2022. augusztus 20., szombat

A butaság természete

Nem lenet nem észrevenni a párhuzamokat

Forrás: Sprouts Deutschland @ YouTube
Bonhoeffers Theorie der Dummheit
https://youtu.be/wnhL1W9dj1w

Több, Zaporozsje közelében szolgáló orosz katona súlyosan megbetegedett a mérgező Botulinum nevű vegyi anyagtól kapott mérgezésben

 

Súlyos vegyi mérgezéssel kórházba kerültek az Ukrajnában szolgáló orosz katonák - Moszkva

Botulinum toxin B típusú toxin nyomaira bukkantak - közölte a védelmi minisztérium.

Súlyos vegyi mérgezéssel kórházba kerültek orosz katonák Ukrajnában - Moszkva

Egy nyitott raktár a mérgező anyagokat tartalmazó, elégetett lőszerek gyűjtésére. © Sputnik / Ilja Pitalev

Több, az ukrajnai katonai műveletben részt vevő orosz katona súlyos vegyi mérgezéssel került kórházba - közölte szombaton az orosz védelmi minisztérium.

A katonáktól vett mintákban a Botulinum toxin B-típusú, "mesterséges eredetű szerves méreg" nyomait fedezték fel - közölte a minisztérium, "vegyi terrorizmussal" vádolva Kijevet.

Az orosz katonák "súlyos mérgezés jeleivel kerültek kórházba", miután július 31-én a Zaporozsjei területen lévő Vasziljevka falu közelében állomásoztak - áll a közleményben.

 

 

"A Zelenszkij-rezsim engedélyezte a mérgező anyagok felhasználásával végrehajtott terrortámadásokat az orosz személyzet és a civilek ellen" a Donbasszban és más területeken elszenvedett sorozatos katonai vereségek után - hangsúlyozta a minisztérium.

Moszkva azt tervezi, hogy a katonák laboratóriumi tesztjeit elküldi a Vegyifegyver-tilalmi Szervezetnek (OPCW).

A gyakran "csodaméregnek" nevezett botulinum toxin az egyik legmérgezőbb biológiai anyag, amelyet a tudomány ismer. A Clostridium botulinum baktérium által termelt toxin gátolja az acetilkolin neurotranszmitter felszabadulását, és izombénulást okoz.

Az A-típusú botulinumtoxint az elmúlt évtizedekben kis dózisban alkalmazták az orvostudományban, különösen a túlműködő izommozgással jellemezhető rendellenességek kezelésére. A kozmetológiában is jól ismert rövidített nevén, Botox néven.

A botulinumtoxin azonban biofegyverként komoly veszélyt jelent, mivel könnyen előállítható és terjeszthető, valamint a mérgezésből eredő magas halálozási arány miatt. A gyógyulás csak hosszas intenzív ápolás után lehetséges.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/tobb-zaporozsje-kozeleben-szolgalo-orosz-katona-sulyosan-megbetegedett-a-mergezo-botulinum-nevu-vegyi-anyagtol-kapott-mergezesben

Újabb csapások nyugati fegyverekkel orosz területekre – Jelentés az ukrajnai katonai helyzet alakulásáról

 

Szevasztopol, Washington, Moszkva, 2022. augusztus 20. szombat (MB)

Az amerikai-ukrán harcászati együttműködés újabb fegyvertényeként szombat hajnalban drón támadás érte az orosz Fekete-tengeri flotta főhadiszállását, péntek éjjel pedig rakétacsapást mértek a jevpatorijai (Krím) támaszpontra, és sorozatlövő HIMARS rakétákkal támadták Melitopolt – jelentette a Magyar Békekör tudósítója orosz közlések alapján.

Az ukrán haderő egy hónapja sorozatban támad orosz felségterületeket amerikai haditechnikával és amerikai elektronikai tűzvezérléssel. Az eddigi legsúlyosabb veszteséget a szaki légitámaszponton okozták, elpusztítottak 10 orosz harci gépet. A Krímen kívül Belgorod környékén lévő orosz katonai célpontokat, főleg lőszerraktárokat semmisítettek meg.

A harci sikereken felbuzduló amerikai vezetés újabb 775 millió dollár értékben szállít fegyvert a kijevi rezsimnek. Pénteken Biden elnök „memorandumot” írt alá arról, hogy Ukrajna kapjon lőszerutánpótlást a HIMARS rendszerekhez, továbbá 16 darab 105 mm-es howitzer tarackot, hozzá 36 ezer töltelékkel, 15 darab ScanEafle kémdrónt, nagy sebességű radarromboló HARM rakétákat, rakétaelhárító rendszereket és muníciót, valamint aknaszedő járműveket.

Felhagyva korábbi szokásával, Washington már nem tagadja, hogy az ukrán erőkkel koordináltan támad orosz területen fekvő objektumokat, és megfelelő technikai eszközöket biztosít hozzá. A 775 millió dolláros legújabb támogatás összetétele megerősíti állítását.

A Békekör tudósítója Washington címére küldött jeladásnak tartja Szergej Rjabkov külügyminiszter-helyettes pénteki kijelentését arról, hogy Amerika a konfliktusban résztvevő féllé kezd váln, ez pedig a konfliktus eszkalálódásához vezethet. Washington „önvédelemből” elkövetett harci cselekedetnek tekinti az ukrán hadsereg orosz területekre mért csapásait. Ez azt jelenti, hogy maga is igazolja az orosz területek elleni támadást, melyek kivitelezéséből aktívan kiveszi a részét.

Tekintettel a fejleményekre orosz részről azt tervezik, hogy leállítják a zaporozsjei atomerőmű áramfejlesztő blokkjait, mielőtt még az ukrán tüzérség katasztrófát idézne elő az erőmű elleni támadásaival. Ez azt is jelentené, hogy az atomerőművet lekapcsolnák az Ukrajnát ellátó áramrendszerről. Jelenleg csak a légvédelem védi a március 4. óta orosz ellenőrzés alatt álló atomerőművet – tájékoztattak.

Bár Zelenszkij ukrán elnök meghirdette a déli országrész és a Krím visszafoglalását, az ukrán sereg hangulata nem egészen úgy alakul, ahogyan szeretné. Erre utal, hogy az egyik Zajcevonál (Donyeck) harcoló alakulat szombaton megadta magát. A felkészületlen, gyengén felszerelt katonák az életet választották, és elfogadták a Donyecki Népköztársaság milíciájának ajánlatát, hogy tegyék le a fegyvert és adják meg magukat.

Érthető okokból Oroszország nem siet gázt szállítani az energiamizériával szembesülő Nyugat-Európának, mely kiegyezés helyett szankciókat hoz ellene, és fegyverzi Kijevet. A Gazprom újabb karbantartási munkálatok miatt megint leállítja a gáz szállítását az Északi Áramlat-1 vezetéken. Az egyetlen működő gázkompresszor javítására hivatkozva augusztus 31.-szeptember 2. között szünetelteti a gázszállítást. Hírére pillanatokon belül ezer dollárral, 2700 dollárra szökött fel 1000 köbméter gáz piaci ára. Az együttműködést ellehetetlenítő nyugati szankciók miatt július 27. óta Németország a 20 százalékát kapja annak a mennyiségnek, amelyet normális körülmények között kaphatna, és a kompresszor kijavítása után is csak a 20 százalékát fogja kapni, napi 33 millió köbmétert, tekintettel a Siemens turbina tisztázatlan jogi helyzetére. +++

Kiadta: Magyar Békekör

Dr. Joseph Mercola: Halálra zaklatva - egy gyászoló férj személyes története, akinek a felesége öngyilkos lett

 

A napfény nagyszerű terápia a tájékozatlan beleegyezés után megsérültek számára

A személyes történet, amihez a film során újra és újra visszatérnek, egy gyászoló férj története, akinek a felesége öngyilkos lett. A nő könyörtelenül elszenvedte a munkatársak és a felettesek zaklatását és zaklatását, amiért visszautasította a beadást, és amikor végül fizetés nélküli szabadságra küldték, öngyilkos lett...
A film áttekinti az orvosi intézményrendszer által a hippokratészi eskü teljes elhagyását, a gyógyszeripar törvénytelen kultúráját és a szabályozó ügynökségek és a média hatalmába kerítését, a tájékozott beleegyezés történetét és azt, hogy a kényszerítés és az előírások miért sértik ezt az alapvető közegészségügyi elvet, a vakcinák okozta sérüléseket és a vakcinasérülések tagadását, a színfalak mögötti korrupciót, amely a tudomány és a korai kezelés elhallgatásához vezetett, és még sok más.

A fenti dokumentumfilm, a "Tájékozatlan beleegyezés "1,2,3 mélyen belemerül a COVID-19 narratívájába - ki irányítja azt, és hogyan használták (és használják fel) a félelmet arra, hogy új, bizonyítatlan génátviteli technológiát erőltessenek minden korosztályra és emberre, valamint a magánvagyon egyidejű ellopására és a kisvállalkozások tönkretételére világszerte.

A filmet Todd Michael Harris (Matador Films) írta és rendezte. Odessa Orlewicz, egy szabadságpárti aktivista Brit Columbiában és a kanadai Librti közösségi médiaplatform alapítója, valamint Ted Kuntz, nyugalmazott pszichoterapeuta és a Vaccine Choice Canada elnöke, a film társproducerei.

Az egy ember szívszorító történetét átszövő, orvosokkal és tudósokkal készített interjúk az emberi jogok elvesztését tárják fel a biológiai biztonság nevében, és azt, hogy az "elit osztály" hogyan profitál mindebből.

A filmet a média hazugságai és a kormánytisztviselők zavarba ejtően ellentmondásos diktátumai, valamint tüntetések felvételei és olyan emberek élő adásban történő összeomlása váltják fel, akik az oltás beadását követően összeestek.

A COVID-oltások az emberiség elleni bűncselekményt jelentenek, és ez egy folyamatban lévő bűncselekmény. Sokak számára, akik tisztában vannak azzal, hogy mi folyik, a mindennapi valóság olyan, mintha egy szándékos, lassított felvételű vonatszerencsétlenséget látnának.

 

 

Oszd meg és uralkodj

Amint azt a filmben interjút készítő Dr. Stephen Malthouse brit orvos megjegyezte, az "oszd meg és uralkodj" egy ősi háborús stratégia. Hitler uralkodása idején az antiszemitizmust olyan propagandával normalizálták, amelyben a zsidókat "tetvekhez" hasonlították, és tífusz hordozásával vádolták őket. Ugyanezt a stratégiát alkalmazták a COVID-járvány idején is.

Azokat, akik kötelességtudóan viselték az arcmaszkot és beoltották magukat, jó és erkölcsös állampolgárokként üdvözölték, míg a többieket gyilkos, betegséghordozó, amorális egoista embereknek bélyegezték, akik önzésükkel elvesztették az élethez való jogukat.

Az irracionális gyűlöletet az oltásellenesek, az "oltásellenesek" és az "anti-vaxolók" ellen a kormánytisztviselők, az egészségügyi hatóságok és a média a kezdetektől fogva könyörtelenül szították és "normalizálták".

Azokat, akik kötelességtudóan viselték az arcmaszkot és beoltatták magukat, jó és erkölcsös állampolgárokként üdvözölték, míg a többieket gyilkos, betegséghordozó, amorális egoista embereknek bélyegezték, akik önzésükkel elvesztették az élethez való jogukat.

Családtagokat állítottak szembe családtagokkal. Barátok a barátok ellen. Munkatársak a munkatársak ellen. A munkaadók az alkalmazottak ellen. Legtöbbünket, akik kiszálltak ebből a nagy genetikai kísérletből, a szeretteink kiközösítettek és szidalmaztak.

Súlyosbítva a sérelmet, mindannyian fizettünk ezért a visszaélésért. Az adófizetők dollármilliárdjait költötték el a propagandára, az oltásellenes zaklatásra és az oltáspárti reklámokra. Ennek a szándékos "oszd meg és uralkodj" stratégiának a fájdalma sokak számára túl nagy volt ahhoz, hogy elviseljék.

Halálra zaklatva

A személyes történet, amelyhez Harris a film során újra és újra visszatér, egy gyászoló férj története, akinek a felesége öngyilkos lett. A nő könyörtelenül elszenvedte a munkatársak és a felettesek zaklatását és zaklatását, amiért visszautasította az oltást, és amikor végül fizetés nélküli szabadságra küldték, öngyilkos lett.

Hány öngyilkosságért felelősek a világjárvány bábjátékosai és agymosott csatlósaik? Senki sem tudja, de valószínűleg jó néhányért. És ne tévedjünk: A gyűlöletkeltő retorika, amelyet mindenki agyába tápláltak, és amelyet a gyengeelméjűek eljátszottak, ártani akartak.

Az volt a célja, hogy szenvedést okozzon, és sokan most annak a keresztjét hordozzák, hogy valakit halálra zaklattak, akár tudatában vannak ennek, akár nem. Sajnos sokan még nem tanulták meg a leckét, és az egyes csoportok démonizálására irányuló törekvések folytatódnak. Most azok a célzott ellenzékiek, akik olyan kérdéseket tesznek fel, amelyekre a Big Pharma és a kormány nem hajlandó válaszolni, vagy rámutatnak a narratíva égbekiáltó ellentmondásaira.

 

 

A legtöbb "összeesküvés-elmélet" összeesküvés-tény

Az "összeesküvés-elmélet" és az "összeesküvés-elmélet" kifejezések mindenre és mindenkire vonatkoznak, aki megkérdőjelezi a hivatalos és nyilvánvalóan nevetséges narratívát. És a démonizálás még akkor is folytatódik, amikor az úgynevezett "összeesküvések" többszörösen igaznak bizonyulnak.

Például azt a gyanút, hogy évente többször, éveken át kénytelenek leszünk szedni ezeket a génterápiás injekciókat, "összeesküvés-elméletnek" bélyegezték, de nem telt el sok idő, mire az erősítő injekciókat bevezették, és most újabb változatokra is kiállítják az injekciókat, ami újabb körös injekciókat fog eredményezni.

Hasonlóképpen, az "összeesküvés-elméletek" arra figyelmeztettek, hogy azoknak, akik megkapták az oltást, folytatniuk kell az emlékeztető oltásokat, különben elveszítik az értékes "teljesen beoltott" státuszukat, és pontosan ez történt.

Valójában az oltási útlevél koncepcióját, amelyet arra használnak, hogy az embereket kizárják a mindennapi társadalomból, kezdetben paranoid összeesküvés-elméletként utasították el, de nem kellett sok idő, hogy a kormányok pontosan ezt tegyék.

Az "összeesküvés-elméletek" arra is figyelmeztettek, hogy a COVID oltás nem akadályozza meg a fertőzést vagy a terjedést, és ez is vitathatatlan tény. 2022 február elejétől Izrael arról számolt be, hogy a súlyos COVID megbetegedések 80%-a a teljesen beoltottak között fordult elő4.

"Összeesküvés-elméletek" arra figyelmeztettek, hogy a kísérleti oltás beadása tizenéveseknek és kisgyermekeknek lelkiismeretlenül veszélyes lenne, mivel náluk a COVID szövődményeinek kockázata elhanyagolható, és most már a mainstream média is időről időre elismeri, hogy a tizenévesek és fiatal felnőttek a szokásosnál nagyobb arányban szenvednek szívgyulladásban.

2021 januárja és 2022 augusztusa között (ez 19 hónapos időszak) világszerte legalább 1249 sportoló szenvedett szívmegállást vagy összeesést, és 847-en haltak meg COVID injekció beadása után.5 Történelmileg a sportolók hirtelen halálának éves átlaga 296 és 69 között volt.7

A pandémiára adott válaszok vizsgálata

A "Tájékozatlan beleegyezés" a világjárványra adott válasz számos elemét vizsgálja, például azt az irracionális elképzelést, hogy a COVID-19 korai kezelése nem létezik és/vagy hiábavaló, és azt az ugyancsak irracionális elképzelést, hogy az egyetlen megoldás az, hogy a bolygón mindenkinek beadnak egy kísérleti terméket, tekintet nélkül az egyéni kockázati szintekre.

Az orvosokkal és tudósokkal - például Dr. Robert Malone-nal, Dr. Peter McCullough-val, Dr. Stephen Malthouse és Dr. Charles Hoffe családorvosokkal, Dr. Tess Laurie-val és Alan Cassels kormányzati gyógyszerpolitikai kutatóval - készített interjúkban Harris fényes megvilágításba helyezi az orvosi intézményrendszer hirtelen, teljes mértékben felhagyott a hippokratészi esküvel.

A gyógyszeripar törvénytelen kultúráját és a szabályozó ügynökségek és a média hatalmába kerítését is megvizsgálja - ez a fejlemény gyakorlatilag megszüntette a nyilvánosság minden olyan védelmét, amelyet a ragadozó magatartással és a veszélyes termékekkel szemben élvezhetett és élvezhetett volna. Harris emellett áttekintést is készít:

  • A tájékozott beleegyezés történetét, valamint azt, hogy a kényszer és a megbízások miért sértik ezt a legalapvetőbb és legfontosabb közegészségügyi elvet.

  • A COVID oltás és más gyermekkori vakcinák okozta sérülések, valamint az oltási sérülések tagadásának története.

  • A világjárvány elleni intézkedések mögött álló korrupt személyek, szervezetek és hálózatok, beleértve Dr. Anthony Fauci és Bill Gates központi szerepét a tudomány és az életmentő kezelések elfojtásában.

  • A hatalmas érdekellentétek a Big Pharma, az őket szabályozó ügynökségek és a törvényeinket alkotó politikusok között.

  • A magánszervezetek és a kormányok közötti összejátszás, hogy a biológiai biztonság zászlaja alatt globális totalitarizmust hozzanak létre.

Remélem, hogy időt szánnak arra, hogy megnézzék a "Tájékozatlan beleegyezés" című filmet, és megosszák másokkal is. Harris elmondása szerint kifejezetten olyan filmet akart készíteni, amely segíthet felnyitni azoknak a szemét és elméjét, akik még mindig nem látják, mi történik, vagy nem hiszik el teljesen, amit látnak.

 

 

Források a COVID-oltások által megsérültek számára

Befejezésül egy olyan dologgal, amiről ez a film nem szól, ha bármilyen okból kifolyólag egy vagy több oltást kapott és sérülést szenvedett, tudja, hogy vannak jó orvosok és tudósok, akik a megoldásokon dolgoznak.

Az első és legfontosabb, hogy soha többé ne vegyen be újabb COVID emlékeztetőt, újabb mRNS génterápiás injekciót vagy hagyományos vakcinát. Véget kell vetnie a szervezetét ért támadásnak. Ugyanez vonatkozik mindazokra, akik egy vagy több COVID-oltást kaptak, és szerencsére nem tapasztaltak bénító mellékhatásokat.

Az Ön egészségére hosszú távon még mindig hatással lehet, ezért ne vegyen be több oltást. Ami a kezelést illeti, még mindig nem sok orvos tudja, mit kell tenni, bár gyanítom, hogy a jövőben több, a COVID-oltás okozta sérülésekre szakosodott orvossal fogunk találkozni.

Az orvosok közül többek között Dr. Michelle Perro (DrMichellePerro.com), akivel már készítettem interjút ebben a témában, már komolyan foglalkoznak a COVID beadás okozta sérülések kezelésével. Perro gyermekorvos, aki az elmúlt néhány évben felnőtteknek is elkezdte kezelni az oltás okozta sérüléseket. A másik Dr. Pierre Kory (DrPierreKory.com).

Mindketten egyetértenek abban, hogy a szervezeted által most folyamatosan termelt tüskés fehérje kiiktatása az elsődleges feladat. Perro erre a célra a hidroxiklorokin, míg Kory jellemzően az ivermektint használja. Mindkét gyógyszer megköti és ezáltal megkönnyíti a tüskefehérje eltávolítását.

Kory úgy véli továbbá, hogy létezhetnek módszerek az immunrendszer erősítésére, hogy az idővel természetes úton lebontja és végül eltávolítsa a tüskét a sejtjeiből. Az egyik stratégia, amit ehhez javasol, a TRE (időbeli korlátozással történő étkezés), amely serkenti az autofágiát, egy természetes tisztítási folyamatot, amely eltávolítja a sérült, rosszul összecsukló és mérgező fehérjéket. Egy másik stratégia, amely ugyanezt a célt szolgálhatja, a szaunaterápia lenne.

A Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) tagjaként Kory segített kidolgozni az FLCCC I-RECOVER nevű, vakcinát követő kezelési protokollját. Mivel a protokollt folyamatosan frissítik, ahogy újabb adatok válnak elérhetővé, a legjobb, ha letölti a legújabb verziót egyenesen az FLCCC honlapjáról, a covid19criticalcare.com8 (a megfelelő oldalra mutató hiperhivatkozás fentebb található).

 

 

Egyéb hasznos kezelések és gyógymódok

Korábbi cikkeimben számos olyan kezeléssel és gyógymóddal is foglalkoztam, amelyek hasznosak lehetnek a COVID jab sérülések esetén, mint például:

-hiperbár oxigénterápia, különösen stroke, szívroham, autoimmun betegségek és/vagy neurodegeneratív rendellenességek esetén. További információért lásd: "Hiperbárterápia - egy rendkívül alulhasznosított kezelési mód".

-gyógyszerészeti minőségű metilénkék, amely javítja a mitokondriumok légzését és segíti a mitokondriumok javítását. Napi 15-20 milligramm mennyiségben ez potenciálisan nagymértékben hozzájárulhat a sokak által a jab után elszenvedett fáradtság oldásához.

Akut stroke esetén is hasznos lehet. Az elsődleges ellenjavallat az, ha G6PD-hiányban szenvedsz (örökletes genetikai állapot), ebben az esetben egyáltalán nem szabad metilénkéket használni. További információért lásd: "A metilénkék meglepő egészségügyi előnyei".

-közeli infravörös fény, mivel ez indítja be a melatonin termelését a mitokondriumokban9 , ahol a legnagyobb szükséged van rá. A reaktív oxigénfajok elnyerésével szintén hozzájárul a mitokondriumok működésének és javításának javításához. A természetes napfény 54,3%-ban infravörös sugárzás10 , így ez a kezelés ingyenesen elérhető. További információért lásd: "Amit a melatoninnal kapcsolatban tudni kell".

Dokumentumfilm: "Tájékozatlan beleegyezés" (mercola.com)

Nézze meg a Matador Films új, "Tájékozatlan beleegyezés" című dokumentumfilmjének hivatalos bemutatóját, amelyet a Librti.com és a Vaccine Choice Canada mutat be.

Alapos betekintést nyújt a Covid 19 narratívájába, abba, hogy ki irányítja azt, és hogyan használják fel arra, hogy egy nem tesztelt, új technológiát fecskendezzenek be a bolygó szinte minden emberébe.

A film azt vizsgálja, hogyan használják a narratívát arra, hogy megfosszanak minket emberi jogainktól, miközben a mandátumok hatását egy mélyen ható történetbe szövi, amely egy ember tragikus veszteségéről szól.

Hallgassa meg az igazságot orvosoktól és tudósoktól, akik nem félnek szembeszállni a Big Pharma és a mandátumokból profitáló elit osztály ellen.

Írta és rendezte Todd Harris, Matador Films.

https://uninformedconsent.ca/

"Ez a film feltárja, hogy a saját kormányunk, a közegészségügy és a mainstream média masszívan becsapott minket." - Ted Kuntz - elnök - Vaccine Choice Canada (Kanadai oltóanyag-választás)

"Alig várom, hogy kijöjjön ez a film. Durva propaganda "a be nem oltottak válsága", amit cenzúra, megtorlás és totalitárius nyers erőszak követ az embereken. Én azt mondom, hozzátok!" - Dr. Peter McCullough - belgyógyász és kardiológus - orvosprofesszor

"Todd egy briliáns filmes, aki egyedülálló módon tárja fel a családok számára a mandátumok által okozott pusztítást." - Odessa Orlewicz - partner - Librti.com

"A Tájékozatlan beleegyezés a legtudományosabb és legtényszerűbb IGAZSÁG, ami az elmúlt 3 évben Kanadából kijött. Ha Ön szülő, ennek a filmnek a megtekintési listája FELSŐ helyén kell lennie. TÉNYLEG felnyitja a szemet. Mindenkinek látnia kell ezt a filmet!" - Amanda Forbes - Children's Health Defense (Gyermekek Egészségvédelme)

"Ez a Covid-korszak legerősebb dokumentumfilmje." - Sherri Strong - Children's Health Defense Canada (Gyermekek Egészségvédelme Kanada)

Ossza meg ezt a filmet - A jövőnk függ tőle!

Források és hivatkozások

https://www.pokolafoldon.hu/blog/halalra-zaklatva-egy-gyaszolo-ferj-szemelyes-tortenete-akinek-a-felesege-ongyilkos-lett

Dr. Joseph Mercola: A hamis élelmiszerek versenye 3 billió dollárt ér

 

Az ipari mezőgazdaság a környezetpusztítás és az egészségkárosodás egyik fő mozgatórugója, mégis ezt a romboló ciklust a megfizethető élelmiszerek és a tömegek élelmezésének szükségessége nevében védik.

Az ipari mezőgazdaság a rendelkezésre álló termőterületek 75%-át használja fel, mégis a globálisan elfogyasztott élelmiszerek mindössze 30%-át állítja elő. A biodiverzitással rendelkező kis gazdaságok a földterület 25%-át használják, és táplálkozásunk 70%-át biztosítják. Ha az ipari mezőgazdaság részaránya tovább nő, az végül megöli az egész bolygót, és megszünteti az élelmiszertermelés minden lehetőségét.

A hamis húsok elterjedése kísérlet arra, hogy újra megteremtsék ugyanazt a globális ellenőrzést az élelmiszerellátás felett, amit a Monsanto és mások a szabadalmaztatott GMO vetőmagok kifejlesztésével értek el.

Amint az élő állatokat kiiktatják és szabadalmaztatott növényi eredetű alternatívákkal helyettesítik, a magáncégek gyakorlatilag teljes egészében ellenőrzik az élelmiszerellátást, és akik az élelmiszert ellenőrzik, azok ellenőrzik az embereket is.

A tesztek szerint az Impossible Burger 11,3 ppb glifozátot tartalmaz; állatkísérletek szerint 0,1 ppb glifozát több mint 4000 máj- és vesegén működését változtathatja meg, és szervi károsodást okozhat.


Évek óta a bio étrend mellett érvelek, hogy optimalizáljuk egészségünket, elkerüljük a gyakori egészségügyi problémákat és segítsünk a környezet regenerálásában. A bioélelmiszerek választása csökkenti a peszticideknek, gyomirtószereknek, géntechnológiával módosított (GE) élelmiszereknek, szintetikus élelmiszer-adalékanyagoknak és nanoösszetevőknek való kitettséget, amelyek közül sok nem szerepel az élelmiszerek címkéjén.

A környezet védelme és a talaj helyreállítása mellett a bioélelmiszerek vásárlása támogatja az állatok jólétét, valamint elősegíti a növények és az élővilág biológiai sokféleségét. Sajnos az amerikaiak nemcsak túlnyomó többségben fogyasztanak feldolgozott élelmiszereket, hanem ezek 57,9%-a ultrafeldolgozott1 - a "jelentősen módosított" spektrum legvégén elhelyezkedő termékek, amelyek számos tanulmány szerint összefüggésbe hozhatók az elhízással,2 az egészségi állapottal és a korai halálozással.3,4,5,6,7

 

 

A fejlett világ általában véve jelentős mennyiségű feldolgozott élelmiszert fogyaszt, és a betegségstatisztikák jól mutatják ennek a tendenciának a következményeit. Minden olyan élelmiszer, amely nem közvetlenül a szőlőből, földből, bokorból, vízből vagy fáról származik, feldolgozottnak minősül.

Attól függően, hogy az élelmiszer milyen mértékű változáson megy keresztül, a feldolgozás lehet minimális vagy jelentős. Például a fagyasztott gyümölcs általában minimálisan feldolgozott, míg a pizza, az üdítőital, a mikrohullámú ételek és a laboratóriumban előállított húsalternatívák az ultra-feldolgozott kategóriába tartoznak.8

A feldolgozott és ultrafeldolgozott élelmiszerek táplálkozási alapanyagként való elterjedésének van egy nagyrészt rejtett hatása is, mivel veszélyezteti az általános élelmezésbiztonságot. Bár az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak az ehető kertek, manapság kevesen termesztenek saját maguknak élelmiszert, ehelyett az élelmiszerboltban kapható feldolgozott élelmiszerekre hagyatkoznak, amelyek nagy része szabadalmaztatott géntechnológiával módosított összetevőkből készül.

Ki profitál a legtöbbet a géntechnológiával előállított élelmiszerekből?

A szabadalmak tulajdonosai - nagy, multinacionális vállalatok, amelyek inkább a részvényeseiknek tartoznak, mint a helyi közösségnek, ahol a növényeket termesztik - kaszálják a hasznot. Dr. Vandana Shiva nyíltan bírálta9 az ipari élelmiszer-mozgalmat és a géntechnológiával módosított élelmiszerek térhódítását, kiemelve a szabadalmaztatott élelmiszerrendszer által okozott számos társadalmi és környezeti problémát.

Az élelmiszerek iparosítása veszélyezteti az emberiség túlélését

Egy nemrégiben megjelent Independent Science News-cikkben10 Shiva a globális élelmiszerrendszer iparosítására irányuló fokozatos kísérleteket tárgyalja, amelyek egyre több hamis élelmiszert és hamis húst tartalmaznak, és az ebből elkerülhetetlenül következő pusztítást:

"Az élelmiszer nem árucikk, nem "cucc", amelyet mechanikusan és mesterségesen állítanak össze laboratóriumokban és gyárakban. Az élelmiszer az élet. Az élelmiszer magában hordozza az élelmiszerhálózatot alkotó összes lény hozzájárulását, és magában hordozza az élethálózat fenntartásának és regenerálásának lehetőségét.

Az élelmiszer magában hordozza az egészség és a betegség lehetőségét is, attól függően, hogy hogyan termesztették és dolgozták fel... Ahogy egy ősi upanisad emlékeztet bennünket: "Minden étel, minden valami másnak az élelme" ...

Hippokratész azt mondta: "Az étel legyen a te gyógyszered". Az Ayurvédában, India ősi élettudományában az ételt "sarvausadhának" nevezik, a minden betegséget gyógyító gyógyszernek.

 

 

Az ipari élelmezési rendszerek az élelmiszert árucikké, "anyaggá" degradálták, amelyet aztán a laboratóriumban össze lehet állítani. Eközben a bolygó és a mi egészségünk is majdnem tönkrement.

A talaj, a víz és a biológiai sokféleség bolygószintű pusztulásának 75%-a, valamint az üvegházhatású gázok kibocsátásának 50%-a az ipari mezőgazdaságból származik, amely az élelmiszerekkel kapcsolatos krónikus betegségek 75%-ához is hozzájárul."

Fontos, hogy a mezőgazdaság iparosítása, amelyben a vegyi anyagok nagymértékű használata a norma, denaturálja a talajt, tönkreteszi a termékenységét, és nem juttatja vissza a szerves anyagokat. Ennek eredményeként degradálja a földet, és sivataggá változtatja - ami teljesen ellentéte annak, amit egy egészséges rendszer tesz.

Az ipari mezőgazdaság a globális vízkészleteket is veszélyezteti, gyorsabban lecsapolja a víztartalékokat, mint ahogy azok újra feltöltődhetnek, és a maradékot mérgező vegyi anyagokkal és túlzott tápanyagokkal szennyezi, amelyek mérgező algák növekedését indítják el, ami hatalmas holt zónákat eredményez. A növény- és állatvilág sokféleségét - különösen a beporzó rovarokat - szintén megtizedeli a vegyszeres monokultúra.

Ha megnézzük az egész ökológiai körforgást, világosan láthatjuk, hogy az ipari mezőgazdaság a progresszív pusztítás egyik fő mozgatórugója, mégis ezt a pusztító körforgást a megfizethető élelmiszerek és a tömegek táplálásának szükségessége nevében védik. Bár kétségtelenül szükségünk van arra, hogy megfizethető módon maximalizáljuk az élelmiszertermelést, a jelenlegi rendszer hihetetlenül rövidlátó.

Bár pillanatnyilag hasznos lehet, környezeti hatásai olyan világot teremtenek, amelyben a jövő generációi nem lesznek képesek élelmiszert termeszteni vagy ivóvizet találni. Lehet, hogy félelemkeltő túlzásnak hangzik, de tényleg meredeken közel vagyunk ahhoz az időhöz, amikor hatalmas népességeket fogunk kiirtani, hacsak nem változtatunk radikálisan és gyorsan irányt.

Fontos felismerni, hogy ha egyszer a felső talaj eltűnik, nem lehet élelmiszert termeszteni, akármennyi vegyszert is adunk hozzá. 2014-ben Maria-Helena Semedo, az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének természeti erőforrásokért felelős főigazgató-helyettese arra figyelmeztetett, hogy a termőtalaj pusztulásának jelenlegi ütemével a világ összes termőtalajának kevesebb mint 60 éven belül vége lesz.11 .

Ma ez azt jelenti, hogy talán már csak 55 évünk van hátra. A vízhiány szintén egyre sürgetőbb problémává válik világszerte.

 

 

Út a zéró éhínséghez

Amint Shiva megjegyezte,12 "A biológiai sokféleséget intenzív és méregmentes mezőgazdaság ... több táplálékot termel hektáronként, miközben megfiatalítja a bolygót. Ez mutatja az utat a "zéró éhezés" felé...". Arra is rámutat, hogy miközben az ipari mezőgazdaság a rendelkezésre álló termőterületek 75%-át használja, a ténylegesen elfogyasztott élelmiszerek mindössze 30%-át állítja elő.

"Eközben a földterület 25%-át használó kis, biodiverz gazdaságok az élelmiszerek 70%-át állítják elő" - írja.13 "Ha ilyen ütemben az ipari mezőgazdaság és az ipari élelmiszerek aránya az étrendünkben 45%-ra nő, akkor halott bolygónk lesz. Egy olyan bolygó, ahol nincs élet és nincs élelem.

A hamis ételek és a hamis húsok iránti őrült roham, amely nem ismeri ételeink és étkezési kultúráink sokféleségét, valamint a biológiai sokféleség szerepét egészségünk megőrzésében, a bolygó és egészségünk pusztulásának felgyorsításához vezető recept"."

Shiva reagál az Impossible Foods GMO szója védelmére

Mostanra valószínűleg már önök is ismerik a legújabb élelmiszer-hóbortot: Az Impossible Burger,14,15,16,17 amelyet sok vegán és Szilícium-völgyi befektető üdvözölt, mint a választ az állattenyésztésnek tulajdonított környezeti problémákra. Az Impossible Foods hamis húsa GMO szójából készül, amelyet a vállalat kifejezetten a "fenntarthatósága" miatt választott ki. Rebekah Moses, a hatásstratégiáért felelős vezető menedzser nemrégiben a FoodNavigator-USA-nak nyilatkozva elmondta:18

"Óriási körültekintést végeztünk, és biztosak vagyunk benne, hogy a GMO szója használatával nem teszünk visszalépést a fenntarthatóság terén".

Az Independent Science News-ban19 megjelent cikkében Shiva cáfolja a vállalat állítását, megjegyezve, hogy:

"Tekintettel arra, hogy a monarch-pillangók 90%-a eltűnt a Roundup Ready Crops miatt, és a tudósok által "rovarvilágbajnak" nevezett eseményt éljük, a GMO szója használata aligha tekinthető "környezettudatos megoldásnak".".

Shiva arra is rámutat, hogy a vállalat "teljes tudatlanságot" tanúsít azzal a ténnyel szemben, hogy a gyomirtószer-rezisztens szupergyomok egyre nagyobb mennyiségű, még mérgezőbb gyomirtószer használatát teszik szükségessé.

 

 

Amint arról a St. Louis Post-Dispatch beszámolt,20 a 2,4-D-t - amelyet rákos megbetegedésekkel és endokrin diszfunkcióval hoznak összefüggésbe, és amely ismert az elsodródási potenciáljáról - idén további több millió hektárnyi mezőgazdasági területre fogják kijuttatni Középnyugaton és délen. A dicamba használatának korlátozására tett kísérletek Arkansasban, ahol az elmúlt években megtizedelték a nem dicamba-rezisztens növényeket, szintén kudarcot vallottak, a szabályozók inkább a korlátozások enyhítése mellett döntöttek.21

"Egy olyan időszakban, amikor világszerte növekszik a GMO-k és a Roundup betiltására irányuló mozgalom, a GMO szója "hamis húsként" való népszerűsítése félrevezeti az étkezőket mind a burger ontológiája, mind a biztonságosságra vonatkozó állítások tekintetében" - írja Shiva a Independent Science News-ban.22 .

A hús-szimulált termékek a nyereségről és az ellenőrzésről szólnak

Shiva rámutat egy másik "ontológiai zűrzavarra" is, amely kifejezetten a műhúsiparral kapcsolatos. Az Impossible Foods szerint a GE élesztőből származó "heme" az, ami az Impossible Burgerben "a húsevő fogyasztók által áhított íz- és illatrobbanás ízét és aromáját biztosítja "45 .

"Azt hittem, hogy a növényi alapú étrend a vegánoknak és a vegetáriánusoknak szól, nem a húsimádóknak" - mondja Shiva.46 Ez kétségtelenül jogos feltételezés. De ami valójában a fellendülő műhús-ipart mozgatja, az valójában nem a vegán gondolkodásmód, sokkal inkább az a végső cél, hogy a valódi húst teljesen helyettesítsék egy szabadalmaztatott termékkel.

"Valójában úgy tűnik, hogy a hamis ételek népszerűsítésének inkább az a célja, hogy új életet adjon a csődbe jutott GMO mezőgazdaságnak és a Junk Food iparnak, és az a veszély fenyegeti, amit a tudatosság és a tudatosság növekedése jelent mindenhol, hogy a bio, helyi, friss élelmiszer valódi élelmiszer, ami regenerálja a bolygót és az egészségünket" - írja Shiva.

"Ez a profitról és az ellenőrzésről szól. Neki és azoknak, akik felugrottak a hamis élelmiszerek aranylázára, nincs érzékelhető tudásuk, vagy tudatosságuk, vagy együttérzésük az élőlényekkel, az élet hálójával kapcsolatban, sem az élő ételek szerepével kapcsolatban ennek a hálónak a szövésében.

Hirtelen felébredésük a "növényi alapú étrendre", beleértve a GMO szóját is, az élelmiszer mint élő rendszer ontológiai megsértése, amely összeköt bennünket az ökoszisztémával és más lényekkel, és azt jelzi, hogy nem ismerik a kultúrák sokféleségét, amelyek a növények sokféleségét használták étrendjükben.".

Röviden, a hamis húsok térhódítása kísérlet arra, hogy újra megteremtsék ugyanazt a globális ellenőrzést az élelmiszerellátás felett, amit a Monsanto és mások a szabadalmaztatott GMO vetőmagok kifejlesztésével értek el.

Most ugyanezt akarják tenni az állati termékekkel is, és amint az élő állatokat kiiktatják és szabadalmaztatott növényi eredetű alternatívákkal helyettesítik - ahogyan a hagyományos és örökletes vetőmagokat is felváltották a szabadalmaztatott vetőmagok, amelyekért minden szezonban fizetni kell -, a magáncégek gyakorlatilag teljes egészében ellenőrzésük alá vonják az élelmiszerellátást.

Ahogy Shiva rámutat, a hamis élelmiszerek térhódítása és tömeges elterjedése nem fogja megoldani egyetlen problémánkat sem, hanem "felgyorsítja az élelmezési rendszerünk, az ökológia, az emberi egészség és a gazdák megélhetésének összeomlásához vezető rohamot". Hozzátenném, hogy felgyorsítja a személyes szabadságjogok és szabadságjogok felszámolását, mert aki az élelmiszereket irányítja, az irányítja az embereket.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-hamis-elelmiszerek-versenye-3-billio-dollart-er

A nyugati D.S. stratégiája az Orosz Föderáció szétverésére

 

Megjegyzés alább, hogy Thierry Meyssan úgy döntött, hogy a The Kerecsen által "ukronázinak" nevezett ukrán integrális nacionalistákat hívja.

Figyeljük meg nemcsak Ukrajna, hanem Tajvan különleges jelenlétét is. Gyakran említik a kommentárokban, hogy mindkét ország nyugati mély állam/összeesküvés enklávéja, mindazzal, ami ezzel járhat.

Megújítva az első világháború alatti Németország és a hidegháború alatti Egyesült Államok és az ukrán integrális nacionalisták stratégiáját, a nyugatiak most létrehozták az Oroszország Szabad Népeinek Fórumát. A cél a Szovjetunió felbomlásának meghosszabbítása, szeparatista mozgalmak létrehozása és végül az ország húsz régiójának függetlenségének kikiáltása.

A 20. század elején, a világháborúk előtt Közép-Európa mélyen instabil volt. Két hatalom csapott össze ezen a nagy síkságon: nyugaton a Német és az Osztrák-Magyar Monarchia, keleten az Orosz Birodalom. A lakosságot arra kérték, hogy válasszon védnököt, tudván, hogy a határokat sokszor módosították, és egyik sem tűnt véglegesnek.

Az Orosz Birodalom több évszázadon keresztül elzárva maradt, és az alattvalói tudatlanságban és teljes nyomorban éltek, míg a Német Birodalom a világ fő tudományos központjává vált, és nagy sebességgel fejlődött. Ezért a közép-európai értelmiségiek többsége inkább Németország, mint Oroszország mellett döntött.

 



Az első világháború idején a német és az osztrák-magyar külügyminisztérium közös titkos akciót indított: létrehozták az Oroszország Allogén Népeinek Ligáját (Liga der Fremdvölker Rußlands - LFR) [1]. Ennek vezetésére számos magas rangú értelmiségit toboroztak. A cél az volt, hogy szeparatista mozgalmak létrehozásával szétzúzzák az Orosz Birodalmat. A Liga felszólította az Egyesült Államokat (amely csak 1917-ben lépett be a háborúba), hogy szabadítsa fel a leigázott népeket.

Dmytro Dontsov, az "ukrán integrális nacionalizmus" [2] későbbi megalapítója támogatta ezt a mozgalmat, sőt alkalmazottja lett. Szemérmetlenül irányította a berni kirendeltséget, és szerkesztette a havonta megjelenő francia nyelvű Bulletin des nationalités de Russie című lapot.



A Szabadság és Demokrácia Világszövetség 2022. január 22-én tartotta utolsó éves kongresszusát Tajvanon.

 

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK A SZOVJETUNIÓ ELLEN

Emellett a második világháború végén az OSS, majd később a CIA megszervezte az antikommunista vezetők áthelyezését a tengelyhatalmakból a harmadik világba, és újrahasznosította őket különböző kormányokba. Létrehozták a kínai Csang Kaj-sek köré az Ázsiai Népek Antikommunista Ligáját, majd a Világ Antikommunista Ligáját (WACL), a volt ukrán teljes nacionalista miniszterelnök, a náci Jaroszlav Sztetko [3] támogatásával. Ezt a titkos szervezetet, amelynek központja még mindig Tajvanon van, 1990-ben átnevezték Szabadság és Demokrácia Világligájává.

 



Nem véletlen, hogy az ukrajnai háborút tajvani provokációk követik, hanem ennek a stratégiának a logikus folytatása. A Ligát mindig a tajvani titkosszolgálat finanszírozza, és akcióit a védelmi titok fedi.


Dmytro Yarosh, az ukrán fegyveres erők főparancsnokának jelenlegi tanácsadója az Itcskeria emírjével együtt alapította meg az Orosz Föderáció elleni antiimperialista frontot.

 

UKRÁN INTEGRÁLIS NACIONALISTÁK AZ OROSZ FÖDERÁCIÓ ELLEN

Dmytro Jaros ukrán integrális nacionalista 2007-ben - tehát Viktor Juscsenko elnöksége alatt - a nyugat-ukrajnai Ternopolban létrehozta az "Antiimperialista Front" nevű szervezetet, amelynek célja az Orosz Föderáció felrobbantása volt. Ám míg az 1910-es évek kísérletei a Német Birodalom, a hidegháborúsak pedig az antikommunizmus vonzalmára épültek, addig ez a harmadik akció a dzsihadistákra támaszkodott [4].

Itcskeria (Csecsenföld) első iszlám emírjének, Doku Umarovnak kellett volna részt vennie, de világszerte körözték, és nem tudott kijutni Oroszországból. Támogató üzenetet küldött, és a szervezet társelnökévé választották. A fent említetteken kívül a szervezet társelnökévé választották. A Krím, Adygea, Dagesztán, Ingusföld, Kabardino-Balkária, Karatszkajevó-Csergezia és Oszétia dzsihadistái eljöttek a találkozóra.

Dmytro Jarosh és sok ukrán integrális nacionalista harcolt Csecsenföldön az Iszlám Emirátus Icskeria oldalán. Akkoriban a nyugati sajtó nemzeti felszabadító mozgalomról beszélt, és figyelmen kívül hagyta a saría törvény Doku Umarov általi bevezetését.

 

Az Oroszország Szabad Népeinek Fóruma terjesztette ezt a térképet az Orosz Föderáció szétveréséről.
.
AZ OROSZORSZÁGI SZABAD NÉPEK FÓRUMA

Ma, amikor Doncov művei kötelező olvasmányok az ukrán integrális nacionalista milíciák 120 000 katonája számára, és Dmytro Jarosh az ukrán hadseregek főparancsnokának tanácsadója lett, egy ismeretlen szponzor - feltehetően a német BND, az amerikai CIA és az ukrán SBU - 2022. július 23-24-én Prágában megrendezte Oroszország Szabad Népeinek Fórumát [5].

Úgy tűnik, hogy az SBU vonakodott a részvételtől, és ez volt az egyik oka annak, hogy az USA azt javasolta Volodimir Zelenszkij elnöknek, hogy menessze az igazgatóját.

A "szabad népek" kifejezést az ukrán integrális nacionalisták, köztük Lev Dobriansky ukrán közgazdász használják. Dobriansky Dwight Eisenhower elnökkel és Jaroszlav Sztetszkoval együtt megalapította a Nemzeti Fogoly Népek Bizottságát, később pedig közreműködött a Kommunistaellenes Világliga megalapításában. Lánya, Paula Dobriansky központi szerepet játszott a Külügyminisztérium és a Thomson Reuters hírügynökség propagandaapparátusában. George W. Bush elnöksége idején a globális ügyekért felelős külügyi államtitkárságon dolgozott. Donald Trump elnök ellenezte politikai ügyekért felelős államtitkárrá való kinevezését.

Az oroszországi Szabad Népek Fóruma a népek önrendelkezésének érvével indokolja Oroszország felosztását. A Szovjetunió felbomlásakor tizenöt különálló állam szabadult fel, köztük az Orosz Föderáció. Az elképzelés szerint ezt a felosztást szeretnék kiterjeszteni, ezúttal további húsz államot létrehozva. Ez nemcsak a Kaukázusban hozna létre új államokat, hanem teljesen megváltoztatná Szibéria térképét, vagyis Kína peremvidékét is.

Ha azonban Oroszország egyes régióiban valódi fejlődési probléma van, azt új kommunikációs útvonalak létrehozásával oldják meg, először kelet-nyugati, majd az utóbbi tíz évben észak-déli irányban. Azok a népek, amelyeket a BND, a CIA és az SBU "fel akarnak szabadítani", soha nem fejezték ki, hogy el akarják hagyni az Orosz Föderációt, kivéve Csecsenföldet, ahol most béke van.

Ismétlem, nem véletlen, hogy az orosz hadsereg hangsúlyozza csecsen egységeinek helyét a Donbasszban az ukrán "nácik" [én jobban szeretem az "ukrán integrál nacionalisták" kifejezést] elleni különleges katonai műveletben. Ezzel akarja emlékeztetni arra, hogy két szörnyű háború után kielégítette a csecsen követeléseket. Hasonlóképpen, a Csecsen Köztársaság elnöke, Ramzan Kadirov felszólítja népét, hogy álljon bosszút az ukrán integrális nacionalisták által az országában elkövetett visszaélésekért.

Vlagyimir Putyin elnök, aki pontosan ismeri ezt a nyugati stratégiát, 2022. augusztus 15-én bejelentette egy náciellenes világkonferencia összehívását Moszkvába.

Thierry Meyssan

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-nyugati-d-s-strategiaja-az-orosz-foderacio-szetveresere

Pataky Zoltán: Az utolsó évek, az utolsó nemzedékek, avagy mi vár még ránk?

 

Elgondolkoztam, miközben könnyű zene szólt, persze nem csak most.

Az oka a mélyebb gondolatmenetemnek az elmúlt évek eseményei,és a mostani események, háború Ukrajnában, az élelmiszer árak növekedése, valamint az olaj és gáz árának az emelkedése volt. Gyűjtő név alatt, az egész világot átölelő infláció is, arra kényszerített, hogy azokban a ritka pillanatokban, mint ez is most, mélyebben átgondoljam, hogy mi is megy végbe és miért? Persze a mindennapok eseményei, mondjuk így, megkönnyítik a kényszer elemzést. Kényszer elemzés, mert egyszerűen lehetetlen nem elemezni napjaink agresszív híreit, és eseményeit.

Gyerekkoromban még nem volt ilyen módon mint napjainkban, ok félelemre. Akkor még volt család. Családok jöttek össze, mert mindig volt valamilyen ok, például egy születésnap alkalmával, vagy valamilyen ünnepnapon csak úgy, egy kis tereferére. Voltak barátok, akikkel együtt sportoltunk, néha túltelített garattal végig énekeltünk egy-egy éjszakát. Számíthattunk egymásra, segítettünk egymáson ha kellet, a nap bármely szakában. Ha szerencséje is volt valamelyikünknek akkor egyikünk másikunk még katonának is együtt vonultunk be, ugyanarra a helyre! Nem volt rohanás, nem voltak komputerek, sem telefonok, viszont szerettünk olvasni, jártunk a helyi kultúrházba színdarabokban részt venni, szavalni, sőt még vita esteket is szerveztünk. Éltünk, szabadon mígnem a világ elkezdett változni. Lassan de biztosan.

Persze nem értettük meg azonnal, hogy miért de változni kezdett a világ körülöttünk, sőt a világ távoli helyei,az ottani események is közelebb kerültek hozzánk, annyira, hogy egy szép napon, akkor már szakközépiskolába jártam, tanáraink közölték velünk, hogy másnap, ki kell mennünk tüntetni! Ezt kellett skandálnunk: éljen Ho Shi Min, éljen a vietnámi kommunista párt, és el a kezekkel Vietnámtól. Mentünk szófogadóan a városon át, a főtérre, miközben skandáltunk mint a nagyok, akik tudták, hogy tiltakozni kell, mert ez volt akkor a rendje és módja! Majd eljött a nap is amikor John F. Kennedyt lelőtték, és mi még akkor sem értettük, hogy mi megy végbe, de elcsendesedtünk, és gyanússá vált minden. Végezetül felvirradt az a nap is amikor minket mint csúnya Magyarokat egyre többször szidtak, persze ok nélkül az állam többségben élő tagjai.

 

 

Elmúltak az igazán ritka de békés évek, és beköszöntött a rideg valóság. Ma már tudjuk, hogy sohasem volt más a világon, mint a hatalomért való küzdelmek, amelyek háborúkban csúcsosodtak ki, ma már tudom, tudjuk, hogy az igazi demokrácia nevében! A demokrácia fogalma az USA részéről lassan de biztosan kényszer export cikké vált, ha kellett akkor erőszakkal,a fegyverek használatával. Mintha az ősember, még mindig itt élne közöttünk, tudatunkban biztosan, és furkós botjával csapkodna maga körül. Pedig, őshüllők, és a ragadozó Tirannoszaurusz Rex, már régen nem járnak köztünk.

Mi vagyunk a ragadozók, akik értelmetlenül, és teljesen felesleges módon bánunk egymással és a természettel.

Az 1980-as évek vége felé azonban felgyorsult minden. A technológia felgyorsította a fejlődést, és egyúttal a kommunikációt, amelynek következtében a hírek által, nőtt a befolyás az emberekre. A rádiók, a tévék, valamint a sajtó, hatalmának, és a lefizethetővé vált politikusoknak köszönve, az emberek, mi, annyira befolyásolhatóakká váltunk, hogy amikor beharangozták a covid járványt, a világ járványt, már eléggé meg voltunk puhítva arra, hogy a megfelelő módon állandó félelemben éljünk. Tudvalevő, hogy a félelemben élő ember, hajlamossá válik, minden fajta parancs teljesítésére, anélkül,hogy elgondolkozna arról, hogy mi is történik vele, és körülötte.

Szemmel látható egy háttér hatalom tevékenykedése az egész emberiség ellen. Az 1980 óta eltelt 42 év alatt több kárt szenvedett az egész emberiség szellemi és Nemzet szabadsága, mint az előtte eltelt évszázadok alatt. Ami viszont nem változott, az a háborúk jelenléte a földön. Voltak törzsi háborúk, voltak nemzetek közötti háborúk. Minden háború mögött ott voltak azok az erők amelyek erőszak bevetésével nemzeteket tüntettek el a föld színéről, voltak vallásháborúk, Európa állandó jelleggel nyögött valamennyi háború alatt, akkor is amikor a harmincéves háború feldúlta az európai földrészt, mígnem az első világháború után a második világháborúnak milliók estek áldozatul.

A háborúkat mindig ugyanazok a körök, titkos szervezetek pénzelték.

Ma is. Egyetlen különbség az, hogy ma már a „pénzelők” egy cseppet sem zavartatva magukat, a színre léptek, és a legkisebb lelkiismeret-furdalás nélkül, „magyarázzák meg” tetteik okait. Vagyis szerintük meg kell szünteti a nemzeteket, fel kell bomlasztani a családokat! Játszi könnyedséggel a szemétbe dobva őket, a családokat, amelyek minden társadalom alapkövét képezik! Azt állítják, hogy jót akarnak a föld lakosságának, és értsük meg valamennyien, hogy a világnak változnia kell, és a bolygó lakosságát ötszáz millió alatt kell tartani!

 

 

Ami pedig ez év, 2022 februárjában Ukrajnában elindult azt sajnos, és ez világos kellene, hogy legyen valamennyiünknek, már a harmadik világháború kezdete. Erre az évre már időben beharangozták a maszkok kötelező viselését. Mert ugye az omikron vírus mutálódott és azon kívül ránk szakadt a majom himlő! Vagy esetleg az övsömör? Ami ismétlődő az az, hogy a majom himlőre máris készen áll az új vakcina, amelyet éppen úgy mint a covid elleni, nem lett tisztességesen kivizsgálva, vagyis túl gyorsan lett előállítva a gyógyszeripar legnagyobb örömére,!

Jó üzlet volt azoknak akik előállították hisz kemény milliárdokat jövedelmeztettek maguknak! Itt megint csak a pénzhatalom áll minden mögött! A pénzhatalom kirendeltségei, a bankok amelyek markukban tartják a földkerekség valamennyi államát, nemzetét, persze a Hazaáruló, megvásárolt politikusok segítségével. Vagyis telje a zűrzavar és nem a covid omikron variánsa mutálódott, hanem mi emberek kezdünk mutálódni! A bizonyítékok sora áll rendelkezésünkre erre a sajnálatos, sőt végzetes folyamatokat illetően. A „gender” elmélet például, amely a meleg házasságokat engedélyezteti minden államban, és „természetesen” velejárója az is, hogy gyermekeket fogadhatnak be egyneműek, sőt már az LMBTQ „harcosai” az óvodákban „küzdenek, jogaikért”!

Mit is mondott világunk megrontójának egyik oszlopos tagja, Klaus Schwab? „Nem lesz semmid és boldog leszel!”

Akkora feladat áll az emberiség előtt, hogy talán már meg sem oldható! A megvett politikusok, az áruló kormányok, és az áruló egyház együttműködése, Hazánkban is kézzelfoghatóvá vált! Megoldás? Nem lesz addig ameddig össze nem fogunk, és az utóbbi évtizedekben bebizonyosodott, hogy összefogásra vagy nem vagyunk képesek, vagy nem is akarunk!

Közben Hazánkba lassan de biztosan folyik a betelepítése azoknak akik egy népet a közel keleten már annyira kiszorítottak saját országukból, hogy már úgy néz ki, hogy hamarosan megszűnnek létezni! Vajon ez a sors vár ránk is?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-utolso-evek-az-utolso-nemzedekek-avagy-mi-var-meg-rank

Fény és Sötétség

Mindenkinek saját feladata, hogy megtalálja saját fényét a Sötétségben.
Manipulálhatóvá válik vagy pedig ellenállóvá. Felébred saját maga, vagy alszik tovább.

A WEF szerint; Vannak "racionális" okok a gyermeke mikrochipezésére

 

A WEF szerint vannak módok arra, hogy "etikailag is részévé tegyük ezeket a csodálatos technológiákat

A legújabb, rendkívül ellentmondásos technológia/politika, amelyet a Világgazdasági Fórum (WEF) normalizálni kíván, az emberekbe ültetett nyomkövető chipek beültetésének ötlete.

Nem is olyan régen még összeesküvés-elméleteket szőttek azoknak, akik egy olyan jövőről spekuláltak, ahol ez megtörténik, de most a világ elitjének leghangosabb orgánuma azt jósolja, hogy a chipbeültetések végül csak egy árucikké válnak.

A WEF pedig amellett érvel, hogy a chipek beültetését a gyermekekbe a szülők "szilárd, racionális" lépésnek tekinthetik. Mindez a szervezet honlapján található blogbejegyzésben bukkan fel, amelyet a kiterjesztett valóság (AR) jövőjének és az úgynevezett "kiterjesztett társadalomnak" szenteltek.

Mint a WEF számos más, a különböző típusú technológiák jövőjével kapcsolatos állásfoglalásában, a hangsúlyt a "helyes", azaz a saját "víziójának" beillesztésére helyezi abba az irányba, amerre ezeknek fejlődniük kellene, elkerülhetetlenül megemlítve a meghatározatlan társadalmi szereplőket, akik az etikai kérdés kulcsát tartják majd kezükben.

A WEF az AR állítólagos széleskörű hasznosságát emlegeti az olyan területeken, mint az egészségügy, az oktatás és a szakmai környezet, azzal az alapgondolattal, hogy iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogyan lehet "etikusan" szabályozni ezt a hatalmas potenciális erőt - és így, ha minden el van döntve, irányítani.

 

 

A WEF az AR-t és a hasonló technológiákat átalakítónak nevezi - de "megfelelő támogatásra, jövőképre és merészségre" van szükségük.

Ismét nem világos, hogy a "bátorság" miért került bele, hacsak nem eufemizmusként szolgál a WEF által megfogalmazott néhány eléggé felháborító "vízió" eladásához, mint például a gyógyszerek agyi implantátumokkal való helyettesítése, amelyek elektromos impulzusokkal manipulálják a testet, és az emberbe műtéti úton beültetett mindenféle chipek párosítása olyan érzékelőkkel, amelyeket egy székben találhatunk.

És így, hogy az ember és a szék "zökkenőmentesen integrálódik", az életminőség mindenütt megugrik - ígéri a davosi székhelyű csoport.

"Bármilyen ijesztően hangzanak is a chip-implantátumok, ezek egy természetes evolúció részét képezik, amelyen a viselhető eszközök egykoron keresztülmentek. A hallókészülékek vagy a szemüvegek már nem hordoznak stigmát" - olvasható a blogbejegyzésben. "Ezek kiegészítők, sőt, divatcikknek számítanak. Hasonlóképpen az implantátumok is árucikké fognak fejlődni".

E trendek kritikusai azonban azt mondják, hogy ellenállásuknak semmi köze a "stigmákhoz" - inkább az állampolgári jogokkal, a magánélet védelmével és az emberi autonómia fogalmával kapcsolatos komoly aggályok miatt.".

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-wef-szerint-vannak-racionalis-okok-a-gyermeke-mikrochipezesere

Így néz ki az autópálya Ausztriában