2021. február 7., vasárnap

Politikai nyomásra dolgozták ki a járványügyi forgatókönyvet a Robert Koch Intézet és más kutatóközpontok Németországban az első hullám idején

 

– 200 oldalas, jogi úton megszerzett levelezés támasztja ezt alá!

A német WELT AM SONNTAG arról számol be, miszerint előkerült egy kétszáz oldalas titkosított levelezés, mely rendelkezésükre áll, miután azokat több hónapos jogi eljárásban egy ügyvédi csoport kérhettek ki a Robert Koch Intézettől.
A Szövetségi Belügyminisztérium több kutatóintézet és egyetem tudósait is politikai célokra vont be a koronajárvány első hulláma idején, 2020 márciusában. Arra biztatta a Robert Koch Intézet és más intézmények kutatóit, hogy hozzanak létre egy olyan számítási modellt, amely alapján Horst Seehofer (Belügyminisztérium) így a belügyminisztérium, kemény járványügyi-intézkedéseket legitimizálhat.
Az e-mail levelezésben Markus Kerber, a Belügyminisztérium államtitkára arra kéri a felkeresett kutatókat, hogy dolgozzanak ki egy olyan járvány-modellt, amely alapján „megelőző és elnyomó intézkedéseket” lehet tervezni.
A levelezés szerint a tudósok szoros együttműködésben a minisztériummal mindössze négy nap alatt dolgoztak ki, egy titkosított dokumentumot, melynek tartalmát a következő napokban különféle médiumokon keresztül terjesztettek.
Kiszámítottak említett dokumentumban egy u.n. “legrosszabb forgatókönyvet” is, amely szerint Németországban több mint egymillió ember halhat meg a koronavírusban, ha a társadalmi élet a pLandémiát megelőzően folytatódik majd.

Teljesen jogos a felvetés, hogy egy ilyen hír, ha kiszivárog világra szóló botrány kéne legyen belőle és az ügyészségnek hivatalból kéne nyomozást indítania.

Történhetett ez más országokban is így?

Forrás
Telegram
https://www.welt.de/politik/deutschland/article225864597/Interner-E-Mail-Verkehr-Innenministerium-spannte-Wissenschaftler-ein.html?fbclid=IwAR2kzJHd-LmfnoVTLqXgPjv6LbmQ_hUDVDwtShHnCY12NeCyMZhkIwZpVow

A kvantumfizikában és hullámgenetikában rejlő Teremtő erők

Ebben a videóban arról beszélek, hogy a kvantumfizika és hullámgenetika alaptörvényeit felhasználva hogyan teremtjük meg a hétköznapjainkat és a saját világunkat globális szinten.
Az Univerzum komplex, folyamatosan növekvő rendszerének minden eleme a Teremtést szolgálja, amely mind atomok, mind komplex, fejlett rendszerek szintjén megnyilvánul.