2022. július 19., kedd

Rejtély a Csendes-óceán felett

 

Ezek a fények, amelyeket a képeken látnak, a Csendes-óceán északi része fölött, 39 000 láb magasságban repülve váltak láthatóvá. A pilóta elmondása szerint még soha nem látott ehhez hasonlót.

https://t.me/ebredes2017/17817

Hogyan szervezik az ukrajnai háborút a "Nagy Újraindítás" végrehajtására

 

Az ukrajnai válság az elit B-tervének kísérlete arra, hogy végrehajtsa a Nagy Újraindítás tervét az emberiség számára, egy Oroszország elleni álháborút használva ürügyként arra, hogy még több jogot vegyenek el az átlagpolgároktól.

Amint azt Klaus Schwab, a WEF alapítója elismerte, az elit a COVID-járványban látta a tökéletes "lehetőséget" arra, hogy a negyedik ipari forradalmat a világra zúdítsa. Ahogy a globalista Rahm Emanual egyszer a 2008-as gazdasági összeomlás után kijelentette:

"Soha nem akarod, hogy egy komoly válság kárba vesszen. Ez alatt azt értem, hogy ez egy lehetőség arra, hogy olyan dolgokat tegyünk, amikről úgy gondoljuk, hogy korábban nem tudtuk megtenni".

Az Activistpost.com beszámolója: A WEF régi motorja ennek a taktikának. Klaus Schwab is pontosan ugyanazt a nyelvet használta közvetlenül a 2008-as hitelkrach után, mint amit a covid elterjedése után használt, mindig a globális kormányzást próbálta minden katasztrófa megoldásaként eladni:

"Amit most tapasztalunk, az egy új korszak születése, egy ébresztő hívás arra, hogy átdolgozzuk intézményeinket, rendszereinket és mindenekelőtt gondolkodásunkat, és hozzáállásunkat és értékeinket egy olyan világ igényeihez igazítsuk, amely joggal vár el sokkal nagyobb fokú felelősséget és elszámoltathatóságot" - magyarázta. "Ha felismerjük, hogy ez a válság valóban átalakító jellegű, akkor megteremthetjük egy stabilabb, fenntarthatóbb és még virágzóbb világ alapjait". - Klaus Schwab a globális újratervezési kezdeményezésről, 2009.

Schwab akkoriban éppúgy elhamarkodottan fogalmazott, mint 2020-ban, amikor a nagy újjáalakulást elkerülhetetlennek nyilvánította a koviddal szemben. A globalisták bizonyára sokkal nagyobb halálozási arányra számítottak a vírus miatt, mert gyakorlatilag az utcán táncoltak, ujjongva, hogy mennyi hatalmat lophatnak el a "lakosság globális egészségügyi fenyegetéstől való védelme" nevében. Ha megnézzük a WEF és a Gates Alapítvány szimulációját a covid világjárványról, a 201-es eseményt, amelyet mindössze két hónappal a VALÓDI DOLOG bekövetkezése előtt tartottak, egyértelműen arra számítottak, hogy a covid sokkal nagyobb kárt fog okozni, 65 millió halálesetet jósoltak. Ez soha nem történt meg; még csak meg sem közelítette.

 

 

Nehéz megmondani, hogy egy olyan nyilvánvaló biofegyver, mint a kovid, miért nem végezte el a dolgát. A vírusok hajlamosak gyorsan mutálódni a vadonban, és másképp viselkednek, mint laboratóriumi körülmények között. Én még az isteni beavatkozás lehetőségét is fontolóra venném. Bármi is volt az ok, a globalisták nem kapták meg, amit akartak, és most egy újabb válságra van szükségük, hogy olajozzák a Reset gépezet fogaskerekeit. Most, hogy az Omicron-változattal a kovid halálozási aránya még tovább csökken, és az USA fél államai teljes mértékben dacolnak a védőoltási előírásokkal, csak idő kérdése, hogy a világ többi része megkérdezze, miért van még mindig orvosi önkényuralom alatt?

Az ukrajnai háború és a puszta fenyegetés, hogy ez a háború a térségen túlra is kiterjed, számos olyan dolgot elérhet, amit a covid nem. Folyamatos fedezetet nyújt a stagflációs összeomláshoz, amely most teljes lendülettel zajlik az USA-ban, az ellátási lánc problémáihoz, amelyek világszerte folytatódnak, valamint az európai gazdaság destabilizálásához. Az EU különösen nagymértékben függ az orosz földgáztól az otthonok fűtése és a gazdaság fenntartása érdekében. Oroszország a múltban megfojtotta az Európába irányuló földgázszállításokat, és ezt most is meg fogja tenni. Az orosz olajexport szintén kitölti a globális keresletet, és ezt az exportot szankciókkal vagy azzal fogják megfojtani, hogy a Kreml szándékosan csökkenti az egyes országokba irányuló szállításokat.

A háború mindig eltereli a figyelmet a gazdasági szabotázsról. Bár a pénzügyi összeomlások magvait gyakran a központi bankok vetik el és öntözik meg jó előre, a bankokat soha nem hibáztatják, mert a nemzetközi konfliktusok kényelmesen a középpontba kerülnek. Tágabb értelemben a gazdasági válság tömeges szegénységet, tömeges kétségbeesést és tömeges hisztériát okoz, és a globalisták azt fogják mondani, hogy ezek a veszélyek nemzetközi megoldást igényelnek, amit ők boldogan biztosítanak a központosítás formájában.

 

 

Az Egyesült Államokban és sok más nyugati országban, ahol még mindig nagyszámú ember védi az egyéni szabadságot, a globalisták egyértelműen az Oroszországgal való feszültséget akarják felhasználni arra, hogy elhallgattassák a tekintélyelvű politikával kapcsolatos nyilvános ellenvéleményt. Már most is számos olyan esetet látok, amikor a közösségi médiában a hatalom tisztviselői és baloldaliak azt sugallják, hogy a szabadságjogi aktivisták "az oroszok bábjai", és hogy minket arra használnak fel, hogy "oszd meg és uralkodj". Ez ostobaság, amit semmi sem támaszt alá, de azért kipróbálják ezt a narratívát, hogy lássák, megragad-e.

Nincs kétségem afelől, hogy az USA-ban a globalisták elleni bármilyen lázadást a külföldi beavatkozásra fogják fogni. Ahogy korábban említettem, az elitnek az utolsó dolog, amit akar, hogy a szabad emberek mozgalmai akadályozzák a Reset-et a szabadság nevében. Ennek voltunk tanúi Kanadában, ahol Trudeau egyoldalú vészhelyzetet hirdetett a kamionos tüntetések ellen, ezzel totalitárius szintű ellenőrzést biztosítva magának. Még az orosz kormány is beavatkozott az ilyen nyilvános akciókba, hogy megakadályozzon mindenféle aktivista lendületet. Biden ugyanezt fogja megpróbálni, és a háború, még egy kisebb regionális háború is, indokot ad neki arra, hogy a közbiztonság nevében elnyomja a másként gondolkodókat.

Érdekes módon az Egyesült Államokban a hadiállapotot is sokkal könnyebb jogilag és történelmileg igazolni a kormány számára, amennyiben azt egy külföldi ellenség inváziójára válaszul hajtják végre. Az orosz befolyásról szóló narratíva nagyon is lehet, hogy az Amerikán belüli hadiállapot előkészítése. Hogy ez valóban sikerül-e vagy sem, az egy másik kérdés.

 

 

Egy ukrajnai lövöldözés következményei messze túlmutatnak az amerikai közvélemény elvonásán; a szándékom itt nem az, hogy azt sugalljam, hogy csak az amerikaiakat érinti. A lényeg az, hogy vannak bizonyos helyek a világon, amelyek természetes módon ellenállnak a globalista tervnek, és a szabadságra törekvő amerikaiak jelentik az elsődleges akadályt. Ha lesz egy nagyszabású lázadás a Nagy Újraindítás ellen, az itt fog kezdődni. Ezt a globalisták is tudják, ezért az USA kétségtelenül központi szerepet fog játszani az ukrajnai mocsárban.

Bár az esemény katasztrofális lenne az ukránok és valószínűleg sok orosz számára, vannak mélyebb és veszélyesebb mögöttes fenyegetések, amelyeket az USA-nak szánnak, és egy ukrajnai háború hatékony bűnbakként működik sokuk számára.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/hogyan-szervezik-az-ukrajnai-haborut-a-nagy-ujrainditas-vegrehajtasara

Vernon Coleman: Covid-19: A hazugságok leleplezése

 

Már régóta - több évtizede - meggyűlt a bajom a cenzorokkal és a korrupt médiával, de az elmúlt két és fél évben kicsit felforrósodott a helyzet.

Ez idő alatt a mainstream média nagy része - televízió és újságok - támadott. Rágalmaztak az interneten - főként az összeesküvőkkel és az összeesküvőknek dolgozó nagy, befolyásos oldalak, de a trollok egy kis serege is, akiket kétségtelenül a biztonsági szolgálatok és a gyógyszergyártó cégek béreltek fel, és kitiltott a YouTube - amely több mint 100 videót törölt, és még azt is megtiltotta, hogy egyáltalán hozzáférjek vagy használjam a YouTube-ot -, és minden általam ismert közösségi médium kitiltott. 2020 elején, amikor megpróbáltam csatlakozni a Facebookhoz, azt mondták, hogy veszélyt jelentek a közösségükre, bár én személy szerint úgy gondoltam volna, hogy Mark Zuckerberg sokkal nagyobb veszélyt jelent a "közösségükre", mint amekkora egy öregember egy székben valaha is lehet.

Még a Royal Society of Artsból is kizártak, mert ki mertem mondani az igazságot - amit persze a különböző kormányok és a BBC kétségkívül szívből helytelenítettek. És a nevemben mindenütt hamis oldalak jelentek meg.

És betiltották a könyveimet balra, jobbra és középre.

A "Covid-19" című könyvemet: A hazugságok leleplezése" című könyvem végre megjelent a Korsgaard Kiadónál. Nem árulom el, hol van a kiadó székhelye - nem akarom megkönnyíteni az összeesküvők dolgát -, de nem az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy az európai kontinensen.

Az összeesküvők mindent, amit teszek, rosszindulatúan figyelnek. Amikor a Korsgaard Kiadó nemrégiben kiadta a `Covid-19: The Greatest Hoax in History" (A történelem legnagyobb átverése) címmel a kiadó néhány órán belül megszüntette a PayPal-számláját. Egy másik számlát hoztak létre egy másik pénzügyi cégnél. Ezt is majdnem ugyanilyen gyorsan zárolták. De ők még mindig működnek!

 

 

A vadonatúj könyvem, amelynek címe: "Covid-19: Exposing the Lies' (A hazugságok leleplezése) címmel, tartalmazza a 2021 januárja és 2021 májusa között készült összes videóm átiratát, a The Light újságban és máshol megjelent cikkekkel együtt. Sok videót egyenként letiltott és törölt a YouTube. Később a YouTube betiltotta a csatornámat, és egyedülálló módon megtiltotta, hogy újra csatornám legyen, vagy akár csak hozzáférjek más videókhoz a YouTube-on. (Őszintén szólva nem nagyon bántam, hogy kitiltottak a YouTube használatából, mivel nem ismerek senkit az Ellenállás vagy az Igazság mozgalomból, akinek még mindig van ott csatornája.)

A könyvben található átiratok részletesen leírják a covid-19 oltások veszélyeit és a betegeket fenyegető nagyon is valós veszélyeket.

Vannak átiratos cikkek, amelyek elmagyarázzák, hogy a zárlatok csak 2020-ban 91 000 embert öltek meg az Egyesült Királyságban, cikkek, amelyek megdöbbentő tényeket közölnek a covidról és az influenzáról, és rámutatnak, hogy a PCR-teszt miért használhatatlan. Vannak átiratok a szociális hitelezés borzalmairól és arról, hogy miért felejtik el szándékosan az időseket.

Mindezek 2021 első hat hónapjában jelentek meg, de még mindig érvényesek, és megmutatják, hogy az összeesküvők milyen régóta tudnak a covid oltás veszélyeiről, és milyen sikeresen károsították és ölték meg az ártatlanokat, a naivakat és a félelmeteseket.


Ha szeretné megvásárolni a "Covid-19 hazugságok leleplezése" című könyvet, az alábbi linken közvetlenül a kiadó honlapjára juthat.

https://korsgaardpublishing.com/portfolio/exposing-lies/

SPANYOLORSZÁG - Szeptembertől ingyenes tömegközlekedéssel mennének elébe a megélhetési válságnak

 

Nem kell szépíteni a helyzetet: az idei ősz olyan terheket zúdít a nyakunkba, amire jelenleg még nem is gondolnánk. Nem csak a magyarok lesznek a szenvedő alanyok, hanem egész Európa hatalmas kihívás előtt áll.

A spanyol kormány már közzétett egy jelentős ellenintézkedés csomagot. Miután már országszerte felére csökkentette a tömegközlekedés árát, az áfát és az üzemanyag adóját, nemrég bejelentették, hogy szeptembertől ingyenessé teszik a rövid- és középtávú vonatközlekedés nagy részét.

Pedro Sánchez miniszterelnök elmondta, hogy a Renfe nemzeti vasúttársaság által üzemeltetett valamennyi Cercanías (ingázó vonat), Rodalies (katalóniai ingázó járatok) és Media Distancia (középtávú regionális vonalak, amelyek 300 kilométernél rövidebb utat tesznek meg) járat 2022. szeptember 1-jétől december 31-ig ingyenes lesz.

A Spanyolországba látogatók számára a Cercanías és a Rodalies vonatok díjmentes igénybe vételével könnyebb lesz eljutniuk a városok külső részeire. Az igazán izgalmasak azonban az Media Distancia vonatok, amelyekkel végig lehet utazni Barcelona és Sevilla vagy Madrid és Bilbao között. (A 100 %-os kedvezmény a több útra szóló jegyekre vonatkozik.)

A Renfe járatain bevezetett új program kiegészíti azt a határozatot, mely szerint

a spanyol kormány harminc-ötven százalékos kedvezményt biztosít az összes tömegközlekedési eszközön, beleértve a metrókat, buszokat és villamosokat is.

Az árcsökkentések célja, hogy lenyomják az infláció és az ukrajnai háború spanyol fogyasztókra gyakorolt hatását.

https://mediaforras.com/spanyolorszag-szeptembertol-ingyenes-tomegkozlekedessel-mennenek-elebe-a-megelhetesi-valsagnak-1537

Ukrajna "betegség" kísérleteket végez saját népén - Szörnyek szemébe nézni

 

Orosz parlamenti képviselők meséltek az ukrán katonákon végzett titkos kísérletekről

A Föderációs Tanács hétfőn tartotta rendes ülését az amerikai biológiai laboratóriumok ukrajnai tevékenységét vizsgáló parlamenti bizottság. A bizottság társelnökei szerint az ukrán katonák vérvizsgálata kimutatta, hogy "titkos kísérleteknek" vetették alá őket, amelyek eredményeként "a legkegyetlenebb szörnyetegekké" változtatták őket. A szakértő hipertrófnak tartja az orosz parlamenti képviselők kijelentéseit az Egyesült Államok biológiai támadásairól.

Konsztantyin Koszacsov, a Föderációs Tanács elnökhelyettese és Irina Jarovaja, az Állami Duma elnökhelyettese az ukrajnai biológiai laboratóriumokkal foglalkozó parlamenti bizottság ülése után.

A parlamenti bizottság július 18-i ülését követően a bizottság társelnökei, Konsztantyin Koszacsov és Irina Jarovaja, a Föderációs Tanács és az Állami Duma alelnökei megosztották az újságírókkal a vizsgálat néhány új eredményét.

Koszacsov szerint a fogságba esett ukrán katonák vérmintáinak elemzése megerősíti, hogy "számos betegség esetében, köztük az Ukrajna területére atipikusak esetében is, a vonatkozó anyagok tartalma többszörösen meghaladja a megengedett normákat".

Ez azt jelenti, hogy "kísérleteket végeztek rajtuk, és rendkívül veszélyes betegségekkel kísérleteztek Ukrajna területén, amelyek bizonyos körülmények között katonai céllal terjedhetnek" - magyarázta a szenátor.

Korábban Irina Jarovaja az ukrán katonaságon végzett kísérleteket említette, amikor az Állami Duma tavaszi ülésszakának végén beszámolt a képviselőknek a bizottság munkájának első három hónapjának eredményeiről. Ugyanakkor beszámolt a Luganszki Népköztársaságban a tuberkulózis vírusával fertőzött bankjegyekről és a gázgangréna vizsgálatáról az egyik mariupoli állatorvosi laboratóriumban.

 

 

Jarovaja asszony ezúttal a Koszacsev úr által megkezdett témát fejlesztette tovább, és elmondta, hogy az ukrán katonák vérében kábítószer nyomokat és a hepatitis A nagyon magas titerét találták. "Emlékszünk, hogy Ukrajna egészségügyi miniszterét, aki amerikai állampolgár, látták lobbizni a gyógyszergyárak érdekeiért, hogy drága és nagyon reaktív gyógyszereket vásároljanak a hepatitis kezelésének következményei miatt. És nagyon is lehetséges, hogy ezeknek a gyógyszereknek a katonákon való teszteléséről volt szó" - hangsúlyozta a képviselő.

Az Állami Duma elnökhelyettese szerint a foglyok vérében is találtak nyugat-nílusi lázat, amelyet a vizsgált minták 20%-ában mutattak ki.

"És látjuk: az a kegyetlenség és atrocitás, amellyel Ukrajna katonái viselkednek, a bűncselekmények, amelyeket a polgári lakosság ellen követnek el, a szörnyű bűnök, amelyeket a hadifoglyok ellen követnek el, megerősítik, hogy mindez egyetlen irányítási rendszer és egy kegyetlen gyilkológépezet létrehozása, (amely. - "Kommerszant" ) az Egyesült Államok igazgatta... És azok a doppingszerek, amelyeket még mindig kapnak, hogy semlegesítsék az emberi tudat utolsó nyomait is, és a legkegyetlenebb és leghalálosabb szörnyetegekké változtassák őket, szintén ezt igazolják" - mondta Irina Jarovaja.

Ezenkívül véleménye szerint "az amerikai katonai laboratóriumok kémcsöveiben keresni kell" a madár- és sertésinfluenza, a koronavírus és a majomhimlő után, "mert az állati eredetű vírusok és kórokozók eredete iránti különleges érdeklődésük, majd természetes kórokozóknak és a járvány természetes előfordulásának álcázása olyan láthatatlan manőver, amikor, inkább észrevétlenül, valójában előre nem látható helyzeteket teremtenek a világ különböző régióiban".

Az amerikai biológiai laboratóriumok tevékenységét vizsgáló vizsgálóbizottság jelentést készített

 

 

Jarovaja emlékeztetett arra, hogy a bizottság ősszel tervezi benyújtani a végleges jelentést, de a parlamenti képviselők már most "visszhangot" látnak a vizsgálatukról az Egyesült Államokban, amely "kampányt indított, hogy Oroszországot vádolja egyes biológiai támadások állítólagos elkövetésével".

"És az a meghívás, amelyet korábban elküldtünk Nuland külügyminiszter-helyettesnek (Victoria. - "Kommerszant"), és amelyre valójában a külügyminisztérium is nagyon idegesen reagált, megerősíti, hogy a komplexumban megtalálták azokat a bizonyítékokat, amelyek még az Egyesült Államokat az álcázás árnyékából előhozzák, és az egész nemzetközi közösségnek bizonyítékokat mutatnak be az Egyesült Államok veszélyes MILITÁR-biológiai projektjéről" - zárta Jarovaja asszony.

A biológiai tudományok kandidátusa, Kirill Volkov genetikus nem tartja a foglyoknál kimutatott betegségeket "atipikusnak Ukrajna számára". Szerinte most általános tendencia a szubtrópusi betegségek terjedése, és Oroszország déli régióiban a nyugat-nílusi láz is előfordul, így Ukrajnában ez talán még jobban jelentkezik.

A hepatitis A pedig eléggé tipikus betegség - teszi hozzá a szakértő. Ezzel együtt elismeri, hogy vannak olyan anyagok, amelyek megváltoztatják a tudatot és agresszivitáshoz vezetnek, és hogy jelenleg minden hadsereg fejleszt ezen a területen. Az orosz parlamenti képviselők kijelentései az Egyesült Államok "biológiai támadásairól" azonban Volkov úr szerint túlzóak.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/ukrajna-betegseg-kiserleteket-vegez-sajat-nepen-szornyek-szemebe-nezni

Dr. Tamási József: Orvosoknak és pácienseknek