Az Egyesült Államok számos részén ismét lebeszélték a hálaadásnapi összejöveteleket, és számos kormányzati vezető most arra buzdítja a lakosokat, hogy mondják le a karácsonyi ünnepségeket is...

A COVID-19 világjárványra adott globális válasznak kevés köze van a tényleges vírus terjedéséhez, és minden köze a tervezett globális hatalomátvételhez és a Nagy Újraindítás néven ismert technokrata menetrend végrehajtásához.
A maszkmandátumok, a társadalmi távolságtartás, a vállalkozások leállítása, az online munkavégzés és tanulás mind a "puha indoktrináció" formái, hogy hozzászoktassanak minket egy olyan életmódhoz, amely nélkülözi a jogainkat és szabadságainkat.
Miközben a Nagy Újraindítás tervét úgy adják el, mint ami mindenki számára igazságossá és méltányossá teszi az életet, valójában ez egy vagyonátcsoportosítási terv, amely a vagyont a munkásosztályból a technokrata elitbe helyezi át.
A tömeges védőoltások és az életerősítők programja része a folyamatban lévő technokrata puccsnak.

Míg a zárlatoknak ideiglenesnek kellett volna lenniük - kezdetben csak néhány hétre, hogy "ellaposítsák a görbét" -, a COVID-19 világjárvány közel két éve tart, és még mindig nincs vége a láthatáron. A hálaadást ismét törölték az Egyesült Államok számos részén, és számos kormányzati vezető ismét felszólította a lakosokat, hogy mondják le a karácsonyi ünnepeket is. A legújabb "Omicron" mutáció további okot adott a bürokratáknak arra, hogy szabadjára engedjék hatalmukat és pánikot keltsenek.

Amit sokan még mindig nem vesznek észre, hogy a COVID-19 világjárványra adott globális reakciónak vajmi kevés köze van egy tényleges vírus terjedéséhez, és minden köze a tervezett globális hatalomátvételhez és a Nagy Újraindítás néven ismert technokrata menetrend végrehajtásához.

Az egyetemes maszkmandátumok, a társadalmi távolságtartás, a vállalkozások leállítása, az online munka és tanulás, valamint a tünetmentes egyének karanténba helyezése mind a "puha indoktrináció" formái, hogy hozzászoktassanak minket egy teljesen új és felfoghatatlanul embertelen életmódhoz, amely nélkülözi a megszokott jogainkat és szabadságainkat.

 

A másik Klaus

Klaus Schwab a Világgazdasági Fórum alapítója és ügyvezető elnöke. Schwab 2020 júniusában jelentette be a Világgazdasági Fórum Nagy Újraindítási Menetrendjét, amely többek között azt is magában foglalja, hogy az embereket megfosztják magántulajdonban lévő vagyonuktól.

Amellett, hogy Schwab a technokrácia példaképe, erősen transzhumanista beállítottságú is, és könyvet írt a negyedik ipari forradalomról, amelynek egyik jellemzője az ember és a gép, a biológia és a digitális technológia egyesülése.

A Winter Oak - egy brit nonprofit társadalmi igazságossági szervezet - szerint Schwab és globalista bűntársai a COVID-19 járványt arra használják, hogy "megkerüljék a demokratikus elszámoltathatóságot, felülírják az ellenzéket, felgyorsítsák menetrendjüket, és akaratunk ellenére ráerőltessék azt az emberiség többi részére".

A történelem legnagyobb vagyonátcsoportosítása van folyamatban

Miközben a Nagy Újraindítás tervét úgy adják el, mint ami mindenki számára igazságossá és méltányossá teszi az életet, a szükséges áldozatok nem vonatkoznak a rendszert irányító technokratákra.

Éppen ellenkezőleg, ahogy Patrick Wood a James Delingpole-nak adott interjújában megjegyezte, a technokrata elit által támogatott vagyonelosztás és a körforgásos gazdaságok soha nem lesznek az emberek javára, mert amire valójában utalnak, az a vagyon újraosztása az emberektől a saját javukra.

 

Ennek bizonyítéka az a döntés, hogy a nagy áruházak nyitva maradhatnak a világjárvány idején, míg a kis üzleteket bezárásra kényszerítik, függetlenül attól, hogy milyen kicsi a fertőzés kockázata.

Egy ilyen döntésnek valójában nincs más oka és értelme, mint a vagyon átcsoportosítása a kis magánvállalkozókról a multinacionális vállalatokra. A kisvállalkozók több mint fele attól tart, hogy vállalkozása nem fogja túlélni a betegséget.

A világjárvány kezdete óta az Egyesült Államokban 651 milliárdos együttes vagyona több mint 1 billió dollárral (36%-kal) nőtt. Hogy jelenlegi vagyonukat perspektívába helyezzük, a világjárvány alatt nemcsak az amerikai milliárdosok száma nőtt 745-re, hanem vagyonuk is 2,1 billió dollárral.

Az Inequality című online hírlevél szerint "a 745 milliárdos mostani 5 billió dolláros vagyona kétharmaddal több, mint az amerikai háztartások alsó 50 százalékának 3 billió dolláros vagyona, amelyet a Federal Reserve Board becslése szerint az amerikai háztartások alsó 50 százaléka birtokol".

Ahogy Frank Clemente, az Amerikaiak az adóügyi igazságosságért szervezet ügyvezető igazgatója megjegyezte: "Amerikában még soha nem volt példa arra, hogy a vagyon ilyen kevés kézben halmozódjon fel ennyire. "

Ez a technokrata vagyonátcsoportosítás. Végső soron a Nagy Visszaállítás két réteg vagy ember fogja eredményezni: a technokrata elit, akiknek minden hatalmuk van és minden vagyon felett uralkodnak, és az emberiség többi része, akiknek nincs hatalmuk, nincs vagyonuk és nincs hangjuk.

Az, hogy a COVID-19 világjárvány egyfajta osztályharc, a szabályok érvényesítésének módjában is megmutatkozik. Míg a polgárokat pénzbírsággal és letartóztatással fenyegetik, ha nem azt teszik, amit mondanak nekik, addig azok, akik a szabályokat megszabják, ismételten megszegik azokat, következmények nélkül.

 

Mi köze van a védőoltásoknak ehhez

Ha még több bizonyítékra van szükséged arra, hogy egy technokrata hatalomátvétel közepén vagyunk, akkor ne keress tovább a tömeges oltási programnál és a hamis, laboratóriumban termesztett hús népszerűsítésénél. Bill Gates, egy másik élvonalbeli technokrata, többször is kijelentette, hogy nincs más választásunk, mint mindenkit beoltani a COVID-19 ellen.

Természetesen nagy összegeket fektetett be az említett vakcinába, és busás hasznot húzhat a globális tömeges oltási kampányból. A technokraták nem más, mint öncélúak, miközben úgy tesznek, mintha jótékonykodnának - akárcsak COVID Claus a mi kis videónkban.

Végül a személyi azonosító, az egészségügyi adatok, a pénzügyek és ki tudja még mi minden össze lesz kötve és be lesz ágyazva valahol a testünkbe vagy a testünkbe. Biológiád és élettevékenységed minden lehetséges aspektusa nyomon követhető lesz a nap 24 órájában. Ön digitálisan be lesz kötve a dolgok internetébe, amely végül az intelligens városokat is magában foglalja majd.

Ennek az óriási népességszabályozó hálózatnak a különböző részei úgy illeszkednek egymáshoz, mint egy kirakós játék darabjai. A globális oltási program kapcsolódik a biometrikus személyazonossági programhoz, amely kapcsolódik a készpénz nélküli társadalom programjához, amely kapcsolódik a szociális hitelrendszer programjához, amely kapcsolódik a szociális mérnöki programhoz, és így tovább.

Ha ezt a kísérletet a végső konklúzióig követjük, az egész emberiséget egy digitalizált börtönben találjuk rabszolgasorban, ahonnan nincs kiút. Aki lázad, annak egyszerűen korlátozzák vagy leállítják a digitális mindenét.

A hamis hús is része a visszaállításnak

A hamis, laboratóriumban termesztett húsok elterjedése is a Nagy Újraindítás napirendjének egyik kirakós darabja. A Világgazdasági Fórum szerint a laboratóriumban termesztett, tenyésztett hús fenntarthatóbb alternatívája a hagyományos állattartásnak, és a jövőben mindannyian sokkal kevesebb húst fogunk enni. Amint az a fórum honlapján olvasható:7

"Miközben a világ a pánik után az élelmiszerrendszerekkel együtt a gazdaságának tisztábbá tételére törekszik, az egyik fenntarthatóbb megoldás, amely megvalósulóban van, a tenyésztett hús... A tenyésztett hús termesztése sokkal kevesebb időt vesz igénybe, kevesebbet használ a bolygó erőforrásaiból, és nem vágnak le állatokat.".

 

De egy pillanatig se higgyük, hogy ennek bármi köze van a környezetvédelemhez. Nem, ez az élelmiszerellátás ellenőrzéséről és az élelmiszer-függetlenség megakadályozásáról szól.

A multinacionális vállalatok már most is átvették a globális élelmiszerellátás nagy részét a szabadalmaztatott géntechnológiával módosított vetőmagjaikkal. A szabadalmaztatott tenyésztett húsok és tenger gyümölcsei lehetővé teszik a magáncégek számára, hogy teljes egészében ellenőrzésük alá vonják az élelmiszerellátást, és az élelmiszerellátás ellenőrzésével országokat és egész népességeket fognak irányítani.

A közegészségügy kétségtelenül szenvedni fog ettől az étrendváltástól, mivel a repce- és sáfránymagolaj8 az elsődleges zsírforrás ezekben a hamis húskészítményekben. A növényi olajok tele vannak linolsavval (LA), egy omega-6 zsírsavval, amely feleslegben anyagcsere-mérgeként hat, súlyos mitokondriális diszfunkciót, inzulinrezisztenciát, csökkent NAD+ szintet, elhízást és a sejtek energiatermelő képességének radikális csökkenését okozva.

LA-fogyasztásunk 150 évvel ezelőtt napi 2-3 gramm között volt. Ma ennek 10-20-szorosa. Ha a műhús alapanyaggá válik, az átlagos LA-bevitel még tovább fog nőni.

 

Tegyünk karácsonyi fogadalmat a Nagy Visszaállítás visszacsinálására

A Nagy Visszaállítás már javában zajlik, de még nem késő megállítani. Elég sok embernek kell látnia és megértenie. Aztán cselekedniük kell. Ha meg akarjuk akadályozni, hogy a Nagy Visszaállítás elpusztítsa az életet, ahogyan mi ismerjük, akkor a polgári engedetlenséget kötelességünknek kell tekintenünk. Minden oldalról ellen kell állnunk neki.

Vissza kell követelnünk a szuverenitásunkat, a jogunkat, hogy szabadon éljünk, hogy megnyissuk az üzleteinket és szabadon mozogjunk. Kommunikálnunk kell választott vezetőinkkel, és követelnünk kell, hogy ne sértsék alkotmányos jogainkat. Részt kell vennünk a politikai folyamatokban, és segítenünk kell helyi seriffjeinket az alkotmány védelmezőjeként betöltött szerepükre nevelni. Lehet, hogy jogi kihívásokat is támogatnunk kell.

Egy kis lépés a helyes irányba, amit már most megtehetünk, ha a karácsonyt a szokásos módon ünnepeljük ezen a héten, és nem hagyjuk, hogy a világ Klaus Schwabjai és Bill Gatesei megfosszanak bennünket a családdal és a barátokkal töltött értékes időtől.

Ebben az életben nincsenek garanciák, és sokaknak ez lesz az utolsó karácsonyuk. Töltsék hát jól. Becsüljétek meg az életet azzal, hogy valóban megélitek, és azokkal töltitek, akiket szerettek. Ha nem vagyunk hajlandóak feladni az emberségünket, így állunk ellen a Nagy Újraindításnak.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/klaus-satan-veget-akar-vetni-a-csaladi-karacsonynak