A georgiai útjelző kövek lerombolódnak,

Boris Johnson brit miniszterelnök lemondásra kényszerül, a leghosszabb ideig hivatalban lévő japán miniszterelnököt, Shinzo Abe-t állítólag meggyilkolják, az OPEC vezetője hirtelen, 63 évesen, magyarázat nélkül meghal, dühös tömegek megrohamozzák a kolumbiai fővárost, és Sri Lanka második elnökének lemondására kényszerítik kevesebb mint két hónapon belül, Kanada internetének negyede pedig 19 órára leáll. E megdöbbentő világesemények mindegyike, amelyek a sors fintora szerint a múlt hét csütörtöktől péntekig tartó 24-36 órás időszakon belül következtek be, nem lehetett véletlen egybeesés. Figyelemre méltó az is, hogy mindezek a világszerte egyszerre zajló, meghatározó globális események akkor következtek be, amikor a G20-ak vezető képviselői Balin veszekedtek az orosz-ukrán konfliktus miatt, és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter korán távozott.

Ezeknek a jelentős globális eseményeknek az eszkalálódó tempója a történelem legnagyobb nukleáris világháborús megsemmisítési kockázatának példátlan hátterében, a mérgező biofegyverek által okozott, nem vakcinák által okozott, előre megfontolt népirtás és milliók megcsonkítása, az állatállomány kivágása, 100 élelmiszer-feldolgozó üzem tűzgyújtogatással történő megsemmisítése, mindezek a példátlan élelmiszer- és üzemanyaghiányhoz vezető, éhínséghez és tömeges éhezéshez vezető, példátlan élelmiszer- és üzemanyaghiány előkészítése érdekében, a valaha volt legmagasabb benzin- és élelmiszerárak emelkedése, az egekbe szökő világméretű infláció, mindez a globális gazdaság teljes összeomlásával és az USA dollár, mint nemzetközi valuta végleges halálával egy időben, mindezek a világrengető korszakos fejlemények biztosan nem véletlenek, hanem évekkel előre megtervezték a ma az elit "Nagy Újraindítás"-nak álcázott irányítók. " Tragikus módon ezt világszerte elkövetik annak érdekében, hogy a Föld bolygó életét teljes leállásba hozzák, soha nem volt még ilyen veszélyesen, bizonytalanul közelebb a teljes, puszta katasztrófához és pusztuláshoz a soha nem látott kataklizmikus válságokat szándékosan megrendező gyilkos elit ördögi kezei által.

Nézzük meg az OPEC (Kőolaj-exportáló Országok Szervezete) főtitkárának, Mohammad Barkindónak a hirtelen, idő előtti halála előtti utolsó szavait, három héttel azelőtt, hogy lemondott volna a bolygó leghatalmasabb energetikai szervezetének 6 éves nemzetközi kulcspozíciójáról:

Iparágunk most több fronton is hatalmas kihívásokkal néz szembe, és ezek most és hosszabb távon is veszélyeztetik befektetési lehetőségeinket. Egyszerűen fogalmazva, az olaj- és gázipar ostrom alatt áll.

 

 

2018 decemberében az Egyesült Államok 75 év óta először vált nettó olajexportőrré. De miután 2021 januárjában, hivatalba lépése első napján a szélhámos Biden átvette a hatalmat, visszavonta a Keystone XL kőolajvezeték építését, és most azon van, hogy illegálisan kimerítse Amerika stratégiai olajtartalékát, és olyan helyekre küldje, mint Kína. A Biden-féle bűnügyi showműsor előbb követelte, majd könyörgött az OPEC-nek, hogy növelje a kitermelést. Az OPEC válasza: "ha több olajat akarsz, szivattyúzz magadnak". Eközben az Egyesült Arab Emírségek és Szaúd-Arábia vezetői lekoptatták Joe bácsit, nem voltak hajlandóak sem a hívásait fogadni, sem a látogatását fogadni. Alig néhány órával azután, hogy az OPEC vezetőjének utolsó szavai világossá tették, hogy az olaj- és gázkitermelés folytatása hosszú távon elengedhetetlen, az elit rohanása közepette, hogy a világot alternatív zöld üzemanyagforrásokra állítsák át, a 63 éves, korábban jó egészségnek örvendő nigériai OPEC-vezető hirtelen gyanúsan halott lett.

Miután Antonio Guterres ENSZ-főtitkár és Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum vezetője aláírt egy partnerségi megállapodást, amely felgyorsítja a drákói ENSZ Agenda 2030-at, alig két hónappal később, 2022 július elején Guterresnek volt képe az "erkölcsileg elfogadhatatlan" északi és déli félteke közötti "egyenlőtlenségi" megosztottságot okolni a "válságok tökéletes viharáért", amelynek előidézésében ő és Schwab nyilvánvalóan bűnösek. Emellett Guterres álságosan Putyin ukrajnai különleges katonai műveletét okolja azért, hogy eltereli a világ figyelmét az olyan hamis, az elit által támogatott válságokról, mint az éghajlatváltozás és a globális zöld menetrend. A Nyugatra hivatkozva az északi szélességi kör országai, hogy mind az ENSZ, mind a WEF nyilvánosan Putyin ellen szövetkezik, míg Guterres valójában úgy tűnik, hogy a BRICS-szövetség országait, köztük Iránt, Argentínát (amelynek gazdasági minisztere Guterres kijelentései napján hirtelen lemondott), Szaúd-Arábiát, valamint a legtöbb közel-keleti, ázsiai és afrikai országot, amelyek mind nem hajlandók csatlakozni a Nyugat oroszellenes szankcióinak szekeréhez, és a világ kohéziójának hiánya miatt, amiért ő és elitje csalárd módon a bolygó két legsürgetőbb válságának - az éghajlatváltozásnak és a zöldítés "sürgős" szükségességének - tulajdonítja.

A hatalmas elit nyílt, összehangolt akciói jelenleg egy megdönthetetlen népességfogyási háborút folytatnak az emberiség ellen. Az elmúlt néhány évtizedben számtalan eugenikus nyíltan felszólított erre az emberirtásra, amely a teljesen megtévesztő malthusi túlnépesedés és a kimerülő erőforrások mítoszán alapul. Az elmúlt években a világ két legnagyobb befektetési cégét - BlackRock és Vanguard - birtokló elit vérvonalak gyakorlatilag az összes Fortune 500 vállalatot birtokolják, beleértve mind a hat monopolizáló vállalati hír- és tömegtájékoztatási csatornát, a nemzetközi pénzügyeket irányító központi bankkartellt, és a széles körű illegális megvesztegetés és zsarolás révén a Föld összes vezető G20-as kormányát birtokolják és ellenőrzik, a közel 7,9 milliárdos összlakosságon belül egy elenyésző számú embernek sikerült egyre kevesebb kézben összpontosítania a központi hatalmat. A mai globalista zsarnokságot az elitek privatizációja és globalizációja révén érték el az 1980-as évektől napjainkig, a munkahelyek kiszervezésével és rejtett offshore bankszámlák használatával.

A hamis COVID világjárvány központosított megrendezésével, amely bizonyítottan csalás, és a nem vakcinák bizonyítottan népirtó biofegyver, egyértelmű bizonyítékok kerültek elő egy olyan túlhatalmi, tekintélyelvű, technokrata totalitárius zsarnokságról, amely soha nem látott módon ragadja magával bolygónkat, mint korábban. A Trilaterális Bizottság 2022. júniusi jelentése szerint:

Az éghajlatváltozás talán a legnagyobb kihívás, amellyel az emberiségnek a 21. században szembe kell néznie", és "elsősorban a fosszilis tüzelőanyaggal működő gazdaságok növekedése és az ehhez kapcsolódó üvegházhatású gázok kibocsátása okozza.

Félelempornó taktikát alkalmazva az ember által okozott biofegyver-járványok folyamatos fenyegetettségére, azzal a gyenge ürüggyel együtt, hogy az új zöld menetrendet és az elhasznált globális klímaváltozásra vonatkozó kifogást kell elsietni, miközben egyre inkább szembe kell nézni a világszerte elkövetett, égbekiáltó atrocitások bűnügyi leleplezésével, egy utolsó önvédelmi kétségbeesett trükkben, hogy megőrizze a bolygó feletti csökkenő központi hatalmát és ellenőrzését, az elitek felgyorsították a véget nem érő globális válságok és destabilizáló felfordulások aprólékosan gyártott "tökéletes viharát", hogy aztán ördögi céllal úgy tegyenek, mintha a megmentőink lennének, akik biztonságot és túlélést kínálnak, cserébe a régóta várt, hivatalos, nedves álmukért, az egy világkormányzás uralmáért és ellenőrzéséért.

 

 

De ahelyett, hogy az emberiséget térdre kényszerítő, végzetes és borús napirendjükre összpontosítanánk, a Föld minden lakosára kényszerített halál és pusztítás közepette, ez a cikk elsősorban a szabadságszerető polgárok világméretű ébredésére és visszaszorítására fog összpontosítani, hogy aktívan szembeszálljanak a hataloméhes paraziták disztópikus rémálmával, a feudális rabszolgasorba taszítással, a digitalizált szuperfelügyelettel, a világbank digitális valutájával és az elnyomó, halálos társadalmi hitelpontozással. Csak az elmúlt hét jelentős eseményei jól illusztrálják azt a tényt, hogy az összefogott ellenerők nyíltan működnek és jelentős sikerrel harcolnak. Úgy tűnik, hogy végre elérkezett a kritikus tömeg, amely ahhoz szükséges, hogy a gonosz elleni titkos és nyílt kollektív fellépésről áttérjünk a nyílt cselekvésre.

Miközben ezek a nagyszabású történetek történtek, a gazdák nyíltan fellázadtak Hollandiában, a világ második legnagyobb mezőgazdasági exportőrében, mivel nem voltak hajlandóak elfogadni az elit NWO zöld programját, ami a vesztüket jelenti. A gyújtószerkezet azután gyulladt ki, hogy egy holland bíróság nemrég elrendelte, hogy 2030-ig 50%-kal csökkenteni kell a mezőgazdasági haszonállatok nitrogén-oxid és ammónia kibocsátását, ami minden harmadik holland gazda megélhetését tönkreteszi, miközben döntően súlyosbítja az elit által tervezett globális bűntényt, a súlyos élelmiszerhiányt és éhínséget. Az elit ördögi trükkje azonban visszafelé sül el, és most szolidaritásból a bátor holland gazdákhoz csatlakoztak dokkmunkás társaik, és valójában a gazdák egész Európában tiltakoznak a globalista elnyomás ellen.

A zöld zsarnokság elleni lázadásnak az a sorsa, hogy világszerte elterjedjen, hasonlóan a világméretű tömegtüntetésekhez és a kanadai kamionosok mozgalmához, amely az év elején tört ki a vakcinagyilkossági előírások miatt. Az emberek polgári engedetlenséggel és puszta erővel, millió az egyhez arányban, visszavágnak, és bolygószerte egy hatalmas alulról jövő forradalomban növekszik, dacosan kihívva a központosított diktatórikus hatóság emberellenes zárlatát, mandátumait és digitális személyazonosító útleveleit, amelyeket még mindig a túlhatalmaskodó cabal bábok piszkos ajánlatai nyomnak a luciferi elit urai nevében. A digitális rabszolgasorba taszítást nem fogjuk passzívan hagyni, mivel a kihasznált és kihasznált világpolgárok végre felébrednek az élet és halál tétjére, és ennek eredményeként gyorsan elérik a kritikus tömeget, amely szembeszáll közös ellenségünkkel a jó és a rossz közötti mai epikus háborúban.

A túlnépesedés és a globális felmelegedés mítoszaihoz hasonlóan a zöld mozgalom által az Egyesült Nemzetek Szervezete, az Európai Unió merev jegyzőkönyvei és az aljas kompromittált Biden-diktátumok által végrehajtott Agenda 2030, amely mind a globalisták által irányított bábok tervei alapján készült, az ember által létrehozott üvegházhatású gázok, például a CO2 és a nitrogén kibocsátásának drasztikus csökkentését követeli, ami létfontosságú mind a növényvilág, mind a műtrágya előállítása szempontjából, amelyből jelenleg világszerte veszélyesen kevés van, így az elit nagyszabású csalása, miszerint "zöldnek kell lennünk", hogy leküzdjük az éghajlatváltozást, baljósan és hamisan egy csapásra a Föld teljes dízel-, üzemanyag-, műtrágya- és élelmiszerválságát okozza. Mind az új zöld energiaalku, mind a bizonyított éghajlatváltozással kapcsolatos átverés a Föld irányítóinak kényelmes hamis ürügye arra, hogy öngyilkos politikát hajtsanak végre, amelynek célja Észak-Amerika és Európa elpusztítása, beleértve a Putyinra úgynevezett büntetésként ráhalmozott úgynevezett gazdasági szankciókat, amelyek mindegyike aljas módon a Nyugat további destabilizálására és végső soron összeomlására irányul.

Ezzel szöges ellentétben Putyin orosz rubelje az idei év legerősebb valutája, ami felemeli Oroszország globális gazdasági pozícióját és geopolitikai vezető szerepét, kiterjesztve a BRICS gazdasági szövetséget Argentínára, Iránra és Szaúd-Arábiára. Eközben az áruló Biden április óta szorgalmasan kimeríti Amerika stratégiai energiahordozó olajtartalékait, 1 millió hordót szállítva egy kínai vállalatnak, amelybe a pedofil kokainfüggő fia, Hunter fektetett be. Vajon a KKP ellenségünk a pimaszul megvesztegetett, megzsarolt golyóinál fogva tartja Bident, vagy mi? A Nyugatot a jelenlegi szabadeséses feledésbe merülésben a Kelet hegemónjai - Oroszország és Kína - váltják fel.

Fél évszázad óta világos, hogy a Rothschild-Rockefeller bankkartell által képviselt bolygó irányítói titokban a feltörekvő keleti hatalmak mögé helyezik részvényeiket, kiszorítva a "demokratikus" Nyugatot, mint a globalista parazita tápláléklánc bolygószintű csúcsát. Továbbá, amit olyan híres cionista zsidók, mint Izrael első miniszterelnöke, David Ben Gurion, valamint keresztény fundamentalista fanatikusok egyaránt támogatnak, a City of London/Zionista Rothschild-ház tulajdonában lévő Izrael régóta Jeruzsálemet képzeli el az egyetlen világkormány fővárosaként. A hírhedt cionista vérvonalak évek óta titkos szövetséget kötnek Vlagyimir Putyin volt KGB-ügynökkel. A City of London üzletembere és David Rockefeller pártfogolt-tanácsadója 1954 óta, a ma 99 éves Henry Kissinger (Kissinger jobbkeze, Steve Pieczenik szerint) 1999-ben felkent Vlagyimir Putyint Oroszország új vezetőjévé, aki egykor Kissinger pártfogoltja, Klaus Schwab Fiatal Globális Vezetők programjának egykori prominens korai végzőse volt. Ugyanezen a titkos vonalon a City of London hatalomgyakorlói aktívan udvaroltak Hszi Csin-ping felemelkedésének a Kínai Kommunista Párton belül, míg Izrael, mint a régóta hátbaszúró ellensége a pénztermelő szövetségesének, Amerikának, évtizedekkel ezelőtt "oldalt váltott", hogy titokban stratégiai gazdasági szövetséget hozzon létre Oroszországgal és Kínával.

 

 

Vannak jelek, amelyek arra utalnak vagy arra utalnak, hogy mind Putyin, mind Xi kiemelkedő fenyegetést jelent a globalista elit tervére. Márciusban, néhány héttel az ukrajnai orosz betörés után maga Soros György, a bábjátékosok kvintesszenciája írt egy véleménycikket, amelyben értékelte Hszi Csin-pinget és Vlagyimir Putyint is:

Meglepett, hogy Xi úgy tűnt, szabad kezet adott Putyinnak arra, hogy megszállja Ukrajnát és háborút indítson ellene. Miután minden hatalmat a saját kezében összpontosított, Xi gondosan megírta a forgatókönyvet, amellyel Mao Zedong és Deng Xiaoping szintjére emelkedik. Miután megkapta Xi támogatását, Putyin hihetetlen brutalitással látott hozzá élete álmának megvalósításához. A 70. életévéhez közeledve Putyin úgy érzi, hogy ha nyomot akar hagyni az orosz történelemben, akkor most vagy soha. De Oroszországnak a világban betöltött szerepéről alkotott elképzelése eltorzult. Úgy tűnik, azt hiszi, hogy az orosz népnek szüksége van egy cárra, akit vakon követhet.

Talán Putyin és Hszi most vagy hamarosan szembefordul a globalista elit nagy terve ellen, hogy disztópikus poklot hozzon a Földre. 2021 januárjában, amikor Putyin az elit bástyáján, a Világgazdasági Fórumon beszélt, kijelentette, hogy az elitnek az emberek polgári szabadságjogai elleni fellépése fokozta a globális feszültséget, és figyelmeztetett, hogy "minden okunk megvan azt hinni, hogy a feszültségek tovább fokozódhatnak". Több mint fél tucat évvel ezelőtt a Valdai Konferencián felszólalva Putyin nyilvánosan megjegyezte:

Azt látjuk, hogy számos euroatlanti állam arra az útra lépett, hogy megtagadja vagy elutasítja a nyugati civilizáció alapját képező keresztény gyökereit. Ezekben az országokban megtagadják az erkölcs és minden hagyományos identitás alapját - megtagadják vagy relativizálják a nemzeti, vallási, kulturális és még a nemi identitást is. Ott a politika a sokgyermekes családot jogilag egyenrangúnak tekinti a homoszexuális párkapcsolattal - az Istenbe vetett hit egyenlő a Sátánba vetett hittel. A "politikai korrektség" túlzásai és túlzásai ezekben az országokban a pedofíliát propagáló politikai pártok legitimálásának komoly megfontolásához vezetnek.

A Wall Street Journal című MSM-lap friss, 2022. július 12-i sajtóközleménye az idevágó pontot teszi:

A mai Nyugat erkölcsi és politikai zűrzavara az a titkos fegyver, amelyről Oroszország és Kína vezetői úgy vélik, hogy térdre kényszeríti az amerikai világrendet... [Putyin és Hszi] fogadása a nyugati dekadenciára már több mint egy évtizede szépen megtérül.

Egy állítólagos, a brit kormánynak írt levelében, amely 2022 márciusában került fel az internetre, Nathan Rothschild, Lord Jacob Rothschild vagyonának örököse rosszallóan nyilatkozott Oroszország és Kína vezetőiről, mint akik az elit legnagyobb veszélyt jelentik a förtelmes végjáték céljainak elérésére:

[Vlagyimir Putyin] a legveszélyesebb ember Hitler legyőzése óta, Hszi Csin-ping pedig a második. Ukrajna egy olyan lényeges bábu a geopolitikai sakktáblán, amelynek elvesztését nem engedhetjük meg magunknak... A jelenlegi utunk, a katonai fellépés hiánya valójában azt jelenti, hogy a globális rendünk halott lábakon áll. Arra kérem Önöket, hogy nagyobb erőt vessünk be Oroszország és megbízottjai ellen, fokozzuk az "információs hadviselést" a vélemények korrekciója érdekében, különösen az interneten, és küldjünk fegyvereket ukrajnai barátainknak. Ukrajna nélkül a globális rend nem maradhat fenn.

 

 

 

Ha a City of London/Izrael-Oroszország-Kína szövetség még nem szakadt meg, akkor több mint valószínű, hogy meg fog szakadni, mivel a hatalom megront, és a történelem azt mutatja, hogy a hatalomra vágyók mindig egymás ellen fordulnak.

Az elit folyamatos bűntettei a gyermekek ellen (pedofília gyermekkereskedelemmel kapcsolatos csapás és a nemrégiben jóváhagyott biológiai fegyver halálos szurka, amely szívrohamot okoz a csecsemőkben) és az emberiség elleni bűntettek teljes nyilvánosság előtt most még soha nem voltak ennyire láthatóan, egyértelműen leleplezve az egész 5000 éves feljegyzett emberi történelem során. Napról napra több és több, vörös tollazatú polgár ismeri fel világszerte, hogy ez a jelenlegi globális katasztrófa, amelyet az elitek a Világgazdasági Fórum "Nagy Újraindítás" részeként terveztek ki, kizárólag a Rothschild, Rockefeller és az európai fekete nemesi vérvonalak önérdekeit erősíti.

Joachim Hagopian a West Pointon végzett, a hadsereg volt tisztje és a "Don't Let the Bastards Getcha Down" című könyv szerzője, amely leleplezi az USA hibás katonai vezetési rendszerét, amely a ranglétrán felfelé vezető jegyek lyukasztásán alapul, és mindig a legjobbakat és legokosabbakat gyomlálja ki, így a középszerűség és a rend követői emelkednek a csúcsra, mint politikus-bürokratikus tábornokok, akiket az elit tervei szerint minden modern amerikai háborút elvesztettek. A katonaság után Joachim klinikai pszichológiából szerzett mesterdiplomát, és több mint negyed évszázadon át dolgozott engedéllyel rendelkező terapeutaként a mentális egészségügy területén, bántalmazott fiatalokkal és serdülőkkel. Los Angelesben az ország legnagyobb megyei gyermekvédelmi szolgálatával találta magát harcban az amerikai gyermekjóléti rendszer alaposan elromlott és korrupt rendszerén belül.

A katonai és a gyermekjóléti rendszerben szerzett tapasztalatai jól felkészítették őt arra, hogy kutatóként és független újságíróként leleplezze a Big Pharma gonoszságait, és azt, hogy a Rockefeller által irányított orvosi és pszichiátriai rendszer hogyan okoz több kárt, mint hasznot, például a jelenlegi ördögi világjárványos átverés és népirtás esetében. Több mint 8 éve független újságíróként Joachim több száz cikket írt számos hírportálnak, mint például a Global Research, a lewrockwell.com és jelenleg a https://jamesfetzer.org/. A Pedofília és birodalom című 5 kötetes sorozat kiadott szerzőjeként: Sátán, szodómia és a mély állam, Joachim könyvei és fejezetei Amazon bestsellerek a gyermekjogi és emberi jogi kategóriákban. A-Z forráskönyv-sorozata teljes mértékben dokumentálja és leleplezi a globális pedofília csapását, és továbbra is ingyenesen elérhető a néhai Robert David Steele https://pedoempire.org/contents/ weboldalán. Joachim a Revolution Radio műsorvezetője a "Cabal Empire Exposed" című műsornak, amelyet minden péntek reggel 6 órakor hallgathatunk (ID: revradio, jelszó: rocks!).

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-emberiseg-elleni-haboru-elerte-a-forraspontot-ahonnan-nincs-visszaut