2021. április 13., kedd

Johnson & Johnson oltóanyag szüneteltetése, “ritka” vérrögökre hivatkozva

 

A CDC és az FDA a J&J COVID vakcina használatának ideiglenes, de azonnali leállítására szólított fel, amíg kivizsgálnak legalább hat olyan esetet, amikor a vakcinát kapó embereknél potenciálisan veszélyes vérrögök keletkeztek.

A Defender számos közösségi csatornán cenzúrát tapasztal. Maradjon képben a fontos hírekkel, ha feliratkozik a napi top híreinkre. Ez ingyenes.

A szövetségi ügynökségek ma közölték, hogy leállítják a Johnson & Johnson (J&J) egyszeri beadású COVID vakcinájának használatát a tömeges oltási helyszíneken, amíg vizsgálják a vakcina esetleges kapcsolatát a potenciálisan veszélyes vérrögökkel. Az államok és más szolgáltatók várhatóan szintén szüneteltetik az oltásokat.

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) és az U.S. Food and Drug Administration (FDA) közös közleményében a hivatalok közölték, hogy hat vérrögösödési esetet vizsgálnak az Egyesült Államokban. Mind a hat eset 18 és 48 év közötti nőknél történt, és a tünetek az oltás után hat és 13 nappal jelentkeztek.

Egy nő meghalt, egy másik nebraskai nő pedig kórházba került, és kritikus állapotban van – jelentette a The New York Times.

A CDC szerdára összehívja a védőoltási gyakorlatokkal foglalkozó tanácsadó bizottság ülését, hogy tovább vizsgálja az eseteket és felmérje azok lehetséges jelentőségét. Az FDA felülvizsgálja ezt az elemzést a közös közlemény szerint.

Az ügynökségek azt mondták, hogy “amíg ez a folyamat nem zárul le, óvatosságból szünetet ajánlunk a vakcina használatában”.

Amellett, hogy az ügynökségek azt tanácsolják az egészségügyi dolgozóknak, hogy jelentsenek minden mellékhatást a Vaccine Adverse Event Reporting Systemnek, az ügynökségek azt javasolták, hogy azok, akik megkapták a J&J vakcinát, és az oltást követő három héten belül súlyos fejfájás, hasi fájdalom, lábfájás vagy légszomj jelentkezik náluk, forduljanak egészségügyi szolgáltatójukhoz.

Az AstraZeneca COVID vakcinájával, amelyet az Egyesült Államokban még nem hagytak jóvá, szintén összefüggésbe hozták a vérrögök kialakulását.

Az EU szabályozó hatóságai április 7-én közölték, hogy “lehetséges kapcsolatot” találtak az AstraZeneca vakcinája és a vérrögök között, de azt mondták, hogy a vakcina előnyei meghaladják a kockázatokat. Akkor az Európai Gyógyszerügynökség azt mondta, hogy több olyan jelentést is vizsgál, amelyek szerint a J&J vakcinát kapóknál vérrögök keletkeztek.

Hétfőn az FDA megerősítette, hogy vizsgálja a J&J vakcinát kapó személyek vérrögök kialakulását.

Az AstraZeneca és a J&J vakcinák hasonló, bár nem azonos technológiát alkalmaznak, amely egy módosított adenovírus vektort foglal magában, míg a Moderna és a Pfizer vakcinák mRNS technológiát használnak.

Az FDA február 28-án adta ki a J&J vakcina sürgősségi felhasználási engedélyét. A vállalat vállalta, hogy március végéig 20 millió adag vakcinát szállít az amerikai kormánynak, de később meg kellett hosszabbítania a határidőt, és vissza kellett vonnia a dózisok számát.

Amint arról a The Defender hétfőn beszámolt, a J&J amerikai bevezetése minden volt, csak nem volt zökkenőmentes. A múlt héten a J&J négy államban kellett bezárnia a vakcinával foglalkozó telephelyeket, miután mellékhatásokról érkeztek jelentések. A híradások nem hozták nyilvánosságra a reakciók jellegét, amelyek egyes esetekben azt eredményezték, hogy a vakcinát kapó személyeket kórházba kellett szállítani.

A közelmúltban COVID áttöréses esetekről is érkeztek jelentések olyan embereknél, akik megkapták a Janssen leányvállalata, a Janssen által forgalmazott vakcinát.

A hónap elején a vakcinagyártónak 15 millió adag vakcinát kellett kidobnia, miután azok egy nem engedélyezett baltimore-i gyártóüzemben az AstraZeneca vakcina összetevőivel szennyeződtek. A kudarc hozzájárult ahhoz a múlt heti bejelentéshez, hogy a vállalat nem tudja teljesíteni azt az ígéretét, miszerint április végéig 24 millió további dózist tudna beszerezni az egyszeri oltóanyagából.

Hétfőn a vállalat a befektetők visszatetszésével szembesült, miután vezérigazgatója 17%-os fizetésemelést kapott, miközben milliárdokat fizetnek ki a vállalatnak az ország opioidjárványában játszott szerepe miatt.

A múlt hónapban a The Defender beszámolt a J&J polgári és büntetőjogi perek hosszú történetéről, amelynek eredményeképpen a vállalatnak milliárdos bírságokat kellett fizetnie a perek rendezésére, beleértve néhány termékvisszahívással kapcsolatos pert is.

https://koronaigazsaga.info/breaking-johnson-johnson-oltoanyag-szuneteltetese-ritka-verrogokre-hivatkozva/


A német szövetségi egészségügyi hatóságok azonnali szünetre szólítottak fel a Johnson & Johnson egyadagos vakcinájának alkalmazása kapcsán, miután az Egyesült Államokban többeknél vérrög képződés jelentkezett mellékhatásként.

A betegek 18 és 48 év közötti nők. Egy nő meghalt, egy második nő Nebraskában pedig kritikus állapotban került kórházba.

Az FDA és a CDC kutatói közösen fogják vizsgálni a vakcina és a betegség közötti összefüggést, és ezt követően döntenek arról, hogy lesznek-e korlátozások a vakcina használatában.
Magyarországon a honvédség segítségével működtetett oltóbuszokon oltanának a Johnson & Johnson egyadagos vakcinájával. Az előzetes ütemterv szerint ez hétfőn kezdődne.


https://mediaforras.com/a-nemetek-is-kivarnak-a-johnson-johnson-egyadagos-vakcinajaval-609

New York Times: Az amerikai egészségügyi hatóságok azonnali hatállyal szüneteltetik a Johnson & Johnson vakcina kiszerelését és adagolását súlyos, heteken belül jelentkező és életet veszélyeztető véralvadási szövődmények miatt! Ez lett a sorsa az Astra vakcinának is, azt más országokban egyébként második dózisban sem engedik beadni, ha már valaki megkapott belőle egyet!

Az amerikai egészségügyi hatóságok a J&J társaság koronavírus elleni oltásának leállítását követelték, miközben hat amerikai nőnél kialakult súlyos betegségeket tanulmányoznak.

WASHINGTON – A Johnson & Johnson koronavírus elleni oltásprogramját kedden hirtelen leállították az egész országban, miután a szövetségi egészségügyi hatóságok szünetet kértek az oltás alkalmazásában, mivel egy ritka véralvadási rendellenességet vizsgálnak, amely hat beoltottban jelentkezett.

Mind a hat 18 és 48 év közötti nő volt, és a betegség az oltástól számított egy-három héten belül alakult ki. Az egyik, Virginiában élő nő meghalt, egy másik nő pedig kritikus állapotban került kórházba Nebraskában.


Forrás: www.nytimes.com/2021/04/13/us/politics/johnson-johnson-vaccine-blood-clots…

Monika Gallitzin: Az igazság és a korona-intézkedések

 

Egy új felismerés keríti hatalmába országainkat: „Az az igaz, ami felment engem a gondolkodás alól, és életemet nem teszi a mostaninál nehezebbé.”

Ez a felismerés „új normalitásunkban” senkit nem kerül el; Se a szabadgondolkodók, se a hívők, se a munkások, se ezek képviselői, se a művészek, akik különben mindig elsőként léptek fel a mainstream média ellen, nem tiltakoznak a gondolkodás általános betiltása ellen.
Mindannyian egyetértenek abban, hogy az újságokban egyszerre semmi más, csakis az igazság olvasható, és hogy a számok és tények, melyeket a hivatalos média hoz nyilvánosságra, semmi esetre sem lehetnek hamisak. És így történik, hogy az arcát minden ember egy ráakasztott rongydarabbal torzítja el. „Védekezésből”, akkor is, ha a számok bizonyítják, hogy nincs szükség védekezésre, és hogy ez a fajta „védekezés”, ha egyáltalán szükség lenne rá, csak vélt lenne, hiszen a valóságban a maszk alkalmatlan erre. Ha az állam a mi „barátaink és segítőink” által kényszerít bennünket, akkor még arra is készek vagyunk, hogy minden idők legbizarrabb nyárspolgári idiotizmusában a legnevetségesebb szerep eljátszását elvállaljuk. Vajon a következményektől, vagy a vírustól való félelmünkben?
Hogy mi az igazság – nos, erről már kérdéseket sem merünk magunknak feltenni.

Ha azt állítják, hogy az időseket védeni kell, és ezért öregotthonokba kell zárni őket, ahol magányra ítélve a sírba viszik őket; Ha a gyermekeknek megtiltják az éneklést, a testmozgást, a zenélést, a barátokkal való találkozást, a közösségben való normális tanulást, és az összes emberi lény között eme legtörékenyebbeket lelkük legmélyéig tönkreteszik azzal a kifogással, hogy veszélyes vírusokat terjeszthetnek; Ha azt beszélik be nekünk, hogy megint minden jó lesz, mihelyst beoltottak bennünket, és utána saját szemünkkel látjuk, hogy az elzárásokkal és a maszkokkal való játszadozásnak soha nem lesz vége, akkor ideje van ….

… akkor ideje van felismerni, hogy a maszkhordás valójában a hazugsághoz való beleegyezésünket jelenti, hogy a maszk már maga a hazugság. A maszkokkal a nemlétező járvány hazugságát, és a hatástalan oltás hazugságát írjuk direkt ki az arcunkra. Holott látjuk a tényeket, pontosan tudjuk, hogy eladnak, elárulnak, megsemmisítenek, bezárnak, és minden szabadságunktól megfosztanak bennünket.

És mindezek ellenére a maszk jelével mégis, továbbra is alávetjük magunkat ennek a nemzeteket felölelő állam-terrorizmusnak.

http://katolikus-honlap.hu/2101/maszk2.htm