2022. július 8., péntek

Mennyire magyar a tej és valóban tej?

 

A románok vásárolják fel a kevés magyar tejet!

Magyarország 1995-ig gazdasági hatalomnak számított Európában. Az ezt követő években folyamatosan tették tönkre a gazdálkodókat. Magyarország a kommunizmusban szinte nem szorult behozatalra, csak amit nem lehetett megtermelni az országban. A magyar búza világhírű volt és el is tudtuk adni. A szarvasmarha tenyésztésben is élen jártunk és jó minőségű tejet és tejtermékeket gyártottunk. 30 év alatt a nyugati politika azt diktálta, hogy nem kell a magyar termék. Ez azt vonta maga után, hogy számos család ment csődbe, akik mindig is állatokat tenyésztettek. Sok olyan gazdálkodó volt, akik 8-10 tehenet tartottak és tejházakba adták le a tejet. Azonban a szabályzások és a tej nyomott felvásárlói ára azt eredményezte, hogy sokan eladták az állományukat. Sok olyan cég, akik nevet szereztek a kommunizmusban, ma Kft. ként működnek és sok, már csak úgy tud érvényesülni, ha a románoknak adják el a tejet, mert jóval többet fizetnek érte. A kommunizmusban a vaj valóban vaj volt a tejföl és maga a tej is. Az új termékek, amelyet megvásárolnak a nagy üzletekben, kevés köze van a tejhez. Ezért nem kell a tej, vagy csak nyomott áron, mert a külföldi cégek látják el a magyarokat ennivalóval és nem a magyar gazdák. A valós számok azt mutatják, hogy a külföldi silány minőségű terméket adják el a magyaroknak. Fogyasztó állam Magyarország és nem termelő. Sok terméket csomagolnak át, de származási helyük nem Magyarország, de mégis magyar termékként adják el. A borsótól a burgonyáig és a búzáig, mindent nyugatról hoznak be. Ezért fordulhat elő, hogy 1kg. kenyér már sok helyen 1000Ft. Ma a mezőgazdaság nem tud etetni 6 millió magyart. A kommunizmusban 25 millió embernek állított elő Magyarország élelmiszert. Valóban jól működik a gazdaságunk?

 

https://fmr-europe.com/news.php?extend.516

Uruguay felfüggeszti a Covid "vakcinákat" a gyermekek számára, a bíróság az összetevők nyilvánosságra hozatalát követeli

A Pfizer köteles nyilvánosságra hozni, hogy az oltások összetételében jelen van-e grafén-oxid, egy olyan anyag, amelyről sok egészségügyi szakember azt gyanítja, hogy súlyos egészségkárosodást okozhat.

Az uruguayi igazságszolgáltatás csütörtökön elrendelte a Covid "védőoltások" felfüggesztését 13 év alatti gyermekek számára. A közegészségügyi minisztérium azonnal törölte a kísérleti génterápiákat.

A minisztérium döntése azután született meg, hogy Alejandro Recarey bíró zöld utat adott a Maximiliano Dentone ügyvéd által egy hete benyújtott végzésnek. Dentone állampolgárok egy csoportját képviseli, akik az állam és a gyógyszergyárak között kötött szerződésekről szeretnének tudomást szerezni. Továbbá többek között azt akarják, hogy hozzák nyilvánosságra az injekciókban található "összetételű anyagokat".

A döntés egy héttel a végzés benyújtása után és két bírósági meghallgatás után született. Az első, szerdán tartott meghallgatáson az uruguayi kormány megpróbálta Recarey-t felmenteni, mire a bíró úgy döntött, hogy folytatja a jogi eljárást. Csütörtökön a bíró megkapta a Covid vakcinák egészségügyi biztonságára és kémiai összetételére vonatkozó 18 kérdésre adott választ, amely Daniel Salinas egészségügyi miniszter aláírását viselte.

Alvaro Delgado, az elnökség baloldali titkára sajtótájékoztatón azt állította, hogy a döntés a lakosság egészsége elleni támadás. A kormány bejelentette, hogy fellebbezni fog, "mert a szülők nagyon aggódnak a ma történtek miatt" - mondta Rodrigo Ferrés főügyész.

 

 

Delgado megkérdőjelezte a bíró alkalmasságát az ügyre, azt sugallva, hogy oltásellenes nézetei vannak, amelyek eltávolítják őt a hivatala által megkövetelt pártatlanságtól. A sajtó kérdésére rámutatott, hogy "megkértük a bírót, hogy mentse fel magát, és ő nem tette meg... Ebben a világban nagyon kevés véletlen van" - mondta.

A Covid és más tipikus téli légúti fertőzések esetei az elmúlt hetekben megszaporodtak Uruguayban, bár ez nem okozott gondot az egészségügyi rendszerben. A 13 év alatti gyermekek nagy többsége már két adag oltóanyagot kapott, szinte mindannyian a Pfizerrel.

Uruguay közel kilencmillió adagot adott be mintegy három és fél millió lakosnak.

A bíróságon kívül Dentone elmondta a sajtónak, hogy az uruguayi kormány nem mutatta be a gyógyszergyártó céggel, azaz a Pfizerrel kötött szerződéseket, amit a bíró kért. A kormány titoktartásra hivatkozva mentette ki magát.

A bíró tudni akarja, hogy voltak-e "a beszállítók polgári jogi mentességére és/vagy büntetőjogi büntetlenségére" vonatkozó záradékok az "esetleges káros hatásokról".

Azt is tudni akarja, hogy a vakcina összetételében szerepel-e grafén-oxid, egy olyan anyag, amelyről sok egészségügyi szakember azt gyanítja, hogy súlyos egészségkárosodást okozhat.

A kormány fellebbezett a döntés ellen, és magasabb bírósághoz fordul.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/uruguay-felfuggeszti-a-covid-vakcinakat-a-gyermekek-szamara-a-birosag-az-osszetevok-nyilvanossagra-hozatalat-koveteli-video

Miért történik hirtelen ennyi szokatlan betegségkitörés az egész bolygón?

 

Próbálj meg nem elaludni. Pánikba kell esned!!! Megint madárinfluenza, Funky Monkey foltok vagy Make Believe vírus.

Most kezdődött a Marburg-vírus járványa

Miért történik hirtelen ennyi szokatlan betegségkitörés az egész bolygón? Már 2022-ben is egy végtelennek tűnő globális világjárvánnyal volt dolgunk, és idén eddig egy madárinfluenza-járvány több tízmillió csirkénk és pulykánk halálát okozta, a történelem legsúlyosabb majomhimlőjárványa futótűzként terjedt a nyugati világban, és most pedig arról érkezett hír, hogy Afrikában kitört a Marburg-vírus.

Már elvesztettük a majomhimlő megfékezésének lehetőségét, és ez igazán rossz hír. De ha a hatóságoknak nem sikerül sikeresen megfékezniük ezt az új Marburg-járványt, akkor egy olyan forgatókönyvvel nézhetünk szembe, amely egyenesen apokaliptikus.

A Marburg-vírus új kitörése Ghánában történik. Az eddig elhunyt két áldozat nem ismerte egymást, és a hatóságok szerint ez bizonyíték arra, hogy "a betegség egyre szélesebb körben terjed"...

A feltételezések szerint két ember halt meg a rendkívül halálos Marburg-vírusban Ghánában, miközben a hatóságok felkészülnek egy esetleges járvány kitörésére.

Az ország déli Ashanti régiójából származó betegek nem ismerték egymást, ami arra utal, hogy a betegség egyre szélesebb körben terjed.

Az első vizsgálatok pozitív eredményt hoztak a vírusra, és a mintákat az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelenleg újraelemzi.

A globális egészségügyi hatóságok mindig is figyelmeztettek, hogy a Marburg-vírus jó esélye van egy szörnyű globális világjárvány kialakulásának, mivel nagyon hosszú lappangási idővel rendelkezik. Az alábbi információk az Egészségügyi Világszervezettől származnak...

A lappangási idő (a fertőzéstől a tünetek megjelenéséig eltelt idő) 2 és 21 nap között változik.

A Marburg-vírus okozta megbetegedés hirtelen kezdődik, magas lázzal, erős fejfájással és súlyos rossz közérzettel. Gyakoriak az izomfájdalmak. A harmadik napon súlyos, vizenyős hasmenés, hasi fájdalom és görcsök, hányinger és hányás kezdődhet. A hasmenés egy hétig is fennállhat. A betegek megjelenését ebben a fázisban úgy írták le, hogy "kísértetiesen" rajzolt vonások, mélyen ülő szemek, kifejezéstelen arc és rendkívüli letargia jellemzi őket.

Mindez szörnyen hangzik, de a betegség következő szakasza valóban rémálomszerű...

Sok betegnél 5 és 7 nap között súlyos vérzéses tünetek jelentkeznek, és a halálos kimenetelű esetekben általában valamilyen formában jelentkezik a vérzés, gyakran több területről. A hányásban és székletben lévő friss vérhez gyakran társul orr-, íny- és hüvelyvérzés. Különösen kellemetlen lehet a spontán vérzés a vénapunkciós helyeken (ahol intravénás hozzáférést biztosítanak folyadékok beadásához vagy vérvételhez). A betegség súlyos szakaszában a betegek tartósan magas lázzal küzdenek. A központi idegrendszer érintettsége zavartságot, ingerlékenységet és agresszivitást eredményezhet. A betegség késői szakaszában (15 nap) esetenként orchitisről (az egyik vagy mindkét here gyulladása) számoltak be.

Halálos esetekben a halál leggyakrabban a tünetek megjelenését követő 8-9 nap között következik be, amelyet általában súlyos vérveszteség és sokk előz meg.

A betegség legnagyobb korábbi kitörése 2005-ben volt.

Az akkori járvány során az áldozatok 88 százaléka meghalt...

Az eddigi legnagyobb járvány 2005-ben Angolában tört ki, amikor 374-en kapták el a vírust, és 329-en meghaltak - ez 88 százalékos halálozási arányt jelent.

Egy olyan betegség, amelynek halálozási aránya jóval kevesebb, mint egy százalék, végül hónapokra megbénította a bolygó nagy részét.

Ön szerint mi fog történni, ha a Marburg-vírus valódi globális világjárvánnyá válik?

Mondanom sem kell, hogy a pánik az egekbe szökne, és nincs gyógymód és nincs vakcina...

A Marburg-vírus a közegészségügyi tisztviselők egyik legfőbb aggodalma, akik a következő világjárvány miatt aggódnak. A vírus komoly közegészségügyi vészhelyzetet okozhat, de jelenleg nincs a vírus kezelésére jóváhagyott vakcina vagy vírusellenes kezelés.

Eközben a majomhimlős esetek száma továbbra is exponenciális ütemben növekszik.

Amikor tegnap írtam a majomhimlőről, 7534 globális eset volt. Sajnos a péntek volt a járvány eddigi legrosszabb napja, és most már 9109 globális esetet regisztráltak.

Reméltem, hogy a járvány a kezdeti megugró esetszám után elhalványul, de ehelyett úgy tűnik, hogy gyorsan felgyorsul.

Itt az Egyesült Államokban már 39 különböző államban terjedt el, és az esetek száma mostanra 790-re emelkedett.

Ha az esetek száma továbbra is nagyon gyors ütemben megduplázódik, akkor nem sok időbe telik, mire komoly nemzeti válsághelyzettel állunk szemben.

Reméljük, hogy ez nem következik be, mert ez egy olyan betegség, amit semmiképpen sem akarunk elkapni.

A majomhimlőnek ez az erősen mutálódott változata rendkívül erős fájdalmat okoz. Valójában az NBC Newsnak nyilatkozó egyik áldozat azt mondta, hogy "ez volt életem legrosszabb fájdalma".

Mivel a majomhimlő nagyon csúnya sebeket okoz a bőrön, sokan felvetették, hogy ez kísértetiesen hasonlít egy jövőbeli forgatókönyvhöz, amelyet a könyveimben leírtam.

De még nem tudjuk, hogy a majomhimlő valódi világméretű járvánnyá válik-e. Egyszerűen csak várnunk kell, és meglátjuk, mi történik.

Természetesen a COVID már régóta globális járvány, és most arról számolnak be, hogy egy új alváltozat, amely a nyugati világban kezd dominánssá válni, "az eddigi legrosszabb"...

Az új koronavírus legújabb, Európában, az Egyesült Államokban és más helyeken uralkodóvá váló alváltozata sok szempontból az eddigi legrosszabb.

Az Omicron alapváltozat BA.5 alváltozata a jelek szerint fertőzőbb, mint a vírus bármely korábbi formája. Úgy tűnik, hogy jobban el tudja kerülni az antitestjeinket is - ami azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel okozhat áttörést és ismétlődő fertőzéseket.

A hatóságok minden próbálkozásuk ellenére sem tudták megállítani ezt a járványt. Bolygónkat hullámról hullámra sújtotta, és most az Egyesült Államokban ismét megugrott a kórházi kezelések száma...

A USA TODAY a Johns Hopkins Egyetem adatainak elemzése szerint tizennyolc államban több megbetegedést jelentettek a június 30. és július 7. közötti héten, mint az azt megelőző héten.

Ez a kórházi kezelések számának növekedéséhez is vezetett, 40 állam kórházai több COVID-19-es beteget jelentettek, mint egy héttel korábban. Harmincnyolc államban több beteg feküdt intenzív ágyon, és 17 államban több halálesetet jelentettek, mint egy héttel korábban.

Engem személy szerint sokkal, de sokkal jobban aggaszt a majomhimlő.

Ha a majomhimlős esetek száma továbbra is úgy robbanásszerűen emelkedik, mint eddig, nem fog sokáig tartani, amíg a lakosság körében széles körű pánik alakul ki.

Ha pedig a Marburg-vírus kezd elszabadulni a nyugati világban, akkor olyan forgatókönyvvel fogunk szembenézni, amely teljesen elképzelhetetlen.

Így remélhetőleg az afrikai hatóságok a helyzet magaslatán állnak, mert egy teljes világméretű világjárvány halálos áldozatainak száma az egekbe szökne.

 

Remélhetőleg - ez kezd nagyon fárasztó lenni. Ne törődjetek velük. Ne bökdösd magad, és minden rendben lesz.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/miert-tortenik-hirtelen-ennyi-szokatlan-betegsegkitores-az-egesz-bolygon

Orbán Viktor és a székely autonómia

Belgium törvényben kötelezi az összes üzletet a digitális fizetés elfogadására

 

A belga kormány ezt a fokozatos lépést a készpénz betiltása felé tervezte azzal, hogy biztosítja, hogy az üzletek elektronikus fizetési lehetőségeket kínáljanak.

Ezt 2021-re tervezték, hogy 2022. július 1-jéig megvalósuljon. Lásd ezt a Brussels Times, Minden kiskereskedőnek július 1-jéig lehetővé kell tennie az elektronikus fizetést.

Készpénztilalom: Belgium minden üzletet kötelez a kártya elfogadására

Belgiumban hatályba lépett egy törvény, amely minden üzletet kötelez a kártyás fizetés elfogadására. Kizárólag készpénzzel fizetni többé nem lehet. Az illetékesek állítják, hogy középtávon készpénzmentes tilalmat terveznek. A kritikusok aggódnak a fogyasztási és mozgási profilok kialakítására tett esetleges kísérlet miatt. Valószínűleg ez a következő lépés a digitális euró országos bevezetéséhez - és így a polgárok teljes ellenőrzéséhez.

A Corona mint a digitalizált világ ugródeszkája: Aligha volt ez más területen olyan nyilvánvaló a "járvány" kezdetén, mint a készpénz esetében.

Egy állítólagos "gyilkos vírustól" való félelmükben az embereknek azt mondták, hogy a bankjegyek fertőzöttek. Egyes esetekben az üzletek előremenekült engedelmességből arra utasították vásárlóikat, hogy kártyával fizessenek.

Ausztriában még az automatába kód beütése nélkül fizetendő összeget is megduplázták 50 euróra, hogy elkerüljék a pin-billentyűzet érintését. A figyelmeztetések hamisnak bizonyultak, de sok országban a készpénzről való fokozatos eltávolodás ma már természetes.

 

 

A belga boltoknak készpénzre alternatívákat kell kínálniuk

Valójában a legtöbb belga azon a véleményen van, hogy a készpénz a király. Háromnegyedük szigorúan elutasítja a készpénz betiltását. A kormány azonban nem hátrál meg. Állítólag a csalások megelőzése érdekében mostantól minden sarki boltnak és chipsboltnak készpénzmentes fizetési alternatívát kell kínálnia. Különösen a fővárosban, Brüsszelben számos olyan üzlet van, amely egyébként is csak kártyás fizetést fogad el. Egy másik törvénytervezet azonban, amely szintén kötelezővé tenné a készpénz elfogadását, függőben van - valószínűleg azért, mert az elképzelés annyira népszerűtlen.

A hivatalos érvelés szerint a csalás és a pénzmosás elleni küzdelem mindig ugyanazt jelenti. Így például Olaszországban már 1000 euróban szabták meg a készpénzes fizetések felső határát. Néhány évvel ezelőtt Görögországban még 70 eurós küszöbértékről is szó volt - de az egekbe szökő infláció idején az ilyen tervek folytatásának nem lenne értelme. Hivatalosan senki sem akarja a készpénz betiltását - de a valóságban ez lehet a terv.

Ez egy pszichológiai trükk, amit az egyik kommunikációs szakértő, Dr. Braun az AUF1-nek adott interjúban így magyarázott: "Majd később hozom be a megvalósítani kívánt forgatókönyvet, de egyelőre még elhatárolódom tőle". Így kerül be az emberek gondolat- és érzésvilágába egy olyan koncepció, amely a megvalósításkor már nem ismeretlen terep. Például, ha az emberek most nemhogy egy zöld sivatagban sétáló rózsaszín elefántot képzelnek el, hanem pontosan ezt képzelik el.

A biztosítékok, miszerint nem tervezik a készpénz betiltását, valószínűleg az "előre tanítás" esete - érvelt Braun.

 

 

Szociális hitelrendszer a központi banki digitális számlán keresztül

Hasonló a helyzet a digitális euróval, amelyet az Európai Központi Bank (EKB) hirdetett. Ennek főnöke, Népirtó Antikrisztuskövető Christine Lagarde, egyben a Világgazdasági Fórum (WEF) igazgatósági tagja is. Májusi csúcstalálkozóján nagy téma volt a tervezett jegybanki digitális pénz. A mantra mindig ugyanaz: a digitális eurónak csak a készpénzt kellene kiegészítenie. De Svédország példája elég ahhoz, hogy megértsük, a tiltást az ügyfelek tudatosságának növelésére is lehetne használni. A készpénz ritka látvány a skandináv országban, és jövőre teljesen eltörlik.

Ha ilyen tervek megvalósulnának, az emberek hirtelen a hatalmas érdekek teljes ellenőrzése alá kerülnének. Digitális pénzszámla nélkül még egy egyszerű kenyér megvásárlása is lehetetlenné válhatna. Könnyen elképzelhető, hogy a számlatiltással való fenyegetést célzott eszközként használnák a politikai másként gondolkodók ellen. Elképzelhető egy olyan szociális kreditrendszerrel való kombináció is, amely a "jó viselkedést" jutalmazza, a makacsságot pedig bünteti. És ez korántsem lenne az egyetlen ellenőrzési mechanizmus, amit az elit kínálhat.

 

 

Társadalmi hitelrendszer Európában, mint kísérleti projekt Bolognában, Bajorországban és Bécsben ősszel.

Még az állami rádió is megemlítette már, hogy az adatvédők arra figyelmeztetnek, hogy így mozgás- és fogyasztási profilok készülhetnek. Már az első zárlat idején a kormányok ezt az eszközt használták a mobiltelefon-szolgáltatókon keresztül arra, hogy megértsék, a polgárok betartják-e a Corona-diktatúra totalitárius előírásait.

Az uralkodók által kedvelt, hiper-kapcsolt intelligens városban azonban az alattvalók ellenőrzése sokkal rémisztőbb vonásokat ölthet.

Egy korábbi dán környezetvédelmi miniszter például olyan életről álmodott, amelyben az embernek nincs autója, háza, háztartási eszköze és ruhája. Egy olyan világot, ahol "nem mehetsz sehova regisztráció nélkül". Egy finn aktivista előadása pedig bekerült a német környezetvédelmi minisztérium 2017-es "Smart City Charter"-jébe.

Egy olyan jövőről beszélt, ahol az adatok "kiegészíthetik vagy helyettesíthetik a pénzt mint fizetőeszközt". A végső szakaszban még a szabad választások is eltűnnének, mert "a viselkedési adatok helyettesíthetik a demokráciát mint társadalmi visszacsatolási rendszert".

https://www.pokolafoldon.hu/blog/belgium-torvenyben-kotelezi-az-osszes-uzletet-a-digitalis-fizetes-elfogadasara

Az Ursula-akta

Uniós parlamenti képviselők Tömeggyilkos Ursula von der Leyen bizottsági elnök távozását követelik, mert globalista erők céljainak a megvalósításán dolgozik.
Forrás: www.kla.tv/22994
Kapcsolódó videók:
www.kla.tv/18007 The Great Reset
www.kla.tv/18739 Etikettenschwindel Agenda 2030
www.kla.tv/18851 Klaus Schwab: Über den Great Reset in die globale Total-Diktatur
www.kla.tv/20291 „Zwangsherrschaft“ - Das wahre Gesicht der Neuen Weltordnung

Az energiaválság hazai megoldása

Mélyzuhanásban a forint, 5 év alatt 30%-ot romlott az euróhoz képest

Drago Bosnic: Szerbia uniós felemelkedése halott, Brüsszel követeli Belgrádtól, hogy mondjon le Koszovóról és vezessen be szankciókat Oroszországgal szemben

 

Az Európai Unió kitart amellett, hogy "egyenlő felek uniója", és hogy "minden jelenlegi és/vagy leendő tagjának érdekeit és aggályait figyelembe veszi". Az uniós jogrendszeren belül ezt az EUSZ 4. cikkének (2) bekezdése is kristálytisztán megfogalmazza, amely szerint "az Unió tiszteletben tartja a tagállamok Szerződések előtti egyenlőségét". A valóság mégis merőben más. Papíron minden tagállam egyformán fontos. Azonban senki sem hiszi igazán, hogy az olyan országok, mint Luxemburg vagy Málta valaha is olyan fontosak és erősek lehetnek, mint Németország vagy Franciaország. Sőt, ami még rosszabb, még Franciaországnak is nehézséget okoz a német dominanciával felvenni a versenyt az EU-ban, nem is beszélve a többi tagállamról, különösen a dél- és kelet-európaiakról.

És ott van Délkelet-Európa. Az ottani jelenlegi és leendő EU-tagokat annyira figyelmen kívül hagyják és elutasítják, amennyire csak lehet. Görögországot, Délkelet-Európa messze legfontosabb és legerősebb tagját örökös adósságrabszolgaságban tartják, míg Bulgária és Románia gyakorlatilag szuverenitás nélkül maradt. És végül az úgynevezett "Nyugat-Balkán", vagyis a volt Jugoszlávia (és Albánia). E régió uniós perspektívája a legjobb esetben is megkérdőjelezhető. Azonban nem annyira magának a régiónak köszönhetően. Hanem a bürokratikus birodalomnak, amely egyenesen gyarmatként kezelte a régiót, azt, amelyet a viszonylag virágzó (és szuverén) Jugoszlávia elpusztításával hozott létre, ehelyett fél tucat neokolóniát hozott létre, kevés tényleges történelmi örökséggel és identitással, ami inkább az úgynevezett "nemzetépítés" néven ismert gyakorlat, amely az USA és a NATO szakértelme.

Az egyetlen kivétel ez alól Szerbia, az eredeti alapító állam és messze a volt Jugoszlávia legfontosabb tagja. A jelenleg félig szuverén államként működő Szerbia sok mindenen ment keresztül az elmúlt évtizedekben, különösen 1991 óta, amikor a politikai Nyugat egy évtizedes ostrom alá helyezte az országot, lerombolva és szétzilálva Jugoszláviát, miközben mindent megtett azért, hogy a térségben mindenki más területi hatályát kiterjessze, a szerb etnikumúak rovására, akiket a volt Jugoszlávia szinte minden területéről elűztek. Ebben maga az EU is közreműködött (és még mindig közreműködik), az USA-val együtt. Ennek érdekében a politikai Nyugat kevesebb mint egy évtized alatt háromszor bombázta a szerbeket, kezdve a Szerb Krajinai Köztársasággal (1994-1995), a Szerb Köztársasággal (1994-1995) és magával Szerbiával (1999).

Ez katasztrofális volt a szerbek számára: tízezrek haltak meg, közel egymillió menekültet kényszerítettek ki évezredes ősi földjeikről, és az ezt követő gazdasági és társadalmi pusztítás, amelynek eredménye évtizedes stagnálás lett. Az EU és az USA azonban nem fejezte be az ország tönkretételét. Még ez a jóval kisebb Szerbia is "túl nagy" és "túl szuverén" volt a politikai Nyugat számára, ezért úgy döntöttek, hogy tovább bomlasztják, Montenegró 2006-os elszakadását idézve elő, valamint támogatták Koszovó, egy történelmileg szerb tartomány egyoldalú függetlenségi nyilatkozatát (2008), amelynek a többségét albánok alkották. Azóta az EU 27 tagállamából 22 elismerte a narkoterrorista entitást. Brüsszel megpróbált másokat is meggyőzni erről.

Hivatalosan az EU soha nem szabta Koszovó elismerését az uniós tagság feltételeként, bár azóta többször is utalt rá. Július 6-án azonban az EU ezt a határt is átlépte, amikor az Európai Parlament elfogadta a Szerbiáról szóló állásfoglalást, amely "kifejezi támogatását" Szerbia uniós tagságának, de a felemelkedést az Oroszország és Fehéroroszország elleni uniós szankciók "sürgős betartásához", valamint Koszovó független államként való elismeréséhez köti. E két követelményt mostantól kötelezőnek tekintik a további felemelkedési tárgyalásokhoz. Vladimir Bilcik, az EU Szerbiáért felelős vezető bürokratája hangsúlyozta, hogy Brüsszel elvárja Szerbia teljes körű megfelelését.

"Ezért fontos, hogy Szerbia az EU felé mozduljon, és ne valamelyik másik oldal felé" - mondta Bilcik.

Az Európai Parlament "sajnálatát fejezte ki" amiatt is, hogy öt uniós tagállam még nem ismerte el Koszovó egyoldalúan kikiáltott függetlenségét, és ismét felkérik erre. Míg Szerbiát bírálták, amiért nem szankcionálta Oroszországot és Fehéroroszországot, addig a megszállt Koszovóban lévő narkoterrorista neokolonialista entitás dicséretet kapott az Európai Parlamenttől, amiért csatlakozott az Európai Unió Oroszország és Fehéroroszország elleni szankciókkal kapcsolatos álláspontjához.

Természetesen ezek a kifejezések Szerbia számára teljesen elfogadhatatlanok, és enyhén szólva is illetlennek tekinthetők. Sem Oroszország, sem Fehéroroszország nem tett soha semmi rosszat Szerbiával szemben. Éppen ellenkezőleg, mindkét ország hajthatatlanul támogatta és támogatja Szerbia szuverenitását és területi integritását. Történelmileg Szerbiát évszázadok óta támogatja Oroszország. Az eurázsiai óriás részvétele nélkül Szerbia nagy valószínűséggel soha nem kapta volna meg függetlenségét, nemhogy túlélte volna az elmúlt 100 év számos brutális invázióját és népirtását, amelyek a politikai Nyugat felől érkeztek.

Oroszország ellen fordulni azért, hogy egy évszázados ellenség teljes gyarmatává váljon, csak egy esztelen hátba döfésnek nevezhető, amelyet egyetlen szerbiai kormány sem lenne képes túlélni, mivel az egyenlő lenne a politikai öngyilkossággal. Az Európai Parlament állásfoglalása tehát azt jelenti, hogy Szerbia uniós felemelkedése gyakorlatilag halott. Tekintettel arra, hogy a szerbek többsége amúgy sem akar az EU tagja lenni, ők maguk is csak annyit mondhatnak, hogy jó utat.

https://southfront.org/serbias-eu-ascension-dead-as-brussels-demands-belgrade-renounce-kosovo-and-impose-sanctions-on-russia/

Covid támadás október 10-én - Bejelentette a covid, hogy visszatérek!

 

A gazdaság összeomlását a járvánnyal és a szomszédban dúló háborúval akarja kimagyarázni. Az emberek többsége nem akarja látni, hogy ezeknek valójában kevés köze van a gazdaság összeomlásához. A valóság az, hogy már hosszú évek óta nincs gazdasága Magyarországnak. Amíg a nyugati társadalom nem fogadta el a hamis járványt, csak a médiák akarták úgy beállítani, mert jó pénzt fizettek a kormányok ezért. Most Orbán ismét a nemlétező járványra alapozik és senkinek nem tűnik fel, hogyan tudja megállapítani, hogy mikortól kell korlátozásokat bevezetni. A nagy üzletláncok, már most tájékoztatták a dolgozóikat, hogy 2022. Október 10-től tombolni fog a covid. Lássuk már be, hogy egy vírus terjedését, szaporodását így megjósolni nem lehet! Ezért nem történt tudományos alátámasztás sem, csak kizárólagos politikai döntés. Ezért nyomtak el olyan tudósokat, akik az igazságot nyilvánosságra hozták. Szóval kiderül, hogy mennyire buták és hiszékenyek a magyarok, hogy továbbra is elhiszik azt a járványt, ami soha nem is létezett. Tegye fel a kérdést, hogy az oltóanyag miért nem védőoltás és miért Önnek kell viselni a kockázatot, ha beoltatja magát!

https://fmr-europe.com/news.php?extend.517