A pennsylvaniai Louis T. McFadden (1876-1936) a képviselőház bankbizottságának elnöke volt 1920-1931 között.


Egy olyan gyarmaton, mint az USA, az árulókat tisztelik, míg a nemzet igazi védelmezőit háttérbe szorítják és elfelejtik. Ez a helyzet Louis T. McFaddennel, egy nagy amerikai hőssel, aki itt bemutatja, hogy a tömeges személyazonosság- és hitellopás miatt az amerikaiak hogyan fizettek a saját és mások millióinak rabszolgasorba taszításáért.

A fáradozásaiért McFadden-t meggyilkolták.

"...Elnök úr, ebben az országban van az egyik legkorruptabb intézmény, amit a világ valaha ismert. A Federal Reserve Boardra és a Federal Reserve Bankokra gondolok - Ez a gonosz intézmény elszegényítette és tönkretette az Egyesült Államok népét, csődbe vitte önmagát, és gyakorlatilag csődbe vitte a kormányunkat. Mindezt annak a törvénynek a hibái miatt tette, amely alapján működik, a törvénynek a Fed által történő rossz kezelése és az őt irányító pénzsólymok korrupt gyakorlata miatt."

2011. június 7-ből
Louis T. McFadden
(henrymakow.com)

Részlet a következő szövegből: "Pénzügyi érdekek nem diktálhatják az Egyesült Államok kormányának külpolitikáját." U.S. Congressional Record, Thursday, June 15, 1933 (június 14., szerda, törvényhozási nap).

Teljes beszéd itt
.

 

 

A szovjet kormány az Egyesült Államok kincstárának pénzeszközeit a Federal Reserve Board és a Federal Reserve bankok adták a Chase Bankon és a Guaranty Trust Co.-n és más New York-i bankokon keresztül.

Anglia, akárcsak Németország, a Federal Reserve bankokon keresztül pénzt vett fel tőlünk, és magas kamatlábak mellett újra kölcsönadta a szovjet kormánynak, vagy arra használta, hogy finanszírozza a Szovjet-Oroszországnak történő eladásait és az orosz határokon belüli mérnöki munkálatait. A Dnyeperstroj gátat az Egyesült Államok kincstárából a korrupt és becstelen Federal Reserve Board és a Federal Reserve bankok által törvénytelenül elvett pénzeszközökből építették.

Házelnök úr, a munkásainknak azt mondták, hogy Oroszország a világ legjobb országa, ahol ma egy munkás élhet. Sajnálattal vették tudomásul, hogy nem mehetnek Oroszországba, hogy a szovjet kormány által folytatott nagy vállalkozások egyikén dolgozzanak, amelyből az amerikai munkások ki vannak zárva.

Házelnök úr, véleményem szerint az oroszoknak jogukban áll olyan kormányformát létrehozni, amely tetszik nekik és megfelel az igényeiknek. De valamilyen okból kifolyólag, akár a szovjet kormányforma valamilyen hibája, akár más ok miatt, Oroszország nem volt képes fenntartani jelenlegi kormányformáját másképp, mint olyan országok kárára, ahol nagyobb szabadságot élveznek az egyének, és ahol a polgárok tulajdonjogát tiszteletben tartják és megőrzik.

Nyissa ki az Amtorg, a szovjet kormány New York-i kereskedelmi szervezetének, a Gostorgnak, a szovjet kereskedelmi szervezet főhivatalának és a Szocialista Szovjet Köztársaságok Szövetsége Állami Bankjának a könyveit, és megdöbbenve fogja látni, hogy mennyi amerikai pénzt vettek ki az Egyesült Államok kincstárából Oroszország javára.

Tudja meg, hogy milyen üzleteket bonyolított a Szovjet-Oroszország Állami Bankja számára a New York-i Chase Bank, a londoni Lloyd's Bank, a londoni Kleinwort Sons & Co., amelynek levelezői a legfontosabb New York-i bankok, a londoni Glyn Mills & Co. és amerikai ügynökeik - azaz a New York-i International Acceptance Banks, a New York-i Guaranty Trust, a New York-i Central Hanover Bank, a Chemical Bank & Trust Co, H. Clews & Co., Kidder Peabody & Co., Winslow Lanier & Co. és Lee, Higginson & Co., a Swedish Match támogatói. Tudja meg, hogy mennyi amerikai pénz ment át a londoni Bank for Russian Trade of Londonon és a Midland Bank, Ltd.-n keresztül.

 

 

Ha az amerikai munkás megismerné ezeknek az ügyleteknek a mértékét, és ha látná, hogy az alapanyag, az amerikai dollár, ezekben az ügyletekben az ő és polgártársai zsebéből származik, akkor megértené, hogy Oroszország nem jó hely a munkás számára, hacsak más országok más munkásai nem kényszerülnek arra, hogy adót fizessenek a szükségleteiért. Oroszország nagy összeggel tartozik az Egyesült Államoknak.

Ha mi rendelkeznénk azzal, amivel Oroszország ma tartozik nekünk, az Egyesült Államok veteránjainak nem kellene félniük 1933. július elsejétől, amikor megfosztják őket nyugdíjjogosultságaiktól és kiváltságaiktól. Házelnök úr, megingathatatlanul ellenzem a nyugdíjak csökkentését, amelyeket az Egyesült Államok valamennyi háború veteránjainak, özvegyeinek és eltartottjainak törvényesen adományoztak.

Támogatom a veteránok kiigazított kártérítési bizonyítványainak azonnali kifizetését. Ha az Egyesült Államok képes Németországot, Szovjet-Oroszországot és John Bullt a hátán cipelni, akkor ki tudja fizetni a veteránjait is. Ha 50 000 000 dollárt tud kölcsönadni a szovjetizált Kínának, és anyagot tud szállítani a robbanóanyagok gyártásához, akkor ki tudja fizetni a veteránjait.

 

 

Házelnök úr, az Egyesült Államok hatalmas mennyiségű pénzt használt fel külföldön a háborús előkészületekre, valamint a hadianyagok beszerzésére és előállítására. Németország állítólag résztulajdonosa egy nagy méreg-gáz-gyárnak Trotskban, orosz földön.

Kína majdnem teljesen szovjetizált, és az ázsiai belföldön állítólag hatalmas lőszerkészleteket tárolnak, várva azt a napot, amikor az Egyesült Államok hadurai az Egyesült Államok csapatait Ázsiába fogják szállítani. Házelnök úr, az Egyesült Államoknak meg kellene néznie, mielőtt beleveti magát egy újabb háborúba, különösen egy ázsiai háborúba. El kellene döntenie, hogy érdemes-e Oroszországgal és Kínával összefogni egy Japán elleni háborúban.

A magam részéről azt mondom, és már sokszor elmondtam, hogy az Egyesült Államoknak emlékeznie kellene George Washington tanácsára. Törődjön a saját dolgával, és maradjon otthon. Nem szabadna engednie, hogy a zsidó nemzetközi bankárok belekergessék egy újabb háborúba, hogy ők és nemzsidó frontembereik és talpnyalóik Louis McHenry Howe, a gazember mester útján gazdag profitot kaszálhassanak mindenen, amire egy hadseregnek szüksége van, a toalettkészletektől kezdve a repülőgépeken, tengeralattjárókon, tankokon, gázálarcokon, mérges gázon, lőszereken, szuronyokon, fegyvereken és a pusztítás egyéb kellékein és eszközein keresztül."

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-fed-amerika-hitelet-hasznalta-fel-a-szovjetunio-felepitesere