arra, hogy az RNS-ünket visszaalakítsák DNS-é, és ezt a DNS-t visszahelyezzék a genomba." (LINE-ok).

A LINE-ok és a SINE-ok nukleotidok, DNS-darabok szekvenciái, és a genom hatalmas százalékát teszik ki. A LINE1 például a genom 10%-át teszi ki. Az idő nagy részében inaktívak, és a tudósok értetlenül álltak az előtt, hogy valójában mit is csinálnak. Elég furcsák, mivel a DNS-t visszafelé hajtogatják, és különböző helyekre ragasztják vissza. Például az Alzheimer-kóros embereknél az amiloid béta fehérje a genomjukban mindenhol megkettőződik.

"Olyanok, mint egy nagy, kövér genom, extra másolatokkal, amelyekben különböző variációk vannak. És ezt az RNS-en keresztül teszik" - mondja Seneff. "Tehát van egy evolúciós mechanizmusunk. Az elsődleges mechanizmus szerintem az, hogy a DNS-t RNS-é alakítjuk, az RNS-t mutáljuk, mert az RNS sokkal könnyebben mutálódik, mint a DNS, majd visszafordítjuk DNS-é, és visszatesszük a genomba." - mondta.

Dióhéjban, úgy tűnik, hogy a LINE-ok és a SINE-ok akkor aktiválódnak, amikor egy probléma alternatív megoldására van szükség. Az egyik ilyen probléma lehet a glifozát expozíció. Amikor a szervezet túlságosan beteg ahhoz, hogy normálisan működjön, a fehérjék mutációjával talál megoldást a probléma megkerülésére. "Ez egy olyan folyamat, amelyet általában a környezeti mérgező vegyi anyagokkal szemben alkalmazunk, amelyekkel szembesülünk" - mondja Seneff.

Összefoglalva tehát, az mRNS-t a szervezetben lévő LINE-ok és SINE-ok képesek reverz átírni és visszaalakítani DNS-é. Ezt a klónozott DNS-t aztán be lehet építeni a genomodba. Ily módon ez valóban genetikai szerkesztés.

 

Linkek

International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research May 10, 2021; 2(1): 402-444

America’s Frontline Doctors May 9, 2021

Covid19.healthdata.org

The UNZ Review May 15, 2021

JAMA. March 15, 2021 doi:10.1001/jama.2021.4385

European Heart Journal July 20, 2020: ehaa534

Circulation Research 2021; 128: 1323-1326

European Journal of Internal Medicine June 2020; 76:14-20

Molecular Reproduction and Development 2006; 73(10):1239-1246

UniProtKB P0DTC2 (Spike SARS2)

https://besthirdetes.hu/tudasfa/az-mrns-vakcinak-megvaltoztathatjak-a-dns-t-ez-a-kerdes.html

Szuperterjesztők generációját hozzuk létre?

 

Ami ezután következik, az igazán dermesztő.

Seneff idézi azokat a kutatásokat10 , amelyek azt mutatják, hogy a spermiumok képesek exogén mRNS-t felvenni, akár vírusból, akár mRNS-vakcinából, és azt DNS-re reverz transzkribálni, majd plazmidokat előállítani, amelyek ezt a klónozott DNS-t tartalmazzák. A spermium ezután ezeket a plazmidokat a petesejt körül bocsátja ki, amely felveszi azokat.

A petesejt megragadja ezeket a plazmidokat, és az új kódot beülteti a növekvő magzat sejtjeibe. Elméletileg egy COVID-19 vakcinával beoltott férfi olyan gyermeket hozhatna világra, aki a SARS-CoV-2 tüskefehérje előállítására alkalmas genetikai kóddal születik.

Ez nem jó dolog, mert ez azt jelenti, hogy a gyermeknek nem lesznek antitestjei a tüskés fehérje ellen. Mivel ez a genetikai kódjuk része, a saját fehérjéik egyikeként regisztrálódik, és a szervezetük nem fog ellene antitesteket termelni. Ha ez a gyermek ki van téve a SARS-CoV-2 vírusnak, az immunrendszere egyáltalán nem fog reagálni. Hogy mi történik ezután, azt csak találgatni lehet, de az biztos, hogy így vagy úgy, de súlyos problémákat fog okozni.

"Hogy pontosan mennyire lesznek betegek, vagy hogy egyáltalán megbetegszenek-e, azt nem tudom" - mondja Seneff - "de az immunrendszerük nem fog reagálni, és képesek lesznek egész életükben hordozni a vírust, majd továbbadni [ezt a genomikus tulajdonságot] a gyermekeiknek...".

Nos, ha nem reagálok [a vírusra], és hagyom, hogy növekedjen, mi történik? Megbetegszem? Milyen mértékben az immunválasz következménye a betegség [COVID-19], nem pedig maga a vírus? Ezt valójában nem tudjuk, de sokan azt mondják, hogy az igazi probléma a túlműködő immunválasz.

"Az emberek a COVID-ra adott immunválasz miatt halnak meg, nem a vírus miatt. Nem a vírus öli meg őket. A vírusra adott immunválasz az, ami megöli őket. Tehát, ha nincs immunválasz, mi történik? Senki sem tudja."

Még ha egy ilyen gyermeket nem is érintene a vírus, akkor is komoly problémával állhatunk szemben, mivel élethosszig tartó szuperterjesztővé válhatnak, és krónikus veszélyt jelenthetnek a környezetükben élőkre. Legalábbis a teheneknél ez történt.

Seneff elmesél egy történetet a vírusos hasmenés által sújtott csordákról. Végül rájöttek, hogy a "gyilkos borjak" jelentették a problémát. Olyan borjak születtek, amelyek genomjába vírusfehérje épült be. Amikor ezek a borjak ki voltak téve a vírusnak, és nem tudták természetes úton kiüríteni a vírust, átterjesztették azt a felnőtt tehenekre, amelyek megbetegedtek.

"Nem értem, miért ne történhetne ugyanez a COVID-dal - hogy születhet egy csecsemő, aki rendelkezik a fehérje humanizált változatával, elkapja a [vad] vírust, majd átterjeszti azt a felnőtt populációra" - mondja Seneff.

Az ilyen gyerekek igazi szuperterjesztők lennének, és a jelenleg tapasztalható indoktrináció, ahol a gyerekeknek azt mondják, hogy puszta jelenlétük halálos veszélyt jelenthet a szeretteikre, komor valósággá válna. A szóban forgó borjakat a többi állomány védelme érdekében elaltatták. Hogyan kezelnénk az emberi megfelelőket?

Remélhetőleg ez a rémálomszerű forgatókönyv nem fog bekövetkezni, de biológiailag lehetségesnek tűnik, és ez a probléma. Az a tény, hogy a rendelkezésre álló tudományos eredmények lehetővé teszik ezt a fajta spekulációt, elég ok arra, hogy lefékezzük ezt az oltási kampányt. Fogalmunk sincs arról, hogy mik a hosszú távú következmények. Még azt sem tudjuk, hogy mik a rövid távú következmények, azon kívül, hogy több beoltott ember hal meg, összességében, mint be nem oltott.

 

Linkek

International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research May 10, 2021; 2(1): 402-444

America’s Frontline Doctors May 9, 2021

Covid19.healthdata.org

The UNZ Review May 15, 2021

JAMA. March 15, 2021 doi:10.1001/jama.2021.4385

European Heart Journal July 20, 2020: ehaa534

Circulation Research 2021; 128: 1323-1326

European Journal of Internal Medicine June 2020; 76:14-20

Molecular Reproduction and Development 2006; 73(10):1239-1246

UniProtKB P0DTC2 (Spike SARS2)

https://besthirdetes.hu/tudasfa/szuperterjesztok-generaciojat-hozzuk-letre.html

Kína szociális kreditrendszere

Klaus Schwab: A nagy visszaállításról a globális totális diktatúrába

Vajon a Klaus Schwabéhoz hasonló beteges, önző érdekek által vezérelt totális diktatúra elkerülhetetlen sors? Csak egy olyan népi mozgalom révén, amely nem hagyja magát megosztani, lehet még megakadályozni a legrosszabbat. Ezért a hálózat ma, pl. a Kla.TV-vel. https://www.kla.tv/vernetzung

A Világgazdasági Fórum alapítója és ügyvezető elnöke, Klaus Schwab a tervezett Nagy Újraindítás motorja. Azt, hogy ez a személyes szabadság teljes elvesztését fogja jelenteni az emberek számára világszerte, nyíltan elismeri: “A negyedik ipari forradalom eszközei lehetővé teszik a felügyelet új formáit és az ellenőrzés más eszközeit, amelyek ellentétesek az egészséges, nyitott társadalmakkal”.
Lelkesedik, hogy az új technológiák “behatolhatnak elménk eddig privát terébe, olvashatnak a gondolatainkban, és befolyásolhatják a viselkedésünket”. Egyszerűbben fogalmazva, a magánélet megszűnését jelenleg konkrétan ezek a pénzügyi oligarchák hajtják végre. Schwab szerint az ideális közeljövőben az emberek “intelligens tetoválásokat”, “biológiai számítástechnikát”, “testre szabott organizmusokat”, “nanorobotokat” [magyarázat: robotokat vagy miniatűr molekuláris gépeket] és “aktív, beültethető mikrochipeket, amelyek áttörik a testünk bőrgátját” használnak.
Ahhoz, hogy ez a teljes összekapcsolhatóság, felügyelet és zökkenőmentes uralom valósággá váljon, szükségünk van a mobilkommunikáció 5. generációjára, az 5G-re. Ami robbanásveszélyes, hogy Schwab és csapata a gyors megvalósítás érdekében az összes globális vezető soros és feltétel nélküli együttműködésére támaszkodik. Schwab szó szerint azt mondja: “Valójában jól fogják kihasználni a világjárványt azzal, hogy nem hagyják veszendőbe menni a válságot”. Egyszerűbben fogalmazva, a világjárványt néhány pénzügyi feudális úr öncélú céljainak megvalósítására használják fel!
Ennek fel kell nyitnia a szemünket arra a tényre, hogy politikai és gazdasági vezetőink strómanokként – más szavakkal, vonalasokként – vesznek részt ezekben a tervekben, nyilvánvalóan személyes haszonszerzés céljából. A rögzített terv az, hogy a nyílt társadalmat, az egészségünket, még a legintimebb gondolatainkat is néhány önjelölt pénzügyi világdiktátor ellenőrzése alá vonják, akik a legmorbidabb önérdek és önmegvalósítás megszállottjai.
Ez az egész emberiség elkerülhetetlen sorsa? Távolról sem! Az indiaiak erőszakmentes ellenállása és győzelme Gandhi vezetésével a brit gyarmati uralom felett, valamint a Németországot keleti és nyugati szektorra osztó fal leomlása azt mutatja, hogy a lakosság igenis képes szolidaritást vállalni az önkényuralmi paternalizmussal szemben.

a bri./nis./hm.

Források: https://www.kla.tv/18851

Great Reset: https://www.schildverlag.de/2020/11/19/unbedingt-lesen-klaus-schwab-sein-grosser-faschistischer-reset/
https://www.zivilimpuls.de/artikel/5-2020/schwab.html