Amikor 2020 végén megkezdődött a Covid-19 vakcina lakossági bevezetése, az egészségügyi szakemberek, a közegészségügyi szervek és a kormányszóvivők mind biztosították a nyilvánosságot arról, hogy az újszerű mRNS "vakcinák" nem okoznak negatív szisztematikus hatásokat az emberi szervezetben. Azt ígérték a közvéleménynek, akik közül sokan szkeptikusak voltak egy "warp sebességgel" piacra dobott gyógyszer biztonságosságával kapcsolatban, hogy a vakcinák "biztonságosak és hatékonyak".

Azokat, akik megkérdőjelezték vagy kétségbe vonták a "biztonságos és hatékony" biztosítékokat, "oltásellenesként" utasították el, és azzal vádolták, hogy meg akarnak ölni másokat, különösen az időseket. Kevés orvosi és közegészségügyi szakértő szólalt fel a hosszú távú vizsgálatok szükségességéről.

A közegészségügy mindenre kiterjedő nyomulásának kihívói elleni támadás és a felmerülő probléma ebből fakadó cenzúrázása katasztrofális károkat okozott a férfiak termékenységében.

Az alábbiakat Amy Kelly, a War Room/DailyClout Pfizer Documents Analysis Project programigazgatója, valamint a DailyClout COO-ja, a "Pfizer, FDA, CDC Hidaled Proven Harms to Male Sperm Quality, Testes Function, from mRNA Vaccine Ingredients" című cikkéből vettük át. Amy Kelly további írásait ITT találja.

 

 

A Pfizer saját dokumentumai és más orvosi tanulmányok azt mutatják:

  1. A Pfizer nem tesztelte a "férfi reprodukciós toxicitást". A férfi reproduktív toxicitást úgy határozzák meg, mint a szexuális funkcióval és termékenységgel kapcsolatos káros hatásokat (negatív hatásokat) egy felnőtt férfi esetében[2].

  2. A Pfizer nem vizsgálta a beoltott férfiak spermájának az utódok fejlődésére gyakorolt káros hatásait sem[3].

  3. Az mRNS vakcina összetevői az egész szervezetben terjednek és összegyűlnek a szervekben, beleértve a heréket is[4].

  4. Az mRNS-vakcinák "spermaellenes antitesteket" eredményeznek - vagyis olyan antitesteket, amelyek a spermiumot "betolakodóként" kezelik, és károsítják vagy elpusztítják -, ami az oltás ezen formájával kapcsolatos ismert mellékhatás[5].

  5. Az mRNS-vakcinák a spermium koncentrációjának és a teljes motilitásszámnak a megdöbbentő csökkenését okozzák[6].

  6. Ezen információk megvitatásának elhallgatásával a közegészségügyi szervek, az egészségügyi szakemberek és a kormányok világszerte megtagadták és továbbra is megtagadják a férfiak valódi tájékozott beleegyezését.

Az mRNS vakcina összetevőinek átvitele az emberek között

A Pfizer tudta, hogy a férfiak a vakcina összetevőit szexuális úton átadhatják partnereiknek. A Pfizer klinikai vizsgálati protokollja azt mutatja, hogy a vállalat sejtette, hogy a férfiaknál negatív termékenységi hatások léphetnek fel a vakcina hatására. A férfi vizsgálati résztvevőknek speciális "Férfi résztvevők reprodukciós felvételi kritériumokat" kellett követniük. Ezeket a Pfizer protokolljának mind a tizennégy változatában részletezték:

A férfi résztvevők akkor vehetnek részt a vizsgálatban, ha a beavatkozási időszak alatt és a vizsgálati beavatkozás utolsó adagját követő legalább 28 napig, ami megfelel a vizsgálati beavatkozás(ok) reprodukciós biztonsági kockázatának kiküszöböléséhez szükséges időnek, elfogadják a következő követelményeket.

Egy 1/2/3 fázisú, placebo-kontrollált, randomizált, megfigyelő-vak, dóziskereső vizsgálat a SARS-CoV-2 RNS-vakcinajelöltek biztonságosságának, tolerálhatóságának, immunogenitásának és hatékonyságának értékelésére a Covid-19 ellen egészséges egyéneken, 14. jegyzőkönyv módosítás, 2021. március 2., 213. oldal.

 

 

A Pfizer vizsgálati protokollja előírta, hogy a férfiaknak:

  • Tartózkodjanak a sperma adományozásától.

  • Tartózkodjanak a szülőképes nővel való heteroszexuális közösüléstől, mint preferált és szokásos életmódjukat. Tartózkodniuk kell a szülőképes korú nővel való heteroszexuális közösüléstől hosszú távon és tartósan, és vállalniuk kell, hogy absztinensek maradnak.

  • Vagy, bele kell egyeznie, hogy férfi óvszert használ, amikor olyan tevékenységet folytat, amely lehetővé teszi az ejakulátum átjutását egy másik személyhez. A férfi óvszer használata mellett "a férfi résztvevők WOCBP (szülőképes korú nők) partnereinél a fogamzásgátlás magas hatékonyságú módszere is megfontolandó".

Más szóval, a Pfizer vizsgálatában részt vevő férfiak beleegyeztek abba, hogy tartózkodnak a szülőképes korú nőkkel való heteroszexuális közösüléstől, vagy pedig, ha mégis közösültek olyan nőkkel, akik szülőképesek, beleegyeztek abba, hogy óvszert használnak, és tanácsot kaptak egy hatékony kiegészítő fogamzásgátló módszer használatára. A Pfizer tanulmányának a gyermekvállalásra képes nőkkel való nemi élettől való teljes tartózkodásra, illetve óvszer és egyéb fogamzásgátló eszközök használatára vonatkozó konstrukciói arra utalnak, hogy a Pfizer gyanította, hogy a beoltott férfiak ejakulátuma hatással lehet mind a nőkre, mind a vizsgálat során vagy azt követően fogant meg nem született gyermekekre.

A Pfizer protokolldokumentumai azt is elmagyarázzák, hogy "EDP (terhesség alatti expozíció) akkor következik be, ha:

  • Egy férfi résztvevő, aki tanulmányi beavatkozásban részesül vagy azt abbahagyta, a fogamzás előtt vagy annak környékén expozíciót végez női partnerével.
  • Egy nő terhesnek bizonyul, miközben környezeti expozíciónak van kitéve, vagy környezeti expozíció miatt ki volt téve a vizsgálati beavatkozásnak. Az alábbiakban példák a terhesség alatti környezeti expozícióra ... A férfi családtag vagy egészségügyi szolgáltató, aki belégzés vagy bőrrel való érintkezés útján a vizsgálati beavatkozásnak volt kitéve, majd a fogamzás előtt vagy körül a női partnerét expozíciónak teszi ki". [1]

Nyilvánvaló, hogy a Pfizer komoly aggodalmat és óvintézkedéseket mutatott a "vizsgálati beavatkozásnak" - azaz az mRNS-vakcinának - a testnedvekkel való érintkezés, például az ejakulátummal való érintkezés, valamint a bőrrel való érintkezés útján történő expozícióval szemben.

 

 

Az mRNS-vakcinák káros hatásai a férfiak reprodukciójára

A Pfizer kezdetben nem értékelte vakcinája férfi "reproduktív toxicitását" - azaz a felnőtt férfiak termékenységére gyakorolt káros hatását - a klinikai vizsgálatok során, mivel a vállalat sietett: "A reproduktív toxicitási adatok hiánya a Covid-19 mRNS-vakcina BNT162b2 első azonosításának és klinikai tesztelésre való kiválasztásának, valamint a folyamatban lévő sürgős egészségügyi szükséglet kielégítése érdekében történő gyors fejlesztésének sebességét tükrözi". [2]

Amikor a Pfizer végül mégis megvizsgálta az mRNS-vakcina hatását a hímek termékenységére, a vállalat "kezeletlen hím" patkányokat használt a "Reprodukciós és fejlődési toxicitási" vizsgálatokhoz. A kezeletlen hímek olyan nőstény patkányokkal párosodtak, amelyeknek BNT162b2-t, a Pfizer mRNS-vakcináját adták be.[7] Más szóval, a Pfizer a termékenységre gyakorolt hatásokat olyan nőstény emlősökön vizsgálta, amelyeknek mRNS-terméket adtak be, de a hímeket nem adta be. Hogyan határozzák meg a tudósok egy új gyógyszer káros hatásait a hímek termékenységére, ha a szaporodó populációnak csak az egyik felét - a nőstényeket - kezelik a kérdéses kezeléssel?

Mivel a Pfizer belső vizsgálatai során egyáltalán nem voltak beoltott hím patkányok a Pfizer reprodukciós vizsgálataiban - úgy tűnik, a Pfizer, és mivel a Pfizer vizsgálatában részt vevő emberi hímeknek meg kellett ígérniük, hogy tartózkodnak a szülőképes korú nőkkel való közösüléstől, vagy máskülönben óvszert PLUSZ más hatékony fogamzásgátlót használnak - úgy tűnik, hogy a nyugati közegészségügyi szervek úgy döntöttek, hogy egy tömeges oltási kampány során tesztelik az mRNS-vakcinák hatását a férfiak reprodukciójára.

Az mRNS vakcina összetevői az egész testben utaznak és a szervekben gyűlnek össze.

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) 2020. november 9-én - több mint egy hónappal azelőtt, hogy a Pfizer vakcina megkapta a sürgősségi felhasználási engedélyt ("EUA") - megkapta a Pfizer dokumentumát, amely megdöbbentő biodisztribúciós eredményeket mutat.

A "biodisztribúció" egy olyan módszer, amellyel nyomon követhető, hogy az adott összetevők hová jutnak el egy kísérleti állat vagy emberi alany szervezetében. A dokumentum egyértelműen bizonyítja, hogy a Pfizer mRNS-vakcina tartalma - beleértve a lipid nanorészecskéket ("NP-ket") - bejut a véráramba, végighalad a szervezetben, és felhalmozódik a szervekben, beleértve a heréket is.

Ezek a szakértők, akik arra esküdtek, hogy az mRNS-vakcina összetevői nem hagyják el az injekció beadásának helyét, hozzáférhettek egy 2018-ban az NIH által közzétett tanulmányhoz is, amely egyértelműen kimutatja, hogy a nanorészecskék - amelyeknek a lipid NP-k az altípusa [8] - a vérből a herékbe juthatnak, és a férfiak reproduktív károsodását okozhatják. A 2018-as tanulmány kimutatta, hogy az NP-k a herékben felhalmozódva károsítják a spermiumok minőségét és mennyiségét, valamint "motilitását", vagyis a hatékony mozgásra való képességét, ami a fogamzás feltétele.

Hogyan tudtak az orvosi és közegészségügyi vezetők olyan szilárdan kitartani azon álláspontjuk mellett, hogy az mRNS-oltás nem befolyásolja a férfiak termékenységét, még akkor sem, amikor hozzáférhettek a Pfizer biodisztribúciós tanulmányához?

Ahhoz, hogy teljes mértékben megértsük, hogyan károsítják az NP-k a férfi egészséges szexuális fejlődésének és működésének kulcsfontosságú összetevőit, meg kell értenünk a károsodott szervek és sejtek szerepét, amelyek mind létfontosságúak a férfi szexuális egészségéhez, sőt a férfi szexuális fejlődéséhez is, és amelyeket fentebb említettünk. Négy tanulmány ITT , ITT , ITT , ITT mutatja ezt:

  • a lipid nanorészecskék összegyűlnek az emberi szervekben, beleértve a heréket is,
  • a nanorészecskék károsan hatnak a normális férfi reprodukcióra, és
  • a Big Pharma és a közegészségügyi szervek tudatosan játszottak a fiúk és a tizenéves férfiak szexuális fejlődésének károsodásával, valamint a férfiak tesztoszteronszintjével, az idősebb férfiak spermaszámával és a férfiak termékenységével.

 

 

A spermával kapcsolatos mRNS-vakcina mellékhatása, amely férfi meddőséget okoz

Egy riasztó, mRNS-vakcina által kiváltott, reproduktív szempontból különös érdeklődésre számot tartó nemkívánatos esemény (AESI) 2021 február végén látott napvilágot. A Pfizer saját dokumentuma az 1290 AESI között felsorolja a "spermiumellenes antitest pozitív" esetet. [5a]

Az inviTRA, egy orvosok és termékenységi szakértők által létrehozott hitelesített orvosi magazin szerint: "A spermiumellenes antitestek (ASA) jelenléte az ejakulátumban a férfi meddőség immunrendszeri oka. Az antitesteknek a spermiumokhoz való tapadása befolyásolja azok mozgékonyságát, így a spermiumok útja a petesejthez rendkívül nehézzé vagy akár lehetetlenné válik". [5b]

A Pfizer csaknem 12 hónappal azelőtt tudott erről a férfi meddőségi AESI-ről, hogy a Nemzeti Egészségügyi Intézetek ("NIH") 2022. februári, egyértelműen hamis közleménye megjelent volna: "A Covid-19 vakcinázás nem csökkenti a fogamzás esélyét...".

Az FDA, a közegészségügyi szervek és az orvosi szervezetek tehát közel egy éven keresztül figyelmen kívül hagyták a Pfizer dokumentumaiban szereplő "férfi meddőség okát" - amelyeket mind elküldtek az FDA-nak. Aztán hazudtak róla, és a férfiaktól megtagadták a tájékozott beleegyezést.

A férfiak tájékozott beleegyezésének felfüggesztése folytatódik

A bevett orvosi etikával ellentétben a Pfizer és a közegészségügyi szervek nem hozták nyilvánosságra az mRNS-génterápiás vakcinák férfiak termékenységére gyakorolt valódi hatásait, és így, mint fentebb említettük, megtagadták a férfiak tájékozott beleegyezését.

Valójában az orvosi intézményrendszer, a kormányok, a közegészségügyi ügynökségek világszerte, a Big Pharma és a Big Tech összejátszottak a Covid vakcina tényeinek, kockázatainak és alternatíváinak elhallgatása érdekében[9].

Az Amerikai Reprodukciós Orvosi Társaság ("ASRM"), a Férfi Reprodukció és Urológia ("SMRU") és a Society for the Study of Male Reproduction ("SSMR") - mind reprodukciós társaságok - 2021-ben egybehangzóan kijelentették, hogy nincsenek adatok a termékenységre gyakorolt hatásokról, és hogy a "termékenységre vágyó" férfiaknak szedniük kell a gyógyszert, amelynek termékenységi hatásai ismeretlenek.

 

 

De hogyan tanácsolhatták, hogy a férfiak vegyék be a vakcinát, ha nincsenek adatok, amelyek bizonyítják, hogy az nem befolyásolja a termékenységet?

A termékenységgel kapcsolatos aggályok elhessegetése egész 2021-ben folytatódott. 2021 végén egy kínai tanulmány olyan igazságokat tett közzé, amelyeket a korábbi nyugati tanulmányok nem voltak hajlandóak elismerni. A tanulmány igazolta a termékenységgel kapcsolatos oltóanyaggal kapcsolatos aggodalmakat:

Bár több termékenységi társaság bejelentette, hogy a Covid-19 mRNS vakcina valószínűleg nem befolyásolja a termékenységet, tagadhatatlan, hogy a jelenlegi bizonyítékok nagyon korlátozottak, ami az egyik oka a vakcinával kapcsolatos habozásnak...

...tekintettel a súlyos akut légzőszervi szindróma 2. számú koronavírus (SARS-CoV-2) reproduktív rendszerre gyakorolt potenciális károsító hatására, egyesek azt gyanítják, hogy a vírust utánzó vakcina (mRNS-vakcina) ugyanezen mechanizmuson keresztül a termékenységre is hatással lehet.

Igaz, a Covid-19 mRNS-vakcinákra vonatkozó adatok hiányosak a hagyományos vakcinákkal összehasonlítva, amelyek hosszú távú, nagy mintákon végzett vizsgálatokon alapulnak.

Végre repedések jelentek meg az mRNS-vakcina és a termékenységgel kapcsolatos információk gátján, és ezek a repedések egy megdöbbentő kinyilatkoztatást előlegeztek meg, amely hamarosan leesett.

A Pfizer mRNS Covid-19 vakcinája valójában a férfiak termékenységének megdöbbentő csökkenését okozza.

2022. június 22-én az Andrology egy bombasztikus tanulmányt [6] tett közzé - amely még a további emlékeztető injekciók hatásait sem vette figyelembe -, amely a férfiak termékenységének megdöbbentő csökkenését mutatta ki, a vizsgálati csoportban átlagosan 22,1%-os csökkenés volt tapasztalható, csak a kezdeti injekciók után.

A kutatók öt hónapig vizsgálták a résztvevőket, miután megkapták a Pfizer vakcináját. Közel hat hónappal az oltás után a spermiumkoncentráció, a mozgékonyság és az összes mozgékony egyed száma még mindig jelentős mértékben csökkent az oltás előtti szintekhez képest. A spermakoncentráció egyáltalán nem állt helyre, sőt, a legalacsonyabb szinten volt.

 

 

E riasztó eredmények ellenére a közzétett tanulmány tovább ösztönözte az oltást.

Riasztó, hogy a férfiak továbbra is érthetetlenül ellentmondásos üzeneteket kapnak, és azt mondják nekik, hogy továbbra is adják be az mRNS vakcinákat, még akkor is, ha az a tanulmány, amely ezeket a buzdításokat tartalmazza, egyértelműen kimutatja a termékenységre gyakorolt káros hatásokat - a férfiak számára.

A nyilvánosságnak több kérdése maradt, mint válasza

A dokumentumok és tanulmányok áttekintése, amelynek csúcspontja egy olyan tanulmány, amely megdöbbentő adatokat mutat be az mRNS-vakcinákról, amelyek egyértelműen csökkentik a férfiak termékenységét, fontos kérdéseket vet fel:

Mikor, ha egyáltalán, áll helyre a férfiak termékenysége teljesen a két adag oltás után bekövetkező ilyen drasztikus csökkenésből?
Az emlékeztető oltások, amelyeket 2021. július 31-ig a világ lakosságának huszonkilenc százaléka kapott, még erősebb negatív hatással vannak a férfiak termékenységére?

Az mRNS Covid-19 vakcinák prepubertás és serdülő férfiaknak történő beadása befolyásolja-e a normális szexuális fejlődésüket és szaporodási képességüket, ahogyan azt a herékben lévő NP-kről szóló tanulmány implikációja sugallja?

A születési arányszámok csökkenése, amely a magasan vakcinázott országokban tapasztalható, legalább részben annak tudható be, hogy az mRNS vakcinák meggyőzően befolyásolták a férfiak termékenységét?

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizer-vakcinaja-megdobbento-csokkenest-okoz-a-ferfiak-termekenysegeben