2023. május 3., szerda

Drón támadás a Kreml ellen – Putyint akarták megölni

Moszkva, Kijev, 2023. május 3. szerda (MB)

Szerdára virradóra dróntámadást intéztek a Kreml ellen azzal a céllal, hogy megöljék Vlagyimir Putyin orosz elnököt – jelentették a hírügynökségek.

A videófelvételen rögzített támadást két drónnal akarták végrehajtani, de az elektronikus védelmi rendszer megsemmisítette mindkét harci eszközt, mielőtt célba érhetett volna.

Az orosz elnök sértetlen, és végzi munkáját – tudatta a Kreml sajtóirodája.

Moszkva kitervelt terrortámadásnak, az orosz elnök meggyilkolására irányuló kísérletnek minősítette a dróntámadást. Tudatta, hogy fenntartja magának a jogot, mikor és hol hajt végre megtorlást.

Kijev tagadta, hogy köze volna a támadáshoz, az Egyesült Államok pedig nem értesítette Moszkvát, hogy terrortámadás készül ellene.

Dmitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács elnökhelyettese a Kreml ellen intézett terrortámadást követően kijelentette: Oroszországnak nem maradt más választása, mint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és klikkjének fizikai likvidálása. „Erre az emberre már ahhoz sincs szükség, hogy aláírja a feltétel nélküli megadást” – mondta Medvegyev.+++

Kiadta: Magyar Békekör

 

A dróntámadásról készült felvétel az alábbi linken nézhető meg:  https://www.youtube.com/watch?v=upC2YSC9PWw

A Kreml elleni dróntámadást Washington tervelte ki és Kijev hajtotta végre

Moszkva, 2023. május 4. csütörtök (MB)

A Kreml ellen szerdára virradóra elkövetett dróntámadást Kijev hajtotta végre, de Washington tervelte ki – jelentette a Magyar Békekör tudósítója Dmitrij Peszkovnak, a Kreml szóvivőjének csütörtöki tájékoztatása alapján.

Az orosz különleges szolgálatok bizonyítékokkal rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy Kijev állt a Kreml elleni dróntámadás mögött, de az ilyen műveletekkel kapcsolatos döntéseket ténylegesen Washingtonban hozzák meg. Magukat a célpontokat is Washingtonban jelölik ki, s Kijevnek nincs mindig beleszólása az eszközök megválasztásába sem – mondta az elnöki szóvivő.

„Nagyon fontosnak tartjuk, hogy Washington tudja, mi tisztában vagyunk vele, hogy mit művel, s mennyire veszélyes az efféle részvétel a konfliktusban” – fűzte hozzá Peszkov.

A dróntámadás következtében kisebb kár keletkezett a Kreml épületegyüttesének részét képező szenátusi palota réztetejének két szakaszában. A felszakadt elemeket eredeti szépségükben péntekig helyreállítják.

Peszkov megerősítette, a Kreml előre megfontolt terrortámadásnak, és az orosz vezető elleni merényletnek tekinti az esetet. Oroszország fenntartja magának a jogot, hogy megtorló intézkedéseket hozzon, amikor és ahogyan jónak látja.

Ellentámadásának részeként az ukrán haderő csütörtökre virradóra dróntámadást intézett az ilszkiji olajtároló ellen is, Oroszország déli részén, Krasznodarnál. Az olajfinomító tartálya kigyulladt, a lángok 1200 négyzetméteren pusztítottak. Délelőttre a tüzet eloltották.

Orosz részről csütörtökön rakétatámadást hajtottak végre Kijev és Odessza kijelölt objektumai ellen.

A Hollandiában tartózkodó Élóhalott Fasiszta Zelenszkj ukrán elnök a Putyin ellen irányuló sikertelen gyilkossági merényletet követően arra szólított fel, hogy állítsák nemzetközi büntetőbíróság elé az orosz elnököt, és vonják felelősségre háborús bűneiért.

Tudósítónk emlékeztetett arra, hogy a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság március 17-én elfogató parancsot adott ki Putyin elnök ellen feltételezett háborús bűncselekményeiért. A bíróság eljárása nyilvánvalóan politikai befolyásra született, és arra utal, hogy a nyugati igazságszolgáltatás olyan országokra is megpróbálja kiterjeszteni jogkörét, amelyek nem ismerik el a hágai bíróság joghatóságát, mint Oroszország sem. +++

Kiadta: Magyar Békekör

A termográfiai képalkotás súlyos vérrögöket mutat a tünetmentes oltottaknál

* https://twitter.com/Doctor_I_am_The/status/1651558930730844160?s=20
https://www.naturalnews.com/2022-08-17-elemental-analysis-results-released-vaccine-clot-composition-not-blood-clots.html

Nyolcvan halott orvos csak Kanadában a kötelező COVID-oltást követően:
https://karikor.substack.com/p/mar-nyolcvan-halott-orvos-csak-kanadaban

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/RBzBhsYLfptM/

Van kiút ?

Magyarország gyarmat! – Dr. Szilák László

Irán csatlakozik a Sanghaji Együttműködési Szervezethez és a BRICS-hez

 

Bejrut, 2023. május 3. szerda (MB)

A Sanghaji Együttműködési Szervezethez (SCO) csatlakozása után Irán benyújtja felvételi kérelmét a BRICS csoportnak is, hogy részt vegyen a sokpólusú világrend megteremtésében – jelentette be Ebrahim Raisi iráni elnök kedden.

A libanoni Al Majaden TV-nek adott nyilatkozatában Raisi kijelentette: “Mi elítéljük az egypólusú világrendet, mert lehetővé teszi, hogy az Egyesült Államok és további három-négy ország a világ uralkodójának érezze magát”.

Az elnök szerint hála a Kínához és Oroszországhoz fűződő jó viszonynak, Irán előtt út nyílt a nemzetközi piacokra. Az Egyesült Államok meg akarta akadályozni, hogy Irán csatlakozzon az SCO-hoz, de elszigetelő politikája kudarcot vallott.

“Baráti jobbot nyújtunk minden olyan országnak, amely együttműködni akar velünk. Irán konstruktív kapcsolatokat akar kialakítani minden állammal a közös érdekek alapján” – mondta Raisi.+++

Kiadta: Magyar Békekör