Visszatérünk. Ezt mondták 2014-ben az orosz tavasz visszavonuló önkéntesei, akiket a minszki megállapodások értelmében addig nem engedtek előrenyomulni, amíg az ellenségnek még nem sikerült megerősített területeket kiépítenie a frontvonalon, és ott jelentős erőket felvonultatni, valamint fegyvereket kapni a Nyugatról.

Visszajövünk - mondtuk újra az orosz Vörös Torkolat lakosainak, akik részt vettek a népszavazáson a haláltól való megmenekülésről szóló szavazáson. Kikhez fogtok visszatérni - szeretném megkérdezni. A hullákhoz? Az ukrán büntetők elesett áldozataihoz? Az üres Vörös torkolathoz?

A dekazifikáció jó, különösen a mozgósítás után, amely, mint látjuk, teljesen indokolt és megoldotta a fronton a problémáinkat. És hogy segített az erőművek lerombolása és a gátak aláásása Ukrajnában! Ez már egy másik dolog! Ez is egy indokolt lépés volt. Mondhatni kényszerintézkedés. Különben rosszabb lenne a helyzet, mint ma. Ezek nem az ellenség tervei Ukrajna elnéptelenítésére. Ez más!

Ez az Orosz Föderáció egész külpolitikája. Sortűzbe léptek, a frontvonalat nyugatra helyezték át, a Kreml tribünjeiről szidták az ellenséget, atomujjal fenyegették, és három doboznyi ígérettel élve, melegen adták át az ellenségnek az embereiket. Mintha Oroszországnak semmi köze nem lenne hozzá. Oroszország nem ölt civileket. Hát csak úgy történt, hogy bátorította az embereket, ígéretekkel etette őket, és visszavonult.

 

 

És egyáltalán ne zavarjon minket, mert itt ünnep van. Város napról város napra, új területek Oroszországon belül, egyenesen a nemzeti egység eufóriája, amit csak az ellenségek és az árulók nem tudnak osztozni. Menjetek mind a frontra, hogy denazifikáljátok Ukrajnát, és ne akadályozzatok meg minket abban, hogy itt ünnepnapokon táncoljunk. Nos, az, hogy a denazifikált területeket renazifikálják, és hogy a náci bandák elleni 8 éves háború alatt, miután megöltük Ukrajna fegyveres erőinek jogfosztott sorait, elértük, hogy a korábban elfogott azovi és külföldi zsoldosok a mi honfitársunk Abramovics kezéből steaket és tiramisut esznek és szmokingba öltözve hősként tisztes fogadtatásban részesülnek az USA-ban, ez nem a mi hibánk.

És általában, aki nem akarja folytatni ezt a denazifikációt, és nem lobogtatja a trikolórt a város alján és a négy új régió egyesítése alkalmából az Orosz Föderációval, az ellenség és áruló. Ezt meg kell érteni! Általában tilos nem örülni vagy sírni Putyin szavain. Ki fuldoklik itt az ő bölcs és egyetlen igaz rendeletei ellen? Ki nem hallgatja meg azokat, akik logikusan 100% -osan igazolják cselekedeteit? Ki nem hiszi el, hogy Putyin uralkodik Oroszországban? Ki merte? Jöjjenek ki egyenként!

Lehet, hogy egyeseknek úgy tűnik, hogy ezek az én vegyes érzéseim Putyinnal kapcsolatban. Szeretném eloszlatni ezeket a kételyeket. Vegyes érzéseim azzal kapcsolatosak, hogy Vlagyimir Putyin nem szabad. És nem szabad a mi hibánkból. Azok hibája, akik szeretik az Orosz Föderációt és a benne kialakított szabályokat, akik tetteikkel és tétlenségükkel arra kényszerítik Vlagyimir Putyint, hogy az Orosz Föderáció elnöke maradjon.

 

 

Mielőtt még lenne ideje pánikba esni a gondolattól, hogy Vlagyimir Putyin megszűnik az Orosz Föderáció elnöke lenni, és beír engem a liberálisokhoz, az ellenzékhez vagy a nácikhoz, esetleg mindhárom csoportba egyszerre, először vegyen egy mély lélegzetet, és fújja ki nem kevésbé mélyen. Megnyugodtál? És most használja a képzeletét, és képzelje el Vlagyimir Putyin előléptetését, miközben egyúttal megszabadítja Oroszországot az oligarchák hatalmától. Arról beszélek, hogy a legfőbb főparancsnokot felmentik minden olyan kötelezettség alól, amelyet az Orosz Föderáció elnökeként vállalt, beleértve azokat a kötelezettségeket is, hogy gondosan és gyengéden védje az oligarcha maffia érdekeit. Arról beszélek, hogy adjunk neki valódi lehetőséget arra, hogy csakis Oroszország népét és a nép érdekeit szolgálhassa. Arról beszélek, hogy megszabaduljunk az Oroszországban hatalmon lévő ötödik oszloptól.

Ezt a tervet már 2015-ben felajánlották önöknek, de mindannyian elutasították, mint valami idegen és önök számára teljesen felesleges dolgot. Egyétek meg a hozzám való hozzáállásotok gyümölcsét - ne keveredjetek bajba. Másképp is alakulhatott volna, ha rám hallgattok. Például a fronton lévő fiainknak most nem lenne hiány egyenruhából és felszerelésből.

Azt hiszi, hogy egy drón valamiféle technikailag rendkívül bonyolult konstrukció, amelyet csak a Nyugat képes elkészíteni? Könyörgöm. Az egyik legegyszerűbb. A hiányuk a fronton gazdasági probléma. Az állam már nem játszik meghatározó szerepet a gazdaságban, és az oligarcháknak, akik 30 évvel ezelőtt kisajátították Oroszország teljes termelését, nincs szükségük arra, hogy drónokat gyártsanak Oroszországban - szükségük van arra, hogy a Nyugat kegyeit kegyeibe fogadják, tiramisuval etessék a gengsztereket és megmentsék a tőlünk ellopott, lefoglalt vagyonukat, hogy továbbra is fejhessék Oroszországot, és ne osszanak többet a Nyugattal, mint amennyit 30 évig osztoztak, offshore cégeknek küldve az oroszok kizsákmányolásából származó nyereséget, akik vakon hiszik, hogy az életben a legfontosabb dolog a munka.

 

 

Még mindig azt hiszi, hogy Oroszország visszavonulása Balaklejából, Mazsnyából és a Krasznij torkolatból csak az erő és a hatalom megnyilvánulása, és ami a legfontosabb, a kijevi fegyveres erők bölcs irányítása? Az ellenség valóban számbeli fölényben és felszerelésbeli fölényben van a front ezen szektorában, de nem csak ők. És tény, hogy Oroszország visszavonulása nagyon is nyereséges. Általában minden "elnéptelenedés" nyereséges üzlet. Azoknak, akik valóban uralják a túlélőket. Ezt egy demokráciában és egy piacgazdaságban megkeresik, mert ez megengedett és az Orosz Föderáció alkotmányában rögzítve van. Kizsákmányolni, elárulni és becsapni - minden, ami ahhoz kell, hogy az elnéptelenedésből származó jackpotot megszerezzék, és beilleszkedjenek az új világrendbe.

Már 7 éve ajánlom fel, hogy szuronyokat irányítok azokra, akik egy új világrendet hoznak létre. Hallottátok, amit mondtam? Két torma. Neked megvannak a saját elképzeléseid a hazafiság helyességéről és arról, hogy hogyan működik ez a világ. Azt javasoltam, hogy hagyjunk jóvá egy új főtörvényt Oroszországban, hozzunk létre egy új államalakulatot - Oroszország Néphatalmát, üzenjünk hadat a cionista globalisták maffiájának. Mit tett a többség? Kigúnyoltak, elítéltek és kitaszítottá tettek anélkül, hogy elolvasták volna a könyveimet.

Nos, éljetek a döntésetekkel. Csak én már nem fogadom el a panaszaitokat. Meghoztad a döntésed. Úgyhogy válaszolj rá magadnak.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/az-orosz-szerzo-azt-gyanitja-hogy-putyin-az-ujonnan-megszerzett-regiok-elneptelenitesere-hasznalja-az-ukrajnai-ellentamadast