A "Nagy Újraindítás" kifejezést először 2014-ben hallottam. Christine Lagarde, aki akkoriban az IMF vezetője volt,  hirtelen nagyon hangoskodni kezdett a globális centralizációról

Ez egy olyan napirend volt, amelyről általában csak az intézményi fehér papírok sötét zugaiban és a banki elit titkos találkozóin suttogtak, de most ezek az emberek meglehetősen hangosan beszéltek róla.

Lagarde a Világgazdasági Fórumon tartott egy kérdezz-feleleket, és a "visszaállítás" fogalmát nagyon is tudatosan vetették fel; hogy a projekt mivel jár, az homályos volt, de az alapvető gyökere a világ jelenlegi gazdasági, társadalmi és politikai modelljeitől való drámai elmozdulás egy globálisan központosított és integrált rendszer felé - egy "új világrend", ha úgy tetszik...

Fontos megjegyezni, hogy épp akkor ugrottuk át a 2008-ban kezdődött nemzetközi hitelösszeomlás tüzét, amely évekig bizonytalanságot okozott a piacokon. A központi bankok több tízbillió dollár értékű ösztönzőket pumpáltak a rendszerbe, csak hogy életben tartsák azt. Néhányan az alternatív médiában úgy véltük, hogy ezek az intézkedések nem a gazdaság megmentésére irányultak, hanem csak a gazdaság zombivá tételére a valuta leértékelésén és az infláción keresztül. Nemsokára ez a zombi teremtés ellenünk fordul majd, és megpróbál minket élve felfalni, és csak a központi bankárok tudták, hogy ez pontosan mikor fog bekövetkezni.

Gondoljunk a 2008-as összeomlásra úgy, mint a Reset napirend 1. szakaszára; a globalisták kezdtek elbizakodottak lenni, és készen álltak arra, hogy a nyilvánosság elé tárják terveiket.

Lagarde WEF-en tartott megbeszélésére szintén abban az időben került sor, amikor Klaus Schwab bemutatta a 4. ipari forradalom koncepcióját, amely egy kicsit előremutatóbb, mint amit a globalisták valójában akarnak. Izgatottan beszél egy valódi "globális társadalomról" és egy olyan világról, amelyben az emberek a mesterséges intelligenciához (AI) fordulnak, mint a kormányzás jobb eszközéhez. Még azt is felveti, hogy a törvényeket végül az AI diktálná, a bíróságokat pedig robotok vezetnék.

Természetesen elismeri, hogy ez nem történhet meg a gazdasági dekonstrukció időszaka nélkül, amelyben az embereknek és a kormányoknak választaniuk kell a stabilitás érdekében hozott áldozatok vagy a "régi módszerekhez" való ragaszkodás érdekében hozott folyamatos fájdalmak között. Nézzük a dolgot a következőképpen: A Nagy Visszaállítás a cselekvés vagy a káosz, a 4. ipari forradalom pedig a tervezett eredmény vagy a tervezett "rend". Vagyis ez egy új rend, amelyet a tervezett káoszból hoztak létre.

Igen, ez úgy hangzik, mint egy rossz sci-fi, de ne feledjük, hogy ezek azok az emberek, akik sok politikai vezetőnk osztatlan figyelmét élvezik, és a központi bankárokkal dörzsölik a könyöküket a Federal Reserve-ben. Megismétlem: A Nagy Újraindítás és a 4. Ipari Forradalom hívei, akik teljesen alá akarják ásni és újra akarják építeni társadalmunkat és életmódunkat, szoros partnerek nemzeti vezetőinkkel és azokkal a bankárokkal, akik egy ilyen újraindítást egy szándékos összeomlással kikényszeríthetnek.

A globalisták már évek óta próbálják átnevezni és újracsomagolni az Új Világrend programjukat, és a Reset volt az, amivel előálltak. A kifejezés ahelyett, hogy ártalmatlanul hangzana, inkább rendszerszintű felfordulással és a múlt eltörlésével fenyeget. Amikor valamit "visszaállítunk", az általában visszamegy a nullára - egy üres lap, amelyet a mérnökök arra használhatnak, hogy újraírják a kódot és a funkciókat. De mit is jelent ez valójában?

Mit akarnak a globalisták VALÓBAN? Itt vannak a részletek, amennyire bizonyítani vagy bizonyítékokkal alátámasztani tudom, hogy mi is valójában a "Nagy Visszaállítás", és milyen programokat remélnek érvényesíteni:

Teljes globális gazdasági centralizáció

Egyesek talán azt állítják, hogy már most is globális gazdasági központosítás van, de nem értik, hogy ez mit jelent valójában. Bár a nemzeti központi bankok mind tagjai az IMF-nek és a Nemzetközi Fizetések Bankjának, és ezektől az intézményektől kapják a menetparancsokat, a globalisták a pénzügyek nyílt globális irányítását akarják, valószínűleg az IMF-en keresztül.

Más szóval, nem elég, hogy titokban manipulálják a gazdaságokat a nemzeti központi bankok megbízottjainak felhasználásával; azt akarják, hogy ne rejtőzködjenek tovább, hanem jöjjenek ki a fényre, mint azok a nagylelkű uralkodók, akiknek gondolják magukat.

A teljes központosítás végső célja, hogy eltöröljék a szabad piac gondolatát, és lehetővé tegyék egy maroknyi ember számára, hogy a kereskedelem és az üzleti élet minden aspektusát mikromenedzsmenttel irányítsa. Ez nem csak a befolyásról szól, hanem a gazdasági birodalomról. De ahhoz, hogy elérjék a globális központi bankot, először egy világvaluta tervet kell megvalósítaniuk.

Egy világméretű digitális valutarendszer

Az IMF már évek óta (legalább 2000 óta) arról beszél, hogy a különleges lehívási jogok kosarát egy globális valuta alapjaként használja. Körülbelül egy évtizeddel ezelőtt Kína elkezdett több billió dollárnyi adósságot felvenni csak azért, hogy az SDR-rendszer tagjává válhasson, és az IMF utalt arra, hogy ha minden el van döntve, ez a rendszer digitális lesz. Már csak egy megfelelő válságra van szükség ahhoz, hogy a közvéleményt sokkolja és engedelmességre késztesse.

Ez nyilvánvaló volt a járványos járványok okozta zárlatok és a gazdasági katasztrófa fenyegetése idején, amikor a globalista intézmények azt kezdték sugallni, hogy az IMF SDR-jét biztonsági hálóként lehetne használni a nemzetek számára, természetesen feltételekhez kötve. De a világjárvány okozta stresszen túl van egy sokkal nagyobb válság is; nevezetesen a stagflációs válság, amely most a küszöbünkön áll. Mivel több nemzeti valuta hanyatlik, és a dollár világpiaci tartalék státusza egyre inkább megkérdőjeleződik, nincs kétségem afelől, hogy a globalisták megragadják az alkalmat, hogy digitális valutájukat megoldásként kínálják fel a nyilvánosságnak.

Az új rendszer egy ideig inkább egy fantomvaluta lenne. Az SDR lenne a ragasztó vagy a fedezet, míg a nemzeti valuták forgalomban maradnának, amíg a digitális keretrendszer nem válik általánossá. Az IMF és a mögötte álló emberek a világ központi bankjává válnának, és egy egységes valutamechanizmuson keresztül irányíthatnák az összes nemzetgazdaságot.

A mikrogazdasági oldalon minden egyes ember egy digitális valutától vagy kriptovalutától függne, amely megszünteti a kereskedelemben a magánszféra védelmét. Minden tranzakciót nyomon követnének, és a blokklánc technológia és a digitális főkönyv természetéből adódóan erre szükség is lenne. A pénzelitnek nem kellene megmagyaráznia a nyomon követést, csak annyit kellene mondania, hogy "Így működik a technológia; a főkönyv nélkül nem működik".

Egy globális társadalmi hitelrendszer

A globalizmusban rejlő gonoszság könnyen látható volt a közelmúltban történt lezárások és az orvosi zsarnokság erőszakos erőltetése során. Annak ellenére, hogy a covidnak a hivatalos tanulmányok tucatjai szerint csak 0,27%-os volt a fertőzés okozta halálozási aránya, a WEF politikusokból és világvezetőkből álló csoportja habzó szájjal hirdette, hogy a covid létezése feljogosítja őket arra, hogy teljes mértékben átvegyék az emberek élete felett az irányítást.

Klaus Schwab és a WEF boldogan jelentette be, hogy a világjárvány a "Nagy Újraindítás" és a 4. ipari forradalom kezdete, kijelentve, hogy a kovid tökéletes "lehetőséget" jelent a változásra.

Az oltási útleveleket szerencsére számos konzervatív vörös államban az USA-ban legyőzték, ami a nyugati világ nagy részében az ilyen politikák teljes visszafordításához vezetett. Mi évekig szabadok voltunk, miközben sok kék állam és más ország tekintélyelvűséggel nézett szembe, és ez sok problémát okozott a globalistáknak. Nehéz bevezetni egy globális orvosi disztópiát, amikor az emberek szerte a világon ránézhetnek az USA konzervatívjaira, és láthatják, hogy mi jól élünk az ellenőrzések nélkül.

Az oltási útleveleket úgy kell felfogni, mint az első lépést valami más felé - egy olyan masszív társadalmi hitelrendszer kezdete, mint amilyet most Kínában használnak. Ha úgy gondolják, hogy a törlési kultúra ma egy rémálom, gondoljanak csak bele, mi történne, ha a kollektivista csőcseléknek hatalmában állna felülvizsgálati bombát dobni a szociális hitelszámlájukra, és érinthetetlennek nyilvánítani önöket? Képzeld el, ha hatalmukban állna egyszerűen leállítani a munkához jutásodat, az élelmiszerboltokban való vásárlásodat, és még a pénzedhez való hozzáférésedet is leállítanák? A kollektívának való engedelmességed nélkül a normális túlélési szükségletekhez való hozzáférés lehetetlenné válna.

Ezt akarják a globalisták, ahogyan azt a világjárvány kezdetén nyíltan beismerték, és a vakbélyegzős útlevelek a technokrata borzalom bevezetését jelentették volna, ha mi, konzervatívok nem álltunk volna helyt.

2030-ra semmit sem fogsz birtokolni és boldog leszel

A "megosztáson alapuló gazdaság" (amelyet néha a "részvénytulajdonos kapitalizmussal" párhuzamosan is emlegetnek) egy olyan koncepció, amely néhány éve már a WEF-en is kering. A média minden alkalommal megpróbált hazugságokat és dezinformációt terjeszteni, azt állítva, hogy a terv nem létezik; de ismét csak nyíltan beismerik.

A megosztáson alapuló gazdaság lényegében egy kommunista gazdaság, de olyan bizarr minimalizmusra redukálva, amelyet még a Szovjetunióban élt embereknek sem kellett megtapasztalniuk. A struktúrát egyfajta kommunán alapuló társadalomként írják le, amelyben az emberek 8-as szekcióhoz hasonló lakásokban élnek, közös konyhával, közös fürdőszobával és alig van magánélet. Minden vagyontárgyat bérelnek vagy kölcsönöznek. Minden autót kölcsönöznek és megosztanak, a legtöbb közlekedési eszköz tömegközlekedés, az alapvető személyes tárgyak, mint a számítógépek, telefonok, de még a főzőedények is lehetnek megosztott vagy kölcsönzött tárgyak. Ahogy a WEF mondja, semmi sem lesz a tiétek.

Az, hogy ennek örülsz-e, már más kérdés.

Az ilyen társadalom mellett szóló érv természetesen az, hogy az "éghajlatváltozás" és a fogyasztói gazdaság gyarlóságai megkövetelik, hogy életszínvonalunkat közel nullára csökkentsük, és a bolygó érdekében felhagyjunk a tulajdonjog szent eszményével.

Félretéve azt a tényt, hogy a szénalapú globális felmelegedés egy bohózat. A NOAA szerint a világ hőmérséklete csak 1 Celsius-fokkal emelkedett egy évszázad alatt. Ezt az adatot a klímatudósok éveken át próbálták elrejteni vagy szépíteni, de most mindenki számára láthatóvá vált. Nincs bizonyíték az ember okozta globális felmelegedésre. Nincs.

A globalisták már legalább 1972 óta tervezgetik, hogy a környezetvédelmet a központosítás ürügyeként használják fel, amikor a Római Klub kiadta a "A növekedés határai" című értekezését. Húsz évvel később kiadtak egy könyvet "Az első globális forradalom" címmel. Ebben a dokumentumban kifejezetten a globális felmelegedés eszközként való felhasználását javasolják:

"Egy közös ellenséget keresve, aki ellen egyesülhetünk, arra az ötletre jutottunk, hogy a környezetszennyezés, a globális felmelegedés veszélye, a vízhiány, az éhínség és hasonlók megfelelnek a célnak. Ezek a jelenségek összességükben és kölcsönhatásaikban valóban közös fenyegetést jelentenek, amellyel mindenkinek együtt kell szembenéznie. De amikor ezeket a veszélyeket ellenségnek nevezzük, abba a csapdába esünk, amelyre már figyelmeztettük olvasóinkat, nevezetesen, hogy összetévesztjük a tüneteket az okokkal. Mindezeket a veszélyeket a természeti folyamatokba való emberi beavatkozás okozza, és csak megváltozott hozzáállással és viselkedéssel lehet leküzdeni őket. Az igazi ellenség tehát maga az emberiség."

A kijelentés az 5. fejezetből - A vákuum - származik, amely a globális kormányzat szükségességével kapcsolatos álláspontjukat tárgyalja. Az idézet viszonylag egyértelmű; egy közös ellenséget kell elővarázsolni ahhoz, hogy az emberiséget rávegyék az egységes zászló alatti összefogásra, és az elit a lehető legjobb motivációnak az emberiség által okozott környezeti katasztrófát tartja.

A megosztott gazdaság koncepciójának megoldását úgy mutatják be, mintha új és merész ötlet lenne. Amit azonban a globalisták végső soron a Nagy Újraindításukkal akarnak, az egy szökőárszerű visszafordulás a szabadságtól és az egyéni jóléttől egy nagyon régi, az ősi feudalizmushoz hasonló módon történő működéshez. Paraszt leszel, aki az elit vagy az állam tulajdonában lévő földeken dolgozik, és soha nem leszel jogosult arra, hogy a földet birtokold.

Az egyetlen különbség az lenne, hogy a múltbeli feudális birodalomban a parasztok az osztályrendszer miatt nem birtokolhattak földet. Ezúttal nem lesz szabad birtokolni semmit, beleértve a földet is, mert bármit birtokolni akarni "önző" és a bolygóra nézve pusztító.

Teljes információs ellenőrzés

Az igazság manapság ritka árucikk, de közel sem olyan ritka, mint amilyen ritka lesz, ha ezek az elitisták megkapják, amit akarnak. A globalisták ma sokkal nyíltabbak a napirendjükkel kapcsolatban, mint valaha is voltak, és gyanítom, hogy ez azért van, mert azt hiszik, hogy büntetlenül át tudják majd írni a mai események történelmét, miután a Reset kibontakozik. Úgy gondolják, hogy az információ világa az övék lesz, és képesek lesznek a kulturális emlékezetünket menet közben szerkeszteni.

A mainstream média mindezt "összeesküvés-elméletnek" nevezi. Én összeesküvéses valóságnak hívom. Nehéz tagadni a globalisták nyíltan kimondott beismeréseit, csak annyit tehetnek, hogy megpróbálják a lehető legjobban kiforgatni az információkat, hogy a nyilvánosságot a kerítésen tartsák azzal kapcsolatban, amit tenni kell, ami a globalisták megtisztítása az országunkból és talán az egész világból.

Ha ezt nem tesszük meg, eljön az idő, amikor semmire sem emlékeznek majd, amit itt mondok, és nem lesz bizonyíték a Reset-tervre. Az establishment minden fogalmat ki fog törölni az írott történelemből, és csak egy fantáziamese marad arról, hogyan omlott össze a világ, és hogyan mentette meg a feledéstől egy "látnok" globalistákból álló kis szervezet a központosítás új vallása révén.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/mi-a-nagy-ujrainditas-es-mit-akarnak-valojaban-a-globalistak