2023. szeptember 10., vasárnap

M G Miklós: A Nürnberg 1 sem volt más, mint színjáték.

 

Elítéltek néhány kolompost, akik nem számítottak az askenázi – kazár zsidó bankárhatalomnak, akik pedig igazán főbűnüsök voltak menedéket és munkát kaptak a Wall street uraitól, a kazár világhatalom továbbépítéséhez.
Ha el kellene ítélni az emberek 2/3-át, az valójában a DS-t (Cabal) igazolná, hogy jogos az emberiség kiírtása.
Ahol most öregségemre élek egy kb. 420 lakóst számláló zsákfalu (a nyugalom és a béke szigete), az emberek, főleg idősek beoltatták magukat, azzal az orvossal aki 50 éven át kezelte az embereket. Ugyan miért is kételkedtek volna benne, olyan emberek akik kétkezi munkából a föld műveléséből éltek és élnek, amikor agyondiplomázott (igazából tudatlan) emberek képesek voltak a családtagjaikat is rábeszélni a rockefeller féle eutanázia kezelésre.
Ennyi gonoszságot nem tételeztek fel a hatalom részéről.
Az emberiséget évezredek óta vezetik az orruknál fogva. Itt magát Noé és Mózes törzsének tartottak egy része, nem kímélve a saját fajtáját sem (akik szembe szálltak a hazugságokkal), egy idő óta már globális szinten (XVII-XVIII. Sz-tól) az egész emberi faj ellen.
Ázsia kazárjait elsősorban Kínában kell keresni.
Nálunk is vannak olyanok a családban, akik hittek a több évszázados áltudományban, a XIX. század vége óta kiépített hamis orvostudományban, amely nem gyógyít, hanem a tüneteket kezeli, lassan gyilkol, ami a háttéripar számára mérhetetlen extra profitot termel.

De azok, akik jogi procedúrákban hisznek, ugyanolyan hibásak.
Eddig a történelem során minden hatalom úgy szerveződött és szervezett, irányított és hülyített, hogy a társadalom minden szegmense, mint horizontális, mint vertikálisan az érdekeit szolgálja.
A társadalmi rendszerek kiépítése gazdasági szintjének kialakítása az ideológiákkal együtt az emberiség megosztását és szembenállását szolgálta.
A közoktatás kiépítése az agymosást, a célirányos profit és hatalom érdekelt képzést tűzte ki célul, és szolgálja ma is. Nem tudásra és gondolkodásra készít fel, hanem engedelmességre. Bár már ez sem számít, (hirdetés: Nyelvtanárt keres vidéki iskola középfokú végzettséggel és középfokú angol nyelvvizsgával), mert a finálénál vagyunk.
A történelem rabszolgatartó társadalmak sorozata.
Ókor – rabszolgatartó: a rabszolgatartónak kell gondoskodni a rabszolgáiról, és nem ölik őket halomra ( mint a történelem könyvekben hazudják), mert drága.
Feudalizmus- jobbágy – mindenben ki kell szolgálni a hűbérurat, de csak ad, az élete is bármikor elvehető.
Kapitalizmus – bérrabszolga – nincs semmije a saját fizikai és szellemi tőkéjén kívül, ha nem tudja eladni magát éhen hal. Valójában csak jól álcázott látszatjogai vannak.
A rangok címek megnevezések változnak, de a lényeg nem.

A konferenciák, tüntikék, demonstrációk, petíciók, jogi procedúrák nem jelentenek semmit, mert ezek csak az emberek hülyítését, félrevezetését, altatását szolgálják.

Miközben egy álcázott kazár háború zajlik, a valójában nem létező Ukrajna területén, a 300-ak tanácsa, élén a Római Klubbal töretlenül folytatja az Agenda 30 ( most már a vége felé jár), megvalósítását, és sorban hozza létra a gettó városokat. Mindenütt ki vannak jelölve, az induló települések. Kina főrészese és megteremtője az Új Világrendnek, és egyben évtizedek óta kísérleti telepe is. Annak idején Mao Ce-tung nem véletlenül tudta végig vinni a nagy menetelést, mert a Rothchild család egyengette az útját, mivel ez a bűnöző kazár család a zagyvált maoista rendszerben látta az egyik fő lehetőséget a világhatalom kiépítésére, és nem tévedett. A 3 éve tartó parlamenti dumák egy fityinget sem érnek. A törvényeket és szabályokat soha nem a nép hozta, és soha nem is döntött semmiben. A DS úgy irányított és irányít, hogy az általa jelölt személyek kerüljenek hatalomra, és ezt könyörtelenül meg is tette és teszi. A 89-90-es rendszerváltás sem volt más, mint egy jól előkészített nép ellenes puccs, mint a 2014-es ukrajnai DS hatalomátvétel, kelet német turistáknak álcázott ügynökökkel, amely aztán végighullámzott Közép és Kelet – Európán. Csak egy komoly harc érne valamit, de a DS a 3 év alatt globálisan felkészült minden ellenállás letörésére. Akik a jogrendszert alkották, maguk számolják fel.

...

Mit igazol az ítélkezési szándék? Mit is mondtak a fő strómanok? Miután az emberek hajlandók voltak felvenni az oltást, elfogadták az új világrendet.
Az 50-es évek elején néhányukban erkölcsi aggály merült fel az emberiség kiirtásával kapcsolatban.
A válasz az volt, ha az emberek elfogadják az általuk diktált eljárásokat, akkor nem is emberek, csak jószágok, így nem lesz erkölcsi akadály a terv végrehajtására.
De különben két cselekvési terv volt, a járvánnyal (valójában oltással) való népirtás, vagy nukleáris háború. Mind a WHO-t.mind A NATO-t azért hozták létre, hogy a terv végrehajtható legyen.

Ha valaki úgy gondolkodik, hogy jogos az emberiség felének, kétharmadának elítélése, ez gondolkodásban nem más mint a DS világa, mert ezt a gondolatvitelt igazolja.

A jog tenné a dolgát, ha a politikát irányítók az igazsággal törődnének, meg ha ez lenne a feladata. Valójában mit értek el, semmit. A jog nem igazság, ezt már annak idején jogvégzett politikus is elmagyarázta.
A nép akkor lázadt, ha voltak hangadók, irányítók, de ezek a lázadások, forradalmak, felkelések nem a népért történtek. Mind a háttérhatalom érdekében zajlott le.
Épülnek a gettók, a narratíva lépéseinek bevezetése, egy elterelő háború. Egyik intézkedés hozza maga után a másikat.
Már olyan mértékben mérgezik és pusztítják a természetet, hogy nem is lenne szükség másra, a 2/3 teljesülni fog. Orbán vajda és a parlamenti környezete az elmúlt működése során (de az elődjei is) úgy variálta az alaptörvénynek nevezett új Werbőczy törvényt, hogy az állítólagos magyar honvédség (mennyire magyar?) lőhet a népre. Persze ennél már sokkal korszerűbbek a népirtási lehetőségek. De nem hiszem, hogy a megoldás a népirtás, hisz ez a Cabal narratívája.
De nem ez a fő probléma, hanem a háttérhatalom játékának folytonossága.
Mikor megkérdeztek egy Római hadvezért, milyen jogon teszi a hódítást, a válasz- az erősebb jogán.
Mindig a nép volt gyengébb, csak az ideológiai szólamok mutatták erősebbnek. Nem hiszek abban, ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.
Amúgy a világban minden mindennel összefügg.
A lényeg, a nagy jogi procedúrák ellenére az emberiség zöme le lesz darálva, de nem azért amit egyesek hisznek. Aki marad az jár rosszabbul.
Az emberek a színpadon élnek, a történelem meg a kulisszák mögött zajlik. Ahogy Shakespeare mondta, színház az egész világ.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/egyre-tobben-kovetelik-a-nyilt-vitat-a-vakcinakrol/

50 éve döntötték meg Salvador Allende chilei népiegység-rendszerét

 

Santiago de Chile, 2023. szeptember 11.

Szeptember 11-én ötven éve annak, hogy a CIA közreműködésével Chilében megdöntötték Salvador Allende elnök népi egységkormányát és közösségi társadalmi rendszerét – írja a Magyar Békekör.

A chilei nép 1970. szeptember 4-én választotta elnökké a szocialistákat, kommunistákat és más kisebb baloldali pártokat tömörítő Unidad Popular koalíció vezetőjét.

Allende kormánya fontos gazdasági reformokat, és népjóléti intézkedéseket hozott. A bérből, fizetésből, nyugdíjból élők javára módosított a javak elosztásán, és hozzányúlt a tulajdonviszonyokhoz. Állami kézbe vette a chilei export gerincét képező rézipart, agrárreformot hajtott végre, felosztotta és szövetkezeti tulajdonba adta a nagybirtok egy részét.

A Népi Egység arra törekedett, hogy csökkentse a dél-amerikai ország függőségét az amerikai monopóliumoktól, hiszen a réztermelés 80 százaléka amerikai konszernek tulajdona volt.

A chilei baloldal demokratikus választáson aratott sikere, és gazdasági-társadalmi intézkedései nagy hatást gyakoroltak a fejlődő világ minden olyan országára, mely szeretett volna megszabadulni az amerikai és más nyugati trösztök fennhatóságától. Legfőképpen a dél-amerikai népi, demokratikus mozgalmakat erjesztette. Bátorította a brazil földfoglaló közösségeket, a bázisközösségeket szervező népi egyházi áramlatokat, a latin-amerikai szakszervezeti és munkásmozgalmakat.

Az Egyesült Államok azonnal felismerte az amerikai érdekekre leselkedő veszélyt, Allende elnöki beiktatását is megpróbálta megakadályozni. Merényletet követtek el Allende ellen, de az akció nem járt sikerrel. Az amerikai nemzetbiztonsági tanács 1970. november 3-i ülésén Richard Nixon elnök utasította nemzetbiztonsági csapatát, hogy ássa alá a baloldali kormány hatalomgyakorlási képességét. Nixon veszélyesnek minősítette, hogy Allende konszolidálhatja hatalmát, és sikeressé válhat a világ szemében. Attól tartott, hogy a társadalmi érdekeket előtérbe állító chilei rendszer Dél-Amerika más országait is megfertőzi, sőt más földrészeken is kikezdi az amerikai érdekcsoportok kiváltságos helyzetét.

Csak Henry Kissinger, Nixon nemzetbiztonsági tanácsadója figyelmeztetett arra, hogy Amerika súlyos presztízsveszteséget szenvedhet, ha ellenségesen viselkedik Chile alkotmányos kormányával szemben. De Nixon a háttérhatalom akaratának tett eleget. Az Allende-kormány ténykedésének harmadik évében Washington úgy döntött, hogy nem tűri tovább a chilei népi egységkormány amerikai és nyugati érdekeket sértő lépéseit, és megdönti Allende hatalmát. Az amerikai szenátus felhatalmazta a CIA-t, hogy finanszírozzon chilei ellenzéki köröket, alapítványokat hozott létre a célra, Nixon pedig parancsot adott a CIA-nak, William Rogers külügyminiszternek és Melvin Laird védelmi miniszternek az Allende nevével fémjelzett rendszer megdöntésének előkészítésére.

Az addig leplezett destabilizálást kevésbé leplezett beavatkozás váltotta fel, szövetség jött létre a chilei ellenzék és az amerikai kormányszervek között. Megnyerték a kormány ellen a legnagyobb ellenzéki pártot, a kereszténydemokratákat, pedig ők 1970-ben alkotmányjogi kompromisszumot kötöttek a baloldallal, lehetővé téve Allende hatalomra jutását. Kihasználva a chilei belső problémákat, sztrájkokat, köztük fuvarozói sztrájkokat szítottak Allendéék ellen, megpróbálták megbénítani az országot, de csak részben jártak sikerrel. A nép védelmébe vette a kormányt. 1973. augusztusban, egy hónappal a puccs előtt, Santiagóban 700 ezren tüntettek Allende mellett.

Nixon utasítást adott a chilei baloldali hatalmi rendszer megdöntésére. A CIA szervezte puccsot a chilei fegyveres erőkkel hajtották végre Augusto Pinochet tábornok vezetésével 1973. szeptember 11-én.

A Moneda palota elfoglalásakor Salvador Allende saját kezűleg vetett véget életének. A chilei népi egységkormány megdöntését véres leszámolás követte a baloldallal, a demokrácia helyébe 17 évi fasiszta katonai diktatúra lépett.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Az 1972. május 21-én Santiagóban készült fényképen Salvador Allende chilei elnök látható. Tőle balra Augusto Pinochet tábornok, a chilei fegyveres erők parancsnoka ül a lovon.