2022. december 14., szerda

"Több mint 7milliárd embernek kell, hogy elbúcsúzzon az életéért egy jobb világért?!"

666 - Új világrend tanuköveinek igazi története

Az amerikai dollár elkerülhetetlen összeomlása (Greg Reese)

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/CS0aqxEVrbxq/

Napról napra hülyébbek leszünk

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
https://youtu.be/faDlsX98hZw

Soha nem a közegészségügyről szólt a Covid nagy hazugsága, amelyet a tüntetések lepleztek le

Christine Anderson európai parlamenti képviselő, a Covid-bizottság tagja arról számol be, hogy a Pfizer képviselőjének kijelentései után gyorsan haladnak, és azt mondja, hogy az embereknek joguk van tudni mindent, amit Antikrisztuskövető Sátánfatty Ursula von der Leyen tett. És mindezt az emberek tüntetésekkel való támogatásának köszönhetően sikerült elérni.

El innen!

Eva Vlaardingerbroek: El innen, amíg nem késő!
https://www.facebook.com/EvaVlaardingerbroek96/

Forrás: GBNews @ YouTube
https://youtu.be/JeayLbUWVcs

Képzeletbeli karácsonyra készül Nagy-Britannia a sztrájkok miatt – A kormány katonákkal próbálja pótolni a sztrájkolókat

London, 2022. december 14. szerda (MB)

Sztrájkhullám söpör végig Nagy-Britannián a megélhetési költségek ugrásszerű megemelkedése, és a bérek, fizetések leszorítása miatt – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

A vasutasok kedden kezdődött munkabeszüntetése sztrájk-lavinát váltott ki, sztrájkba lépnek az ápolók, a postások, a határrendészet, az Eurostar biztonsági szolgálata, a londoni Heathrow és Gatewick repülőtér, továbbá a manchesteri, a glasgowi, a birminghami, és a cardiffi repülőtér rakodó munkásai, vámosai, az autósztráda felügyelők, és sokan mások.

A repülőtéri munkabeszüntetések miatt törölni kényszerülnek a járatok 30 százalékát, a vasutasok sztrájkja miatt pedig kevesebb vonatot indítanak. A brit vasutak külön menetrendet adtak ki arról, hogy hol, mikor áll le a közlekedés, illetve várható vonat.

Nagy-Britanniában nem lesz olyan nap december 13. és január 8. között, amelyen ne sztrájkolnának.

A sztrájkolók kivétel nélkül béremelést követelnek, mert a hivatalosan kimutatott 11 százalékos, az energiaellátás és az élelmiszerek tekintetében viszont ennél lényegesen magasabb áremelkedés felemészti fizetőképességüket. Jellemző az ápolók helyzete, akiknek a fizetése 20 százalékkal csökkent 2010 óta. A százezer brit ápoló 17 százalékos fizetésemelést követel, de a kormány hallani sem akar róla. A vasutasoknak is csak 8 százalékos béremelésre volna hajlandó, de ezt az RMT szakszervezet elégtelennek tartja.

Az ország „érzékeny pénzügyi helyzetére” hivatkozó kormány azzal érvel, hogy csak tovább növelné az inflációt, ha kielégítené a közszolgálatban dolgozók bérkövetelését. Rishi Sunak kormánya úgy próbálja letörni a munkabeszüntetést, hogy katonákat vezényel ki a sztrájkolók helyébe.

„Úgy gondolom, hogy hozzáállásunk tisztességes és ésszerű” – mondta a brit kormányfő.

A briteket megosztja a sztrájk: 47 százalékuk ellenzi, 41 százalékuk viszont támogatja. Főleg azok ellenzik, akik az ünnepeket szeretnék együtt tölteni hozzátartozóikkal, és szeretnének elutazni hozzájuk, pedig fogyatkozik a reményük rá.

A sztrájk különösen a fiatalok körében lel nagy támogatásra. „Teljesen megértem őket. Nehéz az embereknek mostanság” – mondta egy 28 éves informatikus.

De egy 74 éves nyugdíjas tűzoltó is úgy vélekedett, hogy „a kormány alkalmatlan a háztartások támogatására”. „Nekem is ügyelnem kell arra, mennyit fűtök. Nehéz így” – mondta, a Békekör tudósítója szerint.+++

Kiadta: Magyar Békekör

 

A fényképeken brit sztrájkoló vasutasok, ápolók és postások.

 

Ámítás, illúziók helyett az igazság!

Dr. Mike Yeadon: Az egész egy nagy csalás, minden ezredik ember meghalt

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Yeadon kijelenti, hogy minden, amit a génmanipulációs kígyóméreg- vakcinával tettek, csalás; emberek milliói haltak meg miatta, és számára egyértelmű, hogy abból, ahogy ezt megtervezték és kivitelezték, sátánisták voltak, nem normális emberek.

Az oltási rendeletek azon a hamis állításon alapultak, hogy a vakcinák megállítják a terjedést

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Jay Bhattacharya kijelenti, hogy az oltási rendeletek hamis feltételezésen alapultak, minthogy a WHO megváltoztatta a nyájimmunitás definícióját (kizárva a természetes immunitást), kijelentve, hogy a nyájimmunitás csak a génmanipulációs ördög által gyártatott kígyóméreg-vakcinák alkalmazásával alakul ki, és ezt a közegészségügy is megerősítette. 2021. júliusában azonban már tudni lehetett, hogy nem így van, mert a legoltottabb országokban volt a legtöbb megbetegedés, az oltási kötelezettség kolosszális hiba.

Az oltóanyagokban lévő hidrogél mesterséges intelligencia, és belülről módosítja az embert

Celeste Solum elmagyarázza, hogy az oltóanyagokban megjelenő, idegrendszeri fegyverként használt Hydra linnaeur-t már 1999-ben szabadalmaztatták. Elmagyarázza, hogy már vannak olyan vállalatok, amelyek érző robotokat építenek az emberek helyettesítésére.

Dr. Tess Lawrie: Gyermekek és csecsemők beoltásának veszélye, őket a Covid nem veszélyezteti

Dr. Tess Lawrie kifejti, hogy az Egyesült Királyságban a legtöbb ember tisztában van azzal, hogy valami baj van ezekkel a génmanipulációs kígyóméreg injekciókkal, és a kormányok továbbra is erőltetik a vakcinákat, figyelmen kívül hagyva a halálesetek és a károk növekvő számát. Az orvos felszólítja a szülőket, hogy ne olttassák be gyermekeiket, és alkalmazzák az elővigyázatosság elvét.

Dr. Vernon Coleman: "Ne bízzanak a kormányban, kerüljék a médiát”. Covid Vac: súlyos problémák

Dr. Vernon Coleman szerint a csecsemőknek beadott Covid-oltás az emberiség történetének legnagyobb, jóváhagyással folyó gyermekellenes abúzusa. Már figyelmeztetett a súlyos mellékhatásokra és arra kéri az embereket, hogy ne bízzanak a kormányban, kerüljék a médiát. Senki sem tudja, hogy a jövőben milyen következményekkel járnak majd ezek a génmanipulációs ördög gyártatta injekciók.

Az oltáskárok okozóit felelősségre kell vonni minden bűntettükért

Dr. Peter Breggin amellett érvel, hogy ahogy a nácikat sem hagytuk futni, úgy most is biztosítanunk kell, hogy azokat, akik ezt ürügyként akarják felhasználni az emberiség leigázására, meggazdagodásra és életek elpusztítására, felelősségre vonják és a törvény teljes szigorával megbüntetik.

Híres színészek szenvednek káros hatásoktól és meghalnak a vakci-nák után. LXXVI. rész

Olyan híres színészek, mint Sharon Stone, Larissa Manoela, Varun Dhawan, Jessica Simpson, Teddi Mellencamp és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha ez a híres színészekkel történik, hány névtelen ember érintett még, akik nem szerepelnek a médiában, és nem is számolnak velük?

Dr. Sucharit Bhakdi: az agy és a szív hajszálereinek vakcinával okozott károsodása nem gyógyítható

Ezek a génmanipulációs kígyóméregvakcinák elpusztítják az emberiséget, arra ösztönzik a szervezetet, hogy önmagát támadja meg (CITOKINVIHAR), és nem lehet megakadályozni, hogy ezek a gének beszivárogjanak a szövetekbe, és előkészítsék azokat az autoimmun támadásra. Sem az agy, sem a szív nem képes helyrehozni az okozott károkat, az egészségkárosodások egy életen át elkísérik az embert!

Dr. Sherri Tenpenny: A Covid oltás lassan öl. Az Egyesült Királyságban hetente 1000-en halnak meg

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Sherri Tenpenny elítéli azt, hogy a Covid vakcinákat használják fel arra, hogy lassanként öljék meg az embereket. Megtanulták, hogy a halálnak lassan kell bekövetkeznie, hogy az óvatlanok többsége ne vegye észre mi történik. Bárki, aki ezt hallgatja, soha, semmilyen körülmények között ne hagyja magát beoltani semmivel - figyelmeztetett.

Számos koncertet mondtak le a vakcinák hatása miatt. X. rész

A toxikus vakcinák megviselik az énekeseket, ezt nem is lehet titkolni, és számos, már eltervezett koncertet mondtak le, például az Imagine Dragons, Louis Tomlinson, Stevie Nicks, Juan Luis Guerra, Ian Gillan és másokét.

David Icke: Az elit arra törekszik, hogy a biológiai embert szintetikus lénnyé alakítsa át

David Icke, az író és előadó, azt magyarázza el nekünk, hogy ha egyre többen és többen lesznek azok, akik nem működnek együtt minden téren ezzel a fasiszta hatalommal, ha nem engedünk nekik többé, és használjuk a "nem" erejét, akkor fogjuk látni valójában, hogy hol van a hatalom. Ne fogadják el saját maguk rabszolgasorba taszítását! És ha elég sokan így tesznek, akkor nem is fognak tudni rabszolgasorba taszítani minket.

Dr. Carrie Madej és Kate Shemirani: meg tudjuk változtatni az elnéptelenítési menetrendet

Dr. Carrie Madej elítéli azt, hogy az elit elnéptelenítésre törekszik, de ez jórészt azon múlik, hogy mi mit teszünk az életünkkel, mivel spirituális harccal állunk szemben. Szükségünk van Istenre és arra, hogy ne féljünk, mert hittel bármit legyőzhetünk, visszavehetjük a hatalmat és az uralmat, amiről lemondtunk, és ha nem akarjuk és nem választjuk, akkor az, amit az elit teremt, nem válhat a részünkké.

Hírességek szenvednek és meg is halnak a vakcinák után LXXV. rész

Olyan hírességek, mint Britney Spears, Luca Sguazzini, Julie Yoo, Adel Bakr Attari, Sarah McMullan és még sokan mások is szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha a hírességekkel ez történik, akkor vajon hány névtelen ember érinthet még, akikről a média nem beszél, és senki nem is tartja számon őket?

Dr. Malone és mások globális mozgalma a Davosi Fórum és a Nagy Újraindítás ellen: "Global Walkout"

A Global Walkout kezdeményezés célja a Nagy Újraindítás elleni küzdelem, és azt javasolja, hogy használjunk készpénzt, vásároljunk helyi gazdáktól, minimalizáljuk a félelemkeltő média használatát, támogassuk a kis bankokat, és fizikailag gyűljünk össze, hogy közösséget teremtsünk.

Reiner Fuellmich: a járványban és a PCR-ekkel való visszaélésben részt vevőket felelősségre vonják: MINDENKI AKI EBBEN RÉSZT VETT FELELNI FOG!!!

Reiner Fuellmich ügyvéd szerint mindazokat, akik a PCR-tesztekkel való visszaélés segítségével megrendezték ezt a járványt, felelősségre kell vonni, mert bár sokan vannak, akik azt hiszik, hogy minden gyógyszergyár és orvos immunis, de nem az! Mindenkinek, aki ebben részt vett, fizetnie kell - mondta.

Rand Paul szenátor: Állítsuk meg a kormányt az adatgyűjtésben!

Rand Paul szenátor azzal vádolja kormányát, hogy összeesküvést sző a szólásszabadság cenzúrázására, amely az első alkotmánymódosításban foglalt jog. Azt is meg akarja akadályozni, hogy az emberek adatait gyűjtse. Ellenzi, hogy a kormány Kínát utánozza, és tekintélyelvű kormány legyen, amely teljes ellenőrzést gyakorol a polgárok felett.

Hírességek szokatlan reakciói és őrültségei az oltások után. LXXIV. rész

Olyan hírességek, mint Azea Augustama, Sardar Azmoun, Óscar Estupiñán, Gerard Piqué, Kristof D'Haene és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha ez a hírességekkel történik, hány névtelen ember érintett még, akik nem jelennek meg a médiában, és nem is számolnak be róluk?