Ez egy szörnyű esszé szörnyű emberekről, akik szörnyű dolgokat tesznek.

Nem hiszem, hogy vannak elég szörnyű szavak ahhoz, hogy igazságot szolgáltassanak egy olyan embernek, aki egy hat hónapos csecsemőnek kísérleti COVID genetikai injekciót ad be. Nem hiszem, hogy a náci koncentrációs orvosok, a legrosszabbak legrosszabbjai, ilyen mélyre jutnának. De az amerikai kormány ezen a héten minden készen áll arra, hogy a csecsemők, kisgyermekek és óvodások ellen a valaha létrehozott legveszélyesebb oltóanyagokkal vadásszon.

Az oltóanyag-szakértők nem szakértők. Ők terroristák, gyógyszeripari terroristák. Az FDA oltóanyagokkal foglalkozó tanácsadó testülete csecsemőmészárosok. Ők a leggonoszabb, legrondább emberek, akik valaha is a Földön jártak. Ők a példa arra, hogy miért kell a modern civilizációnak olyan mélyre süllyednie, hogy az FDA-hoz hasonló szervezetekben dolgozó emberek ne legyenek képesek működni.

El tudtok képzelni egy olyan világot, ahol az FDA oltóanyag bizottsága ismételten megszavazza, hogy az idők végezetéig egyik veszélyes vakcinával a másik után terrorizálják a lakosságot, beleértve a gyerekeket is? Ez a huszonegy orvos a modern orvostudomány ellenségei, akik a bizalmat és az emberek életét rombolják le olyan kísérleti vakcinákkal, amelyeket soha nem lett volna szabad sürgősségi használatra engedélyezni.

Dr. Paul Alexander írja: "Ismételten figyelmeztetem, hogy ezek az injekciók normális, egészséges gyerekeket fognak megölni. Nincsenek megfelelően biztonságosan tesztelve. Ismét figyelmeztetek. A 6 hónapos és 4 éves kor közötti gyermekeinknek egy génszállító platformmal történő beadása nagyon veszélyes. Vakmerő. Nincs erre semmilyen ésszerű indoklás."

 

 

Ezen a héten megkezdik a gyermekek lemészárlását.

Kezdetben csak néhányan fognak meghalni, de a COVID injekciókat kapó csecsemők hosszú távú hatásai fogják alátámasztani a mészárlás szóhasználatomat. Mindig is félelmetes volt bárki számára olvasni az aztékokról, akik foglyok hosszú sorait vezették fel a piramisaik tetejére, hogy kitépjék a szívüket vagy elvágják a nyakukat. A vér a tömeges mészárlási rituálé során végigfolyt a templom lépcsőin.

Az USA ötödik legnagyobb életbiztosító társasága fizetett

163%-kal többet fizetett ki a dolgozó emberek halála esetén.
18-64 éves korig 2021-ben - A teljes kárigény/ellátás 6 MILLIÁRD dollárral nőtt.

Ki hinné el, hogy a modern ember képes ilyen szörnyűségre? Az FDA orvosai, akik épp most szavazták meg a gyermekek injekciózását, bűnös orvosi fenevadak. A terhes nők COVID injekciókkal való megfecskendezésével máris mészárlás történt. A magzatok népirtása. Ezek az orvosok jól értenek a megtévesztéshez. Magukat is becsapják azzal, hogy azt hiszik, jót tesznek, holott ők a gonoszság legrosszabb eszközei.

Az FDA oltóanyagokkal foglalkozó bizottsága most szavazta meg, hogy a csecsemőknek COVID oltásokat adjanak, amelyekre nincs szükségük. Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) oltóanyagokkal foglalkozó tanácsadó testülete egyhangúlag, 21-0 arányban megszavazta, hogy a Pfizer és a Moderna COVID-19 oltóanyagát csecsemők és kisgyermekek számára ajánlja, mondván, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok összessége azt mutatja, hogy a vakcinák előnyei meghaladják az alkalmazás kockázatait. Természetesen hazudnak, mert nincs semmi előny, és a kockázatok elég magasak ahhoz, hogy ezt előre megfontolt gyilkosságnak nevezzük.

Az Oltóanyagok és Kapcsolódó Biológiai Termékek Tanácsadó Bizottsága (VRBPAC) figyelmen kívül hagyta a szakértők, az oltás károsultjai és egy 17 másik törvényhozót képviselő kongresszusi képviselő kéréseit, hogy állítsák le az engedélyezést, amíg a nemzet legkisebb gyermekei számára a COVID-19 vakcinák biztonságosságával és hatékonyságával kapcsolatos kérdéseket megfelelően meg nem vizsgálják. Nem hallgattak meg senkit és semmit, ami arra utalhatna, hogy ők a fiatalokat kedvelő mészárosok.

 

 

Dr. David Gortler szerint: "Az epidemiológiai bizonyítékok azt mutatják, hogy a csecsemőknek, gyermekeknek és serdülőknek soha nem volt szükségük a COVID-19 vakcinákra, és most sincs rájuk szükségük. A Védőoltási és Immunizációs Vegyes Bizottság (JCVI) szerint 4 millió adagot kell beadni az 5-11 éves gyerekeknek ahhoz, hogy egyetlen intenzív osztályos felvétel megelőzhető legyen. Gyermekenként két adagot feltételezve ez azt jelenti, hogy 2 millió gyermeknek kell kockáztatnia a potenciálisan súlyos mellékhatásokat ahhoz, hogy egyetlen gyermek ne szoruljon intenzív osztályra a COVID-19 miatt."

"Tudom, hogy a COVID és a kisgyermekek halálozási aránya nem lehet rendkívül magas" - mondta Dr. Jay Portnoy, a Missouri állambeli Kansas Cityben található Children's Mercy Hospital gyermekgyógyász professzora. Portnoy szerint "nagyon sok szülő van, aki teljesen kétségbeesetten szeretné megkapni ezt a vakcinát", és szerinte a bizottság "tartozik nekik azzal, hogy megadja nekik a választási lehetőséget". Komolyan kételkednék minden olyan szülő józanságában, aki kétségbeesetten vállalja a kockázatot, hogy drága gyermekét beadja egy kísérleti vakcinával.

Több bizottsági tag, köztük Dr. Paul Offit, a Philadelphiai Gyermekkórház Oltóanyag-oktatási Központjának igazgatója aggodalmakat fogalmazott meg a Pfizer COVID-19 gyermekeknek szánt vakcinájával és azzal kapcsolatban, hogy két adag után milyen minimális védelmet nyújt. Nagy a kockázat, kevés a nyereség. Offit elmondta, hogy továbbra is támogatja a három dózisos kezelés engedélyezését a legfiatalabb korosztályok számára, de várhatóan négy dózisra is szükség lehet. Tudni kell, hogy Offit még a COVID előtt azt mondta, hogy a védőoltás agresszív cselekedet.

 

 

Következtetés

A gyermekorvosok valószínűleg a legarrogánsabbak az összes orvos közül, mert annak kell lenniük, hogy elrejtsék maguk elől a tényt, hogy ártanak fiatal betegeiknek mind a vakcinákkal, mind az antibiotikumokkal, amelyek helyettesíthetők a biztonságos jóddal. Ez a fenti képen látható orvos nemrégiben előbújt a szekrényből, mondván: "Több mint 40 éve találkozom oltássérüléses esetekkel. Júniusban egy boldog, egészséges, majdnem 5 éves kislányról volt szó, akit a szüleinek felzárkóztató programra kellett beírniuk, hogy bejuthasson az óvodába. Ő nem fog óvodába menni. Tolószékben ül, agykárosodott. Az élete tönkrement. Aztán jött egy barátom apja, aki meghalt egy influenza elleni oltás után, és a múlt héten egy 4 éves kisfiú, akit a felzárkóztatási ütemterv autistává tett."

A gyógyszeripari terrorizmus és az orvosi őrület él és virul ebben az őrült világunkban, és modern civilizációnk gerincét képezi. A gyógyszerészeti terrorizmus alapos tanulmányozása azzal jár, hogy az emberiség legsötétebb helyein teszünk egy utazást, és nem véletlen, hogy amikor megtesszük ezt az utat, olyan helyeken találjuk magunkat, ahol orvosok és tudósok együtt dolgoznak, mint a náci Németországban. Ez a téma a pokol legmélyebb pincéibe, a legmélyebb és legsötétebb helyekre visz minket, és egy olyan embertípusba, amely bemocskolja a szépség és a szeretet természetét, egy olyan helyre, ahol minden emberi szív elveszik. A náci orvosok olyan szörnyetegeket tárnak elénk, amelyek láthatatlanok maradtak, örökké háromrészes öltönybe vagy fehér laborköpenybe öltözve, arcukra ragasztott mosollyal, miközben piszkos orvosi munkájukat végzik.


Dr. Mark SircusAC., OMD, DM (P)A természetgyógyászati onkológia professzora, Da Vinci Institute of Holistic Medicine (Da Vinci Holisztikus Orvostudományi Intézet)A keleti és pasztorális orvoslás doktoraA természetes allopátiás orvoslás alapítója

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-oltoanyag-szakertok-nem-szakertok