2022. április 16., szombat

Van-e terv az emberiség megsemmisítésére a következő évtizedben?

A globális hatalomátvétel a járványoktól és a transzhumanizmustól függ.

A TÖRTÉNET ÁTTEKINTÉSE

Eric Schmidt, a Google korábbi vezérigazgatója jogosulatlan befolyást szerezhetett az amerikai tudománypolitikára
Schmidt fizette a Fehér Ház Tudomány- és Technológiapolitikai Hivatalának (OSTP) munkatársainak fizetését és egyéb anyagi juttatásokat biztosított, ami egyértelmű összeférhetetlenséget eredményezett. Az OSTP felelős az Egyesült Államok 1,4 billió dolláros éves egészségügyi és tudományos kiadásainak stratégiai prioritásainak meghatározásáért.
Schmidt a Google utáni munkája során élénken foglalkozott a mesterséges intelligenciával, így nyilvánvalóan elfogult, amikor az amerikai kormányzat mesterséges intelligenciára vonatkozó szabályozásáról van szó.
Schmidt a Kongresszus által 2018-ban létrehozott, a mesterséges intelligenciával foglalkozó nemzetbiztonsági bizottság elnöke, amely tavaly arra ösztönözte Biden elnököt, hogy "utasítsa el a rendkívül ellentmondásos, mesterséges intelligenciával működő autonóm fegyverek globális betiltására irányuló felhívásokat".
A negyedik ipari forradalom és a nagy visszaállítás a (valós vagy képzelt) járványok létrehozásán múlik, hogy a transzhumanizmus és a mentális, érzelmi és fizikai ellenőrzés rendszere bevezetésre kerüljön.

 

Nézte már a Terminátor filmeket Arnold Schwarzeneggerrel? Ha igen, akkor bizonyára ismeri a gonosz "Skynet" nevű gonosztevőt, amely egy kitalált mesterséges, neurális hálózaton alapuló, tudatos csoport-elme és mesterséges általános szuperintelligencia rendszer, amely úgy döntött, hogy a 2020-as évek végén véget vet minden emberi életnek.

Kézzelfoghatóan nyilvánvalóvá vált, hogy a Skynethez leginkább hasonlító vállalat ma a Google. Talán emlékeznek rá, hogy a Google valamivel több mint nyolc évvel ezelőtt vásárolta meg a Deep Mind nevű vezető mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalatot, méghozzá 500 millió dollárért.

Valószínűleg ez volt a legfontosabb vásárlás, amellyel a Google a Skynet státuszába ugrott, mivel a már így is hatalmas megfigyelési kapacitásuk a keresőmotorjukból gyűjtött adatokat gyűjti össze, amely a világ kereséseinek 93%-át irányítja. Chrome böngészőjét és e-mail kliensét, a Gmailt 50%-ban használják az interneten, és a világ okostelefonjainak 85%-a Androidot használ. Mindezek szinte korlátlan adatmennyiséget biztosítanak számukra a világ népességének nagy részéről.

Éppen ezért feltétlenül oda kell figyelni szinte mindenre, amit a Google tesz, beleértve a Google korábbi vezérigazgatójának, Eric Schmidtnek a tevékenységét is. A Politico riportere, Alex Thompson 2022. március 28-i jelentése1 szerint Schmidt indokolatlan befolyást gyakorolt az amerikai tudománypolitikára.

"Biden korábbi tudományos főnöke, Eric Lander alatt Schmidt alapítványa segített fedezni a tisztviselők fizetését, még akkor is, amikor a hivatal általános jogtanácsosa etikai zászlókat emelt ... tekintettel Schmidt pénzügyi érdekeltségeire az OSTP [Tudományos és Technológiai Politikai Hivatal] feladatkörével átfedő területeken" - írja.2

Az átfedő pénzügyi érdekeltségein kívül más potenciális összeférhetetlenségek is fennállnak. Amint azt Thompson megjegyzi, Schmidt társalapítója és jelenlegi igazgatósági tagja a Civis Analytics nevű adattudományi vállalatnak, amely demokrata kampányokban dolgozott, többek között Joe Biden 2020-as elnökválasztási kampányában.

Schmidt kihasználja befolyását, hogy előmozdítsa mesterséges intelligencia-álmait

Az OSTP felelős az Egyesült Államok 1,4 billió dolláros éves egészségügyi és tudományos kiadásainak stratégiai prioritásainak meghatározásáért. Az elmúlt években a mesterséges intelligenciával (AI) kapcsolatos szövetségi politika megalkotása volt az egyik fő fókuszpont, ami Schmidt egyik fő érdeklődési területe is.

Például igazgatósági tagja a Rebellion Defense nevű, mesterséges intelligenciára összpontosító védelmi vállalkozónak. Amint arról Thompson beszámolt:3

"A Rebellion Defense két tisztviselője csatlakozott a Biden átmeneti csapatának ügynökségi felülvizsgálati csoportjaihoz. Ez egy győzelem volt a fiatal cég számára, mivel a nagy védelmi vállalkozók egyetlen alkalmazottja sem került be az ügynökségi felülvizsgálati csoportokba - jelentette a The American Prospect.

Biden hivatalba lépése óta a Rebellion Defense 10 védelmi szerződést kapott a Tech Inquiry nevű megfigyelőszervezet szerint. Szeptember 15-én az Axios arról számolt be, hogy a fiatal cég 150 millió dollárt gyűjtött 1 milliárd dolláros értékelés mellett.

A Rebellionhoz fűződő kapcsolatok már eddig is kényesnek bizonyultak a Biden-kormányzat egyes tagjai számára. Mina Hsiang, az amerikai digitális szolgáltatások ügyintézője szeptember 30-án eladta a Rebellionban lévő befektetését, hetekkel azután, hogy kinevezték a feladatra.

A befektetés mindössze 15 000 és 50 000 dollár közötti összeget ért 2021 januárjában, amikor eredetileg csatlakozott a Biden-adminisztrációhoz. A közzétételi formanyomtatványai szerint 500 000 és 1 millió dollár között volt az értéke, amikor eladta, ami az etikai felügyelőszolgálat panaszát váltotta ki."

Schmidt befektetett az Abacus.AI és a Sandbox AQ cégekbe is, amelyek mindkettő a mesterséges intelligenciára specializálódott, és 125 millió dollárral finanszírozza az AI2050 nevű AI kezdeményezést.4 Fontos, hogy Schmidt a Kongresszus által 2018-ban létrehozott, a mesterséges intelligenciával foglalkozó nemzetbiztonsági bizottság elnöke is, amely tavaly sürgette Biden elnököt, hogy "utasítsa el a rendkívül ellentmondásos mesterséges intelligenciával működő autonóm fegyverek globális betiltására irányuló felhívásokat" - írja a CNBC.5.

Emellett ő alapította a Schmidt Program on Artificial Intelligence, Emerging Technologies and National Power (Mesterséges intelligencia, új technológiák és nemzeti hatalom) programot - a Yale Jackson Institute for Global Affairs and International Security Studies (ISS) keretében működő "aláírt kezdeményezést".6 Schmidt tehát egyértelműen elfogult, amikor az amerikai kormányzat mesterséges intelligenciára vonatkozó szabályozásáról van szó. Minél nagyobb befolyása van az ilyen szabályozásokra, annál jobb neki.

Schmidt fizetett fehér házi tudományos munkatársak fizetése

Thompson szerint Schmidt alapítványa, a Schmidt Futures közvetve fizette a Fehér Ház OSTP két munkatársának fizetését, köztük a hivatal egyik legmagasabb rangú tisztviselőjének, Marc Aidinoffnak, a kabinetfőnöknek.

Schmidt Tom Kalilt is a saját fizetési listáján tartotta, miközben Kalil 2021-ben négy hónapig fizetés nélküli OSTP-tanácsadóként dolgozott. Kalil pedig legalább egy alkalommal segített a Schmidt Futures finanszírozását biztosítani az OSTP személyzetének. Kalil az etikai panaszok benyújtása után lemondott a posztjáról.

Az OSTP két másik munkatársát az Amerikai Tudósok Szövetségének (FAS) egy olyan alapján keresztül fizették, amelybe a Schmidt Futures fizet, és a FAS elnöke, Gilman Louis Schmidt mellett a mesterséges intelligenciával foglalkozó nemzetbiztonsági bizottság elnökségében is szolgált.

2021-ben az OSTP akkori főtanácsosa, Rachael Wallace és jogi csapata többször is felhívta a figyelmet a Schmidthez és alapítványához kapcsolódó lehetséges összeférhetetlenségekre.

2021 őszén Wallace hivatalos panaszt is benyújtott az OSTP tudományos tanácsadója, Eric Lander ellen - aki szintén szoros személyes kapcsolatban állt Schmidttel -, azt állítva, hogy a tanácsadó "következetesen felvetett etikai kifogásaira ... beleértve azt is, hogy az iroda Schmidthez kötődő szervezetektől kért támogatást a plusz személyzet számára" - írja Thompson.7 Wallace azt mondta Thompsonnak:8

"Nekem és a jogi csapat többi tagjának feltűnt a Schmidt Futures-szel pénzügyi kapcsolatban álló alkalmazottak nagy száma, és egyre inkább aggódtunk amiatt, hogy ez a szervezet milyen befolyást tudott gyakorolni ezeken a személyeken keresztül".

A Schmidt Futures például olyan ösztöndíjakat adott ki, amelyekből a munkatársak tudományos konferenciákra való utazási költségeit fizették - ezt a gyakorlatot az OSTP egyik jogi elemzője "nagyon jelentős összeférhetetlenségként" jelölte meg. Landler 2022 február közepén mondott le, miután "hitelt érdemlő bizonyítékok" bizonyították, hogy zaklatta Wallace-t és más munkahelyi normákat is megsértett.

Schmidt szerepe a globális felvásárlási kísérletben

Figyelembe véve a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és az 5G technológia elsőbbségét a Világgazdasági Fórum (WEF) negyedik ipari forradalma és a Nagy Újraindulás (Great Reset)10 transzhumanista céljaiban9 , nem meglepő, hogy Schmidt a WEF egyik öregdiákja a technológia és a közösségi média területén, ahová 1997-ben választották be.11

A Google társalapítói, Sergey Brin és Larry Page szintén szerepelnek ezen a listán, akárcsak Bill Gates, Steven Ballmer, a Microsoft korábbi vezérigazgatója, az Amazon alapítója, Jeff Bezos, a PayPal társalapítója, Peter Thiel, az eBay társalapítója, Pierre Omidyar, a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg és a Facebook COO-ja, Sheryl Sandberg.

A biológia és a gépi tanulás, az 5G és a mesterséges intelligencia metszéspontjai mind kulcsfontosságúak Schmidt Google utáni munkásságában, és ő támogatta, hogy a szövetség nagyobb szerepet vállaljon e technológiák, valamint különböző biotechnológiai kezdeményezések finanszírozásában.

Bár sokaknak nehéz felfogni a transzhumanista tervet, egyszerűen nem maradhatunk tudatlanok vele kapcsolatban. Bármilyen nagy kihívás is ez, ki kell nyitnunk a szemünket, és fel kell ismernünk, hogy mindezek a szereplők hová akarnak minket vinni.

Sokan nem hajlandóak belegondolni, hogy a transzhumanizmus és a negyedik ipari forradalom valójában mivel jár majd, mert ez ijesztő. Ez nem más, mint az emberi lét néhány legalapvetőbb elemének megszüntetése - beleértve a szabad akaratot és az önrendelkezést.

Ahogy azt Joe Allen, a mesterséges intelligencia és a transzhumanizmus kutatója megjegyezte: "A közelgő technológiai szingularitás nem az emberi evolúciót jelenti, hanem a fajunk megsemmisülését. "12 De ha homokba dugjuk a fejünket, azzal nem védjük meg gyermekeinket és unokáinkat. Kötelességünk cselekedni, ellenállni és nem beletörődni az emberiség szándékos kiirtásába.

A globális hatalomátvétel a pandémiákon és a transzhumanizmuson múlik

 

Egy 2022. március 29-i Substack-cikkben13 Allen a transzhumanizmus gyors közeledtét taglalja, amelyet a "felelősségre nem vonható vállalatok" vezetnek be, amelyek "nyíltan kényszerítenek fejlett technológiát a testünkbe", például olyan nanogépeket, amelyek nyomon követik az oltási státuszt és az orvosi rendeletek betartását.

"Három technológia mozgatja ennek a borzalmas történetnek a cselekményét" - írja Allen.14 "mRNS génterápia, kvantumpontos tetoválás és mesterséges intelligencia. A fejlett gépi tanulás, amelyet az mRNS-mutációk in silico hatásainak előrejelzésére használnak, villámgyors vakcinafejlesztést tesz lehetővé - beleértve a hatósági jóváhagyást is.

Emellett a beágyazott bőr alatti nyomkövető rendszerek biztosíthatják, hogy a Föld bolygón minden ember naprakész legyen az oltásokkal kapcsolatban. Ezek az innovációk együttesen gyorsan közelítenek egy régóta vágyott célhoz - egy elkerülhetetlen, vállalatok által ellenőrzött megfigyelési államhoz, amelyben a világ lakossága folyamatos orvosi kísérletezésnek van kitéve."

Allen cikkében három, kereskedelmi bevezetésre váró technológiát tárgyal Allen:

Az MIT tudósa, Robert Langer - a Moderna társalapítója - és Ana Jaklenec nanomedicina- és biomérnöki szakértő által kifejlesztett és Gates által finanszírozott kvantumpont-tetoválás15 .

A kvantumpont-tetoválás forgalmazására Langer és Jaklenec Dr. Boris Nikoliccal közösen alapítottak egy céget Particles for Humanity néven. Nikolic biotechnológiai kockázati tőkés, aki egykor Bill Gates tudományos és technológiai főtanácsadója volt.16 A Gates Alapítvány 5 millió dolláros induló tőkét biztosított.

Nikolic nyilvánvalóan közeli barátja volt az ismert pedofil és eugenika-rajongó Jeffrey Epsteinnek is, mivel Epstein végrendeletében őt nevezték ki örökös végrehajtónak.17 Langer és Nikolic is szerepel a WEF honlapján.

-Egy bioszenzor, amely képes mind a fizikai viselkedést, mind a belső biológiai működést monitorozni, majd a kívánt tevékenységeket kriptovalutával jutalmazni. A rendszerre a Microsoft által benyújtott szabadalom a WO/2020/060606.18

-Egyszeri beadású nanotechnológiai vakcina, amely automatikusan, időzített ütemezés szerint adja ki az emlékeztető adagokat.

A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás nemcsak az emberi biológia és viselkedés végső nyomon követésében játszik elsődleges szerepet, hanem már az orvostechnikai eszközök létrehozásában is, valamint a szabályozási folyamat felgyorsításában. A Moderna például már létrehozott "egy tonna robotautomatizációt" és digitális rendszereket, amelyek segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb mRNS-t egy adott injekcióhoz.

Lényegében egy olyan rendszer felé tartunk, ahol a mesterséges intelligencia hozza meg a döntéseket arról, hogyan fog működni az emberi test, milyen fehérjéket fognak a sejtjei termelni és milyen céllal, és az emberi mérnököknek alig van fogalmuk arról, hogyan jut az AI a következtetéseire. Az emberi biológiát szó szerint átadják egy olyan "intelligenciának", amely egy fekete dobozban működik.

Ahogy Allen megjegyezte, a mesterséges intelligencia belső működése "többnyire ismeretlen, még az alkotói számára is".19 2021-ben Dave Johnson, a Moderna adat- és mesterséges intelligencia vezetője az MIT Sloan Management Review-nak magyarázta el a folyamatot:20

"Integrálni tudjuk ... [az algoritmusokat] ezekbe az élő rendszerekbe, amelyekkel rendelkezünk, így a tudósok csak megnyomnak egy gombot, és a munkát elvégzik helyettük. És nem tudják, mi történik a színfalak mögött, de aztán - puff - kijön ez a jobb [mRNS] szekvencia számukra."

Ahogy Allen megjegyezte:21

"Üdvözöljük a negyedik ipari forradalomban, ahol a gépek vakcinákat hoznak létre, amelyeket gépek szabályoznak, és befecskendeznek biomechanoid embereknek, akiket gépek követnek."

Természetesen nem az a lényeg, hogy az embereket az oltások végtelen körforgásában tartsuk. Az emberek irányítása az orvostudományon keresztül. Nemsokára az oltási útlevelek hálózatba lesznek kapcsolva a digitális személyazonossággal, a digitális pénzügyekkel, a munkaügyi nyilvántartással és a társadalmi hitelpontszámmal, így az élet bármely területén tapasztalható engedetlenséget számos különböző módon lehet orvosolni (értsd büntetni).

Végső soron a teljes kontrollt akarják elérni - az elméd, a tested és a pénzügyeid felett. Schwab és technokrata szövetségesei az emberiséget kiborg jobbágyokká akarják változtatni, akiknek korlátozott vagy egyáltalán nincs szabad akaratuk, és nincs joguk a tulajdonhoz.

A WEF szlogenje "Semmit sem fogsz birtokolni és boldog leszel" alapvetően összefoglalja a transzhumanisták emberiségre vonatkozó tervét. Semmi sem lesz a tiéd, mert minden az övék lesz - beleértve a genetikádat is, egészen a genetikádig -, és "boldog" leszel, mert a felhőbe kapcsolt agyadat így programozzák majd.

Amint azt a Klaus Schwab-tanítvány, Yuval Noah Harari történészprofesszor és író baljósan megjegyezte, annak az elképzelésnek az ideái, hogy van lelkünk és szabad akaratunk, "véget értek "22 .

Visszatérve a kiindulóponthoz, valójában olyan törvényekre és szabályozásokra van szükségünk, amelyek a szó minden értelmében védik a magánélethez való jogunkat, mind digitálisan, mind belsőleg, a saját elménkben. Amire nincs szükségünk, azok a Schmidthez hasonló technokraták, akik befolyásolják a kormányt, hogy megszüntessék az etikai és jogi akadályokat a transzhumanista hatalomátvétel elől, és megkönnyítsék a kiborg jövő megteremtését.

Megvalósítható-e a transzhumanista terv?

A kérdés az, hogy mindez valóban megvalósítható-e, vagy az egész csak egy megalomán vágyálom? Ahogy Allen részletezi, a válasz igen:23

"Először is, egyértelmű, hogy a Big Pharma nyíltan törekszik arra, hogy mesterséges intelligencia segítségével végtelen mRNS-vakcinákat hozzon létre. Továbbmenve, az olyan technokrata elitek, mint Bill Gates és Robert Langer azt akarják, hogy az emberi marhákat fluoreszkáló nanorészecskékkel tetoválják, hogy nyomon követhető legyen a vakcina státuszuk, kezdve a harmadik világgal. Könnyen elképzelhető, hogy mi, többiek következünk.

Ami még rosszabb, hogy hasonló ambíciókat táplálnak számos partner (és versenytárs) a Világgazdasági Fórumon, a Szilícium-völgyben, a Kínai Kommunista Pártban és másutt. Ez nem egy globális összeesküvés - ezek nyilvánosan bejelentett tervek.

Másodszor, a mesterséges intelligencia által generált vakcinák és a bőr alatti nyomkövető technológiák már léteznek, és gyorsan fejlődnek. Harmadszor, a baktériumfóbiás tömegek már arra vannak kondicionálva, hogy alávessék magukat minden olyan technológiának, amelyet "biztonságosnak és hatékonynak" tartanak. Ez a rémült horda arra is felkészült, hogy ragaszkodjon ahhoz, hogy önök is behódoljanak."

Megállíthatjuk?

Miközben azonban a technokrata elit úgy halad előre, mintha semmi sem állíthatná meg őket, figyelmen kívül hagyva minden olyan felhívást, amely a tökéletes egészség és a radikális életmeghosszabbítás vágyának józanabb megközelítésére szólít fel, még mindig van remény. Allen a következő felhívással zárja cikkét:24

"A technokrata politikán keresztül megvalósított transzhumanista törekvés az emberiség technológia általi átalakítása. Ez egy téveszmés törekvés a tökéletességre, bármennyire is megközelítő - tökéletes egészség, tökéletes megismerés, tökéletes gépek. Ez a törekvés soha nem fog eltűnni. De mint az alvilágba láncolt ördögöt, meg lehet fékezni.

Az első lépés a közvélemény figyelmének felkeltése. A második lépés a bátor személyes állásfoglalás. A harmadik a közösségi cselekvés. Az utolsó és legvégső lépés pedig jogaink, magánéletünk és testi autonómiánk intézményes védelme.

A gépezet elleni harc nem ér véget, amíg az utolsó elem is ki nem merül. Készüljetek fel az örökös háborúra. Nem lehet vágyálom, csak egyetlen hozzáállás létezik:

"Ezt meg fogjuk nyerni".

Források és hivatkozások

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/van-e-terv-az-emberiseg-megsemmisitesere-a-kovetkezo-evtizedben

Soha ne felejtsd el: A zsarnokok 2 évre bezártak minket, erőszakkal gyógyszereztek és tönkretették a megélhetésünket.

 

2020. március 16-án a Trump-kormányzat 15 napos tervet tett közzé a koronavírus terjedésének lassítására az Egyesült Államokban.

Most már 2 év, 2 elnök, 8 billió dollár, számtalan ellopott jog és egy megtizedelt gazdaság van túl ezen a napon, és abszolút semmit sem tudunk felmutatni, csak a korrupció és a halálos hibák szennyeslistáját.

Most pedig újra megpróbálják megtenni. Miután Biden meghosszabbította a maszek mandátumot, és más önkormányzatok öt lépést tesznek hátra, Anthony Fauci ezen a héten megjelent az MSNBC-n, és elszólta magát az igazságról a zárlatokról. Miután megdicsérte a Kínában ebben a hónapban hozott szörnyű intézkedéseket, Fauci arra utalt, hogy a zárlatok színházi célzatúak, hogy megijesszék az embereket, hogy beoltassák magukat.

"Kínának számos problémája van, amelyek közül kettő az, hogy a teljes lezárás, ami az ő megközelítésük volt, a legszigorúbb lezárás, amit soha nem tudnának végrehajtani az Egyesült Államokban. Bár ez megakadályozza a fertőzés terjedését, emlékszem, hogy korán azt mondták, és azt hiszem, pontosan, hogy jobban csinálják, mint bárki más."

Miután azt állította, hogy az emberek otthonukba zárása, háziállataik megölése és milliók éheztetése "jobb, mint bárki másé", Fauci egy sokatmondó beismerést tett:

"A bezárásokat arra használjuk, hogy az embereket beoltassuk, hogy amikor kinyitunk, ne legyen fertőzéshullám".

A világtörténelem valószínűleg legnagyobb hatalomátvétele során a mainstream média és a kormány 2 éven át a polgárokat állandó félelemben tartotta, sokakat arra késztetve, hogy önként feladják jogaikat a soha be nem következett biztonság hamis ígéretéért.

Ami azonban mégis bekövetkezett, az egy sor önkényes és gyakran nevetséges mandátum és rendelet volt olyan politikusoktól, akik úgy gondolják, hogy a kormányzat ereje megállíthat egy világjárványt.

Soha nem szabad elfelejtenünk, hogy a politikusok - akik mind azt állították, hogy "a tudományt követik" - az elmúlt 2 évben bezártak minket, tönkretették a gazdaságot, az inflációval megtizedelték a középosztályt, erőszakkal gyógyszereztek minket, és elhallgattatták gyermekeinket.

Folyamatosan emlékeztetnek minket arra, hogy ha nem követed "a tudományt", akkor egy tudományt tagadó bohóc vagy, aki a nagymamák halálát akarja, nem törődik a gyerekekkel, alt-right náci, fehér fajgyűlölő, szélsőséges és valószínűleg belföldi terrorista volt.

Azokat, akik az alkotmányellenes oltóanyag-kötelezettségek ellen léptek fel, a mainstream megvetette, "antivaxxereknek" bélyegezték, és az emberek a halálukat kívánták. Még azokat is, akik beoltották magukat, de ellenezték a kötelező oltásokat, antivaxxereknek bélyegezték, mivel a definíciókat úgy módosították, hogy illeszkedjenek a narratívához.

Az emberiség történelmének egyik legmegosztóbb propagandakampányában mi, az emberek kerültünk egymás ellen. A középutat felszámolták, a logikát és az értelmet pedig a gazdasággal együtt porig égették.

Hol van az elszámoltathatóság azok számára, akik ezeket a dolgokat támogatták? Elfelejthetjük azt a két hetet, amely a görbe ellaposítására irányult, és amely a be nem tartás miatt féktelen rendőri brutalitásba, több tízezer bezárt vállalkozásba, oltási útlevelekbe és rekordméretű gyermeköngyilkosságba torkollott?

Ki fogja vállalni a felelősséget milliók életének tönkretételéért?

Több államban még most is arra kényszerítik a gyerekeket, hogy takarják el az arcukat, annak ellenére, hogy elsöprő bizonyítékok bizonyítják, hogy a szövetmaszkok egyáltalán nem segítenek "megállítani a terjedést". Még most is több százezer ember munkanélküli, miután kirúgták őket, mert visszautasítottak egy olyan vakcinát, amelynek hatékonysága már hónapokkal a beadása után csökken.

Most éppen neves tudósokat és orvosokat tiltanak be a közösségi médiában azért, mert kimondják az igazságot. Most éppen azok, akik tagadták ezt az igazságot, még mindig a pódiumukon ülnek, elkerülve a felelősségre vonást, miközben a hitelességük fenntartásáért küzdenek.

Az olyan nagyokosok, mint Rachel Maddow, aki hazudott a világnak - azt mondta a nézőinek, hogy a sürgősségi osztályokat elárasztották az Ivermectin túladagolással kezelt emberek - még mindig a televízióban vannak, miközben a többieket a feledés homályába cenzúrázták, mert meg merték kérdőjelezni a narratívájukat.

Ugyanezek az emberek most még több félelem és végzet felé terelik nyájukat, miközben a 3. világháborút sürgetik.

Azt akarják, hogy elfelejtsük, hogy az elmúlt 2 évben ők voltak felelősek azért, hogy dollárbilliók átutalását segítették a világ oligarcháinak, miközben a középosztályt és a szegényeket a nincstelenségbe taszították, miközben az Egyesült Államokban gyermekek milliói kerültek az éhhalál szélére.

Azt akarják, hogy most Ukrajnára koncentráljatok, és Oroszországot okoljátok a gazdasági pusztításért, amit ők szabadítottak a bolygóra.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy családokat bántalmaztak és letartóztattak, mert kint játszottak.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy gyerekeket tartóztattak le korcsolyázásért.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy üzlettulajdonosokat tartóztattak le, mert megpróbáltak nyitva maradni, hogy ételt tegyenek az asztalra.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy embereket vertek, kínoztak és tartóztattak le - a grillezésért.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy miközben az étterem-tulajdonosokat letartóztatták a nyitásért, a politikusok maszk nélkül vacsorázhattak, mivel a szolgai osztályú pincérek kénytelenek voltak szájkosarat húzni.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy az adótok milliárdjait arra költötték, hogy propagandát folytassanak, hogy szedjetek egy olyan gyógyszert, amelyről hamisan állították, hogy 100%-ban hatásos.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy a frontvonalban dolgozókat hősökként ünnepelték, amíg nem voltak hajlandóak egy vakcinát bevenni, hogy aztán kidobják őket, mint a tegnapi szemetet.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy a bezárások szörnyű gyermekkori problémákat okoztak, beleértve egy évnyi öngyilkosságot egy hónap alatt.

Azt akarják, hogy felejtsd el, hogy a családtagok féltek egymástól, nem voltak hajlandóak megölelni egymást, az ünnepeket egyedül töltötték, és haldokló rokonaikat magányosan hagyták, és azt kívánták, hogy a családjuk legyen ott, amikor az utolsó lélegzetüket veszik.

Azt akarják, hogy felejtsd el mindezt. De mi nem fogjuk elfelejteni. Soha nem fogjuk elfelejteni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/soha-ne-felejtsd-el-a-zsarnokok-2-evre-bezartak-minket-eroszakkal-gyogyszereztek-es-tonkretettek-a-megelhetesunket

Amikor térdel állva könyörögnek a rendőröknek...

Csütörtökön jelent meg a közösségi médiában, hogy sikoltozó sanghaji lakosokat inzultálnak a védőruhás rendőrök.
A Weibo kínai mikroblogoldal felhasználói azt állították, hogy a helyi hatóságok úgy döntöttek, hogy átvesznek több lakóépületet, hogy ott helyezzenek karanténba pozitív covid-teszteseket.

A videókon látható, ahogy a lakók a földön térdelve könyörögnek a rendőröknek, hogy ne vigyék el őket. Több tucat rendőr eközben civilekkel dulakodik, és néhány embert az utca közepére hurcol.

 

 

A CNN helyszínen lévő tudósítója is ki tudott juttatni egy anyagot Kínából. Az emberek kiabálnak, hogy: Éhezünk!

 

 

Így bánnak a rendőrök azokkal, akik véleményt mernek nyilvánítani arról, hogy nem akarják átadni a lakásukat karanténszállásnak. Láthatjuk azokat is, akik karanténszállóban laknak, mert pozitív volt a tesztjük. Ők nem betegek, nincsenek tüneteik! Fekszenek egy tábori ágyon, és reggelente megmérik a lázukat. És várnak arra, hogy majd egyszer elengedik őket...

 

 

Hihetetlen, hogy ezt tétlenül nézi a világ!

https://mediaforras.com/amikor-terdel-allva-konyorognek-a-rendoroknek-1501

Oroszország hivatalosan figyelmezteti az USA-t (és ezáltal az Egyesült Királyságot), hogy hagyja abba Ukrajna felfegyverzését

 

Ez a levél a Moszkva elsüllyedése után érkezik. Akár figyelmeztetésnek is vehetnénk, hogy legközelebb, ha az USA vagy az Egyesült Királyság célzási adatokat szolgáltat ukrán rakétarendszereknek, katonai válaszlépés következhet. Jim Stone szerint a legjobb válasz az lenne, ha a NATO haditengerészetének minden hajóját elsüllyesztenék az Oroszország rendelkezésére álló fejlett fegyverekkel. A levél megírása azt bizonyítja, hogy Oroszország nem akarja ezt megtenni, különben az oroszok már megtették volna.

Ha ez megtörténik, és a NATO ezután nyílt háborút hirdet Oroszországnak, a következő feladat a NATO légierejének megsemmisítése lenne.

Ami a szárazföldi hadseregeket illeti, Oroszországhoz, és Kínához képest a NATO-nak nincs is.

Ha egyszer a NATO összes légi és tengeri ereje megsemmisül, az oroszok vagy a kínaiak nyugodtan átsétálhatnak Európán, és nyugodtan körbesétálhatják Nagy-Britanniát.

Ha ez a terv nem működik túl jól, akkor Oroszország készenlétben tartja atomrakétáit, hogy meggyőzze a NATO-t, hogy hagyja békén Oroszországot.

Szóval mit teszünk mi? Tönkretesszük az Oroszország és Ukrajna közötti béketárgyalásokat, meghosszabbítjuk az agóniát, és fejlett fegyvereket szállítunk az ukrán náciknak.

A fenti szövegdoboz Jim Stone-tól származik www.jimstoneindia.com

Az egyetlen dolog, ami rejtélyes, hogy miért törekszik a Nyugat aktívan egy nukleáris háborúra.

 

 

Megerősítve: Amerikai rakéták elsüllyesztették a Moszkvát. Mi mást jelenthetne ez az időzítést figyelembe véve?

THE HILL
INTERNATIONAL

Oroszország hivatalos levelet küldött, amelyben figyelmezteti az Egyesült Államokat, hogy hagyja abba Ukrajna felfegyverzését: jelentés
BY SARAKSHI RAI - 04/15/22 7:51 AM ET
Oroszország hivatalos levelet küldött az Egyesült Államoknak, amelyben arra figyelmeztet, hogy az Egyesült Államok és a NATO érzékeny fegyverek szállítása súlyosbítja a feszültséget Ukrajnában, és "kiszámíthatatlan következményekhez" vezethet - jelentette a The Washington Post.
A levél, amelyet a The Post is megtekintett, hozzátette, hogy az Egyesült Államok semmibe vette a fegyverek konfliktusövezetekbe történő szállítására vonatkozó szabályokat.
A keddi keltezésű levél szerint Oroszország azzal vádolta a NATO-t, hogy akadályozza a korai béketárgyalásokat Ukrajnával "a vérontás folytatása érdekében".
A külügyminisztérium elutasította, hogy megerősítse a magánjellegű diplomáciai levelezést.


https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/oroszorszag-hivatalosan-figyelmezteti-az-usa-t-hogy-hagyja-abba-ukrajna-felfegyverzeset