2021. március 28., vasárnap

Egy nővér kitálalt és beszélt, aki felmondott, mert nem tudta tovább elviselni a hazugságokat

Itt a bizonyíték arra, hogy a COVID-19 járványt szándékosan tervezték

Célunk 100% -ban pontos információk bemutatása. Minden tény az oldal alján található hivatkozásokban ellenőrizhető. 100%-ban ELLENŐRZÖTT TÉNYEK

Orvosok ezrei szerint a pandémiát tervezték


A németországi csaknem ezer orvosból álló „Doctors for Information” nevű csoport, amelyet több mint 7000 szakember támogat,köztük ügyvédek, tudósok, tanárok stb, megdöbbentő kijelentést tett egy országos sajtótájékoztatón: (1)

- A Corona-pánik játék. Ez egy átverés. Egy csalás. Legfőbb ideje megérteni, hogy egy globális bűncselekmény közepén vagyunk.

Ez a nagy orvosi szakértői csoport hetente 500 000 példányban forgalmaz újságot, hogy felhívja a nyilvánosság figyelmét a koronavírusról szóló tév-információkra a mainstream médiában. Tömeges tüntetéseket is szerveznek emberek millióival Európa-szerte.


Spanyol orvosok százai szerint a járvány létrejön


Spanyolországban az „Orvosok az igazságért” nevű 600 orvosból álló csoport egy sajtótájékoztatón hasonló nyilatkozatot tett.

„A Covid-19 hamis világjárvány, amelyet politikai célokból hoztak létre. Ez egy világdiktatúra, egészségügyi mentséggel. Arra szólítjuk az orvosokat, a médiát és a politikai hatóságokat, hogy az igazság terjesztésével állítsák le ezt a bűncselekményt. ”   (2)

Orvosok Világszövetsége: "A történelem legnagyobb bűncselekménye"

 

Az „Orvosok az információért” és az „Orvosok az igazságért” összefogtak a világ hasonló gyakorlói csoportjaival a „Világorvosok Szövetségében” (2A). Ez a történelmi szövetség több mint százezer orvosi szakembert köt össze világszerte. Felfedik, hogy a járvány a történelem legnagyobb bűncselekménye, és szilárd tudományos bizonyítékokat kínálnak erre az állításra. Ezenkívül jogi lépéseket tesznek a kormányokkal szemben, akik részt vesznek ebben a bűnügyi műveletben.

Videó

Szabadság Világszövetség: Csatlakozó ügyvédek

 

Hasonlóképpen megalakult a Szabadság Világszövetsége, az ügyvédek, az orvosi szakértők, a politikusok, a bankárok és sok más szakember hálózata, akik együtt dolgoznak a „Covid Crime” leleplezésén, és akik a szabadság új világát kezdik építeni. Biztosítani akarják, hogy ilyen világméretű csalások, amelyek életek millióit pusztítják el, soha többé nem fordulhatnak elő.

Mit tudnak?

Miért mondják világszerte orvosi szakértők ezrei, hogy a világjárvány „globális bűncselekmény”? Mit tudnak, amit mi nem? Nézzünk meg néhány érdekes tényt ...


Millió COVID-19-tesztkészlet került értékesítésre 2017-ben és 2018-ban


Az új COVID-19 betegség 2019 vége felé jelent meg Kínában. Ezért nevezték el COVID-19-nek, amely a Corona Virus Disease 2019 rövidítése. A World Integrated Trade Solution adatai azonban elképesztő dolgokat mutatnak:

2017-ben és 2018-ban - két évvel a COVID-19 előtt - több száz millió PCR-tesztkészletet terjesztettek a COVID-19 számára világszerte.

Hagyja ezt egy pillanatra leülepedni: a szó szoros értelmében COVID-19-tesztkészletek százmillióit exportálták és importálták az egész világon 2017 és 2018 során.

Százmilliók!


'Ezt figyeld!!!'


Ezt az értelmezhetetlen adatot valaki 2020. szeptember 5- én fedezte fel, és közzétette a közösségi médiában. Vírusszerűen terjedt az egész világon. Másnap, szeptember 6-án a WITS hirtelen megváltoztatta az eredeti „COVID-19” címkét homályos „Medical Test Kits” kifejezésre.  Eleinte azonban elfelejtettek törölni egy részletet: a weboldal alján még mindig ott volt az „orvosi tesztkészletek” termékkódja : 300215, ami azt jelenti, hogy „COVID-19-tesztkészletek”.

covid19 termékkód

Néhány héttel később a WITS megváltoztatta a HS kódot „Medical Test Kit” -re. Elkéstek a módosítással: ezt a kritikus információt feltárták, és milliók osszák meg világszerte. Nos, töltse le a PDF , amely tartalmazza az eredeti adatokat ezen a weboldalon. A webarchívumon is megtalálható.


Két évvel a COVID-19 kitörése előtt a nemzetek szerte a világon elkezdtek több száz millió diagnosztikai vizsgálati eszközt exportálni ... COVID-19.

A felfedezés tagadására használt érv az, hogy a „COVID'19” címkét csak 2020-ban adták hozzá. Ez azonban nem igaz, mivel ezeknek a tesztkészleteknek a termékkódja a „COVID-19 Test Kit”.

Az sem változtat azon a tényen, hogy két évvel a világjárvány előtt hirtelen a világ minden országa elkezdte terjeszteni az orvosi tesztkészletek százmillióit, amelyeket kifejezetten a COVID-19-hez használnak.

A COVID-19 címke nélkül is rendkívül ritka és furcsa, hogy az egész világ hirtelen több száz millió orvosi tesztkészletet importált és exportált.

Mit tudtak? Mire készültek?


Tömeges elosztás


Miért robbant fel az egész világ az orvosi tesztkészletek százmillióinak tömeges terjesztésében, közvetlenül a világméretű járvány kitörése előtt?

Fauci a következő két évben garantálta a járványt

 

2017-ben Anthony Fauci egy nagyon furcsa jóslatot tett, egy még különösebb bizonyosságot. Fauci teljes magabiztossággal garantálta, hogy Trump elnök első ciklusában biztosan meg fog történni egy fertőző betegség meglepetésszerű kitörése. Ezt mondta: (3)

NINCS KÉRDÉS, kihívás lesz a következő adminisztráció számára a fertőző betegségek színterén.

Meglepetés lesz. Senkinek sincs semmi kétsége ezzel kapcsolatban.

Hogyan garantálhatná Fauci, hogy meglepetésszerű járvány történjen a Trump-kormányzás első ciklusa alatt? Mit tudott, amit mi nem?

'A következő két évben óriási meglepetés lesz. Senkinek sincs semmi kétsége ezzel kapcsolatban.”

Anthony Fauci


Bill és Melinda Gates garantálta a közeli világjárványt


2018-ban Bill Gates nyilvánosan bejelentette, hogy a globális járvány úton van, ami ki fog irtani 30 millió embert. Szerinte ez valószínűleg a következő évtizedben fog megtörténni . (4)

Melinda Gates hozzátette, hogy a mesterségesen létrehozott vírus jelenti az emberiség legnagyobb fenyegetettségét, és azt is biztosította, hogy ez az elkövetkező években el fogja érni az emberiséget . (5)

Hagyja, hogy egy pillanatra visszhangozzanak a szavai ...

'A globális járvány a maga útján jár.
A MESTERSÉGES VÍRUS az emberiség legnagyobb fenyegetettsége.
Ez a KÖVETKEZŐ ÉVtizedben fog megtörténni . '

Bill és Melinda Gates

Gyakorlat egy járványra

 

Bill Gates a világ első számú vakcinakereskedője, aki megduplázta vagyonát 50 milliárd dollárról több mint 100 milliárdra, egyszerűen azáltal, hogy oltásokat forgalmaz az egész világon. Azt mondta, hogy ez volt valaha a legjobb üzleti befektetése. Néhány hónappal a járvány kitörése előtt Bill Gates New York City-ben rendezvényt szervezett, a 201-es eseményt. Találd ki, miről szól az esemény? Ez egy „koronavírus-járványos gyakorlat” volt .

Igen, jól olvastad: Bill Gates koronavírus-járvány gyakorlatot szervezett, közvetlenül a koronavírus-járvány bekövetkezte előtt!


Bill Gates globális koronavírus-járványt gyakorolt, még mielőtt a globális koronavírus-járvány bekövetkezett volna.


Izgatottság a vakcinák eladása miatt a következő évben


A „koronavírus-járvány elleni gyakorlat” után Bill Gates tweetelt:

Különösen izgatott vagyok, mit jelenthet a következő év a globális egészségügy egyik legjobb vásárlása: az oltások szempontjából.

tweet Bill Gates oltások

Gondolkodj ezen: a világ nr 1 vakcinával kereskedő garantálja a globális járvány előfordulását a következő néhány évben, és a felesége azt mondta, mindannyian félnek a mesterséges vírustól, ami „úton van”. Ezután gyakorlatot szerveznek egy küszöbön álló világjárvány miatt, és azt mondják, hogy az oltások lesznek az egyetlen megoldások. Következő ... Bill Gates tweeteli, mennyire izgatott az oltások eladása miatt a következő évben. Közvetlenül ezután kitör a bejelentett járvány.

És valóban, azonnal Bill Gates azt hirdeti, hogy az emberiség számára az egyetlen megoldás az oltások megvásárlása ...


A koronavírus-járványt 2020-ra jósolta 2013-ban


A következő kis információ azért különösen érdekes, mert megmutatja, mennyi információ áll rendelkezésre azok számára, akik mernek kutatni. Még 2013-ban egy Dr. Creep sajátos nevű zenei előadó, PANDEMIC című rap-dalt írt. Semmi különös nincs ebben, hacsak nem az egyik dalszövege: (6)

'2020 a CoronaVirus-sal kombinálva, testek egymásra dobása.'

Hogyan lehetséges, hogy egy ismeretlen zenész pontosan megjósolta a koronavírus-járvány bekövetkeztét hét évvel korábban?

A dal megjósolta az egész Amerikában tomboló zavargásokat is ebben a világjárványban:

- Az államban lázadoznak, az utcákat használva. Az ablakaihoz jön.

Ismét: honnan tudhatta egy egyszerű művész még 2013-ban, hogy 2020-ban egy koronavírus söpri el a földet, majd tömeges felfordulás következik? A válasza érdekes:


'Még 2012-ben kutattam, és olvastam az úgynevezett „összeesküvés-elméleteket". Tudja, ezek a nyomozások, amelyeket a média nem akar, hogy utánanézzünk. Ezen elméletek szerint a járványoknak 2020-2030 évtizedében kellett bekövetkezniük. Tehát a Pandemic című dalt írtam róla.

Érted? Ez az ember kutatást folytatott arról, amit általában „összeesküvés-elméleteknek” neveznek. Olyan dolgok, amiket úgy gondoljuk, hogy figyelmen kívül hagyunk, „ostobaságnak tartunk”. De nyilvánvalóan ezek a vizsgálatok mégsem mindig olyan ostobák, mivel pontosan megjósolták, hogy pontosan 2020-ban bekövetkezik ez a járvány és a zavargások.

Mit lehet még felfedezni, amikor elkezdünk kutatni? Olvassa tovább, hogy többet tudjon meg ...


"Készülj fel egy globális koronavírus-járványra"


2019 szeptemberében - közvetlenül a járvány kitörése előtt - a Global Preparedness Monitoring Board kiadott egy jelentést 'A World At Risk' címmel .

Hangsúlyozta, hogy fel kell készülni a ... koronavírus kitörésére!

A jelentés borítóján egy koronavírus és az arcmaszkot viselő emberek képe látható.

Ebben a jelentésben a következőket olvashatjuk, érdekes bekezdés:

"Az Egyesült Nemzetek Szervezete (a WHO-t is beleértve) legalább két, az egész rendszert átfogó képzést és szimulációs gyakorlatot folytat, köztük egy halálos légúti kórokozó szándékos kibocsátásának lehetőségét."

Ezt felfogta?


Kína bejelentette a járvány kitörését


2018-ban Az Institute for Disease Modeling készített egy videót, amelyben azt mutatják be, hogy az influenzavírus - amely koronavírus - Kínából származik, a terület Wuhan, és terjed az egész világon, megölve több millió embert. „A globális influenzajárvány szimulációjának” nevezték. Két évvel később pontosan ez történt.

Honnan tudhatták, hogy globális koronavírus-járvány lesz, amely a kínai Wuhan térségében kezdődik? Hogyan tudták megjósolni ilyen pontosan, még mielőtt megtörtént volna?


Tervezték ezt a koronavírust ?


 

Wuhan ahonnan a vírus származik? A biofegyverek világszerte vezető szakértője Dr. Francis Boyle. Meggyőződése, hogy egy wuhani biofegyver laboratóriumból származik, a Bio Safety Lab 4-es szintről.

Ez a létesítmény ... koronavírusok fejlesztésére szakosodott!

Fogják a meglévő vírusokat, és „fegyverzetbe állítják” őket, vagyis sokkal veszélyesebbé teszik őket, hogy biológiai fegyverként használhassák őket. A Trump-kormány szóvivője, Dr. Francis Boyle biofegyver-szakértő és Trump elnök arról beszélnek, hogy ez a vírus hogyan jött a wuhani laboratóriumból.

Most jön az érdekes rész: 2015-ben Anthony Fauci 3,7 millió dollárt adott ennek a laboratóriumnak.

Ezt gondold át: ugyanaz az ember, aki garantálta a vírus meglepetésszerű kitörését a következő két évben, majdnem 4 millió dollárt adott egy koronavírust fejlesztő laboratóriumnak.Egy újságíró megkérdezi Trump elnököt erről a Fauci által a wuhani laboratóriumnak nyújtott támogatásról.

 


Több film jósolta a koronavírus-járványt


A prediktív programozás a lakosság tájékoztatása a hamarosan bekövetkező eseményekről. Az elmúlt években számos film és televíziós sorozat készült, amelyek egy globális koronavírus-járványról szóltak!

A „The Dead Plague” című film egy globális járványt ábrázol koronavírussal, és még a hidroxi-klorokint is megemlíti gyógymódként.

Egy másik „Contagion” című film bemutatja, hogy a koronavírus miként terjed globálisan társadalmi távolságtartással, arcmaszkokkal, lezárásokkal, kézmosással stb.

Szó szerint mindent, amit most látunk, ezekben a filmekben részletesen megjósolják.


Az Európai Unió képregénye világméretű járványt vizualizált


 

2012-ben egy furcsa képregényt készített az Európai Unió, amelyet csak alkalmazottaik között terjesztettek. (2B) A képregény címe „INFECTED”, és egy kínai laboratóriumból származó, az egész világon terjedő új vírust mutat be. A pandémia megoldását a képregény vázolja fel: a globalisták egyetlen globális egészségügyi tervet hajtanak végre. Ez azt jelenti, hogy:

Nincs többé orvosi szabadság, hanem a globalista entitások orvosi zsarnoksága van.

Ez az üzenete ennek a képregénynek, amelyet az Európai Unió e-alkalmazottai számára tettek közzé. A képregény egyik idézete így hangzik:

"Az ezt követő biztonsági intézkedések teljesen elviselhetetlenné tették létünket."


A 2012-es nyári olimpiai játékok során pandémiát játszottak el


 

A nyári olimpia nyitó show-ján, 2012-ben koronavírus-járványt játszottak az egész világ szeme láttára. Tucatnyi kórházi ágy, nagyszámú ápoló válik kontrolláló rendszer bábjává, a halál leselkedik rá, egy démoni óriás emelkedik fel a világon, és az egész színház úgy világít, hogy az égből nézve koronavírusnak tűnik.

Miért mutattak be az olimpiai játékokban koronavírus-járványt a nyitó showjukban?


A világ lezárását 2008-ban jósolták


A szerző és oknyomozó, Robin de Ruiter 2008-ban azt jósolta, hogy globális leállás következik be.

Szerinte ennek az lenne a célja, hogy megteremtse az autoriter irányítás új világát.

Mivel nagy része annak, amit még 2008-ban írt, most a szemünk előtt történik, ezt a könyvet újra kiadták.

 

 

 


Az újságírók tervezett pandémiát jósoltak


2014-ben az oknyomozó újságíró Harry Vox megjósolta egy tervezett globális járványt, és elmondta, miért fog ilyet tenni a „kormányzó osztály”:

- Semmiben sem állnak meg, hogy befejezzék az irányítás eszköztárát. Az egyik dolog, ami hiányzott az eszközkészletükből, a karantén és a kijárási tilalom. A terv az, hogy több százezer embert megfertőzzenek vele, és megteremtsék az ellenőrzés következő szakaszát. „ (7)

"A terv az, hogy több százezer embert megfertőzzenek vele, és megteremtsék az ellenőrzés következő szakaszát."

Harry Vox, elismert oknyomozó újságíró


„A jövő forgatókönyve” a globális járványt írja le


Ez a neves kutató a Rockefeller Alapítvány híres dokumentumára hivatkozik, amelyben szó szerint nagyon részletesen megjósolják mindazt, amit most látunk: a globális járványról, a lezárásokról, a gazdaság összeomlásáról és az autoriter irányítás bevezetéséről.

Mindezt félelmetes pontossággal írják le ... tíz évvel azelőtt, hogy megtörtént volna!

A dokumentum címe: „Forgatókönyv a technológia és a nemzetközi fejlődés jövőjéről ”. (9) Ez mindent elmond: a jövő forgatókönyve. Van egy „LockStep” elnevezésű fejezete, amelyben a globális járványról úgy számolnak be, mintha a múltban történt volna, de amely egyértelműen a jövő próbájának szól.


A 2020-as pandémiát borzasztóan részletesen leírja a Rockefeller Alapítvány 2010-ben írt „A jövő forgatókönyve”.

A „Jövő forgatókönyve” folytatja az előrejelzett pandémiájukra adott két válasz összehasonlítását: az USA csak „erősen elbátortalanította” az embereket a repüléstől, míg Kína kötelező karantént hajtott végre minden állampolgár számára. Az első választ azzal magyarázzák, hogy a vírus még inkább elterjed, míg a fojtogató elzárás bevezetését dicsérik. Ezután a totalitárius ellenőrzés végrehajtását írja le:

A világjárvány idején a világ nemzeti vezetői világszerte rugalmasabbá tették a légügyi szabályokat és korlátozásokat, az arcmaszkok kötelező viselésétől a testhőmérséklet-ellenőrzésekig a bejáratoknál a közösségi tereken, például a vasútállomásoktól kezdve az áruházakig.

Nyilvánvaló, hogy a a hatóság rugalmassága a kívánt válasz. De ez még rosszabbá válik a „jövő forgatókönyve” szerint:

"A világjárvány elhalványulása után is megrekedt, sőt fokozódott ez a tekintélyelvűbb ellenőrzés és a polgárok és tevékenységeik felügyelete ."
"A fejlett országokban ez a fokozott felügyelet sokféle formát öltött: például biometrikus azonosítókat minden állampolgár számára, és szigorúbb szabályozást kötött olyan kulcsfontosságú iparágakban, amelyek stabilitását létfontosságúnak tekintették a nemzeti érdekek szempontjából."


A Rockefeller Alapítvány szerint egy globális járványnak fokozottabb ellenőrzést kell eredményeznie, ahol az emberek szívesen átadják szabadságukat, hogy újra biztonságban érezhessék magukat.

 


Kézikönyv a globális ellenőrzéshez


Most, hogy a bejelentett járvány valóban itt van, ugyanaz a Rockefeller Alapítvány előterjesztette a második lépést: egy kézikönyvet az új ellenőrzési rendszerek bevezetéséről a világjárvány idején. Csak akkor nyílhat meg a világ újra, ha az összes szükséges vezérlőhálózat megvan.

A két Rockefeller-dokumentum kombinálásakor megjelenik a terv:

1) Először egy globális járványt jelentenek be koronavírussal, és megmondják, mihez kell vezetnie: a tekintélyelvű ellenőrzés teljesen új szintjére.

2) Másodszor gyakorlati lépéseket adnak az ellenőrzési rendszer alkalmazására.

Ezek illusztrációk és idézetek útmutatójukból:

"A digitális alkalmazásokat és az adatvédelemmel védett nyomkövető szoftvereket széles körben kell használni a kapcsolatok teljesebb nyomon követése érdekében."

"A Covid-19 járvány teljes ellenőrzése érdekében heti rendszerességgel kell megvizsgálnunk a lakosság többségét."

A „jövő forgatókönyve” szerint az egész világ lakosságának be kell szereznie egy digitális azonosítót, amely jelzi, hogy ki kapta meg az összes oltást. Elegendő oltás nélkül az iskolákba, koncertekre, templomokba, tömegközlekedési eszközökbe stb. való belépés megtagadva.

Most 2020-ban pontosan ezt követeli Bill Gates és sok kormány.


Mindenki kapcsolatait ellenőrizni kell


 

A kiszivárgott kormányzati videóban (10)  beszélgetést látunk Bill Clinton volt amerikai elnök és Andrew Cuomo, New York állam kormányzója között. Megbeszélik, hogyan lehet nagy ellenőrzési rendszert felállítani a teljes népesség tesztelésére és az összes kapcsolatuk ellenőrzésére. Megvitatják, hogyan lehet hadsereget építeni ennek az ellenőrzési rendszernek a végrehajtására.

- Száz és száz ellenőrzőt kell kinevezni. Mindenkit tesztelnek, majd ellenőrzik az összes kapcsolatukat. Ilyen mértékben még soha nem került sor.
Ez egy kihallgató sereg, akik ellenőrizni fogják mindenki kapcsolatait.

Andrew cuomo, New York kormányzója


A globális ellenőrzés egy teljesen új szintje


 

Bill Gates világossá tette azt is, hogy csak azoknak az embereknek szabad utazni, iskolába járni, találkozókon részt venni és dolgozni, akiket beoltottak a Covid-19 ellen. (11) A digitális oltóanyag-azonosítókat már fejlesztik (12), és Gates szabadalommal rendelkezik a technológia iránt, amely lehetővé teszi az egyénnek bárhol történő nyomon követését. Ezt a technológiát WO2020-060606 (13) néven hívják. Ezen felül Gates egy globális megfigyelő hálózatot akar létrehozni, amely nyomon követi mindazokat, akik kapcsolatba kerültek a Covid-19-szel (14) .


Testek összekapcsolása a mesterséges intelligenciával


 

A Big Tech és a Big Pharma mindannyiunkat össze akar kapcsolni olyan globális hálózatokkal, amelyek a nap 24 órájában képesek megfigyelni minket, és ... eldöntik, hogy szabadon mozoghatunk-e vagy sem. Ezt szem előtt tartva egy 2015-ös találmány igen csak érdekes lesz.

2015-ben Richard Rothschild feltalálta a „Módszer a COVID-19 tesztelésére”. A módszer abból áll, hogy személyes egészségügyi adatainkat elküldjük a felhőbe, amelyet a Big Tech irányít. (14A)

Richard Rothschild nem orvos, hanem ügyvéd. Miért akar egy ügyvéd létrehozni egy módszert a vírusok felderítésére? A választ úgy találjuk meg, hogy megnézzük másik találmányát. Kidolgozott egy rendszert, ahol az embereket megfigyelik, hogy részletes információkat gyűjtsenek arcukról, testükről, mozdulataikról stb.

Ezeket a videó adatokat ezután más személyes adatokkal egyesítik, és elküldik a felhőbe, ahol a mesterséges intelligenciához kapcsolódnak.

Ha minden személyes orvosi adatunk már a „felhőben van”, a hatóságok felhasználhatják őket megfigyelésre és az ellenőrzésünkre.


A terv: oltsa be az emberiséget DNS-módosító vakcinával


 

A híres oknyomozó újságíró, Anthony Patch évek óta kutatott a világ ellenőrzésének terveiről, létrehozott járványok és kötelező oltások után. Egy 2014-es interjú során ez a kutató a következőket jósolta:

- Felszabadítanak egy ember által készített koronavírust. Ennek eredményeként az emberek oltást követelnek a védelmük érdekében. Ez a vakcina egy harmadik DNS-törzset ad hozzá egy személy testéhez, lényegében hibriddé téve őket. Miután az embernek beadták, szinte azonnal átalakul a DNS-e. Ez a genetikai változás arra készteti az embereket, hogy elveszítsék a gondolkodás képességét, anélkül, hogy tudatában lennének ennek. Így könnyebben irányíthatók, hogy az elit rabszolgáivá váljanak.

Természetesen ez őrülten hangzik, és valóban őrületes. Mégis tisztában kell lennünk azzal, hogy ez a hivatásos nyomozó nem bolond. Évek óta kutat, és ezt fedezte fel az évek során.


Vigyáznunk kell arra, hogy ne utasítsuk el a megalapozott ismereteket, több éves kutatás alapján, pusztán azért, mert saját ismereteink hiányosak e témákban.


20 éves kutatás szerint: a vakcina megváltoztatja a DNS-ét


 

Doktor Carrie Madej irányított két klinikát Grúziában és tanulmányozta a DNS-t és a vakcinákat az elmúlt húsz évben. Sürgősen egy videót készített, (magyarul) amelyben figyelmeztet, hogy terv van arra, hogy az emberiségnek nagyon veszélyes oltásokat adjanak be a Covid-19-re. Ezen új vakcinák célja kettős lesz:

1) programozza át a DNS-ét, és könnyebben ellenőrizhető hibridekké tegyen bennünket.
2) csatlakoztasson minket a mesterséges intelligenciához egy digitális oltóanyag-azonosítón keresztül, amely szintén egy teljesen új irányítást nyit meg.

Ez az orvosi szakértő azt mondja, hogy többször is megfigyelte, hogy a betegségek hogyan terjedtek a lakosságra a repülőgépeken. Biztonsági okok miatt nem tud erről több részletet megosztani a nyilvánosság előtt.

Nézze meg ezt a kritikus dokumentumfilmet a következő oltások veszélyeiről:


Szervezett járványok révén elnéptelenedik a Föld


Dr. John Coleman a CIA hírszerzési tisztje volt, aki könyvet írt „A 300 fős bizottság” címmel. Ebben elmagyarázza, hogy a titkos társaságok hogyan manipulálják a kormányokat, az egészségügyet, az élelmiszeripart, a médiát és így tovább. Ez a könyv megtalálható a CIA honlapján. (15)

A kormányokat és a médiát ellenőrző számos titkos társaság egyik elsődleges célja a föld elnéptelenítése.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Coleman a következőket mondja stratégiájukról:

"Korlátozott háborúk és a halálos kimenetelű, gyorsan ható betegségek szervezett járványai révén 2050-ig legalább 4 milliárd haszontalan életet kell megszüntetni ."

Dr. John Coleman, a CIA hírszerzési tisztje


Az emberiség fenntartása 500 000 000 alatt


 

1980-ban gránit emlékmű épült Georgia-ban, az úgynevezett Guidestones. Tíz iránymutatás van felírva a kőlapokra, nyolc modern nyelven, és egy üzenet a szerkezet tetején négy rövidebb ősi nyelvű írással. Az első irányelv a következőképpen szól:

1. Tartsd 500.000.000 alatt az emberiséget a természettel való állandó egyensúlyban.

Dr. Coleman, a CIA tisztviselője elárulta, hogy az emberiség „fenntartásának” egyik módszere a „végzetes, gyorsan ható betegségek szervezett járványainak kiváltása”.


Vakcinák használata az emberiség csökkentése érdekében


Egy TED beszélgetés során Bill Gates megemlítette ezt a célt, amikor szó szerint azt mondta, hogy új oltásokkal 10–15% -kal csökkenthető a világ népessége! (16)

'Most 6,7 milliárd ember él a földön, és hamarosan 9 milliárd lesz. Ezt a számot azonban tíz-tizenöt százalékkal csökkenthetjük, ha jó munkát végezünk új oltásokkal, egészségügyi ellátással és fogamzásgátlóval ”.

Bill Gates, oltáskereskedő


Covid-19 vakcina a populáció ellenőrzésére?


Mike Adams élelmiszer-tudós, a Food Forensics című népszerű tudományos könyv szerzője és az ISO akkreditált CWC Labs alapítója. Évekkel ezelőtt a következőket mondta:

Mérnöki biofegyvert engednek szabadon a népességközpontokban. Felhívást fognak tenni, hogy az oltóipar hatalmas állami finanszírozást kapjon egy oltás előállítására. Csodálatos módon rekord idő alatt kifejlesztenek vakcinákat. Mindenkinek be kell állnia a sorba, és be kell vennie ezt az oltóanyagot.

Valójában egy mesterségesen gyártott biofegyver szabadon bocsátása következik, ezt követi az oltóanyag-megbízás, az állami oltásipar hatalmas állami finanszírozása és a vakcina, amelyet rekord idő alatt fejlesztenek ki.

Üzenete további része az, hogy ez az oltóanyag néhány év alatt lassan elkezd milliókat - ha nem milliárdokat - ölni. Ez egy kill-switch vakcina lesz, amelynek célja a világ népességének csökkentése.


ÖSSZEFOGLALÁS: megtervezték-e a járványt?


A világ számos orvosa világszerte globális bűncselekménynek nevezi a világjárványt, a világ diktatúráját, egészségügyi mentséggel.

A COVID-19 előtti években az egész világ hirtelen megkezdte a PCR-tesztkészletek százmillióinak terjesztését a COVID-19 számára.

2013-ban egy kutató azt jósolta, hogy egy koronavírusú globális járvány 2020-ban fog bekövetkezni. Ezt az úgynevezett „összeesküvés-elméletet” személyes vizsgálatai alapján tudja.

2017-ben Anthony Fauci garantálta a fertőző betegség meglepetésszerű kitörését a Trump-kormányzás első ciklusában.

Közvetlenül a globális koronavírus-járvány előtt Bill Gates globális koronavírus-járványos gyakorlatot szervezett: Event201.

Nem sokkal a kitörés előtt a Globális Felkészültségi Monitoring Testület azt mondta a világnak, hogy álljon készen a koronavírus-járványra.

2018-ban a Betegségmodellezési Intézet globális influenzavírus-járványt jelentett be, amely Kínából származik Wuhan területéről.

2018 Bill és Melinda Gates bejelentette, hogy a következő években egy globálisan tervezett vírus járvány lesz.

A SARS-CoV-2 koronavírust a wuhani Bio Safety Lab 4-es szintű laboratórium hozhatta létre, amely dollármilliókat kapott Anthony Faucitól.


Az egyes filmek nagyon részletesen ábrázolták a koronavírus-járványt, sőt a hidroxi-klorokint is megemlítik gyógymódként.

Az  Európai Unió által készített képregény világszerte terjedő vírust ábrázol. A válságot totalitárius orvosi zsarnokság végrehajtásával oldják meg.

A 2012-es nyári olimpia során a koronavírus járványa nyilvános bemutatója.

Harry Vox oknyomozó újságíró 2014-ben azt jósolta, hogy globális járvány alakul ki, így az „uralkodó osztály” magasabb szintű autoriter ellenőrzést hajthat végre.

Anthony Patch oknyomozó újságíró egy ember által létrehozott vírus globális járványát jósolta, amelyet arra használnak, hogy egy DNS-módosító oltást kényszerítsen az emberiségre.

Dr. Carrie Madej évtizedeken át tanulmányozta a DNS-t és a vakcinákat, és elmondása szerint a terv a COVID-19 vakcina felhasználása a transzhumanizmus folyamatának elindítására: az emberi DNS átprogramozása.

A CIA tisztje, Dr. John Coleman titkos társaságokat tanulmányozott, és azt állítja, hogy céljuk a föld halálos kimenetelű elnéptelenítése, gyorsan ható betegségek szervezett járványai révén.

Georgia államban 1980-ban hatalmas emlékművet állítottak fel, tíz iránymutatással az emberiség számára, nyolc nyelven. A „tízparancsolat” közül az első az, hogy az emberiséget félmilliárd emberre kell csökkenteni.

Bill Gates egy TED-beszélgetés során elmondta, hogy új oltásokkal 10-15% -kal csökkenthető a világ népessége.

Mike Adams, az egészségügyőr, évekkel ezelőtt megjósolta, mit látunk most: egy tervezett biofegyver szabadon bocsátását, majd oltási megbízást, az oltóipar hatalmas állami finanszírozását és egy rekord idő alatt kifejlesztett oltást.

2010-ben a Rockefeller Alapítvány közzétette a „Forgatókönyv a jövőre ...” című dokumentumot, amelyben leírják egy elkövetkező globális járványt, amelynek az emberek feletti autoritárius ellenőrzés végrehajtását kell eredményeznie, amely a pandémiát követően fokozódik.

2020-ban a Rockefeller Alapítvány kézikönyvet tesz közzé az irányítás e világának létrehozásáról, lépésről lépésre. Azt mondják, hogy az élet nem térhet vissza a normális kerékvágásba, amíg az autoriter kormányok fentről lefelé történő irányításával a világ nem záródik le.

Valóban látjuk, hogy Bill Gates és sokan mások világszerte azonnal példátlan módon ragadják meg az irányítást az oltóanyag-azonosítók, az emberekbe beültetett mikrochipek betartatásával, az arcmaszkok viselésével, a társadalmi elhatárolódással, a kényszerített bezárásokkal, a szélsőséges érintkezés nyomon követésével, stb.

Ennek a fentről lefelé irányuló ellenőrzésnek része az orvosok, tudósok vagy más szakértők minden egyes megnyilvánulásának rendkívüli cenzúrázása, akik kritizálják a történteket.

 


Minden jóslat nem sokkal azelőtt történt, hogy megtörtént volna


 

Ne feledje, hogy ennek a járványnak minden előrejelzését néhány évvel vagy akár hónappal azelőtt jelentették be, hogy bekövetkezett volna. Az a tény, hogy egy ilyen történelmileg egyedülálló eseményt nagyon részletesen megjósoltak - filmek, műsorok, nyomozók, orvosok, azok, akik finanszírozzák ezeket a vírusokat fejlesztő laboratóriumokat, akik milliárdokat keresnek ezekből a járványokból, akik teljesen új szintet akarnak létrehozni az irányítást a világunkban stb. - azt mutatja, hogy ezt megtervezték.


Vannak-e arra utaló jelek, hogy manipulálják a járványt ?


 

Eddig megvizsgáltuk a jeleket arra vonatkozóan, hogy a pandémiát előzetesen megtervezték. Ha valóban hangszerelt, akkor ennek a világjárvány idején is nyilvánvalónak kell lennie. A tervezett járvány egyben ellenőrzött járvány is. Valóban megfigyeljük, hogy a világjárványt manipulálják? Teljesen. A StopWorldControl.com többi bejegyzése elárulja, hogy agresszíven cenzúrázzák-e szó szerint a média propagandájától eltérő minden orvosi, tudományos, kormányzati, oktatási és újságírói hangot.

Az emberiség történetében még soha nem volt ilyen globális cenzúra az orvosok és a tisztelt tudósok számára szerte a világon.

Emellett példátlan módon világszerte tapasztalható csalások száma hasra ütött számokkal. Szó szerint minden apró információ hamis. Az orvosi személyzet szerte a világon elismerte, hogy nagy nyomás nehezedik rájuk, hogy minden egyes beteget covid páciensnek nyilvánítsanak, és minden halált - függetlenül az okától - covid halálként vegyenek nyilvántartásba.

Ennek a felháborító állításnak a bizonyítékai a világ történelmének legnagyobb csalásának ezen megdöbbentő leleplezésében láthatók.


Ki áll a világ irányításának terve mögött ?


 

Olyan emberek csoportjáról beszéltünk, akiket „globalistáknak” hívnak. Tehát kik ezek a „globalisták”? Gazdag, befolyásos emberek a világ minden tájáról, akik egy globális kormány létrehozását tervezik. Ez lehetővé teszi számukra, hogy ellenőrizzék a bolygó minden emberét. Stratégiájuk az, hogy társadalmaink minden területét uralják: az egészségügyet, az élelmiszeripart, a médiát, a kormányokat, a vallást és mindent.

A teljes világuralom számos hatalmas vezető ördögi vágya volt a világtörténelem során. Gondoljunk csak Róma, Nagy-Britannia, a perzsák, az oroszok stb.

Ez a perverz szenvedély nem hagyta el az emberiség romlott szívét, de a cél elérésének eszközei megváltoztak. Ahelyett, hogy tankokkal és páncéltörő rakétavető fegyverrel támadnák meg a nemzeteket, most a félelem erejével rabszolgává teszik az emberiséget. Amint elegendő pánikot kelthetnek, bemutathatják a „megoldást”. Ez a megoldás azonban azt jelenti, hogy megszüntetjük szabadságukat és alávetjük őket az irányításunknak.

A globalizmus fő szereplői az Egyesült Nemzetek Szervezete, a Világgazdasági Fórum, az Egészségügyi Világszervezet, az Európai Unió, a Nemzetközi Valutaalap, a Világbank, és különösen a sok magánbank, amelyek alapvetően már a világot irányítják. Ezek a látható entitások azonban csak egy homlokzat, hogy elrejtsék a valódi hatalmakat, amelyek több „Titkos Társaság”. E globalisták közül sokan nemrégiben egy svájci Davos nevű kisvárosban gyűltek össze, ahol kifejezték, hogy a pandémiát miként fogják felhasználni terveik megvalósításához. Íme néhány nyilatkozatuk: (18 )

Most van itt a történelmi pillanat, nemcsak a vírus elleni harc, hanem a RENDSZER ALAKÍTÁSA érdekében.
A világjárvány lehetőséget kínál a világunk visszaállítására.
A világnak közösen és gyorsan kell cselekednie társadalmaink és gazdaságaink minden szempontjának újra-megújítása érdekében, az oktatástól a társadalmi kapcsolatokig és a munkakörülményekig.
MINDEN ORSZÁGNAK - az Egyesült Államoktól Kínáig - részt kell vennie, és minden iparágat - az olajtól és a gáztól a technológiáig - át kell alakítani. "
Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítója

A Világgazdasági Fórum létrehozott egy „forgatókönyvet” az összes céljukkal. Rajta a következő három „projektet” láthatjuk : Covid19, majd a globális kormányzás és az internetes kormányzás.


A COVID-19 egy kritikus projekt, amely megnyitja az utat a következő lépés előtt: A GLOBÁLIS KORMÁNYZÁS. A közeljövőben az internet teljes cenzúrájának létrehozását tervezik:

INTERNETKORMÁNYZÁS


Senki sem akarja ezeket a szervezeteket


A földön egyetlen ember sem szavazta meg, hogy ezek a szervezetek még létezzenek, nem is beszélve arról, hogy teljes mértékben irányítsák életünket, családjainkat, közösségeinket, munkahelyeinket, egészségünket, iparunkat stb. Mégis „világvezetőinkként” mutatják be magukat, akik tervezik az egész jövőnket.

Az Egészségügyi Világszervezet az egészségünk főnökének tekintette magát, anélkül, hogy bárki közülünk választotta volna őket.

Zsarnokságot alkalmaznak a mainstream médiában és a közösségi médiában, ahol az orvosi vagy tudományos szakértelem kifejezése nem megengedett, kivéve, ha ez összhangban van a „Világ” szervezet irányelveivel.

Orvosok és tudósok tízezreit cenzúrázták a világ minden táján, a Facebook, a Youtube és a Twitter. Miért? Mivel ezek a közösségi média óriások kijelentik, hogy CSAK az Egészségügyi Világszervezet állítása igaz. Ez egyértelmű példa a világ zsarnokságára a globalisták részéről. Beépítik saját „világ” intézményeiket - amelyek nulla tekintéllyel rendelkeznek bármelyikünk felett -, de egyszerűen azért, mert „világ” vezetőnek hívják magukat, tekintélyt vállalnak az egész emberiség felett.


Az emberiség egészének alá kell vetnie magát az Egészségügyi Világszervezetnek anélkül, hogy valaha is kikérték volna a véleményünket vagy akár konzultáltak volna más orvosi szakértőkkel. Valójában minden orvosszakértőt cenzúráznak, akik ellenszegülnek a döntéseik ellen.

Ez az orvosi szabadság teljes elvesztését, a szólásszabadság elvesztését, az igaz tudomány elvesztését, a valódi újságírás elvesztését és a diktatúrák bevezetését jelenti olyan szervezetek által, amelyekre senki sem szavazott, olyan személyek vezetésével, akiket senki sem akart, és mégis egyszerűen magukévá tették világunkat.

Ők a nagy, kövér, beképzelt zsarnokok a játszótéren, akik mindenki felett főnököt játszanak.


Az Egészségügyi Világszervezetet egy terrorista irányítja


 

Az Egészségügyi Világszervezet vezetője egy erőszakos forradalmi kommunista párt vezetője volt Etiópiában, a Tigray People Liberation Front. (19) A belbiztonsági minisztérium egyértelműen kimondja:


„A TPLF erőszakos tevékenységei alapján a Tier III terrorszervezetnek minősül…”


Gondolja ezt végig: az Egészségügyi Világszervezetet irányító férfi szó szerint kommunista terrorista, aki részt vett a kommunizmus Etiópiára való rákényszerítésében. Ugyanez az ember most az egész világot zaklatja, elmondja mindannyiunknak, mit tehetünk és mit nem, cenzúrázva minden más szakember véleményét, vak engedelmességet követelve az egész emberiségtől, miközben az oltásra felhatalmazásokat írt elő egy pénzügyi szponzor: Bill Gates.

Mostantól kezdve ebben a világban akarsz élni?


Egyre több járvány, amíg az emberiség alább nem adja


 

Ezek a globalisták még nagyobb szenvedéssel fenyegetik az emberiséget, ha nem vetjük alá magunkat teljes ellenőrzésüknek. Károly herceg nemrég csatlakozott a globalistákhoz, és nyilvánosan kijelentette:

Egyre több járvány lesz, ha most nem hajtjuk végre a „nagy visszaállítást”. (18)

Bill Gates ezt már „pandémiának nevezi ”, és „második és harmadik pandémiáról” beszél . Az a nyomozó, aki még 2013-ban azt jósolta, hogy 2020-ban koronavírus-járvány fog bekövetkezni, majd zavargások követik, elmondta, hogy a terv az, hogy 2020 és 2030 között járványsorozatokat hozzanak létre.

Ez az évtized választott időkeret arra, hogy a világot egy nagy börtönné változtassa.

A globalisták annyi járványt terveznek előidézni, amennyi csak szükséges, annak érdekében, hogy megtörjék az emberiség gerincét, amíg mindenki nem engedi át magát a globális irányításának. A vakcinák kötelezővé tétele kulcsfontosságú a tervükben, mert az oltások összekapcsolnak minket a globális ellenőrzési rendszerekkel. Csak az oltottak képesek szabadon mozogni.

Kezdi megérteni, hogy miért hívja több mint 700 orvos Németországból, 600 orvos Spanyolországból, orvosok ezrei az Egyesült Államokból és még sokan mások a világ minden tájáról "globális" bűncselekménynek?


A katolikus egyház vezetői figyelmeztetik az emberiséget


Egy érsek és a római katolikus egyház több bíborosa levelet írt az emberiségnek, hogy a COVID-19 leple alatt globális zsarnokságra figyelmeztessen minket. Ez a kivonat ebből a történelmi üzenetből, amelyet sok nyelvre lefordítottak és elküldtek a vezetőknek az egész világon. (20)

A járvány előfordulásának a halálozások számához kapcsolódó hivatalos adatai alapján okunk van azt hinni, hogy vannak olyan hatalmak, akik érdekeltek abban, hogy pánikot keltsenek a világ lakossága körében azzal a kizárólagos céllal, hogy véglegesen elfogadják az elfogadhatatlan formákat az emberek irányítása és mozgásuk nyomon követése. Ezeknek az illiberális intézkedéseknek a bevezetése zavaró előzmény a minden kormányzáson kívül eső világkormány megvalósításához.

Van remény? Mit tehetünk?


Van remény a jövőnkre, vagy átadjuk magunkat e gonosz megamilliárdosok irgalmatlan kezére, akik el akarják népteleníteni a földet, és meg akarják ragadni az emberiség teljes irányítását?

Igen, van remény. A jövő fényesebb, mint azt el tudnánk képzelni!

Ez nem végzet és komor forgatókönyv, hanem ébresztő felhívás az emberiség számára, hogy hagyjon fel a maffia-média és a perverz politikusok vakon követésével, és a szabadság jövőjévé váljon. Meghívlak benneteket, hogy csatlakozzatok a globális szabadságharcosok egyedülálló és történelmi mozgalmához, akik az emberiséget a remény, a helyreállítás és a nagyobb szabadság új korszakába vezetik, mint amit valaha is tudtunk.

Amellett, hogy megosztja a családjával és barátaival, határozottan arra biztatom, hogy tegyen egy lépést tovább, és váljon valóban világ megváltójává. Ossza meg ezt a weboldalt azokkal, akik befolyásolják társadalmunkat. Nem mindegyik korrupt. Sok vezetőt egyszerűen megtévesztenek, mert arra képezték őket, hogy soha ne kérdőjelezzék meg a vezetőik állításait. Rajtunk áll a tájékoztatás.

 


Támogassa a szabadságharcot


 

Helló, a nevem David Sorensen, A StopWorldControl.com szerzője vagyok. Ezt az egész emberiség számára ingyenes forrásként ajánlom fel, hogy megvédjük szabadságunkat és jövőnket.

Miután kommunikációs mesterképzéssel rendelkeztem, úgy döntöttem, hogy otthagyom a nagy pénzeket, hogy képességeimmel szolgáljam a világot.

Elkeseredett segítségkiáltások a világ minden tájáról elárasztják a postaládámat. Kínából, Szlovákiából, a Közel-Keletről, Dél-Amerikából stb. Ezek az emberek látják, hogyan veszik el tőlük az életüket, és a zsarnokságot a korrupt kormányok szabadítják rájuk, támogatva azokat a médiákat, amelyek tulajdonosai a billió milliárdos bűnözők.

Az emberiség ördögi szorításának megtörésének kulcsa az IGAZSÁG. Ezért szeretnék válaszolni a segélykiáltásokra, és lefordítani a weboldalt a lehető legtöbb nyelvre, hogy tájékoztassam az emberiséget.

Együtt segíthetünk megvédeni az emberiséget az erőteljes őrülettől, és megteremthetjük a szabadság és a boldogság világát.


 

Hivatkozások

1: Információs orvosok német csoportja

2: Az Igazságért Orvosok spanyol csoportja

2A: Orvosok Világszövetsége

2B: EU képregénye világméretű járványt ábrázol

2C: Dokumentum plandémia

2D: Richard Rothschild szabadalmaztatott módszer a COVID-19 tesztelésére

2E: R. Rothshild találmányai

3: Fauci garantálja a következő két év kitörését.

4: Bill Gates világméretű járványt jelentett be

5: Melinda Gates szerint a bölcsészettudományok legnagyobb veszélye a tervezett vírus

6: A 2013-as dal szövege, amely megjósolta a koronavírus-járványt 2020-ban

7: Harry Vox megjósolta a globális járványt

8: Robin de Ruiter megjósolta a bezárásokat

9: A leírt globális világjárvány forgatókönyve

10: Andrew Cuomo Bill Clintonnal beszél az autoriter ellenőrzésről

11: Bill Gates digitális igazolványról beszél az emberek ellenőrzésére

12: Az oltások összekapcsolása digitális azonosítóval

13: Gates szabadalmaztatta a technológiát, hogy bárhol felkutassa a testet

14: Gates globális felügyeleti rendszert akar

14A: Richard A Rothschild találmányai

15: Töltse le a CIA-tiszt, Coleman könyvét

16: Gates a világ népességének oltásokkal történő csökkentéséről beszél

17: Az EU, az USA, Kína stb. 2017-ben és 2018-ban több tízmillió Covid-19 tesztet exportált

18: DAVOS és a globalisták összejövetele

19: Az Egészségügyi Világszervezet vezetője az erőszakos terrorista csoport tagja

20: Érsek és bíborosok levele az emberiségnek

21: Bill Gates digitális oltási azonosítókon dolgozik

 

https://besthirdetes.hu/tudasfa/itt-a-bizonyitek-arra-hogy-a-covid-19-jarvanyt-szandekosan-terveztek.html