2022. szeptember 7., szerda

Hogyan lehet eltávolítani a COVID-grafént a szervezetből? Átveszem, de a kinyilatkoztatások alapján lehetetlen mással, mint imádsággal, alázatos böjtű bűnbánattal...

Hogyan lehet eltávolítani a COVID-oltottakról az oltatlanokra átterjedő grafént a szervezetből?

Az emberre mérgező grafén-oxidot találtak a Covid 19 "oltóanyagban", a vízkészletben, a levegőben, amelyet a chemtrailek révén belélegzünk, és még az élelmiszer-ellátásunkban is megtalálható. A grafén-oxid kölcsönhatásba lép és aktiválódik az elektromágneses frekvenciák ("EMF") által, különösen az 5G-ben található szélesebb frekvenciatartományban, amely még nagyobb kárt okozhat az egészségünkben.

A grafén-oxid-mérgezés és az EMF-sugárzási betegség tünetei hasonlóak a Covidként leírt tünetekhez. A jó hír az, hogy most, hogy a grafén-oxidot szennyező anyagként azonosították, vannak módszerek a grafén-oxid eltávolítására a szervezetünkből és az egészségünk helyreállítására.

Ez egy holisztikus megközelítés, amely a legjobb hatás érdekében egyszerre több különböző módszert alkalmaz. Beleértve a grafén-oxid lebontására szolgáló speciális kiegészítőket a szervezetben, valamint a környezetben lévő EMF-ek szabályozását a grafén-oxid aktiválódásának minimalizálása érdekében.

Ez az információ több forrásból származik, és tudományos vizsgálatokon alapul. A hivatkozások az alábbiakban találhatók.

A glutation megértése

A glutation egy olyan anyag, amely a következő aminosavakból áll: glicin, cisztein és glutaminsav. Természetes módon a májban termelődik, és a szervezetben számos folyamatban részt vesz, többek között a szövetek felépítésében és javításában, a szervezetben szükséges vegyi anyagok és fehérjék előállításában, valamint az immunrendszerben. Szervezetünkben természetes glutationtartalékkal rendelkezünk. Ez az, ami erős immunrendszert biztosít számunkra.

Ha a glutation szintje magas a szervezetben, akkor nincsenek problémáink, és az immunrendszerünk jól működik. Amikor azonban a szervezetben lévő grafén-oxid mennyisége meghaladja a glutation mennyiségét, az az immunrendszer összeomlását okozza, és citokinvihart vált ki. A mód, ahogyan a grafén-oxid gyorsan megnövelheti a glutation mennyiségét a szervezetben, az elektronikus gerjesztés. Vagyis olyan EMF-ek, amelyek a grafént bombázzák, hogy oxidálják azt, ami gyorsan kiváltja a betegséget.

65 éves korban a glutation szintje drasztikusan lecsökken a szervezetben. Ez magyarázatot adhat arra, hogy a Covid-19 által leginkább érintett népesség az idősek. A glutation szintje nagyon alacsony azoknál az embereknél is, akiknek már meglévő betegségei vannak, mint például a cukorbetegség, elhízás stb. Hasonlóképpen, a glutation szintje nagyon magas a csecsemőknél, gyermekeknél és sportolóknál. Ez megmagyarázhatja, hogy a Covid-19 miért nem hatott ezekre az emberekre.

A grafén-oxid, amikor oxidálódik vagy bizonyos EMF frekvenciák által aktiválódik, túlterheli a szervezet azon képességét, hogy elegendő glutationt hozzon létre, ami tönkreteszi az immunrendszert és betegséget okoz. Betegség esetén (mint például a Covid tünetei és minden "változata") a szervezet glutationszintjének emelésére van szükség, hogy megbirkózzon a bevitt vagy elektromosan aktivált méreganyaggal (grafén-oxid).

 

 

Az intenzív osztályon intubált Covid betegek órákon belül meggyógyultak, amikor glutationnal és NAC-val kezelték őket, Ricardo

Delgado példája.
"Láttunk klinikai vizsgálatokat több száz olyan beteggel, akik az intenzív osztályon voltak, lélegeztetőgépen és intubálva, gyakorlatilag a halál küszöbén. Kétoldali tüdőgyulladással, amelyet a grafén-oxid és az azt követő 5G-sugárzás elterjedése okozott a tüdőplakkokban. Nos, ez a diffúz folt ezeknél a betegeknél szimmetrikus, ami nem történne meg egy biológiai ágenssel, mivel inkább aszimmetrikus lenne, mint például egy pneumococcus fertőzés esetén, igaz? Nos, ebben az esetben a diffúz folt általában a tüdő egyik részében jelenik meg, a másikban viszont nem, nem szimmetrikusan mindkettőben. Tehát, amikor közvetlen intravénásan - vagy akár szájon át is - glutationnal vagy 600 mg-os vagy nagyobb dózisú N-acetilciszteinnel (NAC) kezelték az embereket, órákon belül elkezdett helyreállni az oxigénszaturációjuk." - Ricardo Delgado, La Quinta Colmuna

Az N-acetilcisztein ("NAC") egy olyan kiegészítő, amely a szervezet glutation termelésére készteti a szervezetet, a glutation előanyagaként ismert, és a szervezet endogén glutation kiválasztására készteti a szervezetet, ugyanúgy, mint amikor intenzíven sportolsz. A NAC az L-cisztein aminosavból származik, és a szervezet az antioxidánsok felépítésére használja fel. Az antioxidánsok olyan vitaminok, ásványi anyagok és egyéb tápanyagok, amelyek védik és javítják a sejteket a károsodástól. A NAC-ot étrend-kiegészítőként vagy vényköteles gyógyszerként lehet kapni.

A cink a NAC-kal kombinálva alapvető antioxidánsok, amelyeket a grafén-oxid lebontásához használnak. Ricardo Delgado azt állítja, hogy ezzel a két antioxidánssal személyesen segített a mágnesesség által érintett embereken az oltás után. Ez olyan embereknél történt, akik két adag Pfizerrel mágnesessé váltak, és ezek után a kiegészítők után már nem jelentkezik ez a tünet.

Egyéb kiegészítők, amelyeket a grafén-oxid eltávolításának elősegítésére lehet szedni, a következők:

  • Asztaxantin
  • Melatonin
  • Máriatövis
  • kvercetin
  • C vitamin
  • D3 vitamin

A grafén-oxid eltávolítására szolgáló kiegészítőkkel kapcsolatos további információkért tekintse meg ezt a LINKET .

Az EMF, az 5G, a grafén-oxid, a hidrogélek és a Covid közötti kapcsolat megértése

A grafén-oxidot az EMF aktiválja, különösen az 5G spektrum részét képező frekvenciák. Minden anyagnak van egy úgynevezett elektronikus abszorpciós sávja. Az abszorpciós sáv az elektromágneses spektrumban a hullámhosszok, frekvenciák vagy energiák olyan tartománya, amely egy anyagban a kezdeti állapotból a végső állapotba való bizonyos átmenetre jellemző. Ez az a bizonyos frekvencia, amely felett az anyag gerjesztett állapotba kerül és nagyon gyorsan oxidálódik. Az olyan emberekre sugárzott frekvenciák, akiknek a szervezetében grafén-oxid halmozódott fel, a grafén-oxid nagyon gyors szaporodását okozhatják, ami felborítja a glutation egyensúlyát, és néhány óra alatt citokinvihart okoz.

A grafén-oxid a DARPA által szabadalmaztatott hidrogélek fő összetevője. Ezek a hidrogélek vannak a Covid injekciókban, a PCR teszt tamponokban és a maszkokban. A vezető hidrogél egy polimerszerű anyag, amely jelentős tulajdonságokkal és alkalmazásokkal rendelkezik. Különféle vezető hidrogélek kifejlesztésén dolgoznak, amelyeket sok mindenben használnak, az élelmiszerekben, a vízben, és a testünkbe fecskendezve a vakcinákban. A vezetőképes hidrogélek olyan nanotechnológiát tartalmaznak, amely a DNS-ünkhöz rögzül, és 5G érzékelőkkel vezérelhető. Lehetővé teszik a DNS gyűjtését és manipulálását. A vezetőképes hidrogélek lehetővé teszik az emberek nyomon követését és nyomon követését. Több ezer lektorált tudományos tanulmány és cikk foglalkozik a vezető hidrogélekkel. Összeállítottunk egy rövid listát néhány relatív tanulmányról, mint biztonsági dokumentáció.

Összefoglaló a hidrogél és a kvantumpont nanotechnológia jellemzőiről - Kattintson a letöltéshez.

Ezekből a tanulmányokból összefoglalhatjuk a vezető hidrogélek néhány jellemzőjét.

A vezető hidrogélek jellemzői: öngyógyító képesség, elektromos vezetőképesség, átlátszóság, fagyásállóság, nyúlás, öngyógyítás, ingerekre való reagálás, ami azt jelenti, hogy bizonyos dolgokat csinál, amikor 5G (vagy más frekvenciák) érik.

A mobiltelefonok (vagy mobiltelefonok), a TV-k és a Wi-Fi által kibocsátott EMF-sugárzás vesz körül minket. Sok területen is bekapcsolják az 5G-t, és történtek olyan vizsgálatok, amelyek kimutatták az összefüggést az 5G hálózatok és a Covid kitörések között egy területen. A grafén-oxid-mérgezés és a grafén-oxid szervezetben történő aktiválódása elleni legjobb védelem érdekében több dolgot kell tennie az EMF-expozíció korlátozására.

Néhány javaslat erre vonatkozóan: ne éljen olyan városban, ahol sok torony van, ha teheti, kapcsolja ki éjszakára a Wi-Fi-t, és lehetőleg maradjon távol az intelligens mérőóráktól és más intelligens eszközöktől. Egy másik lehetőség az EMF-védelmi termékek, például az orgonenergia-eszközök használata, amelyek segítenek átalakítani az EMF-sugárzást, hogy enyhítsék a káros hatásokat.

 

 

Orgon-energia, EMF-védelem és grafén-oxid

Mivel a grafén-oxidot az EMF aktiválja, olyan védőgátat szeretne létrehozni a közvetlen környezetében, amely enyhíti az EMF-et, hogy az ne aktiválja a grafén-oxidot. Az 1930-as években született egy felfedezés, amely ma is alkalmazható az EMF-védelemben. Egy kísérletsorozat során a néhai Dr. Wilhelm Reich felfedezte, hogy az acél és nem vezető szerves anyag váltakozó rétegéből készült tartályokba helyezett élő minták képesek voltak a környezetből származó egészséges "kozmikus energiát" hasznosítani. Ezt az energiát "orgonának" nevezte el. Ezek az orgonakkumulátorok és képesek voltak: a vérmintákat hosszabb ideig megőrizni; egészségesebb növényi palántákat csíráztatni; és fájdalomcsillapítást nyújtani a bennük ülő pácienseinek.

Ma acéllemezek és műanyag helyett vasoxid, acél, sárgaréz, shungit és kristályporok keverékéből készült kompozitot használunk, amelyet epoxigyantába burkolnak. A végeredmény egy olyan harmonizátor, amely képes a mobiltornyok, okosmérők, okostelefonok, internetrouterek és a televízió káros vezeték nélküli mezőit az Ön, a növényei és háziállatai számára kedvezőbb energiává alakítani. Ennek a tudományos jelenségnek a hatásait a Pennsylvaniai Egyetem és a Hérakleitosz Mikroszkópos Kutató Laboratórium által végzett tanulmányok megismételték és jól dokumentálták.

A Reich-vérvizsgálat feltűnő hasonlósága a legújabb grafén-oxid EMF-vérmintákkal

A grafén-oxid legújabb felfedezéseinek fényében a legmegdöbbentőbb tanulmány a Hérakleitosz Mikroszkópos Kutatási Laboratórium által végzett "Reich-vérvizsgálat"-ban található. Ebben a tesztben megmutatják, hogy az orgon-energia milyen hatékonysággal hat a vérre. Két vérmintát vettek, és az egyiket egy kontrolldobozba, a másikat pedig egy orgon-energia dobozba tették. Idővel mikroszkópos felvételeket készítettek a vérmintákról, és azt tapasztalták, hogy az orgon-energia minta hosszabb ideig képes volt fenntartani az életerejét (olyan volt, mint a vér fiatalságának kútja).

Amikor egy vörösvérsejt hibás és elkezd elhalni, kialakulhat nála az úgynevezett akantocita-képződés, ahol több, különböző hosszúságú, tüskeszerű nyúlvány áll ki a sejtből. Az alábbi képeken látható, hogyan néz ki, amikor egy vérsejt elhal.

Dr. Reich által "bionoknak" nevezett bomló vérsejtek a Hericlitus Labs által végzett Reich-vérvizsgálatból.

Alsó videó: Orgonenergia-vérvizsgálat, 2020. szeptember 30. (23 perc)

Ezek a fenti diák az élő és élettelen anyag bionikus bomlását mutatják. Az egészségesebb sejtnek szilárdabb membránja van, kék fénnyel körülvéve. Ez a kék fény valójában a sejt életereje vagy "aurája". Ez az, amit Dr. Reich "orgon" energiának nevezett. Ahogy a sejt elpusztul és szétesik, a membránfalból tüskés kiemelkedések jönnek ki.

A Covid injekciókban használt grafén-oxid alapú nanorészecskéket úgy tervezték, hogy áthatoljanak a sejtek membránján, hogy az mRNS bejusson a sejtekbe. A sejtmembrán falának ez a folyamatos behatolása okozhatja ezeket a membrándeformitásokat. Az A Laboratory Guide to Clinical Haematology at the Open Education of Alberta szerint:

"Az akantociták képződése örökletes vagy szerzett membránhibák következtében következik be. A membrán koleszterin- és lipidtartalma közötti egyensúlyhiányt okozó defektusok befolyásolják az RBC deformációs képességét, ami merevebb plazmamembránt eredményez"

Most alább látható három fotó a Dr. Robert Young által nemrégiben [2021. október 1. frissítve] végzett vérvizsgálatról.

 

 

Az ő következtetése az, hogy amit ezekben a vérsejtekben látunk, az az EMF sugárzás mérgezésének, a grafén-oxid mérgezésnek a hatása. A vérsejtmembránok kialakulását "koronaeffektusnak" és "tüskefehérje-hatásnak" nevezi.

A pásztázó és transzmissziós elektronmikroszkópia grafén-oxidot fedez fel a CoV-19 vakcinákban

Ez megegyezik a haldokló vérsejtek viselkedésével a Reich-vérvizsgálati kísérletben. Itt olyan sejteket látunk, amelyeket megmérgeztek és elpusztulnak. Az utolsó dián a tüskés fehérje kialakulását is láthatjuk.

A Reich-vérvizsgálatban feltűnő felfedezést találunk, amely megmutatja, hogy az orgon-energia eszközök hogyan lassítják le, és állítják meg a vérsejtek ezen bomlását. Ez sejtszinten mutatja meg, hogy az orgon-energia eszközök hogyan védik meg az emberi testet a káros EMF-től.

Az alábbi dia a Reich-vérvizsgálat eredményeit mutatja. A bal oldali minta az, amelyik az orgonakkumulátoros dobozban volt. A sejtek pusztulásának és bomlásának aránya 5%. A jobb oldali minta az, amelyik nem volt az orgonakkumulátoros dobozban. A bomlás mértéke 50%. Nyilvánvaló, hogy az orgon-energia tesz valamit a vér életerejének és egészségének megőrzése érdekében.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/hogyan-lehet-eltavolitani-a-covid-grafent-a-szervezetbol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése