2021. február 17., szerda

Mikor vesszük észre, hogy Bill Gates veszélyesen őrült?

Bill Gates őrült. És veszélyes, mert hajlandó elmondhatatlan összegeket fordítani az őrült dolgok valóra váltására - és ezek az őrült dolgok mind sértik az embereket.

A legújabb idiotizmus? Lehetetlen hamburgerek az összes fehér ember számára.

A Microsoft társalapítója, Bill Gates nemrégiben kijelentette, hogy szerinte a „gazdag országoknak”, például az Egyesült Államoknak és Nyugat-Európának át kell állnia a 100% szintetikus marhahús fogyasztására.

A MIT Technology Review nemrégiben készített interjújában a Microsoft társalapítója, Bill Gates a környezeti hatásokkal kapcsolatos erőfeszítéseiről és a globális szén-dioxid-kibocsátás csökkentését célzó különféle zöld kezdeményezésekről tárgyalt. Az egyik javaslat, amelyet Gates javasolt, az volt, hogy a gazdag és fejlett nemzetek az állattenyésztésből származó szén-dioxid-kibocsátás csökkentése érdekében teljes mértékben a szintetikus marhahúsra térjenek át.

A javaslatot elmagyarázva Gates elmondta az MIT Tech Review-nak:

Afrika és más szegény országok esetében az állati genetikát kell használnunk, hogy drámai módon gátoljuk a marhahús mennyiségi emelkedést számukra.
Furcsa módon az Egyesült Államok állatállománya, mivel annyira produktívak, a marhahús fontra jutó kibocsátása drámai módon alacsonyabb, mint az afrikai font/font kibocsátás. A [Bill és Melinda Gates] Alapítvány munkájának részeként kihasználjuk az afrikai állatállomány előnyeit, ami azt jelenti, hogy túlélhetik a hőséget, és átlépik a szörnyű termelékenységet mind a hús, mind a tej vonalán. Ezek az elit amerikai marhahús vonalak..

Tehát nem, nem hiszem, hogy a legszegényebb 80 ország fog enni szintetikus húst. Úgy gondolom, hogy minden gazdag országnak át kellene térnie a 100% szintetikus marhahúsra. Meg lehet szokni az ízkülönbséget, és azt állítjuk, hogy idővel még jobb ízt fognak adni nekünk. Végül ez a zöld prémium elég szerény ahhoz, hogy megváltoztathassa az emberek viselkedését, vagy szabályozhatjuk a kereslet teljes elmozdulását.

Tehát a közepes jövedelmű és a felsőbb országokban lévő húsok esetében azt gondolom, hogy lehetséges. De ez egyike azoknak, ahol, hűha, minden évben nyomon kell követni, és meg kell nézni, és a politika kihívást jelent. Mindezek a számlák azt mondják, hogy alapvetően laboratóriumi szemétnek kell eladni. Nem akarják, hogy használjuk a marhahús címkét.

Ez nem is a legfélelmetesebb ötlet-keksz, amelyet Gates mondott. Emlékszel erre?

A tudományos-fantasztikus fantázia ötletének tűnik - de részben a Microsoft milliárdos alapítója, Bill Gates finanszírozza, és a Harvard Egyetem csúcstudósai támogatják.

A kutatók úgy vélik, hogy a speciálisan tervezett repülőgép-flottája szulfát részecskéket szórhat az alsó sztratoszférába, hogy lehűtse bolygónkat és ellensúlyozza a klímaváltozás hatásait.

Javasolták a technológia tesztelését az idei évre - írja a Daily Mail . A sztratoszférikus kontrollált perforációs kísérlet (SCoPEx) szerint egy mérföld karbonátpor kerül a légkörbe 12 mérföldnyire.

Ha ez a kísérlet sikeresnek bizonyul, a kutatók folytatják a por felszabadítását a repülőgépekből.

A kutatók azt sugallják, hogy a 12 mérföldnyire felfelé repülő repülőgépek 15 év alatt több mint 60 000 küldetést teljesítenek, kezdve egy nyolc fős flottával és akár 100 repülővel.

Bármilyen rossz is lehet, hogy megtagadják az embereknek az első világ országaiból a marhahúshoz való hozzáférést (és egy több mint félmillió embert foglalkoztató hatalmas ipar megszüntetését), a mesterséges nukleáris tél létrehozása még rosszabb.

Többen fagynak halálra szélsőségesen hideg időben, mint hőséggel összefüggő okok miatt, amikor meleg van, tudod.

És akkor ott van a népesség-ellenőrzési elem, amelyet a baloldal - sokan, ha nem is a legtöbbjük Malthusian elv szerint működtet, és nem értenek egyet Gates-szel - tagadják, hogy mellette lennének.

Kérdés, hogy tagadod ezt ...


Nem fogunk belemenni az oltási dolgokba, amelyek nagy része Alex Jones-féle összeesküvés-elméletek eredménye, olyan őrültek, mint Gates. Nagyon sokan vannak odakinn, és nem mind jó. Gates befolyása olyan közegészségügyi bürokratákkal, mint Anthony Fauci, akit egyértelműen megvásárolt, aggodalomra ad okot. Egy szoftverfejlesztő, orvosi képzés nélkül; róla semmi sem utal arra, hogy képes arra, hogy az egész bolygón közpolitikát hozzon létre az egészségügyről, bármennyire is be akarja magát vásárolni.

Ennek azonban az a következménye, hogy Bill Gates olyan sokáig gazdag volt, hogy felnőtt életének nagy részét úgy töltötte el, hogy senki sem mondta neki, hogy tévedett. Ennek ugyanaz a maró hatása van a jellemre és az épelméjűségre, mint amit a királyok és a diktátorok esetében lát. Az emberek Bill Gates pénzének egy részét akarják, ezért folyamatosan beszívják és elmondják neki, hogy ötletei akkor is remekek, ha kegyetlenek, és az ő esetében nem léteznek olyan korlátok, amelyek között normális emberek élnek.

Tehát őrült dolgokra dobálja a pénzt. Az, hogy külsőleg nem áll fel olyan hintaszékből, mint Howard Hughes, kevés kényelem; Hughes főleg Las Vegas-i szállodai lakosztályában tartózkodott, amikor az őrületbe került . Gates mindenütt ott van.

Gates elmondta, hogy jótékonysági alapítványát annak alapján mintázta, amelyet a Rockefeller család alapított. De a Rockefellereknek évtizedekbe telt, mire megszállták a globalista-utópikus okokat.

Ez gond. Kell lennie valamilyen korlátozó elvnek, amely irányítja az ember túlkapásait. De honnan fog ez származni, jó kérdés. Amikor nyíltan tárgyal egy olyan ipar megsemmisítéséről, amely félmillió amerikait közvetlenül foglalkoztat „éghajlatváltozás” (korábban globális felmelegedés néven, mindaddig, amíg nem tagadható, hogy statisztikailag nem volt jelentős felmelegedés) céljából, A legsúlyosabb hidegek az ország nagy részén évtizedek óta tapasztalható, és egyre inkább szükségessé válik megtalálni a módját annak, hogy ellenőrizzék ezt a dühös elefántot egy porcelánboltban.

Talán itt az ideje elkezdeni megadóztatni azokat a jótékonysági alapítványokat, amelyek közpolitikával kapcsolatos tevékenységeket folytatnak. Ez könnyen rendetlenséggé válhat, de az alternatíva az lehet, hogy egyre inkább olyan érinthetetlen milliárdosok repedt világképében kell élnünk, mint Bill Gates.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/mikor-vesszuk-eszre-hogy-bill-gates-veszelyesen-orult.html

A Látnok: Dr. Fauci Megjósolta A 2019-es Járványt 2017 -ben.

Persze nem nehéz megjósolni valamit, ha te vagy az okozója!

Minden idők legnagyobb Nuremberg pere előkészítés alatt

 

“…a német vállalatok által elkövetett összes csalás semmiség ahhoz a kárhoz képest, amelyet a Covid-19 válság okozott és okoz. A Covid-19 válságot át kell nevezni „Covid-19 botránynak”, és minden felelős ellen eljárást kell indítani a manipulációk és a hamis tesztprotokollok miatti polgári károkért. Ezért üzleti ügyvédek nemzetközi hálózata minden idők legnagyobb kártérítési perét készíti elő, a Covid-19 csalás miatt, amely időközben az emberiség ellen valaha elkövetett legnagyobb bűncselekményé vált.”

https://www.ukcolumn.org/community/forums/topic/reiner-fuellmich-with-other-german-lawyers-class-action/