2022. április 1., péntek

„Aki közületek nagyobb akar lenni, legyen a szolgátok”

 

Már legalább 30 éve, hogy az egyik idős, közismert, vezető színésznő arra a kérdésre, hogy a színházon kívül miért nem megy el sehova, azt a választ adta a riporternek, hogy minek menjen?; azért, hogy hallgassa az eladólányok udvariatlan válaszait, az emberek közönséges, sőt sértő megnyilvánulásait?
Az elmúlt hetekben sok ügyfélszolgálaton megfordultam. Tapasztalataimat – az ügyintézők úgy viselkednek, mintha szívességet tennének az ügyfeleknek azzal, hogy hosszú várakoztatás után egyáltalán szóba állnak velük – egyik jó ismerősömnek elmesélve, ő ezt válaszolta: Ez a fajta viselkedés ma már nem csak a "nagyokra" jellemző, hanem már csaknem mindenkire; az emberek lassan mindenütt kis bill-gates-k lesznek. Vagyis olyanok, akik hivatalukat, hatalmukat, legyen az nagy, vagy parányi, arra használják, hogy uralkodjanak másokon, éreztessék másokkal felsőbbségüket. A mai ember, legyen az politikus, orvos, tanár, tanító vagy egyszerű ügyintéző, úgy gondolja, és a szerint viselkedik, hogy a helyet, amit megszerzett magának, hogyan tudja mások ellen a legelőnyösebben kihasználni.
Másfél évtizeddel ezelőtt egy újságírónő azt mesélte el, hogy a riporter-iskolákban azt tanítják, hogy a riportalanynak olyan kérdéseket tegyenek fel, amivel zavarba hozzák őket. – A mai operatőrök minden alkalmat megragadnak, hogy az általuk fotózott személyről, legyen az híres sportoló, nagy művész, vagy egyszerű idős asszony, valami kompromittáló, valami kellemetlen, árulkodó, vagy egyszerűen csak ízléstelen képet elcsípjenek. – A ma készülő állatfilmek arra specializálódtak, hogy a zsákmányejtést bemutassák. Kéjelegve veszik fel a legapróbb részletekig, ahogy egy vadállat, oroszlán, krokodil, farkas elejt és szétszaggat egy többnyire gyenge, fiatal vagy már öreg állatot. A képek olyan borzalmasak, és a filmek annyira csak ezekre a jelenetekre koncentrálnak, hogy lehetetlen nézni őket. Én az 1970-es, 1980-as években nagyon sok állatfilmet láttam, de azokban magát a zsákmány elejtését soha nem mutatták: a jelenet ott végződött, hogy a vadállat elindul a zsákmány után, majd ott folytatódott, amikor a zsákmányból szinte már alig látszott valami. Magáról a véres jelenetről, a gyengébb állat küzdelméről, elejtéséről, szétmarcangolásáról semmit nem mutattak meg. Ma pedig szinte csak ezek a jelenetek maradnak meg a bemutatásra kerülő filmekben. Az a gyanúm, hogy a filmesek csak ezeket filmezik le, csak ezekért mennek ki a vadonba, sőt, már arra is gondoltam, hogy talán ők is terelik a vad elé a gyengébb állatokat. – Beke Kata az 1980-as évek végén írta le egyik cikkében, hogy tanúja volt, amikor fiatal gyermekek egy magas ház ablakából kiesett férfi holtteste mellett arról beszéltek, hogy a filmekben sokkal érdekesebb és véresebb az ilyen látvány.

Mindezen példákkal arra akartam rámutatni, hogy korunkban már nem csak az ú. n. elit, a döntéshozók, akik embermilliók, sőt az egész emberiség sorsát irányítják tetszésük szerint, hanem a kisemberek, az átlag emberek is úgy viselkednek, mintha soha nem létezett volna kereszténység, keresztény civilizáció. A mai emberek, különösen azok, akik valamilyen pozíciót betöltenek, vagy olyasmit csinálnak, amivel másokat befolyásolhatnak, nem csak szeretet-nélküliek, udvariatlanok, hanem egészen egyszerűen barbárok, olyanok, mint a legpogányabb korok vademberei. Ami persze nem is csoda, hiszen nincs olyan média, híranyag, reklám, "művészeti" alkotás, ami ne az emberek legalantasabb ösztöneit szolgálná ki a nagyobb siker és profit érdekében – vagy netán csak a bomlasztás, a rohasztás kedvéért. Úgy viselkednek, mint a gonosz gyermekek, akik mindent szétszednek, védtelen állatokat bántalmaznak.

Itt tartottam gondolataimban, amikor eljött Nagyböjt második vasárnapja utáni szerda, és a misszáléban a nap evangéliumát – Mt 20,17-28 – újra elolvastam. Máté apostol e részben azt az esetet meséli el, amikor Zebedeus két fiának, Andrásnak és Jánosnak anyja Jézustól azt kéri, hogy országában majd az ő két fiát ültesse maga mellé. Jézus válaszában egyértelműen leírta azt a magatartást, amit az Ő országába tartozóknak követniük kell:
„Tudjátok, hogy a népek fejedelmei uralkodnak rajtuk, és nagyjaik hatalmat gyakorolnak felettük. Nem úgy leszen tiköztetek; hanem aki közületek nagyobb akar lenni, legyen a ti cselédetek, és aki első akar lenni köztetek, az lesz a ti szolgátok.” (Mt 20,25-27) – Ezek a sorok abból az 1928-as Káldi-féle, azaz az ú. n. II. Vatikáni Zsinat előtt kiadott Bibliából valók, amiből ez a honlap idézni szokott. De most kivételesen az 1994-es Bibliából is idemásolom az említett verseket, mert ez a modern fordítás ebben az esetben még jobban kiemeli a lényeget:
„Tudjátok, hogy akiket a világ urainak tartanak, zsarnokoskodnak a népeken, a hatalmasok meg a hatalmukat éreztetik velük. A ti körötökben ne így legyen. Aki közületek nagyobb akar lenni, legyen a szolgátok, s aki első akar lenni, legyen a cselédetek.”

Jézus és Egyházának tanítása tehát teljesen egyértelmű, ráadásul az emberiség egész történelmében egyedülálló: Minél nagyobb hatalma van valakinek, annál inkább másokat kell ezzel szolgálnia. Akinek sok van, az ezt a sokat azért kapta Istentől, hogy másokról gondoskodjon. – Ez olyan tanítás, amit Jézus útmutatása alapján egyedül a katolikus Egyház tanít. És azon felül, hogy ez a tanítás isteni törvény, ez az egyetlen tanítás, ami tartósan fenntarthat egy közösséget. Szent Ágoston mondta, hogy az állam nem más, mint rablóbanda, ha nem polgárai lelki és testi javát szolgálja.
A történelem persze azt mutatja, hogy az emberek többsége korábban sem, még a keresztény középkorban sem élt e tanítás szerint. De Krisztus óta eleddig nem volt olyan kor, amiben a „rosszak” mellett ne lett volna elegendő „jó” is, akik biztosították a közösségek fennmaradását, és e Jézusi tanítás betartását és betartatását. Sőt, ameddig a technika nem tette lehetővé a rossz mindent elsöprő terjedését, addig még a "rosszak" egyre növekvő száma sem volt képes veszélybe sodorni az egész emberiséget, és teljesen elfelejtetni vele Jézus tanítását. – De ez a helyzet mostanra radikálisan megváltozott. A technika lehetővé tette, hogy – miként ezt Pie bíboros megjósolta – hogy „a gonosz arcátlansága elérje csúcspontját” (lásd a következő cikket: Pie bíboros: „Az Egyház, a hit egyre erősebben egyes személyekre és otthonokra redukálódik”).

Bár sokszor olvastam már ezt az evangéliumi részt, valójában csak most, megélve a mai elit korlátlan hataloméhségét, értettem meg Jézus tanításának nagyszerű igazságát, értelmét, rendkívüliségét, egyedülállóságát! És innen nézve már minden sokkal jobban érthetővé vált: A Jézust, a kereszténységet tudatosan megtagadó, visszautasító emberiség nem viselkedhet másként, csak úgy, ahogy Lucifer viselkedett: Istenhez akar hasonlóvá válni, és minden hatalmat magának akar biztosítani. Non serviam! Ez a jelszavuk, ez az egyetlen céljuk: „Nem szolgálunk senkinek és semminek, nem könyörülünk senkin, csak arra törekszünk, hogy nekünk minél több legyen, és minél több emberen uralkodhassunk!”

https://www.katolikus-honlap.hu/2201/szolgal.htm

Az Egyesült Királyság kormánya elismeri, hogy a Covid oltóanyag génterápia

 

Az Egyesült Királyság kormánya elismeri, hogy a Covid oltóanyagok génterápia, miután több millió adófizető pénzét adta oda a Covid oltóanyagok gyártásának növelésére az Egyesült Királyságban.

Az Egyesült Királyság kormánya közel 16 millió font támogatást ítélt oda a keményen dolgozó adófizetők pénzéből egy vegyipari óriáscégnek, azzal a feltételezéssel, hogy jelentősen növelni fogják a Covid-19 vakcinák alapvető összetevőjének számító lipidek gyártási kapacitását. Ezzel azonban a kormány kénytelen volt beismerni, hogy a Covid-19 injekciók valójában génterápia.

A kormány bejelentette, hogy 15,9 millió font támogatást ítéltek oda a Croda International Plc ("Croda") vegyipari gyártónak" az mRNS-vakcinák alapvető összetevőjének számító speciális lipidek gyártási kapacitásának növelésére az Egyesült Királyságban.

Ez a beruházás lehetővé teszi a Croda számára, amely globális piacvezető a területen, hogy jelentősen növelje a Staffordshire-i Leekben található létesítményének termelési kapacitását.

Ez azt is lehetővé teszi, hogy növeljék az Egyesült Királyságban gyártható lipidek választékát és mennyiségét - különösen a Covid számos oltóanyagában használt mRNS-lipidet.

A kibővített létesítmény 2023-tól képes lesz mintegy 3 milliárd vakcinaadag előállításához elegendő mennyiségű lipidet előállítani - ez a becslés a meglévő COVID-19 vakcinák előállításához szükséges lipidek mennyiségén alapul -, ami jelentős hozzájárulás a globális lipidellátáshoz és a jövőbeli vakcinagyártáshoz.

Sajid Javid egészségügyi és szociális gondozásért felelős miniszter elmondta: "Az itt előállított mRNS-technológia magában hordozza a meglévő és új egészségügyi veszélyek új generációs, élvonalbeli kezelésének lehetőségét".

A Covid-19 injekciós program elindítása óta a hatóságok és a mainstream média gyakran hangsúlyozta, hogy a Covid-19 injekciók ugyanolyanok, mint bármely más hagyományos vakcina, és tagadták, hogy génterápiáról lenne szó. De bárki, akit érdekel, hogy mit fecskendeznek a testébe, csak egy gyors google-keresést kellett végeznie, hogy megállapítsa, hogy a hatóságok hazudnak.

Most azonban az Egyesült Királyság kormánya a fentiekről szóló sajtóközleményében csendben elismerte, hogy a Covid-19 injekciók valójában génterápia, és tisztázta, hogy "a lipidek a COVID vakcinák, valamint más génterápiák alapvető összetevői".

A Pfizer és a Moderna Covid-19 injekciókban alkalmazott mRNS-technológiát korábban soha nem engedélyezték a lakosság körében történő alkalmazásra, és még most is csak ideiglenesen, sürgősségi használatra van engedélyezve. És ennek jó oka van.

A génszerkesztés egykor az orvostudomány forradalmasítását ígérte, amíg 1999-ben meg nem ölt egy 20 éves férfit, Jesse Gelsingert.

Jesse Gelsinger minden jel szerint kedves, éles eszű, bár nem túl ambiciózus srác volt, aki imádta a motorkerékpárokat és a profi birkózást. 1999-ben az arizonai Tucsonban élt szüleivel és testvéreivel, középiskolába járt, és részmunkaidőben szupermarketben dolgozott. Ahogy idősebb lett, egyre függetlenebbé vált, és mint sok tizenéves, egy kicsit lázadóvá; az ő esetében ez életveszélyes egészségügyi problémákhoz vezetett.

Jesse egy ritka anyagcserezavarban szenvedett, az ornitin-transzkarbamiláz-hiány szindrómában, vagy OTCD-ben, amelynél az ammónia halálos szintre emelkedik a vérben. Az OTCD-vel született csecsemők általában születésük után hamarosan kómába esnek, és agykárosodást szenvednek. A gyermekek fele egy hónapon belül meghal. Jesse-nél a hiány enyhébb változatát kétéves korában diagnosztizálták, és az állapotot fehérjeszegény diétával és napi közel 50 tablettából álló kezeléssel kezelte.

Ennek ellenére időnként egészségügyi válságba került. Amikor 17 éves volt, abbahagyta a gyógyszerek rendszeres szedését. Egy nap az apja hazajött, hogy a kanapén összekuporodva, kontrollálatlanul hányva találja. Intubálni kellett, és mesterséges kómában kellett tartani, amíg az ammóniaszintjét ellenőrzés alá nem hozták.

Így amikor egy orvos elmondta Jessének, hogy egy lehetséges OTCD-kezeléssel kapcsolatos klinikai kísérlet van folyamatban, nagyon érdeklődött. A philadelphiai Pennsylvaniai Egyetem kutatói az OTC-gén javítását dolgozták ki, amely egy olyan enzimet termel, amely megakadályozza az ammónia felhalmozódását. A betegeknek a gén működő másolatát injekciózták volna be, amelyet egy adenovírushoz, egyfajta megfázásos vírushoz csatoltak (nagyon hasonlóan az AstraZeneca és a Jannsen Covid-19 injekcióihoz). Az ártalmatlanná módosított vírus megfertőzné a betegek májsejtjeit, és a hozzáadott gént beépítené a kromoszómális DNS-be.

A génterápia területe eddig csak néhány genetikai betegségben szenvedő emberen segített. A kutatók kísérleti kezelése azonban meghosszabbította az OTC-enzimhiányosnak tenyésztett laboratóriumi egerek életét, és a tudósok bíztak abban, hogy az általuk tesztelt génjavító módszerrel végül számos májbetegséget lehet majd kezelni. A kísérlet, amelyben Jesse részt vett volna, egy biztonsági vizsgálat volt, amelynek célja az OTCD-ben szenvedő csecsemők kezelése felé való elmozdulás volt, és nem a résztvevők egészségi állapotának javítása volt a célja. Jesse azonban szívesen segített, és 1999 szeptemberében Philadelphiába repült, hogy részt vegyen a kísérletben.

Jesse volt a 18. személy, aki megkapta a módosított vírust. A kísérletben részt vevő korábbi páciensek influenzaszerű tüneteket tapasztaltak, de nála sokkal rosszabb volt a reakció. Egy napon belül zavart lett, és sárgaság jeleit mutatta. Erős gyulladásos reakciót váltott ki, és veszélyes véralvadási rendellenesség alakult ki nála, majd vese-, máj- és tüdőelégtelenség következett be. Négy nappal az injekció beadása után Jesse-t agyhalottnak nyilvánították, és lekapcsolták az életfenntartó gépekről. Az őt ápoló orvosok és nővérek csapata megdöbbent a gyors hanyatlás és halála miatt.

A hír, hogy egy kísérleti kezelés megölt egy alapvetően egészséges önkéntest, megrázta a génterápia területét és a biológiai kutatás tágabb világát. A híradások a kísérlet kutatóit túlbuzgónak és alulgondoskodónak állították be, akik rövid úton jártak el, és figyelmen kívül hagyták a gondjaikra bízott emberek védelmét szolgáló szabályokat.

A génterápia területe egy csapásra összeomlott, és magával rántotta a csodaszerekre vonatkozó nagyszabású ígéreteket is.

Jennifer Doudna biokémikus, aki később felfedezte a CRISPR-Cas9 génszerkesztő mechanizmust, emlékszik, hogy fiatal kutatóként érezte a sokkoló hullámokat, noha munkájának semmi köze nem volt a génterápiához vagy bármilyen orvosi kutatáshoz.

"Mindannyian nagyon is tisztában voltunk azzal, hogy mi történt ott, és hogy ez milyen tragédia volt" - mondta egy nemrégiben adott interjúban. "Ez az egész génterápiás területet legalább egy évtizedre eltüntette. Még a génterápia kifejezés is egyfajta fekete címke lett. Nem akarták, hogy ez szerepeljen a támogatásokban. Nem akartad azt mondani, hogy 'génterapeuta vagyok' vagy 'génterápián dolgozom'. Ez szörnyen hangzott."

A Jesse halálát követő hetekben James Wilson, a Pennsylvaniai Egyetem Humán Génterápiás Intézetének igazgatója és a kísérletben részt vevő többi orvos megpróbálta megérteni, mi történt. Arra a lehetőségre összpontosítottak, hogy az adenovírus olyan okok miatt váltott ki végzetes immunválaszt, amelyek még nem voltak tisztázottak.

Ő és csapata arra a következtetésre jutott, hogy a tinédzser valószínűleg egy ritka jelenséget tapasztalt, amelyet antitest-függő fokozódásnak neveznek.

Eközben újságírók és szövetségi egészségügyi tisztviselők több aggasztó hiányosságot fedeztek fel a vizsgálat lefolytatásában. A kutatók például korábban azt mondták az FDA-nak, hogy szigorítani fogják a vizsgálat alkalmassági kritériumait, de ezt nem tartották be. Amikor két betegnél súlyos mellékhatások jelentkeztek, a tudósok nem tájékoztatták azonnal az ügynökséget, és nem függesztették fel a vizsgálatot, ahogyan azt előírták. Kiderült, hogy Jesse előzetes vizsgálati eredményei szerint rossz volt a májműködése, ami azt jelezte, hogy vitathatóan nem lett volna szabad megkapnia az OTC géninjekciót.

De talán a legsúlyosabbak a tájékozott beleegyezési eljárás során elkövetett hibák voltak. A kutatók nem tájékoztatták Jesset a korábbi betegek mellékhatásairól, illetve arról a két laboratóriumi majomról, amelyeket nagy dózisú adenovírusok öltek meg. Ha megfelelően tájékoztatták volna ezekről a korábbi problémákról, akkor talán kimaradt volna a vizsgálatból, és még ma is élne. Wilsont összeférhetetlenséggel is vádolták: részesedése volt abban a cégben, amely a génátviteli technológia tulajdonosa volt, és a kísérlet sikere esetén hasznot húzhatott volna belőle.

Wilson tagadta, hogy pénzügyi megfontolások befolyásolták volna a tanulmányt, és azt mondta, lehetetlen volt megjósolni, hogy Jesse ilyen rossz reakciót fog mutatni. Ennek ellenére a Gelsinger család beperelte, és az egyetem gyorsan megegyezett egy meg nem nevezett összegben, miközben nem vállalta a felelősséget Jesse haláláért. 2000 januárjában az FDA felfüggesztette a Penn Humán Génterápiás Intézetében folyó humán kutatásokat, és az egyetem végül leállította a programot.

A vizsgálatok felhívták a figyelmet a génterápiás kísérletek és általában a humán kutatások felügyeletének szélesebb körű problémáira. Az FDA és az NIH például feltárta, hogy a génterápiás kísérletekben részt vevő 691 önkéntes meghalt vagy megbetegedett a Jesse halálát megelőző hét évben; ezek közül csak 39 esetet jelentettek azonnal, ahogyan azt előírták.

A Jesse Gelsinger által elszenvedett mellékhatások és az azt követő haláleset nagyon hasonlítanak azokra a reakciókra, amelyeket számtalan ember szenvedett el világszerte a Covid-19 injekciókra, nem igaz?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-egyesult-kiralysag-kormanya-elismeri-hogy-a-covid-oltoanyag-genterapia

Az orvosok tudják, miben vesznek részt?

 

Ez a beszélgetés Németországban készült, de vélhetően sok más országban ugyanez zajlik.

Kérdés:

"Van egy kérdésem: Miért oltanak most az orvosok annak ellenére, hogy régebben mindig az volt mondva, ha az embernek egy fertőzése van, semmi esetre sem szabad oltani? Miért olt most ilyen sok orvos? Van erre önnek valami magyarázata az anyagi dolgoktól eltekintve? Mert nem gondolom, hogy ez minden orvosnál a pénzről szól. Nagyon sok jó orvos is van, de miért oltanak ezek a jó, emberséges orvosok olyan embereket, akik betegek, rákbetegek vagy valami más betegségük van? Mi lehet ennek az oka?"

Válasz :

"Ez tényleg nagyon egyszerű. Ez az üzletről szól. Azt is elmondom, hogy Baden-Württembergben az orvosi kamara most értesítette ki az orvosi rendelőket, hogy minden rendelő, amelyik az oltást a végtelenségig favorizálja, minden hónapban 12 ezer eurót (4,4 millió Ft/hó!) kap pluszban a többi bevétele mellé. És ezen kívül, minden olyan beteg esetében, aki nem oltatja be magát, bejelentési pénzt kapnak, ami 10 euró.

Ez jól mutatja, hogy mi folyik ezen a területen és azt gondolom, hogy nincsen már túl sok olyan orvos, aki a munkáját rendesen elvégzi. Ezt a korona megmutatta. Talán kevesebb mint 20 százalékuk, úgy saccolom. Talán olyan orvosok is vannak, akik ezt nem gazdasági okokból csinálják. Azt mondanám, hogy itt az ok pusztán a tudatlanság. Ha az ember alkalomadtán a kollégákkal beszélget és megállapítja, hogy mit tudnak az úgynevezett oltóanyagokról, akkor elborzad. Minden informált páciens többet tud, mint az orvosok, akik végrehajtják az intézkedéseket.

Tény, ahogy ezt ön is helyesen elmondta, hogy most minden embert beoltanak, az egészségi állapotától függetlenül. Függetlenül a korától vagy attól, hogy átesett-e egy fertőzésen. Egyidejűleg több oltást is beadnak, kovid ellen, influenza ellen egyszerre. Ezek olyan dolgok, amiket évtizedeken keresztül orvosi műhibának tekintettünk. De ez már semmi szerepet nem játszik és itt láthatja, hogy ez nyilvánvalóan a sok pénzről szól, de nem az orvoslásról vagy a szakértelemről.Forrás

Bruce Willis diagnózisa fényt derít az afáziára

A szerdai hír, miszerint Bruce Willis színésznél afáziát diagnosztizáltak, ami miatt "vissza kell vonulnia" a karrierjétől, reflektorfényt vetett a gyógyíthatatlan neurológiai rendellenességre, amelyet a COVID-19 és COVID vakcinákkal is összefüggésbe hoztak.

A szerdai hír, miszerint Bruce Willis színésznél afáziát diagnosztizáltak, ami arra kényszeríti, hogy "visszavonuljon" a karrierjétől, reflektorfénybe helyezte a gyógyíthatatlan neurológiai rendellenességet.

Az afáziában szenvedő emberek nehezen beszélnek, olvasnak, írnak és megértik a kommunikációt. Az állapot, amely több mint 2 millió amerikait érint, az okától és időtartamától függően lehet enyhe vagy legyengítő.

A Willis diagnózisáról szóló közleményében a National Aphasia Association (Nemzeti Afázia Szövetség) azt írta, hogy az afáziát agysérülés, például agyvérzés vagy fejsérülés, illetve az elsődleges progresszív afázia (PPA) esetében az agyszövet romlása okozza.

Dr. Shazam Hussain, az ohiói Cleveland Clinic agyi érrendszeri központjának igazgatója a The New York Timesnak elmondta, hogy bár az afázia minden esete az agyban bekövetkező neurológiai változásokból ered, az agykárosodással járó stroke az első számú ok.

A hírek szerint Willisnél már évekkel ezelőtt jelentkeztek az állapot tünetei. A család nem említette, hogy Willisnek stroke-ja vagy agysérülése volt, ami Brooke Lang beszédpatológust arra késztette, hogy elmondja az Insidernek, Willisnél PPA lehet.

Aphasia a COVID és a vakcinákhoz kapcsolódik

A The Defender nem talált bizonyítékot, és nincs okunk feltételezni, hogy Willis diagnózisa kapcsolatban állna a COVID-19 vagy a COVID vakcinákkal.

A stroke és az afázia azonban mindkettőhöz kapcsolódik.

Steve Kirsch a Substack-on szerdán megjelent cikkében közzétette a legújabb adatokat a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) rendszerből a COVID vakcinát követő afáziáról. 2020. december 14. és 2022. március 18. között 3057 afáziás esetet jelentettek a COVID vakcinát követően, ebből 340-et a 65-74 éves korcsoportban.

Kirsch, a Vaccine Safety Research Foundation ügyvezető igazgatója három egyedi VAERS-jelentést - VAERS ID: 906282, VAERS ID: 907710 és VAERS ID: 911587 - nevezett meg, amelyek részletesen leírják a három személynél az oltás után kialakult afázia tüneteit.

A Brain Hemorrhages című folyóiratban 2021 júniusában megjelent tanulmány egy 52 éves férfi esetét írta le, akinél hét nappal az mRNS-alapú SARS-CoV-2 vakcina második adagjának beadása után hirtelen fellépő olvasási nehézség és afázia alakult ki.

A beteg fejének MRI-vizsgálata intracerebrális vérzést (ICB) mutatott ki. Az afázia néhány napon belül megszűnt.

"Az, hogy az ICB és az oltás között volt-e ok-okozati összefüggés, továbbra is spekulatív, de nem zárható ki véglegesen" - jegyezték meg a szerzők.

A Current Neurology and Neuroscience Reports című folyóirat 2021. októberi száma a COVID-fertőzés hatásait tárgyalta a már afáziában szenvedő emberekre.

A szerző arról számolt be, hogy a már meglévő afáziával élő emberek "zavart kommunikációt és mindennapi rutint, romlott pszichoszociális jólétet és nehézségeket tapasztaltak az igényeiket megfelelően kielégítő afáziaszolgáltatásokhoz való hozzájutásban".

A szerző beszámolt továbbá "neurológiai és dysexecutive szindrómákról, amelyek az agyi funkciók zavarát követik az akut COVID-19-es betegeknél, és változó afázia-szerű tünetekhez vezetnek".

"Különösen" - írta a szerző - "néhány esetjelentés foglalta össze a COVID-19 neurológiai megnyilvánulásait, amelyek afáziához vagy afázia-szerű tünetekhez vezettek az akut és/vagy szubakut stádiumban lévő betegeknél".

Ezek közül néhány enkefalopátia, néhány pedig vénás és artériás trombózishoz vezető akut ischaemiás stroke miatt következett be.

A szerző figyelmeztetett:

"Tekintettel a stroke-ról és a COVID-19-ről eddig megjelent publikációk kis számára és e betegprofilok nagyfokú heterogenitására, nem tudjuk megerősíteni a COVID-19 súlyossága (és így a légúti és neurológiai tünetek) és az afázia közötti okozati összefüggést".

2020. december 14. és 2022. március 18. között 13 602 jelentést nyújtottak be a VAERS-hez a COVID vakcinákat követő véralvadási zavarokról. A vérrögök, amelyek szintén a COVID-oltással hozhatók összefüggésbe, stroke-hoz vezethetnek.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/bruce-willis-diagnozisa-fenyt-derit-az-afaziara

Az Élet Könyvét átoltani...

Forrás: www.kla.tv/22106

(A címkép a Vizsolyi Biblia)

A hollywoodi/kabalista tenyésztési program

 

(Jogi nyilatkozat - nem tudom, hogy ebből bármi igaz-e, de büszke vagyok arra, hogy hihetetlen információknak adok helyet sátánista nagyurainkról.)

Minden alkalommal, amikor egy film készül, akkor egy baba is születik, egy leendő sztár, és a tudatlan tömegek akaratlanul, filmfogyasztóként ünneplik, bátorítják és lehetővé teszik ezt a gyakorlatot. MINDEN híres személy nem véletlenszerűen születik, hanem tenyésztik, majd elfogadják őket okkult családokba, ésszerűen hasonló kinézettel. Amikor elérnek egy bizonyos kort, "felfedezik" őket, és a siker gyorsított pályára kerülnek.

Az összeesküvés-elméletek hívei azt hiszik, hogy ők valóban éberek arra, ami körülöttünk történik, mert beavatottak abban, hogy egy sátánista szekta irányítja a világot. És azt képzelik, hogy ha a körülöttünk továbbra is szunnyadó emberek is felébrednének, akkor valahogy közösen megdönthetnénk ezt a szektát és az életünk felett gyakorolt hatalmát.

Én tudom, mert 11 évet töltöttem ennek a gondolatmenetnek a csapdájában. De a lelkem mélyéig felborzongtam, amikor Clifford Shack azt írta, hogy Barack Obamát talán kifejezetten az első fekete elnök szerepére tenyésztették ki, és örökbe fogadták az idősebb Barack Obamát és Stanley Ann Dunhamet, hogy ezt a tényt eltitkolják.

Ebből logikusan következett, hogy Obama nem lehet az egyetlen híres ember, akit azzal a céllal tenyésztettek ki, hogy megtévessze a tömegeket. Miután erre rájöttem, megszállottan kutatni kezdtem, hogy megtaláljak minden olyan további anyagot, amely alátámasztja ezt az elképzelést, miszerint a híres embereket azért tenyésztik ki, hogy eljátsszák szerepüket a világ színpadán, és azért fogadják örökbe, hogy elrejtsék a tenyésztésüket. Végül rátaláltam a szerencsére, mert rátaláltam Susan Maureen Brandt munkájára.

Susan Maureen Brandt (SMB) azt állítja, hogy egy kanadai háztartásbeli és otthon tanító anya, aki egy hollywoodi bennfentes ismerősétől kapott fülest egy hatalmas és titkos tenyésztési és babacsere-műveletről Hollywoodban és szerte a világon. Ennek következtében SMB végül hatalmas mennyiségű kutatást végzett, hogy kiderítse, ki kit tenyésztett ki a hírességek közül. 2010-ben létrehozta saját weboldalát, amelyen elkezdte közzétenni az általa írt cikkeket, amelyek feltárták a felfedezéseit. Az általa készített cikkek az igazság abszolút észbontó kincsestára. Munkája annyira fontos, hogy meggyőződésem, hogy ez képezi a 2. ajtót, amelyen az összeesküvés-elméletek híveinek be kell lépniük. Az oldal mára már megszűnt.

 

 

Minden alkalommal, amikor egy film készül, akkor egy csecsemő is születik, egy leendő sztár a leggyakrabban, és a tudatlan tömegek filmfogyasztóként akaratlanul is ünneplik, bátorítják és lehetővé teszik ezt a gyakorlatot. MINDEN híres személy nem véletlenszerűen születik, hanem tenyésztik őket, majd elfogadják őket okkult családokba, ésszerűen hasonló kinézettel. Amikor elérnek egy bizonyos kort, "felfedezik" őket, és a siker gyorsított pályára kerülnek.

A Harry Potter-filmek ezt a gyakorlatot mutatják be. Harry Potter olyan szülők gyermekeként született, akik mágikus vérük és varázslói tehetségük miatt kivételesnek számítottak, de árvává válik, amikor tragikus módon megölik őket. Ezután egy mugli család fogadta örökbe, akik bántalmazzák és elhanyagolják őt, hogy aztán az mentse ki szomorú és szánalmas helyzetéből, hogy kiválasztják a Roxfort iskolába való felvételre.

A láthatatlan kéz, amely Harry-t az okkult kiválasztottak soraiba szólítja, azért működik, hogy visszavezesse őt a kijelölt útra, amelyről nem önhibáján kívül, hanem egyszerűen azért tért le, mert árvaságra jutott. Lényegében ez a világ szinte minden híres emberének története, egy döntő kivétellel.

A csecsemők nem azért válnak szüleiktől megfosztottá, mert a szülők meghalnak, hanem mert szándékosan elszakítják őket valódi szüleiktől. Az emberi agy, csecsemő formájában, arra hivatott, hogy a születés után azonnal elkezdje a kötődési folyamatot a szüleivel, és ezt a szaglás útján akarja megtenni - a saját genetikáját akarja megérezni a szülein keresztül, és amikor elválasztjuk a csecsemőt a valódi szüleitől, akkor az agyukat időben felfüggesztjük, és akkor soha nem kötődnek igazán egy másik emberi lényhez.

 

 

A kötődésre még felnőttként is várnak. Ha pedig tinédzserként vagy felnőttként a biológiai anyjukkal, apjukkal, féltestvérükkel vagy féltestvérükkel hozod össze őket, akkor a kötődés iránti éhségük szexuális vonzalomba torzul. Aztán gyönyörű gyermekeket fognak nemzeni, akiket bálványokká lehet tenni, hogy az átlagemberek tömegei istenhez hasonlóan imádják őket. És őket aztán arra lehet használni, hogy napirendeket erőltessenek, megrontják, megalázzák, szórakoztassák és eltereljék az emberek nagy tömegeinek figyelmét.

A szaporított csecsemőket 6 hónapos korukban rutinszerűen császármetszéssel távolítják el, az anyákat pedig a terhesség későbbi szakaszában és a felépülésük során távol tartják a reflektorfénytől, hogy a nyilvánosság elől eltitkolják, hogy valaha is terhesek voltak.

Brandt szerint általában a terhesség korai szakaszában veszik fel őket a filmekhez, mivel az ezzel járó ragyogás még a szokásosnál is fotogénebbé teszi őket. Ez történt Marilyn Monroe esetében is, aki Julianne Moore igazi édesanyja. Moore a Monroe anagrammája, ha kivesszük belőle az n betűt, és máris megvan a nyom. A lány 1960-ban született, ugyanabban az évben, amikor a Let's Make Love megjelent, az apja pedig Marilyn sztárja, Yves Montand.

(Meghan Markle állítólag Dianna hercegnő és tervezője, Bruce Oldfield lánya)

Sok babát azonban in vitro megtermékenyítéssel nemesítenek, és béranyák hordják ki, ami Meghan Markle, Kate Middleton és "nővére" Pippa esetében is így történt. Meghan Diana hercegnő és kedvenc tervezője, Bruce Oldfield igazi lánya. A nyomok a következők: Meghan egykori gyerekkori barátja szerint Meghan Diana megszállottja volt, hogy 2 napig megállás nélkül sírt, amikor meghalt, és az volt az életcélja, hogy "Diana 2.0" legyen.

Diana hercegnő hivatalos narratívájának része volt, hogy megalázó vizsgálatnak vetették alá, hogy kiderüljön, valóban szűz-e, de a petesejteket azért szedték le, hogy Meghan Markle és Vilmos jövőbeli barátnői, mint Isabella Calthorpe és Holly Branson és még sokan mások készüljenek belőle. Meghan mindössze 5 nappal Diana és Károly esküvője után született, tehát béranyának kellett volna lennie, ha Meghan születési dátuma valóban helytálló.

Bruce Oldfieldet 1990-ben OBE-vel tüntették ki a tenyésztési játékban való részvételéért, és elég gyakran fotózták le Dianával, anélkül, hogy Charles bárhol is látható lett volna. Az a tény, hogy Oldfied meleg, nagyszerű álcát adott a nemesítési tervnek, miközben az orrunk alá is dörgölték. Az a tény, hogy Meghant egy olyan családba fogadták örökbe, ahol vörös apja volt, nem véletlen, hiszen az volt a sorsa, hogy egy napon feleségül menjen a vörös féltestvéréhez. Meghan "hivatalos" édesanyja a Ragland vezetéknevet viseli (rongyokból gazdaggá elbeszélés). De biztosan nem ez a nő volt Meghan béranya, mert akkor talán valamennyire kötődtek volna egymáshoz, és akkor ő is szerényebb lett volna, mint Kate.

SMB szerint Kate VIII. Edward lánya, aki 1936-ban lemondott a brit trónról, hogy feleségül vegye az amerikai elvált Wallis Simpsont, Kate "húgának", Pippának valódi anyját.

De valójában nem testvérek, és Pippa apját sem hozták nyilvánosságra. A lemondás egy átverés volt, időre volt szükségük ahhoz, hogy a színfalak mögött a genetikával babrálhassanak, a cél az volt, hogy György herceg VIII. Edward genetikai klónja legyen. Kate igazi apja tíz évvel a születése előtt meghalt, de a mesterséges megtermékenyítés már jóval régebb óta folyik, mint ahogy azt gondolnánk. Az "apjuk" Michael Middleton James Mason, egy brit nemzeti kincs fia, és ezért van az, hogy a királyi család tényleg nagyon kedveli őt, az "anyjuk" pedig egy alantas B-film színésznő lánya, és ezért nem is nagyon kedveli őt a királyi család.

 

Szerintem Kate "anyja" Carole volt Kate pótanyja, mert úgy tűnik, hogy szoros és egészséges kapcsolatot ápol a "szüleivel". Ez a protokollsértés azért lett volna, hogy a "véletlen és véletlen" leendő angol királynő egy egészséges és működőképes személyt alakíthasson, amire szükség is van a szerephez, mert ez legitimálja a szerepét.

 

 

 

Egy olyan destruktív nárcisztikus, mint Meghan, soha nem játszhatna ilyen szerepet. És a gyerekkora, a társadalmi kondicionálása vezetett oda, hogy eljátssza azt a szerepet, amit játszott, mert a destruktív nárcisztikusok ezt teszik. Másokat elutasítanak, mielőtt másoknak esélyük lenne arra, hogy elutasítsák őket, és a nárcisztikusok által játszott játékokat a funkcionális emberek nagyon gyorsan leleplezik, Meghan pedig az egyetlen módon védte a gyengeségeit, ahogyan csak tudta. De amikor interjút adott Oprahnak, az egész világ láthatta, amit ő nem volt képes meglátni önmagában, és ezért, amikor az egész királyi családot a busz alá dobta, senki sem hitte el a hazugságait, és az a tény, hogy sosem bántak jól az igazi anyjával, biztosan extra muníciót adott neki, hogy szimbolikusan mindannyiukat meg akarja semmisíteni, kivéve Harry-t, aki egyszerre volt az étkezési jegye és a jegye a hírnévre.

Amikor csecsemőket nemzenek, hogy ilyen fontos szerepeket töltsenek be egy királyi családon belül, mindig szaporítanak statisztákat, arra az esetre, ha valami balul sülne el. Tehát valahol biztosan van egy másik verziója György hercegnek, amelyet titokban tartanak, mert az, amelyet a szemünk előtt mutogatnak, nem úgy tűnik, mintha VIII. Edward klónja lenne.

SMB szerint Jecca Craig, Vilmos volt barátnője vagy Kate teljes vagy féltestvére, és a "randizásuk" valójában csak párzás volt. Az átlagemberek látják, hogy Charlotte hercegnő jobban hasonlít Jeccára, mint Kate-re, és egyesek szerint mindketten huncutabbak, mint Kate. A Middleton vezetéknév jól szolgálja a hamis narratívát - nincs itt semmi látnivaló, emberek, ez nem más, mint egy középosztálybeli család. A királyi család csupán úgy tesz, mintha most már modernizálták volna magukat, átvitték volna magukat a 21. századba, és még egy napig relevánsnak tartották volna magukat.

Az a tény, hogy Fülöp herceg volt az, aki Vilmossal azonos ruhát viselt Vilmos és Kate esküvőjén, és nem Károly herceg, azt árulta el, hogy Vilmos Fülöp herceg igazi fia. Harry pedig James Hewitt fia.

Most már érted, hogy Károly miért Camillával és nem Dianával és a "gyermekeivel" akarta tölteni a privát perceit? A királyi család nem más, mint kirakat, homlokzat a valódi hatalom, a kabbalisták számára. Károly csak azért vette feleségül Dianát, mert a kötelesség hívta és követelte, hogy úgy teljesítse be a sorsát, ahogy tette - egy hazugságban élve, hogy fenntartsa a homlokzatot.

András herceg Sarah Ferguson apjának, Ronald Fergusonnak a valódi fia, és nem Fülöp herceg, ami azt jelenti, hogy ő a volt felesége féltestvére. Eugenie pedig Andrew és Koo Stark, az amerikai volt barátnője valódi lánya. Beatrice egyik "szülőjének" sem a lánya, hanem a brit színész és komikus John Cleese és egy nagyon vörös hajú kosztümös lánya.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-hollywoodi-kabalista-tenyesztesi-program-1-resz

A kabbalista/hollywoodi tenyésztési program célja, hogy hamis bálványokat adjon nekünk, akiket imádhatunk és utánozhatunk, amelyek szórakoztatnak, megrontanak, lealacsonyítanak és elvonják a figyelmünket.

Minden alkalommal, amikor egy film készül, akkor egy baba is születik, a legtöbbször egy jövőbeli sztár, és a tudatlan tömegek filmfogyasztóként akaratlanul is ünneplik, bátorítják és lehetővé teszik ezt a gyakorlatot. MINDEN híres személy nem véletlenszerűen születik, hanem tenyésztik őket, majd elfogadják őket okkult családokba, ésszerűen hasonló kinézettel. Amikor elérnek egy bizonyos kort, "felfedezik" őket, és a siker gyorsított pályára kerülnek.

( Jogi nyilatkozat- Őszintén szólva ez a dolog nekem őrültségnek tűnik, de ez egy ürügy arra, hogy pletykáljak és képeket posztoljak filmsztárokról. Mátrix hacker erre a kizárásra így reagált: "Ön őrültnek nevezte az ötleteket, de azok 100%-ig igazak, különben soha nem reklámoznám őket másoknak. Soha nem gondoltam, hogy bármi, amit össze tudnék rakni, túlságosan őrült lenne neked, úgyhogy bóknak veszem az őrült megjegyzést!").

A kabbalista/hollywoodi tenyésztési program célja, hogy hamis bálványokat adjon nekünk, akiket imádhatunk és utánozhatunk, amelyek szórakoztatnak, megrontanak, lealacsonyítanak és elvonják a figyelmünket.

A hollywoodi tenyésztés világában Susan Maureen Brandt (SMB) kutató szerint a nőstényeket általában 14 éves korukban, a hímeket pedig 16 éves korukban kezdik el szaporítani.

Továbbá, a hírességek párosításait, mind a filmekben, mind a "randizásban", amelyek 16 év vagy annál nagyobb korkülönbséget tartalmaznak, mindig úgy kell értelmezni, mint egy nyomot, hogy a "kapcsolatuk" potenciálisan szülő-gyermek kapcsolat.

Vizsgáljuk meg most Scarlett Johanssont. Az SMB szerint ő az a gyermek, akit Robert Redford és Kim Basinger neveltek a The Natural című film forgatása során, amely 1984-ben került a mozikba, abban az évben, amikor Scarlett született. Később Scarlettet választották ki, hogy az apja mellett szerepeljen a The Horse Whisperer című filmben, amelyet 1998-ban mutattak be, abban az évben, amikor 14 éves lett. A filmben Kristen Scott Thomas is szerepelt, aki abban az évben töltötte be 38. életévét. Mivel minden film a szaporodás álcája, az egyik filmben Robert Redforddal közösen szaporítottak gyereket, és könnyen lehet, hogy Scarlett volt az.

 

 

Az SMB szerint Robert Redford Gwyneth Paltrow igazi apja is. Azt állítja, hogy Gwyneth-et Redford és Mia Farrow az 1974-ben bemutatott A nagy Gatsby forgatása alatt tenyésztette ki.

Gwyneth "hivatalos" elbeszélése szerint 1972-ben született, de SMB szerint a születési dátumot meghamisították, és ezt valószínűleg azért tették, mert Gwyneth örökbefogadó anyja, Blythe Danner már terhes lett volna Gwyneth "testvérével", Jake Paltrow-val, amikor Gwyneth megszületett.

A Paltrow vezetéknév nyomravezetést nyújt a valódi anyja, Mia Farrow kilétét illetően, mivel mindkettőjük vezetékneve ROW-ra végződik, és az a tény, hogy a keresztneve G-vel kezdődik, szintén olyan információ, amely visszautal arra a filmre, amely fedezetet nyújtott a nemzéséhez - GG vagy Great Gatsby.

SMB szerint Gwyneth édesanyja, Mia Farrow egyben volt férje, Chris Martin valódi édesanyja is. Úgy véli, hogy Chris Martint Mia és Audrey Hepburn volt férje, Mel Ferrer tenyésztette ki, aki egyben Mia igazi apja is.

Mia Farrow és Mel Ferrer szülő-gyermek kapcsolatát jelzi, hogy mindkettőjük keresztneve hárombetűs, M betűvel kezdődik, és hatbetűs, F betűvel kezdődik, és mindkettőjük vezetékneve kettős R-t (RR) tartalmaz középen. Ha a Martin betűinek felét eltávolítjuk (RTN), akkor marad a MAI, ami a Mia anagrammája.

SMB úgy véli, hogy Apple Martin vagy Chris és Gwyneth valódi lánya, vagy legalábbis kettőjük közül az egyik. A "fiuk" Mózes azonban egyikük gyermeke sem, hanem inkább egy beugró gyermek, egy cserebaba. Az SMB azonosította a valódi gyermeket, akit Gwyneth szült, és akit egy másik híres családba fogadtak örökbe, ahol az apa szintén rocksztár, mint Chris. Nem emlékszem az örökbefogadó apa vagy a felesége nevére.

SMB azt is állítja, hogy a nagyon nyilvános szülés utáni depresszió, ami Gwynethnek Moses Martin születése után volt, annak volt köszönhető, hogy az igazi Moses Martint erőszakkal elvették tőle, hogy elrejtsék az örökbefogadó családja körében, és kicserélték a beugró Moses Martinra.

 

 

Robert Redford egyben Gwyneth volt barátjának és volt vőlegényének, Brad Pittnek a valódi apja is, ami azt jelenti, hogy ők is féltestvérek.

Az SMB szerint Brad Pittet Redford és Jane Fonda a Mezítláb a parkban (BP) című film forgatásán nevelte, és a monogramja -- BP -- árulkodó.

Brad Pitt "hivatalos elbeszéléséből" azonban kiderül, hogy 1963 végén született, ami 3 és fél évvel a BP megjelenése előtt volt, így a születési dátumát is meghamisíthatták.

Ugyanilyen valószínű azonban az is, hogy Brad Pitt valóban 1963-ban, a BP című film forgatása előtt született, és a monogramja csak arra szolgál, hogy eligazítson minket, hogy a filmben hol keressük a valódi szüleit.

A következő cikkemben megmutatom, hogy Paul Newman és unokája, Ashton Kutcher is a szüleik találkozása előtt született, legalábbis a "hivatalos" elbeszélések szerint. Brad és Gwyneth 1994-től "jártak", 1996-ban eljegyezték egymást, majd 1997-ben szakítottak. A '94-'97-es "kapcsolati" ablakuk a titkos "dupla sztárbébik" nemesítésének álcájául szolgált volna. Bradet, akárcsak 1/2 húgát, Scarlettet, szintén arra választották, hogy apjuk mellett filmszerepet játsszon, és az általuk készített film a 2001-ben bemutatott Spy Game volt.

 

 

Brad Pitt 1969-ben született volt felesége, Jennifer Aniston szintén féltestvére, ugyanis ő az a gyermek, akit Jane Fonda és Gig Young tenyésztett ki az 1969-es They Shoot Horses Shoot Horses Don't They? című film forgatása során. Itt egy nyom: Jane a Jen A anagrammája.

Jen és Brad "hivatalos" története szerint 1994-ben találkoztak egy rövid ideig, 1998-ban kezdtek "randizni", 1999-ben eljegyezték egymást, és 2000-ben összeházasodtak. 2004-ben, pont amikor Jen azt mondta, hogy gyereket szeretne a férjétől/testvérétől, a férfi a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt megcsalta (azaz megnemesítette) Angelina Jolie-val. Tehát "hivatalosan" Jen és Brad soha nem szült együtt gyermeket, de nem hivatalosan nagyon is biztos, hogy igen, és '94-'95 és '98-2004 lett volna a legvalószínűbb időszak, amikor a "találkozásuk" és "kapcsolatuk" füstjén túl, ami hihető álca a színfalak mögötti nemzésükre a cabalisták számára, akik bábjátékosként szintén nemzették és híressé tették őket.

 

Befejezésül szeretném megnevezni egy népszerű filmsztár valódi szüleit, összesen három filmsztárt, akiket az SMB módszereit alkalmazva tudtam összerakni, mint egy nem hivatalos családot alkotó genetikai összetételűeket.

Emma Stone az, aki felkeltette az érdeklődésemet, mert az én szememben olyan külsővel rendelkezik, amilyennel a csinos lányok 12 éves koruk körül rendelkeznek, és általában 17-19 éves korukra kinövik.

 

 

De Emma Stone most, 33 évesen sem nőtt ki a jóképűségéből, sőt, ha valami, akkor a korral csak javult. Így természetesen tudni akartam, ki adta neki ezt a jó megjelenést. Először is megnéztem a hivatalos születési évét, ami 1988. Ezután megnéztem egy listát az 1988-ban megjelent összes nagy hollywoodi filmről, és átfutottam az összes sztár nevét azzal a céllal, hogy észrevegyem azokat, akik Emmaéhoz hasonló külsővel rendelkezhetnek. De végül tényleg csak egyetlen lehetséges szülő volt, mert ekkor már annyira nyilvánvaló volt, hogy kik ők.

Emmanuelle Seigner és Harrison Ford együtt szerepeltek Roman Polanski 1988-ban bemutatott Frantic című filmjében, és kétségtelenül ennek a filmnek a forgatása során tenyésztették ki Emmát. Emma kísértetiesen hasonlít Emmanuelle-re, az Emma név az Emmanuelle rövidítése, és anya és lánya azonos monogramot viselnek - E.S.

Ez könnyű volt, és ti is edzhetitek az elméteket, hogy megtaláljátok a nyomokat, amelyeket a kabbalisták adtak nekünk, mert ezek mind ott rejtőznek a szemünk előtt, és csak arra várnak, hogy felfedezzük őket. A hollywoodi tenyésztési program csupán a kabalista tenyésztési program legmodernebb változata.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-hollywoodi-kabalista-tenyesztesi-program-2-resz

Mi a "Nagy Újraindítás" és mit akarnak valójában a globalisták?

 

A "Nagy Újraindítás" kifejezést először 2014-ben hallottam. Christine Lagarde, aki akkoriban az IMF vezetője volt,  hirtelen nagyon hangoskodni kezdett a globális centralizációról

Ez egy olyan napirend volt, amelyről általában csak az intézményi fehér papírok sötét zugaiban és a banki elit titkos találkozóin suttogtak, de most ezek az emberek meglehetősen hangosan beszéltek róla.

Lagarde a Világgazdasági Fórumon tartott egy kérdezz-feleleket, és a "visszaállítás" fogalmát nagyon is tudatosan vetették fel; hogy a projekt mivel jár, az homályos volt, de az alapvető gyökere a világ jelenlegi gazdasági, társadalmi és politikai modelljeitől való drámai elmozdulás egy globálisan központosított és integrált rendszer felé - egy "új világrend", ha úgy tetszik...

Fontos megjegyezni, hogy épp akkor ugrottuk át a 2008-ban kezdődött nemzetközi hitelösszeomlás tüzét, amely évekig bizonytalanságot okozott a piacokon. A központi bankok több tízbillió dollár értékű ösztönzőket pumpáltak a rendszerbe, csak hogy életben tartsák azt. Néhányan az alternatív médiában úgy véltük, hogy ezek az intézkedések nem a gazdaság megmentésére irányultak, hanem csak a gazdaság zombivá tételére a valuta leértékelésén és az infláción keresztül. Nemsokára ez a zombi teremtés ellenünk fordul majd, és megpróbál minket élve felfalni, és csak a központi bankárok tudták, hogy ez pontosan mikor fog bekövetkezni.

Gondoljunk a 2008-as összeomlásra úgy, mint a Reset napirend 1. szakaszára; a globalisták kezdtek elbizakodottak lenni, és készen álltak arra, hogy a nyilvánosság elé tárják terveiket.

Lagarde WEF-en tartott megbeszélésére szintén abban az időben került sor, amikor Klaus Schwab bemutatta a 4. ipari forradalom koncepcióját, amely egy kicsit előremutatóbb, mint amit a globalisták valójában akarnak. Izgatottan beszél egy valódi "globális társadalomról" és egy olyan világról, amelyben az emberek a mesterséges intelligenciához (AI) fordulnak, mint a kormányzás jobb eszközéhez. Még azt is felveti, hogy a törvényeket végül az AI diktálná, a bíróságokat pedig robotok vezetnék.

Természetesen elismeri, hogy ez nem történhet meg a gazdasági dekonstrukció időszaka nélkül, amelyben az embereknek és a kormányoknak választaniuk kell a stabilitás érdekében hozott áldozatok vagy a "régi módszerekhez" való ragaszkodás érdekében hozott folyamatos fájdalmak között. Nézzük a dolgot a következőképpen: A Nagy Visszaállítás a cselekvés vagy a káosz, a 4. ipari forradalom pedig a tervezett eredmény vagy a tervezett "rend". Vagyis ez egy új rend, amelyet a tervezett káoszból hoztak létre.

Igen, ez úgy hangzik, mint egy rossz sci-fi, de ne feledjük, hogy ezek azok az emberek, akik sok politikai vezetőnk osztatlan figyelmét élvezik, és a központi bankárokkal dörzsölik a könyöküket a Federal Reserve-ben. Megismétlem: A Nagy Újraindítás és a 4. Ipari Forradalom hívei, akik teljesen alá akarják ásni és újra akarják építeni társadalmunkat és életmódunkat, szoros partnerek nemzeti vezetőinkkel és azokkal a bankárokkal, akik egy ilyen újraindítást egy szándékos összeomlással kikényszeríthetnek.

A globalisták már évek óta próbálják átnevezni és újracsomagolni az Új Világrend programjukat, és a Reset volt az, amivel előálltak. A kifejezés ahelyett, hogy ártalmatlanul hangzana, inkább rendszerszintű felfordulással és a múlt eltörlésével fenyeget. Amikor valamit "visszaállítunk", az általában visszamegy a nullára - egy üres lap, amelyet a mérnökök arra használhatnak, hogy újraírják a kódot és a funkciókat. De mit is jelent ez valójában?

Mit akarnak a globalisták VALÓBAN? Itt vannak a részletek, amennyire bizonyítani vagy bizonyítékokkal alátámasztani tudom, hogy mi is valójában a "Nagy Visszaállítás", és milyen programokat remélnek érvényesíteni:

Teljes globális gazdasági centralizáció

Egyesek talán azt állítják, hogy már most is globális gazdasági központosítás van, de nem értik, hogy ez mit jelent valójában. Bár a nemzeti központi bankok mind tagjai az IMF-nek és a Nemzetközi Fizetések Bankjának, és ezektől az intézményektől kapják a menetparancsokat, a globalisták a pénzügyek nyílt globális irányítását akarják, valószínűleg az IMF-en keresztül.

Más szóval, nem elég, hogy titokban manipulálják a gazdaságokat a nemzeti központi bankok megbízottjainak felhasználásával; azt akarják, hogy ne rejtőzködjenek tovább, hanem jöjjenek ki a fényre, mint azok a nagylelkű uralkodók, akiknek gondolják magukat.

A teljes központosítás végső célja, hogy eltöröljék a szabad piac gondolatát, és lehetővé tegyék egy maroknyi ember számára, hogy a kereskedelem és az üzleti élet minden aspektusát mikromenedzsmenttel irányítsa. Ez nem csak a befolyásról szól, hanem a gazdasági birodalomról. De ahhoz, hogy elérjék a globális központi bankot, először egy világvaluta tervet kell megvalósítaniuk.

Egy világméretű digitális valutarendszer

Az IMF már évek óta (legalább 2000 óta) arról beszél, hogy a különleges lehívási jogok kosarát egy globális valuta alapjaként használja. Körülbelül egy évtizeddel ezelőtt Kína elkezdett több billió dollárnyi adósságot felvenni csak azért, hogy az SDR-rendszer tagjává válhasson, és az IMF utalt arra, hogy ha minden el van döntve, ez a rendszer digitális lesz. Már csak egy megfelelő válságra van szükség ahhoz, hogy a közvéleményt sokkolja és engedelmességre késztesse.

Ez nyilvánvaló volt a járványos járványok okozta zárlatok és a gazdasági katasztrófa fenyegetése idején, amikor a globalista intézmények azt kezdték sugallni, hogy az IMF SDR-jét biztonsági hálóként lehetne használni a nemzetek számára, természetesen feltételekhez kötve. De a világjárvány okozta stresszen túl van egy sokkal nagyobb válság is; nevezetesen a stagflációs válság, amely most a küszöbünkön áll. Mivel több nemzeti valuta hanyatlik, és a dollár világpiaci tartalék státusza egyre inkább megkérdőjeleződik, nincs kétségem afelől, hogy a globalisták megragadják az alkalmat, hogy digitális valutájukat megoldásként kínálják fel a nyilvánosságnak.

Az új rendszer egy ideig inkább egy fantomvaluta lenne. Az SDR lenne a ragasztó vagy a fedezet, míg a nemzeti valuták forgalomban maradnának, amíg a digitális keretrendszer nem válik általánossá. Az IMF és a mögötte álló emberek a világ központi bankjává válnának, és egy egységes valutamechanizmuson keresztül irányíthatnák az összes nemzetgazdaságot.

A mikrogazdasági oldalon minden egyes ember egy digitális valutától vagy kriptovalutától függne, amely megszünteti a kereskedelemben a magánszféra védelmét. Minden tranzakciót nyomon követnének, és a blokklánc technológia és a digitális főkönyv természetéből adódóan erre szükség is lenne. A pénzelitnek nem kellene megmagyaráznia a nyomon követést, csak annyit kellene mondania, hogy "Így működik a technológia; a főkönyv nélkül nem működik".

Egy globális társadalmi hitelrendszer

A globalizmusban rejlő gonoszság könnyen látható volt a közelmúltban történt lezárások és az orvosi zsarnokság erőszakos erőltetése során. Annak ellenére, hogy a covidnak a hivatalos tanulmányok tucatjai szerint csak 0,27%-os volt a fertőzés okozta halálozási aránya, a WEF politikusokból és világvezetőkből álló csoportja habzó szájjal hirdette, hogy a covid létezése feljogosítja őket arra, hogy teljes mértékben átvegyék az emberek élete felett az irányítást.

Klaus Schwab és a WEF boldogan jelentette be, hogy a világjárvány a "Nagy Újraindítás" és a 4. ipari forradalom kezdete, kijelentve, hogy a kovid tökéletes "lehetőséget" jelent a változásra.

Az oltási útleveleket szerencsére számos konzervatív vörös államban az USA-ban legyőzték, ami a nyugati világ nagy részében az ilyen politikák teljes visszafordításához vezetett. Mi évekig szabadok voltunk, miközben sok kék állam és más ország tekintélyelvűséggel nézett szembe, és ez sok problémát okozott a globalistáknak. Nehéz bevezetni egy globális orvosi disztópiát, amikor az emberek szerte a világon ránézhetnek az USA konzervatívjaira, és láthatják, hogy mi jól élünk az ellenőrzések nélkül.

Az oltási útleveleket úgy kell felfogni, mint az első lépést valami más felé - egy olyan masszív társadalmi hitelrendszer kezdete, mint amilyet most Kínában használnak. Ha úgy gondolják, hogy a törlési kultúra ma egy rémálom, gondoljanak csak bele, mi történne, ha a kollektivista csőcseléknek hatalmában állna felülvizsgálati bombát dobni a szociális hitelszámlájukra, és érinthetetlennek nyilvánítani önöket? Képzeld el, ha hatalmukban állna egyszerűen leállítani a munkához jutásodat, az élelmiszerboltokban való vásárlásodat, és még a pénzedhez való hozzáférésedet is leállítanák? A kollektívának való engedelmességed nélkül a normális túlélési szükségletekhez való hozzáférés lehetetlenné válna.

Ezt akarják a globalisták, ahogyan azt a világjárvány kezdetén nyíltan beismerték, és a vakbélyegzős útlevelek a technokrata borzalom bevezetését jelentették volna, ha mi, konzervatívok nem álltunk volna helyt.

2030-ra semmit sem fogsz birtokolni és boldog leszel

A "megosztáson alapuló gazdaság" (amelyet néha a "részvénytulajdonos kapitalizmussal" párhuzamosan is emlegetnek) egy olyan koncepció, amely néhány éve már a WEF-en is kering. A média minden alkalommal megpróbált hazugságokat és dezinformációt terjeszteni, azt állítva, hogy a terv nem létezik; de ismét csak nyíltan beismerik.

A megosztáson alapuló gazdaság lényegében egy kommunista gazdaság, de olyan bizarr minimalizmusra redukálva, amelyet még a Szovjetunióban élt embereknek sem kellett megtapasztalniuk. A struktúrát egyfajta kommunán alapuló társadalomként írják le, amelyben az emberek 8-as szekcióhoz hasonló lakásokban élnek, közös konyhával, közös fürdőszobával és alig van magánélet. Minden vagyontárgyat bérelnek vagy kölcsönöznek. Minden autót kölcsönöznek és megosztanak, a legtöbb közlekedési eszköz tömegközlekedés, az alapvető személyes tárgyak, mint a számítógépek, telefonok, de még a főzőedények is lehetnek megosztott vagy kölcsönzött tárgyak. Ahogy a WEF mondja, semmi sem lesz a tiétek.

Az, hogy ennek örülsz-e, már más kérdés.

Az ilyen társadalom mellett szóló érv természetesen az, hogy az "éghajlatváltozás" és a fogyasztói gazdaság gyarlóságai megkövetelik, hogy életszínvonalunkat közel nullára csökkentsük, és a bolygó érdekében felhagyjunk a tulajdonjog szent eszményével.

Félretéve azt a tényt, hogy a szénalapú globális felmelegedés egy bohózat. A NOAA szerint a világ hőmérséklete csak 1 Celsius-fokkal emelkedett egy évszázad alatt. Ezt az adatot a klímatudósok éveken át próbálták elrejteni vagy szépíteni, de most mindenki számára láthatóvá vált. Nincs bizonyíték az ember okozta globális felmelegedésre. Nincs.

A globalisták már legalább 1972 óta tervezgetik, hogy a környezetvédelmet a központosítás ürügyeként használják fel, amikor a Római Klub kiadta a "A növekedés határai" című értekezését. Húsz évvel később kiadtak egy könyvet "Az első globális forradalom" címmel. Ebben a dokumentumban kifejezetten a globális felmelegedés eszközként való felhasználását javasolják:

"Egy közös ellenséget keresve, aki ellen egyesülhetünk, arra az ötletre jutottunk, hogy a környezetszennyezés, a globális felmelegedés veszélye, a vízhiány, az éhínség és hasonlók megfelelnek a célnak. Ezek a jelenségek összességükben és kölcsönhatásaikban valóban közös fenyegetést jelentenek, amellyel mindenkinek együtt kell szembenéznie. De amikor ezeket a veszélyeket ellenségnek nevezzük, abba a csapdába esünk, amelyre már figyelmeztettük olvasóinkat, nevezetesen, hogy összetévesztjük a tüneteket az okokkal. Mindezeket a veszélyeket a természeti folyamatokba való emberi beavatkozás okozza, és csak megváltozott hozzáállással és viselkedéssel lehet leküzdeni őket. Az igazi ellenség tehát maga az emberiség."

A kijelentés az 5. fejezetből - A vákuum - származik, amely a globális kormányzat szükségességével kapcsolatos álláspontjukat tárgyalja. Az idézet viszonylag egyértelmű; egy közös ellenséget kell elővarázsolni ahhoz, hogy az emberiséget rávegyék az egységes zászló alatti összefogásra, és az elit a lehető legjobb motivációnak az emberiség által okozott környezeti katasztrófát tartja.

A megosztott gazdaság koncepciójának megoldását úgy mutatják be, mintha új és merész ötlet lenne. Amit azonban a globalisták végső soron a Nagy Újraindításukkal akarnak, az egy szökőárszerű visszafordulás a szabadságtól és az egyéni jóléttől egy nagyon régi, az ősi feudalizmushoz hasonló módon történő működéshez. Paraszt leszel, aki az elit vagy az állam tulajdonában lévő földeken dolgozik, és soha nem leszel jogosult arra, hogy a földet birtokold.

Az egyetlen különbség az lenne, hogy a múltbeli feudális birodalomban a parasztok az osztályrendszer miatt nem birtokolhattak földet. Ezúttal nem lesz szabad birtokolni semmit, beleértve a földet is, mert bármit birtokolni akarni "önző" és a bolygóra nézve pusztító.

Teljes információs ellenőrzés

Az igazság manapság ritka árucikk, de közel sem olyan ritka, mint amilyen ritka lesz, ha ezek az elitisták megkapják, amit akarnak. A globalisták ma sokkal nyíltabbak a napirendjükkel kapcsolatban, mint valaha is voltak, és gyanítom, hogy ez azért van, mert azt hiszik, hogy büntetlenül át tudják majd írni a mai események történelmét, miután a Reset kibontakozik. Úgy gondolják, hogy az információ világa az övék lesz, és képesek lesznek a kulturális emlékezetünket menet közben szerkeszteni.

A mainstream média mindezt "összeesküvés-elméletnek" nevezi. Én összeesküvéses valóságnak hívom. Nehéz tagadni a globalisták nyíltan kimondott beismeréseit, csak annyit tehetnek, hogy megpróbálják a lehető legjobban kiforgatni az információkat, hogy a nyilvánosságot a kerítésen tartsák azzal kapcsolatban, amit tenni kell, ami a globalisták megtisztítása az országunkból és talán az egész világból.

Ha ezt nem tesszük meg, eljön az idő, amikor semmire sem emlékeznek majd, amit itt mondok, és nem lesz bizonyíték a Reset-tervre. Az establishment minden fogalmat ki fog törölni az írott történelemből, és csak egy fantáziamese marad arról, hogyan omlott össze a világ, és hogyan mentette meg a feledéstől egy "látnok" globalistákból álló kis szervezet a központosítás új vallása révén.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/mi-a-nagy-ujrainditas-es-mit-akarnak-valojaban-a-globalistak