2021. szeptember 10., péntek

Kubinyi Tamás: COVID-kiáltvány

Forrás:
http://www.kubinyitamas.hu/

Az elektromobilitás meséje

Nem elektromos autóba akarnak bennünket átültetni, hanem az autót magát, mint az individuális közlekedés, a személyes szabadság gyakorlásának az eszközét elvenni tőlünk. Az autó egy civilizációs vívmány. El akarják venni tőlünk

Dr. Bryan Ardis: A Covid-19 vakcina veszélyei című jelentés

Fedezze fel, hogy miről nem számol be az MSM.

Ez a jelentés olyan értékes, hogy a teljes jelentést és a kutatás oldalainak teljes terjedelmét mellékeltük, hogy Ön is átnézhesse és meghozhassa saját döntéseit. Túl hosszú ahhoz, hogy egy e-mailben elküldjük, ezért kérjük, kattintson az alábbi linkre a PDF letöltéséhez.
Ígérjük, hogy nem használjuk fel az adatait másra, minthogy megadjuk Önnek a kívánt információkat!

A Covid-19 vakcina veszélyei Dr. Bryan Ardis által készített jelentés

TÖLTSE LE A PDF-ET

Covid 19 betegségmegelőzési koktél - Vitaminpótlásra vonatkozó ajánlások TÖLTSE LE A PDF-et

Oltási felelősségvállalási nyilatkozat nyomtatvány az oltást megkövetelő iskolák, szervezetek vagy munkáltatók számára TÖLTSE KI A FORMANYOMTATVÁNY LETÖLTÉS

Ha Ön vagy egy ismerőse megbetegedett vagy az intenzív osztályon fekszik a covid vagy a variánsok miatt, a következőket feltétlenül tudnia kell

Keresse fel a https://myfreedoctor.com/the-free-doctor-team weboldalt, ahol az orvosok segítenek Önnek ingyenesen hozzájutni a szükséges receptekhez a korai kezeléshez.

02:40 perc Dr. Ardis szerint a Remdesivirt ugyanúgy használják, mint ahogyan Németországban a gázkamrákat használták az emberek elpusztítására. A továbbiakban azt mondja, hogy
A Remdesivirt arra használták, hogy azt a látszatot keltsék, mintha az emberek a kovidózisban haltak volna meg, miközben valójában a Remdesivir halálos hatása miatt haltak meg.

09:33 perc Ha van egy szerettük, aki kórházban van, legyenek tisztában a vancomycin hozzáadásának veszélyeivel.

Ha szeretted az intenzív osztályon van https://myfreedoctor.com/the-free-doctor-team legyenek ügyvédek készenlétben, hogy kapcsolatba lépjenek a kórházzal, és megfenyegessék őket, hogy más kezelésekre helyezzék szerettedet.

Mi a fenéért kapott Robert David Steele olyan veszélyes gyógyszert, mint a Remdesivir?!

Joe Oltmann

Éppen most beszélgettem egy barátommal, aki pár hete Robert David Steele-lel volt, aki vele turnézott, és próbálta kihozni a kórházból...

A következőket kell tudni. RDS-t Remdesivirre tették. A Remdesivir közel 50%-os halálozási arányt mutat. Ha ezt kombináljuk azzal, hogy lélegeztetőgépen van, akkor a halálozás esélye 80-90%-ra emelkedik.

Ez a gyógyszer embereket öl.

Az NIH tanulmánya erről a gyógyszerről az Ebola kezelésében mutatja a magas halálozási arányt, mégis erőltetik, és figyelmen kívül hagyják a szteroidok, az ivermektin és a HCQ mögötti tudományt. Nem voltak hajlandók adni neki ezt a koktélt, és ez az életébe került.

Ha nem hiszed, hogy van valami gonosz és baljóslatú a kormányunkban és a vágyukban, hogy rabszolgákká tegyenek minket, vagy megöljenek minket, akkor nem vagy túl okos, vagy nem figyelsz.

Imádkozzatok, álljatok ki, és akadályozzátok meg, hogy elpusztítsák országunkat és világunkat.

http://stateofthenation.co/?p=81646.

Kérjük, ossza meg ezeket az információkat életmentés érdekében

https://pokolafoldon.hu/pandemia/dr-bryan-ardis-a-covid-19-vakcina-veszelyei-cimu-jelentes

Transzhumanizmus

A kongresszusi képviselők és munkatársaik mentesülnek Biden Vax mandátuma alól

 

Joe Biden elnök új, szövetségi alkalmazottakra vonatkozó oltási kötelezettségei nem vonatkoznak a kongresszusi tagokra, illetve a kongresszusnak vagy a szövetségi bírósági rendszernek dolgozókra.

Biden csütörtökön két rendeletet adott ki, amelyekben a COVID elleni védőoltást írja elő a szövetségi alkalmazottak és a szövetségi kormányzatnak dolgozó vállalkozók számára. Felkérte továbbá a munkaügyi minisztériumot, hogy sürgősségi rendelettel kötelezze a 100-nál több alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásokat, hogy biztosítsák dolgozóik heti rendszerességgel történő beoltását vagy vizsgálatát.

Biden szövetségi dolgozókra vonatkozó rendelete azonban a végrehajtó hatalom alkalmazottaira vonatkozik. A képviselőház és a szenátus a különálló törvényhozási ághoz, a bíróságok pedig a szövetségi kormány igazságszolgáltatási ágához tartoznak.

Biden a Fehér Ház honlapján közzétett COVID cselekvési terve - "Kiút a pandémiából" - világossá teszi a vakcinamegbízás hatását.

A terv szerint: "Az elnök júliusi bejelentésére építve, miszerint megerősíti az oltatlan szövetségi alkalmazottakra vonatkozó biztonsági követelményeket, az elnök végrehajtási rendeletet írt alá, hogy ezeket az intézkedéseket egy lépéssel továbbvigye, és a végrehajtó hatalmi ág valamennyi szövetségi alkalmazottját kötelezze a védőoltásra".

"Az elnök egy olyan végrehajtási rendeletet is aláírt, amely elrendeli, hogy ezt az előírást terjesszék ki a szövetségi kormánnyal üzleti kapcsolatban álló vállalkozók alkalmazottaira is" - folytatódik a tervezet.

"Ennek részeként a Védelmi Minisztérium, a Veteránügyi Minisztérium, az Indiai Egészségügyi Szolgálat és a Nemzeti Egészségügyi Intézet befejezi a korábban bejelentett, 2,5 millió emberre kiterjedő oltási követelményeik végrehajtását."

 

A The New York Times csütörtökön a Fehér Ház tisztviselőire hivatkozva arról számolt be, hogy a rendelet nem vonatkozik azokra, akik a kongresszusnak vagy a szövetségi bíróságoknak dolgoznak.

Nancy Pelosi házelnök április 29-i sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a képviselőház nem követelheti meg a tagoktól az oltást. Biden bejelentését követően az említett megjegyzésekről készült videofelvételek újból figyelmet kaptak az interneten.

"Szóval a helyzet a következő. Nem követelhetjük meg, hogy valaki beoltassa magát. Ezt egyszerűen nem tehetjük meg. A magánélethez tartozik, hogy ki az és ki nem" - mondta Pelosi.

"Nem mehetek a kapitóliumi orvoshoz, és nem mondhatom azt, hogy 'Adják meg nekem azoknak az embereknek a nevét, akik nincsenek beoltva, hogy elmenjek és bátorítsam őket, vagy tudassam másokkal, hogy bátorítsák őket az oltásra.'. Szóval ezt nem tehetjük meg - nem tehetjük meg" - mondta.

Pelosi hivatala pénteken a Newsweeknek adott nyilatkozatában megismételte ezt az álláspontot, mondván, hogy a házelnök április 29-i megjegyzései "arra az intézményre vonatkoztak, amelyben ő szolgál".

"Azt mondja, hogy nem kényszerítheti a képviselőket az oltásra, ami igaz" - állt a közleményben.

Augusztusban a képviselőház 19 demokratájából álló csoport levelet írt a Capitolium kezelőorvosának, Dr. Brian P. Monahannek, amelyben arra kérte, hogy fontolja meg az oltási kötelezettség bevezetését vagy legalább heti két COVID-vizsgálat elvégzését azon képviselők és alkalmazottak számára, akik nem tudják igazolni az oltást. Eddig még nem került sor semmilyen követelmény bevezetésére.

A békés tiltakozás ezen a ponton a legjobb módja a halálnak

 

Az embereknek figyelniük kell Ausztráliára

Az ottani kormány egyértelműen népirtásra készül. Szerintem a következő történt ott:

50 évvel ezelőtt Ausztráliát az "elit" a fehér faj potenciális túlélési bástyájaként jelölte ki. Nem akarták kiirtani az Egyesült Államokat és Európát, csak azért, hogy a "föld alattunk" keresztülhúzza a terveiket. Ugyanígy látták Dél-Afrikát is, és nagyjából ugyanabban az időben léptek akcióba, de Dél-Afrikát könnyebb volt elpusztítani, így ott már túl vannak rajta. Ausztrália teljesen más történet volt.

A terv Ausztráliával az volt, hogy az életet a lehető legnormálisabbnak tüntessék fel, amíg az "elit" ügynökeinek (akik a zsidó közösség, nem akarok itt senkivel sem viccelődni) sikerült sikeresen csapatként dolgozniuk, hogy beszivárogjanak minden intézménybe, amire szükségük volt a rendőrállami lezáráshoz, az emberek érdemi ellenállása nélkül. Ez magában foglalta az összes rendőrkapitányság, önkormányzat, nemzeti kormány, helyi önkormányzatok beszivárgását - bárhol, ahol volt egy nyomásgyakorlási pont az erőszakos ellenőrzés alkalmazására, és mindet megszerezték. Kevesebb, mint 1000 jól elhelyezett emberre lenne szükség ehhez, és az intézmények működésének módja alapból elvégezné a piszkos munka többi részét.

A békés tiltakozás ezen a ponton a legjobb módja a halálnak.

Ugyanezt az erőfeszítést alkalmazták a kereskedelmi szektorban is, ahol az embereiket közvetlenül a szorult helyzetben lévő pontokra helyezték, hogy biztosítsák, hogy a kereskedelmi szektor teljesítse az emberek meggyilkolására vonatkozó parancsokat az élelmiszerhez és más alapvető dolgokhoz való hozzáférés megtagadásán keresztül, hacsak az emberek nem teljesítik az intézményi szektor parancsait. Ugyanez a helyzet történik Európában és az Egyesült Államokban is, de az Egyesült Államok egy nagyon robusztus ország volt, amely elég jól odafigyelt a dolgokra ahhoz, hogy elkerülje a fegyvertilalmat. Ausztráliának viszont nincs védelme, és most, hogy a beszivárgás befejeződött, látni fogjuk, mit akarnak a zsidók MINDENKINEK. Soha ne felejtsük el, hogy túlnyomórészt a zsidók voltak a "Karib-tenger kalózai", valamint azok, akik a rabszolga-kereskedelmet irányították, valódi múltjuk van a lakosság rabszolgasorba taszításában, és elsajátították a folyamatot. Ausztrália kiemelkedik a világ többi részéből, mint ötcsillagos példa arra, hogy ez a folyamat "a semmiből" jött létre.

Most, hogy ez a folyamat befejeződött, Ausztrália látja a következményeket. Egyáltalán semmi oka nincs a zárlatoknak, de az ausztrálokat minden más országnál jobban büntetik azért, mert ellenállnak a vakcináknak. Mindezek előtt csak kb. 5 százalékuk volt beoltva, mert nem voltak hülyék. Valamit tenni kellett, hogy kordában tartsák őket, és beoltassák őket, és ezt látjuk most - szó szerint halott a légtér az ország felett, és még a külföldi csomagok kézbesítése sem történik meg. Egy teljesen kommunista stílusú rendszer, ahol az emberek papírok és engedély nélkül szó szerint nem mehetnek messzebbre, mint amennyire kiabálni tudnak. Hirtelen, egyik napról a másikra Ausztrália a "szabad országból" egy olyan lezárt helyzetbe került, amely meghaladja a régi Szovjetunió és Kelet-Németország szintjét. Még azokon a helyeken is, történelmileg, legalább egész Berlint és a külterületeket bejárhattad, nem úgy Ausztráliában, ahol most már csak 2000 métert mehetsz. Ez kevesebb, mint egy alkalmi fitneszbiciklizés.

Íme a bizonyíték, hogy Ausztrália a lakossága hatalmas részét meg fogja gyilkolni: Ha nem kapod meg az oltást, (ami a lakosság hatalmas részét megöli) nem fogsz tudni dolgozni. Ha elveszíti a munkáját, mert nem kapta meg az oltást, nem kaphat munkanélküli segélyt. Ezért végül éhen fogsz halni. Ausztrália már ki is adta a megbízást: oltassátok be magatokat vagy haljatok meg. Ez még sehol máshol nem történt meg, és az a sebesség, amivel ez Ausztráliában megtörtént, szó szerint egyik napról a másikra történt, a zsidók csupán aktiválták alvó sejtjeiket, és egyik napról a másikra a szemétkosárba dobták az országot.

Jelenleg Ausztráliában arról tárgyalnak, hogy az embereket arra kötelezik, hogy az oltást igazolják, ha élelmiszert akarnak vásárolni. Ez még nem lépett életbe, de egy dolog világos: Ha "valaki" jónak látta, hogy egész Ausztráliát egyszerűen egy ilyen mocskos zárlatba zárja, miközben sikeresen, parancsra leállították a légi közlekedést olyan mértékben, hogy még csomagokat sem lehet feladni, ugyanakkor előírták az oltási útlevelet, hogy egyáltalán dolgozhass, ugyanakkor azt mondták, hogy ha kirúgnak, nem kaphatsz munkanélküli segélyt, és ezért nem vehetsz élelmiszert, akkor ez a "valaki" egyértelműen tömeges népirtást tervez.

Az egyetlen dolog, ami meg fogja akadályozni Ausztráliát abban, hogy a zsidók által máshol kiváltott szörnyű népirtásokhoz hasonlót kövessen el, az az alacsony induló népesség. Ausztrália akkor sem érhet fel Ukrajnához, ha minden egyes férfit, nőt és gyereket megölnek. Oda tart Ausztrália, ha az ausztrál nép nem lázad fel azonnal és nem teszi ezt helyre, "ők" egyszerűen a szemétbe fogják dobni.

Elfogadni a pofátlanságot rossz válasz. Egész Ausztrália TUDJA, hogy mi az a szúrás valójában. Csak egy szilárd, következményekkel járó lázadás fogja megállítani a szörnyeteget az ajtajuk előtt.

A békés tiltakozás ezen a ponton a legjobb módja a halálnak.

https://pokolafoldon.hu/blog/a-bekes-tiltakozas-ezen-a-ponton-a-legjobb-modja-a-halalnak

Nem fog fájni - a fasiszta tömeggyilkosok milyen jól hazudják, közben akik nem rejtőztek el a bunkerekben mindannyiunknak vége, ha fel nem ébredünk