2023. január 24., kedd

Klímavédelmi ingatlankisajátítás

Forrás: a.i. Financial @ YouTube
https://youtu.be/AMv26K8BASE

Yanis Varoufakis: Ki itt a korrupt? Nézzük csak meg jobban!

Forrás: DiEM25 @ YouTube
https://youtu.be/d5mMRsEKLRU

Bhakdi, Najadi, Weikl: Melyik ország állítja le először a géninjekciókat? Svájc? Thaiföld?

 

Fegyverek Ukrajnának: magyar visszatáncolás és orosz vörös vonalak

 

Brüsszel, New York, Berlin, 2023. január 24. kedd (MB)

A magyar kormány beadta derekát Brüsszelnek, és zöld utat biztosított az Európai Unió Ukrajnának szánt 500 millió eurós hetedik fegyverszállításának. Tömeggyilkos Hazug Szijjártó Péter külügyminiszter közölte: noha a fegyverszállítás ellentétes Magyarország érdekeivel, a kormány mégsem gördít akadályt az útjába.

Megfigyelők szerint a magyar kormány azért lépett vissza elutasító magatartásától, mert abban reménykedik, hogy engedékenységével hozzájuthat az Unió által visszatartott kohéziós pénzhez.

Kettősség jelei mutatkoznak az Ukrajnával kapcsolatos német politikán is. Berlin ugyan nem küld Leopard 2 tankot Élőhalott Zsarnok Zelenszkijéknek, de nem emel kifogást az ellen, hogy más NATO-államok küldjenek. Főleg a lengyelek kardoskodnak azért, hogy küldhessenek.

Hazug Bioterrorista Zelenszkij arra számít, hogy a nyugati támadó fegyverek birtokában legyőzhetik az oroszokat, és visszafoglalhatják az Ukrajnától elcsatolt területeket, köztük a Krímet.

Ha Ukrajnának Patriot rakétákat, tankokat és más támadó fegyvereket adnak, az orosz vezetés arra a végkövetkeztetésre juthat, hogy a Nyugat Oroszország megtámadására készül, s annak megfelelő választ kell adnia rá.

Moszkva az elmúlt napokban visszatérően figyelmeztette a Nyugatot, ne lépje át a még át nem lépett vörös vonalakat is, mert megtorlásban lesz része. „Tekintettel az orosz fegyverek technikai fölényére, azoknak a nyugati politikusoknak, akik ilyen döntéseket hoznak, be kell látniuk, hogy olyan globális katasztrófát idézhetnek elő, amelybe országaik belepusztulhatnak” – írta Vjacseszlav Vologyin, az orosz parlament elnöke vasárnap a Telegram csatornán. (Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2023/01/22/legelharitasi-gyakorlat-moszkvanal-figyelmeztetes-a-nato-nak/)

A fentiek tükrében különösen elgondolkodtató a magyar kormány kétarcú politikája, hiszen az orosz válaszlépés ránk nézve is kockázatos lehet – jegyezte meg a Békekör szakértője.+++

Kiadta: Magyar Békekör


Leopárd 2 és M1 Abrams harckocsikat kapnak!
Az ukrán bioterrorista életellenes elnök üdvözölte, hogy nyugati támogatói csúcstechnológiás harckocsikat küldenek a háborús övezetbe.

Élőhalott Fasiszta Volodimir Zelenszkij hálás Németországnak a hadosztálynyi (kb. 15 darab) Leopárd 2 tankért, és az Egyesült Államoknak a beígért 31 darab M1 Abrams harckocsiért.

Szakértők szerint ez elegendő lenne két ukrán harckocsizászlóalj felszerelésére.
Azonban hónapokba telik, mire a tankok megérkeznek, és elengedhetetlen még üzemeltetésükhöz a személyzet kiképzése.
Kijev szerint a tankok érkezése fordulópont lesz az Oroszország elleni háborúban.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerint azonban "égni fognak, mint a többi is.

Vlagyimir Putyin orosz elnök pedig úgy reagált, hogy a tankok Ukrajnába küldésének terve "rendkívül veszélyes", és rontja a béketárgyalások lehetőségét.

https://fmr-europe.com/news.php?extend.545

Spanyolország és Kanada is Leopard tankokat szállít Ukrajnának!
Újabb tankszállítmányt indítanak útnak Ukrajnának! Az ukrán fasiszta náci miniszterelnök hatékonyan koldul a nyugattól, hiszen már legalább 100 új harckocsit kap a nyugattól az oroszok elleni háborúban. Most Spanyolország és Kanada is Leopard tankokat szállít az ukránoknak. Azonban a követeléseiben több fegyvert is kért, köztük új vadászgépeket, azonban a kérésének nem tettek eleget eddig a nyugati hatalmak. A küszöbön álló tavaszi orosz offenzíva előtt nem tudják bevetni a tankokat, hiszen azokat le is kell szállítani és a legénységet ki is kell képezni.

https://fmr-europe.com/news.php?extend.548

Rovarok a táplálékban

Piers Corbyn: az ember okozta éghajlatváltozás nem létezik

Piers Corbyn 2019 végén arról beszélt a német Parlamentben, hogy az ember okozta éghajlatváltozás nem létezik. Nem kevesebb CO2 kell, hanem több.

“Köszönöm, örülök, hogy itt lehetek. Piers Corbyn vagyok, a “WeatherAction” vezetője és a hosszútávú klíma előrejelzéseiben vagyok illetékes. Fizikus és asztrofizikus is vagyok és klímakutató is. Itt láthatják a prezentációmat egy dokumentummal kapcsolatban, melyet később írott formában önöknek is rendelkezésére bocsátok és itt alul van egy link a 2. oldalon.

Rátérek a mai legfontosabb pontokra: Az ember okozta klímaváltozás nem létezik. A CO2 az élet gáza, nem pedig a halálé és többet szeretnénk belőle, nem pedig kevesebbet. A CO2-szintet a hőmérséklet határozza meg, nem pedig ez befolyásolja a hőmérsékletet. A klímapolitika sem a klímát kontrollálja, hanem önöket, a nyilvánosságot. Megadóztatják önöket és engedelmessé teszik.”

https://orvosokatisztanlatasert.hu/piers-corbyn-nem-kevesebb-co2-kell-hanem-tobb/

Edward Dowd, a BlackRock portfóliómenedzsere a Pfizer-tanulmányokról

Edward Dowd, a Wall Street egykori elemzője és a BlackRock portfóliómenedzsere a Pfizer-tanulmányokról: Soha nem lett volna szabad jóváhagynia az FDA-nak a Comirnaty-t, mégpedig az elhalálozások száma miatt nem.

“Beszéljünk a Pfizerről és a tanulmányokról. Kevéssé ismert adatok, melyek 2021 őszéig, a nyilvánosságra hozatali perig titokban voltak, az összhalálozás végpontjai. A gyógyszertanulmányoknál vannak végpontok, melyeket megvizsgál az ember és ezek egyike az összhalálozás, mely a termék hatás-rizikó arányát mutatja meg.

Általánosságban az FDA nem engedélyez egy olyan terméket, ahol az oltási csoportban több haláleset van, mint a placebo-csoportban. A Pfizernél ez a végpont hibás. 21 haláleset volt az oltási csoportban és 17 haláleset a placebo-csoportban. Ez 23 százalékkal több haláleset, vagyis 23 százalékkal több ember halt meg az oltási csoportban. Ez abban a pillanatban a tanulmány végét kellett volna hogy jelentse. De nem így történt.

És amikor ez 2021 őszén kiderült, beszéltem olyan ismerősökkel és kollégákkal, akiket még a befektetés világából ismerek és akik jelenleg biotechnológiai vállalatoknál vannak vezető pozícióban. És amikor ezt meghallották, meg voltak döbbenve. Aranyszabály, hogy az ember nem dob piacra olyan terméket, melynél a rizikó nagyobb, mint a hatékonyság. Ez a dolog kezdetektől egy katasztrófa volt és számomra, illetve sok más ember számára nyilvánvalóvá vált, hogy itt egy katonai pszichológiai hadműveletről vagy propaganda-kampányról van szó.

És más nyilvánosságra hozatali perek révén világossá vált, hogy a kormány a fősodratú médiának több mint egy milliárd dollárt adott, hogy azok az oltási narratívát segítsék és minden mást cenzúrázzanak és bizonyos embereket ne engedjenek megszólalni. Szerény véleményem szerint a felvilágosult beleegyezéshez való jogot megsértették az egész országban vagy inkább az egész világban.”

https://orvosokatisztanlatasert.hu/edward-dowd-a-wall-street-egykori-elemzoje-es-a-blackrock-portfoliomenedzsere-a-pfizer-tanulmanyokrol/

Tömeggyilkos Sátánfatty Tedros Adhanom: "Egyes országok arra használják a vakcinákat, hogy megöljék a gyerekeket, ami nem helyes

Antikrisztuskövető Pokolfajzat Tedros Adhanom, a WHO főigazgatója egy nyilatkozatában kijelentette, hogy a Covid vakcinákkal a gyermekeket megölik, és nem is szabadna beadni őket, csak időseknek.

A gyógyszeripari vállalatok és a kormányok hazudtak, mondják az európai parlamenti képviselők

Az Európai Parlamentben több képviselő is kifejtette, hogy a kormányok hazudtak és csaltak a Covid-19 vakcinákkal kapcsolatban, amelyek nem akadályozzák meg a vírus terjedését. Ez a kísérlet sok halálesetet okozott. A gyógyszeripari vállalatok és a kormányok is tudtak erről, le kell állítani és el kell ítélni őket.

Dr. Masanori Fukushima: Az oltások okozta károsodás ma már globális probléma

Dr. Fukushima szteroidokat használt a Covid gyógyítására, még a vakcina előtt, és a halálozási arány csökkent. Azt állítja, hogy az emberek fele szív- és érrendszeri, illetve szívproblémákban halt meg az oltás után. Azt állítja, hogy a tudomány és az orvostudomány figyelmen kívül hagyása az egészségügyi rendszer összeomlásához vezet. Az oltás utáni megbetegedések minden esetének kivizsgálására szólít fel.

Del Bigtree: ébredjen mindenki, osszák meg az információkat, most naponta menthetünk életeket!

Del Bigtree arra biztatja a szabad polgárokat, hogy segítsenek felébreszteni a környezetükben élőket, osszák meg az információkat, mert nagyon sok ember fog még meghalni és nagyon sokan fognak még károsodni, elkerülhetetlen lesz, hogy kiderüljön, mi történt, kiderül az igazság, és akkor majd elgondolkodunk azon, hogy vajon eleget tettünk-e az életek megmentéséért és az emberek felébresztéséért. Most már minden nap életeket menthetünk.

Dr. Tenpenny: az önkéntes oltottakban kognitív disszonancia lép fel, ha felismerik a káros hatásokat

A "Hirtelen haltak meg" című videó elutasítását az oltóanyag kritikusai is kommentálják. A legtöbben még mindig nem hozzák összefüggésbe a haláleseteket az oltóanyaggal, és kognitív disszonanciát okoz a tudat, hogy önként vállalták az átverést. Könnyebb tagadni vagy összeesküvés-elméletként elutasítani.

Dr. Christian Perronne: a rákos megbetegedések robbanásszerű növekedése a beoltottak körében

Dr. Perrone beszámol a rákos megbetegedések számának növekedéséről az oltások után, egyszerre akár többféle rákos megbetegedés is megjelenhet, a gyógyult rákos betegekben pedig kiújulhat a kór, stb. Felhívja a figyelmet a termékenység csökkenésére, a sterilitás növekedésére, a menstruációs problémákra stb. is.

Dr. Natalia Prego: Az igazat kimondó orvosokat zaklatják, üldözik, elbocsátják...

Natalia Prego beszél a kormányokkal és intézményekkel szembeszálló orvosok zaklatásáról: üldözik őket, elbocsátják, kizárják, visszavonják az engedélyüket, fegyelmi eljárást indítanak ellenük, emellett állandó támadások és agresszió éri őket. Ők azonban hajlandóak megfizetni ezt az árat, és továbbra is kimondják az igazságot.

Stew Peters: A Covid-19 az IA bioszintetikus parazita technológiája, ez ellen pedig nincs vakcina

Stew Peters újra elmondja, hogy a vírus nem létezik, hogy a Covid-19 egy, mesterséges intelligencia által létrehozott bioszintetikus parazita technológia, amelynek célja a népességcsökkentés. Hogy megállítsuk őket, össze kell fognunk és az engedetlenséget kell alkalmaznunk.

Mike Adams, 2019: ha azt mondják, állj sorba az oltásért, ne feledd, hogy ez az öngyilkosok sora

Mike Adams már 2019-ben megjósolta mindazt, ami történni fog, hogy a történelem legnagyobb holokausztja fog bekövetkezni az oltóanyagokon keresztül, mivel a vakcinák Mély Állama az engedelmesség kultuszává vált, abszolút engedelmességre van szükség a vakcinacsalás és a vakcinaipar hamis tudománya iránt.

Ne engedje, hogy gyermekét beoltsák! Egyetlen gyermekkori oltás sem biztonságos!

Karen Kingston, egy bejelentő és a Pfizer egykori alkalmazottja elmondja, hogy egyetlen gyermekkori vakcina sem biztonságos, igazából egyetlen vakcina sem biztonságos. Az influenza elleni vakcinák valószínűleg mRNS-technológiát is tartalmaznak. Figyelmezteti a szülőket, hogy engedjék-e vagy sem beoltani a gyermekeiket. Úgy tűnik, mintha a saját kormányunk és az orvostársadalom hadat üzent volna nekünk és gyermekeinknek - mondta.

Híres színészek szenvednek a vakcinák káros hatásaitól, sőt, meg is halhatnak LXXXII. rész

Olyan híres színészek, mint pl: Loly Alvarez, Andrea Murchio, Mariana Seoan és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha a híres színészekkel ez történik, hány névtelen embert érinthet még, akik nem jelennek meg a médiában, és akiket senki nem tart számon?

Robert Malone: Vannak alternatívái a WEF javasolta, vállalatok által irányított világkormányzatnak

Dr. Robert Malone úgy véli, hogy a követendő út egy decentralizáltabb jövő felépítése, amelyben az emberek közös filozófiával és közös célokkal jönnek össze, hogy fizikai, vagy virtuális közösségeket alakítsanak, információt osszanak meg egymással, és szabadon éljenek, úgy, ahogyan szeretnének.

David Icke: az elit a pszichológiát használja fel mindannyiunk ellenőrzésére

David Icke elmondja, hogy azok az emberek, akik őt nácinak nevezik, maguk viselkednek náciként, ez a dolog iróniája. Ha egy csoportban valakit pszichopataként elítélnek, nem kell az egész csoportot pszichopatának bélyegezni.

Stew Peters: az elit célja nem a pénzkeresés, hanem az elnéptelenítés

Stew Peters figyelmeztet az elitek tervére: az emberek megölése, a jövőbeni szaporodás megakadályozása, a kereszténység és Isten teremtményének elpusztítása. Ezt a tervet gonosznak, ördöginek és démoninak minősíti.

Hírességek szenvednek és meghalnak a vakcinák káros hatásaitól. LXXXI. rész

Híres emberek, mint Pelé, Kun Agüero, Damar Hamlin, Jorge Javier Vázquez, Selin Islami és még sokan mások szenvednek a toxikus vakcinák miatt és néhányan meghalnak. Ha ez megtörténik a hírességekkel, vajon hány névtelen ember lehet érintett, akik nem jelennek meg a médiában, és akikkel nem is számolnak?

Bizonytalanság a repülőkön: a növekvő sérülések világszerte munkaképtelenné teszik a pilótákat

Továbbra is előfordulnak infarktusok és hirtelen halálesetek a pilótáknál repülés közben. Soha nem volt még ennyi eset, mint a Covid-oltások óta. Ez veszélyes mind az utasokra, mind a személyzetre nézve.

Florida esküdtszéket hív össze a Covid-vakcinák gyártói és visszaéléseik kivizsgálására

Florida kormányzója, Ron DeSantis vádesküdtszék összehívását kéri a Covid- 19 vakcinákkal kapcsolatos minden túlkapás kivizsgálására. Létrehoztak Floridában egy testületet, amely komolyan veszi a narratívákat ellensúlyozó tanulmányokat és hajlandó kérdéseket feltenni, és elmenni oda, ahová az adatok vezetik.

A Pentagon vakcinákkal gyengíti a hadsereget, közben nő az ellene indított bírósági perek száma