2023. június 6., kedd

A „véres” igazság a laboratóriumban termesztett húsról

 

– Miközben a hamisított húsipart a világ élelmezésének környezetbarát és fenntartható módjaként hirdetik, az igazi szándék az, hogy újrateremtsék azt a fajta globális ellenőrzést, amelyet a Monsanto és mások a szabadalmaztatott GMO vetőmagvak kifejlesztése révén elértek.
– A University of California, Davis (UC Davis) kutatói arra figyelmeztetnek, hogy a laboratóriumban termesztett húsnak jelentős környezeti árnyoldalai vannak. A „bölcsőtől a kapuig életciklus” elemzésük szerint a laboratóriumi termesztésű húsipar akár 25-ször több CO2-t termel a hagyományos állattenyésztésnél, ami megsemmisíti azt az ideológiai alapot, amelyre az egész műhúsipar épül.
– A tenyésztett hús minden kilója 246 kg és 1508 kg közötti CO2-kibocsátást eredményez, így a tenyésztett hús éghajlati hatása négy-huszonötször nagyobb, mint a hagyományos marhahúsé.
– Jelenleg a legtöbb tenyésztett húst előállító vállalat még mindig magzati szarvasmarha-szérumot (FBS) használ növekedési táptalajként, amelyet meg nem született, anyaméhből elevenen kivágott borjakból nyernek, és még élve lecsapolják a vérüket. Ezért a legtöbb állítás, miszerint a tenyésztett hús állatmentes vagy állatkínzástól mentes, hamis.
– A Mission Barns tenyésztett húsból, sejtkultúrás sertészsírból és borsófehérje keverékéből készülő szalonna- és fasírt-utánzatot fejleszt. A sertéseket, amelyekből a sejtmintákat vették, kezelték-e mRNS „vakcinával”, és ha igen, biztonságos a tenyésztett sertéshús és sertészsír fogyasztása?

Végül is a laboratóriumban előállított húsok károsabbak a környezetre, mint az állatok, és kétségtelenül rontják az emberi egészséget, akárcsak a GMO-gabonák.
(…)
Mellékhatás-főhatás, jön az minden csatornán. CO2vid-19-től kezdve a hamis húsig minden, de minden alapjaiban hamis, melyeket a beteges világelit bebeszél, befecskendez, megetet az emberek tömegeivel; és persze undorító borzalom:

https://childrenshealthdefense.org/defender/bloody-truth-lab-grown-meat-cola/?utm_source=luminate&utm_medium=email&utm_campaign=defender&utm_id=20230606

Így bánnak az oltáskárosultakkal

Gátrobbantás háborús bűncselekmény. Az ukránoknak ezt is elnézik? Orosz ellenőrzés alatt álló vízierőművet lőtt rakétával az ukrán hadsereg

 

Henicseszk, 2023. június 6. kedd (MB)

Az ukrán fasiszta hadsereg keddre virradóra rakétatámadást intézett az orosz ellenőrzés alatt álló Novaja Kahovka-i vízi erőmű ellen. A robbanófejek szétszakították a gátat, szabad utat engedve a Dnyepr folyónak – jelentette a Magyar Békekör tudósítója a helyi hatóságok közlése alapján.

A támadást feltehetően Olha többszörös kilövő rakétarendszerekkel hajtották végre. A lövedékek megsemmisítették a gát hidraulikus szelepjeit, és ellenőrizetlen vízfolyást váltottak ki.

Noha Novaja Kahovkát és a környező településeket nem fenyegeti veszély, a tanyákon élőket ki kellett telepíteni, mert a víz mindent elsöpört az útjából, és kritikus szintre duzzadt. Most megpróbálják ideiglenes gáttal feltartóztatni a Dnyepr vizét, egyszersmind menteni a menthetőt.

Hírek szerint nem fenyegeti veszély az ugyancsak orosz ellenőrzés alatt álló zaporozsjei atomerőművet sem.

A Szovjetunió idejében, 1956-ban épült erőmű a Krím-félsziget vízellátó rendszerének egyik fontos eleme. Mint ismeretes, a Krím 2014 óta ismét Oroszország része.

Kijev tagadja, hogy köze volna a vízi erőmű elpusztításához, pedig már több. mint egy éve megigérte.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Kijev 2022 óta készült a kahovkai gát felrobbantására – Washington Post

New York, Kijev, Moszkva, 2023. június 7. szerda (MB

A kijevi katonai vezetés már tavaly decemberben hangoztatta tervét, hogy felrobbantja a kahovkai duzzasztó művet, és HIMARS hordozó rakétákkal próbacsapásokat is végrehajtott a gát egyik zsilipjére – jelentette a Magyar Békekör tudósítója a Washington Post 2022. december 29-i számában megjelent közlés alapján.

A lap így írt: „Andrij Kovalcsuk vezérőrnagy, az ukrán déli erők műveleti parancsoksága vezetőjének elmondása szerint az ukránok még próbacsapást is végrehajtottak egy HIMARS hordozórakétával a Nova Kahovka gát egyik zsilipjére, három lyukat vésve a fémbe, hogy megnézzék, fel lehet-e emelni a Dnyeper vizszintjét annyira, hogy megakadályozzák az orosz átkelést, de a közeli falvakat ne árassza el a víz. A teszt sikeres volt, mondta Kovalcsuk, de a lépés az utolsó lehetőség maradt.”

Vaszilij Nebenzija, Oroszország állandó ENSZ képviselője már 2022. októberben hivatalos körlevélben hívta fel a Biztonsági Tanács figyelmét a kahovkai vízi erőmű elpusztítására vonatkozó kijevi tervekre.

„Sajnáljuk, hogy a főtitkárhoz intézett felhívásunkat figyelmen kívül hagyták, és semmit sem tettek ennek a szörnyű bűnnek a megelőzéséért” – mondta.

Az orosz nyomozó hatóság terrortámadás vádjával indított vizsgálatot a kahovkai gát felrobbantásának ügyében. Dmitrij Peszkov Kreml-szóvivő előre megfontolt ukrán szabotázs akciónak minősítette a bűntettet. Maria Zaharova külügyi szóvivő az Iszlám Állam módszereihez hasonlította a kijevi terrorakciót.

Az árvíz katasztrofális következményekkel jár a régió lakosainak tízezreire nézve, a környezeti kárt pedig még nem lehet felmérni – mondta Zaharova.+++

Kiadta: Magyar Békekör

 

A térkép a kahovkai gát helyszínét ábrázolja a Dnyeperen, és a Krím-félsziget vízellátását biztosító csatorna nyomvonalát.

22. Trianon felvonulás Igazságot Magyarországnak!

Cél az értékmegőrzés

Mi a haza?