A NAÜ tehát kiadta úgynevezett „jelentését”, amely egy 52 oldalas „semmi burger”, és nem olyan, hogy „jelentésnek” nevezzük.

Az egészet itt olvashatja el: https://www.iaea.org/sites/default/files/22/09/ukraine-2ndsummaryreport_sept2022.pdf , de őszintén szólva, ez időpocsékolás.

Figyeld meg, hogy ez a jelentés hogyan mutatja be az ukronázi információkat az ukronázi ágyúzással kapcsolatban, mivel az ukronáziak nem voltak ukronácik. Még azt a megható fotót is mellékelték:

Lényeg a lényeg: pontosan az volt, amire bárki, akinek van esze, számított. A NAÜ a nukleáris ügyekben az, ami az OPCW a vegyi ügyekben - az USA és társai engedelmes papagája.

Személy szerint úgy gondolom, hogy Oroszországnak ki kellene lépnie ezekből és minden más, az USA által irányított "nemzetközi" szervezetből, és meg kellene tiltani a tisztviselőik belépését az orosz ellenőrzés alatt álló területekre.

 

 

Valamint egy olasz által irányított csapat elfogadása (Olaszország NATO- és EU-tag is, vagyis Olaszország az Egyesült Államok protektorátusa/gyarmata) eleve hiba volt (főleg, ha a CNN propagandistái bekerültek a sajtóba). Ez az információ téves! Kiderült, hogy nem olasz, hanem argentin, istenem!

Igen, a NAÜ otthagy néhány megfigyelőt a ZNPP-nél, de ha ezek "szakmailag vakok" lesznek, mint mondjuk az EBESZ "megfigyelői" évek óta, akkor mi értelme van egyáltalán ott tartani őket????

Szerintem eljött az ideje, hogy Oroszország megmondja MINDENKINEK és MINDEN amerikai irányításúnak, hogy tűnjön el.

Andrei

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-nau-kozzeteszi-nem-jelenteset-a-znpp-vel-kapcsolatban