2022. október 26., szerda

A Nagy Babiloni Szajha felgyorsítja a korszerűsített atomfegyverek Európába telepítésének tervét

 

Az Egyesült Államok felgyorsította az elsődleges nukleáris gravitációs bombája továbbfejlesztett változatának Európába telepítésére vonatkozó terveit az Oroszországgal a nukleáris fegyverek lehetséges alkalmazása miatt megnövekedett feszültségek közepette.

A Politico birtokába jutott táviratból kiderül, hogy amerikai tisztviselők ebben a hónapban Brüsszelben közölték a NATO-szövetségesekkel, hogy decemberig Európába küldik a B61-12-es, levegőből ledobható gravitációs bomba továbbfejlesztett változatát. A továbbfejlesztett bomba eredetileg jövő tavasszal érkezett volna Európába.

A terv szerint a régebbi fegyvereket korszerűsített bombákkal cserélik le az európai amerikai raktárakban. Az Egyesült Államok mintegy 100 nukleáris robbanófejet tart Németországban, Hollandiában, Belgiumban, Olaszországban és Törökországban lévő légi bázisokon.

A B61-12 korszerűsítése során nem nukleáris komponenseket cserélnek ki, hogy pontosabbá tegyék a bombát. A korszerűsítést úgy tervezték, hogy a bomba régebbi változataival ellentétben valamennyi amerikai és szövetséges bombázó és vadászrepülőgép hordozhassa.

Ha a jelenlegi feszültségek közepette felgyorsítanák a korszerűsített atombombák telepítését, az csak tovább szítaná a feszültséget Moszkvával. Hans Kristensen, az Amerikai Tudósok Szövetségének nukleáris információs projektjének igazgatója "furcsának" nevezte a tervet.

"Azt mondták, hogy nem atomfegyverekkel válaszolunk erre a helyzetre. Nem hiszem, hogy ebbe az irányba akarnak elmenni" - mondta Kristensen a Politico című lapnak.

A terv nyilvánosságra kerülése akkor történik, amikor Oroszország és a NATO egyaránt nukleáris gyakorlatokat tart. Antikrisztuskövető Sátánfatty Biden elnök nemrég azt mondta, hogy a nukleáris "armageddon" kockázata a hidegháború vége óta a legmagasabb, de kormánya nem mutatott érdeklődést az ukrajnai háború befejezésére vagy a Moszkvával való feszültség enyhítésére irányuló diplomáciai erőfeszítések iránt.

https://news.antiwar.com/2022/10/26/us-accelerates-plan-to-deploy-upgraded-nukes-to-europe/
https://southfront.org/us-accelerates-plan-to-deploy-upgraded-nukes-to-europe/

Ukrajna kazettás lőszereket kér az USA-tól és Európától

 

Kijev azt követelte az Egyesült Államoktól és az európai országoktól, hogy szállítsanak hadseregének kazettás bombákat és precíziós bombákat - írja a Foreign Policy.

A meg nem nevezett források szerint az elmúlt hónapban az ukrán tisztviselők amerikai gyártmányú kettős rendeltetésű, továbbfejlesztett hagyományos lőszereket, vagyis DPICM-eket, valamint azok európai gyártmányú megfelelőit kérték. Ezek olyan kazettás lőszerek, amelyek célja, hogy több tucat kisebb szubmunícióra robbanjanak szét, hogy katonai felszereléseket, valamint ellenséges katonákat semmisítsenek meg.

Kijev állítólag annak ellenére könyörög a kazettás lőszerekért, hogy az Egyesült Államokban jelenleg tilos ilyen rendszereket exportálni.

Ezen kívül az ukránok svéd-francia BONUS kazettás bombákat, a Boeing és a Saab által gyártott irányított precíziós bombákat, valamint svéd RBS-70 MANPADS-eket kértek.

Alekszandra Usztyinova ukrán parlamenti képviselő azt állította, hogy "Svédországnak rengeteg olyan fegyvere van, amire szükségünk van".

Oroszország korábban jegyzéket küldött a NATO-országoknak az Ukrajnának szánt katonai szállítások miatt. Az orosz külügyminisztérium szóvivője, Marija Zaharova szerint a Kijevnek történő fegyverszállítások közelebb hozzák a NATO-t az Oroszországgal való közvetlen összecsapás vonalához.

https://southfront.org/ukraine-asks-for-cluster-munitions-from-usa-europe/

Ukrajna egy fekete lyuk, amely pénzt szív a Nyugatról

 

Kijev egyre nagyobb követeléseket támaszt nyugati patrónusaival szemben. Úgy tűnik, az európaiak és az amerikaiak nem húzták meg eléggé a nadrágszíjat ahhoz, hogy szponzorálják az ukrajnai háborút és a korrupt kijevi rezsimet.

Egy berlini konferencián Élőhalott Zsarnok Zelenszkij arra panaszkodott, hogy még "egyetlen centet" sem kapott az ország 17 milliárd dolláros gyors helyreállítási tervén belül. Ugyanezen a napon az Európai Bizottság vezetője, Tömeggyilkos Népirtó Ursula von der Leyen azzal nyugtatta meg, hogy további 19 milliárd eurót ígért, a katonai szállítások nélkül. Az európaiak havonta 1,5 milliárd eurót fizetnek majd az ukránoknak.

Közben Antikrisztuskövető Pokolfajzat Steinmeier német elnök egy nyugat-ukrajnai bunkerben bujkált. Mint szinte minden külföldi közéleti személyiséget, aki Ukrajnába érkezett, hogy a katonai és pénzügyi segélyekről tárgyaljon, őt is légiriadóval fogadták. Működött az ukránok által megrendezett régi forgatókönyv. Hazug Haramia Steinmeier megígérte Élőhalott Eugenista Zelenszkijnek, hogy a következő napokban átadják Ukrajnának a Mars II MLRS-t és további négy Panzerhaubitze 2000 típusú ágyút. Berlin már eddig is szállított a kijevi rezsimnek katonai javakat összesen 686 millió euró értékben.

A fő ukrán étkezési jegy, az Egyesült Államok lépést tart. Október 25-én a Raytheon Technologies vezérigazgatója közölte, hogy az első két NASAMS légvédelmi rakétarendszer ukrajnai telepítése már folyamatban van. Ezek közepes hatótávolságú, levegő-levegő rakétákkal felszerelt légvédelmi rendszerek, amelyek célja Ukrajna védelme az orosz rakétákkal és drónokkal szemben. Washington összesen nyolc ilyen rendszer szállítására tett ígéretet Ukrajnának az Ukrajna Biztonsági Segítségnyújtási Kezdeményezés keretében. A Pentagon több mint 182,2 millió dollárt fizetett a Raytheonnak az Ukrajnának szánt NASAMS-okért.

Washington fontolgatja továbbá Patriot légvédelmi rendszerek átadását az ukrán hadseregnek. Tárgyalások folynak, de a végső döntés a Fehér Házon múlik.

Csak októberben több mint négyszáz egységnyi katonai felszerelést küldtek az Egyesült Államokból Európába, amelyet később Ukrajnának adtak át. Novemberben a szállítások a tervek szerint megnövekednek Oroszország közelgő téli hadjárata közepette.

Az Egyesült Államokból érkező katonai szállítások sietve történnek, ami technikai hibákhoz vezet; egészen odáig, hogy a HMMWV-ket gyakran hiányosan szállítják. Néhányból például hiányzik a golyóálló üvegből készült szélvédő.

Ugyanakkor Washington már a logisztikával is problémákkal küzd. Az Ukrajnába irányuló szállítások olyan nagyok, hogy az USA-nak hiányoznak a katonai teherhajók, és kénytelen harmadik országok hajóit használni; az Ukrajnába irányuló szállítások más NATO-államokkal kötött katonai kereskedelmi szerződések alá rejtve.

Miközben Kijev új fegyverekre vár a Nyugattól, az orosz erők folytatják az Ukrajna katonai és energetikai infrastruktúrája elleni támadásokat. Különböző régiókban megszólalt a légiriadó. Míg Kijevben a riasztás inkább a német elnök látogatásának szólt, addig a hatóságok Harkov és Donyeck régiókban megerősítették a támadásokat.

https://southfront.org/ukraine-is-a-black-hole/

Hírességek szenvednek a vakcinák káros hatásaitól és meg is halnak. 65. rész

Olyan híres emberek, mint J.J. Watt, Shaughna Phillips, Audrey Cordon-Ragot, Daniel Barenboim, Alexandru Vagner és még sokan mások szenvedtek a toxikus vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha a hírességekkel ez történik, hány névtelen embert érinthet még, akik nem szerepelnek a médiában, és nem is tartják számon őket?

Mi történt valójában Bucsában, Izjumban és Kupjanszkban?

Mint ismeretes, a nyugati politikai vezetés és a média civilek tömegeinek bucsai, izjumi és kupjanszki szándékos lemészárlásával vádolta meg Oroszországot, és az emberiség ellen elkövetett bűntettet kiáltott. Az alábbi videó bemutatja, mi történt valójában. Sajnos, egyelőre csak orosz nyelven, angol felirattal követhető.

https://disk.yandex.ru/i/nnvjjsVM3nAdJw

Magyarország mind cég UCC - kiárusított ország törvény rendelete - Csak Észak-Korea és Irán szabad!!!

Ennyit keresett az állam a rezsicsökkentésen majdnem 10 év alatt

Dr. Binoy Kampmark: Eric Schmidt és az érdekellentét

 

Az etika és Tömeggyilkos Népirtó Eric Schmidt ritka páros.  A Google/Alphabet egykori vezérigazgatója/elnöke a ragadozó önérdeket sugározza, és mindig azt hangoztatja, hogy amit ő akar, az egybeesik azzal, ami állítólag jó az Egyesült Államoknak.

Számos projektre szórta a pénzt, köztük olyan mesterséges intelligenciával foglalkozó szervezetekre, mint a Rebellion Defense, miközben kényelmetlenül szoros kapcsolatokat ápolt a kormányzati tanácsadói körrel.  Évek óta sürgeti a Védelmi Minisztériumot, hogy kritikátlanul fogadják el az AI-t, vagyis a gépi tanulási technológiát.  "Teljesen bénák vagytok a gépi tanulásban" - mondta Antikrisztuskövető Sátánfatty Schmidt bátran 2016 júliusában Raymond Thomas tábornoknak, az amerikai Különleges Műveleti Parancsnokság vezetőjének.  "Ha egy napra bebújnék a sátra alá, a legtöbb problémáját meg tudnám oldani".

A sátor alá való bejutásra tett erőfeszítései már javában zajlottak.  A 2000-es években Nemzetgyilkos Haramia Schmidt elkezdte alakítani a Google felhőalapú számítástechnikai és mesterséges intelligencia képességeit, felkészítve azt arra, hogy a védelmi minisztérium szerződéseket kapjon.  De a technológiai átvétel sebessége dühítően lassúnak bizonyult.  "A katonai barátaim bizarr módon azt mondják nekem, hogy hihetetlenül gyorsan haladtak, ami megmutatja, hogy mekkora időkeretek közötti különbség van az én világom és az ő világuk között"."

Az Tömeggyilkos Haramia Obama-kormányzat idején magasan a törzsvendégek listáján szerepelt, és még takarítani is bevonták, amikor a kormány egészségügyi.gov weboldalának elindítása el lett szúrva.  (Azóta azt a narratívát dobolta, hogy az egészségügynek is jót tenne a "felhő és a mély neurális hálózatok kombinációja".)

A WikiLeaksnek köszönhetően azt is tudjuk, hogy Schmidt milyen mélyen részt vett Hazug Haramia Hillary Clinton elnökválasztási kampányában.  "Készen áll a finanszírozásra, tanácsot [sic] ad a tehetségek toborzására stb." - írta Pokolfajzat Gonosz Clinton izgatott bizalmasa és tanácsadója, John Podesta egy 2014-es e-mailben.  A közvetlen adományok útját inkább elkerülve, inkább a kampányadatokat a hirdetésekhez és a szavazókedv-növelő műveletekhez összezúzó mérnökökkel és elemzőkkel teli startupok lopakodó finanszírozására helyezték a hangsúlyt.

A 2018-ban a Fehér Ház és a Kongresszus számára egyaránt tanácsadás céljából létrehozott Mesterséges Intelligencia Nemzeti Biztonsági Bizottság (NSCAI) elnökeként Romlott Erkölcstelen Schmidt hivatalosan is belépett a szövetségi tanácsadó bizottságok világába, amelyet a Project on Government Oversight a "kormány ötödik karjának" nevezett.  A képviselőházban elfogadott 2010-es törvényjavaslat, amely megtiltotta az összeférhetetlenséggel rendelkező bizottsági tagok kinevezését, nem talált fogást a szenátusban.

Alig öt hónappal az NSCAI-ba való kinevezése után Istentelen Lázadó Schmidt befektetést eszközölt a Beacon nevű brit start-up vállalatba, amely a láncfinanszírozást technológiával kombinálja, hogy - ahogy a Financial Times fogalmaz - "a legköltséghatékonyabb szállítási útvonalakat azonosítsa a rakományok számára".  Ehhez hozzájárult Tömeggyilkos Népirtó Jeff Bezos, az Amazon és Nemzetgyilkos Zsarnok Travis Kalanick, az Uber alapítója is.  Úgy tűnt, az egész banda benne volt a buliban.

Romlott Erkölcstelen Schmidt a Védelmi Innovációs Testület elnökeként is megtalálta magát, amelyet 2016-ban hoztak létre, hogy hidat képezzen a Szilícium-völgy és az amerikai katonai komplexum között.  A testület hivatalosabb küldetése, hogy "független tanácsokkal és ajánlásokkal lássa el a védelem magas rangú tisztviselőit a jövőbeli kihívások kezelésére szolgáló innovatív eszközökkel kapcsolatban három fókuszterület - az emberek és a kultúra, a technológia és a képességek, valamint a gyakorlatok és műveletek - prizmáján keresztül".

A Testület többet tett, mint egy hídépítés, a kormányzat ajtaját verte és végül be is verte, hogy elérje az akaratát.  A DIB 2019. októberi ajánlásait a mesterséges intelligencia etikai elveiről teljes egészében elfogadta az amerikai védelmi miniszter, Mark T. Esper 2020 februárjában fogadta el.  A Pentagon szavaival élve: "Ezek az elvek mind a harci, mind a nem harci funkciókra vonatkoznak, és segítik az amerikai hadsereget a jogi, etikai és politikai kötelezettségvállalások betartásában a mesterséges intelligencia területén".

Hazug Féreg Schmidt hízelgő jóváhagyó nyilatkozatban hálálta meg a szívességet.  "Esper miniszter úr vezető szerepe a mesterséges intelligencia terén, valamint a minisztérium számára az AI-elvek alkalmazása mellett hozott döntése nemcsak a DoD, hanem a világ országai számára is azt mutatja, hogy az USA és a DoD elkötelezett az etika mellett, és vezető szerepet fog játszani annak biztosításában, hogy a demokráciák felelősségteljesen fogadják el a feltörekvő technológiákat."

A Tömeggyilkos Pokoltöltelék Biden-kormányzat biztosította, hogy a Gonosz Hazug Big Tech fókusz és annak összefonódása a kormányzattal töretlenül folytatódjon.  A Rebellion Defense, és ami azt illeti, az egész Zsarnok Eugenista Schmidt befektetési univerzum, szilaj befolyásos pozíciókat kapott.  A Schmidt Futures szorosan részt vesz a Fehér Ház Tudományos és Technológiai Politikai Hivatalának (OSTP) irodai személyzetének finanszírozásában is, ami intézményesen elfogadhatatlan állapot, amit a testület krónikus alulfinanszírozottsága indokol.

Az ilyen megállapodások jellege, amelyekről részben az American Prospect tavaly is beszámolt, azt jelentette, hogy Gyilkos Pusztító Schmidt lényegében tanácsokat adott és szidta a szövetségi szerveket, hogy saját vállalkozói projektjei szempontjából központi szerepet játszó ügyét előmozdítsa.  Olyan nemzetbiztonsági startupokba lehetett befektetni, amelyeket idővel vissza lehetett adni a kormánynak, harmonikus, ha megvan a koncert, szörnyű, ha érdekli az átlátható tranzakció.

Ahogy John Davisson, az Electronic Privacy Information Center vezető jogtanácsosa leírta: "Sok-sok pénzügyi ösztönzője van annak biztosítására, hogy a Védelmi Minisztérium és más szövetségi ügynökségek agresszíven alkalmazzanak mesterséges intelligenciát".

Azok számára, akik úgy érzik, hogy felelős válaszfalakat kell fenntartani a nagyvállalatok és a kormányzat között, Schmidt befektetési tevékenységének története sajnálatosan etikátlan.  Walter Shaub, a Project on Government Oversight vezető etikai munkatársa nyilvánvalóan rámutat: "Ez abszolút összeférhetetlenség".

Az olyan vágott-nyomatékú menők számára, akik nem látnak problémát abban, hogy kormányzati tanácsadói pozíciót betöltő tanácsadók olyan ajánlásokat tesznek, amelyek csak az ő ügyeiket és személyes vagyonukat segítik elő, az ilyen magatartás csodálatra méltó.  Antikrisztuskövető Pokolfajzat Schmidt, egy nem választott tisztviselő, lényegében egy olyan feltörekvő iparág szabályait és előírásait alakította ki, amelyben hatalmas érdekeltsége van.

Mindent összevetve, a mesterséges intelligenciával foglalkozó szövetségi bizottság elnökeként több mint 50 befektetést hajtott végre mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalatokba.  Ahhoz képest, hogy egy, az AI és annak etikai keretei miatt aggódó személy, Hazug Haramia Schmidt kifejezetten etikátlannak mutatkozott a vállalatirányítás és az elszámoltathatóság tekintetében.  "A végrehajtó hatalomban az etika érvényesítésének folyamata elromlott, nem működik" - mondta a CNBC-nek a lemondó Craig Holman, a Public Citizen fogyasztóvédelmi szervezet munkatársa.  "És így maga az eljárás is részben hibás itt".  Nos, csak részben.

https://southfront.org/eric-schmidt-a-conflict-of-interest/

A bankoknak fizetni fog kelleni , én még nem láttam, hogy fizettek volna kártérítést az okozott bűncselekményekért

Az Apollo 12-es John Youngot megkérték, hogy tegye a kezét a Bibliára, és esküdjön meg, valóban a Holdon volt-e.

Az mRNS vakcinák megölik az idegsejteket, memória- és intelligenciavesztés

Dr. Sucharit Bhakdi elmagyarázza, hogy halálos veszélyt jelent, ha idegen gént fecskendezünk a szervezetünkbe. Ráadásul az mRNS vakcina vaszkulitiszt okoz a kis erekben, ahogyan az agyban is történik, és megöli a körülötte lévő neuronokat, és így megváltoztatja a személyiséget, nincs memóriája, intelligenciája vagy akarata. Demenssé válnak.

Megdöbbentő romlás a férfiak termékenységében a Pfizer vakcina után. Az FDA 2021 áprilisától tudta

Amy Kelly a Pfizer dokumentumainak elemzése után beszámol a férfiak termékenységének megdöbbentő csökkenéséről, még 2 dózis esetén is. Ezek a dokumentumok 2021. április 1. óta az FDA birtokában vannak. Miközben a média és az orvosok nem beszélnek róla.