2022. június 20., hétfő

Ahogy az "összeesküvés-elméletek" TÉNYEKké válnak

 

Ahogy az "összeesküvés-elméletek" TÉNYEKké válnak, hamarosan hivatalosan is elismerik a "katasztrofális" DEATHVAX™ igazságot, mindezt szándékosan.

A WHO vezetője "hisz abban, hogy a Covid TÉNYLEG kiszivárgott a wuhani laboratóriumból" egy 2019-es "katasztrofális baleset" után, annak ellenére, hogy nyilvánosan fenntartja, hogy "minden hipotézis továbbra is az asztalon marad

A WHO vezetésére beiktatott kommunista háborús bűnös mindig is tudta, hogy a COVID a wuhani virológiai laboratóriumból szivárgott ki.

És hogyan is ne tudta volna a PSYOP-19 elnéptelenedési és ellenőrzési Egy Világkormány terv egyik kulcsfontosságú bábjátékosa?

Tedros Adhanom főigazgató bizalmasan beszélt egy magas rangú európai tisztviselőnek:

Ezt Tedros szándékosan hozta nyilvánosságra már jóval a tervezett narratív váltás előtt, amely szándékosan le fogja leplezni a DEATHVAX™-ot, mint halálos, lassan ölő biofegyvert, ami mindig is volt. Természetesen a CIA által irányított MSM nem fogja beismerni a biofegyver részt, de a BigPharma, a WHO, a WEF, az ENSZ, az FDA és az összes kormány és apparátus politikusai, akik oly szorgalmasan erőltették ezeket a halálos injekciókat, mea culpát fognak kiadni.

De Tedros "privát" bizalmaskodásával párhuzamosan a hivatalos fejhamisító narratívát is követte:

A WHO kezdetben "összeesküvés-elméletnek" bélyegezte a laboratóriumi szivárgástól való félelmet, elfogadva a kínai történetet.

 

 

Az említett propagandajátékok és a kapcsolódó elismerések mindig is a technokrata PSYOP-19 játék részei voltak, és a végső engedmények a halálos "minden okból" bekövetkező halálozási igazságoknak a helyszínen tökéletesen időzítve lesznek a PSYOP-22, PSYOP-HYPERINFLATION-22, PSYOP-FAMINE-22, és PSYOP-MARKET-CRASH-22 konvergenciáival.

Ebben a szakaszban a polgárok annyira megtizedeltek, levertek és demoralizáltak lesznek, hogy a szó szoros értelmében felkészülnek a következő társadalmi mérnöki fázisra, a kormányaik és bábvezetőik elleni fegyvervételre. És ez az a pillanat, amikor az Egy Világkormány lecsap és megpróbálja megszilárdítani a teljes irányítást azzal, hogy megoldásokat kínál az általuk gyártott problémákra.

Már most látjuk, hogy a Pfizer vezérigazgatója, Bourla, és a Fauci-féle emberek megduplázzák a halálos injekciókat, ÉS egyidejűleg burkolt mea culpát adnak ki. Ezeket a hasznos idiótákat mind fel fogják áldozni, amikor eljön az ideje, hogy a kezelőik bebizonyítsák, hogy a genetikailag módosított emberek oldalán állnak, és hogy nekik is hazudtak, és most már tényleg meg lehet bennük bízni.

Az Egészségügyi Világszervezet vezetője bizalmasan úgy véli, hogy a Covid-járvány egy kínai laboratóriumból származó szivárgás következtében kezdődött, állítja egy magas rangú kormányzati forrás.

Bár nyilvánosan a csoport fenntartja, hogy "minden hipotézis továbbra is terítéken van" a Covid eredetével kapcsolatban, a forrás szerint Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója nemrég egy magas rangú európai politikusnak azt vallotta, hogy a legvalószínűbb magyarázat egy katasztrofális baleset egy wuhani laboratóriumban, ahol a fertőzések először terjedtek el 2019 végén.

A Mail on Sunday hozta először nyilvánosságra a nyugati titkosszolgálatokon belüli aggodalmakat a wuhani Virológiai Intézettel kapcsolatban, ahol a tudósok 2020 áprilisában manipulálták a közel 1000 mérfölddel arrébb lévő barlangokban élő denevérekből vett koronavírusokat - ugyanazokat a barlangokat, ahonnan a Covid-19 feltételezhetően származik. A Covid-járvány halálos áldozatainak száma világszerte már több mint 18 millióra tehető.

 

 

Ez a 18 milliós szám elsősorban a halálos kórházi protokolloknak köszönhető, amelyek mindenkit meggyilkoltak, aki influenzában, náthában, tüdőgyulladásban és C-19-ben egyaránt szenvedett, valamint a zárlatos depressziónak, az öngyilkosságnak, a túladagolásnak, a diagnosztizálatlan és kezeletlen betegségeknek és az éhínségnek. A tényleges "covid" esetek tökéletesen megfelelnek egy átlagos influenzaszezonnak, kivéve, hogy "rejtélyes módon" a "világjárvány" alatt nem volt influenza okozta haláleset. A "világjárvány" évében, 2020-ban a globális halálozási arány 0,76% volt, ami megegyezik a nem "világjárványos" 2018-as és 2019-es évekkel. És ki tudná elfelejteni, hogy amikor az USA-ban az állítólagos C-19 halálesetek száma elérte a 600 000-et, a CDC csendben csillagot tett a szám mellé, elismerve, hogy a tényleges halotti bizonyítványok szerint a "csak C-19-es halálesetek" 5%-ot tettek ki, vagyis mindössze 30 000 csak C-19-es halálesetet, ami szintén "véletlenül" tökéletesen megegyezett a szezonális influenza halálozási arányával.

De a Wuhan Virológiai Laboratórium, amely a vizes piac szomszédságában van, soha nem lehetett egy olyan biofegyver vírus eredete, amelynek szekvenciájában "megmagyarázhatatlan" HIV és TBC betétek vannak, ugye? Ez egy denevérleves esemény, ugye? Erre még az olyan "szakértők" is rá tudnának jönni, mint Tedros, aki NEM orvos, hanem kommunista háborús bűnös mészárosok a szülőföldjén, Etiópiában. Már ha bármit is ki kellene találnia.

A WHO-t kezdetben bírálták, amiért a világjárvány kapcsán engedékenyen viszonyult Kínához, valamint azért, mert hajlandó volt elfogadni Peking tiltakozását, miszerint a laboratóriumi szivárgásról szóló állítások csak "összeesküvés-elmélet".

Kína, a QR-kódos társadalmi kreditpontszám 1.0 rabszolganemzet az első naptól kezdve mindig is benne volt a PSYOP-19 átverésben, és nemcsak az NIH-val, hanem a CIA-val és a Gates-szel (azaz a Rockefeller-kultusz eugenikai alapítványával) is szorosan együttműködött.

Azonban a "zoonózisos" terjedés - az a folyamat, amelynek során egy vírus az állatokról az emberre kerül - meggyőző bizonyítékainak hiányában most semlegesebb nyilvános álláspontot képvisel.

 

 

Dr. Tedros ebben a hónapban tájékoztatta a tagállamokat a világjárványról, és elismerte: "Még nem tudjuk a választ arra, hogy honnan jött, vagy hogyan került az emberi populációba.

Emlékeztetőül: Tedros NEM orvos. És még mindig a "még nem tudjuk a válaszokat" játékot játssza az elkerülhetetlen beismerés előtt, de nem azt, hogy mindig is eltitkolta az egészet, hanem azt, hogy igen, valóban laboratóriumi kibocsátás volt, de nem a WHO, WEF, GAVI, ENSZ, FDA, CIA és társai által, hanem csupán egy becsületes, de hanyag laboratóriumi hiba, és mint ilyen, "véletlen" szivárgás volt.

Várhatóan ugyanez a minta fog megismétlődni, amikor ugyanezek a szereplők "elismerik", hogy a DEATHVAX™ valójában halálos, és soha nem lett volna szabad jóváhagyni, soha. És hogy az EUA csak azért történt, mert annyira "törődnek" az emberiséggel, és mindig is csak őszintén meg akarták menteni a világot.

És ugyanerre az egyforma mintára számíthatunk, amikor az Egy Világkormány bejön, hogy megmentse a helyzetet az összes úgynevezett "orvos" és "szakértő" ellen, akik mindent olyan szörnyen elrontottak. De mindezek az emberiség elleni "ítélkezési hibák" helyre lesznek hozva, amíg ti, a poszthumán rabszolgák csak egy újabb Módosított mRNS injekciót kaptok, hogy a társadalmi kreditpontotok teljesüljön, ami alapján jogosultak lesztek a CBDC UBI kifizetésekre, és megengedik, hogy megvásároljátok az Amazon kosaratokban lévő adagolt árukat, az összes többi "kiváltsággal" együtt ebben a ti poszthumán disztópikus horror show jövőtökben.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ahogy-az-osszeeskuves-elmeletek-tenyekke-valnak

A rubel és a szankciók

Hogy is állunk azzal a fránya rubellel?
Az Oroszország elleni szankciók teljes lendülettel zajlanak. Az Ukrajna elleni orosz támadást követő első jelentések "lenyűgözőek" voltak: mindenki egyetértett abban, hogy az orosz rubel és az orosz gazdaság összeomlik.
De aztán hirtelen valahogy minden a visszájára fordult.
Lassan egyre világosabbá válik, hogy Moszkva miért tudott májusban nulla százalékos inflációs rátát kimutatni, miközben az USA-ban és Európában mindenféle statisztikai eszközökkel próbálják elérni, hogy az ottani inflációs rátát 10 százalék alatt lehessen közzétenni. Moszkva zseniális lépése, hogy a rubelt az aranyhoz köti, csak az egyik ténye ennek az egész fejlődésnek. Eközben az orosz valutát szakértői körökben az év legstabilabb valutájaként emlegetik.
Andreas Popp, a Wissensmanufaktur alapítójának általánosan érthető rövid elemzése.
Forrás: Wissensmanufaktur @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=SAdSyN5KGHk
B-terv: https://www.wissensmanufaktur.net/plan-b/
B-terv audiobook: https://youtu.be/VGICcESfPkM

Egy polgármester kifakadt

Rabbi Alon Anaya kipakol

Állítsátok meg a zsidó-kommunizmust, állítsátok meg a világzsidóságot, amely az emberiség igazi kártevője !


Nevezzétek meg a zsidót ! Tegyétek, amit Jézus tett ! A zsidók a "Sátán gyermekei", Jézus így nevezte őket. Hitler "Minden idők leggonoszabb világellenségének" és "minden ember világmérgezőjének" nevezte őket.

Az NWO/JWO a világzsidóság az igazi ellenség, ezt mindannyiunknak fel kell ismernünk.

Igen, az összes injekciót a nagy zsidó gyógyszergyárak gyártják és forgalmazzák. A Pfizer ( ami a Iuzifer anagrammája -> P-ből Iu lesz) a zsidó vezérigazgatójával, Albert Bourla-val és a sátáni vakcina nevével COMIRNATY, ami a zsidó Goyim-RNS ( emberalatti, illetve ember-szarvasmarha-RNS) szó anagrammája, egyértelműen egy zsidó cég. (ComiRNAty -> C+t = G a maradék *oyim RNS) Ugyanez vonatkozik a ModeRNA-ra is a szintén zsidó vezérigazgatójával, Stephan Bancel-lel és zsidó vezető tudósával, Tal Zaks-szal. Az Astra Zeneca zsidó vezérigazgatójával, Pascal Soriot-val és így tovább és így tovább. Plusz egy másik zsidó gyógyszeripari óriás, a Roche, amely a hamis PCR-tesztekkel milliárdokat ad el és keres. Még az orosz Szputnyik V vakcinát is a Gamaleia Intézet gyártja, amelyet a zsidó Alexander Ginsburg vezet. Tehát láthatjátok, hogy az összes patkányméreg halálos oltást zsidók csinálják.

A korábbi német egészségügyi miniszter, Jens Spahn, egy homoszexuális zsidó és egykori gyógyszerlobbista. Bill Gates zsidó származású. Yuval Noah Harari, a WHO prímása szintén homoszexuális zsidó. Nuland, Blinken, Zelenszkij, Putyin, Abramovics, Soros, Kissinger, Netanjahu, Lagarde, Rothschild, Sarkozy, Mückstein, Epstein, Söder, Merkel stb. stb. mind zsidók !

Ember, ez mind zsidó ! Ők állnak az emberiség elleni globális népirtás mögött ! Ezek a "Sátán gyermekei" (Jézus így nevezte őket !)

https://www.goyimtv.tv/v/1645498584/FLYERS-ARE-GETTING-BIGGER%E2%80%94

És mellesleg a zsidók irányítják Bollywoodot-Hollywoodot-Nollywoodot, ők gyártják a sátáni propagandafilmeket az első naptól kezdve. Szóval miért hiszed el, amit ezek a sátáni vadállatok publikálnak Izraelről és maguk is szedik a halálos injekciókat ? Nagyon is lehet, hogy ez egy nagy hollywoodi mutatvány, ahol csak megjátsszák, és csak sósvizes injekciókat kapnak.

Soha ne higgyetek a zsidóknak. Egyetlen szót sem. Ők betegesen hazugok. Ne dőljetek be a média hipnotrükkjeiknek és a fecsegésüknek.

Az Új Normál Németország Szövetségi Köztársaság

 

A New Normal Németország kormánya tehát azt fontolgatja, hogy októbertől húsvétig mindenkit arra kényszerít, hogy állandó jelleggel orvosi kinézetű maszkot viseljen a nyilvánosság előtt.

Komolyan, a Németország kormányát jelenleg irányító fanatikus Új Normál fasiszták - főként az SPD és a Zöldek - a "fertőzésvédelmi törvény" felülvizsgálatáról tárgyalnak, hogy felhatalmazást kapjanak arra, hogy továbbra is rendeletekkel kormányozhassák az országot, ahogyan azt 2020 ősze óta teszik, és így határozatlan időre "állandó szükségállapotot" vezessenek be, amely felülírja a német alkotmányt.

Rajta, olvassa el újra ezt a bekezdést. Tartson egy kis szünetet a nem náci Ukrajnában zajló vérengzés, az amerikai kongresszusban zajló kirakatperek, a majomhimnusz, a hirtelen felnőtthalál szindróma, a hirtelen szarvasmarha halál szindróma, a családcentrikus drag queenek, a nem "vakcinával" összefüggő arcbénulás és a kerékpárjáról leeső Biden között, és gondolkodjon el azon, hogy mit is jelenthet ez, hogy az Európai Unió meghatározó országa lemond a demokrácia minden látszatáról, és átalakul egy fasiszta biológiai biztonsági rendőrállammá.

Oké, megpróbálok pontosabban fogalmazni, mert nem akarom, hogy letartóztassanak "dezinformáció terjesztéséért" vagy "az állam delegitimálásáért". Németország nem mond le a demokrácia látszatáról. Nem, a német alkotmány továbbra is érvényben marad. Csakhogy a felülvizsgált fertőzésvédelmi törvény - akárcsak az 1933-as "felhatalmazó törvény", amely a náci kormánynak felhatalmazást adott arra, hogy a "nép bajának orvoslása" ürügyén bármilyen rendeletet kiadhasson - az új normális német kormánynak felhatalmazást ad arra, hogy továbbra is felülírja az alkotmányt, és a "közegészségügy védelme" ürügyén bármilyen rendeletet kiadhasson... például arra kényszerítve a német tömegeket, hogy az új hivatalos ideológiának való megfelelésüket azzal mutassák ki, hogy minden évben hat vagy hét hónapon át orvosi maszkot viselnek az arcukon.

 

 

Az esztelen fasiszta ideológiai konformitás rituális tömegdemonstrációján túl (ami minden totalitárius rendszer alapjellemzője), ez az éves október és húsvét közötti maszkkötelezettség, azáltal, hogy szimulálja azt az új paranoid "valóságot", amelyben az emberiséget halálos vírusok és más "közegészségügyi fenyegetések" támadják folyamatosan, bebetonozza az Új Normális ideológiát. Ha itt Németországban nem lépnek fel ellene, és nem állítják meg, akkor átterjed más európai országokra, Kanadára, Ausztráliára és az USA Új Normális államaira is. Ha azt hiszi, hogy ami Németországban történik, az nem számít, mert Floridában, Svédországban vagy az Egyesült Királyságban él, akkor nem figyelt mostanában. Az Új Normál bevezetése egy globális projekt... egy többfázisú, sokoldalú projekt. Németország csak a jelenlegi "lándzsahegy".

Sajnos, a német tömegek többsége esztelenül kattogtatja a sarkát és követi a parancsokat, ahogy 2020 tavasza óta teszik. Jelenleg mindannyian élvezik a "nyári szünetet", de októberben fel fogják venni a maszkjukat, elkezdik a "be nem oltottak" elkülönítését és üldözését, és egyébként ismét fasisztaként fognak viselkedni. Habozom, hogy ezt a német jellegre fogjam, mert az elmúlt két évben ugyanezt az esztelenül fasiszta viselkedést láthattuk szerte a világon, de be kell vallanom, hogy van valami különösen ijesztő abban, ahogyan a németek csinálják.

Eközben a német FBI (der Bundesverfassungsschutz, vagy BfV) keményen dolgozik az új Gleichschaltung érvényesítésén. A Die Welt című lap beszámolója szerint a BfV nem csak azokat figyeli, akik olyan kifejezéseket használnak, mint a "Corona-diktatúra" (és feltehetően más "rosszul beszélő" szavak hosszú listáját), hanem "olyan embereket és csoportokat is megfigyel, akik összeesküvés-elméleteket terjesztenek, vagy megkérdőjelezik az állam demokratikus jellegét". A politikusok ragaszkodnak ahhoz, hogy a BfV "szigorítsa a politikai bűncselekmények minősítését, különösen a Corona-tagadókkal kapcsolatban".

 

 

Igen, így van, a hivatalos Covid-19 narratíva nyilvános megkérdőjelezése, vagy a hivatalos New Normal ideológia elleni tiltakozás politikai bűncselekménynek számít itt, az Új Normális Németországban. Ez 2021 májusa óta így van, amikor a Bundesverfassungsschutz létrehozta a belföldi szélsőségesség új hivatalos kategóriáját... "Az állam demokráciaellenes vagy biztonságot veszélyeztető delegitimálása". Én is beszámoltam erről az egyik akkori rovatomban ("A másként gondolkodók kriminalizálása" ), ahogyan a vállalati sajtó egy része is, például a The New York Times ("A német hírszerzés megfigyelés alá helyezi a koronavírust tagadókat"), de valamiért a történet nem kapott nagy visszhangot.

"Az állam delegitimálása" ... hagyjuk, hogy ez a nyelvezet egy pillanatra elmerüljön bennünk. Ez azt jelenti, hogy bárki, akit a New Normal hatóságok úgy ítélnek meg, hogy "delegitimálja az államot", letartóztatható és "politikai bűnözőként" vád alá helyezhető. Nem voltam teljesen tisztában azzal, hogy mit jelent a "delegitimálás", ezért utánanéztem a szónak, és a definíció, amit találtam, az volt, hogy "valaminek vagy valakinek a legitimitását, tekintélyét vagy tekintélyét csökkenteni vagy megsemmisíteni", ami... nem is tudom, egy kicsit túlságosan tágan hangzik, és önkényes értelmezésnek van kitéve.

Például, ha én, itt, ebben a rovatban, azt javasolnám, hogy a német kormánynak semmilyen legitim oka nem volt arra, hogy a teljes lakosságot bezárja, mindenkit orvosi maszk viselésére kényszerítsen, és démonizálja és elkülönítse a "be nem oltottakat", akkor az "politikai bűnözővé" tehetne. Hasonlóképpen, ha Karl Lauterbachot, az Új Normális Németország egészségügyi miniszterét fanatikus fasisztának és szociopata hazudozónak nevezném, az is "politikai bűnözővé" tehetne. Vagy ha rámutatnék arra, hogy a német állami média több mint két éven keresztül hogyan tévesztette meg és világította meg a német közvéleményt, mint a közmondásos göbbelsi billentyűs hangszer, akkor az "politikai bűnözővé" tehetne. Vagy ha elég őrült lennék ahhoz, hogy kiadjak egy könyvet az elmúlt két évben írt esszékből, amelyek Az új normális birodalom felemelkedését dokumentálják, beleértve az új normális Németországról szóló esszéket is, az szintén "politikai bűnözővé" tehetne.

 

 

Természetesen kissé nyugtalan vagyok, hogy egy olyan volt náci országban élek, ahol szerzői és politikai szatirikus tevékenységem miatt "politikai bűnözőnek" minősülhetek ... ami persze az új besorolás lényege. Az a célja, hogy a hozzám hasonló másként gondolkodókat hallgatásra ijessze. Vagy ... OK, nem nekem szól. A hozzám hasonló német disszidenseknek szól. Amerikai vagyok, nem német állampolgár. Így annak az esélye, hogy egy állig felfegyverzett "különleges kommandós" csapat a hajnali órákban megrohamozza a lakásomat, és koholt fegyvervádakkal letartóztat - ahogyan nemrég tették Dr. Paul Brandenburggal, az Új Normális Birodalom szókimondó ellenfelével - valószínűleg (remélhetőleg) elég kicsi.

Mindenesetre soha nem tennék ilyet, azaz nem próbálnám meg csökkenteni az Új Normális Németországi Szövetségi Köztársaság tekintélyét vagy tekintélyét, vagy bármilyen módon a náci Németországhoz, vagy bármely más totalitárius rendszerhez hasonlítani, vagy úgy jellemezni, mint egy kialakulóban lévő biológiai biztonsági rendőrállamot, ahol a jogállamiságot fasiszta fanatikusok önkényes rendeletei váltották fel, mert ezzel csak a bajt keresném. Végül is, ha bármit is tanultunk a történelemből, az ilyen időkben az az okos dolog, hogy az ember befogja a száját és követi a parancsokat, és ha hallja, hogy jön egy vonat... nos, csak nézzen másfelé.

Az Új Normális Németországban, ha túlságosan kritizálod az államot, a különleges erők kommandósai rajtaütnek a lakásodon, és elkobozzák a legális, regisztrált sportfegyvereidet, és az olyan propagandakiadványokat, mint valamiféle militáns terroristának fognak beállítani.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-uj-normal-nemetorszag-szovetsegi-koztarsasag

Eric Zuesse: Az Amerika által Európa ellen vívott háború

Európa a világ bármely más részénél jobban függ Oroszországtól a téli fűtést, a nyári hűtést, az egész éves vízmelegítést és a gyárak energiaellátását biztosító tüzelőanyagok tekintetében, de a Washingtonból érkező erős nyomás arra késztette vezetőit - többségüket (Ursula von der Leyen, Robert Habeck és Annalena Baerbock kivételével) nagyon vonakodva -, hogy csökkentsék az orosz tüzelőanyagok behozatalát, és októberben drasztikusan csökkentsék, majd nem sokkal ezután, decemberben, amikor a leghidegebb időjárás kezdődik, szinte teljesen megszüntessék azt. Az üzemanyag-szállítások leállítása az üzemanyagárak emelkedését fogja eredményezni Európában. Ez nem más, mint az európai népek tervezett elnyomása, amelyet Washingtonban terveztek ki, és amelyet az európai vazallus államfők hajtanak végre.

Mindezt azért teszik, hogy megbüntessék Oroszországot. Washington megszállottan gyűlöli Oroszországot, és 1945. július 25-e óta megszállottan gyűlöli.

Washington rögeszméje, hogy Oroszországban rendszerváltást akar (azaz, hogy Washington úgy irányítsa Oroszországot, mint Európa többi részét), még ebben az évben gazdasági összeomlást fog okozni Európában.

Ennek a gazdasági összeomlásnak az elkerülhetetlensége az az egyértelmű üzenet, amelyet Jorge Vilches a Saker Blogon június 18-án "Nincs üzemanyag Európának" cím alatt részletesen dokumentál, forrásként a Wall Street Journal, Trading Economics című lapra hivatkozva, és arra hivatkozva, a Washington Post, a Lathan & Watkins ügyvédi iroda, a Bloomberg News, a Center for Research on Energy and Clean Air, a Guardian, a CNBC, a Fast Company, az OilPrice dot com, az S&P és más jól ismert forrásokra, amelyek más dolgokról talán nem mondanak igazat, de erről a témáról igazat közölnek. A Vilches cikke nem hagy kétséget afelől, hogy Európa vezetői halálos ítéletet hoztak nemzetük gazdaságára, amikor eleget tettek Washington követelésének, hogy tegyék meg, amit Washington megkövetel tőlük Oroszország legyőzése érdekében. Akár legyőzi Washington Oroszországot, akár nem, ez tönkre fogja tenni Európát. Íme, hogyan és miért:

Nem puszta bravúr volt, amikor az orosz RT News június 19-én "Az EU figyelmeztetett, hogy évekig magas gázárak várnak ránk" címmel nyitotta meg: "A gázárak az EU-ban még több évig magasak maradnak - mondta pénteken Oroszország miniszterelnök-helyettese és volt energiaügyi minisztere, Alekszandr Novak, aki súlyos problémákra figyelmeztetett Európa-szerte, amikor az őszi-téli időszak megkezdődik.""

Ez egyértelműen az európai népek szenvedése lesz, amit az amerikai stróman európai vezetők okoznak, akik sokkal inkább követik a Washingtonból érkező parancsokat, minthogy saját népük alapvető szükségleteit szolgálnák - még azokét is, akik rájuk szavaztak.

Európa nemcsak a Szovjetunió 1991-es felbomlása óta, hanem nyugati részein 1945 óta az USA vazallus-nemzete. Az egyetlen jelentős különbség a főbb európai politikai pártok között az, hogy mennyire tartják magukat a Washingtonból kapott utasításokhoz.

Az európaiak most fokozódó elszegényedést fognak tapasztalni, hogy washingtoni birodalmi uraik még szorosabbra tudják húzni a csavart Oroszország ellen, amelyet annyira gyűlölnek, mert nem hajol be a birodalomnak (ahogy Európa többi része is tette).

Ezt az Oroszország elleni akciót állítólag azért hajtják végre, mert "Putyin 2022. február 24-én háborút kezdett Ukrajnában". De ez egy veszett hazugság. Obama azért kezdte el a háborút Ukrajnában, 2014 februárjában, hogy Ukrajna demokratikusan megválasztott és semlegességre törekvő elnökét leváltsa egy veszettül oroszellenes rezsimmel, amely aztán gyorsan nekilátna az emberek likvidálásának Ukrajna azon részein, amelyek elsöprő többséggel az Obama által megbuktatott ukrán vezetőre szavaztak (Obama azt akarta, hogy az új, oroszellenes rezsim állandó, "demokratikusan" állandó legyen). A puccs sikerült. (Az ezt követő etnikai tisztogatás csak részben volt sikeres.)

A neokonzervatív (amerikai imperialista) amerikai rezsim tette ezt - átalakította Ukrajnát Oroszország ellenségévé, Oroszország határain belül. Például: A 2003-2009 közötti időszakban az ukránoknak csak mintegy 20%-a akarta a NATO-tagságot, míg mintegy 55%-uk ellenezte azt. 2010-ben a Gallup felmérése szerint, míg az ukránok 17%-a szerint a NATO "az országa védelmét" jelenti, addig 40% szerint "fenyegetést jelent az országára". Az ukránok túlnyomórészt ellenségként, nem pedig barátként tekintettek a NATO-ra. Obama 2014. februári ukrán puccsát követően azonban "Ukrajna NATO-tagsága a szavazatok 53,4%-át kapná, az ukránok egyharmada (33,6%) ellenezné". Utána azonban átlagosan 45% körüli volt a támogatottság - még mindig több mint kétszer olyan magas, mint a puccs előtt.

Putyin 2022. február 24. előtt mindent megtett, amit csak tudott, kivéve Obama Ukrajnájának lerohanását, hogy visszafordítsa, amit Obama tett. Ez Oroszország alapvető nemzetbiztonsági kérdése volt, hogy megakadályozza, hogy az amerikai rakéták végül Oroszország határára kerüljenek, mindössze öt perc repülési távolságra attól, hogy eltalálják Moszkvát.
Az ukrajnai háború biztosan nem 2022 februárjában kezdődött. Nyilvánvalóan 2014 februárjában kezdődött. De valójában legkorább 2011 júniusában kezdődött, az Obama-rezsim tervezési szakaszában. Ekkor kezdték el tervezni azt, ami a III. világháború lehet. Erről nem is tudnánk, ha Julian Assange nem szólt volna róla.

Oroszország Európába irányuló alapvető üzemanyag-szállításainak elvágása csupán annak a háborúnak a folytatása, amelyet Obama Washingtonban már legkésőbb 2011 júniusában tervezett. Obama 2014-ben még azt is mondta, hogy Európa "nélkülözhető". Ez egy imperialista hozzáállása, egy gyarmattal (vagy gyarmatcsoporttal) szemben. Ez Amerika uralkodóinak hozzáállása a stróman-rendszereikkel szemben. Európa népei most fizetik meg ennek az árát, és ezek az árak az egekbe fognak szökni, ahogy az időjárás hidegre fordul. Természetesen ezek a vezetők Putyint fogják hibáztatni (azért, amit valójában ők maguk tettek).

https://southfront.org/the-war-america-is-waging-against-europe/

 

Pánikvásárlás Kalinyingrádban, mivel Litvánia "szankciókkal" sújtja az orosz vasutat

 

Az alábbi videó a Kalinyingrádban élő oroszok pánikvásárlásait mutatja be, amely Oroszországnak a szárazföldtől elszakadt, Litvánia és Lengyelország között fekvő része.

A vásárlások azért kezdődtek, mert Litvánia leállította az orosz vasúti szállításokat az oblaszt (állam) felé.

Oroszország és Litvánia között több mint harminc éven keresztül megállapodás volt arról, hogy a kalinyingrádi oblaszt (állam) az orosz vasúton keresztül kap ellátást egy keskeny, Suwalki-szakadéknak nevezett földsávon keresztül, amely Oroszországtól Litvánia délkeleti határa mentén húzódik. A megállapodás úgy szólt, hogy a vonatokat békén hagyják, és egyfajta ellátási alagútként működnek a Kalinyingrádban élő oroszok számára.

Mindez 48 órával ezelőtt ért véget, amikor Litvánia magára vállalta, hogy kijelenti, hogy az Oroszországgal szembeni szankciókat (az ukrajnai különleges katonai művelet miatt) alkalmazni fogják a Kalinyingrádba tartó/az onnan induló vonatokra.

Ez azt jelenti, hogy Oroszország és a legnyugatibb állam között gyakorlatilag nem lehet tranzitforgalom.

A kalinyingrádi emberek attól tartanak, hogy éhen halhatnak, mivel el vannak vágva az ellátástól. Ez a félelem pánikot okozott, és tegnap és tegnap este pánikvásárlások zajlottak, amint az az alábbi videón is látható:


Úgy tudom, hogy a bevásárlókocsikba pakolt nagy zsákok 50 kilós lisztet tartalmaznak.



HAL TURNER SZERKESZTŐI VÉLEMÉNY

Úgy tűnik, hogy Litvánia megpróbálja KEZELNI Oroszországot, hogy katonailag megtámadja őket az új embargó miatt. Ezt azért akarják, mert Litvánia a NATO tagja, és ha egyszer támadásra kerül sor, Litvánia a NATO-szerződés 5. cikkére, a kollektív önvédelemre fog hivatkozni.

Ez azonnal háborúba sodorná a NATO MINDEN országát Oroszországgal, ami pontosan az, amit a NATO akar, hogy képes legyen Oroszországgal közvetlenül kapcsolatba lépni, hogy leállítsa ukrajnai hadműveletét.

A gond ezzel a gondolkodással az, hogy az orosz elnök világossá tette, hogy "ez egy olyan háború lesz, amit senki sem fog megnyerni". Ez a nukleáris háború eufemizmusa.

Putyin elnök, amikor nyilvánosan nyilatkozott Oroszország ukrajnai "különleges katonai műveletének" kezdetén, világossá tette, hogy Oroszország hagyományos erői nem felelnek meg a NATO hagyományos erőinek. De - mondta - "Oroszország egyben atomhatalom is. A mi technológiánk pedig mindenki másénál jobb. Tehát ha a NATO az 5. cikkelyre hivatkozik, az egy olyan háború lesz, amelyet senki sem fog megnyerni".

Ennek tudatában Litvánia MÉG mindig is szankciós embargót vezetett be Kalinyingrád ellen.

Nukleáris háborút akarnak.

FRISSÍTÉS 8:58-KOR...

"Az ENSZ-nek helyre kell hoznia a kalinyingrádi blokáddal kapcsolatos helyzetet, különben Oroszország szabadon, bármilyen módon megoldhatja a tranzit kérdését" - az Orosz Föderáció szuverenitásvédelmi bizottságának vezetője, Klimov.

(HT MEGJEGYZÉS: Ez majdnem azonos azzal a megfogalmazással, amelyet Oroszország a biztonsági garanciák megoldásáról használt, mielőtt belépett Ukrajnába. Nyilvánvaló, hogy ez a megjegyzés arra hivatott, hogy figyelmeztesse Litvániát (és a világot), hogy Oroszország fegyveres erőhöz fog folyamodni a kalinyingrádi embargó megnyitása érdekében).



FRISSÍTÉS 10:27-KOR...

Klimov szenátor: Kalinyingrád litvániai blokádja közvetlen agressziónak tekinthető

Ha az Európai Unió nem korrigálja Litvánia "arcátlan trükkjét", amely megtiltotta a kalinyingrádi térségbe irányuló szállítmányok csaknem felének tranzitját, akkor Brüsszel maga fogja megtagadni a litván EU-tagságról szóló dokumentumok legitimitását Oroszország számára, és így "kezét oldja", hogy "minden eszközzel" megoldja a kalinyingrádi tranzit problémáját.

Rövid összefoglaló történelmi jegyzetekkel:

Kalinyingrád kormányzója, Alikhanov már felszólította az orosz szövetségi hatóságokat, hogy a tranzittilalom nyomán készítsenek elő megtorló intézkedéseket Litvánia ellen.

Alikhanov a Litvánia EU-csatlakozásának részét képező 2004-es megállapodás egyik kulcsfontosságú feltételére hivatkozott:
"hogy a balti állam a gyakorlatban is alkalmazza az áruk - köztük az energia - szabad tranzitjának elvét a kalinyingrádi régió és Oroszország többi területe között".

"Különösen megerősítjük, hogy az ilyen tranzit szabad lesz, és hogy az ilyen tranzitban lévő áruk nem lesznek szükségtelen késedelmek vagy korlátozások tárgyai, és mentesülnek a vámok és tranzitvámok vagy más, a tranzithoz kapcsolódó díjak alól".



Aztán áprilisban...
Amikor az EU először javasolta az áruk blokkolását az utolsó nagy szankciócsomag részeként április elején, a Kreml tisztviselői háborúra figyelmeztettek, mivel Moszkvának "meg kell törnie a blokádot" az állampolgárai érdekében.

"Úgy gondolom, hogy egyelőre ez egy játék, a vizek tesztelése <...>.

Blokád esetén, ahogy mondják, a Szovjetunió tudja, hogyan kell a blokádokat megtörni, nekünk (Oroszországnak mint a Szovjetunió utódjának - TASZSZ) hatalmas tapasztalatunk van" - mondta a szenátor.

"Ha el akarnak menni odáig, hogy rávegyenek minket a blokád megtörésére, hogy megmentsük az ott élő népünk életét, mi meg tudjuk ezt tenni" - mondta.

Az új litván tranzittilalom életbe lépése előtt az állami vasúttársaság állítólag "várta a végső szót" az Európai Bizottságtól.

akkor Brüsszel úgy döntött, hogy:
"a szankciókkal sújtott árukat és rakományokat akkor is be kell tiltani, ha azok Oroszország egyik részéből a másikba, de az EU területén keresztül közlekednek".

Moszkva szemében ez egyenlő azzal, hogy gazdasági ostrom alá veszik Oroszország szuverén területének egy részét és egymillió állampolgárát.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/panikvasarlas-kalinyingradban-mivel-litvania-szankciokkal-sujtja-az-orosz-vasutat

A (((Fed)))) Amerika hitelét használta fel a Szovjetunió felépítésére

 

A pennsylvaniai Louis T. McFadden (1876-1936) a képviselőház bankbizottságának elnöke volt 1920-1931 között.


Egy olyan gyarmaton, mint az USA, az árulókat tisztelik, míg a nemzet igazi védelmezőit háttérbe szorítják és elfelejtik. Ez a helyzet Louis T. McFaddennel, egy nagy amerikai hőssel, aki itt bemutatja, hogy a tömeges személyazonosság- és hitellopás miatt az amerikaiak hogyan fizettek a saját és mások millióinak rabszolgasorba taszításáért.

A fáradozásaiért McFadden-t meggyilkolták.

"...Elnök úr, ebben az országban van az egyik legkorruptabb intézmény, amit a világ valaha ismert. A Federal Reserve Boardra és a Federal Reserve Bankokra gondolok - Ez a gonosz intézmény elszegényítette és tönkretette az Egyesült Államok népét, csődbe vitte önmagát, és gyakorlatilag csődbe vitte a kormányunkat. Mindezt annak a törvénynek a hibái miatt tette, amely alapján működik, a törvénynek a Fed által történő rossz kezelése és az őt irányító pénzsólymok korrupt gyakorlata miatt."

2011. június 7-ből
Louis T. McFadden
(henrymakow.com)

Részlet a következő szövegből: "Pénzügyi érdekek nem diktálhatják az Egyesült Államok kormányának külpolitikáját." U.S. Congressional Record, Thursday, June 15, 1933 (június 14., szerda, törvényhozási nap).

Teljes beszéd itt
.

 

 

A szovjet kormány az Egyesült Államok kincstárának pénzeszközeit a Federal Reserve Board és a Federal Reserve bankok adták a Chase Bankon és a Guaranty Trust Co.-n és más New York-i bankokon keresztül.

Anglia, akárcsak Németország, a Federal Reserve bankokon keresztül pénzt vett fel tőlünk, és magas kamatlábak mellett újra kölcsönadta a szovjet kormánynak, vagy arra használta, hogy finanszírozza a Szovjet-Oroszországnak történő eladásait és az orosz határokon belüli mérnöki munkálatait. A Dnyeperstroj gátat az Egyesült Államok kincstárából a korrupt és becstelen Federal Reserve Board és a Federal Reserve bankok által törvénytelenül elvett pénzeszközökből építették.

Házelnök úr, a munkásainknak azt mondták, hogy Oroszország a világ legjobb országa, ahol ma egy munkás élhet. Sajnálattal vették tudomásul, hogy nem mehetnek Oroszországba, hogy a szovjet kormány által folytatott nagy vállalkozások egyikén dolgozzanak, amelyből az amerikai munkások ki vannak zárva.

Házelnök úr, véleményem szerint az oroszoknak jogukban áll olyan kormányformát létrehozni, amely tetszik nekik és megfelel az igényeiknek. De valamilyen okból kifolyólag, akár a szovjet kormányforma valamilyen hibája, akár más ok miatt, Oroszország nem volt képes fenntartani jelenlegi kormányformáját másképp, mint olyan országok kárára, ahol nagyobb szabadságot élveznek az egyének, és ahol a polgárok tulajdonjogát tiszteletben tartják és megőrzik.

Nyissa ki az Amtorg, a szovjet kormány New York-i kereskedelmi szervezetének, a Gostorgnak, a szovjet kereskedelmi szervezet főhivatalának és a Szocialista Szovjet Köztársaságok Szövetsége Állami Bankjának a könyveit, és megdöbbenve fogja látni, hogy mennyi amerikai pénzt vettek ki az Egyesült Államok kincstárából Oroszország javára.

Tudja meg, hogy milyen üzleteket bonyolított a Szovjet-Oroszország Állami Bankja számára a New York-i Chase Bank, a londoni Lloyd's Bank, a londoni Kleinwort Sons & Co., amelynek levelezői a legfontosabb New York-i bankok, a londoni Glyn Mills & Co. és amerikai ügynökeik - azaz a New York-i International Acceptance Banks, a New York-i Guaranty Trust, a New York-i Central Hanover Bank, a Chemical Bank & Trust Co, H. Clews & Co., Kidder Peabody & Co., Winslow Lanier & Co. és Lee, Higginson & Co., a Swedish Match támogatói. Tudja meg, hogy mennyi amerikai pénz ment át a londoni Bank for Russian Trade of Londonon és a Midland Bank, Ltd.-n keresztül.

 

 

Ha az amerikai munkás megismerné ezeknek az ügyleteknek a mértékét, és ha látná, hogy az alapanyag, az amerikai dollár, ezekben az ügyletekben az ő és polgártársai zsebéből származik, akkor megértené, hogy Oroszország nem jó hely a munkás számára, hacsak más országok más munkásai nem kényszerülnek arra, hogy adót fizessenek a szükségleteiért. Oroszország nagy összeggel tartozik az Egyesült Államoknak.

Ha mi rendelkeznénk azzal, amivel Oroszország ma tartozik nekünk, az Egyesült Államok veteránjainak nem kellene félniük 1933. július elsejétől, amikor megfosztják őket nyugdíjjogosultságaiktól és kiváltságaiktól. Házelnök úr, megingathatatlanul ellenzem a nyugdíjak csökkentését, amelyeket az Egyesült Államok valamennyi háború veteránjainak, özvegyeinek és eltartottjainak törvényesen adományoztak.

Támogatom a veteránok kiigazított kártérítési bizonyítványainak azonnali kifizetését. Ha az Egyesült Államok képes Németországot, Szovjet-Oroszországot és John Bullt a hátán cipelni, akkor ki tudja fizetni a veteránjait is. Ha 50 000 000 dollárt tud kölcsönadni a szovjetizált Kínának, és anyagot tud szállítani a robbanóanyagok gyártásához, akkor ki tudja fizetni a veteránjait.

 

 

Házelnök úr, az Egyesült Államok hatalmas mennyiségű pénzt használt fel külföldön a háborús előkészületekre, valamint a hadianyagok beszerzésére és előállítására. Németország állítólag résztulajdonosa egy nagy méreg-gáz-gyárnak Trotskban, orosz földön.

Kína majdnem teljesen szovjetizált, és az ázsiai belföldön állítólag hatalmas lőszerkészleteket tárolnak, várva azt a napot, amikor az Egyesült Államok hadurai az Egyesült Államok csapatait Ázsiába fogják szállítani. Házelnök úr, az Egyesült Államoknak meg kellene néznie, mielőtt beleveti magát egy újabb háborúba, különösen egy ázsiai háborúba. El kellene döntenie, hogy érdemes-e Oroszországgal és Kínával összefogni egy Japán elleni háborúban.

A magam részéről azt mondom, és már sokszor elmondtam, hogy az Egyesült Államoknak emlékeznie kellene George Washington tanácsára. Törődjön a saját dolgával, és maradjon otthon. Nem szabadna engednie, hogy a zsidó nemzetközi bankárok belekergessék egy újabb háborúba, hogy ők és nemzsidó frontembereik és talpnyalóik Louis McHenry Howe, a gazember mester útján gazdag profitot kaszálhassanak mindenen, amire egy hadseregnek szüksége van, a toalettkészletektől kezdve a repülőgépeken, tengeralattjárókon, tankokon, gázálarcokon, mérges gázon, lőszereken, szuronyokon, fegyvereken és a pusztítás egyéb kellékein és eszközein keresztül."

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-fed-amerika-hitelet-hasznalta-fel-a-szovjetunio-felepitesere