"Biztonságos és hatékony: Egy második vélemény" - ez egy professzionálisan elkészített, kiegyensúlyozott, naprakész film, amely a genetikailag módosított Covid-19 vakcinák hatását értékeli.

Ezt a filmet mindenkinek meg kellene néznie. Egy film, amelyet elküldhet barátainak és rokonainak.

Vezető tudósokkal és orvosokkal készült interjúkat tartalmaz. Emellett bőséges lehetőséget biztosít a brit vállalati médiának és a kormányzati tanácsadó és egészségügyi tisztviselőknek, hogy válaszoljanak a kérdésekre és kritikákra.

A film mélyinterjúkat tartalmaz néhány olyan személlyel, akiket a Covid oltás károsított. A film elsősorban az Egyesült Királyságban kialakult helyzetre összpontosít, de értelemszerűen a világjárványra adott válaszlépésekre is kiterjed világszerte.

Külön kiemelendő, hogy a világjárványra adott új-zélandi válaszlépések sokkal keményebbek voltak, mint az Egyesült Királyságban a filmben bemutatott, nagyon is aggasztónak tűnő válaszlépések.

 

 

A mi zárlataink hosszabbak és szigorúbbak voltak.

A médiatartalmak ellenőrzése és finanszírozása sokkal kényszerítőbb volt.

A Covid kormányzati reklámköltségvetésünk magasabb volt egy főre vetítve.

Reklámüzeneteink még felháborítóbbak voltak, és hamis állításokat tartalmaztak az abszolút biztonságosságról és hatékonyságról.

Oltási mandátumaink és engedélyeink korlátozóbbak voltak.

Kormányzati baleseti kártérítési programunk rendszeresen elutasította az oltás okozta sérülésekkel kapcsolatos kérelmeket.

Az oltásmentességeket szinte soha nem adták meg, még korábbi oltási sérülés esetén sem.

Az Egyesült Királysággal ellentétben kormányunk még mindig támogatja az általános gyermekoltást, szemben a tudományos folyóiratokban megjelent következtetésekkel.

Vezetőink jelentősebb szerepet játszottak a Covid vakcinázás globális népszerűsítésében és a közvélemény tájékoztatásának korlátozásában.

Kormányunk megállapodást kötött a közösségi médiaplatformokkal a kormány világjárványügyi politikájával ellentétes üzenetek korlátozásáról.

Az Egyesült Királyságtól eltérően kormányunk készpénztámogatásokat fizetett a médiának, amelyeket a Covid vakcinával szemben hezitáló csoportok és egyének üldözésének finanszírozására használtak fel.

 

 

Bíróságaink és szabályozó hatóságaink kellő vizsgálat nélkül a kormány mellé álltak, nyilvánvalóan megkerülve az új-zélandi Bill of Rights kulcsfontosságú rendelkezéseit.

Kormányunk korlátozta a tiltakozáshoz és a kérdések feltevéséhez való jogunkat.

Az oltási kötelezettségeket több szakmában is alkalmazták, és ezáltal a nehezen kivívott munkavállalói jogainkat korlátozták és véglegesen megszüntették.

Kormányunk visszatartott létfontosságú közegészségügyi adatokat. Ennek eredményeképpen elrejtve: a vakcinák okozta sérülések valódi mértékét, a rekord magas összhalálozási arányok és az alacsony Covid halálozási arányok okait, és végül a vakcinák hatékonyságának és biztonságának eltúlzását.

Kormányunk a korlátlan online hozzáférést a demokráciát fenyegető veszélynek, az erőszakos szélsőségesség forrásának és a háború okának bélyegezte.

A tudományos folyóiratokban nemzetközileg közzétett elemzések következtetéseivel szemben kormányunk azt állítja, hogy az elmúlt 19 hónapban az egész országban mindössze egyetlen haláleset volt a Covid-19 oltás hatásának tulajdonítható.

 

 

Tartsa szem előtt ezeket a pontokat, amikor megnézi ezt a filmet. Olyan időszakot élünk, amikor az igazság és az őszinteség az orvosi kockázatokkal kapcsolatban nehezen elérhető. Ez a film ezt egyszerűen és őszintén feltárja Önök előtt. Fontos kérdéseket tesz fel.

Oracle Films: Biztonságos és hatékony: A Second Opinion, 2022. szeptember 28. (55 perc)

Ha a fenti videót eltávolították a YouTube-ról, akkor ITT nézheti meg.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/biztonsagosak-es-hatekonyak-e-a-vedooltasok-nezze-meg-ezt-a-filmet-hogy-megtudja