2023. július 6., csütörtök

Ladóczki Éva: Sokszor állítottuk, és tanulmányokkal bizonyítottuk, hogy a vírus nem létezik.

 

Ha vírus nem létezik, akkor a virológia, mint tudomány is megkérdőjeleződik, mert az pszeudotudomány

1954-ben egy John Franklin Enders nevű kutató kidolgozta azokat az eljárásokat, amelyek a “vírus” állítólagos jelenlétét igazolják:
– A virológusok olyan személytől vesznek nyálkahártya-mintát, akiről feltételezhető, hogy valamilyen betegségben szenved.
– Néha centrifugálják vagy szűrik a keveréket, hogy megszabaduljanak a sejtektől, gombáktól és törmelékektől. Ezt tisztításnak hívják.
– Ezután a nyálkát zöld majom-vesesejtek sejtkultúrájába helyezik. Olyan sejtek közé, amelyek erősen beltenyésztettek és könnyen lebomlanak.
– Ezután bekeverik az antibiotikumokat – különösen a vesére mérgező antibiotikumokat (gentamicin és amfotericin) – és eltávolítják a tápanyagokat a sejttenyésztő tápközegből.
– Ezután magzati szarvasmarha-szérumot kevernek hozzá, amely egy újszülött borjú szívéből származik.
– A sejttenyészet állandó hőmérsékleten tartásával figyelik, mi történik.
Körülbelül öt nap alatt a sejtek lebomlanak – amit citopátiás hatásnak (CPE) neveznek –, és CPE-nek nevezik annak „bizonyítékát”, hogy a vírus jelen van és károkat okoz.

Ez színtiszta horror, ettől már csak az borzalmasabb, ahogy az állítólagos “vírust” létrehozzák, ecoliban, rákkeltő SV40 promóterrel, és azt követően felfegyverzik génsebészeti eljárásokkal.
Majd erre fejlesztenek ki egy még mérgezőbb vakcinát, amely nem gyógyít, de legalább árt, tömeges méretekben elterjerjesztve a szintetikus vírust, amellyel 1200 lehetséges betegségnek ágyaznak meg.
https://nikolaosanaximandros.gr/ti-mas-kanei-kai-ti-den-mas-kanei-na-nosoume/

Dr. Judy Mikovits azt nyilatkozza, hogy az elmúlt évtizedekben megjelent minden vírus, ami az emberiséget sújtja, nem a természetből jön, hanem a Big Pharmaffia pénzelte biológiai laboratóriumokbóL.
A járványokat pedig maguk a vakcinák terjesztik el, és tartják fenn tömeges méretekben.
Úgy lettek létrehozva, hogy folyamatosan mutálódjanak, miközben felülírják az ember veleszületett, természetes immunitását.
A vakcinában lévő HIV állandósult immunhiányos betegséget jelent, és a mindenre való kitettséget.

A vakcináztatás pedig nem más, mint előre megfontolt szándékkal, nyereségvágyból, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett tömeggyilkosság, népirtás, amiért külön-külön is halálbüntetés járt.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/mar-csak-ket-het-a-covid-jarvany-valodi-tortenete/

Bertalan Attila egy kis józan elemzése a közönyről, ami megfojtotta nemzetünket

Fából vaskarika, azaz a nagy elektromos autó átverés…

Ukrán katonák tömeges dezertálása a húsdaráló elől

 

Donyeck, 2023. július 6. csütörtök (MB)

Frontra vezényelt ukrán katonák tömeges dezertálásáról számolt be csütörtökön a Magyar Békekör tudósítója.

Az egyenruhába bújtatott szerencsétlenek életüket féltve megtagadják az oroszok állásainak megrohamozását, és kereket oldanak.

Legfrissebb példaként említik a 28. gépesített dandár, 2. zászlóalj, 4. csoport esetét: a harcosok arra hivatkozva adták fel a küzdelmet, hogy minden jármű meghibásodott, beleértve az amerikai gyártmányú páncélozott harcjárműveket is. Kommunikációjuk lehallgatásából katonai szakértők egybehangzóan arra következtetnek, hogy elszabotálták a harcot, hiszen eszközeik használható állapotban voltak.

Az ukrán katonák lehallgatott beszélgetéseiből kitűnik, hogy a rohamra küldöttek átlagosan 15 százaléka tér vissza a bevetésből. A többiek ott hagyják a bőrüket.

A kijevi vezetés azért küldi őket a húsdarálóba, hogy bizonyítsa elszántságát a nyugati értékrend védelmezésére, és rátermettségét a NATO-tagságra a Nagy Babiloni Szajha július 11-i vilniusi csúcsértekezlete előtt.

Az ukrán katonák, köztük a kárpátaljai magyarok kezdik felismerni, hogy semmi esélyük sincs az oroszokkal szembeni ellentámadás sikeres megvívására, és – ahogyan egymás között beszélnek róla – „húsdarálóba” küldik őket azoknak a társaiknak a pótlására, akik a harcban elestek.+++

https://bekekor.wordpress.com/2023/07/06/ukran-katonak-tomeges-dezertalasa-a-husdaralo-elol/

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2023/06/20/nepenek-veraldozatan-gazdagszik-a-kijevi-vezetes/