Orosz parlamenti képviselők meséltek az ukrán katonákon végzett titkos kísérletekről

A Föderációs Tanács hétfőn tartotta rendes ülését az amerikai biológiai laboratóriumok ukrajnai tevékenységét vizsgáló parlamenti bizottság. A bizottság társelnökei szerint az ukrán katonák vérvizsgálata kimutatta, hogy "titkos kísérleteknek" vetették alá őket, amelyek eredményeként "a legkegyetlenebb szörnyetegekké" változtatták őket. A szakértő hipertrófnak tartja az orosz parlamenti képviselők kijelentéseit az Egyesült Államok biológiai támadásairól.

Konsztantyin Koszacsov, a Föderációs Tanács elnökhelyettese és Irina Jarovaja, az Állami Duma elnökhelyettese az ukrajnai biológiai laboratóriumokkal foglalkozó parlamenti bizottság ülése után.

A parlamenti bizottság július 18-i ülését követően a bizottság társelnökei, Konsztantyin Koszacsov és Irina Jarovaja, a Föderációs Tanács és az Állami Duma alelnökei megosztották az újságírókkal a vizsgálat néhány új eredményét.

Koszacsov szerint a fogságba esett ukrán katonák vérmintáinak elemzése megerősíti, hogy "számos betegség esetében, köztük az Ukrajna területére atipikusak esetében is, a vonatkozó anyagok tartalma többszörösen meghaladja a megengedett normákat".

Ez azt jelenti, hogy "kísérleteket végeztek rajtuk, és rendkívül veszélyes betegségekkel kísérleteztek Ukrajna területén, amelyek bizonyos körülmények között katonai céllal terjedhetnek" - magyarázta a szenátor.

Korábban Irina Jarovaja az ukrán katonaságon végzett kísérleteket említette, amikor az Állami Duma tavaszi ülésszakának végén beszámolt a képviselőknek a bizottság munkájának első három hónapjának eredményeiről. Ugyanakkor beszámolt a Luganszki Népköztársaságban a tuberkulózis vírusával fertőzött bankjegyekről és a gázgangréna vizsgálatáról az egyik mariupoli állatorvosi laboratóriumban.

 

 

Jarovaja asszony ezúttal a Koszacsev úr által megkezdett témát fejlesztette tovább, és elmondta, hogy az ukrán katonák vérében kábítószer nyomokat és a hepatitis A nagyon magas titerét találták. "Emlékszünk, hogy Ukrajna egészségügyi miniszterét, aki amerikai állampolgár, látták lobbizni a gyógyszergyárak érdekeiért, hogy drága és nagyon reaktív gyógyszereket vásároljanak a hepatitis kezelésének következményei miatt. És nagyon is lehetséges, hogy ezeknek a gyógyszereknek a katonákon való teszteléséről volt szó" - hangsúlyozta a képviselő.

Az Állami Duma elnökhelyettese szerint a foglyok vérében is találtak nyugat-nílusi lázat, amelyet a vizsgált minták 20%-ában mutattak ki.

"És látjuk: az a kegyetlenség és atrocitás, amellyel Ukrajna katonái viselkednek, a bűncselekmények, amelyeket a polgári lakosság ellen követnek el, a szörnyű bűnök, amelyeket a hadifoglyok ellen követnek el, megerősítik, hogy mindez egyetlen irányítási rendszer és egy kegyetlen gyilkológépezet létrehozása, (amely. - "Kommerszant" ) az Egyesült Államok igazgatta... És azok a doppingszerek, amelyeket még mindig kapnak, hogy semlegesítsék az emberi tudat utolsó nyomait is, és a legkegyetlenebb és leghalálosabb szörnyetegekké változtassák őket, szintén ezt igazolják" - mondta Irina Jarovaja.

Ezenkívül véleménye szerint "az amerikai katonai laboratóriumok kémcsöveiben keresni kell" a madár- és sertésinfluenza, a koronavírus és a majomhimlő után, "mert az állati eredetű vírusok és kórokozók eredete iránti különleges érdeklődésük, majd természetes kórokozóknak és a járvány természetes előfordulásának álcázása olyan láthatatlan manőver, amikor, inkább észrevétlenül, valójában előre nem látható helyzeteket teremtenek a világ különböző régióiban".

Az amerikai biológiai laboratóriumok tevékenységét vizsgáló vizsgálóbizottság jelentést készített

 

 

Jarovaja emlékeztetett arra, hogy a bizottság ősszel tervezi benyújtani a végleges jelentést, de a parlamenti képviselők már most "visszhangot" látnak a vizsgálatukról az Egyesült Államokban, amely "kampányt indított, hogy Oroszországot vádolja egyes biológiai támadások állítólagos elkövetésével".

"És az a meghívás, amelyet korábban elküldtünk Nuland külügyminiszter-helyettesnek (Victoria. - "Kommerszant"), és amelyre valójában a külügyminisztérium is nagyon idegesen reagált, megerősíti, hogy a komplexumban megtalálták azokat a bizonyítékokat, amelyek még az Egyesült Államokat az álcázás árnyékából előhozzák, és az egész nemzetközi közösségnek bizonyítékokat mutatnak be az Egyesült Államok veszélyes MILITÁR-biológiai projektjéről" - zárta Jarovaja asszony.

A biológiai tudományok kandidátusa, Kirill Volkov genetikus nem tartja a foglyoknál kimutatott betegségeket "atipikusnak Ukrajna számára". Szerinte most általános tendencia a szubtrópusi betegségek terjedése, és Oroszország déli régióiban a nyugat-nílusi láz is előfordul, így Ukrajnában ez talán még jobban jelentkezik.

A hepatitis A pedig eléggé tipikus betegség - teszi hozzá a szakértő. Ezzel együtt elismeri, hogy vannak olyan anyagok, amelyek megváltoztatják a tudatot és agresszivitáshoz vezetnek, és hogy jelenleg minden hadsereg fejleszt ezen a területen. Az orosz parlamenti képviselők kijelentései az Egyesült Államok "biológiai támadásairól" azonban Volkov úr szerint túlzóak.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/ukrajna-betegseg-kiserleteket-vegez-sajat-nepen-szornyek-szemebe-nezni