SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A Zürichi Egyetem kutatásaiból az derül ki, hogy a Covid19 betegség valamennyi szerv ereit károsíthatja.

A bizonyítékok lassanként összegyűlnek azzal kapcsolatban, hogy tüdőgyulladás helyett a Covid19 olyan érrendszeri gyulladás, amelyet a tüskefehérje, nem pedig a vírus okoz. Ez megmagyarázza, hogy miért okoz ilyen nagy számú szív- és érrendszeri problémát és a létfontosságú szervek károsodását. A gyulladás különböző szervek vérereinek endothelét, azaz érbelhártyáját érinti.

Az egészben nem a vírus a legkárosabb. Még csak nincs is rá szükség, hogy valaki meghaljon! Csak a tüskefehérje kell, amely önmagában képes megölni az embereket.

A tüskefehérje halálos, ezért a tüskefehérjét tartalmazó vakcinák is halálosak, amelyek arra késztetik a szervezetet, hogy elkezdjék termelni. Ez az oka annak, hogy annyi ember hal meg a vakcinák következtében. A vakcinák biológiai fegyverek.