2021. december 24., péntek

George Eaton: Mind a globalisták, mind Putyin már eldöntötték, hogy Ukrajnában elkerülhetetlen a HÁBORÚ

 

De vajon a 3. világháború kirobbantása előtt nukleáris robbanás következik be?

Sokféle cikket olvasok és videókat nézek az orosz/ukrán helyzetről, és a többségük Oroszország ellen van, főleg az európai források. Az amerikai források és a Fehér Ház diplomatikusabban nyilatkoznak. De az európaiak egyenesen harciasak az Oroszországgal kapcsolatos nézeteikben. Ahogyan beszélnek, azt hihetnénk, hogy Putyin Hitler reinkarnációja, és hogy már végigvonult Európán, és Párizs, Berlin és London küszöbén áll.

Nyilvánvaló, hogy a szocialista politikusoknak Európa-szerte hátsó szándékuk van Putyin becsmérlésével és a háborúra való felhívással. Ők maguk is hadseregeket akarnak Moszkva felé indítani, hogy saját tulajdonosi céljaik érdekében megkezdjék az ázsiai kontinens meghódítását.

Nem vagyok benne biztos, hogy van gyógyír a kapzsiságnak erre a szintjére. Nyilvánvaló, hogy az európai és az amerikai globalistáknak az a tervük, hogy átvegyék Oroszország feletti hatalmat. Ha nem tesznek ellene valamit, akkor a terveik tovább fognak nőni és gennyesedni, mint egy rákos daganat, amíg el nem jön az a nap, amikor talán nem lesz olyan erő a Földön, amely képes lenne megállítani őket. Nagyon közel vagyunk ehhez az időhöz, de van egy olyan lehetőség, amely még mindig hatalmas változást hozhat.

Nehéz megmondani, hogy Putyin mit fog legközelebb tenni, vagy hogy milyen messzire fog elmenni, hogy megvédje nemzetét a közelgő támadástól. Azt gondoltam volna, hogy más alternatívákkal is élni fog, és távolságot tart Kínától és Észak-Koreától is. De úgy tűnik, hogy az orosz vezetők úgy döntöttek, hogy most össze kell fogniuk Kínával, hogy legyen esélyük a Nyugattal szemben fellépni.

Nem értek egyet azzal a lehetőséggel, amit választott, de az, hogy ebbe az irányba ment, azt mutatja számomra, hogy eléggé elkeseredett, és minden szükséges eszközt bevet, hogy megvédje nemzetét. Ha ez igaz, akkor ez drámaian megváltoztatja a dolgokat.

 

Ha Putyin arra a következtetésre jutott, hogy a Nyugat teljes mértékben elszánt arra, hogy Moszkva felé vonuljon, kezdve az orosz határra telepített rakétákkal, akkor lehet, hogy valóban élni fog a katonai opcióval, és átveszi az uralmat Ukrajna felett. Lehet, hogy úgy gondolja, nincs más választása. Lehet, hogy úgy érzi, hogy a NATO-val és az európaiakkal ebben a kérdésben már nem lehet tárgyalni, és ők mindenáron Moszkva felé akarnak vonulni, függetlenül attól, hogy ő mit tesz. Ez azt is jelentheti, hogy arra a következtetésre jutott, hogy semmilyen megbékélés nem fog működni, és hogy a Nyugat már hadat üzent Oroszországnak.

Egyes kutatók még mindig úgy érzik, hogy Putyin előnyben van, mert nála vannak a gázvezeték "kártyái", amelyeket nyomásgyakorlásra használhat. De az Európából hallott oroszellenes politikai retorikából ítélve nem hiszem, hogy ezek a gázvezetékek befolyásolnák azt, amit gondolnak vagy akarnak. És hajlandóak hagyni, hogy az embereik télen fűtés nélkül maradjanak, hogy háborút indíthassanak Oroszország ellen.

Ha végül kitör egy háború a Nyugat és Oroszország között, az USA azonnal háborús helyzetbe kerül, és függetlenül attól, hogy kinek van igaza vagy nincs igaza egy háborúban, a polgárok azok, akik szenvedni fognak. Ezen a ponton a "mi lett volna, ha" és "ha csak", valamint a "ki a hibás" vitája már felesleges. Mindenki számára a túlélésről lesz szó, és naponta rettegni fognak, mivel gyakran pillantanak az elsötétülő égre, és azon tűnődnek, hogy mikor fognak atomrakéták a fejükre hullani. Ez lesz az új normális helyzet, amellyel mindannyiunknak szembe kell néznie - akár a múltban figyelembe vettük a kockázatot, akár nem.

Néhány hónappal ezelőtt Putyin megemlítette Ukrajnának, hogy ha nem hagyják abba a támadó akciókat, akkor átvonul Ukrajnán, és több belvárostól és egy általa említett folyótól tisztán elfoglalja a területet. A térképen megnézve, ez egy olyan terület volt, amely az ország teljes 25%-33%-át elfoglalná. És az orosz csapatokat 100 kilométerre Kijevtől, az ország fővárosától helyezné el. Azóta Oroszország és Fehéroroszország csapatokat küldött nagy számban Ukrajna északi szélére, ami még közelebb van Kijevhez. Ez elgondolkodtatja az embert, hogy Oroszországnak nem lenne-e ugyanolyan könnyű elfoglalnia az egész országot, mintha megállna Kijev előtt.

Ha Putyin és tanácsadói arra a következtetésre jutottak, hogy bármit is tesznek, a NATO végül atomfegyverekkel fogja fenyegetni Moszkvát a határon, akkor talán Ukrajna elfoglalása az egyetlen válasz Oroszország védelmére. Talán arra a következtetésre jutottak, hogy egy erős hadsereggel rendelkezni - de soha nem használni azt - ugyanaz, mintha egyáltalán nem lenne hadseregünk. Ha képesek érvényesíteni a területi imperatívuszukat, akkor milyen érvényes kifogásuk van arra, hogy ne védjék meg a nemzetet?

 

Ez az, ami engem jelenleg aggaszt, és mivel a globalisták nagyon jól ismerik saját hosszú távú szándékaikat, talán arra a következtetésre is jutottak, hogy Putyin és tanácsadói átlátnak a szitán, és rájönnek, hogy Putyin számára az Ukrajnáért folytatott háború az egyetlen lépés, ami maradt.
Úgy gondolkodnak és úgy cselekszenek, mint a bűnözők. Már ismerik gonosz szándékaikat, hogy meghódítsák Oroszországot a természeti erőforrásaiért és a jövőbeli növekedésért és gazdagságért.

Ez olyan, mintha egy arannyal és ezüsttel teli kastély előtt ülnének, és tudják, hogy a tulajdonosok felfegyverkeztek, és meg fogják védeni a tulajdonukat. Tehát a tolvajok - a globalisták - a kastély előtt összegyűjtik az összes tolvajtársukat és felfegyverzik őket, majd beszédeket tartanak nekik, hogy törjenek be a kastélyba, mert a tulajdonosok rossz emberek. És, ha nem törnek be a kúriába és nem veszik el a vagyont, hogy a tulajdonosok úgyis kijönnek és ellopják azt a keveset, amije a városlakóknak van.

Amit most hallunk ezektől a politikai tolvajoktól, azok jól megszervezett beszédek, amelyekkel a tömegeket arra akarják buzdítani, hogy törjenek be a kastélyba, mert bármelyik pillanatban a tulajdonosok belovagolhatnak a városba, és megölik, kirabolják és kifosztják a helyi várost. Ezt szajkózza a hazug fősodratú média, miközben a tolvajok összegyűjtik a seregeiket, hogy harcoljanak az Ukrajnába való közelgő invázió ellen. Ha mindkét fél tudja, hogy mi forog kockán, és már háborút is hirdettek, akkor biztosan küszöbön áll a katonai összecsapás.

Sajnos, ebben az ingatag helyzetben ez a regionális háború könnyen nukleáris fegyverletétellé eszkalálódhat. Ez nem túlzás, hanem a valóság. Ha Putyin és az oroszok arra a következtetésre jutottak, hogy a háború nem csak valószínű, hanem biztos, akkor már arra a következtetésre juthatott, hogy a győzelemhez minden előnyét ki kell használnia, és inkább előbb kell támadnia, mint később. Valójában Putyin saját szavaiból jól ismert, hogy fiatalon megtanulta: "Ha a városban verekedni akartak a zsarnokokkal, jobb, ha előbb ütsz, így van esélyed a győzelemre".

Ráadásul, ha a globalista "agytrösztök" tisztviselői is úgy ítélték meg, hogy Putyin inkább cselekszik, mint vár, akkor készek arra is, hogy megtorlásként is cselekedjenek a győzelem érdekében. Ezt a fajta mentalitást és a nukleáris konfrontációra való felkészülést a hadsereg évtizedekig tárgyalta. E veszély, a könnyen háborúhoz vezető eszkalálódó helyzet miatt döntöttek úgy a vezetők, hogy egy ilyen kimenetel elkerülésére szerződést hoznak létre. Ezért írta alá Reagan elnök az oroszokkal a szerződést, hogy ez a fajta eszkaláció ne történhessen meg. Sajnos, miután leköszönt hivatalából, idősebb Bush és globalista neokonjai úgy döntöttek, hogy érvénytelenítik ezt a szerződést, és elindulnak Moszkva felé, ami magában foglalja a nukleáris rakéták elhelyezését az orosz határon.

 

Az igazság az, hogy amivel szembenézünk, az egy lehetséges nukleáris rémálom a világ számára. Ha Oroszország megindul Ukrajna megszállása érdekében, és megállítja a NATO betolakodását, akkor lehetséges, hogy egy szélesebb háború nem valósul meg. Ha azonban kitör egy szélesebb körű háború, és Oroszországot megtámadják, Oroszország ki fogja ütni a nemzeti elektromos hálózatot Európában és Amerikában EMP atombombákkal. Ezzel egyidejűleg MINDEN stratégiai műholdat kiiktat a Föld körüli pályán, így elvakítja a hadsereget, és megakadályozza őket a földrajzi helymeghatározó rendszerek és a kommunikáció használatában. Ezután lehetősége lesz arra, hogy használja Oroszország speciális torpedóbombáját, amely partvidékeket elsöprő cunamit hoz létre, és egy nap alatt elpusztíthatja Amerika összes tengeri partvidékét. Ez meggyengítené az amerikai haditengerészetet az összes amerikai tengeri kikötő kiiktatásával.

Az összes NATO-bázist és kormányzati központot is eltalálná, ahonnan a parancsok Európa- és USA-szerte, valamint a világ különböző pontjain érkeznek. Megvannak a rakétái, a tengeralattjárói és a hajói, hogy mindez egy nap alatt megtörténjen. Válaszul az USA kiküldené a tengeralattjáróink támadási kódjait, valamint a légi és szárazföldi atombombákat, hogy nukleáris rakétákat indítsanak az összes orosz bázisra és nagyvárosra.

Normális katonai összecsapásokban vannak olyan intézkedések, amelyeket egy nemzet megtehet, amikor leállíthatja a műveleteket, és remélheti, hogy az ellenséges nemzet megérti az üzenetet, és szintén leáll és beszünteti a katonai tevékenységet. De egy ilyen helyzetben, amikor minden vagy semmi, mindent vagy mindent megnyerni vagy elveszíteni, és vagy keményen ütni, vagy feladni - az oroszok talán már arra a következtetésre jutottak, hogy nincs más választásuk, mint mindenükkel ütni a Nyugatot; vagy otthon ülni és várni, hogy úgyis megsemmisítsék őket.

Ez egy szörnyű, irracionális helyzet mindkét fél számára ebben a készülődő fegyveres konfliktusban. De amikor a bábpolitikusoknak azt mondják, hogy tegyenek valamit, akkor nincs választásuk a kérdésben, és bizonyára a két nemzet polgárainak sincs. Ezeket az eredményeket aztán ránk kényszerítik, akár tetszik, akár nem.

Jelenleg Oroszország 200.000-300.000 katonát vonultat fel a határon. Fehéroroszországnak már több tízezer katonája van Ukrajna északi határán, mintegy 10 ezer orosz katonával együtt. Ukrajna 125 000 katonát gyűjtött össze a szakadár tartományok és a Krím közelében. További 125.000 katonájuk van az egész nagy ukrán államban. A NATO-nak körülbelül 5000 katonája van Ukrajnán belül, beleértve az amerikai csapatokat is. Oroszországnak rengeteg tankja, tüzérségi ágyúja, rakétája és katonai felszerelése van egy nagyobb háborúhoz. Oroszország egyértelműen előnyben van, ha ők támadnak először.

Oroszország ellenőrzi a Fekete-tengert is, és a térségben fölényes légierővel rendelkezik. Az ukrán hadsereg az oroszok ukrajnai bevonulásának első jelére összecsuklik, mint a vizes tészta, és elmenekül a csatatérről. A többi NATO-nemzet kilő néhány rakétát, és nagy háborús zajt csapnak, de képtelenek lesznek megállítani az orosz hadsereget. Az oroszok ellen csak a NATO-erők fognak harcolni, és ők lesznek nagy túlerőben. Az első néhány nap végeredménye az lesz, hogy mindkét fél véres orrot kap, de Oroszország nem fog megijedni, és átveszi az Ukrajnán belüli előrenyomulás irányítását.

 

Ez aztán aktiválni fogja az összes NATO-politikust, ahogy megszólalnak a vészharangok, hogy "tennie kell valamit". Ez az a korai szakasz, amikor a világ megáll és lélegzetet vesz, vagy meghozzák a döntést, hogy megtámadják Oroszországot. Ha a korai szakaszban Oroszország nem támad más nemzeteket, és a katonai akció az ukrán területre korlátozódik, akkor lehetséges, hogy elkerülhető egy szélesebb körű háború. De ha bármilyen támadás történik az orosz haza ellen, vagy más európai vagy amerikai NATO-bázisok ellen, akkor valószínűbb, hogy a háború mindkét oldalról teljes nukleáris háborúba torkollik.

Mindezek a dolgok nem a mi kezünkben lesznek. Ha a kommunikációs rendszerek leállnak, lehet, hogy napokig nem tudjuk meg, mi történt. Azért hozom fel ezeket a dolgokat, hogy az emberek tudják, mi az, ami valóban lehetséges, hogy igyekezzenek felkészülni a nehéz időkre.

Tény, hogy a globalisták véleményem szerint már hadat üzentek Oroszországnak, és az indítékuk az orosz föld és természeti erőforrások elrablása. Ha egy nagyobb háborúra kerül sor, és mindkét oldalon emberek halnak meg, azt a globalisták "járulékos veszteségnek" tekintik, és ez valójában segíti az elnéptelenedési programjuk megvalósítását. A gazdag elit globalisták nem idegenkednek egy nukleáris háborútól, ez egy kicsit sem ijeszti meg őket, vagy zavarja őket a legkevésbé. A földalatti bunkereikben lesznek, és pezsgővel koccintanak a sikerükre. Azok a gonosz uralkodók, akik ártatlan emberek millióinak meggyilkolását tervezgetik baktériumháborúval, nem haboznának nukleáris fegyvereket használni ugyanezen emberek ellen.

Most már csak annyit tehetünk, hogy szorítunk és reméljük, hogy a hideg fejűek győzedelmeskednek, és ez a katonai összecsapás elhalkul.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/mind-a-globalistak-mind-putyin-mar-eldontottek-hogy-ukrajnaban-elkerulhetetlen-a-haboru

Példaképek – hogyan tudjuk a Covid-válságot jóra fordítani

Úgy tűnik, hogy az egész kozmosz úgy van megalkotva, hogy mindennek jó véget KELL érnie. Ez mintha csak az emberek szívébe lenne írva, már a régi német meséknek is szerencsés kimenetele volt. Legyen szó Jancsiról és Juliskáról, Piroskáról vagy a Csizmás Kandúrról, a végén mindig a jó győzött. De beszéljünk most a jelenről. Miután az egész világ népeit egy kihirdetett Covid-járvány miatt rövid úton házi őrizetbe, vagy valami hasonlóba vetették, most - rövid levegővétel után - jön a közvetlen, vagy közvetett oltáskényszer. Mindez annak ellenére, hogy szörnyen sok ember halt meg, vagy károsodott az oltástól. Zavartan és csüggedten kérdezik sokan, hová vezet mindez. „Ez pontosan olyan messzire fog menni, amennyire engedjük” – válaszolja értelemszerűen Nena német énekesnő, vagyis hogy hagyjuk-e, hogy akármit megcsináljanak velünk, vagy sem. Adásunk bemutatja a messzemenő hatást, amit a korona-intézkedések ellenzői különféle akcióikkal kiváltanak. Végső soron mi magunk döntjük el, hogy utunk a happy end felé rövid, vagy hosszú és nehéz lesz. Képzeld el, hogy meghirdetik a koronajárványt, és senki sem vesz részt benne. Hogy egyes egyének mennyire képesek megváltoztatni környezetüket, azt a következő példák mutatják. A 8 éves Fiona Lashells egészségügyi okokból nem viselt maszkot az iskolában. Az okot figyelmen kívül hagyva, 38-szor hazaküldték. Ezután azzal a kéréssel fordult nyilvánosan az iskolai hatósághoz, hogy börtönözzék be azokat, aki ezt tették vele. Állhatatossága és bátorsága eredményeként a Palm Beach megyei iskolakerület eltörölte a kötelező maszkviselést. Gunnar Kaiser tanár szabaddá tetette magát az iskolai szolgálatból, hogy legyen ideje felvilágosítással eloszlatni a tanulók és embertársainak félelmét. Kanadában egy házaspár okostelefonján a védettségi igazolvány helyett a nyaraláson felvett képeit mutatta egy étteremben a pincérnőnek. A pincérnő azonnal megértette, hogy oltáskritikusokkal van dolga. De nem mutatta ki, és úgy szolgálta ki a házaspárt, mintha felmutatták volna a védettségi igazolványukat. K. Pracher-Hilander pszichológus hangsúlyozza, mennyire fontos, hogy az ember tisztában legyen az erősségeivel. Mi magunk vállalhatnánk vezető szerepet, egyesíthetnénk erőinket, és lavinát indíthatnánk el. Orvosok lépnek fel a Covid génterápia ellen: „Ebben nem veszek részt” – úgy tűnik, ez a mottója sok az egészségügyi szektorban dolgozó embernek szerte a világon. A Covid-oltásnak nyilvánított Covid-génterápia elleni egyértelmű állásfoglalásokról hallani, különösen ott, ahol családtagok, például saját gyermekek vagy barátok érintettek. Japánban a Tokiói Orvosok Szövetségének vezetője sikeresen, sőt győztesen állt e széles körű, de kétes orvosi kisérlet elleni mozgalom élére. A német nyelvterületen is - az Északi-tengertől a svájci Alpokig - változik a közhangulat és új nézetek terjednek el az egyre nyugtalanabb orvosi körökben. Sok ország lemond a korona elleni intézkedésekről. Ebben az Egyesült Államok számos állama úttörő szerepet tölt be. Már az USA 22 államában szüntettek meg minden Covid-19 elleni intézkedést. Florida kormányzója, DeSantis még arra is felszólítja a vállalatokat, amelyek alkalmazottaikat az mRNS-oltásra kötelezik, hogy fizessenek a mellékhatásaiért. Egyes európai országokban is feloldották a koronavírussal kapcsolatos korlátozásokat. Dánia, Norvégia, Svédország, Nagy-Britannia és Portugália abból indul ki, hogy elegen be vannak oltva és az egészségügyi rendszert nem kell további koronaintézkedésekkel túlterhelni. A világon legalább 20 további országban nem alkalmaznak mRNS-oltást, köztük Ázsiában Kínában és Észak-Koreában, valamint Afrikában Lesothoban. Valahogy úgy tűnik, hogy károsodás nélkül ki lehet jutni a korona-labirintusból. A kritikus hangok sokasodnak a vezető médiában is. A fősodratú média egyre több újságírója nem tud tovább hallgatni, s felemeli szavát a véleménydiktatúra ellen. Ole Skambraks, az ARD (Németországban az első számú televizióadó) munkatársa nyílt levelében azt írta: „Már nem tudom szó nélkül elfogadni azt, ami másfél éve a munkáltatómnál folyik. Nincs igazi vita és eszmecsere, amelyben a társadalom minden rétege részt venne.” Ma már sokan így éreznek. Például a Bild újság munkatársai, Claus Strunz és Julian Reichelt is. A Viertel nach Acht (negyed kilenc) című műsorban Hans-Ulrich Jörges rovatvezető többek között Filip Piatovval és a Bild politikai főszerkesztőjével, Jan Schäferrel az oltatlan emberekre nehezedő nyomásról és a Joshua Kimmich-ügyről beszélgetett. Jörges konklúziója: „Minden beoltottnak tisztában kell lennie azzal, hogy mindaz, ami ma az oltatlanokkal történik, az holnap vele fog történni egy más témában. Ha általánossá válik ebben a demokráciában, hogy nagyobb csoportok kisebb csoportokat kiszorítanak és ellehetetlenítenek, véleményterrorral lebénítanak, akkor ez a demokrácia megbukott". Jan Schäfer ezért felszólít minden egyes újságírót, hogy kritikusan gondolja át a helyzetet és ne maradjon csendben. Üzletemberek úttörő lépései: az Unternehmer mit Herz Egyesület kiáll amellett, hogy az oltás önkéntes döntés maradjon. Karantén esetén a vállalkozók a beoltatlanok bérét is tovább fizetik. A Violette Zone kezdeményezés hasonló. Ehhez üzletemberek és rendezvényszervezők tartoznak, akik ügyfeleiknek védettségi igazolvány nélküli hozzáférést biztosítanak szolgáltatásaikhoz. A We-stand-together vállalkozói kezdeményezés a közepes vállalkozók szabad szövetsége. Ez sikra száll a jogállami szabad társadalomért és különösen a középvállalkozásokért, vállalataik fennmaradásáért, valamint a munkahelyek és a kiképzőhelyek védelméért. Más cégeket is felkérnek, hogy csatlakozzanak. Így olyan értékközösségek jönnek létre, amelyek mentesek a koronavírussal kapcsolatos indokolatlan, sőt önkényes korlátozásoktól. Ismert személyiségek vallanak színt. Egyre több híresség emel szót a kötelező védőoltások és társadalmunk megosztottsága ellen. Igy például Felix Gottwald, Eva Herzig, Cindy Crawford, Nena, Eric Clapton és Olivia Newton-John. De közismert lelkészek is egyértelműen állást foglalnak a nyilvánvaló korona összeesküvés ellen, így például Carlo Maria Viganò érsek, aki 2020-ban nyílt levélben fordult Trump elnökhöz, hogy egy „az Isten és az emberiség elleni globális összeesküvésre” figyelmeztessen. 2021. október közepén Viganò érsek a tüntető torinóiakat buzdította a globális zsarnokság létrejötte elleni felvanulásukon. Mivel azok, akik ellenállnak a zsarnokságnak, ezt szenvedélyből, ragaszkodásból, nagylelkűségből és hősiességből teszik, pontosan ezért fognak győzni. Hálózatokból meríts tanácsot és erőt. A politika által elrendelt koronaintézkedések megosztják társadalmunkat, és az emberek egyre inkább magukra maradnak. Így a szükségből a jogi és egészségügyi kérdések terén különböző csoportok alakultak, mint például az Ärzte für Aufklärung (a magyar "Orvosok a tisztánlátásért" testvéregyesülete), Anwälte für Aufklärung, (Jogászok a tisztánlátásért) vagy a Klagepaten (Panaszláda). Más csoportok, köztük a Telegram üzenetküldő szolgáltatáson alapuló "Oltás nélküli vásárlás", az emberek összekapcsolására helyeztek hangsúlyt. Nagyon rövid időn belül csak a német nyelvterületen több mint 60 000 tag csatlakozott a gyorsan növekvő hálózathoz, és regionális csoportokban találkoznak. Ezek a találkozók lehetőséget kínálnak a résztvevőknek, hogy kicseréljék a korona-intézkedésekkel kapcsolatos gondolataikat személyes viselkedésükről. Újra és újra bebizonyosodott, hogy a lakosság mennél jobban a Covid elszigeteltségbe van kényszerítve, annál több olyan hálózatot hoz létre, melyekből az emberek tanácsot és erőt merítenek. Bármennyire is meg van írva a happy end az egész kozmoszban és a génjeinkben, az csak a mi aktív részvételünkkel és a megfelelő pillanatban tett helyes cselekedetünkkel teljesülhet be. A mesék is erre tanítanak bennünket. Mert pl. ha Juliska nem lökte volna meg bátran a gonosz boszorkányt, az nem esett volna a gyerekeknek szánt tüzbe és nem égett volna el. És ugyanígy minden csapdát ásó gaztevőnek, akárhogy is, saját gonosz szándéka gödrébe kell esnie, vagy oda taszítják.

Források/Linkek: Stell dir vor, es herrscht Corona und keiner macht mit www.lifesitenews.com/news/florida-school-board-finally-drops-mask-mandate-after-suspending-8-year-old-38-times-for-violations/
https://kaisertv.de/2021/08/18/ein-lehrer-nimmt-abschied-und-macht-da-nicht-mit/
https://de.technocracy.news/mercola-how-to-fight-vaccine-mandates-and-passports
Ärzte werden aktiv gegen die Covid-Gentherapie https://respekt.plus/2021/11/15/offener-arztbrief-an-den-gesundheitsminister/
https://uncutnews.ch/auch-in-japan-regt-sich-der-widerstand-450-hausaerzte-stellen-antrag-auf-einstellung-der-impfung/
www.medinside.ch/de/post/covid-die-impfkampagne-ist-ein-globalen-feldversuch
https://de.rt.com/inland/126064-immer-mehr-aerzte-steigen-aus-covid-19-impfung/
Viele Staaten verzichten auf Corona-Maßnahmen https://deutschelobbyinfo.com/2021/05/18/in-22-us-bundesstaaten-gibt-es-seit-monaten-keinerlei-corona-massnahmen-mehr-und-trotzdem-kein-ueberlastetes-gesundheitswesen/
https://www.srf.ch/news/international/freedom-day-in-westeuropa-so-entwickeln-sich-die-coronazahlen-in-laendern-ohne-massnahmen
www.focus.de/gesundheit/coronavirus/ueberblick-was-in-den-laendern-passiert-ist-die-alle-coronamassnahmen-abgeschafft-haben_id_24359568.html
Kritische Stimmen in den Leitmedien nehmen zu https://reitschuster.de/post/claus-strunz-mit-bissiger-wutrede-gegen-indirekten-lockdown/
www.youtube.com/watch?v=jtWUJqJR_Ks
Wegweisende Aktionen von Geschäftsleuten https://wir-stehen-zusammen.com
www.aargauerzeitung.ch/schweiz/die-parallelwelt-der-covid-impfskeptiker-ld.2171546?reduced=true
Prominente zeigen Flagge Compact Magazin 11/2021 https://lichtweltverlag.at/2020/11/02/offener-brief-von-carlo-maria-vigano-an-praesident-trump/
www.youtube.com/watch?v=WRVTvIOpQyk
Rat und Kraft aus Netzwerken schöpfen https://bit.ly/3CHBGcM
https://bit.ly/3x7C3vP
https://bit.ly/3x5ROU4
www.afaev.de
www.klagepaten.de

Klaus Sátán véget akar vetni a családi karácsonynak

 

Az Egyesült Államok számos részén ismét lebeszélték a hálaadásnapi összejöveteleket, és számos kormányzati vezető most arra buzdítja a lakosokat, hogy mondják le a karácsonyi ünnepségeket is...

A COVID-19 világjárványra adott globális válasznak kevés köze van a tényleges vírus terjedéséhez, és minden köze a tervezett globális hatalomátvételhez és a Nagy Újraindítás néven ismert technokrata menetrend végrehajtásához.
A maszkmandátumok, a társadalmi távolságtartás, a vállalkozások leállítása, az online munkavégzés és tanulás mind a "puha indoktrináció" formái, hogy hozzászoktassanak minket egy olyan életmódhoz, amely nélkülözi a jogainkat és szabadságainkat.
Miközben a Nagy Újraindítás tervét úgy adják el, mint ami mindenki számára igazságossá és méltányossá teszi az életet, valójában ez egy vagyonátcsoportosítási terv, amely a vagyont a munkásosztályból a technokrata elitbe helyezi át.
A tömeges védőoltások és az életerősítők programja része a folyamatban lévő technokrata puccsnak.

Míg a zárlatoknak ideiglenesnek kellett volna lenniük - kezdetben csak néhány hétre, hogy "ellaposítsák a görbét" -, a COVID-19 világjárvány közel két éve tart, és még mindig nincs vége a láthatáron. A hálaadást ismét törölték az Egyesült Államok számos részén, és számos kormányzati vezető ismét felszólította a lakosokat, hogy mondják le a karácsonyi ünnepeket is. A legújabb "Omicron" mutáció további okot adott a bürokratáknak arra, hogy szabadjára engedjék hatalmukat és pánikot keltsenek.

Amit sokan még mindig nem vesznek észre, hogy a COVID-19 világjárványra adott globális reakciónak vajmi kevés köze van egy tényleges vírus terjedéséhez, és minden köze a tervezett globális hatalomátvételhez és a Nagy Újraindítás néven ismert technokrata menetrend végrehajtásához.

Az egyetemes maszkmandátumok, a társadalmi távolságtartás, a vállalkozások leállítása, az online munka és tanulás, valamint a tünetmentes egyének karanténba helyezése mind a "puha indoktrináció" formái, hogy hozzászoktassanak minket egy teljesen új és felfoghatatlanul embertelen életmódhoz, amely nélkülözi a megszokott jogainkat és szabadságainkat.

 

A másik Klaus

Klaus Schwab a Világgazdasági Fórum alapítója és ügyvezető elnöke. Schwab 2020 júniusában jelentette be a Világgazdasági Fórum Nagy Újraindítási Menetrendjét, amely többek között azt is magában foglalja, hogy az embereket megfosztják magántulajdonban lévő vagyonuktól.

Amellett, hogy Schwab a technokrácia példaképe, erősen transzhumanista beállítottságú is, és könyvet írt a negyedik ipari forradalomról, amelynek egyik jellemzője az ember és a gép, a biológia és a digitális technológia egyesülése.

A Winter Oak - egy brit nonprofit társadalmi igazságossági szervezet - szerint Schwab és globalista bűntársai a COVID-19 járványt arra használják, hogy "megkerüljék a demokratikus elszámoltathatóságot, felülírják az ellenzéket, felgyorsítsák menetrendjüket, és akaratunk ellenére ráerőltessék azt az emberiség többi részére".

A történelem legnagyobb vagyonátcsoportosítása van folyamatban

Miközben a Nagy Újraindítás tervét úgy adják el, mint ami mindenki számára igazságossá és méltányossá teszi az életet, a szükséges áldozatok nem vonatkoznak a rendszert irányító technokratákra.

Éppen ellenkezőleg, ahogy Patrick Wood a James Delingpole-nak adott interjújában megjegyezte, a technokrata elit által támogatott vagyonelosztás és a körforgásos gazdaságok soha nem lesznek az emberek javára, mert amire valójában utalnak, az a vagyon újraosztása az emberektől a saját javukra.

 

Ennek bizonyítéka az a döntés, hogy a nagy áruházak nyitva maradhatnak a világjárvány idején, míg a kis üzleteket bezárásra kényszerítik, függetlenül attól, hogy milyen kicsi a fertőzés kockázata.

Egy ilyen döntésnek valójában nincs más oka és értelme, mint a vagyon átcsoportosítása a kis magánvállalkozókról a multinacionális vállalatokra. A kisvállalkozók több mint fele attól tart, hogy vállalkozása nem fogja túlélni a betegséget.

A világjárvány kezdete óta az Egyesült Államokban 651 milliárdos együttes vagyona több mint 1 billió dollárral (36%-kal) nőtt. Hogy jelenlegi vagyonukat perspektívába helyezzük, a világjárvány alatt nemcsak az amerikai milliárdosok száma nőtt 745-re, hanem vagyonuk is 2,1 billió dollárral.

Az Inequality című online hírlevél szerint "a 745 milliárdos mostani 5 billió dolláros vagyona kétharmaddal több, mint az amerikai háztartások alsó 50 százalékának 3 billió dolláros vagyona, amelyet a Federal Reserve Board becslése szerint az amerikai háztartások alsó 50 százaléka birtokol".

Ahogy Frank Clemente, az Amerikaiak az adóügyi igazságosságért szervezet ügyvezető igazgatója megjegyezte: "Amerikában még soha nem volt példa arra, hogy a vagyon ilyen kevés kézben halmozódjon fel ennyire. "

Ez a technokrata vagyonátcsoportosítás. Végső soron a Nagy Visszaállítás két réteg vagy ember fogja eredményezni: a technokrata elit, akiknek minden hatalmuk van és minden vagyon felett uralkodnak, és az emberiség többi része, akiknek nincs hatalmuk, nincs vagyonuk és nincs hangjuk.

Az, hogy a COVID-19 világjárvány egyfajta osztályharc, a szabályok érvényesítésének módjában is megmutatkozik. Míg a polgárokat pénzbírsággal és letartóztatással fenyegetik, ha nem azt teszik, amit mondanak nekik, addig azok, akik a szabályokat megszabják, ismételten megszegik azokat, következmények nélkül.

 

Mi köze van a védőoltásoknak ehhez

Ha még több bizonyítékra van szükséged arra, hogy egy technokrata hatalomátvétel közepén vagyunk, akkor ne keress tovább a tömeges oltási programnál és a hamis, laboratóriumban termesztett hús népszerűsítésénél. Bill Gates, egy másik élvonalbeli technokrata, többször is kijelentette, hogy nincs más választásunk, mint mindenkit beoltani a COVID-19 ellen.

Természetesen nagy összegeket fektetett be az említett vakcinába, és busás hasznot húzhat a globális tömeges oltási kampányból. A technokraták nem más, mint öncélúak, miközben úgy tesznek, mintha jótékonykodnának - akárcsak COVID Claus a mi kis videónkban.

Végül a személyi azonosító, az egészségügyi adatok, a pénzügyek és ki tudja még mi minden össze lesz kötve és be lesz ágyazva valahol a testünkbe vagy a testünkbe. Biológiád és élettevékenységed minden lehetséges aspektusa nyomon követhető lesz a nap 24 órájában. Ön digitálisan be lesz kötve a dolgok internetébe, amely végül az intelligens városokat is magában foglalja majd.

Ennek az óriási népességszabályozó hálózatnak a különböző részei úgy illeszkednek egymáshoz, mint egy kirakós játék darabjai. A globális oltási program kapcsolódik a biometrikus személyazonossági programhoz, amely kapcsolódik a készpénz nélküli társadalom programjához, amely kapcsolódik a szociális hitelrendszer programjához, amely kapcsolódik a szociális mérnöki programhoz, és így tovább.

Ha ezt a kísérletet a végső konklúzióig követjük, az egész emberiséget egy digitalizált börtönben találjuk rabszolgasorban, ahonnan nincs kiút. Aki lázad, annak egyszerűen korlátozzák vagy leállítják a digitális mindenét.

A hamis hús is része a visszaállításnak

A hamis, laboratóriumban termesztett húsok elterjedése is a Nagy Újraindítás napirendjének egyik kirakós darabja. A Világgazdasági Fórum szerint a laboratóriumban termesztett, tenyésztett hús fenntarthatóbb alternatívája a hagyományos állattartásnak, és a jövőben mindannyian sokkal kevesebb húst fogunk enni. Amint az a fórum honlapján olvasható:7

"Miközben a világ a pánik után az élelmiszerrendszerekkel együtt a gazdaságának tisztábbá tételére törekszik, az egyik fenntarthatóbb megoldás, amely megvalósulóban van, a tenyésztett hús... A tenyésztett hús termesztése sokkal kevesebb időt vesz igénybe, kevesebbet használ a bolygó erőforrásaiból, és nem vágnak le állatokat.".

 

De egy pillanatig se higgyük, hogy ennek bármi köze van a környezetvédelemhez. Nem, ez az élelmiszerellátás ellenőrzéséről és az élelmiszer-függetlenség megakadályozásáról szól.

A multinacionális vállalatok már most is átvették a globális élelmiszerellátás nagy részét a szabadalmaztatott géntechnológiával módosított vetőmagjaikkal. A szabadalmaztatott tenyésztett húsok és tenger gyümölcsei lehetővé teszik a magáncégek számára, hogy teljes egészében ellenőrzésük alá vonják az élelmiszerellátást, és az élelmiszerellátás ellenőrzésével országokat és egész népességeket fognak irányítani.

A közegészségügy kétségtelenül szenvedni fog ettől az étrendváltástól, mivel a repce- és sáfránymagolaj8 az elsődleges zsírforrás ezekben a hamis húskészítményekben. A növényi olajok tele vannak linolsavval (LA), egy omega-6 zsírsavval, amely feleslegben anyagcsere-mérgeként hat, súlyos mitokondriális diszfunkciót, inzulinrezisztenciát, csökkent NAD+ szintet, elhízást és a sejtek energiatermelő képességének radikális csökkenését okozva.

LA-fogyasztásunk 150 évvel ezelőtt napi 2-3 gramm között volt. Ma ennek 10-20-szorosa. Ha a műhús alapanyaggá válik, az átlagos LA-bevitel még tovább fog nőni.

 

Tegyünk karácsonyi fogadalmat a Nagy Visszaállítás visszacsinálására

A Nagy Visszaállítás már javában zajlik, de még nem késő megállítani. Elég sok embernek kell látnia és megértenie. Aztán cselekedniük kell. Ha meg akarjuk akadályozni, hogy a Nagy Visszaállítás elpusztítsa az életet, ahogyan mi ismerjük, akkor a polgári engedetlenséget kötelességünknek kell tekintenünk. Minden oldalról ellen kell állnunk neki.

Vissza kell követelnünk a szuverenitásunkat, a jogunkat, hogy szabadon éljünk, hogy megnyissuk az üzleteinket és szabadon mozogjunk. Kommunikálnunk kell választott vezetőinkkel, és követelnünk kell, hogy ne sértsék alkotmányos jogainkat. Részt kell vennünk a politikai folyamatokban, és segítenünk kell helyi seriffjeinket az alkotmány védelmezőjeként betöltött szerepükre nevelni. Lehet, hogy jogi kihívásokat is támogatnunk kell.

Egy kis lépés a helyes irányba, amit már most megtehetünk, ha a karácsonyt a szokásos módon ünnepeljük ezen a héten, és nem hagyjuk, hogy a világ Klaus Schwabjai és Bill Gatesei megfosszanak bennünket a családdal és a barátokkal töltött értékes időtől.

Ebben az életben nincsenek garanciák, és sokaknak ez lesz az utolsó karácsonyuk. Töltsék hát jól. Becsüljétek meg az életet azzal, hogy valóban megélitek, és azokkal töltitek, akiket szerettek. Ha nem vagyunk hajlandóak feladni az emberségünket, így állunk ellen a Nagy Újraindításnak.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/klaus-satan-veget-akar-vetni-a-csaladi-karacsonynak

Ne legyenek kétségeid, már meg vagy chipelve. De azért tehetsz még ellene. Rob Braxman elmondja hogyan

Kit Knightly: "Szuper immunitás": Pandémia összeomlik önparódiává

 

A Covid19 "vakcinák" nem működnek. Ezt már beismerték, és most komolyan azt akarják mondani, hogy ez tulajdonképpen jó dolog.

Hogy mit jelent valójában a "működik", amikor a világjárványod nem más, mint értelmetlen pozitív tesztek hullámai és a "halál oka" jelentésének mennyire szűkszavú megváltoztatása, az egy másik vita egy másik alkalommal.

Valójában az, hogy vajon valaha is működniük kellett-e, mire szolgálnak valójában, és miért kell az intézménynek ennyire erőltetnie őket, érdekes kérdés egy jövőbeli cikk számára.

Egyelőre szorítkozzunk a Big Pharma kinyilvánított szándékára: A "vakcinák" állítólag a "Covid19" terjedésének megállítására szolgálnak. Nem ezt teszik.

A "vakcinák" még a hagyományos definíció szerint sem valódi vakcinák. A "beoltott" emberek továbbra is megfertőződnek, és továbbra is továbbadhatják a fertőzést más embereknek.

Az ilyen fertőzéseket "áttöréses eseteknek" nevezik, és létezésük a médiában már megszokottá vált.

Először nem léteztek, aztán léteztek, de ritkák voltak, aztán nem voltak olyan ritkák, de enyhék voltak... és most már nem csak enyhék, hanem valójában jó dolog... a "szuperimmunitás" miatt.

Így van, az oltás utáni megbetegedés valójában jót tesz az embernek, egy nemrégiben készült tanulmány szerint, amelyről jelenleg faltól falig cikkezik a sajtó.

Úgy tűnik, egy kutatócsoport, amely olyan emberek vérét vizsgálta, akik áttörő fertőzéseken estek át, azt találta, hogy [kiemelésünk]:

 

a Covid kétszeri oltás utáni áttörő fertőzései során akár 1000 százalékkal hatékonyabb és bőségesebb antitestek fejlődtek ki, egyfajta "szuperimmunitást" létrehozva,

Egy. Ezer. Százalék. Ez nagyon sok százalék. Tízszer annyi százalék, mint a szokásos. Hatalmas, lenyűgöző, tudományos hangzású számok.

Tehát kiderült, hogy ha megkapod a dupla döfést, de mégis megbetegszel, az nem annak a jele, hogy csak átvertek egy kísérleti génterápiával, ami nem azt teszi, amit állít.

Ez nem annak a jele, hogy az egész narratíva csak egy konstrukció, amely arra épül, hogy egy hibás teszt segítségével új nevet adnak a szokásos megfázás és influenza tüneteinek.

És ez határozottan nem azt jelenti, hogy a vakcinák nem működnek... azt jelenti, hogy szuper-szuper-mega-mega működnek, és alapvetően sebezhetetlenek vagyunk.

...hacsak nem jön egy új variáns, amely esetben be kell oltani magunkat. Vagy kettőt. Mert bár az 1000%-os immunitás soknak hangzik... nem lenne 2000%-os immunitás még jobb?

Kevesebb, mint tizenkét hónap alatt a "a vakcina működik" és "a vakcina nem működik... és ez jó dolog" között tettünk egy nagy kört.

Ezen a ponton már csak nevetni lehet.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/szuper-immunitas-pandemia-osszeomlik-onparodiava