Ami ezután következik, az igazán dermesztő.

Seneff idézi azokat a kutatásokat10 , amelyek azt mutatják, hogy a spermiumok képesek exogén mRNS-t felvenni, akár vírusból, akár mRNS-vakcinából, és azt DNS-re reverz transzkribálni, majd plazmidokat előállítani, amelyek ezt a klónozott DNS-t tartalmazzák. A spermium ezután ezeket a plazmidokat a petesejt körül bocsátja ki, amely felveszi azokat.

A petesejt megragadja ezeket a plazmidokat, és az új kódot beülteti a növekvő magzat sejtjeibe. Elméletileg egy COVID-19 vakcinával beoltott férfi olyan gyermeket hozhatna világra, aki a SARS-CoV-2 tüskefehérje előállítására alkalmas genetikai kóddal születik.

Ez nem jó dolog, mert ez azt jelenti, hogy a gyermeknek nem lesznek antitestjei a tüskés fehérje ellen. Mivel ez a genetikai kódjuk része, a saját fehérjéik egyikeként regisztrálódik, és a szervezetük nem fog ellene antitesteket termelni. Ha ez a gyermek ki van téve a SARS-CoV-2 vírusnak, az immunrendszere egyáltalán nem fog reagálni. Hogy mi történik ezután, azt csak találgatni lehet, de az biztos, hogy így vagy úgy, de súlyos problémákat fog okozni.

"Hogy pontosan mennyire lesznek betegek, vagy hogy egyáltalán megbetegszenek-e, azt nem tudom" - mondja Seneff - "de az immunrendszerük nem fog reagálni, és képesek lesznek egész életükben hordozni a vírust, majd továbbadni [ezt a genomikus tulajdonságot] a gyermekeiknek...".

Nos, ha nem reagálok [a vírusra], és hagyom, hogy növekedjen, mi történik? Megbetegszem? Milyen mértékben az immunválasz következménye a betegség [COVID-19], nem pedig maga a vírus? Ezt valójában nem tudjuk, de sokan azt mondják, hogy az igazi probléma a túlműködő immunválasz.

"Az emberek a COVID-ra adott immunválasz miatt halnak meg, nem a vírus miatt. Nem a vírus öli meg őket. A vírusra adott immunválasz az, ami megöli őket. Tehát, ha nincs immunválasz, mi történik? Senki sem tudja."

Még ha egy ilyen gyermeket nem is érintene a vírus, akkor is komoly problémával állhatunk szemben, mivel élethosszig tartó szuperterjesztővé válhatnak, és krónikus veszélyt jelenthetnek a környezetükben élőkre. Legalábbis a teheneknél ez történt.

Seneff elmesél egy történetet a vírusos hasmenés által sújtott csordákról. Végül rájöttek, hogy a "gyilkos borjak" jelentették a problémát. Olyan borjak születtek, amelyek genomjába vírusfehérje épült be. Amikor ezek a borjak ki voltak téve a vírusnak, és nem tudták természetes úton kiüríteni a vírust, átterjesztették azt a felnőtt tehenekre, amelyek megbetegedtek.

"Nem értem, miért ne történhetne ugyanez a COVID-dal - hogy születhet egy csecsemő, aki rendelkezik a fehérje humanizált változatával, elkapja a [vad] vírust, majd átterjeszti azt a felnőtt populációra" - mondja Seneff.

Az ilyen gyerekek igazi szuperterjesztők lennének, és a jelenleg tapasztalható indoktrináció, ahol a gyerekeknek azt mondják, hogy puszta jelenlétük halálos veszélyt jelenthet a szeretteikre, komor valósággá válna. A szóban forgó borjakat a többi állomány védelme érdekében elaltatták. Hogyan kezelnénk az emberi megfelelőket?

Remélhetőleg ez a rémálomszerű forgatókönyv nem fog bekövetkezni, de biológiailag lehetségesnek tűnik, és ez a probléma. Az a tény, hogy a rendelkezésre álló tudományos eredmények lehetővé teszik ezt a fajta spekulációt, elég ok arra, hogy lefékezzük ezt az oltási kampányt. Fogalmunk sincs arról, hogy mik a hosszú távú következmények. Még azt sem tudjuk, hogy mik a rövid távú következmények, azon kívül, hogy több beoltott ember hal meg, összességében, mint be nem oltott.

 

Linkek

International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research May 10, 2021; 2(1): 402-444

America’s Frontline Doctors May 9, 2021

Covid19.healthdata.org

The UNZ Review May 15, 2021

JAMA. March 15, 2021 doi:10.1001/jama.2021.4385

European Heart Journal July 20, 2020: ehaa534

Circulation Research 2021; 128: 1323-1326

European Journal of Internal Medicine June 2020; 76:14-20

Molecular Reproduction and Development 2006; 73(10):1239-1246

UniProtKB P0DTC2 (Spike SARS2)

https://besthirdetes.hu/tudasfa/szuperterjesztok-generaciojat-hozzuk-letre.html