2022. szeptember 7., szerda

Hogyan lehet eltávolítani a COVID-grafént a szervezetből? Átveszem, de a kinyilatkoztatások alapján lehetetlen mással, mint imádsággal, alázatos böjtű bűnbánattal...

Hogyan lehet eltávolítani a COVID-oltottakról az oltatlanokra átterjedő grafént a szervezetből?

Az emberre mérgező grafén-oxidot találtak a Covid 19 "oltóanyagban", a vízkészletben, a levegőben, amelyet a chemtrailek révén belélegzünk, és még az élelmiszer-ellátásunkban is megtalálható. A grafén-oxid kölcsönhatásba lép és aktiválódik az elektromágneses frekvenciák ("EMF") által, különösen az 5G-ben található szélesebb frekvenciatartományban, amely még nagyobb kárt okozhat az egészségünkben.

A grafén-oxid-mérgezés és az EMF-sugárzási betegség tünetei hasonlóak a Covidként leírt tünetekhez. A jó hír az, hogy most, hogy a grafén-oxidot szennyező anyagként azonosították, vannak módszerek a grafén-oxid eltávolítására a szervezetünkből és az egészségünk helyreállítására.

Ez egy holisztikus megközelítés, amely a legjobb hatás érdekében egyszerre több különböző módszert alkalmaz. Beleértve a grafén-oxid lebontására szolgáló speciális kiegészítőket a szervezetben, valamint a környezetben lévő EMF-ek szabályozását a grafén-oxid aktiválódásának minimalizálása érdekében.

Ez az információ több forrásból származik, és tudományos vizsgálatokon alapul. A hivatkozások az alábbiakban találhatók.

A glutation megértése

A glutation egy olyan anyag, amely a következő aminosavakból áll: glicin, cisztein és glutaminsav. Természetes módon a májban termelődik, és a szervezetben számos folyamatban részt vesz, többek között a szövetek felépítésében és javításában, a szervezetben szükséges vegyi anyagok és fehérjék előállításában, valamint az immunrendszerben. Szervezetünkben természetes glutationtartalékkal rendelkezünk. Ez az, ami erős immunrendszert biztosít számunkra.

Ha a glutation szintje magas a szervezetben, akkor nincsenek problémáink, és az immunrendszerünk jól működik. Amikor azonban a szervezetben lévő grafén-oxid mennyisége meghaladja a glutation mennyiségét, az az immunrendszer összeomlását okozza, és citokinvihart vált ki. A mód, ahogyan a grafén-oxid gyorsan megnövelheti a glutation mennyiségét a szervezetben, az elektronikus gerjesztés. Vagyis olyan EMF-ek, amelyek a grafént bombázzák, hogy oxidálják azt, ami gyorsan kiváltja a betegséget.

65 éves korban a glutation szintje drasztikusan lecsökken a szervezetben. Ez magyarázatot adhat arra, hogy a Covid-19 által leginkább érintett népesség az idősek. A glutation szintje nagyon alacsony azoknál az embereknél is, akiknek már meglévő betegségei vannak, mint például a cukorbetegség, elhízás stb. Hasonlóképpen, a glutation szintje nagyon magas a csecsemőknél, gyermekeknél és sportolóknál. Ez megmagyarázhatja, hogy a Covid-19 miért nem hatott ezekre az emberekre.

A grafén-oxid, amikor oxidálódik vagy bizonyos EMF frekvenciák által aktiválódik, túlterheli a szervezet azon képességét, hogy elegendő glutationt hozzon létre, ami tönkreteszi az immunrendszert és betegséget okoz. Betegség esetén (mint például a Covid tünetei és minden "változata") a szervezet glutationszintjének emelésére van szükség, hogy megbirkózzon a bevitt vagy elektromosan aktivált méreganyaggal (grafén-oxid).

 

 

Az intenzív osztályon intubált Covid betegek órákon belül meggyógyultak, amikor glutationnal és NAC-val kezelték őket, Ricardo

Delgado példája.
"Láttunk klinikai vizsgálatokat több száz olyan beteggel, akik az intenzív osztályon voltak, lélegeztetőgépen és intubálva, gyakorlatilag a halál küszöbén. Kétoldali tüdőgyulladással, amelyet a grafén-oxid és az azt követő 5G-sugárzás elterjedése okozott a tüdőplakkokban. Nos, ez a diffúz folt ezeknél a betegeknél szimmetrikus, ami nem történne meg egy biológiai ágenssel, mivel inkább aszimmetrikus lenne, mint például egy pneumococcus fertőzés esetén, igaz? Nos, ebben az esetben a diffúz folt általában a tüdő egyik részében jelenik meg, a másikban viszont nem, nem szimmetrikusan mindkettőben. Tehát, amikor közvetlen intravénásan - vagy akár szájon át is - glutationnal vagy 600 mg-os vagy nagyobb dózisú N-acetilciszteinnel (NAC) kezelték az embereket, órákon belül elkezdett helyreállni az oxigénszaturációjuk." - Ricardo Delgado, La Quinta Colmuna

Az N-acetilcisztein ("NAC") egy olyan kiegészítő, amely a szervezet glutation termelésére készteti a szervezetet, a glutation előanyagaként ismert, és a szervezet endogén glutation kiválasztására készteti a szervezetet, ugyanúgy, mint amikor intenzíven sportolsz. A NAC az L-cisztein aminosavból származik, és a szervezet az antioxidánsok felépítésére használja fel. Az antioxidánsok olyan vitaminok, ásványi anyagok és egyéb tápanyagok, amelyek védik és javítják a sejteket a károsodástól. A NAC-ot étrend-kiegészítőként vagy vényköteles gyógyszerként lehet kapni.

A cink a NAC-kal kombinálva alapvető antioxidánsok, amelyeket a grafén-oxid lebontásához használnak. Ricardo Delgado azt állítja, hogy ezzel a két antioxidánssal személyesen segített a mágnesesség által érintett embereken az oltás után. Ez olyan embereknél történt, akik két adag Pfizerrel mágnesessé váltak, és ezek után a kiegészítők után már nem jelentkezik ez a tünet.

Egyéb kiegészítők, amelyeket a grafén-oxid eltávolításának elősegítésére lehet szedni, a következők:

  • Asztaxantin
  • Melatonin
  • Máriatövis
  • kvercetin
  • C vitamin
  • D3 vitamin

A grafén-oxid eltávolítására szolgáló kiegészítőkkel kapcsolatos további információkért tekintse meg ezt a LINKET .

Az EMF, az 5G, a grafén-oxid, a hidrogélek és a Covid közötti kapcsolat megértése

A grafén-oxidot az EMF aktiválja, különösen az 5G spektrum részét képező frekvenciák. Minden anyagnak van egy úgynevezett elektronikus abszorpciós sávja. Az abszorpciós sáv az elektromágneses spektrumban a hullámhosszok, frekvenciák vagy energiák olyan tartománya, amely egy anyagban a kezdeti állapotból a végső állapotba való bizonyos átmenetre jellemző. Ez az a bizonyos frekvencia, amely felett az anyag gerjesztett állapotba kerül és nagyon gyorsan oxidálódik. Az olyan emberekre sugárzott frekvenciák, akiknek a szervezetében grafén-oxid halmozódott fel, a grafén-oxid nagyon gyors szaporodását okozhatják, ami felborítja a glutation egyensúlyát, és néhány óra alatt citokinvihart okoz.

A grafén-oxid a DARPA által szabadalmaztatott hidrogélek fő összetevője. Ezek a hidrogélek vannak a Covid injekciókban, a PCR teszt tamponokban és a maszkokban. A vezető hidrogél egy polimerszerű anyag, amely jelentős tulajdonságokkal és alkalmazásokkal rendelkezik. Különféle vezető hidrogélek kifejlesztésén dolgoznak, amelyeket sok mindenben használnak, az élelmiszerekben, a vízben, és a testünkbe fecskendezve a vakcinákban. A vezetőképes hidrogélek olyan nanotechnológiát tartalmaznak, amely a DNS-ünkhöz rögzül, és 5G érzékelőkkel vezérelhető. Lehetővé teszik a DNS gyűjtését és manipulálását. A vezetőképes hidrogélek lehetővé teszik az emberek nyomon követését és nyomon követését. Több ezer lektorált tudományos tanulmány és cikk foglalkozik a vezető hidrogélekkel. Összeállítottunk egy rövid listát néhány relatív tanulmányról, mint biztonsági dokumentáció.

Összefoglaló a hidrogél és a kvantumpont nanotechnológia jellemzőiről - Kattintson a letöltéshez.

Ezekből a tanulmányokból összefoglalhatjuk a vezető hidrogélek néhány jellemzőjét.

A vezető hidrogélek jellemzői: öngyógyító képesség, elektromos vezetőképesség, átlátszóság, fagyásállóság, nyúlás, öngyógyítás, ingerekre való reagálás, ami azt jelenti, hogy bizonyos dolgokat csinál, amikor 5G (vagy más frekvenciák) érik.

A mobiltelefonok (vagy mobiltelefonok), a TV-k és a Wi-Fi által kibocsátott EMF-sugárzás vesz körül minket. Sok területen is bekapcsolják az 5G-t, és történtek olyan vizsgálatok, amelyek kimutatták az összefüggést az 5G hálózatok és a Covid kitörések között egy területen. A grafén-oxid-mérgezés és a grafén-oxid szervezetben történő aktiválódása elleni legjobb védelem érdekében több dolgot kell tennie az EMF-expozíció korlátozására.

Néhány javaslat erre vonatkozóan: ne éljen olyan városban, ahol sok torony van, ha teheti, kapcsolja ki éjszakára a Wi-Fi-t, és lehetőleg maradjon távol az intelligens mérőóráktól és más intelligens eszközöktől. Egy másik lehetőség az EMF-védelmi termékek, például az orgonenergia-eszközök használata, amelyek segítenek átalakítani az EMF-sugárzást, hogy enyhítsék a káros hatásokat.

 

 

Orgon-energia, EMF-védelem és grafén-oxid

Mivel a grafén-oxidot az EMF aktiválja, olyan védőgátat szeretne létrehozni a közvetlen környezetében, amely enyhíti az EMF-et, hogy az ne aktiválja a grafén-oxidot. Az 1930-as években született egy felfedezés, amely ma is alkalmazható az EMF-védelemben. Egy kísérletsorozat során a néhai Dr. Wilhelm Reich felfedezte, hogy az acél és nem vezető szerves anyag váltakozó rétegéből készült tartályokba helyezett élő minták képesek voltak a környezetből származó egészséges "kozmikus energiát" hasznosítani. Ezt az energiát "orgonának" nevezte el. Ezek az orgonakkumulátorok és képesek voltak: a vérmintákat hosszabb ideig megőrizni; egészségesebb növényi palántákat csíráztatni; és fájdalomcsillapítást nyújtani a bennük ülő pácienseinek.

Ma acéllemezek és műanyag helyett vasoxid, acél, sárgaréz, shungit és kristályporok keverékéből készült kompozitot használunk, amelyet epoxigyantába burkolnak. A végeredmény egy olyan harmonizátor, amely képes a mobiltornyok, okosmérők, okostelefonok, internetrouterek és a televízió káros vezeték nélküli mezőit az Ön, a növényei és háziállatai számára kedvezőbb energiává alakítani. Ennek a tudományos jelenségnek a hatásait a Pennsylvaniai Egyetem és a Hérakleitosz Mikroszkópos Kutató Laboratórium által végzett tanulmányok megismételték és jól dokumentálták.

A Reich-vérvizsgálat feltűnő hasonlósága a legújabb grafén-oxid EMF-vérmintákkal

A grafén-oxid legújabb felfedezéseinek fényében a legmegdöbbentőbb tanulmány a Hérakleitosz Mikroszkópos Kutatási Laboratórium által végzett "Reich-vérvizsgálat"-ban található. Ebben a tesztben megmutatják, hogy az orgon-energia milyen hatékonysággal hat a vérre. Két vérmintát vettek, és az egyiket egy kontrolldobozba, a másikat pedig egy orgon-energia dobozba tették. Idővel mikroszkópos felvételeket készítettek a vérmintákról, és azt tapasztalták, hogy az orgon-energia minta hosszabb ideig képes volt fenntartani az életerejét (olyan volt, mint a vér fiatalságának kútja).

Amikor egy vörösvérsejt hibás és elkezd elhalni, kialakulhat nála az úgynevezett akantocita-képződés, ahol több, különböző hosszúságú, tüskeszerű nyúlvány áll ki a sejtből. Az alábbi képeken látható, hogyan néz ki, amikor egy vérsejt elhal.

Dr. Reich által "bionoknak" nevezett bomló vérsejtek a Hericlitus Labs által végzett Reich-vérvizsgálatból.

Alsó videó: Orgonenergia-vérvizsgálat, 2020. szeptember 30. (23 perc)

Ezek a fenti diák az élő és élettelen anyag bionikus bomlását mutatják. Az egészségesebb sejtnek szilárdabb membránja van, kék fénnyel körülvéve. Ez a kék fény valójában a sejt életereje vagy "aurája". Ez az, amit Dr. Reich "orgon" energiának nevezett. Ahogy a sejt elpusztul és szétesik, a membránfalból tüskés kiemelkedések jönnek ki.

A Covid injekciókban használt grafén-oxid alapú nanorészecskéket úgy tervezték, hogy áthatoljanak a sejtek membránján, hogy az mRNS bejusson a sejtekbe. A sejtmembrán falának ez a folyamatos behatolása okozhatja ezeket a membrándeformitásokat. Az A Laboratory Guide to Clinical Haematology at the Open Education of Alberta szerint:

"Az akantociták képződése örökletes vagy szerzett membránhibák következtében következik be. A membrán koleszterin- és lipidtartalma közötti egyensúlyhiányt okozó defektusok befolyásolják az RBC deformációs képességét, ami merevebb plazmamembránt eredményez"

Most alább látható három fotó a Dr. Robert Young által nemrégiben [2021. október 1. frissítve] végzett vérvizsgálatról.

 

 

Az ő következtetése az, hogy amit ezekben a vérsejtekben látunk, az az EMF sugárzás mérgezésének, a grafén-oxid mérgezésnek a hatása. A vérsejtmembránok kialakulását "koronaeffektusnak" és "tüskefehérje-hatásnak" nevezi.

A pásztázó és transzmissziós elektronmikroszkópia grafén-oxidot fedez fel a CoV-19 vakcinákban

Ez megegyezik a haldokló vérsejtek viselkedésével a Reich-vérvizsgálati kísérletben. Itt olyan sejteket látunk, amelyeket megmérgeztek és elpusztulnak. Az utolsó dián a tüskés fehérje kialakulását is láthatjuk.

A Reich-vérvizsgálatban feltűnő felfedezést találunk, amely megmutatja, hogy az orgon-energia eszközök hogyan lassítják le, és állítják meg a vérsejtek ezen bomlását. Ez sejtszinten mutatja meg, hogy az orgon-energia eszközök hogyan védik meg az emberi testet a káros EMF-től.

Az alábbi dia a Reich-vérvizsgálat eredményeit mutatja. A bal oldali minta az, amelyik az orgonakkumulátoros dobozban volt. A sejtek pusztulásának és bomlásának aránya 5%. A jobb oldali minta az, amelyik nem volt az orgonakkumulátoros dobozban. A bomlás mértéke 50%. Nyilvánvaló, hogy az orgon-energia tesz valamit a vér életerejének és egészségének megőrzése érdekében.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/hogyan-lehet-eltavolitani-a-covid-grafent-a-szervezetbol

Az intelligens mérők nem az Ön javát szolgálják - ha ők irányítják az energiát, ők irányítjak Önt is

TÖRTÉNET EGY PILLANTÁSRA

Az intelligens mérőórák legalább óránként, ha nem gyakrabban mérik és rögzítik az áramfelhasználást, és az adatokat legalább naponta egyszer továbbítják a közműszolgáltatónak és a fogyasztónak.
Az okosmérők adatai sokkal többet elárulnak, mint gondolnánk - és akár ellenünk is felhasználhatók az egyéni energiafelhasználásunk ellenőrzésére, vagy egy napon a "nettó zéró" megfelelés biztosításához is hozzájárulhatnak
Az intelligens mérőórák nem csak az energiafelhasználást mérik, hanem azt is képesek megkülönböztetni, hogy milyen típusú energiát használ, például mosás vagy tévénézés közben.

Ez a megfigyelés egy rendkívül személyes formája, amely könnyen felhasználható Ön ellen, többek között az energiafelhasználás vizsgálatára és akár az energia adagolására is.
Az okos mérőórákat azért is kerülni kell, mert egy újabb elektromágneses mező forrása, amely magában foglalja az okos mérőórák, a mobiltelefonok és a Wi-Fi rádiófrekvenciáit, valamint a szennyezett áramot.

Ha teheti, mondjon le az intelligens mérőberendezésről; legyen tisztában azzal, hogy ezért valószínűleg zsarolási díjat fognak felszámolni egyszeri és havi díjak formájában.
Sok ember elfogadta a vezeték nélküli eszközök kényelmét otthonában, de ezeknek az eszközöknek ára van - a magánéletének és az egészségének. Minden egyes okoseszközzel, amelyet otthonába fogad - például a csatlakoztatott ébresztőórák, járművek, hűtőszekrények és ajtócsengők -, a magánéletének egy újabb rétege tárul fel, és az EMF-ek szabotálják az egészségét.

Ez minden bizonnyal igaz az intelligens mérőórákra, amelyeket az Egyesült Államokban hivatalosan fejlett mérési infrastruktúra (AMI) berendezéseknek neveznek. 2020-ban 102,9 millió ilyen intelligens mérőt telepítettek az amerikai áramszolgáltatók, ezek mintegy 88%-át magánlakásokban.1 Az AMI-mérők legalább óránként, ha nem többször, mérik és rögzítik az áramfelhasználást, és az adatokat legalább naponta egyszer továbbítják a közműszolgáltatónak és a fogyasztónak.

Az Amerikai Energia Információs Hivatal szerint "az AMI-berendezések az egyszerű óránkénti mérőóráktól a beépített kétirányú kommunikációval rendelkező, azonnali adatok rögzítésére és továbbítására alkalmas valós idejű mérőkig terjednek "2 .

Mi lehet a baj azzal, ha a valós idejű energiafelhasználás minden egyes részletét továbbítjuk egy energiavállalatnak? Ezek az adatok sokkal többet elárulnak, mint gondolná - és akár az Ön ellen is felhasználhatók az egyéni energiafelhasználás ellenőrzésére, vagy egy nap a "nettó zéró" megfelelés biztosításához.

 

 

Az intelligens mérők nem az Ön hasznára vannak

Mielőtt az intelligens mérők széles körben elterjedtek volna, az Ön villamosenergia-felhasználását egy leolvasó rögzítette, aki havonta egyszer felkereste az Ön ingatlanát, és kézzel rögzítette az energiafelhasználását. Most ezt az adatot óránként vagy félóránként követik nyomon, amit az energiavállalatok úgy számláznak ki, hogy ezzel pénzt takarítanak meg Önnek, az ügyfélnek. Az Egyesült Királyságban működő Shell Energy, amely az intelligens fogyasztásmérőket "az energia jövőjeként" jellemzi, megjegyzi:3

"Az intelligens mérők számos előnnyel járnak: valós időben megmondják, hogy mennyit költ, ami azt jelenti, hogy nem érik kellemetlen meglepetések, amikor a számla megjelenik... De talán a legjobb az egészben, hogy az intelligens mérők valós idejű információt adnak az energiafelhasználásról.

Pontosan megtudhatja, mennyibe kerül a vízforralás vagy a telefon feltöltése. Ezzel a tudással felvértezve megalapozottabban dönthet arról, hogy feljebb tekeri-e a fűtést, vagy betesz-e még egy adagot a szárítógépbe.

... Az intelligens fogyasztásmérők forradalmasítani fogják az áramfelhasználásunkat. Megkönnyítik a hozzánk hasonló szolgáltatók számára, hogy olcsóbb, csúcsidőn kívüli árakat kínáljanak például az elektromos autó töltéséhez. Többet tudunk meg arról, hogyan használja az energiát, ami azt jelenti, hogy megfelelőbb tarifákat tudunk ajánlani Önnek. Lehet, hogy egy nap olcsóbb áramot kínálunk Önnek napsütéses vagy szeles napokon, amikor könnyebben jut tiszta energiához."

A Smart Energy International a Comarch intelligens mérőrendszereit is úgy jellemzi, mint a "médiafogyasztás távoli és automatikus mérésére szolgáló megoldást". Megjegyzendő, hogy intelligens mérőeszközeik egykor csak az elektromos áramot mérték, ma már más közművekhez, többek között a vízhez, a gázhoz és a hőhöz is elérhetők, "amelyek fogyasztását folyamatosan nyomon kell követni".4 Az okos mérőműszereikről nem is beszélve.

A félelemgyártás taktikáját alkalmazva az okosmérőket szükségszerűségként forgatják ki, hogy az energiavállalatok szorosan nyomon követhessék a fogyasztást, és szükség esetén közbeléphessenek:5

"A leolvasások egy teljesen új korszaka jött el. Az intelligens mérőrendszerek lehetővé teszik a közüzemi szektor vállalatai számára, hogy figyelemmel kísérjék a médiaellátó hálózatokat, és hatékonyan reagáljanak az aktuális eseményekre. Az adatok még a nehezen hozzáférhető és egymástól nagy távolságban lévő mérőórákról is kinyerhetők. Ezeket rendszeresen elküldik, tájékoztatva a végfelhasználót a leolvasásról, az átviteli adatokról, valamint az esetleges meghibásodásokról és hibákról.

Ez lehetővé teszi, hogy szinte azonnal oda küldjék a csapatokat, ahol éppen szükség van rájuk. Mindezt azért, hogy probléma esetén a lehető leggyorsabban reagálhassunk."

 

 

Ha ők irányítják az energiát, ők irányítanak téged is

A technokrata elit, beleértve a BlackRock vezérigazgatóját, Larry Finket és Bill Gatest is, a "nettó nulla" szén-dioxid-kibocsátást szorgalmazza.6 Míg a BlackRock a házak felvásárlásával van elfoglalva, addig Gates keményen dolgozik a termőföldek felhalmozásán, és jelenleg ő a legnagyobb termőföld-tulajdonos az Egyesült Államokban.7

Gates drasztikus, alapvető változásokat sürget 2030-ig, beleértve a hamis hús széles körű fogyasztását, a következő generációs atomenergia bevezetését és egy gomba újfajta táplálkozási fehérjeként való termesztését.8 A nettó nulla kibocsátás elérésének határideje 2050,9 és az intelligens fogyasztásmérőket már most e terv lényeges részeként pozícionálják. A Shell Energy szerint:10

"A kormány valóban kulcsfontosságúnak tartja az intelligens fogyasztásmérőket ahhoz, hogy az Egyesült Királyság csökkentse kibocsátását és 2050-re elérje a nettó nullát. Az üzleti, energiaügyi és ipari stratégiáért felelős minisztérium kiszámította, hogy ha mindannyian átállunk az intelligens mérőkre, az Egyesült Királyság 45 millió tonnával csökkentheti szén-dioxid-kibocsátását, ami 26 millió autó egy évre történő kivonásának felel meg.".

Sok szakértő, köztük Vandana Shiva szerint azonban a nettó nulla "természetalapú" megoldásokkal új feltételrendszereket hoznak létre, hogy a világot egy új élelmiszer- és mezőgazdasági rendszer elfogadására kényszerítsék, a fenntarthatóság nevében történő gyarmatosítás új hullámával együtt. A Navdanya jelentése, a Föld demokráciája: A Földanya jogainak összekapcsolása az emberi jogokkal és mindenki jólétével" című jelentésében kifejti:11

"... A "Net Zero" egy új stratégia, amelynek célja, hogy megszabaduljanak a kisgazdáktól ... a hamis szén-dioxid elszámolás terhei révén. A szén-dioxid-kompenzáció és a "nettó nulla" új számviteli trükkje nem jelent nulla kibocsátást. Azt jelenti, hogy a gazdag szennyezők továbbra is szennyeznek, és a szén-dioxid-kiegyenlítésért cserébe elrabolják azok földjét és erőforrásait is, akik nem szennyeztek - az őslakosokét és a kisgazdákét.""

Más szóval, az elit továbbra is ugyanúgy fogyasztja majd az erőforrásokat, mint eddig, beleértve az olyan kényeztetéseket, mint a környezetszennyező magánrepülőgépek, de képes lesz szén-dioxid-kibocsátási egységeket vásárolni az általuk okozott kibocsátások ellentételezésére.12 Eközben az átlagemberek egyre szigorúbban fogják vizsgálni az energiafelhasználásukat, egészen odáig, hogy egy nap talán már az "éghajlatvédelmi megfelelés" nevében is megszabhatják az energiafogyasztásukat.

Az intelligens mérőket az energiafelhasználás beosztására fogják használni?

Az intelligens mérőórák nem csak az energiafelhasználást mérik. Azt is képesek megkülönböztetni, hogy milyen típusú energiát használunk. Így tudják, hogy éppen mosunk, tévézünk, vagy éppen elmentünk otthonról. Bár ez felszínesen nem hangzik rosszindulatúnak, a megfigyelésnek ez egy rendkívül személyes formája, amely könnyen felhasználható Ön ellen, akár az energia adagolására is. Abby Martin újságíró elmagyarázza:13

"Ha az a felfogás, hogy mit és mikor csinálsz, nem elég zavaró - ez még rosszabb. Ezek az eszközök képesek szabályozni, ellenőrizni, sőt, akár beosztani az energiafelhasználásodat. Vegyük ezt a példát: a forró nyári hónapokban Ön ventilátorokat működtet, és az áramszolgáltató úgy dönt, hogy túl sok áramot használ, és vállalja, hogy csökkenti azt, függetlenül attól, hogy a fogyasztó hajlandó-e fizetni a többletfelhasználásért.

Megfontolandó, hogy ezek a vállalatok mit fognak kezdeni ezzel az információval. Amint ezt megosztják a bűnüldöző szervekkel, ezt fel lehet és fel is fogják használni Ön ellen. A zsaruk megtudhatják, hogy mit csinálsz a saját otthonodban.

Másodszor, ezek a vállalatok eladhatják ezeket a mindennapi életünkről szóló információkat adatbányászat és reklámozás céljából. Ez nagyon sok szinten zavaró, de ezeket a kis megfigyelőegységeket a lakosság beleegyezése nélkül, és sok esetben a telepítésükről való tudomásuk nélkül vezetik be országszerte."

 

 

Itt az ideje, hogy "elgondolkodjunk az elképzelhetetlenen

Elképzelhetetlen, hogy a hatalom a felügyelet és az ellenőrzés fokozására törekszik, olyannyira, hogy még az energiafelhasználásunk is a kezükben van, de ahogy a GBNews műsorvezetője, Neil Oliver a fenti videóban fogalmazott, itt az ideje, hogy "gondoljuk el az elképzelhetetlent":14.

"Azok az emberek, akiket úgy neveltek, hogy bízzanak a hatalomban, akik azt feltételezték, mint egykor én is, hogy az állam - függetlenül attól, hogy milyen politikai színezetet képvisel egy adott pillanatban - alapvetően jóindulatú és jó szándékú, természetesen megpróbálják majd ezt a jóindulatot szem előtt tartani, hogy értelmet adjanak annak, ami körülöttük történik.

A hozzánk hasonló emberek, te és én, akik abban a tudatban nevelkedtünk, hogy szabadok vagyunk, hogy elidegeníthetetlen jogaink vannak, és hogy az ország intézményei a mi érdekeinket tartják szem előtt, hajlamosak lesznek inkább csomót kötni magukra, mintsem belegondolni abba a gondolatba, hogy ezek a hatóságok most valójában ellenünk dolgoznak.

... Már nem úgy kezelnek bennünket, mint olyan egyéneket, akiknek joguk van arra, hogy a legtöbbet hozzák ki az életükből, hanem mint egy istállónyi tojótyúkot - csak egy újabb termék, amelyet megvásárolnak és eladnak, eladnak a folyón... Ajándékozza meg magát azzal, hogy megérti, hogy a hatalmon lévők teljes mértékben azt akarják, hogy kevesebb fűtésünk és kevesebb üzemanyagunk legyen, és hogy a tervezett jövőben úgyis csak a gazdagoknak lesz autójuk. A terv nem az, hogy megjavítsuk. A terv az, hogy tönkretesszük, és törve hagyjuk.

... Ha a net zero és a többi a bolygó javáról szólna, és nem arról, hogy megtisztítsák a tengerpartokat és az eget a hozzánk hasonló söpredékektől, nem gondolja, hogy ezek a szentéletű politikusok és A-listások a saját példájukkal világítanák meg nekünk az utat?".

 

 

Egy másik probléma az intelligens mérőkkel - EMF-ek

Még ha félretesszük is a megfigyelési és adatvédelmi problémákat, valamint a visszaélések lehetőségét, az okosmérőket el kell kerülni, mert az elektromágneses mezők újabb forrása, amelyek magukban foglalják az okosmérők, a mobiltelefonok és a Wi-Fi rádiófrekvenciáit. Az okosmérők további kihívást jelentenek a piszkos elektromosság kibocsátása, amely a kapcsolóüzemű tápegységek következtében fellépő átmeneti feszültségcsúcsokból áll. Az EMF-expozícióhoz kapcsolódó káros egészségügyi hatások a következők:15

Túlzott oxidatív stressz

A vér-agy gát megnyitása, ami lehetővé teszi a méreganyagok bejutását az agyba.

DNS-károsodás és megváltozott mikrobiom

Protonáramlás és ATP-termelés károsodása

Megváltozott sejtműködés a túlzott töltés miatt

Az expozíció csökkentésének egyik módja, ha megtagadod az intelligens mérőórákat, ameddig csak tudod. Vegye figyelembe, hogy egyes államok már most is tiltják az opt-outot, míg mások engedélyezik, de egyszeri és havi díjak formájában zsarolási díjat számítanak fel érte. Az Állami Törvényhozók Nemzeti Konferenciája szerint:16

"Majdnem minden esetben az intelligens mérőberendezések telepítéséből való kilépést választó ügyfeleknek ezt felszámítják - gyakran egyszeri "beállítási díj", majd a mérőleolvasók kiküldésének költségeivel kapcsolatos havi díjak formájában. A díjak jelentősen eltérhetnek. Egy Rhode Island-i közműszolgáltató egyszeri díja 27 dollár, míg egy texasi közműszolgáltató egyszeri díja 171 dollár. A havi díjak 9 és 32 dollár között mozognak."

Ha megengedheti magának, a lemondással megvédheti magánéletét és egészségét is ettől a szükségtelen behatolástól. Alternatív megoldásként online elérhető készletekkel is leárnyékolhatja a mérőórákat, de ezek nem csökkentik a mérők által termelt szennyezett villamos energiát.

Források és hivatkozások

https://www.pokolafoldon.hu/egeszseg/az-intelligens-merok-nem-az-on-javat-szolgaljak-ha-ok-iranyitjak-az-energiat-ok-iranyitjak-ont-is

Ennek az elektromos járműnek, a Chevy Boltnak a tulajdonosa azt tette, amit eddig egyetlen elektromos gyártó sem tett meg.

 

Valami teljesen logikusat.

Sokszor elgondolkodtam azon, hogy az elektromos járművek gyártói miért nem úgy tervezték meg autóikat, hogy a kerék forgása által termelt energiát a jármű akkumulátorainak táplálására használják.Ez az ember otthon csinálta.Amit a képkeretben lát, az egy generátor, amely áramot termel, ami feltölti az akkumulátorokat.Többé nem kell megállni, hogy a járműveket töltőállomásokon töltsék, vagy éjszaka otthon tölteni.Amíg a jármű fut, addig az tölti az akkumulátorokat.Egyszerű... Alapvető, kedves Watson.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/hazilag-keszitett-elektromos-jarmu

Az Egyesült Királyság betiltja a COVID vakcinát a gyerekeknek - a vizsgálat szerint a vakcina hatással van a kisfiúk szexuális fejlődésére

Dr. Naomi Wolf szerdán csatlakozott Steve Bannonhoz a The War Room című műsorban.

Dr. Wolf az Egyesült Királyság legújabb fejleményeiről beszélt. A brit Egészségbiztonsági Ügynökség betiltotta a COVID vakcinát azoktól a gyerekektől, akik a múlt hónap végéig nem töltötték be az ötödik életévüket. Az Egyesült Királyság a továbbiakban nem kínálja a vakcinát az 5 és 11 év közötti gyermekeknek.

Wolf egy nemrégiben készült vizsgálatról is beszélt, amely feltárta a vakcina kisfiúkra gyakorolt pusztító hatásait. Dr. Naomi Wolf szerint a vakcina akadályozza a serdülőkor előtt álló fiúk heréinek fejlődését. Ez katasztrófa.

Dr. Wolf: A vakcinák károsítják a heréket, és a herék azon részeit károsítják, amelyek a kisfiúk, a kisbabák és a kamaszfiúk férfiasságát és másodlagos nemi jellemzőit fejlesztik. Tehát szó szerint károsítják a kisfiú gyermeke esélyeit arra, hogy normálisan felnőjön, mint egy férfi emberi felnőtt.

A Daily Clout korábban már beszámolt arról, hogy a vakcinák elképesztő csökkenést okoznak a felnőtt férfiak termékenységében.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-egyesult-kiralysag-betiltja-a-covid-vakcinat-a-gyerekeknek

Ukrán katonai főnök szerint "KORLÁTOZOTT" atomháború nem zárható ki...

 

Éppen amikor ezt mondta, jelentették be, hogy Anthony Blinken amerikai külügyminiszter "váratlan" utazást tesz Kijevbe, hogy elbeszélgessen Zelenszkijjel. Milyen érdekes.

Ukrajna legfőbb katonai vezetője szerdán arra figyelmeztetett, hogy nem lehet kizárni egy "korlátozott" nukleáris háborút Oroszország és a Nyugat között, amely forgatókönyv súlyos globális következményekkel járna.

"Közvetlen veszélyt jelent, hogy bizonyos körülmények között az orosz fegyveres erők taktikai nukleáris fegyvereket vetnek be" - írta Valerij Zaluzsnij főparancsnok az Ukrinform állami médium által közzétett cikkében.

"Az sem zárható ki teljesen, hogy a világ vezető országai közvetlenül részt vegyenek egy "korlátozott" nukleáris konfliktusban, amelyben már közvetlenül látható a harmadik világháború kilátásba helyezése".

Zaluzsnij figyelmeztetése azt követően hangzott el, hogy hetek óta nemzetközi riadalmat kelt Európa legnagyobb nukleáris létesítményében, a délkelet-ukrajnai Zaporizzsjai atomerőműben bekövetkező lehetséges katasztrófa.

Az erőművet az orosz hatóságok ellenőrzik, és több mint 1000 ukrán munkás próbálja azt a gyakori lövések ellenére is üzemben tartani és az ország áramhálózatára csatlakoztatni.

 

 

Zaluzsnij először ismerte el azt is, hogy Kijev állt az augusztusban mélyen az oroszok által megszállt Krím félsziget belsejében végrehajtott csapások mögött. A légibázisok és a lőszerraktár, amelyeket eltaláltak, olyan területeken voltak, amelyekről korábban azt hitték, hogy Ukrajna számára elérhetetlenek - de részei voltak az orosz hadsereg "súlypontjának áthelyezésére irányuló stratégiájának" - írta Zaluzsnyij.

A krími támadások Ukrajna legújabb stratégiájára utalnak, mondja egy tisztviselő

Mivel a harcok szinte biztos, hogy 2023-ig folytatódnak, Ukrajnának a háborút "még élesebbé és kézzelfoghatóbbá kell tennie az oroszok és más megszállt területek számára, a célpontoktól való hatalmas távolság ellenére" - írta Zaluzhny.

A krími csapásokat "meggyőző példának" nevezte arra, hogy Kijev arra kéri a szövetségeseket, hogy küldjenek nagyobb hatótávolságú fegyvereket a túlerőben lévő katonáinak. Moszkva szerinte hússzor messzebbre is képes csapást mérni.

A katonai főnök értékelése akkor hangzott el, amikor az ukrán fegyveres erők állítása szerint az ország déli és keleti részén folytatott ellentámadások során kisebb területeket foglaltak vissza - a harcok komoly áldozatokat követelnek az ukrán katonáktól, akiknek súlyos veszteségekkel kell szembenézniük Oroszország fejlettebb fegyvereivel és technológiáival szemben.

Putyin az ENSZ vezetője szerint a nukleáris konfliktus veszélye "ismét a lehetőségek közé került".

Zaluzsnyij figyelmeztetése azt követően hangzott el, hogy hetek óta nemzetközi riadalmat kelt Európa legnagyobb nukleáris létesítményében, a délkelet-ukrajnai Zaporizzsjai atomerőműben bekövetkező lehetséges katasztrófa. Az erőművet az orosz hatóságok ellenőrzik, és több mint 1000 ukrán dolgozó próbálja azt a gyakori lövések ellenére is üzemben tartani és az ország áramhálózatára csatlakoztatni.

 

 

Az ENSZ atomenergia-felügyeleti szerve kedden biztonsági zóna létrehozását szorgalmazta a nukleáris katasztrófa megelőzése érdekében. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt mondta, hogy támogatja az ötletet, ha ez azt jelenti, hogy az orosz csapatok távoznak. Mindkét fél azzal vádolta a másikat, hogy rakétákat és nehéztüzérséget vetett be az erőmű körül.

Zaluzsnij szerint az, hogy Oroszország katonai bázisként használja az erőművet, azt mutatja, hogy figyelmen kívül hagyja a globális nukleáris biztosítékokat "még egy hagyományos háborúban is".

Amit az ukrán Zaporizzsjai atomerőműről tudni kell

Ukrajnának az Európai Unióhoz és a NATO-hoz való csatlakozási pályázata részben kiváltotta Oroszország február 24-i invázióját. Washington és európai szövetségesei azonban kategorikusan elutasították, hogy Ukrajnának olyan katonai támogatást nyújtsanak, amely közvetlen konfrontációba sodorhatja Oroszországgal.

Miután a háború első heteiben nem sikerült elfoglalni a fővárost, Oroszország a kelet-déli irányban összekötő ukrán területek elfoglalására összpontosított - a Donbasz régiótól, ahol 2014 óta harcolnak az oroszok által támogatott szakadárok, a déli Krím félszigetig, amelyet Moszkva ugyanabban az évben illegálisan annektált.

Ukrajna nemrégiben indította meg ellentámadásait, amelyek célja a stratégiai fontosságú déli kikötőváros, Herszon, valamint az északkeleti Harkiv régió határ menti, oroszok által megszállt területeinek visszafoglalása.

Bár Közép- és Nyugat-Ukrajna nagy része nagyrészt érintetlen maradt, az orosz cirkálórakéták továbbra is fenyegetést jelentenek, és "büntetlenül" csapást mérhetnek az egész országra - írta Zaluzhny. "Amíg a jelenlegi helyzet fennáll, ez a háború évekig is eltarthat".

Hét kórház marad az országban!

Valóra válik Európa rémálom-forgatókönyve: az energiaszámlák 2 billió euróval emelkednek, elérik a rendelkezésre álló jövedelem 20%-át

 

Mekkora az energetikai kihívás nagyságrendje?

Nagyon megdöbbentő képet kaptunk a mai nap folyamán az egzisztenciális, megnyomorító európai válság elképesztő számairól, amikor a norvég energiaóriás Equinor megismételte azt, amit Pozsar Zoltán márciusban mondott, és arra figyelmeztetett, hogy "az európai energiakereskedelem leállással fenyeget, hacsak a kormányok nem bővítik a likviditást a legalább 1,5 billió dolláros margin callok fedezésére".

Ahogy a Bloomberg fogalmazott, nem a legjobb Zoltán-imitációjában, "a számlák felfújásán és az infláció szításán túl az évtizedek óta legnagyobb energiaválság elszívja a tőkét, hogy a vad áringadozások közepette garantálja a kereskedést. Ez nyomást gyakorol az Európai Unió tisztviselőire, hogy avatkozzanak be, hogy megakadályozzák az energiapiacok megrekedését"."

"Szükség lesz likviditási támogatásra" - mondta Helge Haugane, az Equinor gáz- és energiaszektorért felelős vezető alelnöke egy interjúban. A kérdés a származékos kereskedésre összpontosul, miközben a fizikai piac működik - mondta, hozzátéve, hogy a vállalat becslése szerint 1,5 billió dollár az úgynevezett papíralapú kereskedés alátámasztására "konzervatív".

 

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/valora-valik-az-europai-remalom

Vernon Coleman: Az idősotthoni mészárlás visszatérése

 

2020 márciusában nyilvánvalóvá vált, hogy kormányunk célja, hogy minél több idős embert meggyilkoljon, amennyit csak megúszhat.

És most ez újra kezdődik. Az Egyesült Királyság orvosai ismét azt az utasítást kapták, hogy az időseket még több mérgező gyógyszerrel oltsák be: a covid-19 oltással.

Dr. Vernon Coleman

2020 márciusában nyilvánvalóvá vált, hogy kormányunk célja az volt, hogy annyi idős embert gyilkoljon meg, amennyit csak tud. Akkor mutattam rá, hogy a világ minden táján a polgárok háborúban állnak a saját kormányukkal.

A kormányok mindenütt megbüntették az időseket azért, mert idősek voltak, és mert pénzügyi és társadalmi kellemetlenséget jelentettek egy új világrendben, amely a technológiának, a szellemi terrorizmusnak és az emberiség megrontásának szentelte magát.

A hivatalos politika az volt, hogy az időseket megfosztották az orvosi ellátástól, megtagadták tőlük az ételt és italt, valamint szeretteik társaságát, és csendben tartották őket, végül pedig benzodiazepin és morfiumszármazék mérgező koktéljával megölték őket.

A hivatalosan támogatott és védett kampány hatalmas siker volt. Ez egy jóváhagyott, globális népirtás volt - az a fajta gonoszság, amelyet az újságírók régen lelepleztek, amikor még törődtek az igazsággal és a tisztességgel.

Ma természetesen a mainstream média újságírói csak azt írják, amit mondanak nekik, hogy írják le. Ők nem többek, mint propagandisták, akik hazugságokkal etetik a nyilvánosságot, amelyeket a fizetésüket fizető kormányok hagytak jóvá.

 

 

És így a népirtás észrevétlen maradt a műsorszolgáltatók és az újságírók számára.

Senkit sem érdekelt az újságírásban vagy az egészségügyi szakmákban, mert azért fizették őket, hogy ne érdekelje őket. És túlságosan féltek a következményektől (az elkerülhetetlen démonizálástól) ahhoz, hogy az igazságra gondolni merjenek - nemhogy megosztani azt.

Az idősek közül néhányan persze túlélték. Ezrek haltak meg. De néhányan túlélték.

Az összeesküvőknek erre is volt válaszuk.

Megvesztegették az orvosokat (hatalmas honoráriummal), hogy mindenkinek, de különösen az időseknek adjanak be egy mérgező gyógyszert, amelyről tudták, hogy káros és gyakran halálos.

És így, a lelkét eladott egészségügyi szakma segítségével folytatódott az idősek selejtezése.

És most újra kezdődik.

Az orvosok ismét azt a parancsot kapták, hogy az időseket még több mérgező gyógyszerrel, a covid-19 oltással oltsák be.

És megteszik ezt, mert elvesztették minden becsületüket, tiszteletüket, tisztességüket és szakmai önbecsülésüket.

Az orvosok, amilyen szégyentelenek és tudatlanok, természetesen nem maguk fogják beadni az oltást.

Ha az ember 26 órás hetet dolgozik (mint most az átlagos háziorvos), és ennek nagy részét űrlapok kitöltésével és egy internetes orvosi szolgálatnak való másodállással tölti, akkor nincs ideje arra, hogy a betegeket lássa, nemhogy tűket szúrjon a karjukba.

Így aztán az ápolókat, így vagy úgy, de meg fogják rendelni a szurkálásra. Az orvosok pedig arra szorítkoznak majd, hogy ellenőrizzék, hogy a megfelelő összegű készpénzt befizették-e a bankszámlájukra.

 

 

És a gondozóházi mészárlás második fordulója megkezdődik.

Fáradtnak, nagyon öregnek, kétségbeesettnek és kétségbeesetten szégyellem magam a világ miatt, amelyet úgy tűnik, hogy mi teremtettünk.

A kollaboránsok, azok az emberek, akik nem mondanak semmit, akik nem szólalnak meg, természetesen hibásak. Az összeesküvők mindezt nem tudnák megtenni engedelmes lakosság nélkül.

Ne hallgassanak!

Ne mondjanak semmit.

Ha ismer valakit, akit ápolási otthonban tartanak, győződjön meg róla, hogy pontosan tudja, milyen gyógyszert fognak neki adni.

Az orvosok és az ápolók nem fogják elmondani nekik a lehetséges mellékhatásokat (rövid, közép- és hosszú távú), bár erre törvényi kötelezettségük van. A köztük lévő idióták még mindig ragaszkodnak ahhoz, hogy az oltások teljesen biztonságosak, és nem látnak összefüggést azzal a ténnyel, hogy még mindig küzdenek a "hirtelen felnőttkori halál szindróma" nevű rejtélyes betegség magyarázatának megtalálásával.

Győződjön meg róla, hogy az összes ismerős öreg ember tudja, hogy nem csak a kormány gyűlöli őket: az orvosuk most már nem lát bennük mást, mint egy gyors "kerching"-et a rendelő pénztárgépén.

Ha önök nem terjesztik az igazságot, senki más nem fogja.

Mint egy modern kori Atlasz, a jövő a te válladon nyugszik.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-idosotthoni-meszarlas-visszaterese

A NAÜ közzéteszi „nem jelentését” a ZNPP-vel kapcsolatban

 

A NAÜ tehát kiadta úgynevezett „jelentését”, amely egy 52 oldalas „semmi burger”, és nem olyan, hogy „jelentésnek” nevezzük.

Az egészet itt olvashatja el: https://www.iaea.org/sites/default/files/22/09/ukraine-2ndsummaryreport_sept2022.pdf , de őszintén szólva, ez időpocsékolás.

Figyeld meg, hogy ez a jelentés hogyan mutatja be az ukronázi információkat az ukronázi ágyúzással kapcsolatban, mivel az ukronáziak nem voltak ukronácik. Még azt a megható fotót is mellékelték:

Lényeg a lényeg: pontosan az volt, amire bárki, akinek van esze, számított. A NAÜ a nukleáris ügyekben az, ami az OPCW a vegyi ügyekben - az USA és társai engedelmes papagája.

Személy szerint úgy gondolom, hogy Oroszországnak ki kellene lépnie ezekből és minden más, az USA által irányított "nemzetközi" szervezetből, és meg kellene tiltani a tisztviselőik belépését az orosz ellenőrzés alatt álló területekre.

 

 

Valamint egy olasz által irányított csapat elfogadása (Olaszország NATO- és EU-tag is, vagyis Olaszország az Egyesült Államok protektorátusa/gyarmata) eleve hiba volt (főleg, ha a CNN propagandistái bekerültek a sajtóba). Ez az információ téves! Kiderült, hogy nem olasz, hanem argentin, istenem!

Igen, a NAÜ otthagy néhány megfigyelőt a ZNPP-nél, de ha ezek "szakmailag vakok" lesznek, mint mondjuk az EBESZ "megfigyelői" évek óta, akkor mi értelme van egyáltalán ott tartani őket????

Szerintem eljött az ideje, hogy Oroszország megmondja MINDENKINEK és MINDEN amerikai irányításúnak, hogy tűnjön el.

Andrei

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-nau-kozzeteszi-nem-jelenteset-a-znpp-vel-kapcsolatban

Völner Pál megolajozta törvényjavaslatával a végrehajtásokat és villámgyorssá tette a bajba került családok otthonvesztését…

 

A szenteskedésbe csomagolt mérhetetlen aljasság, itt kezdődik… (SzRTI)

Szinte az összes írott médiában megjelent, hogy a Völner Pál megolajozta a törvényjavaslatával a végrehajtásokat és villámgyorssá tette a bajba került családok otthonvesztését.

A Fehér Kéményseprők Szövetsége a törvény megjelenését követően 2018. évtől folyamatosan Követelte a Kormánytól és az ellenzéktől, hogy együttesen fellépve töröljék el a 2018. év január hónapját követően történt végrehajtási törvénymódosításra hozott törvényeket, kiemelten az igazságügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2020. évi XCII. törvényt, (mely 2020. július 15-én Magyar Közlönyben is megjelent), az árverések szakaszossá tételét.

Melyet Völner Pál terjesztett a parlament elé és szó nélkül, ellenszavazat nélkül az ellenzék támogatásával került elfogadásra.

Így számos, a végrehajtási eljárásokat érintő változásokat hoztak, az ingatlanárverés szabályainak 2021. január 1-jén hatályba lépett változásai.

Holott a mai napig folyamatosan kértük, hogy maradjon meg a 2017. évi márciusi jogszabálymódosítás, amit nagy nehezen, de sikerült elérnünk és törvényben szabályozták a felfelé licitálást. Egyben szigorúbb feltételekhez kötötték a fogyasztónak minősülő adósok lakóingatlanának árverésre bocsátását. Eszerint; a korábbi 70% helyett, csak az ingatlan becsült értékének 100%-ára tett vételi ajánlat tekinthető érvényesnek, amennyiben az adósnak nincs több lakóingatlan a nevén, és az eljárás megkezdése előtti fél évben és jelenleg is az adott ingatlanban él. Amennyiben az ingatlan nem minősül fogyasztónak, továbbra megszerezhetők a becsült érték 70%-nak megfelelő összegért. Ezzel a törvénymódosítással elérhettük volna, hogy csakis felfelé lehessen licitálni és a végrehajtók ne tudják áron alul átjátszani a nepper haverjaiknak az adósok ingatlanait, oly módon, hogy aztán végül az adós majd teljes tartozása is megmaradt.

A mai napig sem az ellenzék, sem a kormány NEM foglakozott a kérésünkkel, hanem hagyta, hogy a korábbinál sokkal gyorsabbak menjenek le a végrehajtási eljárások, egy ingatlant akár húsz nap alatt is el lehessen árverezni. Az adósokat már a Tisztességes bíróságok sem tudják megvédeni az esetleges végrehajtói túlkapásoktól, mert mire elbírálnák a kérelmeiket, addigra elveszthetik a házukat.

Az új szabályokat még Völner Pál államtitkársága idején fogadta el a parlament, – vagyis; a javaslatnak a végrehajtókkal kapcsolatos korrupciós ügyben megbukott fideszes államtitkár volt az előterjesztője.

Eszerint; az adósok szempontjából sokkolóan gyorssá vált a végrehajtási eljárás: a végrehajtás kitűzésétől számítva akár egy hónapon belül elveszíthetik otthonukat a bajba került családok. Ezeket a változtatásokat még 2020 júliusában, az igazságügyi tárca javaslatára fogadta el a parlamenti többség,…

… amikor is természetesen már Völner Pálnak hívták a minisztérium végrehajtási ügyekért is felelős államtitkárát.

Noha az új szabályok tavaly januárban léptek hatályba, az adósok számára csak idén nyáron, az árverezési moratórium júniusi lejárta után élesedtek be igazán.

„A végrehajtási törvény módosításával gyorsabbá, hatékonyabbá és az adminisztrációs terhek, költségek csökkentése okán olcsóbbá válik a bírósági végrehajtó hatáskörébe tartozó követelések érvényesítése. Módosításra kerülnek a végrehajtás során lefoglalt vagyontárgyak értékesítésére vonatkozó szabályok, továbbá határidők kerülnek megállapításra a végrehajtók számára az egyes konkrét eljárási cselekmények elvégzésére, és a javaslat további számos olyan rendelkezést tartalmaz, amely elősegíti az eljárások hatékonyabbá tételét” – írta a törvényjavaslat indoklásában az előterjesztő, Völner,…

akit azóta hivatali vesztegetéssel vádolt meg az ügyészség, amiért hosszabb időn keresztül alkalmanként 2-5 millió forintnyi kenőpénzt vett át a végrehajtói kar vezetőjétől, az immáron kilenc hónapja letartóztatásban lévő Schadl Györgytől, a Végrehajtói Kar elnökétől.

Az ingatlanárverések korábban legalább 60 napig tartottak, de most, a módosítások révén akár 20 nap alatt el lehet vinni egy ingatlant a hiéna árverési vevőknek.

A Völner Pál közvetítésével előterjesztett majd az ellenzék által is elfogadott törvényjavaslat alapján az új árverési szabályok szerint az árverés három szakaszra oszlik, és akár már az első 20 napban sikeres lehet az árverés. A gyorsabb árveréssel a lakás elhagyása is korábban válik esedékessé, ami teljes mértékben alkotmány ellenes és törvénysértő mivel teljesen leszűkülnek az adósok jogorvoslati lehetőségei a végrehajtási eljárásban. Szinte védekezni se lehet ellene, ha valaki NEM figyel oda a határidőkre.

A módosítás alapvető célja a végrehajtási eljárás gyorsítása volt, a jogalkotó azonban adós maradt a tisztességes eljárást biztosító garanciális feltételek biztosításával, így az adós rendelkezésére álló jogorvoslati intézmények kiüresedtek.

Azáltal, hogy a jogalkotó elmulasztotta a végrehajtási törvény szerinti jogorvoslati kérelmek elbírálási idejét szinkronba hozni a végrehajtási eljárás gyorsítását szolgáló rendelkezésekkel, jelentősen csökkentette a végrehajtási eljárások felett gyakorolható bírósági kontrollt, és ezzel zöld utat enged az árverési eljárás – „bírósági beavatkozástól” mentes lefolytatására.

Az adósnak ugyanis 15 napja van arra, hogy a végrehajtó intézkedése ellen kifogással éljen. A kifogást a végrehajtónak kell benyújtania, akinek három napja van továbbítania azt a bíróságra. A bíróságnak pedig további 45 napja van arra, hogy elbírálja a kérelmet.

Vagyis amíg legalább 60 napig tartott az árverés, el tudtak bírálni időben minden kifogást, de az új rendszerben könnyen előfordulhat, hogy mire a bíróság esetleg dönt az adós kérelméről, addigra az árverés rég lezárult, és az adós ingatlana az árverési vevő tulajdonába került.

Az adósok nemcsak a határidők lerövidítése miatt kerültek hátrányosabb helyzetbe, hanem már az értékbecslésnél is. Amennyiben úgy érzik, hogy az ingatlanukat áron alul akarják árvereztetni, akkor nekik kell letétbe helyezniük a szakértői vizsgálat díját. – Ez nem olcsó mulatság, 100 ezer forint feletti összegről lehet szó, nem életszerű, hogy egy nehéz helyzetben levő adósnak lenne erre pénze. hisz már a végrehajtók az árverést megelőzően teljesen megfosztották az adóst minden vagyonától és a munkabérének az 50%-át is letiltották.

A Fehér Kéményseprők Alapítványa szerint a Völner Pál által előterjesztett és az ellenzékkel karöltve elfogadott végrehajtási törvényben foglalt árverési lehetőség szakaszosra módosítása Alaptörvény ellenes, mivel az sérti az adósok tisztességes eljáráshoz és jogorvoslathoz való jogát.

Ezért a kormánynak mégis csak meg kellne fontolnia, a Fehér Kéményseprők fent említett javaslatát.

Amíg nem lesz késő, s amíg nem kóborolnak tömegesen az utcákon, az otthonukat vesztett emberek.

Fehér Kéményseprők Alapítvány,

Szabad Riport

Az élelmiszer- és az energiaárak további emelkedésével kell számolni

 

New York, Róma, 2022. szeptember 7. szerda (MB)

Az élelmiszer és az energiaárak további emelkedésével kell számolni az orosz termékekre kivetett nyugati szankciók és önkényes árszabályozások miatt – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

Az emberek megélhetését közvetlenül befolyásoló drágulást az okozza, hogy a Nyugat „ársapkát” akar meghatározni az orosz olajra és gázra, Oroszország pedig tudatta, hogy akik ársapkázni akarnak, nem kapnak sem olajt, sem gázt.

Az élelmiszerárak további emelkedése azért várható, mert nem teljesül az Isztambulban július 22-én megkötött gabonakiviteli megállapodás Oroszországra vonatkozó része. Az egyezmény értelmében fel kellett volna oldani az orosz gabona- és műtrágyakivitelre elrendelt nyugati embargót, de ez mindmáig nem történt meg. Elvileg ugyan feloldották a korlátozást, de a gyakorlatban számos olyan pénzügyi, biztosítási, szállítási szankció maradt érvényben, ami miatt az export meghiúsul.

Jelenleg csak ukrán gabona hagyhatja el a Fekete-tengeri kikötőket, de orosz nem. A gabona-egyezmény nem teljesítése miatt Oroszország jelezte, hogy ha nem történne kedvező változás, nem hosszabbítaná meg a novemberben lejáró isztambuli egyezményt. Ez azt jelentené, hogy a továbbiakban Ukrajna sem exportálhatna gabonát és más élelmiszert a Fekete-tengeri kikötőiből, hiszen Oroszország kellő eszközökkel rendelkezik ahhoz, hogy megakadályozza.

“Látni akarjuk, hogy a megállapodás orosz részét végrehajtsák” – tudatta Vaszilij Nebenzia, Oroszország állandó ENSZ képviselője.

A Békekör tudósítója megjegyezte: Európa szerte mind nehezebben viselik el a szankciópolitika bumeráng hatását. Mindennapossá váltak a sztrájkok, a tiltakozó megmozdulások, egyes helyeken pedig a tüntetők összecsaptak a rendőrökkel. Ezekről az eseményekről a nyugati média vagy hallgat, vagy megszűrten számol be.

Míg a szociáldemokrata-liberális pártok támogatják az oroszellenes szankciókat, és hiszik, hogy Oroszországot két vállra lehet fektetni gazdaságilag, a nacionalista jobboldal, beleértve a radikális jobboldalt is, szankcióellenes magatartást tanúsít az Unió számos országában. A szeptember 25-én új parlamentet választó Olaszországban például az Északi Liga elnöke, Matteo Salvini azzal állt elő, hogy Brüsszel fizesse meg azt a kárt, amit elhibázott politikájával az olaszoknak okozott. „Európának kötelessége megvédeni az olasz dolgozókat” – mondta Salvini.+++

Kiadta: Magyar Békekör