2022. július 1., péntek

Tömeggyilkos Sátánfatty Biden az őszi oltási kampányhoz megállapodást kötött 105 millió adag megvásárlására a Pfizer COVID-19 vakcinájából

 

A Pfizerrel kötött, az adófizetők által finanszírozott 3,2 milliárd dolláros megállapodás "a történelem legnyereségesebb iparágának részvényeseit gazdagítja".

A Nemzetgyilkos Biden-kormányzat szerdán bejelentette, hogy 3,2 milliárd dolláros megállapodást kötött a Pfizer COVID-19 vakcinájából 105 millió adag megvásárlásáról az őszi oltási kampányhoz, és opciós joggal akár 300 millió adagot is vásárolhat.

A Népirtó Biden-kormányzat szerdán bejelentette, hogy 3,2 milliárd dollár értékben vásárol 105 millió adagot a Pfizer COVID-19 vakcinából az őszi oltási kampányhoz, és opciós joggal akár 300 millió adagot is vásárolhat.

A szerződés felnőtt és gyermekgyógyászati adagok kombinációját, valamint egy újraformulált emlékeztető oltás szállítását tartalmazza, amely az eredeti Wuhan-változatot és a BA.4 és BA.5 Omicron alváltozatokat tartalmazza majd.

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) csütörtökön azt tanácsolta a COVID-19 vakcina gyártóinak, hogy idén őszre állítsák elő a frissített emlékeztető vakcinát - amely még nem esett át humán klinikai vizsgálatokon -.

"Ez a megállapodás további adagokat biztosít az Egyesült Államok lakosai számára, és segít megbirkózni a következő COVID-19 hullámmal" - mondta Antikrisztuskövető Sean Marett, a BioNTech üzleti és kereskedelmi vezetője egy nyilatkozatban. "A hatósági engedélyezés függvényében egy Omicronhoz igazított vakcinát is tartalmazni fog, amit fontosnak tartunk a gyorsan terjedő Omicron-változat kezelése érdekében".

 

 

A bejelentés az FDA Vakcinák és kapcsolódó biológiai termékek tanácsadó bizottságának keddi ülését követte, amely azt javasolta, hogy a jövőbeni COVID-19 emlékeztető vakcinákba vegyenek bele egy Omicron-komponenst.

"Az oltások megváltoztatták a COVID-19 elleni küzdelmet, lehetővé téve az emberek számára, hogy visszatérjenek a szokásos tevékenységeikhez, tudván, hogy az oltások megvédik őket a súlyos betegségektől" - mondta Tömeggyilkos Xavier Becerra, az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériumának (HHS) minisztere.

"A Nemzetgyilkos Biden-Harris-kormányzat elkötelezett amellett, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy az oltóanyagok továbbra is ingyenesen és széles körben elérhetővé váljanak az amerikaiak számára - és ez egy fontos első lépés az őszi felkészüléshez".

Az amerikai adófizetők fogják azonban finanszírozni a 3,2 milliárd dolláros kampányt, ahogyan a Warp Speed hadművelet keretében szerzett eredeti 100 millió adagért is 1,95 milliárd dollárt fizettek, és 19,50 dollárt adagonként további 500 millió adagért, amelyet a kormány opciós szerződése révén szereztek be.

"E hónap elején, mivel a kongresszus nem nyújtott további COVID-19 finanszírozást, a kormányzat kénytelen volt 10 milliárd dollárnyi meglévő finanszírozást átcsoportosítani, több milliárd dollárt kivonva a COVID-19-re adott válaszlépésekből, hogy további oltóanyagokat és kezeléseket fizessen" - áll a HHS közleményében. "Az új Pfizer-szerződés finanszírozását ennek az átcsoportosított finanszírozásnak egy részéből fizetik ki."

"A Fehér Ház elejtett minden olyan látszatot, hogy ez a közegészségügy védelméről szól" - mondta Robert F. Kennedy, Jr. a Children's Health Defense elnöke és vezető jogtanácsosa. "Ez egy kendőzetlen, vállalati jóléti projekt, amely a történelem legjövedelmezőbb iparágának részvényeseit hivatott tovább gazdagítani."

"Majdnem olyan, mintha ezek az államok - és polgáraik - kétszeresen fizetnének ezekért az oltóanyagokért: egyszer magának a kutatásnak a nagy részét vagy majdnem egészét finanszírozzák, majd újra visszavásárolják a közpénzből finanszírozott kutatás termékeit" - jelentette a Quartz a múlt hónapban. "A gyógyszeripari vállalatok hatalmas hasznot húznak ebből a modellből."

 

 

A Pfizer májusban közölte, hogy 2022-re mintegy 32 milliárd dolláros COVID-19 vakcinaeladásra számít, de ez a szám a héten bejelentett új szerződés előtt aláírt megállapodásokon alapult.

A Pfizer június 23-án jóváhagyta a részvényenkénti 0,40 dolláros negyedéves készpénzosztalékot.

Az új Pfizer-szerződés értelmében az amerikai kormány átlagosan több mint 30 dollárt fizet egy adagért, ami jelentősen magasabb, mint az eredeti Pfizer-szerződésben fizetett 19,50 dollár.

A Pfizer már 2021. február 26-án tervezte a COVID-19 vakcina "lehetséges gyors elfogadását", hogy heteken belül lehetővé tegye az emlékeztető vakcinák kifejlesztését. Ez a "szabályozási útvonal" más fertőző betegségek, például az influenza esetében már kialakult, áll a Pfizer közleményében.

Börtöntöltelék Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója elmondta, hogy a vállalat "megteszi a megfelelő beruházásokat és megfelelő beszélgetéseket folytat a szabályozó hatóságokkal", hogy segítsen a vállalatnak abban, hogy "szükség esetén potenciálisan kifejlesszen és engedélyt kérjen egy frissített mRNS vakcinára vagy emlékeztető oltóanyagra".

Egy 2021. februári eredménybeszámoló során Nemzetgyilkos Bourla azt mondta az elemzőknek, nagybankoknak és befektetőknek, hogy a vállalat jelentős nyereségre tehet szert, mivel a COVID-19 vakcina iránti kereslet magasabb árak felszámításával és a vírus új változataira vonatkozó rutinszerű emlékeztető adagok bevezetésével támogathatja a COVID-19 vakcinát.

A Barclays 2021. márciusi globális egészségügyi konferenciáján a Pfizer korábbi pénzügyi igazgatója, Antikrisztuskövető Frank D'Amelio azt mondta, hogy a vállalat ezt nem egyszeri eseménynek tekinti, hanem "olyasminek, ami a belátható jövőben is folytatódni fog".

"Minden évben el kell menni az influenza elleni védőoltásért" - mondta Nemzetgyilkos Sátánfatty Bourla, a Pfizer vezérigazgatója. "Ez a COVID esetében is így lesz. Egy év múlva el kell majd mennie az éves oltásért, hogy a COVID ellen védelmet kapjon".

Nyilvánvalóan a 48 éves dr. Zelenkót lopakodva gyilkolták meg......

 

...Először is, azzal, hogy megtámadták a lassított rákos biofegyverükkel...


...aztán pedig a műtőasztalon ülő könnyű célpontként a rákműtét során - KETTŐSEN.

***SOTN szerkesztő megjegyzése: Van itt egy hatalmas háttérsztori, amit el kell mesélni. Dr. Zev Zelenko nem is akarná másképp. Igazság szerint az ő története a mi történetünk. Mindannyiunk története, és a COVID-19 előtt nem volt nagyobb, mint a "Rákipar" története, amely az évtizedekig tartó, szupertitkos rákos biofegyver programmal kezdődött. Ez az elnéptelenedési projekt a II. világháború utáni gyermekkori oltási programokkal kezdődött, és komolyan folytatódik mind a mai napig, minden eddiginél nagyobb halálos kimenetelű és sérüléssel. És ez csak az egyik támadási vektor; több más is van, amelyekkel a következő napokban foglalkozni fogunk ebben a bejegyzésben.
A nemzet helyzete

A háttérsztori rövid változata a következőképpen hangzik. A második világháború után az Új Világrend eugencistái elindították a Szuper Oltási Programot, amely az ország összes általános iskolájában bevezetett szabványosított amerikai gyermekkori oltási programokban nyilvánult meg.

Miután ez a rákkeltő vállalkozás szilárdan a helyére került, a Baby Boomerek lettek az első generáció, akik rendszeresen ki voltak téve a rákkeltő mérgeknek, amelyeket szándékosan tettek bele ezekbe a káros "vakcinákba". Ezután a rák kialakulásához nem kell más, mint hogy a sorozatosan beoltott egyén különböző kiváltó okoknak legyen kitéve.

Pontosan ez az oka annak, hogy a Baby Boomereknél a COVID-19 előtti rákos megbetegedések járványszerűen terjedtek el; és a Covid-korszakban a rákos megbetegedések valóságos robbanása következett be, különösen azoknál a népirtás áldozatainál, akik több Covid-"oltást" és az ugyancsak rákkeltő erősítőket kaptak.

 

 

Dr. Zev Zelenko halála

"Az én rákom készített fel a COVID-19 világjárványra. Enélkül nem fejlődött volna ki bennem a szenvedély, hogy olyan válaszokat keressek, amelyekről mások azt mondták, hogy nem találhatók, és enélkül nem tudtam volna kitartani az üldöztetés és a nevetség tárgyává válás mellett, amit azért kaptam, mert kezelni mertem a betegeket. A halál szemébe néztem, és felkészültem az Istennel való találkozásra. Semmitől sem félek ezen a földön."

- Dr. Zev Zelenko

KULCSPONT: A Dr. Zev Zelenkótól származó előző idézet fényében egyértelmű, hogy ő egy egyszemélyes erőmű volt, aki készen állt és hajlandó volt eljátszani bátor szerepét a harmadik évezred Dávid és Góliát változatában. A Hatalmak tudták, hogy Zevnek NINCS félelme - NINCS -, amikor a világméretű orvosi zsarnoksággal szembeni élethalálharcáról volt szó. Egészen biztos, hogy az orvosi maffia úgy tekintett Zevre, mint Rick Deckardra a Bladerunnerben: "Ő egy istenverte egyszemélyes mészárszék." Ami azt jelenti, hogy Zevet így vagy úgy ki kellett iktatni, mielőtt más orvosokra is átragadt volna. Ugyanis a Covid szuperoltási programjára a legnagyobb veszélyt a bátor orvosok lázadása jelentené, akik szemtanúi voltak mind az oltás okozta sérülések, mind az oltás okozta halálesetek rendkívül magas gyakoriságának. Valóban, a TPTB már jóval az OPERATION COVID-19 elindítása előtt is tudta Zev számát; csak annyit kellett tenniük, hogy aktiválják a rákját, amit különböző kiváltó technikák és mechanizmusok segítségével megtehetnek, majd fokozzák, amikor nagyon komoly problémává vált a hivatalos Covid-narratíva fenntartása szempontjából.

 

 

Ha az olvasó nem értette volna, nem csak Dr. Zev Zelenko volt a jól szervezett rákos biofegyver program célpontja, hanem mindannyian rákos időzített bombák vagyunk. Hasonlóképpen, ha bármelyikünk valódi fenyegetést jelent a Globális Biológiai Biztonság Szuperállamára, akkor egy rendkívül agresszív rákos betegség elterjesztésével könnyű megölni minket.

Az alábbiakban egy SOTN olvasónak válaszolok, aki érthető módon megkérdőjelezte ezt a rendkívül fontos narratívát.

Ezért nevezzük ezt "lopakodó merényletnek".

Zelenko nem tudott róla. Ami azt jelenti, hogy bárkit, bármikor, bárhol megölhetnek a rákos biofegyverükkel, és senki sem gyanakszik; még a kiszemelt áldozatok sem.
Mint ahogy Steve Jobsot is teljesen nyilvánvalóan hasnyálmirigy neuroendokrin rákkal, a hasnyálmirigyrák egy ritka és gyakran lassabban növekvő formájával ölték meg.

Egyébként mindannyiunkat több évtizeden keresztül lopakodva gyilkolnak (vagy sebesítenek) meg a gyermekkori védőoltási és felnőttkori influenza elleni oltási programokon keresztül, amelyeket szándékosan rákos biofegyverként fogalmaztak meg. A fegyverként használt Covid vakcinák meggyőzően bizonyították, hogy a Big Pharma szándékosan népirtást követ el egy egész népesség ellen.

Ennek a leleplezésnek az volt a lényege, hogy megmutassuk mindazoknak, akiket beoltottak, különösen gyermekkorukban, hogy a rákos biofegyver könnyen beindítható felnőttkorban... és aztán súlyosbítható mikrohullámú és EMF fegyverekkel, mint például az 5G. A műholdas skalár-interferométeres fegyvereiket egy egész városra is irányíthatják.

A jelenleg tomboló rákos megbetegedések járványát a mérgező chemtrails könyörtelen permetezése, valamint az ipari szennyezés szelektív kibocsátása is fokozza olyan városokban, mint Wuhan, Milánó, Teherán, Guayaquil és New York City.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/nyilvanvaloan-a-48-eves-dr-zelenkot-lopakodva-gyilkoltak-meg

Baliga Csaba: Mi lesz veled Böjte Csaba ?

Szociális kreditrendszer Németországban

A német szövetségi oktatási és kutatási minisztérium tanulmánya szerint a 2030-as években a lakosság többsége szívesen fogadná a kínai mintára kialakított szociális kreditrendszert.
Forrás: www.kla.tv/22963
Hivatkozás:
"Az emberek értékeinek jövője hazánkban" című tanulmány
https://www.vorausschau.de/SharedDocs/Downloads/vorausschau/de/BMBF_Foresight_Wertestudie_Kurzfassung.pdf?__blob=publicationFile&v=1

Képtelenségnek tartom az Izrael-Irán Atomháborút.

Iráni hackerek megtámadtak több izraeli utazási foglalási weboldalt, és több mint 300 000 izraeli személyes adatait sikerült megszerezniük - erősítette meg június 30-án az izraeli adatvédelmi hatóság.

A két héttel korábban történt kibertámadás a Gol Tours LTD, egy több mint 20 utazásfoglaló weboldalt birtokló turisztikai cég által üzemeltetett weboldalakat célozta meg. Az érintett weboldalak a következők: hotel4u.co.il, booking-hotels.co.il, booking-kibbutz.co.il, mlonot.co.il, noapass.co.il, gol.co.il, funtoursisrael.co.il, ortal.net, come2israel.co.il és come2israel.com.

Az iráni hackerek által kiszivárogtatott információk között telefonszámok, címek, a lefoglalt üdülések dátumai és helyszínei, valamint érzékeny orvosi információk is szerepeltek.

Az Adatvédelmi Hatóság közleményében közölte, hogy a kibertámadást követően azonnal felvette a kapcsolatot a Gol Tours LTD tulajdonosával, hogy a hackerek által kihasznált biztonsági hiányosságokat orvosolják. Ő azonban megtagadta az együttműködést.

A tulajdonos figyelmen kívül hagyta az Izraeli Nemzeti Kiberügyi Igazgatóság által a támadást követően adott utasításokat, amelyek célja az volt, hogy segítsenek a vállalatnak javítani a biztonságán és elkerülni, hogy további információk kerüljenek a hackerek kezébe. A tulajdonos állítólag azért nem működött együtt, mert ez pénzébe került volna.

Az adatvédelmi hatóság tisztviselői rajtaütöttek a Gol Tours LTD irodáin, és lefoglalták a szervereit a vizsgálat befejezéséig.

"Minden olyan esetben, amikor a súlyos biztonsági rés azonnali bejelentésének elmulasztása és az iránymutatásoknak megfelelő együttműködés hiánya miatt a hatóság határozott lépéseket tesz a lakosság személyes adatainak védelme érdekében, beleértve a vállalat működésének hatékony leállítását" - áll a hatóság közleményében.

A Gol Tours LTD tulajdonosa visszautasította ezeket az állításokat, és azt mondta, hogy a hatóság rosszabbul bánt vele, mint az iráni hackerek valaha is tették.

Az Izrael elleni iráni kibertámadások néhány éve egyre gyakoribbak. Áprilisban egy iráni hackerek által elkövetett DDoS [distributed denial-of-service] támadás ideiglenesen leállította az izraeli repülőtéri hatóság honlapját.

https://southfront.org/iranians-leak-info-of-over-300000-israelis-after-hacking-travel-booking-websites/

Az iráni Forradalmi Gárda légvédelmi rendszereket telepített Szíriában - jelentés

Az iráni Iszlám Forradalmi Gárda (IRGC) légvédelmi rendszereket telepített Szíriába a Szíriai Arab Hadsereggel (SAA) közös projekt részeként - jelentette az al-Arabiya július 1-jén nyugati hírszerzési forrásokra hivatkozva.

Az Egyesült Arab Emírségekbeli székhelyű hírcsatorna szerint a projekt célja, hogy megvédje az IRGC szíriai eszközeit Izrael ismételt légitámadásaitól.

Az al-Arabiya szerint a projektet Farid Muhammad Thaqa'i, az IRGC légierő egyik magas rangú tisztje vezeti. A tiszt az elmúlt hónapokban többször is járt a szíriai fővárosban, Damaszkuszban, és a projekt megvitatása céljából találkozott a Szíriai Arab Légvédelmi Erők magas rangú tisztjeivel.

Az iráni légvédelmi rendszereket és a kapcsolódó felszereléseket állítólag a Quds Force, az IRGC egyik kulcsfontosságú, nem hagyományos hadviselésre és katonai hírszerzési műveletekre szakosodott ága csempészte be Szíriába több szárazföldi és légi útvonalon keresztül.

Nyugati hírszerzési források azt mondták az al-Arabiya-nak, hogy Izrael tud az iráni-szíriai légvédelmi projektről, és eltökélt szándéka, hogy nem hagyja, hogy az IRGC saját légvédelmi hálózatot építsen ki Szíriában.

2020-ban az SAA és az Iráni Iszlám Köztársaság hadserege együttműködési megállapodást írt alá, amely különös hangsúlyt fektetett Szíria légvédelmi képességeinek megerősítésére. Azóta semmit sem hallani a megállapodásról.

Az Al-Arabiya nem közölt semmilyen információt azokról a légvédelmi rendszerekről, amelyeket az IRGC állítólag Szíriába küldött, ami némi kérdést vet fel a csatorna beszámolójának hitelességével kapcsolatban. Izrael felhasználhatja a jelentést arra, hogy újabb Szíria elleni támadásokat igazoljon, ahogyan azt a múltban számtalan hasonló, nem ellenőrzött iráni tevékenységről szóló jelentéssel tette.

Izrael az általa "két háború közötti háborúnak" nevezett háborút vívja, hogy megakadályozza az irániak szíriai bebetonozását, és megakadályozza a fejlett iráni fegyverek átadását a libanoni Hezbollahnak. Ha beigazolódik, az iráni légvédelmi rendszerek szíriai telepítése az izraeli hadjárat kudarcáról tanúskodna.

https://southfront.org/irans-revolutionary-guard-deployed-air-defense-systems-in-syria-report/

Itt a legnagyobb az infláció. Miért is ?

Az USA további 100 ezer katonát küld, hogy új "vasfüggönyt" húzzon Európába

 

Amerika több ezer katonát állomásoztat Európában, hogy új vasfüggönyt húzzon Vlagyimir Putyin elrettentésére az ukrajnai brutális inváziója után.

Legalább 100 000 katona lesz jelen "belátható ideig" az Oroszország határához közeli országokban. Ezek közé tartozik Románia, Észtország, Lettország, Litvánia és Lengyelország, ahol új bázis épül az amerikai V. hadtest számára.

Két további F-35-ös vadászrepülőszázadot küldenek az Egyesült Királyságba, Németországban és Olaszországban pedig további légvédelmi rendszereket építenek. Spanyolországban további két rombolót állomásoztatnak, így összesen hatot.

Joe Biden amerikai elnök a madridi NATO-csúcstalálkozón azt mondta: "Egy olyan pillanatban, amikor Putyin szétzúzta a békét Európában, és megtámadta a szabályokon alapuló rend alapelveit, az USA és szövetségeseink, mi lépni fogunk, bizonyítva, hogy a NATO-ra most nagyobb szükség van, mint valaha.

'Szövetségeseinkkel együtt gondoskodunk arról, hogy a Nato minden területen készen álljon a minden irányból érkező fenyegetésekkel szemben.

A bejelentés akkor hangzott el, amikor a védelmi szövetség hivatalosan is meghívta Finnországot és Svédországot a csatlakozásra, miután Törökország felhagyott ellenállásával. Az ajánlat dühöt váltott ki Moszkva részéről, amely a bővítést "destabilizálónak" nevezte Európa számára.

A további katonai erő a második világháború után a kilencvenes évekig Oroszországot a Nyugattól elválasztó úgynevezett vasfüggönyre emlékeztet.

Marcin Przydacz lengyel külügyminiszter-helyettes azt mondta: "Ami sokak számára lehetetlennek tűnt, ma már tény. Állandó amerikai jelenlét van Lengyelországban. Ez egyben egyértelmű jelzés Moszkva számára".

 

 

Az ígéretek azonban elmaradtak néhány vezető követelésétől, különösen a balti államok, Észtország, Lettország és Litvánia, amelyek 50 000 fős új helyőrséget akartak. Ehelyett az ottani NATO-erők létszáma a márciusi 7700-ról 9 900-ra emelkedik.

Biden úr nem közölte, hogy hány további amerikai katonát küldenek a "megerősített" rotáció keretében az országokba.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pedig megkérdőjelezte, hogy a bővítés miért nem érinti az ő országát.

'A NATO nyitott ajtók politikája nem hasonlíthat a kijevi metró régi forgóajtókhoz, amelyek nyitva maradnak, de bezáródnak, amikor az ember közeledik hozzájuk, amíg nem fizet' - mondta a vezetőknek videokapcsolaton keresztül.

'Ukrajna nem fizetett eleget? Nem volt elegendő a hozzájárulásunk Európa és az egész civilizáció védelméhez?'

Figyelmeztette őket, hogy országának most azonnal havi 4 milliárd fontra és még több fegyverre van szüksége, és hozzátette: Ez nem egy háború, amelyet Oroszország csak Ukrajna ellen folytat. Ez egy háború azért a jogért, hogy diktálhassa a feltételeket Európában - azért, hogy milyen lesz a jövőbeli világrend".

A Nato Oroszországot - egykor stratégiai partnerét - "a szövetségesek biztonságát és stabilitását fenyegető legjelentősebb és legközvetlenebb fenyegetésnek" nevezte.

Jens Stoltenberg főtitkár ragaszkodott ahhoz, hogy Ukrajna addig számíthat a szövetség segítségére, amíg csak szükséges.

Elmondta, hogy a Nato 2023-ig 300 000 katonát helyezne magas készültségi szintre - a korábbi 40 000-ről - "a hidegháború vége óta a kollektív védelmünk legnagyobb átalakítása" keretében. Az amerikai állomásoztatás 20 000 fővel növeli az európai haderőt.

A miniszterelnök továbbá azt ígérte, hogy a keleti szárnyon, ahová az Egyesült Királyság szintén 1000 katonával több katonát küld Észtországba, a harccsoportoktól a brigádokig terjedő "robusztusabb, helyben lévő, harcképes erőket" állít fel.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-usa-tovabbi-100-ezer-katonat-kuld-hogy-uj-vasfuggonyt-huzzon-europaba

Riasztóan megnőtt a halál, a fogyatékosság és a meddőség a fiatalok körében a covid vakcina után

Az egész világon látjuk a gyermekek beoltásának riasztó eredményeit, csak az Egyesült Államokban 125 gyermek halt meg, 1000 mozgássérült lett és 50 000 szenvedett károsodást a Covid-19 injekció miatt.
Ezenkívül 10 millió csecsemő és kisgyermek van, akiket a Tömeggyilkos Népirtó Biden-kormány mRNS-injekciókkal akar lemészárolni. Ez gyermekgyilkosság.

Olyan forradalom van folyamatban, amilyet a világ még nem látott

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Maria Hubmer-Mogg, megemlíti az elért eredményeket, mint például a kötelező védőoltások leállítása Ausztriában a tüntetéseknek köszönhetően, és további akciókat készít elő az őszi ellenállás érdekében, beleértve a beoltott és a vakcina által érintett embereket is.

Megtévesztésben élenjáró Tömeggyilkos Justin Bieber énekes arcbénulást szenved a Covid vakcina miatt

Népirtó Justin Bieber énekes arcbénulásban szenved az oltás után, akárcsak a tömeggyilkos felesége, aki vérrögök miatt agyvérzést kapott. A hippokráteszi esküt elhagyó orvosok azt mondták neki, hogy Ramsay Hunt-szindrómában szenved, és a tanulmányok szerint ez is a vakcinák egyik mellékhatása.

Híres emberek a vakcinák ellen. XXXVI. rész

Hírességek a közélet minden területéről felszólalnak a gyilkos vakcinák ellen, köztük Nico Rosberg, Teryn Gregson, Nicolas Moras, Bruno Gaccio, John Bowe, Zac Rinaldo és még sokan mások.

Leigh Dundas ügyvéd: Megpróbálnak cenzúrázni minket, hogy elvegyék a gyerekeket a szüleiktől.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Leigh Dundas amerikai emberi jogi ügyvéd szerint már nem az a kérdés, hogy melyik pártra szavazzunk, hanem az, hogy melyik jelölt fog küzdeni azért, hogy ne szúrjanak tűt a karunkba. Mert ha nem, akkor nem leszünk szabadok. Egészségügyi szabadság nélkül pedig egyáltalán nem lehetünk szabadok.

Európa háborút akar, mert kinevezett vezetői az Antikrisztusnak készítik elő a terepet.

 

Európának fel kell készülnie az özönvízre, ami felé tart, és mindezt azért, mert a NATO litván satrapája azt hiszi, hogy ő egy Mózes, aki szét tudja tartani a szuverén Oroszország két részét, hogy támogassa a világ leggazdagabb bohócát, akinek a NATO kijevi fellépése van.


Bár az Európai Unió biztonsági és védelmi stratégiai iránytűje úgy olvasható, mintha Hitler írta volna, az EU nemrég hivatalosan is jóváhagyta ezt a veszélyes ostobaságot, most, hogy "a háború visszatérésének vagyunk tanúi Európában", aminek az EU nyilvánvalóan nem volt tanúja, amikor Szerbiát 1992 és 1995 között a NATO kardja alá vetették.

Európának - tájékoztatnak bennünket ezek az eurokraták - "képesnek kell lennie megvédeni polgárait, és hozzá kell járulnia a nemzetközi békéhez és biztonsághoz... az Ukrajna elleni indokolatlan és provokálatlan orosz agresszió, valamint a nagy geopolitikai változások után", amelyeket nem mondanak ki kifejezetten, de amelyeket az EU hadserege "partnereivel együtt fog kezelni, hogy megvédje értékeit és érdekeit".

Tehát amellett, hogy Oroszországnak véres leckéket adnak, Írország, Litvánia, Luxemburg és Málta a nagyvilágnak is tanít egy-két dolgot a közös értékekről és érdekekről, bármi is legyen az.

Ez mind jó, mivel egy magabiztosabb Írország, Litvánia, Luxemburg és Málta "pozitívan járul hozzá a globális és transzatlanti biztonsághoz, és kiegészíti a NATO-t, amely továbbra is a kollektív védelem alapja marad tagjai számára. Emellett fokozni fogja a szabályokon alapuló globális rend támogatását, amelynek középpontjában az Egyesült Nemzetek Szervezete áll".

 

 

Bár Litvánia és Luxemburg a NATO izmai, Írország és Málta nem részese ennek a bűnös összeesküvésnek, és ez így is maradjon sokáig. Továbbá, mivel az Egyesült Nemzetek Szervezete egy olyan testület, amellyel az Egyesült Államok csak akkor tart kapcsolatot, amikor az saját önző érdekeinek megfelel, az EU-nak vagy találnia kellene egy jobb fügefalevelet, amellyel leplezheti öncélú képmutatását, vagy egyszerűen csak azt kellene mondania, hogy Amerika gondolkodás nélküli vazallusa akar lenni.

Nem mintha az EU legjobbjai valaha is bárki vazallusának tekintenék magukat.

Hogy lássuk, mire készülnek az EU fejetlen csirkéi, nézzük meg ezeket a partnereket részletesebben. Mivel az Afrikai Unió az egykori francia és spanyol protektorátus, Marokkó kivételével minden afrikai országot magában foglal, el kell gondolkodnunk azon, hogy Franciaország, Afrika kedvenc csendőrsége milyen további ördögi terveket tartogat nemcsak Marokkó, hanem az egész régóta kizsákmányolt kontinens számára, amelyet az EU továbbra is boldogan dúl.

Azon is el kell tűnődnünk, hogy Ausztrália és Új-Zéland miért nem szerepel az EU kívánságlistáján, és hogy vajon egy uniós munkacsoport már úton van-e, hogy felszabadítsa Ausztrália kenguruit és koaláit attól a Putyintól vagy Aszadtól, aki éppen ott uralkodik.

Nem mintha a koalák és a kenguruk egyedül lennének legitim célpontok. Ha az EU szövetséget köt Norvégiával és Japánnal, akkor nemcsak Moby Dicknek, hanem mindenütt a bálnáknak is nehéz idők várnak rájuk.

Mégis, ha összefogunk Latin-Amerikával (a Munroe-doktrína alapján, természetesen Samu bácsi engedélyével), az azt eredményezheti, hogy Írországban, Litvániában, Luxemburgban és Máltán magasabb színvonalú szamba- és tangótáncot fognak táncolni, és én lennék az utolsó, aki ellenezné ezt (pedig folyékonyan beszélek spanyolul és portugálul, de jól jönne néhány szamba-tanítás).

Mégis, a ruszofónokon kívül így is kevés ellenségünk van; a kis Marokkó aligha számít, és nem akarunk kengurukat vagy koalákat bántani.

 

 

De talán a pandamedvék tisztességes játéknak számítanak, mivel Kína feltűnő módon nem szerepel ezen a listán, ahogy az ASEAN is feltűnő módon szerepel a listán. Az ASEAN szépsége számomra az, hogy tíz különböző délkelet-ázsiai országból áll, amelyek megpróbálnak közös jövőt tervezni maguknak, mentesülve a gazdasági, diplomáciai és katonai beavatkozástól, amely az EU középpontjában álló országok szinonimája. Mind a tíz ASEAN-ország Kína árnyékában él, és bár különösen Vietnámnak van egy zűrös története Kínával, a jövőjük Kína mellett van, és nem az EU-NATO eszközeként használják fel őket, hogy felforgassák Kínát és saját magukat.

A pelyvától megfosztva ez régi európai bor új NATO-palackban. A Wehrmacht újjáteremtése a mini-Napóleonok garmadájával, akik vezetik és hasznot húznak belőle, valamint bármilyen ír, litván, skót és egyéb szatellit szurkolótársakkal együtt, akiket a NATO meg akar kaparintani.

Nézzük csak meg a Litván Nagyhercegség balti pattanását, amely nem elégszik meg azzal, hogy elnyomja orosz ajkú kisebbségét, hanem kereskedelmi háborúban áll Kínával, és pokolian elszánt arra, hogy forró háborút vívjon Oroszországgal, mert úgy gondolja, hogy az EU, Írország, Luxemburg és a hatalmas Málta, más szóval, fedezi a hátát.

Írország senkit sem fedez, még a sajátját sem. Még akkor is, amikor üvölt angol-amerikai főnökeinek, hogy orosz hajók 500 km-en belül elhaladtak a partjainál, engedi, hogy brit hadihajók kikötjenek Corkban, egy olyan városban, amelyet a britek korábban porig égettek, és a Brit Királyi Légierő naponta megsérti a légterét, és még légi bemutatókat is tart a főváros felett.

 

 

Bár az európai népeknek valóban vannak közös értékeik, ezek jóindulatúbbak, mint azok, amelyeket az Írországhoz és Litvániához hasonló pattanásos kisállamokban élő zsoldos politikai osztályuk vall. Ezek a szatrapák azért mutogatják az ujjukat Kínának és Oroszországnak, mert ezt követelik tőlük a NATO uraik. Ha ezek a vezetők felnőttek lennének, nemhogy függetlenek, megpróbálnának békeközvetítőként fellépni, és nem tennének úgy, mintha apró, adósságtól sújtott gazdaságaiknak bármi másuk lenne, mint egy fügefalevél, amit a NATO háborús urainak felajánlhatnak.

De nem ilyen Európa van. Mivel a mi kontinensünk a NATO-nak és politikai bábjainak engedelmes kontinense, mindannyiunknak fel kell készülnünk az áradásra, amely felénk tart, és mindezt azért, mert a NATO litvániai szatrapája azt hiszi, hogy ő Mózes, aki szét tudja választani a szuverén Oroszország két részét, hogy támogassa a világ leggazdagabb bohócát, aki a NATO kijevi fellépését tartja.

Európa, a kenguruk és koalák krokodilkönnyeivel, azt hiszi, hogy akiket célba vesznek, örökké álljanak elkábítva tőlük, a francia parfümjeikkel és a német kölnikkel. Semmi sem áll meg, és Kína, az ASEAN és az Afrikai Unió országai sem. Európának vagy el kellene dugnia a fegyvereit, vagy be kellene dugnia a kardjait, vagy fel kellene készülnie a használatukra, és be kellene húznia a zsilipeket, hogy felkészülhessen arra az elsöprő tűzre, amit ők, a francia parfümjeik és a német kölnijeik kapnak cserébe.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/europa-haborut-akar

Düsseldorf - az emberek halálesetek bejelentéseit akasztják ki az oltás után..

Azoknak, akik kételkednek abban, hogy az Egyesült Királyság kormánya Chemtrails-t vetne be

 

Egy olvasó ír, hogy felhívja a nemet mondók figyelmét arra, hogy az Egyesült Királyság kormánya, az Egyesült Királyság védelmi minisztériuma és a Királyi Légierő ("RAF") a múltban már permetezte az Egyesült Királyság egét és módosította az Egyesült Királyság időjárását.

Példaként említi az 1940 és 1979 közötti brit biológiai fegyverteszteket, valamint az 1952-es "Lynmouthi árvízkatasztrófát", amely 34 emberéletet követelt az angliai Devonban.

Chemtrails

Ha az olvasóknak kétségeik lennének afelől, hogy a brit kormány ilyen cselekményekre képes, hadd biztosítsam őket arról, hogy van ilyen formájuk. Kísérleteket végeztek biológiai anyagok légi szórásának hatékonyságára több brit helyszín felett.

 

 

És a Lynton és Lynmouth* városát pusztító kataklizmikus árvíz nem Isten műve volt. Inkább az Exmoor fölött végzett titkos felhőbeültetési kísérletek közvetlen eredménye volt, bár ezt akkoriban nem ismerték el.

Lynmouthi árvízkatasztrófa: A RAF esőcsináló kísérletét okolják Devon eddigi legsúlyosabb árvízkatasztrófájáért, Devon Live,
2019. augusztus 15.

Szóval, egy kis geomérnöki munka időnként elvárható, mindez a globális felmelegedés csökkentésének jó ügyében. Menjünk tovább. Nincs itt semmi látnivaló...

Üdvözlettel,

ReggV, Egyesült Királyság

 

 

*A The Exposé megjegyzése: A Lynmouth-i árvízkatasztrófában elhunytak emlékére Martin Hesp létrehozott egy weboldalt a North Devon Journal-on, fényképekkel, videókkal és az elhunytak listájával. A honlapot ITT találja.

Abban az esetben, ha a fenti levélben említett, a The Guardian és a Devon Live által közzétett cikkeket archiválták vagy eltávolították a nyilvánosság elől, letöltöttük mindegyikből egy-egy példányt, és az alábbiakban csatoltuk őket.

.

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/azoknak-akik-ketelkednek-abban-hogy-az-egyesult-kiralysag-kormanya-chemtrails-t-vetne-be

Az ismétlődő civilizációk

Vernon Coleman: "A legnagyobb és leghatalmasabb hazugság, amit az orvosok mondanak"

 

Öt évtizede küzdök az abszurd mítosz ellen, miszerint a gyógyszergyártók és az orvosok meghosszabbították a várható élettartamot.

Attól tartok, ez egy öncélú propaganda, amely kizárólag a gyógyszeripar és az orvosi szakma népszerűsítésére szolgál.

Az egyszerű tény az, hogy a 19. század végén és a 20. század elején a csecsemőhalandóság borzasztóan magas volt.

A csecsemők gyakran még az első születésnapjuk előtt meghaltak.

Ez pedig azt a benyomást keltette, hogy a felnőttek várható élettartama alacsonyabb volt, mint amilyen valójában volt.

Ez egyszerűen megmagyarázható.

Ha egy csecsemő közvetlenül születése után meghal, egy másik pedig 80 éves koráig él, akkor az átlagos várható élettartam körülbelül 40 év.

 

 

A jobb ivóvíz, a jobb csatornázási lehetőségek, a jobb lakhatás és a jobb ételek azt jelentik, hogy ma már ritka, hogy a csecsemők meghalnak. A csecsemőhalandóság aránya drámaian javult.

Ez pedig drámai hatással volt a várható átlagos élettartamra.

Ha 100 csecsemőből egy meghal közvetlenül a születése után, a többi 99 pedig 80 éves koráig él, akkor az átlagos várható élettartam közel 80 év.

Ez a statisztikai anomália lehetővé teszi a gyógyszergyártók és az orvosi intézményrendszer számára, hogy azt állítsák, hogy ők a felelősek a várható élettartam javulásáért - és hatalmas tapsot érdemelnek.

Az igazság az, hogy a várható élettartamban bekövetkezett változás szinte teljes egészében a tisztább ivóvíznek, a jobb csatornázási lehetőségeknek, a jobb lakhatásnak és a jobb élelmiszereknek köszönhető, ahogyan azt korábban már említettem.

Az orvostudomány nagyon kevés jelentős javulást ért el.

A legnagyobb előrelépés az antibiotikumok véletlenszerű felfedezése volt közel egy évszázaddal ezelőtt.

 

 

És az antibiotikumok által a fertőzésekkel szemben nyújtott előnyünket elherdálták az abszurd túladagolással és azzal, hogy a gazdáknak megengedték, hogy antibiotikumokat adjanak a legtöbb vagy az összes szarvasmarhájuknak. Ezek a katasztrofális hibák az antibiotikumoknak ellenálló baktériumok kialakulásához vezettek.

A gyógyszergyártók és az orvosok gyakorlatilag semmilyen hatással nem voltak az életkilátásokra. Sőt, azt lehet állítani, hogy összességében többet ártottak, mint használtak. Harminc évvel ezelőtt egyértelműen bizonyítottam, hogy az orvosok a három legnagyobb gyilkos egyike - a rák és a keringési betegségek mellett.

Az orvosi intézményrendszer és a gyógyszeripar által megvásárolt újságírók azonban továbbra is fenntartják kedvenc és legerősebb hazugságukat, azt sugallva, hogy ők és csakis ők a felelősek a várható élettartam javításáért.

Természetesen nem hajlandók vitatkozni erről a mítoszról, mert tudják, hogy a vitát elveszítenék.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-legnagyobb-es-leghatalmasabb-hazugsag-amit-az-orvosok-mondanak

Az ukrajnai konfliktus továbbra is tart, és az amerikai adófizetők akaratuk ellenére továbbra is támogatják az Ukrajnába irányuló fegyverszállításokat.

Az Egyesült Államok a Biden-kormányzat kezdete óta már mintegy 6,8 milliárd dollárt fordított biztonsági támogatásra Ukrajnának, ebből február 24. óta mintegy 6,1 milliárd dollárt - olvasható az amerikai védelmi minisztérium jelentésében.

Biden amerikai elnök a közelmúltban Madridban tartott NATO-csúcstalálkozón jelentette be a közelgő újabb segélycsomagokat.

A Fehér Ház megerősíti elkötelezettségét, hogy nem hagyja abba a háború sújtotta ország fegyverszállítását. Az amerikai segélycsomagok tartalma várhatóan bővülni fog, a hangsúly a tüzérségen, az MLRS-eken, valamint a rövid és közepes hatótávolságú légvédelmi rendszereken lesz.




Június 23-án jelentették be az utolsó, 2021 augusztusa óta tartó 13. eszközlehívást a DoD készleteiből Ukrajna számára. Eddig összesen az Ukrajnának nyújtott amerikai katonai segélyek közé tartozik:

Több mint 1400 Stinger légvédelmi rendszer;
több mint 6500 Javelin páncéltörő rendszer;
több mint 20 000 egyéb páncéltörő rendszer;
több mint 700 Switchblade taktikai pilóta nélküli légi rendszer;
126 darab 155 mm-es haubitert és 260 000 darab 155 mm-es tüzérségi lövedéket;
36 000 darab 105 mm-es tüzérségi lövedék;
126 taktikai jármű a 155 mm-es lövegek vontatására;
19 taktikai jármű a felszerelés visszaszerzésére;
nyolc nagy mozgékonyságú tüzérségi rakétarendszer és lőszer;
20 Mi-17 helikopter;
több száz páncélozott, nagy mobilitású, többcélú kerekes jármű;
200 M113-as páncélozott személyszállító jármű;
több mint 10 000 gránátvető és kézifegyver;
több mint 59 000 000 lőszer kézifegyverekhez;
75 000 darab páncélzat és sisak;
121 Phoenix Ghost taktikai pilóta nélküli légi rendszer;
Lézerirányítású rakétarendszerek;
Puma pilóta nélküli légi rendszerek;
Pilóta nélküli partvédelmi hajók;
22 tüzérségi elhárító radar;
Négy árnyékvető radar;
négy légtérellenőrző radar;
Két szigony parti védelmi rendszer;
18 parti és folyami járőrhajó;
M18A1 Claymore gyalogság elleni lőszerek;
C-4 robbanóanyagok és bontóeszközök az akadálymentesítéshez;
Taktikai biztonságos kommunikációs rendszerek;
több ezer éjjellátó eszköz, hőkamerás rendszer, optika és lézeres távolságmérő;
Kereskedelmi műholdas képalkotási szolgáltatások;
robbanóanyag-mentesítési védőfelszerelések;
vegyi, biológiai, radiológiai, nukleáris és nukleáris védőfelszerelések;
Elsősegélycsomagokat tartalmazó orvosi felszerelések;
Elektronikus zavaró berendezések;
Terepi felszerelések és pótalkatrészek;
A képzés, karbantartás és fenntartás finanszírozása.



Korábban, május 20-án jelentették, hogy a Pentagon új ügynökséget hozott létre, amelynek célja az Ukrajnába irányuló fegyverszállítások felgyorsítása, a bürokratikus késedelmek megkerülése. Ezt a Senior Integration Group-Ukraine (SIG-Ukrajna) nevet kapta. A szervezet feladatai közé tartozik a haditechnikai eszközök átadása az amerikai védelmi minisztérium tartalékaiból a fegyveres erőknek, az ellátások koordinálása a NATO-val, valamint a humanitárius kérdések megoldása. Korábban a Pentagon hasonló struktúrát használt az Afganisztánba, Irakba és Szíriába irányuló katonai szállítmányok felgyorsítására.

Az Ukrajnába irányuló fegyverszállítások minden bizonnyal meghosszabbítják az ellenségeskedéseket. Az USA arra is ösztönzi informális műholdjait, hogy támogassák Ukrajnát a háborúban, és maga is fényes példát mutat Ukrajna támogatására.

https://southfront.org/u-s-reveal-ther-weapon-supplies-to-ukraine-create-special-agency/