2016. augusztus 1., hétfő

Törökország nem kaphatja meg a vízummentességet

A német külügyminisztérium hétfői közleménye szerint Törökország továbbra is meg kell feleljen a vízummentesség megszerzéséért támasztott összes követelménynek, és ezeket eddig nem teljesítette maradéktalanul.
A közleményt azt követően tették, hogy Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter azt mondta, Törökország felmondja a Brüsszellel kötött migrációs egyezményt, ha az Európai Unió október közepéig nem adja meg a vízummentességet a török állampolgároknak.
EU-Törökország-zászló-hidfo.ru-1-1Martin Schäfer egyértelművé tette, hogy Törökország továbbra is meg kell feleljen a vele szemben támasztott követelményeknek, és mivel eddig ez nem történt meg, a vízummentesség megadására sem kerülhet sor. A szóvivő hozzátette; nem számítottak arra, hogy Törökország ilyesféle fenyegetéseket megengedhet magának.
Az Európai Unió és Törökország március 18-án kötött egy egyezményt a migráció szabályozásáról. Ennek részeként az EU legális úton átvesz Törökországtól annyi bevándorlót, amennyi illegális bevándorlót a török hatóságok visszavesznek. Az EU a török államfő korábbi fenyegetéseinek hatására az utóbbi hónapok során ígéretet tett arra, hogy felgyorsítja a vízummentesség megadását.



http://www.hidfo.ru/2016/08/torokorszag-nem-kaphatja-meg-a-vizummentesseget/

A németek ellenzik, a bevándorlók támogatják Merkel politikáját

A YouGov piackutató intézet felmérése szerint mára a német lakosság kétharmada ellenzi a “befogadás politikáját”, amit Angela Merkel annak ellenére nem akar feladni, hogy ezzel lassan saját pártja bukását okozza.
A YouGov július végi mérése során a megkérdezettek 66%-a nem értett egyet a kancellár bevándorláspolitikájával, miközben mindössze a válaszadók 27%-a támogatta a Merkel által képviselt nézeteket. 2015 augusztusa óta ez a legalacsonyabb támogatottság: akkor még csak a megkérdezettek 51%-a mondta azt, hogy nem ért egyet a kancellár politikájával.
Angela Merkel mostanra láthatóan szembefordult a többségi német lakossággal, és a Németországban élő nem-európai migránsok érdekeit védelmezi a többségi lakossággal szemben. Németországban a lakosság több mint 20 százaléka bevándorlók leszármazottja – ennél alacsonyabb már aligha lehet a kancellár bevándorláspolitikájának támogatottsága, hiszen ezen a ponton már nem a németek jelentik a kancellárt támogató tömeget, hanem azok az emberek, akik maguk is – vagy felmenőik – bevándorlóként érkeztek Németországba.
“Meg tudjuk csinálni”mondta.
A YouGov felmérése július 26 és 29 közt készült. A mérés során azt kérdezték az emberektől: “Mi a véleménye Merkel kijelentéséről – ‘Meg tudjuk csinálni’ -, amit számos alkalommal elismételt már a nagy számú menekült befogadásával kapcsolatban?”
A közvélemény-kutatás eredményei alapján a németek ellenzik, a bevándorlók támogatják Merkel politikáját.


http://www.hidfo.ru/2016/08/a-nemetek-ellenzik-a-bevandorlok-tamogatjak-merkel-politikajat/

PUTYINT MEG KELL HALLGATNI

A hazai és nemzetközi cionista bűnsajtó a legfontosabb híreket, eseményeket agyonhallgatja. Ezt csak azért hangsúlyozzuk, mert nálunk igen nagy százalékban agymosott hülyék olvassák még a netes híreket is, de addig nem jutottak még el, hogy rájöjjenek arra, hogy a netes híroldalak anyagai 80 %-ban hazugságok, félrevezető, elterelő hírek.  15 %-ban valóban közölnek valós és jelentős dolgokat is, de az agymosottak ezeket sem tudják megfelelően értékelni. Valójában a nagyon fontos hírek 5 %-ot tesznek ki, amelyeket teljes mértékben elhallgatnak, főleg itthon. A nyugati oldalak ilyen szempontból kicsit jobban állnak.
Meg kell hallgatni Putyin elnök véleményét a jelenlegi helyzetről. Persze az agyomosott hülyék, akik a fórumokba ontják az ostoba véleményüket nagy hangon, azok hiába nézik ezt a videót, akkor sem jönnek rá a lényegi összefüggésekre.
Itt látható magyar felirattal:

Hivatalos: a CIA szervezte a törökországi puccskísérletet

török puccs hidfo.ru
A július 15-i puccskísérletben résztvevők ügyének tárgyalása Törökországban egyre összetettebbé válik, miután egy ügyész kijelentette, hogy a CIA és az FBI biztosított kiképzést annak a mozgalomnak, ami megkísérelte a kormány erőszakos úton való megdöntését.
Az Edirne ügyészség által készített vádirat a lehetséges legszigorúbb büntetést kéri a július 15-i puccsban résztvevők közül 43 személyre. Az ügyészek szerint Fethullah Gülen terrorszervezetének tagjait az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) és Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) képezte ki. Ez a kiképző tevékenység azokban a kulturális központokban zajlott, melyeket Fethullah Gülen mozgalma működtet, és a mozgalom tagjainak tulajdonában állnak.
Az ügyészség immár nem egy belföldi kormányellenes mozgalomnak tulajdonítja a történteket, hanem olyan eseményként kezelik a július 15-i puccskísérletet, amit amerikai titkosszolgálatok készítettek elő, és amiben a Gülen-mozgalom számos tagja amerikai ügynökként vett részt. A dokumentumban az áll, hogy a bukott puccskísérlet a török államot akarta meggyengíteni, azáltal, hogy teljes egészében megszabadul a kormánytól.
Recep Tayyip Erdogan török államfő pénteken azzal vádolta az Egyesült Államok közel-keleti térségért és Közép-Ázsiáért felelős Középső Parancsnokságának vezetőjét, hogy nyíltan a puccsisták oldalára állt. Joseph Votel tábornok ugyanis egyértelműen kijelentette; kiváló kapcsolatot ápolnak a török hadsereg számos vezetőjével, akiket a török hatóságok a puccskísérletet követően őrizetbe vettek. Votel szerint a török-amerikai kapcsolatok megromlása lesz a következménye annak, hogy a hatóságok letartóztatják az ő kiváló kapcsolatait az erőszakszervezetekben. Emellett emberi jogokra hivatkozva sérelmezte az Amerika-barát katonai vezetők letartóztatását.
Az amerikai tábornok kijelentését követően Erdogan azzal vádolta a CENTCOM vezetőjét, hogy nyíltan a puccsisták oldalára áll; emberi jogok miatt aggódnak, ahelyett, hogy elismerésüket fejeznék ki a puccs sikeres leveréséért, és a demokrácia védelméért. Szombaton Erdogan egy újabb beszédében már kijelentette, hogy Fethullah Gülen csak egy gyalogos ezen a sakktáblán, de a puccs kiötlőit amerikai nemzetbiztonsági hivatalokban kell keresni.
A puccskísérlet leverését követően, július 16-án a török munkaügyi miniszter a HaberTurknek adott interjú során szintén arról beszélt, hogy az Egyesült Államok próbálta erőszakos úton megdönteni a török kormányt. Július 17-én a kormányfő, Binali Yildirim azt mondta, országa hadban áll minden olyan állammal, ami nyíltan a puccsisták oldalára áll. Később a Yeni Safak napilap címlapon hozta a NATO Nemzetközi Biztonsági Erői (ISAF) parancsnokának fotóját, akit azzal vádoltak, hogy közvetlen irányította a július 15-i puccskísérletet.
Csütörtökön több mint ötezer tüntető vonult fel az Incirlik légibázis mellett – többek között “halál az Egyesült Államokra!” plakátokkal, és követelték, hogy az amerikai katonák hagyják el az országot. Nem sokkal azelőtt a T24 török hírügynökség arról számolt be, hogy tűz ütött ki a NATO Izmir bázisán. Utóbbit később egyértelműen Amerika-ellenes szabotázsakciónak tulajdonították.
Szombaton hétezer fegyveres rendőr zárta el a NATO Incirlik légibázisát. A Hürriyet jelentése szerint a rendőrség információkat kapott arról, hogy egy második puccskísérlet készülődik. A bázisnál több száz Amerika-ellenes tüntető gyülekezett már a rendőrök kivonulása előtt, ám a nyugati hírügynökségek később mindezt úgy kommunikálták le, hogy a rendőrök a tömeg oszlatására érkeznek. A hétezer rendőr azonban amiatt érkezett az Incirlik légibázishoz, mert korábban az ott működő amerikai katonai személyzet szintén részt vehetett a puccskísérletben. Július 17-én Bekir Ercan Van tábornokot, az Incirlik légibázis parancsnokát is őrizetbe vették, mert részt vett a kormány elmozdítására irányuló kísérletben.

http://www.hidfo.ru/2016/08/hivatalos-a-cia-szervezte-a-torokorszagi-puccskiserletet/

Szebb csillagokat! - Vona Gábor horoszkóppal kampányol.

A cuki ezotéria lesz a Jobbik csodafegyvere?


vona_cuki2.jpgA magyar belpolitikában eddig nem használt, új kampányeszközt vetett be a Jobbik elnöke. Vona Gábor a Facebookon horoszkópjegyével igyekszik bizonyítani félelmetes bátorságát, és még egy ehhez illő pólót is magára húzott. Magyar politikusok eddig tartózkodtak attól, hogy bevessék az ezotéria-fegyvert, de úgy látszik, Vona megirigyelte, hogy csak Széles Gábor és a TV2 tolhatja az okkult idiotizmust.
Vona Gábortól eddig sem állt távol a misztika, főtanácsadója például az a Baranyi Tibor Imre, akit szenvedélyesen érdekel a okkultizmus számos irányzata, köztük acsillagjóslás is. Baranyi könyvet írt például
MUSZLIM ASZTROLÓGIA CÍMMEL.

Egy miniszterelnöknek készülő politikustól valljuk meg, ciki, ha az Ezo TV érvanyagával kampányol, különösen, ha ezt keresztény mezben teszi.

ISTEN ÉLTESSEN BENNETEKET IS, MINDENFÉLE CSILLAGZATÚ JOBBIKOSOK
– írja Vona, akinek illene tudnia azt, hogy a kereszténységtől és általában a Bibliától nemcsak távol áll a csillagjóslás, hanem a Szentírás egyenesen átkozott tevékenységnek nevezi, és tiltja azt.
vona_cuki.png
"Ne találtassék te közötted, se jövendőmondó, ... se (csillag)jegymagyarázó” (5Móz. 18,11) – írja a Törvény, Ésaiás próféta pedig azt üzeni a horoszkóphívő politikusoknak:
“No álljanak elő és tartsanak meg az égnek vizsgálói, akik a csillagokat nézik, akik megjelentik az újholdak napján, hogy mi jövend reád.

ÍMÉ, OLYANOK LETTEK, MINT A POLYVA, TŰZ EMÉSZTÉ MEG ŐKET.
Ha Vona Gábor a Jobbik népszerűségvesztését gondolta megállítani a cuki ezotériával, rosszabb oroszlánra nem is tehetett volna.
http://vigyazo.blog.hu/2016/08/01/szebb_csillagokat_vona_gabor_horoszkoppal_kampanyol