Egy évek óta húzódó rossz viszony kicsúcsosodása lesz várható a szaúdiak és a nyugati világ közt, mely még 2017-ben kezdődött, amikor a gengszter-mentalitású, széltoló szaúdi koronaherceg, fittyet hányva a nemzetközi diplomácia alapszabályaira, foglyul ejttette az oda látogató libanoni miniszterelnököt, akit csak francia segédlettel tudtak kiszabaditani, s amivel a szaúdiak magukra haragitottak nemcsak több országot hanem befolyásos embereket a háttérhatalom magasabb köreiből is.  A szaúdi koronahercegre aztán 2018-ban rá is lett húzva a vizeslepedő, a kitalált “Hasogdzsi-gyilkosság”  által, mely soha nem történt meg, kitaláció volt az egész, tökéletesen viszont lerombolta a koronaherceg jóhirnevét a világban.

Hamis ceruzával rajzolta ki azt, amilyen az valójában. Hasogdzsi földi maradványait természetesen azóta se találták meg, mert nem is halt meg, hanem más identitás alatt él tovább, az a hires “Hasogdzsi bemegy az isztambuli szaúdi konzulátus épületébe” c. videó is számitógép által generált hamisitvány volt. Az egész török-amerikai összefogással lett kivitelezve, amikor a szaúdiak 2018-ban nem voltak hajlandók lejjebb vinni a kőolajár világpiaci árfolyamát a termelés növelésével, de más, magasabb érdekek is húzódtak mögötte.

Mint ahogy ebben a korábbi cikkben irtam:
https://pokolraveluk.info/2020/04/21/puccskiserlet-lakossag-husfogyasztasanak-megszuntetese-petrodollar-osszeomlasztasa/

2018. júl. 5, Reuters: Miért próbál nyomást gyakorolni Trump Szaúd-Arábiára a köolaj árának csökkentése céljából

2018. okt. 2: Hasogdzsit “megölik” a szaúdi konzulátuson Isztanbulban

2018. okt. 4: a köolaj világpiaci ára eléri a maximumot, majd zuhanásba kezd, s 2019. január elejére több mint 40 százalékot zuhan!

2018.okt. 6: a szaúdi koronaherceg nyíltan USA-ellenessé válik

…………………………

A szaúdiak ezután átpártoltak a BRICS szövetség oldalára, s az olajháború az USA és köztük azóta is tart.

A feszültség most idén tavasszal fokozódott még tovább, amikoris:

2022. márc. 9, hetek.hu: Biden hiába hívogatja Szaúd-Arábiát és az Emírségeket az olajárak megfékezése kapcsán

Az olajár március óta is állandóan nőtt, ami nagy hasznára vált a szaúdiakkal szövetséges, olajexportőr oroszoknak is, s nagy károkat okozott a nyugati országok és az USA gazdaságainak. Biden egy megalázó szaúd-arábiai látogatás bejelentésére kényszerült a napokban:

2022. jún. 17, Népszava:  Megalázó Kínos Canossa-járásra kényszerül Joe Biden

Ez az egész valószinűleg rosszul fog végződni, lehet oly rosszul, ahogy a Werdenberg-próféciában is megjövendöltetett még 1994-ben:
https://pokolraveluk.info/2022/06/02/meg-tobb-reszlet-a-jovot-illetoen-a-werdenberg-profecia-1994-bol-1-resz/
Werdenberg: “A harmadik világháború előtt fog bekövetkezni még egy katonai konfliktus az USA és Szaud-Arábia között a Közel-Keleten”. … “Az USA megtámadja Szaúd-Arábia olajkitermelő mezőit, de vereséget fog szenvedni. Atomfegyverek ekkor még nem lesznek bevetve.”

A jelenlegi helyzet természetesen része egy még magasabb szintű játéknak, melyet az illuminátus “polip feje” játszik, éspedig gerjeszteni az inflációt az egyre növekvő kőolaj és földgáz árakon keresztül (is), stagflációs válság előidézésével, megszüntetni ezzel a jelenlegi pénznemek stabil értékhordozó szerepét, hogy aztán a digitális pénznemek bevezetésekor, amikor meg lesz szüntetve a készpénz és előkerül a “fenevad pecsétje”, a már most, a kovid elleni oltásokon keresztül megcsipezett népek, más stabil értékhordozó hiján, könnyen elfogadják a digitális pénznemeket, s nyiltan elfogadják azt is, hogy a transzhumanista elképzelések szerint az emberi test nanocsipes technológiáknak köszönhetően, az 5G mobilhálózatokon keresztül, össze legyen kapcsolva-olvasztva más elektronikus berendezésekkel, s ezáltal szabad akaratától bármikor megfosztható biorobottá válhasson az ember, mint ahogy a Világgazdasági Fórum idei éves tanácskozásán a Nokia vezérigazgatója is kijelentette: “a cél 2030-ig elérni, hogy megszűnjenek a mobiltelefonok és maga az emberi test váljon mobiltelefonná” https://www.youtube.com/watch?v=LJpBJAHqY0M&feature=emb_logo Az új digitális pénznemek bevezetése után természetesen a fizetőkártyák is meg fognak szűnni, mivel maga az emberi test fog válni “fizetőkártyává”.

Nem tudom, melyik a rosszabb: az atomháború vagy ez az utálatosság,  az emberiség kyborgizálása.

A biblia Istene is rövidesen ki fog állni az útból (a 3.5 éves időszakban).

Jöjjön, aminek jönnie kell.

https://pokolraveluk.info/2022/06/19/az-usa-vegul-meg-fogja-tamadni-szaud-arabiat/