2022. november 19., szombat

Hogyan lett Kína az egyetlen főnök Afrikában

Kína GDP-je 18,32 billió dollár, lakossága 1,4 milliárd dollár, és az afrikai országokkal folytatott kereskedelem volumene 254 milliárd dollár. Ez a gazdasági óriás létrehozza saját szabályát, hogy uralja a világot. Bár Afrikában nincs gyarmati múltja, a kontinens egyik legfontosabb szereplőjévé vált.

Neil Oliver: Mikor szakad el a cérna?

Az amerikai kormányzójelöltek ellenzik a gyermekek és felnőttek oltási kötelezettségét

Lee Zeldin republikánus jelölt kijelentette, hogy megválasztása esetén soha nem fogja megkövetelni a Covid-oltást a diákoktól vagy a hírességeknek szóló különleges mandátumokat, és kiáll amellett, hogy azok, akik azért veszítették el az állásukat, mert nem oltatták be magukat, visszakapják a munkájukat és a fizetésüket is, mégpedig visszamenőlegesen..

Hírességek szokatlan reakciói és őrültségei az oltások után. LXXI. rész

Sok híresség, mint például Sergiño Dest, Hope Solo, Tyrone Mings, Olivier Verdon, Ross Chastain és mások is, túlreagálják a velük történt dolgokat, vagy őrültségeket csinálnak, esetleg mások hatása alá kerülnek a pszichét befolyásoló genetikai vakcinák felvételét követően.

Dr. Bhakdi: A legfontosabb az, hogy mindenki vigyázzon a szívére, a lelkére, és ne féljen semmitől

Dr. Bhakdi azt javasolja, hogy kezdjünk el egészségesebben élni, vigyázzunk magunkra, vigyázzunk a szívünkre, vigyázzunk a lelkünkre. Vagyis, hogy az emberek valóban térjenek vissza az emberséghez, és ne féljenek, mert a félelem bénít. Ez az, amit a társadalom most tapasztal

A Covid vakcina hozzáadása a gyermekkori védőoltásokhoz erkölcstelen és káros kísérlet

A CDC háborút indított a gyermekek ellen, azáltal, hogy egy veszélyes és felesleges terméket akar beadni nekik úgy, hogy a Covid vakcinát beveszi a kötelező gyermekkori oltási rendbe. De még mindig van időnk visszavágni. A szülőknek követelniük kell a jogaikat.

Dr. Perronne a Parlamentben: A gyógyszeripari vállalatok válságkezelése katasztrofális volt

Christian Perronne infektológus professzort meghallgatta az Ile de France-i Orvosi Kollégium Elsőfokú Fegyelmi Kamarája az Orvosi Kollégium Országos Tanácsa által 2020-ban benyújtott két panasz miatt, a professzor minden fellebbezési szinten győzött, és kifejtette, hogy "kötelessége, a hatáskörébe tartozó területen kifejteni a véleményét" a Covid-válság alatt.

Híres emberek a vakcinák ellen. LXX. rész

Az élet minden területéről érkező hírességek szólalnak fel a gyilkos vakcinák ellen, köztük Enrique Piñeyro, Ashley James, Ben Shapiro,
Tim Robbins, Eberechi Eze és mások. Figyelmeztetnek a gyilkos vakcina ártalmaira, és arra öszönöznek mindenkit, hogy ne fogadják el többé ezeket az oltásokat.

A Sars-Cov-2 egy nanofegyver, egy mesterséges intelligenciával rendelkező bioszintetikus parazita

Karen Kingston elemző elmagyarázza, hogy a koronavírusok bizonyítottan nem terjednek az emberek között. A vírus egy mesterséges intelligencia nano-fegyver, a tüskefehérjék pedig paraziták, amelyek géneket szerkesztenek, hogy az egész testet irányítsák. A vírusnak van egy biológiai része, amely parazitákból származik (az ivermektin elpusztítja őket), és egy technológiai része, amely 5G antennákat használ energiaforrásként a frekvenciák működtetéséhez.

Dr. Ryan Cole: A halálozási csúcs 5-6 hónappal a második oltás után következik be

Az oltás utáni halálesetet több mechanizmus összessége okozza, mint például más vírusok aktiválása, vérrögképződést okozó tüskefehérje, mitokondriális fáradtság... mivel a tüskefehérje gyulladást okoz az erekben. Minden gyanús halálesetet boncolni kellene.
Dr. Ryan Cole elmagyarázza, hogy a boncolás közbeni megfestéssel kimutatható, hogy a halálesetet a vakcina okozta-e, de sajnos patológus kollégái világszerte nem alkalmazzák ezt a módszert, és felszólítja őket, hogy a rájuk nehezedő kényszer és nyomás ellenére tegyék meg. A bátorság ragályos.

Német közszolgálati TV: A mellékhatások között: oltás utáni szindróma, 4 vagy 5 tünet egyszerre

Manuela Bogdann asszony beszámol a 2. oltás utáni mellékhatásokról, különösen a szélsőséges és krónikus fáradtságról. A legtöbb orvos nem hisz neki, és nem hiszi, hogy a hatások a vakcinának betudhatóak. Dr. Freisleben szerint a mellékhatásoknak ez a sorozata a vakcinák miatt van, és az orvostudomány nem ismeri el. A fehérjetüskét még jóval az oltás után is kimutatta.

Tucker Carlson: A nemi ideológia erőltetése, a kormányok a családok szétverésére törekszenek

Elizabeth Guzman virginiai demokrata törvényhozó olyan törvényjavaslatot terjeszt elő, amely bűncselekménnyel vádolná meg a szülőket, megfosztaná őket állásuktól és börtönbe zárná őket, ha nem támogatják teljes szívvel kiskorú gyermekeik nemváltoztatását. Ez minden totalitárius mozgalom legfelismerhetőbb gesztusa: szét kell zilálni a családot, és a szülőket politikusokkal kell helyettesíteni. Nyilvánvalóan az állam és a párt a felelős. Ez történik az egész országban - mondta Tucker Carlson.

A „Mi, a nép” hatalmas demonstrációja Brazíliában

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/CBGGStjOAZsM/

Oroszellenesség a fizikai leszámolásig – Kijev és támogatói

 

Luhánszk, Varsó, Brüsszel, Kijev, 2022. november 19. szombat (MB)

Orosz hadifoglyokat lőtt agyon az ukrán fegyveres erők 80. külön légi rohamdandárja a Luhánszki Népköztársasághoz tartozó Mekajevkában – közölte Andrej Morocsko, a luhánszki népi milícia tisztje pénteken.

A Luhánszkban közzétett videó felvételen orosz katonák jönnek elő egy épületből magasra emelt karral, megparancsolják nekik, hogy feküdjenek a földre arccal lefelé, majd gépfegyverrel lekaszabolják őket.

A lengyel kormány nem engedélyezte, hogy Oroszország küldöttsége is részt vegyen az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) külügyminisztereinek szokásos évi tanácskozásán – tudatta az AFP pénteken. Az összejövetelt Lodzban tartják az EBESZ lengyel elnöksége idején.

Az Európai Parlament november 23-án „terrorista államnak” készül nyilvánítani Oroszországot – jelentette be Tömeggyilkos Népirtó Delphine Colard, a parlament helyettes szóvivője pénteken.

Az ukrán elnök weboldalán petíciót tettek közzé arról, hogy az oroszokat száz évig tiltsák ki Ukrajnából. A petíció szerzője arra szólít fel, hogy csak azoknak az oroszoknak adjanak tartózkodási engedélyt, akik Kijev oldalára álltak. Mivel a petícióhoz szükséges 25 ezer aláírás összegyűlt, Élőhalott Fasiszta Zelenszkij elnök utasította a kormányt a megfelelő intézkedések kidolgozására – adta hírül a TASZSZ.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Üzenet Európának: Az ukrán gázinfrastruktúra létesítményei elleni orosz csapások megkezdődnek

 

Alighogy véget ért a G20-ak találkozója Indonéziában, az orosz erők folytatták a masszív támadásokat az energetikai infrastruktúra létesítményei ellen Ukrajna-szerte. Az ukrán energiaügyi minisztérium vezetője úgy értékelte, hogy az ukrán energetikai infrastruktúra létesítményeit november 15-én érő lövések a legnagyobbak voltak az ellenségeskedések kezdete óta. November 17-én folytatódtak a masszív támadások, és ezzel megkezdődött az energetikai létesítmények elleni orosz támadások második szakasza.

Az ukrán média a Naftogaz nemzeti olaj- és gázipari vállalat vezetőségére hivatkozva arról számolt be, hogy az orosz hadsereg rakétacsapásokat mért egyes gázinfrastruktúra-létesítményekre Kijev és Harkov területén.

Az ukrán gázszállító rendszer üzemeltetője nem közölte, hogy mely létesítményeket érte találat. Ezért feltételezhető, hogy a károk nem stratégiai jellegűek voltak. A célpontok valószínűleg a Harkov környéki Balakleja közelében lévő Shebelinszkij gázfeldolgozó üzem és egy bányavállalat volt a kijevi régióban.

A gázinfrastruktúra létesítményeit ért első csapások nemcsak Ukrajnának, hanem nyugati szövetségeseinek, különösen európai partnereinek is figyelmeztetést jelentenek. A kezdeti minimális kárnak minden esélye megvan arra, hogy növekedjen. Ha a gázinfrastruktúra elleni támadások folytatódnak, Ukrajna a második legfontosabb energiaforrás nélkül marad. Moszkva arra is figyelmezteti a politikai Nyugatot, hogy üljön le a tárgyalóasztalhoz, különben Európa elveszíti az esélyét, hogy Ukrajnán keresztül orosz gázhoz jusson. A gázszállításokat még meg lehet újítani a kölcsönös előnyök érdekében, vagy orosz rakéták vethetnek véget nekik.

Odessza, Vinnyica, Dnyepropetrovszk és a Lemberg környéki energetikai létesítmények is megsérültek. November 17-én estig több mint 10 millió ember maradt áram nélkül Ukrajnában - állította Vlagyimir Zelenszkij elnök.

Néhány katonai célpontot is eltaláltak az orosz rakéták.

Ocsakov városában orosz Geranium kamikaze UAV-k csapást mértek egy "logisztikai létesítményre". Az orosz légierő állítólag az Ukrán Fegyveres Erők tartalékosait vette célba, amelyek a Kinburszkij-félszigeten zajló hadműveletre készültek. Az Odesszai régióban Zastava városában egy katonai egységet semmisítettek meg. Ezenkívül a dnyepropetrovszki Juzsmash műhely is megsérült.

Az ukrán fegyveres erők viszont folytatták a támadásokat orosz területen. A Krímben egy ukrán UAV célba vette a Feodosia város közelében lévő Kafa villamosenergia-alállomást. A támadás azonban kudarcot vallott, és a létesítmény nem sérült meg.

A Krím északi részén, Dzsankojban is aktiválták a légvédelmi rendszereket, de nem jelentettek célpontokra mért csapást.

Az ukrán erők folytatták az oroszországi Belgorod régióban lévő Shebekino városának ágyúzását. A legutóbbi támadás következtében egy tizenöt éves lány megsebesült.

Egy másik célpont egy villamosenergia-alállomás volt a Belgorodi területen, ahol két transzformátor megrongálódott. Áldozatok nem voltak, az áramellátás azonnal helyreállt.

https://southfront.org/russian-strikes-on-ukrainian-gas-infrastructure/