Előzmény
Az Egyesült Államok létrehozta a Nemzeti Biológiai Védelmi Programot (NBD), amely olyan országokat foglal magában, mint Ukrajna, Örményország, Azerbajdzsán, Grúzia, Kazahsztán, Üzbegisztán és Kirgizisztán.
2013-ban egyedül Ukrajnában az Egyesült Államok laboratóriumokat hozott létre Vinnyicában, Ternopilben, Ungváron, Kijevben, Dnyipropetrovszkban, Szimferopolban, Herszonban, Lvivben és Luganszkban, stb, összesen 30 helyen.
A Pentagon által finanszírozott laboratóriumokban horror kísérletek zajlottak, amelynek kísérleti alanyai sokszor az ukrán lakosság volt.

Az első kísérleteket a botrányairól elhíresült Baxter International Inc. egy amerikai multinacionális egészségügyi vállalat végezte.
A Baxter “véletlenül” élő madárinfluenzát és szezonális influenzát is tartalmazó oltóanyagot küldött világszerte több laboratóriumba. Meg kell jegyezni, hogy Baxter már elkövetett ehhez hasonló hibát . A Baxter által gyártott vérkészítmények egykor HIV-t tartalmaztak . Több ezer hemofíliás halt meg emiatt, és sokan megfertőzték házastársukat.

Nagy valószínűséggel a Baxter hozta létre Ukrajnában a H5N1-nek nevezett bilológiai fegyvert.
De nem csak ezt, hanem újraaktiválták a spanyol náthát is.
A vezető tudós Moshe professzor felhívott egy rádióállomást,amelyet a Republic Broadcasting sugárzott, és azt állítja magáról, hogy mikrobiológus, aki bizonyítékot akart szolgáltatni az államügyésznek a szennyezett H1N1 sertésinfluenza elleni vakcinák gyártásával kapcsolatban.
Azt mondta, hogy Baxter ukrán laboratóriuma valójában egy oltóanyagnak álcázott biofegyvert gyárt.
Azt állította, hogy a vakcina egy adjuvánst (adalékanyagot) tartalmazott, amelyet az immunrendszer gyengítésére terveztek, és az 1918-as spanyolnátha világjárványért felelős vírus RNS-ét replikálta, ami globális betegségeket és tömeges halált okoz.
Ezt követően Joseph Moshe-t letartóztatták, a kísérleteket pedig átadták az Észak-Karolinai Capell Hillnek.
https://archives.infowars.com/why-does-pentagon-need-laboratories-in-ukraine/

Ez persze önmagában semmit nem bizonyít, de most jön a lényeg:
„Fauci csapata részt vesz a spanyolnátha vírus halálos verziójának létrehozására irányuló kutatásban:
Az egyesült államokbeli és kanadai tudósok Dr. Anthony Fauci Országos Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének támogatásával feltámasztották a spanyol influenza vírusát fordított genetikával (dr. Ralph Baric), azzal érvelve, hogy a vírus veszélyesebb változatát kell készítenünk, hogy jobb vakcinákat tudjunk készíteni. azért – bár a spanyolnátha már nem létezik a természetben.”
( Ez igazán szép tőle, hogy elismerte, hogy ez természetben nem található, vagyis egy mesterségesen létrehozott patogén)

A spanyol nátha feltámasztásának módszere:
„… Az A/South Carolina/1918 influenzavírust (H1N1) fordított genetika hozta létre, és a Nemzeti Mikrobiológiai Laboratóriumban (NML) 4-es biológiai biztonsági szintű (BSL-4) zárt környezetben kezelték.

„Az 1918-as influenzavírus-szegmensek szekvenciái a GenBank DQ208309, DQ208310, DQ208311, AF117241, AY744935, AF250356, AY130763 és 38AF3632 számon jelentett adatokon alapultak.

„Az 1918-as influenzavírust Madin-Darby kutyavese… sejtekkel tenyésztették. Az MDCK sejteket minimális esszenciális tápközegben növesztettük… 5% magzati szarvasmarha szérummal… és 1 L-glutaminnal kiegészítve…

„Passage 2 (P2) vírus törzsanyagot állítottunk elő 0,1% szarvasmarha szérumalbuminnal (BSA) … 1 L-glutaminnal és 1 mg/ml N-tozil-L-fenilalanin klórmetil-ketonnal (TPCK) kezelt tripszinnel kiegészített MEM felhasználásával…

„Ezt az állományt állatok beoltására használták. Az egér 50%-os letális dózisát (MLD50) ennél az állománynál korábban 103,2 PFU-nak határoztuk meg; ezt az értéket az állomány makákófertőzésre történő felhasználása előtt megerősítették.
https://childrenshealthdefense.org/defender/fauci-deadly-spanish-flu-virus-cola/

A Baxter folyamatos botrányai miatt kénytelen volt kivonulni több üzletból, köztük a vakcinapiacról is. A vakcinaprofilt ki vette át? Bingó! A Pfizer, 2014-ben. Érdemes átfutni a bűnlistáját a Baxternek is, és a Pfizernek is. https://en.wikipedia.org/wiki/Baxter_International https://nikolaosanaximandros.gr/i-istoria-tis-pfizer-gia-tin-apati-kai-tin-diafthora/

A spanyol nátha vérzéses lázat is okozhat súlyos esetben, ennyiben hasonló a Marburghoz.
Ezért az is lehetséges, hogy hatalmas médiaparáztatással azt mondják, hogy MARBURG-vírus támad, hogy mindenki kétségbe essen, és egymást taposva rohanjon a vakcináért, nem tudván, hogy mennyire veszélyes.
A Marburg-vakcina meg van, és halálos, mert a ricin kimutathatatlan mennyiségben van jelen a vakcinában, de az egy héten belül megöli a beoltottat.

Dr. Buttarnak is felmerült a gyanúja, hogy valami olyasmit visznek be a „vakcinákba”, ami valamilyen módon káros hatást vált ki az általuk választott időpontban – például az alvó sejtek az oltottak testében, és arra várnak, hogy egy kiváltó ok felébressze őket.
Az alkatrész – magyarázta Dr. Buttar – egy hidrogél, amely három kórokozót tartalmaz. A hasznos teher felszabadítását az 5G tornyok három 16-18 GHz-es frekvenciájú, egy percig tartó sorozata aktiválja. Dr. Buttar nem tudta, melyik három kórokozó van a rakományban, de azt hallotta, hogy a Marburg vírus az egyik. Tehát, amikor az 5G tornyok küldik ezeket a jeleket, „mindenkitől, aki kapott ezekkel a vakcinákkal és ezekkel az emlékeztetőkkel, hogy kiszabaduljon ez a marburgi vírus” – mondta Dr. Buttar.”
https://expose-news.com/2023/06/02/rashid-buttar-there-is-something-of-a-critical-nature/

Nekem az a véleményem, hogy nem merik az emberekre rászabadítani a Marburgot, a spanyol flu 2-re fogják, hogy az Marburg-vírus. Mert ők a halálos vakcinára utaznak, ennek egyik hatóanyaga a ricin.

Itt a bizonyíték, hogy folytak erre irányuló kísérletek. A jelenlegi státusz: befejezve. És ricint tartalmaz.
https://ichgcp.net/hu/clinical-trials-registry/NCT01846104

A Marburg-vakcina is le van védetve. Tulajdonos nem akárki, az Egyesült Államok Védelmi minisztériuma.
https://patents.google.com/patent/US6517842B1/en
Promóter: Venezuelai agyvelőgyulladásos ló dns-e
Ezek után nincs miről beszélni, hogy miről szól a vakcinázás.

Itt van egy másik Marburg vakcina is, ez is elég különös.
Promóter: SV40 rákkeltő anyag, de ami érdekes, hogy van egy olyan komponense, amiről eddig nem esett szó, a GPATM.
Ez az új technológia, amellyel kijöttek, egy harmadik szálat vezet be: az mRNS üzenetküldő technológián keresztül valójában egy szálat megszakít, és belehelyez egy harmadik szálat, ami hármas hélixet hoz létre.
Lehetséges, hogy ez a COVID-vakcinákban is benne volt, és ez már az ember 2.0, a triplex spirállal.
https://patents.google.com/patent/AU767551B2/en
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9639329/

https://orvosokatisztanlatasert.hu/gravitas-az-x-betegseg-20-szor-halalosabb-lehet-mint-a-vuhani-virus/