Bár a NATO már eddig is elég anyagot szállított Zelenszkij bohócherceg gazember rezsimjének, mintegy 50 milliárd dollár értékben (nem mintha bárki is számolná), hogy egy közepes méretű országot felfegyverezzen, elsöprő bizonyítékok vannak arra, hogy e fegyverek nagy része megtalálta az utat a sötét webre, hogy terroristák és különféle más bajkeverők megvásárolják és saját belátásuk szerint használják. Bár a NATO joggal fejezi ki riadalmát e legújabb fejlemény miatt, tükörbe kellene nézniük, hogy lássák, ki a felelős ezért a legújabb fenyegetésért.

Rand a mentőakcióban

Bár az ENSZ, a Világgazdasági Fórum, az Ausztrál Nemzeti Egyetem és a Cambridge Independent mindannyian véleményt nyilvánítottak arról, hogyan lehet fegyvereket beszerezni a sötét interneten, munkájuk a Rand Corp tanulmánya körül forog, amelyhez most mi is visszatérünk. Ebből a Rand-jelentésből kiderül, hogy bár a lőfegyverlisták közel 60 százalékát az Egyesült Államok adja, Európa jelenti a fegyverkereskedelem legnagyobb piacát a sötét weben, és körülbelül ötször nagyobb bevételt generál, mint az Egyesült Államok.

Mivel a jelentés szerint az összes listázott lőfegyver 84 százalékát a pisztolyok tették ki, őket követik a puskák (10 százalék) és a géppisztolyok (6 százalék), az Interpol figyelmeztetése a Javelin rakéták sötét weben történő értékesítéséről - amelyet a CIA most előre láthatóan, de riasztóan orosz dezinformációnak nevez - jelentős előrelépést jelentene az ilyen jellegű értékesítésben, olyasmit, mintha a gyerekek a limonádéstandról a Coca-Cola piaci részesedésére lépnének.

Mivel a Rand-jelentés szerint a fegyverkereskedelem teljes havi értéke a sötét weben mindössze 80 000 dollár körül van, helyesen következtetnek arra, hogy "a sötét web valószínűleg nem lesz a választott módszer a konfliktusok kiélezésére, mivel a fegyverkereskedelem nem elég nagy volumenű, és mivel a konfliktusövezetekben az infrastruktúra és a szolgáltatások korlátok közé szorulhatnak". Bár érdemes szem előtt tartani a további következtetést, miszerint "a sötét web potenciálisan az egyének (pl. magányos terroristák) vagy kisebb csoportok (pl. bandák) által választott platformmá válhat", valamint a különféle egyéb őrültek számára a fegyverek és lőszerek beszerzéséhez, az ilyen támadások semmi ahhoz képest, mintha a NATO által inspirált rakétacsapások sorozata érné a szerb, magyar, kínai vagy más utasszállító repülőgépeket. A briteknek és az amerikaiaknak is megvan a formájuk ebben a tekintetben.

 

 

A DW Shift, a német hírszerzés hozzájárulása a NATO dezinformációs háborúihoz, a fegyverek sötét weben történő megvásárlásának 101. lépéséről beszél nekünk; ez a németeket azért érinti, mert az egyik 2016-os tömeges lövöldözőjük a sötét weben szerezte be fegyverét. A DW csinos riportere egy ugyancsak csinos fiatal kutatóval beszélget, aki jártas az ilyen sötét művészetekben, amelyek a beszámoló szerint elég egyszerűnek tűnnek. Az ember vásárol a dark weben, ahogyan az Amazonon vagy az ebayen is vásárolhat, rákattint a megrendeléseire, és kijelentkezik. A Glock, a Colt, a Sig Sauer, a Beretta, az Ekol-Voltran, a Ruger és a Smith & Wesson a legnépszerűbb vásárlások, ebben a sorrendben. A DW Shift csinos fräuleinjei tájékoztatnak bennünket, hogy mivel ezeknek az árucikkeknek az eladóit ugyanúgy minősítik, mint az Amazon és az ebay megfelelőit, biztonságban vásárolhatunk, és a DHL kiszállítja a vásárlásunkat egy általunk választott biztonságos helyre.

Lépjen be az IRA-ba

Aki azt hiszi, hogy a NATO félretájékoztat, az megérdemli a rá kiszabott börtönbüntetés minden percét. Az Ír Köztársasági Hadsereg és annak mellékágai a bizonyíték arra, hogy az ilyen vásárlások nem a DW Shift alkalmi böngészőjének valók. Ha az IRA-nak nehézséget okozott a közepes minőségű fegyverek beszerzése, akkor talán kétszer is meg kellene gondolnia, hogy ezeken a sötét oldalakon vásároljon.

Ez a New York Times cikk bemutatja, hogy a CIA hogyan látta el az IRA-t fegyverekkel, hogy megakadályozza az IRA-t a máshol történő vásárlásban; az, hogy a CIA most az 1998-as nagypénteki megállapodás révén ellenőrzi az IRA-t, mutatja, hogy ez a stratégia mennyire sikeres volt.

A CIA természetesen nem az IRA egyetlen amerikai beszállítója volt. A CIA ügynöke és bostoni maffiafőnök, Whitey Bulger is küldött nekik hajórakománynyi fegyvert, amelyeket szabályosan betiltottak. Bár Muammar Kadhafi líbiai vezető sokkal fontosabb forrássá vált, a lényeg az, hogy fegyvereket szerezni nem könnyű, mivel számtalan, jól felszerelt fél van, akik eltökéltek abban, hogy megállítsák az embert.

Ez jól látható Liam Campbell esetében, akit nemrégiben adtak ki Írországból Litvániának azzal a váddal, hogy fegyvereket próbált szerezni az IRA-frakciója számára. Mivel az ír MI5 ügynökök Dennis McFadden vezetésével a palesztin orvos, Issam Bassalat és más hiszékeny célpontok fegyverekkel kapcsolatos csapdába sétáltak bele, és mivel David Rupert CIA-ügynök korábban 20 évre börtönbe juttatta az IRA egyik vezetőjét, a "caveat emptor, buyer beware" (óvatos vásárló) a sötét weben még inkább érvényes, mint az amazonon vagy az ebayen. Kivéve, ha valaki az MI5 által irányított halálosztag tagja, akit katolikusok megölésével bíztak meg, akkor Dél-Afrikából vagy Ausztráliából importálhat fegyvereket, hogy megtegye azt, amit az MI5 úgy döntött, hogy meg kell tenni.

Az ír tanulság tehát az, hogy ha valaki szektás vagy más kampányhoz akar fegyvert szerezni, akkor vagy kormányokkal, vagy gengszterekkel, vagy mindkettővel együtt kell működnie a szükséges fegyverek beszerzése érdekében, amelyek nem olcsóak. A közelmúltban Dublinban elkövetett bandagyilkosságok és az azokkal kapcsolatos perek, valamint az IRA és annak szárnyas szárnyai megerősítik ezt a tendenciát.

 

 

Belépés a Kiddy Fiddlers-be

A nemzetközi pedofilhálózat tapasztalatai megmutatják, hogy még a sötét internet legsötétebb zugaiban legjobban jártas bűnözők is milyen kockázatot vállalnak, amikor ezek a ragadozók zsákmánnyá válnak. Az ausztrál Task Force Argos számos ilyen gyerekfideszes hálózatot buktatott le, köztük nem utolsósorban azt a rendkívül kifinomult műveletet, amelyet Shannon Grant McCoole vezetett, aki a pedofilok egyik legelvetemültebb weboldalát működtette dél-ausztráliai bázisáról. De nem ez volt a legelvetemültebb oldal, mint Peter Scully és Matthew Graham esete mutatja. Bár Graham, a technikához értő cimborái és több tízezer ügyfelük kimondhatatlan fenyegetést jelentenek a világ összes kiszolgáltatott gyermekére, a Task Force Argos és globális partnerei szerencsére fenyegetést jelentenek rájuk, és ezen keresztül minden olyan csoportra, amely a sötét weben keresztül szeretné megtömni Ukrajna halálosztóinak zsebét.

EncroChat

Az EncroChat egy olyan akció volt, amelyre az ausztrál Task Force Argos büszke lett volna. Az EncroChat lehetővé tette a szervezett bűnözés tagjai számára, hogy titkosított üzeneteken keresztül tervezzenek bűncselekményeket, amelyeket Európa különböző rendőri erői lehallgattak. Több mint 1000 letartóztatásra került sor Európa-szerte a csapda eredményeként. Mivel az ausztrál és az amerikai rendőrség hasonló akciókat hajtott végre, az ilyen tranzakciók lebonyolítása több kockázattal jár, mint haszonnal a sötét művészetekben járatlanok számára.

Az Encrochat tapasztalatai alapján meg kell jegyezni, hogy a Twitter és a CIA is jelentős sötét hálózati jelenléttel rendelkezik. Ha bele akarsz keveredni a sötét hálójukba, élvezd a börtönidőt.

Sötét piacok

Az Interpol az illegális szervkereskedelemre is rávilágított, amely korábban a Muzulmán Testvériség terrorista irányítás alatt álló Szíriában folytatott bűnözői tevékenységének eredményeképpen került az asztalomra, és amely a legtöbb más piachoz hasonlóan karok rendszerével működik. Van kereslet olyan országokban, mint Izrael és Svájc, ahol kevés a donor, és nyilvánvalóan van kínálat ott, ahol a szegénység a király, vagy - mint a lázadók által uralt Szíriában - ahol túlkínálat van foglyokból. A lázadók által szankcionált brókerek az Interpol jelentése szerint biztosítják, hogy a piacok bizonyos szintű hatékonysággal működjenek, legalábbis addig, amíg a pénz gazdát cserél. Mivel ezek a gengszterek teljesen gátlástalanok, az orvosi komplikációk, amelyeket izraeli, svájci vagy más orvosoknak kell majd orvosolniuk, nagy valószínűséggel gyorsan következnek majd ezekből a csökkentett árú műveletekből.

A mi céljaink szempontjából még fontosabb, hogy a lázadók kezén lévő Szíria biztonságos menedéket nyújt az ilyen bűnözés számára.

A CIA: Market Maker

Az egyetlen csoportok, akik életképessé tehetik a NATO által szállított ukrán fegyverek sötét hálóját, a nyugati hírszerző ügynökségek és megbízottjaik, akik sem ebben, sem másban nem becsületes brókerek. Elég csak az Irán-Kontra-ügyre gondolni, ahol a Reagan-rezsim fegyvereket szállított az iszlám Iránnak a nicaraguai kontrák finanszírozására. Ehhez kapcsolódik a Gary Webb-ügy, ahol a CIA crack-kokainnal árasztotta el Amerika gettóit, hogy finanszírozza a kontrák harcát az amerikaiak által szentesített demokráciáért.

 

 

Az ukrán bazár

Ukrajnát, Európa legkorruptabb országát több tízmilliárd dollárnyi NATO-fegyverrel árasztották el, amelynek nagy része most a sötét weben és máshol is eladó. Az ilyen anyagok egyetlen lehetséges "ellenséges" piaca a bűnözők és a terroristák; a NATO-val szemben álló nemzetek kizárhatók, mert az ilyen csalások hírnevüknek kárt okoznának. Bár a Kinahan Szervezett Bűnszervezet és latin-amerikai partnereik félelmetes fegyverarzenállal rendelkeznek, az FBI megtorlása biztos és gyors lenne velük szemben, ha NATO-fegyvereket kezdenének használni NATO-barát repülőgépek lelövésére.

Így már csak a terroristák maradnak, pontosabban a NATO-barát terroristák, mint amilyeneket a NATO táplált a Termékeny Félholdban, a Dél-Kaukázusban, az indiai-pakisztáni-afgán háromszögben és szerte Afrikában. Mivel az IRA és különböző szárnyai tapasztalatai azt mutatják, hogy az ilyen fegyverek beszerzéséhez és bevetéséhez szükséges szakértelem mindig is messze meghaladta a képességeiket, csak arra lehet következtetni, hogy az ilyen tűzerő sikeres beszerzéséhez és bevetéséhez jelentős kormányzati szponzorációra van szükség.

Az ISIS tapasztalatai, amely képes volt vadonatúj Toyota teherautók flottáinak beszerzésére, azt sugallják, hogy csak a NATO és annak leányvállalatai képesek biztosítani az ilyen fegyverek bevetéséhez szükséges logisztikát, nemcsak az arab és ázsiai világban, hanem Nyugat-Európában is.

Ez a jelentés, miszerint ezek a fejlett ukrán rakéták a NATO által ellenőrzött Szíriában bukkannak fel, megerősíti azt a feltételezést, hogy a NATO arra használja fel ukrajnai szerepvállalását, hogy még több fejlett fegyvert juttasson el az általa kedvelt fanatikusokhoz máshol. A NATO ukrajnai veresége miatt a szíriai katonai és polgári célpontok a bosszú nyilvánvaló színterévé válnak, természetesen a NATO szokásos hiteltelen tagadásával együtt.

 

 

Globalizáció

A NATO ukrajnai piszkos háborúja csak egy a sok forró háború közül, amelyekben jelenleg olyan különböző országokban vesz részt, mint Afganisztán, Algéria, Burkina Faso, Kamerun, Csád, Kolumbia, Kongói Demokratikus Köztársaság, Etiópia, Irak, Líbia, Mali, Mexikó, Mozambik, Mianmar, Niger, Nigéria, Dél-Szudán, Szíria, Tanzánia, Tunézia és Jemen. A NATO tábornokai szükség szerint mozgatják az embereket és a hadianyagot egyik hadszíntérről a másikra.

Az ukrajnai háború soha nem a demokráciáról vagy az idióta Zelenszkij hatalmon tartásáról szólt. Hanem Oroszország, Irán, Venezuela és Kína kivéreztetéséről, és bár úgy tűnik, hogy Oroszország nem akar megfordulni Ukrajnában, a korábbi precedensek azt mutatják, hogy ez nem jelenti azt, hogy a NATO felhagy a bűnös útjaival.

Bár a korrupt Zelenszkij junta el van látva a NATO fejlett fegyverekkel, amelyek feleslegesek az ő igényeiknek, máshol nem feleslegesek a NATO igényeihez képest. Ezért a NATO szükségleteinek függvényében, ahol Ön él, és a 26 etikailag kifogásolt ukrán nem kormányzati szervezet által készített NATO-jelentés szerint Javelin és NLAW páncéltörő rendszerekre, Stinger és Starstreak hordozható légvédelmi rendszerekre, Switchblade lőszerekre számíthat. Harpoon rakétákat, MQ-9 Reaper és MQ-1 Predator UAV-ket, amelyek felbukkannak majd egy NATO által támogatott háborúban az Ön közelében. És bár a NATO médiája meglepődve fog színlelni, hogy ez hogyan történhetett meg, ne feledjék, hogy itt olvasták először.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ukrajna-sotet-webes-fegyverarzenalja