2021. december 27., hétfő

Hová lettél, szabadság?

by The Daily Wire

A legújabb Covid kutatás az utolsó szög a koporsóba a "természetes immunitás" tagadói számára

 

A Covid-járvány egyik legnagyobb rejtélye megoldódott.

A világjárvány egyik legnagyobb rejtélye: Miért hagyták figyelmen kívül a mainstream újságírók, a közegészségügyi tisztviselők és Amerika választott vezetői a korábbi fertőzésekből származó "természetes immunitást" a Coviddal szemben?

Az a szüntelen napirend, hogy mindenkit "beoltassanak" - annak ellenére, hogy a mRNS-oltások a mára már tagadhatatlan bizonyítékok ellenére semmit sem tesznek a vírus terjedésének megállítására - ellentmondott az alapvető tudományos érvelésnek. Még ha az mRNS-oltások látszólag csökkentik is a halálozási arányt a veszélyeztetettek esetében, a korábbi fertőzések az antitestek felszaporodása miatt ugyanolyan, sőt még jobb védelmet is nyújtanak. Végül is az mRNS-befecskendezéseknek elsősorban ez a célja.

A múltban végzett kutatások megállapították, hogy a természetes immunitás valós dolog, és valóban működik. Egy híres, széles körben idézett izraeli tanulmányt, amely kimutatta, hogy "a természetes immunitás hosszabb ideig tartó és erősebb védelmet biztosít a fertőzés, a tüneti megbetegedés és a kórházi kezelés ellen", nemrég egy független tanulmányban megismételték. Ennek ellenére a média makacsul elutasítja a természetes immunitás létezését, és a demokrata szavazók túlnyomó többsége nem hisz abban, hogy a Covid ellen működik.

Lépjen be egy új tanulmány a természetes immunitásról, amely a European Journal of Immunology című folyóiratban jelent meg. Az élvonalbeli kutatás kimutatta, hogy a természetes immunitás nem csak hatékony, de még jobb is, mint a beoltott immunitás, mivel sokkal hosszabb ideig tart.

"A legtöbb alanyban a fertőzést követően ellenanyag alakul ki a SARS-CoV-2 ellen" - áll a tanulmányban. "A SARS-CoV-2 által kiváltott immunitás időtartamának megbecsléséhez fontos megérteni, hogy a fertőzés után mennyi ideig maradnak fenn az antitestek az emberekben... Azt találtuk, hogy a NAb [természetes antitestek] a WT vírus [B-vonalú variánsok] ellen az alanyok 89%-ában, az S-IgG pedig 97%-ában legalább 13 hónapig fennmaradt a fertőzést követően"."

 

 

A szíveddel egyél, Big Pharma! A természet immunizálási rendszere bármikor legyőzi a te szivárgó, hatástalan termékeidet. Ássunk egy kicsit mélyebbre és vizsgáljuk meg az eredményeket:

A tanulmány eredményei azt mutatják, hogy az alanyok túlnyomó többsége természetes immunitást kapott a korábbi fertőzésből, függetlenül attól, hogy az eset "súlyos" vagy "enyhe" volt. A kutatók azt is igyekeztek felmérni, hogy az egyes aggályos változatokkal szembeni természetes immunitás várhatóan véd-e a jövőbeli változatokkal szemben.

"A SARS-CoV-2-vel való korábbi fertőzés a legtöbb egyénnél bizonyítottan hatékony immunitást és védelmet vált ki az újrafertőződéssel szemben" - áll a tanulmányban. "Állatkísérletekben a SARS-CoV-2 fertőzéssel szembeni védő antitesttiter alacsonynak bizonyult. Az egészségügyi dolgozók körében a SARS-CoV-2 elleni magasabb IgG antitestszintek a vakcinázást követő három hónapon belül alacsonyabb fertőzőképességgel hozhatók összefüggésbe. Az emberekre vonatkozó védőküszöbérték azonban még mindig vita tárgyát képezi, és a szerológiai módszerek szabványosításától függ. A természetes fertőzést követő antitestek és különösen a NAbs-ek perzisztenciájára vonatkozó, egyre gyarapodó kutatási adatok fontos betekintést nyújtanak annak megbecsléséhez, hogy a 2019-es koronavírus betegség (COVID-19) elleni védőoltás által kiváltott antitestek várhatóan mennyi ideig maradnak fenn és nyújtanak védelmet az új SARS-CoV-2 változatok ellen."

 

 

Fontos megjegyezni, hogy a Centers for Disease Control and Prevention nem fogadja el az antitestek jelenlétét a Covid-19 elleni természetes immunitás bizonyítékaként. A CDC ragaszkodik ahhoz, hogy minden jogosult személyt be kell oltani, függetlenül a korábbi fertőzéstől.

  • Az antitestek vizsgálata jelenleg nem ajánlott a SARS-CoV-2 elleni immunitás értékelésére a COVID-19 elleni védőoltást követően, a védőoltás szükségességének értékelésére egy nem oltott személy esetében, vagy annak megállapítására, hogy szükség van-e karanténra egy COVID-19 vírussal fertőzött személlyel való szoros érintkezés után. Egyes antitest-tesztek nem mutatják ki a COVID-19 vakcinák által termelt antitesteket. Mivel ezek a vakcinák specifikus vírusfehérje-célpontok ellen indukálnak ellenanyagokat, az oltás utáni antitestvizsgálat eredménye negatív lesz olyan személyeknél, akiknél nem volt korábbi fertőzés, ha az alkalmazott vizsgálat nem mutatja ki a vakcina által indukált ellenanyagokat.
  • Minden jogosult személyt be kell oltani, beleértve azokat a nem oltott személyeket is, akik korábban már fertőződtek és kimutatható antitestekkel rendelkeznek.
  • Az oltatlan személyeknek, beleértve azokat is, akiknek a korábbi antitesttesztje pozitív volt, követniük kell a SARS-CoV-2 fertőzés megelőzésére vonatkozó jelenlegi ajánlásokat.

Nincs hiteles tudományos indoklás - csak egy homályos felhívás, hogy nehéz tesztelni a "vakcinák" által biztosított specifikus antitesteket. Mondanom sem kell, hogy ez nem érvényes érv.

Ráadásul maga a CDC is azt állítja, hogy az Egyesült Államokban 146,6 millió korábbi fertőzés történt (október 2-án). Számításai és a jelenleg bejelentett 52 millió "eset" alapján ez a korábbi fertőzéseket és a természetes immunitást körülbelül 200 millió emberre teszi.

A Mayo Klinika egykor 200 millió beoltott vagy természetes immunitással rendelkező amerikait tartott elegendőnek ahhoz, hogy "állományimmunitásról" lehessen beszélni. Nyilvánvaló, hogy a "szakértők" (akik számtalanszor tévedtek már) továbbra is mozgatják a céltáblákat, hogy mindenáron a teljes oltás/zéró-oltás napirendet támogassák.

 

 

A European Journal of Immunology mindazonáltal bizonyítja, hogy a korábbi fertőzésből származó természetes immunitás tartósabb és hosszabb ideig tartó, mint a beoltott immunitás, bár az idős betegek kevésbé profitálhatnak a védettség ezen formájából.

"Korábbi tanulmányok azt jelezték, hogy a SARS-CoV-2 elleni antitestek jelenléte a SARS-CoV-2 újrafertőződés kockázatának szignifikánsan csökkent kockázatával járt együtt az egészségügyi dolgozók körében a fertőzést követő 7 hónapig" - mutat rá a tanulmány. "Megfigyeltük, hogy az S-IgG antitestek [a tanulmányban vizsgált három típus egyike] és a NAbs [természetes antitestek] a fertőzés után legalább egy évvel a legtöbb egyénnél fennmaradnak. Ez határozottan arra utal, hogy az újrafertőződéssel szembeni védelem hosszú életű, bár az antitestek által közvetített immunitás nem biztos, hogy egyformán jól fennmarad az idős alanyok körében"."

"Vizsgálatunk eredményei alátámasztják azokat a korábbi megállapításokat, amelyek arra utalnak, hogy a NAbs-ek által közvetített fertőzés elleni védelem a VOC-ok [aggodalomra okot adó változatok] ellen károsodhat, különösen enyhe megbetegedés után" - folytatják a tanulmány szerzői. "Míg NAbs hiányában az újrafertőződés lehetséges, a sejtes immunitást az RBD-hely [a vírus receptor-kötő doménje] mutációi nem befolyásolják hasonlóan, és valószínűleg hosszú távú védelmet nyújtanak a súlyos betegséggel szemben.".

Meg kell jegyezni, hogy ezek nem néhány szélhámos tudós, akik véletlenül átcsempésztek egy folyóiratcikket a peer-review-n: A kilenc szerző között a finnországi Helsinki Egészségbiztonsági Minisztériumának és a Közegészségügyi és Népjóléti Minisztériumnak a munkatársai is szerepelnek.

Mellékesen megjegyzem, hogy az RBD mutáció [D614G S trimer mutáció] az Omicron variáns egyik legfontosabb jellemzője. Továbbá dél-afrikai adatok arra utalnak, hogy a Delta-változattal való előzetes fertőzés természetes immunitást biztosít az Omicron-változattal szemben.

De az utolsó szöget a koporsóba a média természetes immunitást tagadók számára egy nemrégiben végzett vizsgálat jelenti, amelyet gyermekeken végeztek.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-legujabb-covid-kutatas-az-utolso-szog-a-koporsoba-a-termeszetes-immunitas-tagadoi-szamara

Új-Zéland 1000 dollárt fizet az orvosoknak a COVID-19-betegek elaltatásáért

 

Az új-zélandi Egészségügyi Minisztérium (MOH) megerősítette, hogy a COVID-19 betegek jogosultak lehetnek az asszisztált öngyilkosságra.

Emellett a kormány mintegy 1087 dollárt fog fizetni az orvosoknak minden egyes betegért, akit eutanáziát végeznek - írja a Stuff, a szigetország legnépszerűbb újságja.

A DefendNZ nevű eutanáziaellenes csoport a múlt hónapban hivatalos tájékoztatási törvény iránti kérelmet küldött a kormánynak, amelyben azt kérte, hogy tisztázza az élet végének megválasztásáról szóló törvény (EOLCA) nevű új eutanázia-törvényt, különösen a "súlyosan kórházi" Covid-betegekre vonatkozóan.

"Egy Covid-19-cel súlyosan kórházi kezelés alatt álló beteg potenciálisan jogosult lehet-e a törvény értelmében az asszisztált öngyilkosságra vagy eutanáziára, ha az egészségügyi szakember 6 hónapnál rövidebbnek látja a prognózisát?" - kérdezte a csoport.

A MOH december 7-én azt válaszolta, hogy "bizonyos körülmények között a COVID-19-ben szenvedő személy jogosult lehet a halálba segítésre".

 

A MOH-tól (kiemelés hozzáadva):

Az asszisztált haldoklásra való jogosultságnak egyértelmű kritériumai vannak. Ezek közé tartozik, hogy a személynek olyan végstádiumú betegségben kell szenvednie, amely hat hónapon belül valószínűleg véget vet az életének.

A végstádiumú betegség leggyakrabban olyan elhúzódó betegség, ahol a kezelés nem hatékony. Az EOLC-törvény kimondja, hogy a jogosultságot a kezelőorvos (AMP) és a független orvos határozza meg.

A jogosultságot eseti alapon határozzák meg, ezért a minisztérium nem tehet végleges kijelentéseket arról, hogy ki jogosult. Bizonyos körülmények között egy COVID-19-es beteg is jogosult lehet a halálba segítésre.

Az új törvényjavaslatnak köszönhetően az új-zélandi kormány 1000 dollár kifizetéssel ösztönzi az orvosokat minden egyes olyan beteg után, aki eutanáziát végez.

"Az orvosok 1000 dolláros kormányzati díjazást kapnak plusz költségtérítés minden egyes eutanáziás haláleset után, amelyet végrehajtanak" - írta a Catholic Herald, hozzátéve, hogy "az ország 16 000 orvosa közül azonban csak 96 ajánlotta fel részvételét, és az ország 32 hospice-ából egy kivételével mindegyik jelezte, hogy nem engedélyezi az eutanáziát".

Finlay of Llandaff bárónő, a palliatív orvoslás brit professzora a Heraldnak elmondta, hogy az EOLCA elárulja a bioetika alapelveit.

 

"Bizarr, hogy egy olyan ország, amely megpróbálta megvédeni polgárait azzal, hogy teljesen bezárkózik egy olyan vírustól, amelyből az emberek teljesen felépülhetnek... most azt javasolja, hogy ezeket a betegeket az orvosaik öljék meg" - mondta Finlay. "Ez a feje tetejére állítja az orvoslás etikáját".

"A halált tényleg nem lehet 100 százalékosan megjósolni" - tette hozzá. "Akkor miért ne támogatnánk őket, amíg haldokolnak, és miért ne hagynánk nyitva az ajtót arra az esetre, ha ők is abba a csoportba tartoznak, amelyik dacol minden eshetőséggel, és teljesen felépül?".

Hasonlóképpen az Amerikai Orvosok Kollégiuma 2017-ben elítélte az eutanáziát, azzal érvelve, hogy "az orvos által támogatott öngyilkosság nem terápia és nem megoldás az élet végén felmerülő nehéz kérdésekre".

A lényegi etikai, klinikai gyakorlati, politikai és egyéb aggályok alapján az ACP nem támogatja az orvos által támogatott öngyilkosság legalizálását. Ez a gyakorlat a beteg-orvos kapcsolat természetét tekintve problematikus, befolyásolja az e kapcsolatba és a szakmába vetett bizalmat, és alapvetően megváltoztatja az orvosi szakma társadalomban betöltött szerepét.

Ezen túlmenően az ebben a vitában kockán forgó elvek az orvostudomány más kérdésekben fennálló felelősségét is alátámasztják, valamint az orvosnak azt a kötelességét, hogy klinikai ítéleten, bizonyítékokon és etikai alapon nyújtson ellátást. Az orvoslásnak nem volt és nem is lehet célja az ember halálának módja és időpontja feletti ellenőrzés. A magas színvonalú gondozással, hatékony kommunikációval, együttérző támogatással és a megfelelő forrásokkal azonban az orvosok segíthetnek a betegeknek abban, hogy életük utolsó fejezetének számos aspektusát maguk irányítsák.

Ehhez kapcsolódóan Svédországban nemrégiben bemutattak egy "öngyilkossági kapszulát", egy eutanázia eszközt, amely állítólag "fájdalommentes" halált eredményez.

Figyelemre méltó időzítés.

Az eutanázia-frakció szerencsétlenségére a COVID enyhe Omicron változata nem okoz "halálos betegséget", amely "6 hónapon belül" megölhet valakit.

Valójában a tipikus Kína-vírus 99%-os túlélési arányt mutat a legtöbb korcsoportban, kivéve az időseket.

Akkor miért támogatja a kormány a COVID betegek öngyilkossági támogatását?

https://www.pokolafoldon.hu/blog/uj-zeland-1000-dollart-fizet-az-orvosoknak-a-covid-19-betegek-elaltatasaert

Kormányzók, szenátorok, bírák, ügyészek Antikrisztuskövető Biden oltási rendeletei ellen

Amerikai szenátorok, kormányzók, kongresszusi képviselők, bírák, ügyészek, ügyvédek harcolnak Nemzetgyilkos hazaáruló Joe Biden oltási kötelezettségei és a kormányzati zsarnokság ellen, és példát mutatnak Európa és a világ más országai számára.
Mike Lee utahi szenátor, Roger Marshall kansasi szenátor, Ted Cruz texasi szenátor és mások mind jelezték, hogy hajlandóak lennének a kormányzat leállítására Joe Biden elnök oltási szabályai miatt. Akárcsak Rand Paul, Mike Braun, Ron Johnson szenátorok is.
Ron DeSantis floridai kormányzó szintén ellenzi az oltási kötelezettséget, és határozottan kijelentette, hogy Népirtó Fasiszta Biden oltási kötelezettségre irányuló kísérletei alkotmányellenesek, akárcsak Greg Abbott texasi kormányzó, Clay Higgins kongresszusi képviselő és sokan mások.
Emellett legalább 27 bíróságon nyújtottak be keresetet a mandátum megakadályozására, és 24 republikánus állam főügyésze fogadkozott, hogy jogi lépéseket tesz az amerikai szövetségi kormány ellen, ha a kormány nem változtat a vakcinamandátummal kapcsolatos irányvonalon. Mindezzel olyan eredményeket érnek el, amelyek példaként szolgálnak majd Európa és a világ számos országa számára, hogy megállítsák a zsarnoki kormányokat és mérgező vakcináikat.

Még mielőtt belemégy egy újabb ünnepi nagybevásárlásba, olvasd el ezt az írást:

 

"Fogalmatok sincs, arról, hogy mit műveltek, így Karácsony előtt az üzletekben. Kikéritek a csemegepultból a felvágottat, aztán még sem kell, és otthagyjátok valahol az eladótérben. Tele szedtek mindenfélével egy bevásárló kosarat/kocsit, aztán ott felejtitek, úgy ahogy van. Rohanni kell, mert nincs idő. Széttépitek egy ruházati termék csomagolását, mert nem látjátok, hogy milyen méret. Aztán odacsapjátok valahová, ahogy sikerül. Tudtátok, hogy sérült csomagolással egy termék eladhatatlan?

Bennünket dolgozókat csak akkor láttok meg, ha nem találtok valamit. Odafordultok hozzánk, de a kommunikáció nem úgy kezdődik, hogy jó napot/estét, hanem úgy, hogy "hol találom". Ugyanakkor elvárjátok, hogy amikor Ti odajöttök, legyen minden a helyén, igazítva, hogy szép legyen.

Órákat dolgozunk azért, hogy minden a helyén legyen. Kipakoljuk a raktárból mindazt, amire szükséged van. Összeszedjük, amit széthagytál és a helyre tesszük Tudtad, hogy ami hűtést igényel és nem tudjuk, hogy mikortól van "nem hűtött területen" az a szemétbe megy? Tudtad, hogy az a kenőmájas, amit még sem kérsz a kasszánál, kidobásra kerül? Tudtad, hogy sérült csomagolással nem eladható a termék? Te sem vennéd meg! Tudtad, hogy a hús, amit kikértél a húspultból és aztán beraktál a mirelitek közé, azt kidobjuk, mert nem tudjuk, hogy mennyit időt töltött nem hűtött területen? Tudod, hogy a szertehagyott termékeket egyenként tesszük a helyére? Van fogalmad arról, hogy ez áruház szinten mennyi idő?

Nem, fogalmad sincs erről. de elvársz, igényelsz. Szerinted mennyi idő kell ahhoz, hogy egy áruházi dolgozó pontosan tudja, hogy egy termék hol van? Nem tudod, de elvárod, hogy tudja, hogy az általad keresett tengeralattjáró-légtisztító pasztilla melyik sorban, melyik modulon található.

Éjjel 21.45-kor jut eszedbe, hogy zoknit kell venni a gyereknek és zokon veszed, ha az őr szól, hogy tízkor zárunk. Képzeld el, tízkor jár le a munkaidőnk és mi is szeretnénk végre haza menni.

Nekünk nincs hagyományos Karácsonyunk. A mi Karácsonyunk november elején kezdődik. És onnantól csak töltünk és töltünk. December 24-én délben ér véget a munkaidőnk. Te már akkor a leves főzöd, vagy éppen az ajtónkon dörömbölsz, hogy lemaradt a bevásárlólistáról a cérnametélt.

Nekünk a Karácsony a Te Karácsonyodról szól. A mi feladatunk kiszolgálni Téged. Mi hazaesünk, nincs várakozás, nincs felkészülés, nincs feldíszített lakás, nincs karácsonyi hangulat. Amire jut idő kész lesz, amire nem, hát elmarad. Nekünk minden nap munkanap, mert Te mindennap jössz vásárolni. Várjuk az ünnepek végét, mert akkor könnyebb lesz talán.

Lényeg: ha látsz egy kereskedelmi dolgozót, vedd már a fáradtságot, hogy köszönj neki, szépen kérd és köszönd meg a segítségét. Bizonyára végtelenül fáradt és jól esne neki is egy kedves szó."

https://mediaforras.com/varjuk-az-unnepek-veget-mert-akkor-konnyebb-lesz-talan-1275

Brazília 2021. december- A kormány önkényesen zárja le egy család moteljét, ami egyben az otthonuk.

ODD TV & STEVE GRANT: hogy bízhatsz egy olyan kormányba amelyik megtámadja a saját lakósait?

Igazság Zene / Tudatos Rap az ODD TV-től, STEVE GRANT közreműködésével.

Eredeti videó:
„Right 2 Remain Ignorant"
"Jogod van rá, hogy tudatlan maradj"
https://youtu.be/MyuV4Lapyf0