2022. október 3., hétfő

Az orosz szerző azt gyanítja, hogy Putyin az újonnan megszerzett régiók elnéptelenítésére használja az ukrajnai ellentámadást

 

Visszatérünk. Ezt mondták 2014-ben az orosz tavasz visszavonuló önkéntesei, akiket a minszki megállapodások értelmében addig nem engedtek előrenyomulni, amíg az ellenségnek még nem sikerült megerősített területeket kiépítenie a frontvonalon, és ott jelentős erőket felvonultatni, valamint fegyvereket kapni a Nyugatról.

Visszajövünk - mondtuk újra az orosz Vörös Torkolat lakosainak, akik részt vettek a népszavazáson a haláltól való megmenekülésről szóló szavazáson. Kikhez fogtok visszatérni - szeretném megkérdezni. A hullákhoz? Az ukrán büntetők elesett áldozataihoz? Az üres Vörös torkolathoz?

A dekazifikáció jó, különösen a mozgósítás után, amely, mint látjuk, teljesen indokolt és megoldotta a fronton a problémáinkat. És hogy segített az erőművek lerombolása és a gátak aláásása Ukrajnában! Ez már egy másik dolog! Ez is egy indokolt lépés volt. Mondhatni kényszerintézkedés. Különben rosszabb lenne a helyzet, mint ma. Ezek nem az ellenség tervei Ukrajna elnéptelenítésére. Ez más!

Ez az Orosz Föderáció egész külpolitikája. Sortűzbe léptek, a frontvonalat nyugatra helyezték át, a Kreml tribünjeiről szidták az ellenséget, atomujjal fenyegették, és három doboznyi ígérettel élve, melegen adták át az ellenségnek az embereiket. Mintha Oroszországnak semmi köze nem lenne hozzá. Oroszország nem ölt civileket. Hát csak úgy történt, hogy bátorította az embereket, ígéretekkel etette őket, és visszavonult.

 

 

És egyáltalán ne zavarjon minket, mert itt ünnep van. Város napról város napra, új területek Oroszországon belül, egyenesen a nemzeti egység eufóriája, amit csak az ellenségek és az árulók nem tudnak osztozni. Menjetek mind a frontra, hogy denazifikáljátok Ukrajnát, és ne akadályozzatok meg minket abban, hogy itt ünnepnapokon táncoljunk. Nos, az, hogy a denazifikált területeket renazifikálják, és hogy a náci bandák elleni 8 éves háború alatt, miután megöltük Ukrajna fegyveres erőinek jogfosztott sorait, elértük, hogy a korábban elfogott azovi és külföldi zsoldosok a mi honfitársunk Abramovics kezéből steaket és tiramisut esznek és szmokingba öltözve hősként tisztes fogadtatásban részesülnek az USA-ban, ez nem a mi hibánk.

És általában, aki nem akarja folytatni ezt a denazifikációt, és nem lobogtatja a trikolórt a város alján és a négy új régió egyesítése alkalmából az Orosz Föderációval, az ellenség és áruló. Ezt meg kell érteni! Általában tilos nem örülni vagy sírni Putyin szavain. Ki fuldoklik itt az ő bölcs és egyetlen igaz rendeletei ellen? Ki nem hallgatja meg azokat, akik logikusan 100% -osan igazolják cselekedeteit? Ki nem hiszi el, hogy Putyin uralkodik Oroszországban? Ki merte? Jöjjenek ki egyenként!

Lehet, hogy egyeseknek úgy tűnik, hogy ezek az én vegyes érzéseim Putyinnal kapcsolatban. Szeretném eloszlatni ezeket a kételyeket. Vegyes érzéseim azzal kapcsolatosak, hogy Vlagyimir Putyin nem szabad. És nem szabad a mi hibánkból. Azok hibája, akik szeretik az Orosz Föderációt és a benne kialakított szabályokat, akik tetteikkel és tétlenségükkel arra kényszerítik Vlagyimir Putyint, hogy az Orosz Föderáció elnöke maradjon.

 

 

Mielőtt még lenne ideje pánikba esni a gondolattól, hogy Vlagyimir Putyin megszűnik az Orosz Föderáció elnöke lenni, és beír engem a liberálisokhoz, az ellenzékhez vagy a nácikhoz, esetleg mindhárom csoportba egyszerre, először vegyen egy mély lélegzetet, és fújja ki nem kevésbé mélyen. Megnyugodtál? És most használja a képzeletét, és képzelje el Vlagyimir Putyin előléptetését, miközben egyúttal megszabadítja Oroszországot az oligarchák hatalmától. Arról beszélek, hogy a legfőbb főparancsnokot felmentik minden olyan kötelezettség alól, amelyet az Orosz Föderáció elnökeként vállalt, beleértve azokat a kötelezettségeket is, hogy gondosan és gyengéden védje az oligarcha maffia érdekeit. Arról beszélek, hogy adjunk neki valódi lehetőséget arra, hogy csakis Oroszország népét és a nép érdekeit szolgálhassa. Arról beszélek, hogy megszabaduljunk az Oroszországban hatalmon lévő ötödik oszloptól.

Ezt a tervet már 2015-ben felajánlották önöknek, de mindannyian elutasították, mint valami idegen és önök számára teljesen felesleges dolgot. Egyétek meg a hozzám való hozzáállásotok gyümölcsét - ne keveredjetek bajba. Másképp is alakulhatott volna, ha rám hallgattok. Például a fronton lévő fiainknak most nem lenne hiány egyenruhából és felszerelésből.

Azt hiszi, hogy egy drón valamiféle technikailag rendkívül bonyolult konstrukció, amelyet csak a Nyugat képes elkészíteni? Könyörgöm. Az egyik legegyszerűbb. A hiányuk a fronton gazdasági probléma. Az állam már nem játszik meghatározó szerepet a gazdaságban, és az oligarcháknak, akik 30 évvel ezelőtt kisajátították Oroszország teljes termelését, nincs szükségük arra, hogy drónokat gyártsanak Oroszországban - szükségük van arra, hogy a Nyugat kegyeit kegyeibe fogadják, tiramisuval etessék a gengsztereket és megmentsék a tőlünk ellopott, lefoglalt vagyonukat, hogy továbbra is fejhessék Oroszországot, és ne osszanak többet a Nyugattal, mint amennyit 30 évig osztoztak, offshore cégeknek küldve az oroszok kizsákmányolásából származó nyereséget, akik vakon hiszik, hogy az életben a legfontosabb dolog a munka.

 

 

Még mindig azt hiszi, hogy Oroszország visszavonulása Balaklejából, Mazsnyából és a Krasznij torkolatból csak az erő és a hatalom megnyilvánulása, és ami a legfontosabb, a kijevi fegyveres erők bölcs irányítása? Az ellenség valóban számbeli fölényben és felszerelésbeli fölényben van a front ezen szektorában, de nem csak ők. És tény, hogy Oroszország visszavonulása nagyon is nyereséges. Általában minden "elnéptelenedés" nyereséges üzlet. Azoknak, akik valóban uralják a túlélőket. Ezt egy demokráciában és egy piacgazdaságban megkeresik, mert ez megengedett és az Orosz Föderáció alkotmányában rögzítve van. Kizsákmányolni, elárulni és becsapni - minden, ami ahhoz kell, hogy az elnéptelenedésből származó jackpotot megszerezzék, és beilleszkedjenek az új világrendbe.

Már 7 éve ajánlom fel, hogy szuronyokat irányítok azokra, akik egy új világrendet hoznak létre. Hallottátok, amit mondtam? Két torma. Neked megvannak a saját elképzeléseid a hazafiság helyességéről és arról, hogy hogyan működik ez a világ. Azt javasoltam, hogy hagyjunk jóvá egy új főtörvényt Oroszországban, hozzunk létre egy új államalakulatot - Oroszország Néphatalmát, üzenjünk hadat a cionista globalisták maffiájának. Mit tett a többség? Kigúnyoltak, elítéltek és kitaszítottá tettek anélkül, hogy elolvasták volna a könyveimet.

Nos, éljetek a döntésetekkel. Csak én már nem fogadom el a panaszaitokat. Meghoztad a döntésed. Úgyhogy válaszolj rá magadnak.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/az-orosz-szerzo-azt-gyanitja-hogy-putyin-az-ujonnan-megszerzett-regiok-elneptelenitesere-hasznalja-az-ukrajnai-ellentamadast

Valóban elkezdődik az általunk megjósolt globális #bankösszeomlás? A Credit Suisse bajban van

 

A svájci banknak október 27-én kell bemutatnia a fordulat tervét, amely határidő az alkalmazottak szerint a körülményekre való tekintettel túlságosan messze van.

A Credit Suisse (CS) - Get Credit Suisse Group American Depositary Shares Report dolgozói számára az elmúlt néhány nap nehéz volt.

Hogyan lehet megőrizni a nyugalmat, amikor körülötted mindenki azt találgatja, hogy a céged csődbe mehet?

A svájci bank nehézségei a 2008-as pénzügyi válság sötét emlékeit idézték fel. A legvadabb spekulációk odáig mennek, hogy a svájci céget a 2022-es év lehetséges Lehman Brotherseként mutatják be.

A Lehman 2008 szeptemberében bekövetkezett összeomlása a nagy gazdasági világválság óta a legsúlyosabb válságot váltotta ki. A globális pénzügyi rendszer összeomlásának elkerülése érdekében a szövetségi kormány hatalmas mentőcsomagjára volt szükség.

A Credit Suisse-nak több pénzügyi botlás következményeivel is szembe kellett néznie, többek között 2021-ben 5,1 milliárd dolláros veszteséget szenvedett el egy ügyfelétől, az Archegos Capital Managementtől.

A történethez megkérdezett alkalmazottak számára azonban a banknál kialakult helyzet aggasztó, de közel sem olyan, mint ami a Lehmannál történt.
Ez egy "kivárásra váró" helyzet

"Várni és látni kell" - mondta a TheStreetnek október 3-án egy alkalmazott, aki egy legalább 200 fős csapatot irányít New Yorkban. Az alkalmazott névtelenséget kért, hogy beszélhessen a TheStreettel, mert jelenleg kemény döntések vannak folyamatban, és az alkalmazott nem tudja, hogy a jövője a bankon belül garantált-e.

(MSN) https://twitter.com/goldsilver_pros/status/1576991947239002112

A Pfizer "vakcinája" megdöbbentő csökkenést okoz a férfiak termékenységében - a férfiakat nem tájékoztatták és nem adták beleegyezésüket

 

Amikor 2020 végén megkezdődött a Covid-19 vakcina lakossági bevezetése, az egészségügyi szakemberek, a közegészségügyi szervek és a kormányszóvivők mind biztosították a nyilvánosságot arról, hogy az újszerű mRNS "vakcinák" nem okoznak negatív szisztematikus hatásokat az emberi szervezetben. Azt ígérték a közvéleménynek, akik közül sokan szkeptikusak voltak egy "warp sebességgel" piacra dobott gyógyszer biztonságosságával kapcsolatban, hogy a vakcinák "biztonságosak és hatékonyak".

Azokat, akik megkérdőjelezték vagy kétségbe vonták a "biztonságos és hatékony" biztosítékokat, "oltásellenesként" utasították el, és azzal vádolták, hogy meg akarnak ölni másokat, különösen az időseket. Kevés orvosi és közegészségügyi szakértő szólalt fel a hosszú távú vizsgálatok szükségességéről.

A közegészségügy mindenre kiterjedő nyomulásának kihívói elleni támadás és a felmerülő probléma ebből fakadó cenzúrázása katasztrofális károkat okozott a férfiak termékenységében.

Az alábbiakat Amy Kelly, a War Room/DailyClout Pfizer Documents Analysis Project programigazgatója, valamint a DailyClout COO-ja, a "Pfizer, FDA, CDC Hidaled Proven Harms to Male Sperm Quality, Testes Function, from mRNA Vaccine Ingredients" című cikkéből vettük át. Amy Kelly további írásait ITT találja.

 

 

A Pfizer saját dokumentumai és más orvosi tanulmányok azt mutatják:

  1. A Pfizer nem tesztelte a "férfi reprodukciós toxicitást". A férfi reproduktív toxicitást úgy határozzák meg, mint a szexuális funkcióval és termékenységgel kapcsolatos káros hatásokat (negatív hatásokat) egy felnőtt férfi esetében[2].

  2. A Pfizer nem vizsgálta a beoltott férfiak spermájának az utódok fejlődésére gyakorolt káros hatásait sem[3].

  3. Az mRNS vakcina összetevői az egész szervezetben terjednek és összegyűlnek a szervekben, beleértve a heréket is[4].

  4. Az mRNS-vakcinák "spermaellenes antitesteket" eredményeznek - vagyis olyan antitesteket, amelyek a spermiumot "betolakodóként" kezelik, és károsítják vagy elpusztítják -, ami az oltás ezen formájával kapcsolatos ismert mellékhatás[5].

  5. Az mRNS-vakcinák a spermium koncentrációjának és a teljes motilitásszámnak a megdöbbentő csökkenését okozzák[6].

  6. Ezen információk megvitatásának elhallgatásával a közegészségügyi szervek, az egészségügyi szakemberek és a kormányok világszerte megtagadták és továbbra is megtagadják a férfiak valódi tájékozott beleegyezését.

Az mRNS vakcina összetevőinek átvitele az emberek között

A Pfizer tudta, hogy a férfiak a vakcina összetevőit szexuális úton átadhatják partnereiknek. A Pfizer klinikai vizsgálati protokollja azt mutatja, hogy a vállalat sejtette, hogy a férfiaknál negatív termékenységi hatások léphetnek fel a vakcina hatására. A férfi vizsgálati résztvevőknek speciális "Férfi résztvevők reprodukciós felvételi kritériumokat" kellett követniük. Ezeket a Pfizer protokolljának mind a tizennégy változatában részletezték:

A férfi résztvevők akkor vehetnek részt a vizsgálatban, ha a beavatkozási időszak alatt és a vizsgálati beavatkozás utolsó adagját követő legalább 28 napig, ami megfelel a vizsgálati beavatkozás(ok) reprodukciós biztonsági kockázatának kiküszöböléséhez szükséges időnek, elfogadják a következő követelményeket.

Egy 1/2/3 fázisú, placebo-kontrollált, randomizált, megfigyelő-vak, dóziskereső vizsgálat a SARS-CoV-2 RNS-vakcinajelöltek biztonságosságának, tolerálhatóságának, immunogenitásának és hatékonyságának értékelésére a Covid-19 ellen egészséges egyéneken, 14. jegyzőkönyv módosítás, 2021. március 2., 213. oldal.

 

 

A Pfizer vizsgálati protokollja előírta, hogy a férfiaknak:

  • Tartózkodjanak a sperma adományozásától.

  • Tartózkodjanak a szülőképes nővel való heteroszexuális közösüléstől, mint preferált és szokásos életmódjukat. Tartózkodniuk kell a szülőképes korú nővel való heteroszexuális közösüléstől hosszú távon és tartósan, és vállalniuk kell, hogy absztinensek maradnak.

  • Vagy, bele kell egyeznie, hogy férfi óvszert használ, amikor olyan tevékenységet folytat, amely lehetővé teszi az ejakulátum átjutását egy másik személyhez. A férfi óvszer használata mellett "a férfi résztvevők WOCBP (szülőképes korú nők) partnereinél a fogamzásgátlás magas hatékonyságú módszere is megfontolandó".

Más szóval, a Pfizer vizsgálatában részt vevő férfiak beleegyeztek abba, hogy tartózkodnak a szülőképes korú nőkkel való heteroszexuális közösüléstől, vagy pedig, ha mégis közösültek olyan nőkkel, akik szülőképesek, beleegyeztek abba, hogy óvszert használnak, és tanácsot kaptak egy hatékony kiegészítő fogamzásgátló módszer használatára. A Pfizer tanulmányának a gyermekvállalásra képes nőkkel való nemi élettől való teljes tartózkodásra, illetve óvszer és egyéb fogamzásgátló eszközök használatára vonatkozó konstrukciói arra utalnak, hogy a Pfizer gyanította, hogy a beoltott férfiak ejakulátuma hatással lehet mind a nőkre, mind a vizsgálat során vagy azt követően fogant meg nem született gyermekekre.

A Pfizer protokolldokumentumai azt is elmagyarázzák, hogy "EDP (terhesség alatti expozíció) akkor következik be, ha:

  • Egy férfi résztvevő, aki tanulmányi beavatkozásban részesül vagy azt abbahagyta, a fogamzás előtt vagy annak környékén expozíciót végez női partnerével.
  • Egy nő terhesnek bizonyul, miközben környezeti expozíciónak van kitéve, vagy környezeti expozíció miatt ki volt téve a vizsgálati beavatkozásnak. Az alábbiakban példák a terhesség alatti környezeti expozícióra ... A férfi családtag vagy egészségügyi szolgáltató, aki belégzés vagy bőrrel való érintkezés útján a vizsgálati beavatkozásnak volt kitéve, majd a fogamzás előtt vagy körül a női partnerét expozíciónak teszi ki". [1]

Nyilvánvaló, hogy a Pfizer komoly aggodalmat és óvintézkedéseket mutatott a "vizsgálati beavatkozásnak" - azaz az mRNS-vakcinának - a testnedvekkel való érintkezés, például az ejakulátummal való érintkezés, valamint a bőrrel való érintkezés útján történő expozícióval szemben.

 

 

Az mRNS-vakcinák káros hatásai a férfiak reprodukciójára

A Pfizer kezdetben nem értékelte vakcinája férfi "reproduktív toxicitását" - azaz a felnőtt férfiak termékenységére gyakorolt káros hatását - a klinikai vizsgálatok során, mivel a vállalat sietett: "A reproduktív toxicitási adatok hiánya a Covid-19 mRNS-vakcina BNT162b2 első azonosításának és klinikai tesztelésre való kiválasztásának, valamint a folyamatban lévő sürgős egészségügyi szükséglet kielégítése érdekében történő gyors fejlesztésének sebességét tükrözi". [2]

Amikor a Pfizer végül mégis megvizsgálta az mRNS-vakcina hatását a hímek termékenységére, a vállalat "kezeletlen hím" patkányokat használt a "Reprodukciós és fejlődési toxicitási" vizsgálatokhoz. A kezeletlen hímek olyan nőstény patkányokkal párosodtak, amelyeknek BNT162b2-t, a Pfizer mRNS-vakcináját adták be.[7] Más szóval, a Pfizer a termékenységre gyakorolt hatásokat olyan nőstény emlősökön vizsgálta, amelyeknek mRNS-terméket adtak be, de a hímeket nem adta be. Hogyan határozzák meg a tudósok egy új gyógyszer káros hatásait a hímek termékenységére, ha a szaporodó populációnak csak az egyik felét - a nőstényeket - kezelik a kérdéses kezeléssel?

Mivel a Pfizer belső vizsgálatai során egyáltalán nem voltak beoltott hím patkányok a Pfizer reprodukciós vizsgálataiban - úgy tűnik, a Pfizer, és mivel a Pfizer vizsgálatában részt vevő emberi hímeknek meg kellett ígérniük, hogy tartózkodnak a szülőképes korú nőkkel való közösüléstől, vagy máskülönben óvszert PLUSZ más hatékony fogamzásgátlót használnak - úgy tűnik, hogy a nyugati közegészségügyi szervek úgy döntöttek, hogy egy tömeges oltási kampány során tesztelik az mRNS-vakcinák hatását a férfiak reprodukciójára.

Az mRNS vakcina összetevői az egész testben utaznak és a szervekben gyűlnek össze.

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) 2020. november 9-én - több mint egy hónappal azelőtt, hogy a Pfizer vakcina megkapta a sürgősségi felhasználási engedélyt ("EUA") - megkapta a Pfizer dokumentumát, amely megdöbbentő biodisztribúciós eredményeket mutat.

A "biodisztribúció" egy olyan módszer, amellyel nyomon követhető, hogy az adott összetevők hová jutnak el egy kísérleti állat vagy emberi alany szervezetében. A dokumentum egyértelműen bizonyítja, hogy a Pfizer mRNS-vakcina tartalma - beleértve a lipid nanorészecskéket ("NP-ket") - bejut a véráramba, végighalad a szervezetben, és felhalmozódik a szervekben, beleértve a heréket is.

Ezek a szakértők, akik arra esküdtek, hogy az mRNS-vakcina összetevői nem hagyják el az injekció beadásának helyét, hozzáférhettek egy 2018-ban az NIH által közzétett tanulmányhoz is, amely egyértelműen kimutatja, hogy a nanorészecskék - amelyeknek a lipid NP-k az altípusa [8] - a vérből a herékbe juthatnak, és a férfiak reproduktív károsodását okozhatják. A 2018-as tanulmány kimutatta, hogy az NP-k a herékben felhalmozódva károsítják a spermiumok minőségét és mennyiségét, valamint "motilitását", vagyis a hatékony mozgásra való képességét, ami a fogamzás feltétele.

Hogyan tudtak az orvosi és közegészségügyi vezetők olyan szilárdan kitartani azon álláspontjuk mellett, hogy az mRNS-oltás nem befolyásolja a férfiak termékenységét, még akkor sem, amikor hozzáférhettek a Pfizer biodisztribúciós tanulmányához?

Ahhoz, hogy teljes mértékben megértsük, hogyan károsítják az NP-k a férfi egészséges szexuális fejlődésének és működésének kulcsfontosságú összetevőit, meg kell értenünk a károsodott szervek és sejtek szerepét, amelyek mind létfontosságúak a férfi szexuális egészségéhez, sőt a férfi szexuális fejlődéséhez is, és amelyeket fentebb említettünk. Négy tanulmány ITT , ITT , ITT , ITT mutatja ezt:

  • a lipid nanorészecskék összegyűlnek az emberi szervekben, beleértve a heréket is,
  • a nanorészecskék károsan hatnak a normális férfi reprodukcióra, és
  • a Big Pharma és a közegészségügyi szervek tudatosan játszottak a fiúk és a tizenéves férfiak szexuális fejlődésének károsodásával, valamint a férfiak tesztoszteronszintjével, az idősebb férfiak spermaszámával és a férfiak termékenységével.

 

 

A spermával kapcsolatos mRNS-vakcina mellékhatása, amely férfi meddőséget okoz

Egy riasztó, mRNS-vakcina által kiváltott, reproduktív szempontból különös érdeklődésre számot tartó nemkívánatos esemény (AESI) 2021 február végén látott napvilágot. A Pfizer saját dokumentuma az 1290 AESI között felsorolja a "spermiumellenes antitest pozitív" esetet. [5a]

Az inviTRA, egy orvosok és termékenységi szakértők által létrehozott hitelesített orvosi magazin szerint: "A spermiumellenes antitestek (ASA) jelenléte az ejakulátumban a férfi meddőség immunrendszeri oka. Az antitesteknek a spermiumokhoz való tapadása befolyásolja azok mozgékonyságát, így a spermiumok útja a petesejthez rendkívül nehézzé vagy akár lehetetlenné válik". [5b]

A Pfizer csaknem 12 hónappal azelőtt tudott erről a férfi meddőségi AESI-ről, hogy a Nemzeti Egészségügyi Intézetek ("NIH") 2022. februári, egyértelműen hamis közleménye megjelent volna: "A Covid-19 vakcinázás nem csökkenti a fogamzás esélyét...".

Az FDA, a közegészségügyi szervek és az orvosi szervezetek tehát közel egy éven keresztül figyelmen kívül hagyták a Pfizer dokumentumaiban szereplő "férfi meddőség okát" - amelyeket mind elküldtek az FDA-nak. Aztán hazudtak róla, és a férfiaktól megtagadták a tájékozott beleegyezést.

A férfiak tájékozott beleegyezésének felfüggesztése folytatódik

A bevett orvosi etikával ellentétben a Pfizer és a közegészségügyi szervek nem hozták nyilvánosságra az mRNS-génterápiás vakcinák férfiak termékenységére gyakorolt valódi hatásait, és így, mint fentebb említettük, megtagadták a férfiak tájékozott beleegyezését.

Valójában az orvosi intézményrendszer, a kormányok, a közegészségügyi ügynökségek világszerte, a Big Pharma és a Big Tech összejátszottak a Covid vakcina tényeinek, kockázatainak és alternatíváinak elhallgatása érdekében[9].

Az Amerikai Reprodukciós Orvosi Társaság ("ASRM"), a Férfi Reprodukció és Urológia ("SMRU") és a Society for the Study of Male Reproduction ("SSMR") - mind reprodukciós társaságok - 2021-ben egybehangzóan kijelentették, hogy nincsenek adatok a termékenységre gyakorolt hatásokról, és hogy a "termékenységre vágyó" férfiaknak szedniük kell a gyógyszert, amelynek termékenységi hatásai ismeretlenek.

 

 

De hogyan tanácsolhatták, hogy a férfiak vegyék be a vakcinát, ha nincsenek adatok, amelyek bizonyítják, hogy az nem befolyásolja a termékenységet?

A termékenységgel kapcsolatos aggályok elhessegetése egész 2021-ben folytatódott. 2021 végén egy kínai tanulmány olyan igazságokat tett közzé, amelyeket a korábbi nyugati tanulmányok nem voltak hajlandóak elismerni. A tanulmány igazolta a termékenységgel kapcsolatos oltóanyaggal kapcsolatos aggodalmakat:

Bár több termékenységi társaság bejelentette, hogy a Covid-19 mRNS vakcina valószínűleg nem befolyásolja a termékenységet, tagadhatatlan, hogy a jelenlegi bizonyítékok nagyon korlátozottak, ami az egyik oka a vakcinával kapcsolatos habozásnak...

...tekintettel a súlyos akut légzőszervi szindróma 2. számú koronavírus (SARS-CoV-2) reproduktív rendszerre gyakorolt potenciális károsító hatására, egyesek azt gyanítják, hogy a vírust utánzó vakcina (mRNS-vakcina) ugyanezen mechanizmuson keresztül a termékenységre is hatással lehet.

Igaz, a Covid-19 mRNS-vakcinákra vonatkozó adatok hiányosak a hagyományos vakcinákkal összehasonlítva, amelyek hosszú távú, nagy mintákon végzett vizsgálatokon alapulnak.

Végre repedések jelentek meg az mRNS-vakcina és a termékenységgel kapcsolatos információk gátján, és ezek a repedések egy megdöbbentő kinyilatkoztatást előlegeztek meg, amely hamarosan leesett.

A Pfizer mRNS Covid-19 vakcinája valójában a férfiak termékenységének megdöbbentő csökkenését okozza.

2022. június 22-én az Andrology egy bombasztikus tanulmányt [6] tett közzé - amely még a további emlékeztető injekciók hatásait sem vette figyelembe -, amely a férfiak termékenységének megdöbbentő csökkenését mutatta ki, a vizsgálati csoportban átlagosan 22,1%-os csökkenés volt tapasztalható, csak a kezdeti injekciók után.

A kutatók öt hónapig vizsgálták a résztvevőket, miután megkapták a Pfizer vakcináját. Közel hat hónappal az oltás után a spermiumkoncentráció, a mozgékonyság és az összes mozgékony egyed száma még mindig jelentős mértékben csökkent az oltás előtti szintekhez képest. A spermakoncentráció egyáltalán nem állt helyre, sőt, a legalacsonyabb szinten volt.

 

 

E riasztó eredmények ellenére a közzétett tanulmány tovább ösztönözte az oltást.

Riasztó, hogy a férfiak továbbra is érthetetlenül ellentmondásos üzeneteket kapnak, és azt mondják nekik, hogy továbbra is adják be az mRNS vakcinákat, még akkor is, ha az a tanulmány, amely ezeket a buzdításokat tartalmazza, egyértelműen kimutatja a termékenységre gyakorolt káros hatásokat - a férfiak számára.

A nyilvánosságnak több kérdése maradt, mint válasza

A dokumentumok és tanulmányok áttekintése, amelynek csúcspontja egy olyan tanulmány, amely megdöbbentő adatokat mutat be az mRNS-vakcinákról, amelyek egyértelműen csökkentik a férfiak termékenységét, fontos kérdéseket vet fel:

Mikor, ha egyáltalán, áll helyre a férfiak termékenysége teljesen a két adag oltás után bekövetkező ilyen drasztikus csökkenésből?
Az emlékeztető oltások, amelyeket 2021. július 31-ig a világ lakosságának huszonkilenc százaléka kapott, még erősebb negatív hatással vannak a férfiak termékenységére?

Az mRNS Covid-19 vakcinák prepubertás és serdülő férfiaknak történő beadása befolyásolja-e a normális szexuális fejlődésüket és szaporodási képességüket, ahogyan azt a herékben lévő NP-kről szóló tanulmány implikációja sugallja?

A születési arányszámok csökkenése, amely a magasan vakcinázott országokban tapasztalható, legalább részben annak tudható be, hogy az mRNS vakcinák meggyőzően befolyásolták a férfiak termékenységét?

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizer-vakcinaja-megdobbento-csokkenest-okoz-a-ferfiak-termekenysegeben

Az USA tovább építi katonai jelenlétét Európában - mert Európát meg kell ölni

 

Az Egyesült Államokon belül tavaly döntés született arról, hogy "ki kell nyírni a konkurenciát", és ennek következtében Európát iparilag meg kell ölni. A háború volt a választott eszköz, Ukrajna a színtér, ahol ennek le kell zajlania.

Ma várhatóan megérkezik az Egyesült Királyságba az amerikai légierő 12 F-15E Strike Eagle vadászbombázója.

Összesen már ötven (50) F-35-ös van:

és ugyanennyi F-15-ös többcélú módosítású F-15-ös az európai országok területén.

A világ hónapok óta figyeli, ahogy az Egyesült Államok és NATO vazallusai szándékos lépéseket tesznek Oroszország közvetlen háborúba való bevonására. Oroszország nem kapta be a csalit. ...még nem.

Az USA és a NATO militáns akciói mögött álló indoklás a legtöbb ember számára elkerülte a figyelmét. Persze, az egész "demokrácia védelme" ostobaságot végtelenül hangoztatják, és a közvéleményben élő hülyék ezt el is hiszik, de emberek százezreinek háborúval történő lemészárlása soha nem jó megoldás.

 

 

Tehát mi a valódi oka ennek az egész robbanásnak?

Nos, Ukrajna jól megérdemelt hírneve, hogy Európa és valószínűleg a világ legkorruptabb országa. A politikusok a "külföldi segélyek" pénzét Ukrajnán keresztül mossák tisztára, majd nem kormányzati szervezeteken keresztül visszaszűrik a saját zsebükbe, majd az általuk irányított fedőcégekbe. Tehát ez az egyik ok, amiért a hatalmon lévők fenn akarják tartani Ukrajnát; ez táplálja a pénzüket.

A gyermekszexkereskedelem egy másik ok. Ukrajna szó szerint az elrabolt gyermekek központja, akiket szexkereskedelemre kényszerítenek a deviáns, degenerált, perverzek számára, akik az úgynevezett "elitet" fertőzik. A társadalom felső rétegei annyira gonosszá, annyira mocskossá váltak, hogy a gazdag perverzek élvezik a gyermekek szexelését. Ez tehát egy újabb ok, amiért a gazdagok és a hatalmasok Ukrajnát akarják létezni.

A kokain- és heroincsempészet Európa-szerte és az USA-ba nagyon jövedelmező, és Ukrajna annyira telítve van illegális drogokkal, hogy még az elnökük is kokainista hírében áll. Tehát ez egy másik ok, amiért a gazdagok és a hatalmasok Ukrajnát akarják.

De miközben ezek a tevékenységek és az általuk generált pénz jelentősek, valami sokkal, sokkal, sokkal nagyobb dolognak kellett készülnie.

Rájöttem, hogy mi ez a "valami".

Európát meg kell ölni

Az USA valódi célja Ukrajnában Európa és gazdasági vezetőjének elpusztítása: Németország.

 

 

Hogy miért?

Írjuk le a világ helyzetét 2022 elején (azonnal megjegyzem, hogy pontatlan számokat adok meg, hogy igazságot tegyek az MMI-nek és @Spydell_finance-nak, de a hozzávetőleges számok nem befolyásolják magát a diszpozíciót vagy a következtetéseket):

Kína: GDP: GDP: 16,9 billió dollár. Ipari szektor ~30,5%, azaz 5,1 billió dollár. Exportgazdaság 15,3%, 1,35-ös exportfokozattal (könnyen cserélhető, technológiailag nem fejlett, de masszívan árrugalmas, alacsony termelői haszonkulcsot és nem drága munkaerőt, valamint termelői agglomerációt igényel).

Németország: GDP 4,2 billió USD. Ipari szektor ~27-30%, azaz 1,1-1,3 billió dollár. 35%, a világ legmagasabb exportaránya 2,07 (csak Japánban még magasabb, 2,49). Vagyis az export pótolhatatlan, technológiailag összetett és ezért NAGYON MAGAS MARGIN).

Az EU egésze. GDP 17 billió USD (hirtelen !!! több mint Kína, vagy legalábbis ugyanannyi). Ipari szektor ~25%, azaz 4,1 billió USD. (hirtelen valamivel kevesebb, mint Kína). Csak ez az ipari ág, mint fentebb már írtuk, high-tech szektor, vagyis olyan marginális terület, ami gyors pozitív tőkenövekedést tesz lehetővé.

USA. GDP 22,9 billió USD. Az ipari szektor azonban csak 18%-ot, azaz 4,1 billió dollárt tesz ki. (Hirtelen kevesebb, mint Kína és ugyanannyi, mint az EU)!!!! A pénzügyi szektor pedig több mint 20%, ahogy a teljes szolgáltatási szektor is a gazdaság 77%-át teszi ki. De még ez az ipari szektor is csak az export 7,7%-át adja, és az exportfejlesztési indexe (ECI) csak 1,57 (akárcsak Kínáé).

Visszatérve az év elejére, a szövetségi tartalék által a mennyiségi enyhítés (QE) során felhalmozott egyensúlytalanságok felgyorsítják az inflációt, és eltemethetik az egész dollárrendszert.

A QE vége és a Fed mérlegcsökkentésének kezdete garantálná a szolgáltatási szektor összeomlását, a pénzügyi szektor majdnem halálát és a kockázati tőke IT nagy részének zombivá válását negatív árréssel vagy cache flow nélkül zombivá váló vállalatokként.

 

 

A túlélés érdekében az Egyesült Államoknak sürgősen fejlesztenie kell a reálgazdaságot, azaz az ipart.

Mivel azonban a világ globálissá vált, új piacok nem várhatóak. A rendszer nem tudja meghódítani a Marsot, majd eladni a marslakóknak, ezért intenzív beruházásokon kell növekednie, ami negatív tőkemunkát jelent. Mivel az intenzív befektetéseken alapuló aggregált kockázati tőkebefektetések nem kifizetődőek, ami 2009 óta nyilvánvaló, az USA gazdasági zsákutcába került.

Mit lehet tehát tenni? Megölni a versenyt.

Ahhoz, hogy több iparra tegyen szert, az USA-nak valahonnan kell szereznie, ahol már létezik. Nézzük meg az egyes lehetséges jelölteket, amelyekkel az USA megragadhatja az ipart:

1. lehetőség: Kína.
De először is Kína egy alattvaló (szuverén), másodszor a kínai és az amerikai gazdaság túlságosan összefonódik, harmadszor pedig egy Kínához hasonló ipar fejlesztése alacsony haszonkulcsot, hosszú megtérülési időt és csökkenő személyi jövedelmeket jelent. A személyi jövedelem csökkenése pedig forradalom az USA-ban. A lehetőség nem megfelelő.

2. lehetőség: EU.
Tökéletesen illeszkedik, nincs szubjektivitás és magas árrésű üzlet.

Az üzlet azonban azért ilyen nyereséges, mert nagyon technológiai, azaz magas és hosszú belépési küszöböt jelent. Több évtizedes fejlesztés, több ezer szabadalom és szakemberekből álló csapat felépítése szükséges hozzá.

A szabadalmak, a szakemberek és a cégek azonban nem az EU-hoz tartoznak.

Az USA-nak kell kényszerítenie ezeket a vállalatokat, hogy teljes egészében az USA-ba költözzenek, ahogy például a 90-es években az alacsony árrésű termelés Kínába vándorolt.

 

 

Ehhez elviselhetetlen körülményeket kell teremteni a gazdaság számára: háborút, éhséget és hideget.

Nézzétek meg most az EU-t!!!

https://t.me/c/1417137205/16884

1. hír:
A német ipari termelés 1,8%-kal csökkent 2022 első 8 hónapjában az Oroszország elleni szankciók miatt, a német vegyi-gyógyszeripari ágazat (nagy gázfüggőség) 10,7%-os visszaesést könyvelhetett el.

2. hír:
A Wall Street Journal szeptember 21-én jelent meg egy riport a német nagyvállalatok tömeges áttelepüléséről az Újvilágba.
https://www.wsj.com/articles/high-natural-gas-prices-push-european-manufacturers-to-shift-to-the-u-s-11663707594

3. hír:
Robbanás az Északi Áramlat 1 és 2 ágainál.

Aki figyelmesen figyel, annak mindezek az események egyetlen láncszemét jelentik: Az EU-t el kell pusztítani. Bármi áron.

Nem számít, hány ember hal meg, évi 4+ TRILLIÓ dollárt kockáztatnak (a valódi iparban).

Nem számít, hány várost vagy akár országot semmisítenek meg, a tét évi 4 TRILLIÓ dollár (valós ipar).

Az emberek szaporodni fognak, hogy pótolni tudják a háborús halottakat. Városok és országok újjáépíthetők. De az évi 4 TRILLIÓ dollárt (a valódi iparból) feltétlenül, határozottan az USA-ba kell - és fog - kerülni.

Pont. Pont.

Ez a háború a pénzről szól. Évi 4 TRILLIÓ dollárt a valódi iparban. Bárki, aki ennek útjába áll, el lesz taposva.

Ez az USA, a Nagy Babilon Szajha fő célja Ukrajnában.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/az-usa-tovabb-epiti-katonai-jelenletet-europaban-mert-europat-meg-kell-olni

Energiaválság: Európának fel kell készülnie a hosszú, hideg télre

 

Csomagolódjon be és tartsa magát melegen.

Hétfőn Európa fogyasztóit komor figyelmeztetésben részesítették, hogy az előttük álló tél hosszú, hideg és kellemetlen lesz, mivel a globális energiaellátás kihívásokkal küzd.

Arra kérték őket, hogy ennek megfelelően csökkentsék a termosztátokat, és tegyenek meg minden szükséges "magatartási változtatást", mivel a régiót a globális földgázszállító hálózatokat érintő "példátlan kockázatok" fenyegetik.

A párizsi székhelyű Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) negyedéves gázjelentésében az Európai Unió (EU) országainak legalább 13 százalékkal kellene csökkenteniük a felhasználást a tél folyamán, ha az ukrajnai háború közepette teljes orosz leállás következne be.

A csoport szerint a csökkentés nagy részét a fogyasztói magatartásból, például a termosztátok egy fokkal történő leállításából és a kazánok hőmérsékletének beállításából, valamint az ipari és közüzemi takarékosságból kellene fedezni.

Németország már kiadott egy saját figyelmeztetést az előttünk álló bajokra - jelentette a Breitbart London, figyelmeztetve, hogy a helyzet rendkívül feszült, és fennáll a lehetősége annak, hogy az ország kifogy a gázból.

 

 

Az EU pénteken megállapodott arról, hogy a fogyasztói felhasználás és a kínálat ellenőrzésének előírásával előírja az áramfogyasztás legalább öt százalékos csökkentését a csúcsidőszakokban.

A német kormány arra figyelmeztet, hogy a téli hónapokban elfogy a gáz

Az AP jelentése szerint a tanulmányban azonosított másik veszélyt egy késő téli hideghullám jelentette, amely különösen nagy kihívást jelentene, mivel a földalatti gáztartalékok a szezon végén lassabban áramlanak, mivel kevesebb gáz van és alacsonyabb a nyomás a tárolóbarlangokban.

Az EU már 88 százalékra töltötte fel a tárolókat, megelőzve a tél előtt kitűzött 80 százalékos célt. Az IEA 90 százalékot feltételezett az orosz lekapcsolási forgatókönyvében.

A hazai fogyasztóknak végül kevesebbel kell beérniük, mivel a kormányok vészhelyzeti energiatakarékossági intézkedéseket léptettek életbe.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/energiavalsag-europanak-fel-kell-keszulnie-a-hosszu-hideg-telre

Helyzet Krasznij Limanban órákkal az orosz kivonulás előtt - orosz katonai tudósító tollából

 

Az orosz katonai tudósító, Alekszandr Szladkov főhadnagy leírta a Krasznij Liman városában kialakult helyzetet néhány órával az orosz kivonulás előtt:

Természetesen Limanról vagy Krasznij Limanról fogunk beszélni.

Kellemetlen, amikor az ember a város szélén áll a várostábla mellett, amelyen az áll, hogy "Liman" a Donyecki Népköztársaság zászlajával, és másnap az ukránok kitűzik oda a sárga-kék zászlójukat. Persze, hogy kellemetlen! Ez nem olyan, mint a "Szpartak" vagy a "CSKA Moszkva" veresége a futballcsapatok szurkolóinak.

Megaláztak minket!

Azt akarom mondani, hogy egy kicsit összezavart a helyzet. Mindenki vitatkozott: "Liman, Liman, Liman, Liman!" És azt gondolom, hogy el kell mennem, meg kell néznem, legalább a település melletti határban.

Megérkeztem, és ott a DPR sajtószolgálatának munkatársa azt mondja: "Na, megyünk Limanba!". Odahajtottunk.

Kiderült, hogy az úgynevezett "életút" 30 kilométer. Gondoltam: talán 800 méter, 5 kilométer, és 30 kilométer volt, hogy különböző településeken keresztül, néhány stratégiai jelentőségű kereszteződésen keresztül, Torskoe-ban, ha nem tévedek, nem emlékszem a nevekre, az ukrán erők által állandóan lőtték.

De szeretném elmondani: Néhány órával azelőtt érkeztem, hogy teljesen elhagytuk Limant, és csend volt. Csend volt! A település nem volt "szétszaggatva", általában csend volt!

Néhány felszerelés mozgott át. Az orosz hadsereg gyors manőverezéséről nem beszélek.

Először a 208. zászlóalj "Bars" ideiglenes felállítási pontjához érkeztünk. Hogy őszinte legyek, nem tudom, hogyan áll most nekik, egy önkéntesekből álló különítmény.

A városban egy hatalmas kráter volt. Ez nem HIMARS, nem Hurricane, nem Tornado, hanem egy repülőbomba volt! És a srácok azt mondták, hogy az ukrán légierő aktív volt Limanban. Tehát még nem "halott"!  Hol vannak a légvédelmi erőink? Ez egy kérdés, nos, oké!

Most már tudjátok: az asztalnál az első tószt a légvédelem üzemeltetőire szól. Korábban elfelejtették őket. Amikor a leszálló hadosztályoknál létrehozták a légvédelmi ezredeket, ZRP légvédelmi rakétaezrednek hívták őket, és "mályvacukor-rulett ezrednek" vagy "hiába-levett ezrednek" nevezték őket, kinevették őket. Amikor a háború elkezdődött, így az első tósztokat a légvédelemre állították! És a légvédelmi erők valahogyan beengedték ezeket a gépeket Limanba.

Bombák! Valószínűleg legalább 500 kilogrammos...

Aztán kiderült, hogy az orosz srácokat átcsoportosították. Eltalálták őket, de veszteségek nélkül elhagyták ezt a felvonulási pontot, elvonultak.

Aztán a DPR parancsnoki ezredéhez hajtottunk. Tetszettek a tisztek! Egyáltalán nem félnek, és általában nincs szemrehányás! Nem panaszkodtak, nem emelték fel a hangjukat senkire, teljesen nyugodtan reagáltak az érkezésünkre.

Azt mondtam: "Filmezhetem önöket?"

Erre ők: "Hát, valóban azt mondták, hogy nem kívánatos", majd: "bár... mennyi időnk van még".

Megértettem, hogy a végsőkig fognak állni.

Aztán az interjú után az egyik tiszt félrehívott és azt mondta: "A helyzet nagyon rossz, nincs kapcsolatunk a 208-as zászlóaljjal, az orosz védelmi minisztérium egységének irányítási pontja eltűnt valahol, nincs kommunikáció és nincs interakció".

Légierő, pilóták hívták fel telefonon a parancsnoki ezredet, és azt mondták: "Srácok, hol csapjunk le?" És ők válaszoltak: "Nem tudjuk, hogyan kell célpontokat megfogalmazni az utasításokhoz, nincs sem légi támogatás irányító, sem tüzérségi spotter".

Vagyis "bumm-bumm, bumm-bumm", mint itt Donyeckben a "Bumm-bumm, bumm-bumm", nem, nem volt. Nem tudom, hogy hallják-e, hogy az MLRS most hogyan működik. Halljátok? Mennyit hallanak? A csomag már elrepült!

https://southfront.org/situation-in-krasny-liman-hours-before-russian-withdrawal-russian-military-reporter/

Alexander Dugin: Ez a harc lesz a végső

Piero Messina: Az Európai Unió, legalábbis gazdasági szinten, Scholz lépése után valójában már nem létezik. Brüsszel rájött, hogy mi folyik itt?

 

Berlin gazdasági termonukleáris bombát dobott le. Egy 200 milliárd eurós rakétát, amely a német gazdaság védelmét szolgálja a magas gázszámláktól. Véletlen, hogy az Olaf Scholz vezette kormány éppen akkor jelentette be a gazdasági pajzsot, amikor a két Nordstream gázvezeték összeomlásának híre érkezett a Balti-tengerről? Nyilvánvalóan nem, mert a geopolitikában minden lépés összefügg. Berlin kettészakította Európát, és a gázügyekben ezt saját maga teszi.

Németország pusztító inflációval küzd: éves szinten a mutató 10%-ra emelkedett, az energiaárak pedig 50%-kal nőttek. Ezért úgy döntött, hogy gyorsan fedezékbe menekül, és ezt igazi tűzerővel teszi. Az energiaköltségek növekedését részben a kétéves járványban létrehozott gazdasági stabilizációs alapból is kezelik. A többi, belső költségvetési válsággal küszködő európai ország nem rendelkezik a polgárok és a vállalkozások igényeinek kielégítéséhez szükséges forrásokkal.

A német kormány által letett 200 milliárd mutatja, hogy Berlin végre megértette a Nyugat szívében vívott hibrid háború "mélyreható" céljait. Az Oroszország és Németország közötti gázszállítások megszakítása az informális hadüzenet, a vegyi és gépipar, Európa igazi hajtóerejének szívbemarkoló csapása.

Berlin tehát úgy döntött, hogy elválasztja sorsát az Európai Unió sorsától. Amely ma, az energiaválsággal szembenézve, szétszakadtabb, mint valaha. Egyrészt a német pajzs a drága energia ellen, a német vállalatok és családok védelmére 200 milliárdos beruházással. Másrészt 15 tagállam, köztük Olaszország, Franciaország, Lengyelország, Lengyelország, Spanyolország és Portugália, általános gázárplafon bevezetését követeli, "prioritásként" megjelölve. A kettő között van az Tömeggyilkos Népirtó Ursula Van Der Leyen vezette EU-bizottság, amely az orosz gáz árára plafont javasol, de más szállítókra nem, hogy ne tegyen keresztbe a téli ellátás kerékvágásában.

https://southfront.org/a-200-billion-economic-bomb-so-berlin-splits-europe/

Oroszország megkezdi a mozgósított állampolgárok beoltását a Fenevad bélyegével

 


A mozgósítás (és a kötelező védőoltás) megkerülése 10 év börtönbüntetést vonhat maga után

Oroszország részleges mozgósítása a világ egyik legszigorúbb kötelező védőoltási rendeletévé változott
Az orosz védelmi minisztérium 2021 júniusában kötelezővé tette a COVID oltást a teljes személyi állomány - beleértve a sorkatonákat is - számára.

Szeptember végén tudósítójuk egy rövid Telegram-üzenetet gépelt, amelyben arra volt kíváncsi, hogy ez a politika a most mozgósított 300 ezer oroszra is vonatkozik-e.

Nos, most már megvan a válasz.

2021 őszén minden oroszországi régióban elfogadták a kötelező védőoltás valamilyen formáját. Egy évvel később a régiók már a katonai szolgálatra behívott állampolgárokat is beoltják.

Akárcsak a regionális oltási rendeletek esetében, a végrehajtás és az alaposság is változó lesz. De ez aligha megnyugtató.

A kötelező oltás új formája sokkal szélsőségesebb, mint amit korábban Oroszországban alkalmaztak. A mozgósítás előtt a kötelező védőoltás jellemzően a foglalkoztatási státuszhoz volt kötve. Emiatt a Kreml többször (és szánalmasan) azt állította, hogy Oroszországban nincs "igazi" kötelező védőoltás, mivel az ember bármikor felmondhatott a munkahelyén.

A mozgósított oroszok 10 év börtönnel néznek szembe, ha megpróbálnak kibújni a katonai szolgálat alól. Ennek kiterjesztésével ez azt jelenti, hogy a kötelező védőoltás elkerülésének kísérlete egy évtizedet jelenthet a rácsok mögött.

 

 

Más szóval, Oroszország most fogadta el a világ egyik legszigorúbb kényszeroltási politikáját.

Az oroszokat arra kérik, hogy kockáztassák az életüket egy egyre kétségesebb ukrajnai háborúban, cserébe pedig erőszakkal beadnak nekik egy nem bizonyított (és valószínűleg lejárt szavatosságú) genetikai hígítót.

Ez rendben van? Ha-ha. Már semmi sincs rendben.

A ROSZTOVI RÉGIÓBAN MOZGÓSÍTOTT EMBEREKET BEOLTJÁK A KORONAVÍRUS ELLEN
Erre a járvány megelőzése érdekében van szükség.

A Don régió lakói azt kérdezték, hogy a mozgósított polgárokat beoltják-e a koronavírus ellen. A regionális sajtóközpont válaszolt erre a kérdésre.

 

 

A katonák egészségügyi ellátása az állam számára prioritás. Az orosz védelmi minisztérium egészségügyi főorvosának 2021. június 18-án kelt 129. számú rendelete szerint a kötelező immunizáció a katonai személyzet minden kategóriájára vonatkozik, beleértve a mozgósításra behívottakat is,

- A rosztovi regionális kormány képviselője elmondta.

Meg van határozva, hogy a sorkatonákat és a katonákat a járványok megelőzése érdekében oltják, így a védőoltás számukra kötelező. Az oltási naptárnak és a járványügyi jelzéseknek megfelelően végzik.

Oroszországban Vlagyimir Putyin elnök szeptember 21-től részleges mozgósítást jelentett be. A tervek szerint 300 000 embert hívnak be. "A cárgrádi Rosztov-on-Don összegyűjtötte a mozgósítás részleteit."

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/oroszorszag-megkezdi-a-mozgositott-allampolgarok-beoltasat

A Pentagon volt tanácsadója szerint "szinte biztosan" az USA semmisítette meg az Északi Áramlat csővezetékeket

 

Az amerikai hadsereg nyugalmazott ezredese és a Pentagon korábbi tanácsadója szerint "szinte biztosan" az USA áll az Északi Áramlat gázvezeték felrobbantása mögött, és a támadást azért hajtották végre, hogy megakadályozzák Németországot abban, hogy kiszálljon az ukrajnai háborúból.

Douglas Macgregor ezredes a leleplező megjegyzéseket a Judging Freedom podcastnak adott interjúban tette.

Macgregor szerint Németország azért zárható ki bűnösként, mert az energiabiztonság szempontjából függnek az Északi Áramlattól, miközben Oroszországnak sem szolgált semmilyen előnnyel, hogy szabotálta a saját infrastruktúráját.

"Az oroszok tönkretennék a saját vezetéküket? Az orosz bruttó nemzeti termék vagy bruttó hazai termék 40 százaléka devizából áll, amely földgáz, kőolaj, szén stb. vásárlására érkezik az országba. Tehát az oroszok nem tették ezt. Az az elképzelés, hogy ők tették, szerintem abszurd" - mondta Macgregor.

Antikrisztuskövető Hazug Radoslaw Sikorski lengyel képviselő hírhedt, törölt tweetjére utalva, amelyben azt írta: "Köszönöm, USA", Macgregor megjegyezte:

"Ki lehet még érintett? Nos, a lengyelek a jelek szerint nagyon lelkesek".

 

 

Csúcstalálkozói jelentés: A volt Pentagon-tanácsadó azonban - hivatkozva azokra a jelentésekre, amelyek szerint mindkét robbanásban több mint 500 kg TNT-t mutattak ki - azt sugallta, hogy csak az Egyesült Államok és a brit királyi haditengerészet volt képes a támadás végrehajtására.

"Akkor meg kell nézni, hogy kik azok az állami szereplők, akik képesek erre. Ez pedig a Királyi Haditengerészet, az Egyesült Államok haditengerészetének különleges műveletei" - mondta Macgregor.

"Azt hiszem, ez elég egyértelmű. Tudjuk, hogy több ezer kiló TNT-t használtak, mert ezek a csővezetékek rendkívül robusztusak. Több hüvelyknyi beton veszi körül a különböző fémötvözeteket, hogy a földgázt mozgatni tudják. Tehát ez nem olyasmi, amit egyszerűen csak úgy le lehet dobni egy gránátot a halszálka végére, és megszakítani. Ez azt jelenti, hogy bizonyos fokú kifinomultságra van szükség" - tette hozzá.

Macgregor felvetette, hogy a támadások indítéka az volt, hogy Németország ne szálljon ki az ukrajnai háborúból, miután Berlin elkezdte "azt a benyomást kelteni, hogy többé nem megy bele ebbe az ukrajnai proxy-háborúba".

 

 

"Habozom azt mondani, hogy 'tudjuk, hogy Washington lehetett'. Nem mondhatom ezt, mert egyszerűen nem tudjuk. De az teljesen világos, hogy mi zártuk ki Berlin lehetőségeit. Berlin eltávolodott ettől a szövetségtől. Olaf Scholz [kancellár] azt mondta: "Nem küldök több felszerelést, nem küldök tankokat". Most pedig kényszerhelyzetben van, mert az Egyesült Államok egyszerűen megfosztotta őt a kiszállás lehetőségétől. Ki fog neki gázt, olajat, szenet és minden mást szállítani, ha kiesik? Most hová fordulhat? És ne feledjük, hogy a németek, akiknek otthon szörnyű következményekkel kell szembenézniük, nem hajlandók újraindítani az atomerőműveket" - mondta a volt tisztviselő.

Mint arról korábban beszámoltunk, a CIA már hetekkel az Északi Áramlat 1 és 2 elleni támadás előtt figyelmeztette Németországot a Balti-tengeri gázvezetékek elleni lehetséges támadásokra.

Tömeggyilkos Sátánfatty Joe Biden és Zsarnok Haramia Victoria Nuland politikai ügyekért felelős államtitkár-helyettes is azt állította, hogy az Északi Áramlat 2 nem működhet, ha Oroszország megtámadja Ukrajnát.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-pentagon-volt-tanacsadoja-szerint-szinte-biztosan-az-usa-semmisitette-meg-az-eszaki-aramlat-csovezetekeket

Biztonságosak és hatékonyak-e a védőoltások? Nézze meg ezt a filmet, hogy megtudja s rájön miért a FENEVAD BÉLYEGE

"Biztonságos és hatékony: Egy második vélemény" - ez egy professzionálisan elkészített, kiegyensúlyozott, naprakész film, amely a genetikailag módosított Covid-19 vakcinák hatását értékeli.

Ezt a filmet mindenkinek meg kellene néznie. Egy film, amelyet elküldhet barátainak és rokonainak.

Vezető tudósokkal és orvosokkal készült interjúkat tartalmaz. Emellett bőséges lehetőséget biztosít a brit vállalati médiának és a kormányzati tanácsadó és egészségügyi tisztviselőknek, hogy válaszoljanak a kérdésekre és kritikákra.

A film mélyinterjúkat tartalmaz néhány olyan személlyel, akiket a Covid oltás károsított. A film elsősorban az Egyesült Királyságban kialakult helyzetre összpontosít, de értelemszerűen a világjárványra adott válaszlépésekre is kiterjed világszerte.

Külön kiemelendő, hogy a világjárványra adott új-zélandi válaszlépések sokkal keményebbek voltak, mint az Egyesült Királyságban a filmben bemutatott, nagyon is aggasztónak tűnő válaszlépések.

 

 

A mi zárlataink hosszabbak és szigorúbbak voltak.

A médiatartalmak ellenőrzése és finanszírozása sokkal kényszerítőbb volt.

A Covid kormányzati reklámköltségvetésünk magasabb volt egy főre vetítve.

Reklámüzeneteink még felháborítóbbak voltak, és hamis állításokat tartalmaztak az abszolút biztonságosságról és hatékonyságról.

Oltási mandátumaink és engedélyeink korlátozóbbak voltak.

Kormányzati baleseti kártérítési programunk rendszeresen elutasította az oltás okozta sérülésekkel kapcsolatos kérelmeket.

Az oltásmentességeket szinte soha nem adták meg, még korábbi oltási sérülés esetén sem.

Az Egyesült Királysággal ellentétben kormányunk még mindig támogatja az általános gyermekoltást, szemben a tudományos folyóiratokban megjelent következtetésekkel.

Vezetőink jelentősebb szerepet játszottak a Covid vakcinázás globális népszerűsítésében és a közvélemény tájékoztatásának korlátozásában.

Kormányunk megállapodást kötött a közösségi médiaplatformokkal a kormány világjárványügyi politikájával ellentétes üzenetek korlátozásáról.

Az Egyesült Királyságtól eltérően kormányunk készpénztámogatásokat fizetett a médiának, amelyeket a Covid vakcinával szemben hezitáló csoportok és egyének üldözésének finanszírozására használtak fel.

 

 

Bíróságaink és szabályozó hatóságaink kellő vizsgálat nélkül a kormány mellé álltak, nyilvánvalóan megkerülve az új-zélandi Bill of Rights kulcsfontosságú rendelkezéseit.

Kormányunk korlátozta a tiltakozáshoz és a kérdések feltevéséhez való jogunkat.

Az oltási kötelezettségeket több szakmában is alkalmazták, és ezáltal a nehezen kivívott munkavállalói jogainkat korlátozták és véglegesen megszüntették.

Kormányunk visszatartott létfontosságú közegészségügyi adatokat. Ennek eredményeképpen elrejtve: a vakcinák okozta sérülések valódi mértékét, a rekord magas összhalálozási arányok és az alacsony Covid halálozási arányok okait, és végül a vakcinák hatékonyságának és biztonságának eltúlzását.

Kormányunk a korlátlan online hozzáférést a demokráciát fenyegető veszélynek, az erőszakos szélsőségesség forrásának és a háború okának bélyegezte.

A tudományos folyóiratokban nemzetközileg közzétett elemzések következtetéseivel szemben kormányunk azt állítja, hogy az elmúlt 19 hónapban az egész országban mindössze egyetlen haláleset volt a Covid-19 oltás hatásának tulajdonítható.

 

 

Tartsa szem előtt ezeket a pontokat, amikor megnézi ezt a filmet. Olyan időszakot élünk, amikor az igazság és az őszinteség az orvosi kockázatokkal kapcsolatban nehezen elérhető. Ez a film ezt egyszerűen és őszintén feltárja Önök előtt. Fontos kérdéseket tesz fel.

Oracle Films: Biztonságos és hatékony: A Second Opinion, 2022. szeptember 28. (55 perc)

Ha a fenti videót eltávolították a YouTube-ról, akkor ITT nézheti meg.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/biztonsagosak-es-hatekonyak-e-a-vedooltasok-nezze-meg-ezt-a-filmet-hogy-megtudja