2022. augusztus 9., kedd

CPAC 2022 Texas

Dr. Brooke Miller, Dr. Peter McCullough, Dr. Robert Malone

Eugenika 2.0

A népességcsökkentés és az eugenika a régmúlt korok témája lenne? Ha megnézzük a Világgazdasági Fórum szellemi vezetőinek jelenlegi nyilatkozatait, láthatjuk, hogy ezeket a témákat ismét elővették és nyíltan tárgyalnak róluk. Ezúttal azonban modern digitális köntösbe bújtatnák ezt az embertelen ideológiát.
Forrás: www.kla.tv/23307

A megfizethetetlen energiaár a valós politikai cél

Forrás: https://auf1.tv/nachrichten-auf1/energiekrise-die-wirklichen-hintergruende-und-ursachen-der-gaspreis-explosion

Rezsi árak összehasonlítása

Az amerikai hadsereg Drag Show-t rendez, ugrálóvárakkal és arcfestéssel ösztönözve a gyerekeket a részvételre

 

Az amerikai hadsereg által rendezett "Sokszínűség, egyenlőség és befogadás nyári fesztiválon" a drag queenek "hiperszexualizált" előadásait mutatták be ugrálóvárakkal és arcfestéssel együtt, hogy a gyerekeket a részvételre ösztönözzék.

Az eseményre az elmúlt hétvégén került sor az amerikai hadsereg Langley-Eustis Közös Bázisán (JBLE), és a szervezők "gyerekbarát" összejövetelként hirdették.

A fesztiválon számos vendégelőadót és előadást tartottak, köztük Joshua Kelley, azaz "Harpy Daniels - The Navy Drag Queen" (Hárpia Daniels - A haditengerészet drag királynője) drag show-ját - számolt be az American Military News.

"A szervezők arra bátorították a gyerekeket, hogy vegyenek részt a fesztiválon, azt hirdették, hogy "ugrálóvárak és arcfestés lesz a gyerekeknek".

Gregory Beaulieu ezredes, a JBLE-n lévő 633. légi bázisrepülőszázad parancsnoka hagyta jóvá a rendezvényt, és a bázis szóvivője megerősítette a Daily Wire-nek, hogy katonai forrásokat (az adófizetők által finanszírozott) fesztivál megrendezésére használtak fel.

Egy, a JBLE-nél dolgozó, névtelenséget kérő személy felháborodott azon, hogy a hadsereg szponzorálta a rendezvényt, és családbarátként reklámozta azt, tekintettel a történtek jellegére.

 

 

"Ez burleszk, hiper-szexualizált, nem gyerekeknek való dolog" - mondta az illető.

"A chicagóiak figyelik, hogy mit tettek a liberális társadalmi mérnökök az amerikai hadsereggel, és ennek megfelelően fognak cselekedni. Viszlát, Tajvan! Jó volt, hogy a szabad világban voltatok" - jegyezte meg Dave Blount.

Az amerikai hadsereg, miután teljesen beszivárogtak az ébresztő hülyeség erői, most közelít az átalakulás svédországi szintjéhez.

Ahogy tegnap kiemeltük, a Svéd Fegyveres Erők sajtóközleményt adtak ki, amelyben azt állítják, hogy a melegfelvonulások támogatása ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb, mint az ország védelme a külföldi ellenfelekkel szemben.

A meleg büszkeség hónapjában az amerikai tengerészgyalogság nevetség tárgyává vált, miután a hivatalos Twitter-fiókjuk egy LMBT-zászlóval színezett golyókról készült képet tett közzé, és egyesek rámutattak, hogy szó szerint egy szatirikus mémnek tettek eleget.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-amerikai-hadsereg-drag-show-t-rendez-ugralovarakkal-es-arcfestessel-osztonozve-a-gyerekeket-a-reszvetelre

Ki teszi tönkre a bolygót? - Aki az emberiség ellen van

Ki teszi tönkre a bolygót? Hát nem is az emberiség. Ki hozta létre ezt a kapzsi rendszert, amely felgyorsította az emberi szaporulatot?