2023. augusztus 17., csütörtök

Dél-Afrika: a miniszternek és az egészségügyi minisztériumnak ki kell adnia a kovid-19 oltóanyag beszerzésére vonatkozó szerződéseket

 

A Pretoriai Legfelsőbb Bíróság 2023. augusztus 17-én meghozott egy ítéletet, melyben kimondja, hogy a miniszternek és az egészségügyi minisztériumnak ki kell adnia többek között a kovid-19 oltóanyag beszerzésére vonatkozó szerződéseket.

https://tkp.at/2023/08/21/suedafrika-oberster-gerichtshof-ordnet-freigabe-von-impfstoffvertraegen-an/

Ez maga az ítélet: https://mcusercontent.com/7af202f977bc5dbad675398d7/files/f25e52f6-b274-9d30-e468-6ea1628d2e77/F_1000922_the_health_justice_vs_min_of_health_judgm.pdf


Biró Éva

Békefelhívás Magyarország kormányához és az Európai Unió vezetőihez

 

A Fórum a Békéért Mozgalom és a Magyar Békekör közös felhívásban kéri a magyar kormánytól és az Európai Unió Bizottságától, hogy Ukrajna további felfegyverzése helyett kezdjen békéről tárgyalni Oroszországgal!

Elfogadhatatlan az Európai Bizottság elnökének terve, hogy az Európai Unió megduplázza az Ukrajnának nyújtott segítségét az év végéig 50 milliárd eurós támogatási alap létrehozásával, és hogy mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az ukránok győzelmet arassanak a csatatéren. Az EU e célból a befektetőknek szánt különleges kötvényeket bocsátana ki Ukrajna, egy nem Uniós állam javára, miközben az Európai Unióban sokan maradnak megfelelő egészségügyi ellátás, alapvető szolgáltatások, sőt, még munkahely nélkül is. Az Európai Unió, az uniós tagállamok és az európai pénzügyi intézmények eddig már mintegy 49 milliárd eurót folyósítottak Ukrajnának. Ezt hozzáadva az Ukrajnának már folyósított 76,8 milliárd dollárhoz, ezen összeg mögött eltörpül a világ bármely más országának az utóbbi időben nyújtott hasonló célú támogatás.

Mindamellett mára már nyilvánvalóvá vált, hogy a fegyverzetben és pénzben nyújtott katonai támogatás nem volt elegendő ahhoz, hogy érdemben megfordítsa Ukrajna harci helyzetét, ám óriási véráldozattal, emberveszteséggel, a lakosság több milliós elmenekülésével, az ország szállítási, energetikai, közellátási, közszolgáltatási infrastruktúrájának veszélyes megroppanásával, a gazdaság már-már helyrehozhatatlan lepusztulásával járt. További fegyverek, további katonai támogatás csak a veszteségeket növelné, Ukrajnát még inkább kivéreztetné, továbbá a háború eszkalálódásával járna!

Az Európai Unió vezetésének tudomásul kell vennie, hogy Oroszországot nem lehet katonai téren legyőzni, sem szankciókkal térdre kényszeríteni!

Mi elítéljük a kijevi rendszert és támogatóit, akik eddig több százezer ukrán ember életét áldozták fel és további milliók életét lehetetlenítették el ahelyett, hogy békében és jó viszonyban hagyták volna őket élni Oroszországgal és a Nyugattal egyaránt.

Nekünk, az Európai Unió tagállamai népeinek nem a háború folytatásához, és ezzel az EU gazdasági leépüléséhez fűződik érdekünk, hanem a normális együttműködéshez mind Oroszországgal, mind Ukrajnával.

Egyre sürgetőbbnek tartjuk, hogy a realitásokkal szembenézzenek, a fegyveres összecsapások megszűnjenek, a további katonai támogatás véget érjen, meginduljon a szembenálló Felek – beleértve támogatóikat is – közötti, a tartós rendezést szolgáló béketárgyalás. Olyan békére van szükség, amely kizárja, hogy Ukrajna ellenséges országként maradhasson fenn Oroszországgal szemben, és oroszellenességével tartós feszültséggócot képezzen Európában. Európa és a világ semleges Ukrajna megteremtésében érdekelt!

Oroszországgal a 2021. decemberében megfogalmazott és a legutóbb augusztusban megismételt jogos biztonsági feltételeinek – beleértve Ukrajna semlegesítését – kielégítésével lehet kiegyezni.

Mi, Magyarország és az Európai Unió állampolgárai követeljük az Oroszország jogos biztonsági követeléseit teljesíteni nem akaró, kizárólagosan csak Kijev felfegyverzését szorgalmazó nyugati politika felülvizsgálását, a háború támogatásával egyenértékű fegyverszállítások beszüntetését, és érdemi, komoly tárgyalások megkezdését az oroszokkal!

Elég volt a vérontásból, legyen béke!

Fórum a Békéért Mozgalom és Magyar Békekör

Budapest, 2023. augusztus 17.

Ladóczki Éva: ZAJLIK A III. VILÁGHÁBORÚ AZ EMBERISÉG ELLEN

 

Az Egyesült Államok új világjárványra készül azzal, hogy mutációkat okoz a vírusokban.
PERMANENS VÍRUSOK, PERMANENS VAKCINÁZTATÁS, EZ AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK BIOLÓGIAI KONTROLL-PROGRAMJA.
Az USA-ban rájöttek, hogy biológiai természetű mesterséges válságok létrehozásával uralhatják a világot, amely révén hatalmas nyereségre is tesznek szert.

A válságok bezárással, totalitárius kontrollal járnak, és a tiltakozók ellen már élesítik a titkos fegyvereiket, amelyek szintén 5-ik generációs, emberiség elleni tömegfegyverek, amelyek lehetővé teszik az ember elméjének, gondolatainak, cselekedeteinek és viselkedésének irányítását pulzáló, robbantásos, nagyfrekvenciás mikrohullámú, elektromos átvitelelű, és irányított hő- és hanghullámokkal.
Ezek a hullámok a célszemély tudta nélkül bejuthatnak az emberi testbe és az agyba, amíg el nem szenvedik a súlyos következményeket.

1.) LRAD (Long Range Acoustic Device)
Ezek a hanghullámok különböző sérüléseket okoznak, köztük hőfekélyeket, kiütéseket és allergiás nyomokat. Égésről és hőguta tüneteiről, gyengeségről, valamint átmeneti és tartós halláskárosodásról is beszámoltak.
Ausztrália beismerte, hogy 2022 februárjában, a canberrai oltási mandátum elleni tiltakozások során, a Canberra Convoy Freedom tüntetésen használták a Parlament előtt.
Az LRAD-ot gyakran használják megafon módban a tömeggel való kommunikációra, de infravörös és ultrahangos üzemmódban is aktiválható, hogy különféle sérüléseket okozzon, és megbetegítsen és cselekvőképtelenné tegye a zavargókat vagy tüntetőket.

2.) HŐFEGYVEREK- Active Denial System (ADS)
Az amerikai csapatok először a 2003-as invázió után használták az ADS-t Irakban.
Az Egyesült Államok légiereje által kifejlesztett és a Raytheon Technologies által gyártott ADS-ek milliméteres hullámhosszúságú energiakitöréseket képesek előállítani, amelyek képesek áthatolni az emberi bőrön keresztül.
Ez elég ahhoz, hogy megzavarja a vízmolekulákat a dermiszben, és elég erős égő érzést keltsen ahhoz, hogy megakadályozza az embert, hogy bármit is tegyen. Hihetetlen fájdalmat okoz azáltal, hogy még távolról is megégeti az emberek bőrét.

3.) Irányított energiafegyverek
Az irányított energia fegyverek közé tartozik bármilyen típusú energia, akár fény, hang, hő, elektromosság vagy mozgási energia formájában, egy adott célpontra vagy egyénre.
Az irányított energiájú ” sugárfegyverek ” fényt és rádióhullámokat” használnak lőszerként.
2022 elején az Egyesült Államok Haditengerészetének Haditengerészeti Felszíni Hadviselési Központja új részleget hozott létre, amely a nagy teljesítményű mikrohullámú (HPM) irányított energiájú fegyverek kutatására és fejlesztésére összpontosított.

4.) Havanna szindróma
2016 decemberében a kubai havannai amerikai nagykövetség diplomatái és CIA-tisztviselői titokzatos tünetekről számoltak be, amelyek minden előzmény nélkül jelentek meg. Ezek közé tartozott a fejfájás, a fáradtság, a kognitív károsodás, a látásvesztés, a hallásvesztés, a szédülés, a fülzúgás és a motoros kontroll elvesztése. Később több mint 200 diplomata számolt be arról, hogy e tünetek egy részét vagy mindegyikét tapasztalták.
A tudósok egyetértenek a Havanna-szindróma mikrohullámú impulzusos eredetével, és egészen odáig mennek, hogy ezek rendkívül káros új EMF/5G/mikrohullámú impulzusfegyverek.

5.) 5G tornyok
A 2020 elején a COVID-19 miatti első globális lezárások során a korlátozások ellenére sok országban engedélyezték az 5G tornyok felállítását, és először a kínai Vuhanban, a jelenleg a vírus szülőhelyének vélt laboratórium közelében állították fel a tornyokat. Olaszország városaiban, ahol először jelentettek COVID-eseteket, majd az Egyesült Államokban és más országokban.

Dr. Robert O. Young kijelenti, hogy „a fali RADAR, a „Havanna Method” vagy a „Havana Effect” egy elektromágneses frekvenciájú [EMF] eszköz a szteroidokkal képes megfélemlítésre, valamint arra, hogy módosítsa, provokálja és terrorizálja az emberi viselkedést, akár erőszakos cselekmény elkövetésére is.

Ennek a technikának a lehetőségei Young szerint:

– „A 2,4 GHz-es (mikrohullámú) és magasabb frekvenciájú impulzusok nagykövetségeken, irodákban, otthonokban és még az emberekben is GO-t [grafit-oxid] tartalmaznak, amelyek “hallgatásra használható” kémeszközök.
Nem kell „betörni” egy rejtett mikrofon elhelyezéséhez. A lehallgatást könnyen megvalósíthatjuk úgy, hogy mikrohullámú rádiófrekvenciás (MWRF) jelet bocsátunk ki egy épületbe, falakon keresztül, és egy GO-val beoltott emberre irányítjuk közvetlen rálátással vagy anélkül. Az eszköz képes bármilyen beszélgetést felvenni, és bárkit , sőt mindenkit megtalálni bárhol a világon, bármely szárazföldi DEW [irányított energiafegyver] sejttoronyból vagy több mint 20 000 DEW hatás műholdról az űrből.
Ez a magyarázata nnak, hogy nehézfémeket és grafént szórnak a levegőbe repülőkről, és ételeinkben is számottévő grafén található.

– Radiológiai fegyverek, amelyek a nukleáris robbanáshoz hasonló hatásokat válthatnak ki.

– Részecskesugaras fegyverek, amelyek töltött vagy semleges részecskéket használnak a biológiai célpontok befolyásolására
ultrahangos akusztikus sugárzó fegyverekkel.

– Bizonyos rádiófrekvenciákon működő elektromágneses fegyverek, amelyek káros hatással lehetnek az emberi szervekre.

6.) „High-Tech Psychological Warfare
Ez egy erősebb, tudatalattibb technológia, amely „egy kifinomult elektronikus rendszer segítségével közvetlenül a hallgató elméjébe szól, megváltoztatja az agyhullámait, manipulálja agyának elektroencefalogramjait, azaz EEG-minták, valamint a negatív érzelmi állapotokat – félelem, szorongás, reménytelenség és kétségbeesés – hoz létre.
Ezt Irakban bevetették. Ennek hatására az iraki katonák később tömegesen adták meg magukat, köztük az őrnagyok és a dandárparancsnokok, akik feladták egész egységeiket.

Elana Freeland „Ez a rejtett elektromágneses korszak: irányított energiafegyverek (DEWs) for Political Control” című esszéjében ír ennek a technológiának a hosszú történetéről és a jelenlegi aggályokról, valamint arról, hogy hogyan használják fel ellenünk ezeket az alattomos fegyvereket.
Figyelmezteti az emberiséget ennek veszélyeire, beláthatatlan következményeire:

„Nem kell rakétatudományi végzettség ahhoz, hogy megértsük, a távoli műholdas megfigyelés és a hiperhorizontális technológiák nem csak a „terroristáknak” valók. A távoli kínzás és kihallgatás, a neurofonikus kérdések által előidézett emlékek, valamint a „kényszer beszélgetéseket” és programozást biztosító agyhullám-elemzők mind arról szólnak, hogy otthonunkban és munkahelyünkön elektronikus hadifogoly-koncentrációs táborokat hozzunk létre. A szellemi nemi erőszakról és a szellemi tulajdonról szólnak, amelyet egyenesen a gondolatainkból lopnak el…

„A mikrohullámú sugarak szívrohamot, agyvérzést, bénulást stb. okozhatnak.
Az olyan betegségek, mint az influenza, ezeken a célpontokon indulnak el.
Kormányzati emberrablások, amelyek bénulássugarakkal álcázott földönkívüli elrablásokat, majd rövid távú memóriatörlést és hamis emlékek beültetését is lehetővé teszi ”.
https://nikolaosanaximandros.gr/o-mystikos-polemos-enantion-ton-anthropon/

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-tamasi-jozsef-semmivel-sem-bizonyithato-hogy-az-oltasok-jot-tettek/