Az embereknek figyelniük kell Ausztráliára

Az ottani kormány egyértelműen népirtásra készül. Szerintem a következő történt ott:

50 évvel ezelőtt Ausztráliát az "elit" a fehér faj potenciális túlélési bástyájaként jelölte ki. Nem akarták kiirtani az Egyesült Államokat és Európát, csak azért, hogy a "föld alattunk" keresztülhúzza a terveiket. Ugyanígy látták Dél-Afrikát is, és nagyjából ugyanabban az időben léptek akcióba, de Dél-Afrikát könnyebb volt elpusztítani, így ott már túl vannak rajta. Ausztrália teljesen más történet volt.

A terv Ausztráliával az volt, hogy az életet a lehető legnormálisabbnak tüntessék fel, amíg az "elit" ügynökeinek (akik a zsidó közösség, nem akarok itt senkivel sem viccelődni) sikerült sikeresen csapatként dolgozniuk, hogy beszivárogjanak minden intézménybe, amire szükségük volt a rendőrállami lezáráshoz, az emberek érdemi ellenállása nélkül. Ez magában foglalta az összes rendőrkapitányság, önkormányzat, nemzeti kormány, helyi önkormányzatok beszivárgását - bárhol, ahol volt egy nyomásgyakorlási pont az erőszakos ellenőrzés alkalmazására, és mindet megszerezték. Kevesebb, mint 1000 jól elhelyezett emberre lenne szükség ehhez, és az intézmények működésének módja alapból elvégezné a piszkos munka többi részét.

A békés tiltakozás ezen a ponton a legjobb módja a halálnak.

Ugyanezt az erőfeszítést alkalmazták a kereskedelmi szektorban is, ahol az embereiket közvetlenül a szorult helyzetben lévő pontokra helyezték, hogy biztosítsák, hogy a kereskedelmi szektor teljesítse az emberek meggyilkolására vonatkozó parancsokat az élelmiszerhez és más alapvető dolgokhoz való hozzáférés megtagadásán keresztül, hacsak az emberek nem teljesítik az intézményi szektor parancsait. Ugyanez a helyzet történik Európában és az Egyesült Államokban is, de az Egyesült Államok egy nagyon robusztus ország volt, amely elég jól odafigyelt a dolgokra ahhoz, hogy elkerülje a fegyvertilalmat. Ausztráliának viszont nincs védelme, és most, hogy a beszivárgás befejeződött, látni fogjuk, mit akarnak a zsidók MINDENKINEK. Soha ne felejtsük el, hogy túlnyomórészt a zsidók voltak a "Karib-tenger kalózai", valamint azok, akik a rabszolga-kereskedelmet irányították, valódi múltjuk van a lakosság rabszolgasorba taszításában, és elsajátították a folyamatot. Ausztrália kiemelkedik a világ többi részéből, mint ötcsillagos példa arra, hogy ez a folyamat "a semmiből" jött létre.

Most, hogy ez a folyamat befejeződött, Ausztrália látja a következményeket. Egyáltalán semmi oka nincs a zárlatoknak, de az ausztrálokat minden más országnál jobban büntetik azért, mert ellenállnak a vakcináknak. Mindezek előtt csak kb. 5 százalékuk volt beoltva, mert nem voltak hülyék. Valamit tenni kellett, hogy kordában tartsák őket, és beoltassák őket, és ezt látjuk most - szó szerint halott a légtér az ország felett, és még a külföldi csomagok kézbesítése sem történik meg. Egy teljesen kommunista stílusú rendszer, ahol az emberek papírok és engedély nélkül szó szerint nem mehetnek messzebbre, mint amennyire kiabálni tudnak. Hirtelen, egyik napról a másikra Ausztrália a "szabad országból" egy olyan lezárt helyzetbe került, amely meghaladja a régi Szovjetunió és Kelet-Németország szintjét. Még azokon a helyeken is, történelmileg, legalább egész Berlint és a külterületeket bejárhattad, nem úgy Ausztráliában, ahol most már csak 2000 métert mehetsz. Ez kevesebb, mint egy alkalmi fitneszbiciklizés.

Íme a bizonyíték, hogy Ausztrália a lakossága hatalmas részét meg fogja gyilkolni: Ha nem kapod meg az oltást, (ami a lakosság hatalmas részét megöli) nem fogsz tudni dolgozni. Ha elveszíti a munkáját, mert nem kapta meg az oltást, nem kaphat munkanélküli segélyt. Ezért végül éhen fogsz halni. Ausztrália már ki is adta a megbízást: oltassátok be magatokat vagy haljatok meg. Ez még sehol máshol nem történt meg, és az a sebesség, amivel ez Ausztráliában megtörtént, szó szerint egyik napról a másikra történt, a zsidók csupán aktiválták alvó sejtjeiket, és egyik napról a másikra a szemétkosárba dobták az országot.

Jelenleg Ausztráliában arról tárgyalnak, hogy az embereket arra kötelezik, hogy az oltást igazolják, ha élelmiszert akarnak vásárolni. Ez még nem lépett életbe, de egy dolog világos: Ha "valaki" jónak látta, hogy egész Ausztráliát egyszerűen egy ilyen mocskos zárlatba zárja, miközben sikeresen, parancsra leállították a légi közlekedést olyan mértékben, hogy még csomagokat sem lehet feladni, ugyanakkor előírták az oltási útlevelet, hogy egyáltalán dolgozhass, ugyanakkor azt mondták, hogy ha kirúgnak, nem kaphatsz munkanélküli segélyt, és ezért nem vehetsz élelmiszert, akkor ez a "valaki" egyértelműen tömeges népirtást tervez.

Az egyetlen dolog, ami meg fogja akadályozni Ausztráliát abban, hogy a zsidók által máshol kiváltott szörnyű népirtásokhoz hasonlót kövessen el, az az alacsony induló népesség. Ausztrália akkor sem érhet fel Ukrajnához, ha minden egyes férfit, nőt és gyereket megölnek. Oda tart Ausztrália, ha az ausztrál nép nem lázad fel azonnal és nem teszi ezt helyre, "ők" egyszerűen a szemétbe fogják dobni.

Elfogadni a pofátlanságot rossz válasz. Egész Ausztrália TUDJA, hogy mi az a szúrás valójában. Csak egy szilárd, következményekkel járó lázadás fogja megállítani a szörnyeteget az ajtajuk előtt.

A békés tiltakozás ezen a ponton a legjobb módja a halálnak.

https://pokolafoldon.hu/blog/a-bekes-tiltakozas-ezen-a-ponton-a-legjobb-modja-a-halalnak