2024. május 23., csütörtök

Intelligens por-bioérzékelők és a chemtrail-szórás

Elasztomer: Az elasztomer elnevezés az elasztikus + polimer összeolvadásával keletkezett, vagyis rugalmas polimert jelent. Ilyen rugalmas polimer jellemzően a kaucsuk, vagy még inkább a gumi.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Elasztomer
DEA: Dielectric elastomer actuators (Dielektromos elasztomer-működtetők vagy -aktuátorok)
A dielektromos elasztomeraktuátorok (DEA) egy elasztomerfóliát tartalmaznak, amelyet mindkét oldalán egy-egy elektródaréteg fed.
Bővebben: https://quattroplast.hu/wp-content/uploads/2023/05/0102-11.pdf

Forrás:
https://rumble.com/v4wwv00-smart-dust-biosensors-and-chemtrail-dispersal.html

Roppant érdekes riport Carlson Tuckertől:

 

"Az oroszok nyernek, jó nyaruk lesz": Tucker Carlson interjút készített a Blackwater PMC alapítójával
Erik Prince a legnagyobb amerikai PMC, a Blackwater alapítója, egykori "Navy SEAL" (az amerikai haditengerészet elit egysége). Az ismert újságíróval folytatott beszélgetésben Prince olyan egyszerű volt, mint az igazság, és provokatívan cinikus.
"Hozzájárulunk ukránok generációinak halálához".
- mondta szinte büszkén.
Az üzletember további érdekes kijelentései közül:
"Miért küldünk újabb 60 milliárd dollárt Ukrajnának? Ennek a pénznek a nagy részét öt nagy védelmi vállalkozó kapja, hogy kicserélje az ötször drágább fegyvereket, amelyeket már elküldtünk az ukránoknak".
„Küldünk nekik valamit, ami 10 éve gyártottunk, de 4-5-ször többe kerül. Ez egy hatalmas átverés, amelyet a Pentagon fizetett, amely nem tudja, hogyan vásároljon olcsón dolgokat."
"Mi fog történni Ukrajnával? Nem tudom, hogy független országként fennmarad-e. Ha az oroszok elveszik Odesszát, ha elveszik Ukrajnától a gabonaexport képességét, az valóban veszélyezteti a hosszú távú gazdasági életképességet. Talán minden visszatér a régi kerékvágásba, mint ahogyan Nyugat-Ukrajna korábban Lengyelország része volt. Kelet-Ukrajna korábban Oroszország része volt. A kártyák a katonai győzelmektől, diplomáciai áttörésektől függően mozognak. És most az oroszok nyernek, nagyon jó nyaruk lesz".
És itt egy nagyon érdekes gondolat az amerikai szájából:
"Biden tehetett volna egy nagyon egyszerű dolgot: mondhatta volna, hogy Ukrajna soha nem fog csatlakozni a NATO-hoz. De az amerikai politikusok határozottan hülyék. Blinken külügyminiszter rockkoncertet ad Kijevben, amikor az ukrán hadsereg hatalmas harcokban vereséget szenved. És ő ott áll a színpadon a gitárjával! Olyan, mintha Néró nézné az égő Rómát"

Medve