A kormányod megpróbál megölni téged és elnépteleníteni a bolygót; Hivatalos kormányzati jelentések, bizalmas Pfizer dokumentumok és a megélhetési költségek válsága bizonyítják ezt.

Haszontalan evők

1993-ban kiadott egy könyvet az MI6 egykori kémje, Dr. John Coleman. Ebben a könyvben Dr. Coleman a következőket írta:

"Legalább 4 milliárd "haszontalan falánkot" kell 2050-ig eltüntetni korlátozott háborúk, halálos, gyors lefolyású betegségek szervezett járványai és éhezés révén. Az energiát, az élelmet és a vizet a nem elit számára a létminimum szintjén kell tartani, kezdve Nyugat-Európa és Észak-Amerika fehér lakosságával, majd elterjedve a többi fajra.

Kanada, Nyugat-Európa és az Egyesült Államok lakosságát gyorsabban fogják megtizedelni, mint a többi kontinensen, amíg a világ népessége el nem éri az 1 milliárdos kezelhető szintet, amelyből 500 millió a kínai és japán fajból fog állni, akiket azért választanak ki, mert ők olyan emberek, akiket évszázadok óta rendszabályoztak, és akik megszokták, hogy kérdés nélkül engedelmeskedjenek a tekintélynek."

 

Sokan valószínűleg nem vennék figyelembe a fenti állításokat, mint "alufólia sapkás hülyeséget".

De sajnos a hivatalos kormányzati adatok, a Pfizer bizalmas dokumentumai és a valós események, mint például a jelenlegi megélhetési válság, az állítólagos közelgő klímakatasztrófa, a Covid-19 világjárvány és a mesterséges intelligencia folyamatos fejlesztése erősen arra utalnak, hogy létezik egy, a világ elnéptelenedésére irányuló terv, és a kormányotok lényegében megpróbál megölni bennünket.

Most egy olyan világban élünk, ahol a kormányok és intézmények azt mondják nekünk, hogy versenyben vagyunk, hogy megakadályozzuk a globális hőmérséklet "katasztrofális" emelkedését az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt.

Az üvegházhatású gázok túlnyomó többsége szén-dioxid (CO2). Egy olyan gáz, amelyet minden egyes ember a bolygón minden egyes kilégzéskor termel.

Egy átlagos ember egy nap alatt körülbelül 500 liter CO2-t lélegez ki, ami körülbelül 1 kg tömegű üvegházhatású gázt jelent.

Ez nem hangzik soknak, amíg figyelembe nem vesszük, hogy a világ lakossága körülbelül 6,8 milliárd fő, akik együttesen évente körülbelül 2500 millió tonna szén-dioxidot lélegeznek ki - ami a fosszilis tüzelőanyagok elégetése által világszerte kibocsátott éves CO2-mennyiség körülbelül 7%-a. A CO2-mennyiséget a világ minden táján elégetik.

Ha tehát hinni akarunk a szigorúan ellenőrzött és cenzúrázott klímaváltozásról szóló narratívának, akkor az ember az egyik legnagyobb hozzájárulója az éghajlatváltozásnak pusztán azzal, hogy él.

Ha tehát az "elit" meg akarja menteni a bolygót, akkor jó kezdet lenne a világ népességének csökkentése, ami viszont csökkentené az emberek légzése által természetes módon termelt szén-dioxid mennyiségét, és csökkentené az ember életminőségének fenntartásához szükséges fosszilis tüzelőanyagok mennyiségét.

De mi van akkor, ha hazudnak nekünk a közelgő klímaváltozási végzetről, ami most minden hírcsatornát beborít? Akkor miért akarja az úgynevezett "elit" annyira csökkenteni a világ népességét?

Nos, elég csak a technológia és a mesterséges intelligencia fejlődésére néznünk, hogy rájöjjünk, hogy az emberekre már nincs is olyan nagy szükség, mint korábban, hogy a gazdagok gazdagok maradjanak. És hamarosan talán már egyáltalán nem is lesz rájuk szükség.

Ha nem látod, hogy egy olyan rabszolgarendszerben élsz, amelyet arra terveztek, hogy a gazdagok gazdagok, a szegények pedig szegények maradjanak, akkor homokba dugott fejjel éled az életed.

Senki sem gazdagodik meg, ha 9-től 5-ig dolgozik, de milliókat nevelnek arra, hogy azt higgyék, hogy ez az, amire törekedniük kell, ha felnőnek. Persze, indíthatsz saját vállalkozást, és másokkal rabszolgaként dolgoztathatod magad, de még akkor is jön az "adóhivatal", hogy gondoskodjon arról, hogy még egy évig folytatni kelljen az alvás, munka, ismétlés végtelen rutinját. Vagy ha rendkívül sikeres vagy, akkor az egyik nagyvállalat kopogtat majd, hogy kivásároljon téged.

A rendszer manipulált.

Egy másik példa, hogy nem számít, mennyivel nő a jövedelmed az évek során, a kiadásaid arányban maradnak ezzel a növekedéssel, vagy meghaladják azt.

Vegyük például egy ház költségeit. A legtöbb ember számára a jelzálog vagy a bérleti díj önmagában hatalmas darabot vesz el a fizetéséből, és ez a költség évről évre nő. Vajon azért, mert a házak valóban ennyibe kerülnek? Vagy azért, mert a rendszer úgy van kialakítva, hogy a legtöbben soha nem lesznek képesek kitörni abból a rabszolgasorsból, amibe belenevelték őket?

Az "elitnek" évszázadokon keresztül szüksége volt arra, hogy elfogadjátok és csapdában maradjatok a rendszerben, hogy lényegében gazdaggá tegye őket. De most már nincs szükségük rátok, mert kifejlesztettek egy olyan technológiát, robotikát és mesterséges intelligenciát, amely képes elvégezni helyettük a munkát, és ez a technológia ma már fejlettebb, mint azt a legtöbb ember gondolná.

Egy nap hamarosan emberek millióinak nem lesz munkája. Így milliókat fognak "haszontalan falóként" emlegetni.

Ez azt jelenti, hogy a világ válaszúthoz érkezett, és az elitnek két választása van. Emberek millióit vagy akár milliárdjait tartják fenn pénzügyi támogatással és segítséggel, hogy biztosítsák a túlélésüket és minőségi életüket. Vagy nekilátnak a világ elnéptelenítésének.

Sajnos a bizonyítékok arra utalnak, hogy már egy ideje az elnéptelenedés útját választották, és az erre vonatkozó tervük már folyamatban van.

Íme csak néhány dolog, amit az "elit" tett és tesz a világ elnéptelenedése érdekében.

A COVID-19 járvány: Az idősek és a sebezhetőek megölése

2020 márciusában azt mondták a briteknek, hogy "maradjanak otthon", hogy "megvédjék az NHS-t" és "életeket mentsenek". Azt is közölték velük, hogy a hatóságoknak mindössze "három hétre van szükségük ahhoz, hogy a görbét ellaposítsák". Ez állítólag egy új és újonnan megjelenő vírus veszélye miatt történt, amelyről azt mondták, hogy a kínai Wuhan városából származik.

A bizonyítékok azonban arra utalnak, hogy a Covid-19 világjárvány valójában egy eltúlzott hazugság volt. Egy hazugság, amely több ezer ember életének idő előtti véget vetett, akikről azt mondták, hogy a Covid-19 miatt haltak meg. Egy hazugság, amely magában foglalta az emberiség elleni egyik legnagyobb emberiség elleni bűntett elkövetését. Egy hazugság, amihez három dologra volt szükség: félelemre, az ön engedelmességére és egy Midazolam nevű gyógyszerre.

A Covid-19 súlyos betegsége állítólag tüdőgyulladással és légzési elégtelenséggel jár. Ezért a tipikus tünetek közé tartozik a légszomj, a köhögés, a gyengeség és a láz. Azt is mondják, hogy azoknál az embereknél, akiknél a légzési elégtelenség romlik, és akik nem részesülnek intenzív ellátásban, akut légzési distressz szindróma alakul ki, súlyos légszomjjal.

Míg a midazolam (gondoljunk csak a szteroidos diazepamra) súlyos vagy életveszélyes légzési problémákat okozhat, például felszínes, lelassult vagy átmenetileg leállt légzést, ami maradandó agykárosodáshoz vagy halálhoz vezethet.

Az Egyesült Királyság szabályozó hatóságai szerint midazolamot csak olyan kórházban vagy orvosi rendelőben szabad kapnia, amely rendelkezik a szív és a tüdő megfigyeléséhez szükséges berendezésekkel, valamint a légzés lelassulása vagy leállása esetén az életmentő orvosi kezelés gyors biztosításához.

Ennek ismeretében használna-e midazolámot olyan emberek kezelésére, akik tüdőgyulladásban és légzési elégtelenségben szenvednek állítólag a Covid-19 miatt?

Mert az Egyesült Királyságban pontosan ezt tették, és teherautószámra adagolták az idősotthonokban.

2020 márciusában az Egyesült Királyság egészségügyi és szociális gondozási minisztériuma kétéves midazolam-készletet vásárolt, és továbbiakat akart vásárolni (forrás). És bizonyára éltek is vele.

A hivatalos adatok szerint 2019 áprilisában akár 21 977 vényt is kiállítottak Midazolamra, amelyek 171 952 darabot tartalmaztak, túlnyomó többségük Midazolam-hidroklorid volt. 2020 áprilisában azonban 45 033 vényt állítottak ki Midazolamra, amelyek 333 229 tételt tartalmaztak, túlnyomó többségük Midazolam-hidroklorid volt.

Ez 104,91%-os növekedést jelent a Midazolamra kiállított vények számában, és 93,85%-os növekedést az általuk tartalmazott tételek számában.

Ezeket azonban nem kórházakban, hanem háziorvosi rendelőkben állították ki. Ez azt jelenti, hogy olyan idős és kiszolgáltatott embereknek adták be őket, akiket az akkori egészségügyi miniszter, Matt Hancock utasítására engedtek ki a kórházból, és az alulszemélyzetezett és túlterhelt gondozóházakba helyeztek.

Az Egyesült Királyság Nemzeti Statisztikai Hivatala szerint minden ötödik Covid-19 halálesetből három a tanulási nehézségekkel és fogyatékossággal élők körében következett be (lásd itt).

Tényleg azt hiszi, hogy létezik egy olyan okos vírus, amely tudja, hogy csak fogyatékkal élő vagy tanulási nehézségekkel küzdő embereket öl meg?

A tanulási nehézségekkel küzdő emberek halálozásával kapcsolatban az ONS azt mondta - "a legnagyobb hatás a gondozóházban vagy más közösségi intézményben élőkhöz kapcsolódott".

Ha valaki tanulási nehézségekkel küzd és gondozásban él, az nem jelenti azt, hogy nagyobb valószínűséggel hal meg Covid-19-ben. Azt jelenti, hogy sokkal nagyobb valószínűséggel kap DNR-rendelkezést anélkül, hogy tájékoztatná magát vagy a családját, amit a gondozók / az NHS személyzete aztán engedélyként használ arra, hogy az élet végi gondozásba helyezzék, ami a Midazolam beadásával jár.

Az erre vonatkozó bizonyítékok széleskörűek, és itt olvashat egy teljes vizsgálatot, amely leleplezi a Midazolam-botrányt az Egyesült Királyságban.

Covid-19 oltás: Védőoltás: Meddőség és népirtás

A Covid-19 oltás tömeges elnéptelenedéshez fog vezetni a már eddig is megölt ezrek mellett.

A gyógyszerhatóságok által világszerte közzétett legfrissebb jelentésekből kiderül, hogy 2022 május végéig és június elejéig legalább 7,3 millió sérülést jelentettek a Covid-19 injekciók mellékhatásaként, köztük 77 068 halálesetet (forrás).

Forrás

Ezek a szörnyű számok azonban nem mutatják a Covid-19 oltás következményeinek valódi természetét, mivel az egészségügyi szabályozó hatóságok becslései szerint a mellékhatásoknak mindössze 1-10%-át jelentik ténylegesen.

Valami sokkal baljósabb dolog történik azonban ezekkel a kísérleti injekciókkal, és a bizonyíték mind megtalálható mind a hivatalos kormányzati adatokban, mind pedig azokban a bizalmas dokumentumokban, amelyek közzétételét az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) 75 évvel próbálta elhalasztani, de bírósági végzéssel kénytelen volt közzétenni.

2022 január elején Mark Pittman szövetségi bíró arra kötelezte az FDA-t, hogy havonta 55 000 oldalt tegyen közzé. Január végéig 12 000 oldalt adtak ki.

Azóta a PHMPT az összes dokumentumot közzétette a honlapján. A legutóbbi közzététel 2022. június 1-jén történt.

Az adatdömpingben szereplő egyik dokumentum a "reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf". A bizalmas dokumentum 12. oldala a Pfizer Covid-19 injekció terhesség és szoptatás alatti alkalmazásával kapcsolatos adatokat tartalmaz.

A Pfizer bizalmas dokumentumaiból kiderül, hogy a Covid-oltott terhes nők 90%-a elvesztette a babáját

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-kormanyod-megprobal-megolni-teged-es-elnepteleniteni-a-bolygot