2021. október 2., szombat

A te biztonságodért

A Merck új „Gamechanger” tablettája a COVID ellen, a molnupiravir „molekuláris hasonlóságokkal” rendelkezik az Ivermektinnel

 

A Merck amerikai gyógyszeripari óriásvállalat pénteken bejelentette, hogy a Molnupiravir nevű gyógyszerének klinikai vizsgálataiból származó új adatok szerint a COVID okozta kórházi kezelés vagy halálozás kockázata akár 50 százalékkal csökkent. A vírusellenes kezelés, ellentétben a ma elérhető többi COVID-kezeléssel, úttörő, mivel tablettás formában érkezik, amelyet könnyű előállítani, terjeszteni és beadni.

"Hazaviheti, és jelentősen csökkenti annak kockázatát, hogy végül kórházba kerüljön, vagy ami még fontosabb, hogy valaha is szembesüljön a halál szerencsétlen kimenetelével" - mondta Rob Davis, a Merck vezérigazgatója a CBN News szerint.

A pénteken kiadott közlemény szerint a 3. fázisú klinikai vizsgálatok eredményei azt mutatták, hogy a Molnupiravir körülbelül 50%-kal csökkentette a kórházi kezelés vagy a halálozás kockázatát. A gyógyszert kapó betegek között nem jelentettek halálesetet, szemben a placebót kapó betegek 8 halálesetével. A Merck már tervezi, hogy ezen eredmények alapján sürgősségi felhasználási engedély (EUA) iránti kérelmet nyújt be az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalához.

Tekintettel arra, hogy a Merck új, COVID elleni "gamechanger" tablettája egy vírusellenes gyógyszer, egyesek nem tudnak nem összehasonlítani az Ivermectinnel, egy olyan gyógyszerrel, amelyet széles körben használtak a COVID kezelésére az FDA és a CDC ellene szóló tanácsai ellenére. Sőt, a szkeptikusok azon tűnődnek, hogy az Ivermectint is előállító Merck miért hagyta el most ezt a szert, és helyette a Molnupravirre összpontosít.

A The Blaze szerint a Cochrane-standard (a legmagasabb szintű felülvizsgálat) metaanalízisét az Ivermectin hatékonyságáról a COVID kezelésében Bryant-Lawrie publikálta az American Journal of Therapeutics című folyóiratban. A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy "a nyilvánvaló biztonságosság és az alacsony költségek arra utalnak, hogy az Ivermectin valószínűleg jelentős hatással lesz a SARS-CoV-2 világjárványra globálisan". Akkor miért nem az Ivermectint erőlteti a Merck ehelyett?

Az ok az, hogy a Molnupiravir állítólag nagyon hasonlít az Ivermectinhez. Ráadásul a New Jersey-i székhelyű gyógyszergyártó vállalatot egy 1,2 milliárd dolláros közbeszerzési megállapodás arra kötelezte, hogy körülbelül 1,7 millió adag Molnupiravirt szállítson az amerikai kormánynak.

A jelentés hozzátette, hogy "úgy tűnik, hogy a Molnupiravir egyes molekuláris tulajdonságai megegyeznek az Ivermectinnel", ezért kérdéses, hogy a Merck esetleg hogyan tudta átnevezni az olcsó gyógyszert, hogy az "drágább" legyen, és "exkluzív és új COVID-ként lehessen forgalmazni".

A Merck új gyógyszere molekuláris hasonlóságokat mutat az #Ivermectinnel. És miért ne lenne az? Az IVM egymagában a COVID-19 szupersztár sávban van, és ezt a Merck, amely 1996-ig birtokolta a szabadalmat, tudja.

Bűnös dolog, hogy az USA 1,2 milliárd dollárt fizet a Mercknek, amikor már nálunk van a GOAT. https://t.co/jmc7pmmvj8.

- Frontline Covid-19 Critical Care (@Covid19Critical) június 15, 2021

A Fox műsorvezetője, Lisa Boothe a Twitteren keresztül a következőket írta a Merckről: "Ez az egész egy átverés. Olyan olcsón újrahasznosíthatnánk az Ivermectint. Egyik sem a közegészségügyről szól, hanem a Big Pharma számára történő készpénzfelvételről vagy szívességfizetésről".

Eközben a BlazeTV műsorvezetője, Steve Deace a Facebookon szatirikusan fejezte ki gondolatait, miszerint a "dicsőséges vakcinát" előnyben részesíti bármilyen COVID-kezeléssel szemben, függetlenül attól, hogy az mennyire olcsó és hozzáférhető.

"Teljesen el vagyok ragadtatva, hogy miután a Merck gondoskodott arról, hogy lejárassa a saját sikertelen gyógyszerét, az Ivermectint, most előállnak egy VALÓDI szájon át szedhető korai kezeléssel a COVID-ra" - írta Deace. "Szerintem a Mercknek még ezt sem kellett volna megtennie. Dicsőséges vakcina vagy halál!"

Vernon Coleman: Senki sem jön, hogy megmentsen minket!

 

Ez a nap, valamilyen okból kifolyólag, ijesztő volt. Hazafelé tartva beugrottam egy benzinkútra, hogy vegyek egy kis üzemanyagot.

Az egyetlen helyi helyen nem fogadnak el készpénzt, ezért bedugtam a hitelkártyámat a gépbe, és megnyomtam néhány gombot. Megkönnyebbülésemre a gép elfogadta a számokat.

A fúvókáért nyúltam, készen arra, hogy elkezdjem pumpálni az üzemanyagot, amikor észrevettem egy új üzenetet a kút kis képernyőjén. Nem emlékszem a pontos szövegre, de a lényege az volt, hogy a kártyámat elutasították.

A benzinkút nem fogadta el a kártyámat, és készpénzt sem.

Így hát az autóval 10 mérföld/órás sebességgel hazabicegtünk, remélve, hogy útközben nem fogy ki az üzemanyag.

Ezután a maradék életem egy jó részét azzal töltöttem, hogy a bankot hívogattam, hogy megtudjam, mi történt. Úgy tűnt, hogy a bank küldött nekem egy új kártyát, amelyet ismeretlen okokból a Royal Mail visszaküldött a feladónak.

"Akkor miért nem működik a meglévő kártyám?" - kérdeztem a banki embertől.

"Nos, mivel az új kártyája visszakerült, letiltottuk a régi kártyáját" - magyarázta a bank. Engem meg sem kérdeztek. Egyszerűen csak letiltották. Nem kapta meg az új kártyáját, így most már a régi kártyája sem működik.

Hitelkártya nélkül maradtam egy szinte készpénz nélküli világban.

És hirtelen bepillantást nyertem abba a disztópikus társadalomba, amely a számunkra készülő új világban vár ránk. Gyakorlatilag még mindig tudok élelmiszert vásárolni, bár nem tudok elmenni az élelmiszerüzletekbe, mert nem tudok üzemanyagot venni az autóba. Online persze semmit sem tudok vásárolni. És nem tudom kifizetni a számlákat. A meglévő kártyám törlése azt jelenti, hogy az online számlák már nem működnek.

Felkerestem azonban az internetet, ahol megtudtam, mi történik Szlovéniában, ahol most vezették be azokat a törvényeket, amelyek szerint hacsak nem vagy beoltva és nem viselsz maszkot, nem vásárolhatsz semmit az alapvető élelmiszereken és orvosi felszereléseken kívül - de csak akkor, ha az általad használt bolt nem egy bevásárlóközpontban van.

Ennyi.

A szlovén honlap egy kicsit bonyolult, és sok minden van benne, de úgy tűnik, hogy ha Szlovéniában élsz vagy oda utazol, nem vehetsz egy pár zoknit vagy egy új vízforralót, hacsak nem oltattad be magad rendesen, vagy nem tudod bizonyítani, hogy az elmúlt hat hónapban meggyógyultál a covid-19-ből. Kulturális vagy sporteseményekre sem mehetsz be. Nem sok mindent tehet. Szállodába sem mehet be.

Tehát a következő szlovéniai nyaralását akár azzal is töltheti, hogy egy sövény alatt alszik. Az jó móka lesz.

Aztán láttam, hogy az Egyesült Királyságban a kormány digitális vezetői engedélyt vezet be, amivel állítólag a közlekedés környezetbarátabbá és hatékonyabbá válik.

Tehát ez bekerül a digitális útlevelünkbe, az oltási nyilvántartásunkkal, a teljes egészségügyi nyilvántartásunkkal, az összes banki és pénzügyi adatunkkal, a nyugdíjunkkal, az útlevelünkkel, az utazási előzményeinkkel és a teljes vásárlási előzményeinkkel együtt. Mindezt az okostelefonján tárolva.

Mikor fog ez megtörténni?

Hacsak nem sikerül megállítanunk, én legfeljebb két évet adok neki. Minden, amit teszel, mérhető, regisztrálható és ellenőrizhető lesz. Ha túl sok cukros vagy zsíros élelmiszert veszel, szerintem elveszíted az élelmiszervásárlás jogát.

Ó, és az energiafogyasztásod is rajta lesz a digitális útleveleden. Ha az összes szén-dioxid-kredited elfogyott, akkor, hacsak nem vagy milliárdos, akinek van néhány erdeje, hogy kiegyenlítse a fogyasztásodat, nem kaphatsz több áramot.

Mit gondolsz, miért akarják annyira, hogy mindannyiunknak okos mérőórája legyen? Nem azért, hogy évente 10 pennyt spóroljanak. Hanem azért, hogy kikapcsolhassák az áramellátásodat, ha nem viselkedsz rendesen.

Aztán olvastam arról az emberről, aki elesett és eltörte pár bordáját.

A szokásos fájdalmon kívül nem voltak tünetei.

A kórházban csináltak neki egy covid tesztet. Pozitív. Újra megvizsgálták, és negatív lett, de ennek ellenére a kovászos kórterembe küldték. Nehezen lélegzett, ami nem meglepő, mivel eltörtek a bordái, ezért lélegeztetőgépre tették, és élet végi koktélt adtak neki.

Meghalt. Egy másik covid-19-es statisztika.

Amikor hallottam, hogy az Egyesült Királyságban az NHS dolgozói sztrájkkal fenyegetőznek, az első gondolatom az volt, hogy vajon hány életet menthetnének meg ezzel. Nem széles körben ismert, de a halálozási arányok mindig csökkennek, amikor az egészségügyi személyzet sztrájkol - még kevésbé disztópikus időkben is. Az NHS most a Nemzeti Covid Szolgálat - egyetlen betegségnek és csakis egyetlen betegségnek szentelve.

Ezután láttam, hogy a gyengék és az idősek kettős szúrásával sietnek előre. Egyik karjukba a covid emlékeztetőt, a másikba pedig az influenza elleni oltást. Hol van a bizonyíték arra, hogy ez biztonságos? Nézze meg a kézfejét. Ennél több bizonyíték nincs. Hol van a kutatási bizonyíték arra, hogy az emlékeztető oltások szükségesek és biztonságosak? Nézze megint a kézfejét.

És amikor már azt hittem, hogy ennél ijesztőbb már nem lehet, olvastam, hogy a Pfizer vakcinát idén télen már hat hónapos csecsemőknek is be akarják adni. Ez az USA-ban van, de mindenhol máshol is így lesz. A Pfizer házon belüli kísérleteket végez, hogy bizonyítsa, hogy biztonságos és hatékony lesz. Az 5-11 éves gyermekek oltását októberben vagy novemberben kezdik meg.

Tavaly óta írok és beszélek a covid oltásokkal kapcsolatos mellékhatásokról. Nézze meg a weboldalamat, vagy nézze meg a többi videómat, ahol részletesen beszámolok a gyermekeket érintő kockázatokról. Még a Daily Mail is arról számol be, hogy annak kockázata, hogy egy egészséges gyermeknek intenzív osztályra kell kerülnie, két per millió lesz. De a Pfizer oltás után a szívizomgyulladás kockázata 12-34 millióból. A szívizomgyulladás persze halálos. És ez csak egy a halálos mellékhatások közül. A covid-oltás miatt sokkal több gyermek van tolószékben, tápszondával túlélve, mint a covid-19 miatt.

És az agymosás és a félelemkeltés egyre rosszabb. Láttam a Daily Mail egyik szalagcímét, amely szerint "A kovid Delta változat levadászik mindenkit, aki nem kapta meg az oltást".

Mit csinálnak? Sherlock Holmes-készletet adnak a Delta-változatnak? A variánsok normális eljárás, de arra használják őket, hogy az embereket több oltásra kényszerítsék, és hogy elfedjék az oltás okozta sérüléseket. A most már (bevallottan) eltúlzott "hosszú kovidot" szintén arra használják, hogy elfedjék a szúrás okozta sérüléseket.

Az influenzának mindig vannak változatai. És az egyik évi influenza elleni oltás nem működik a következő évi influenza ellen.

A fiatal tinédzsereknek, akik megértik, mi történik most, bakancslistájuk van - dolgok, amelyeket meg kell tenniük, mielőtt a világ véget ér. Ez olyan gyorsan történik.

Nem akarlak megijeszteni titeket, de a jövő nem szép, és a dolgok nagyon gyorsan változnak. Bizonyos értelemben a háború elején vagyunk, de a végéhez is közeledünk.

Mindig is veszélyes volt azt feltételezni, hogy valaki majd jön és megment minket. Bízzunk a tervben, és minden rendben lesz.

Most ugyanez a helyzet az ügyvédekkel.

Világszerte ügyvédek seregei ígérnek mindenféle megoldást. Már egy éve ígérgetnek és pénzt gyűjtenek. Régebben azt hittem, hogy segíteni fognak. Legalább egy videót készítettem az ügyvédek támogatásáról. Azt hittem, hogy a kapott pénzt arra fogják használni, hogy azonnali intézkedéseket kényszerítsenek ki - például bírósági felülvizsgálatokat.

Ami az elmúlt napokban történt, meggyőzött arról, hogy ez tévedés volt. Az ügyvédek egyáltalán nem fognak megmenteni minket, és nem szabad többé rájuk hagyatkoznunk.

Miért? Nos, először is arról beszélnek, hogy a dolgok három, hat, kilenc vagy tizenkét hónap múlva történnek. Ez túlságosan lassú. Az elmúlt néhány napban rájöttem, hogy mennyire előrehaladott ez a harc. Nézzék meg Szlovéniát.

Most azt tervezik, hogy a hat hónapos csecsemőket beoltják egy halálos kísérleti oltással, amely nem azt teszi, amit az emberek gondolnak, és sokkal veszélyesebb, mint a betegség, amelyet meg kellene előznie. Engedni fogják, hogy a hat hónapos csecsemők döntsék el, hogy beadják-e nekik a szurit? Én nem fogadnék ellene.

És az orvosok szólásszabadságának megszerzésére tett kísérletek sem lesznek jók. Egyrészt a legtöbb orvos hisz a csalásban; megvették őket. Nem végeztek semmilyen kutatást. Még akkor sem beszélnének, ha megtehetnék. Több ezer háziorvos többé-kevésbé bezárta az ajtaját. Otthon dolgoznak az internetes orvosi szolgáltatásokért, és egy vagyont keresnek azzal, hogy megengedik az alkalmazottaiknak, hogy beadják az oltásokat. És most plusz pénzt akarnak azért, hogy fogadhassák a betegeket - éppen azért, amiért fizetik őket. Süllyedt valaha egy szakma ilyen gyorsan ilyen mélyre?

És ki jelentené, amit az orvosok mondanak, ha megtehetnék és meg is szólalnának? Ez mindig is egy médiaháború volt. A mainstream média nem ad teret vagy műsoridőt a csalást vagy a szúrásokat megkérdőjelező orvosoknak.

Ha az ügyvédek pro bono, a saját idejükből és pénzükből akarnak dolgozni, az rendben van. Elvégre nekik is vannak gyerekeik, szüleik és életük, amelyek a Nagy Újraindítás disztópikus rémálmában fognak darabokra hullani. A legtöbben, akik a hazugságok és a korrupció ellen dolgoznak, mindezt úgy tesszük, hogy nem várunk fizetést a munkánkért, mert tudjuk, hogy nincs más választásunk.

De ne bízzunk az ügyvédekben. Nem ők jelentik a választ.

Van valami ironikus abban, hogy a zombik bíznak a gyógyszercégekben - amelyekről bebizonyosodott, hogy a legcsalódottabb, legbecstelenebb cégek a világon -, míg az Ellenállási Mozgalomban sokan az ügyvédekben bíznak.

Az arra irányuló kísérletek, hogy a törvényt a hatalom megbuktatására használják, véleményem szerint kudarcot fognak vallani, mert a törvény most már a hatalom, és a hatalom a törvény. A hatalom minden része ellenünk van felsorakozva. Bármilyen kedves és pásztorszerű is egy ügyvéd, nem lesz képes megbuktatni egy totalitárius rendszert, mielőtt mindannyian egy korrupt és korrupt rendszer rabszolgái leszünk.

Biztos vagyok benne, hogy néhány ügyvédnek jó szándékai vannak, de attól is félek, hogy nem értik a háború természetét, amit vívunk, ellenfeleink rosszindulatát vagy a dolgok kibontakozásának sebességét.

Már most is milliókat űztek el nem az otthonukból, hanem az életükből; elűzte őket reményeiktől és várakozásaiktól a szándékosan, széles körben gerjesztett félelem. A szurkálódások, ne feledjük, nem a véget jelentik - csak a kezdetet.

Mit tegyünk tehát? El kell terjesztenünk az igazságot, több támogatót kell toboroznunk, meg kell erősítenünk saját elszántságunkat és fel kell készülnünk.

Másfél éve mondom - mióta először figyelmeztettem, hogy a kötelező oltások közelednek -, hogy ez egy médiaháború.

Évtizedek óta démonizálják azokat, akik kérdéseket tesznek fel a vakcinákkal kapcsolatban. Az anti-vakcinaellenes lobbi már évek óta létezik - és támad engem és másokat is -. És a támadások, a démonizálás és a tiltások már régóta léteznek. Évekkel ezelőtt betiltottak Kínában, mert rovatot írtam egy kínai újságba, és az egyik rovatban megkérdőjeleztem az oltások iránti lelkesedést. A könyveimet kivonták a forgalomból. Én csak kérdéseket tettem fel és elmondtam az igazságot. A Daily Mail bejelentette, hogy tévesen állítom magam orvosnak, de korábban orvosként alkalmaztak, hogy írjak nekik.

Kitiltottak a Facebookról, a Twitterről és a Linkedinről. És kizártak a Royal Society of Artsból, mert el mertem mondani az igazat. Több tucat videómat cenzúrázták és eltávolították a YouTube-ról. Könyveimet betiltották az Egyesült Királyságban és más országokban. Akár vissza is vezethetnék a könyvégetést világszerte. Önt és engem hamarosan kizárnak a társadalomból. Nem lesz visszatérés a régi normális kerékvágásba, hacsak nem mi nem tesszük meg.

A média azon elemeit kell felhasználnunk, amelyeket csak tudunk.

Iratkozzon fel a Fényújságra. Igen, írok egy rovatot, de nem kapok érte pénzt. Valójában én is megveszem az újságot, mint mindenki más. Legyen terjesztő, és adjon át példányokat a szomszédoknak és barátoknak. Ez egy csodálatos forrása a független, pontos, pontos információknak.

Töltse le a honlapomon, a lightpaper.co.uk és más oldalakon található szórólapokat - nyomtassa ki, ossza meg, dobja be a postaládákba. A szórólapok sokkal hatékonyabban segítenek majd megnyerni ezt a háborút, mint az ügyvédek. Költsenek pénzt szórólapok nyomtatására.

Szabadulj meg az okostelefonodtól. A digitális útlevelek az okostelefonokon fognak múlni. Ha nincs okostelefonod, nem kényszeríthetnek arra, hogy átadd az életedet az államnak.

Látogass el az astandinthe park.org weboldalra - amely vasárnap reggelente a világ 900 közparkjában tart gyűléseket. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy hasonlóan gondolkodó emberekkel találkozz.

Nézzétek meg az awakenedpages.co.uk honlapot. Ez egy olyan könyvtár, ahol az elvhű emberek megtalálhatják a helyi független vállalkozásokat. Nem tudtam mindet megnézni, de ez egy jó kiindulópont ahhoz, hogy megtaláljuk azokat, akik megértik és tisztelik a régi normálisat.

És látogasson el azokra a weboldalakra, amelyeket minden videóm végén felsorolok.

A videó átirata felkerül a weboldalaimra, így megnézheti ezeket a címeket.

Végül pedig kezdjetek el gondolkodni a túlélésről. Már egy éve figyelmeztetek az élelmiszerhiányra és az emelkedő élelmiszerárakra. Az energiaárak az egekbe fognak szökni a globális felmelegedéssel kapcsolatos őrültek miatt. Idős emberek tízezrei fognak meghalni, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy a hideg időben melegen maradjanak - és ezt a hazug, csaló globális felmelegedés szektásoknak köszönhetjük, miközben az energiaárak a sztratoszférába emelkednek.

Gondolkodjatok el azon, hogy termesszétek meg a saját élelmetek egy részét. Termeszthetünk zöldségeket vödrökben vagy nagy növénycserepekben. Nincs szükséged nagy kertre. Ha van otthonában nyílt tűz, gondoskodjon arról, hogy az biztonságosan működjön. Ha szükséges, tervezd meg, hogy egy szobában élsz.

Ez nem játék. Nincs időnk arra várni, hogy valaki más megmentsen minket. Az ügyvédek el fognak késni. Hová jutottak eddig?

Meg kell mentenünk magunkat attól a zsarnokságtól, amely most életünk minden területén uralkodik. Ne feledjük, hogy a hat hónapos csecsemőknek is be akarják adni a halálos, kísérleti oltást. És a bizonyítékok ellenére már 12 éveseknek is beadják. Ezt nevezték régen gyermekbántalmazásnak. Az elmúlt napok megrémítettek.

És imádkozzatok Istenetekhez, hogy adjon erőt, hogy megmentsük magunkat.

Korábban nem voltam vallásos. De készítettem egy nagy fakeresztet, ami a kertünkben van, hogy Istent szólítsam. Rendszeresen imádkozom. És felhúzom a Jolly Roger zászlót, hogy jelentsem a zsarnokságtól való függetlenségemet.

https://pokolafoldon.hu/blog/senki-sem-jon-hogy-megmentsen-minket

Sürgős videóüzenet a világnak: Válság, Marburg-vírus okozta betegség - Megoldás, ricinben gazdag vakcina - Lehetséges eredmény, vakcina okozta mérgezés

 

A COVID-19, a betegség, mára már túlnyomórészt bebizonyosodott, hogy csak egy újabb kezelhető megfázás vagy influenza.

A COVID diagnosztizálására használt PCR-teszt nagyszámú pozitív eredményt, úgynevezett "eseteket" produkált, tünetmentesen. A PCR-teszt használata a fertőzések kimutatására csalárd volt, és a "tünetmentes" aszimptomatikus fertőzésekre utal, amelyekről köztudott, hogy nem léteznek.

A félelem és a propaganda alapján sietve új mRNS és vírusvektor (vagy DNS) génterápiás injekciókat fejlesztettek ki. Ezután ezeket a kísérleti injekciókat egy globális tömegkísérlet keretében, tájékozott beleegyezés nélkül adták be, és adják be még ma is, számos mellékhatást okozva, valamint a lakosság általános egészségi állapotát gyengítve.

A COVID injekciók mellékhatásai közé tartoznak a vérzéses lázhoz hasonló tünetek - vérzés és vérrögök. A vírusos vérzéses láz okozói közé tartoznak a Marburg-vírusok.

A Marburg-vírus okozta betegség viszonylag ritka, és először 1967-ben írták le. Felfedezése óta világszerte 383 kapcsolódó haláleset történt, ebből mindössze 14 haláleset az elmúlt 10 évben.

 

Mi a Marburg vírus? (1 perc)

Marburg-vírus megjelenése

2021. augusztus 11-én Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója bejelentette: "Múlt pénteken a guineai egészségügyi minisztérium tájékoztatta a WHO-t egy Marburg-vírusos megbetegedésről az ország délnyugati részén ... A Marburg egy teljesen más vírus, mint a COVID-19-et okozó vírus, de a válaszlépések számos eleme megegyezik.".

 

A WHO virtuális sajtótájékoztatója: Tedros Adhanom Ghebreyesus bejelentette a Marburgi vírusbetegség esetét, 2021. augusztus 11.
(2 perc)

A WHO virtuális sajtótájékoztatójának átirata, amelyről a fenti videót kivágták, ITT található (kezdési időbélyeg 00:02:36).

A Marburg nagyon különbözik a COVID -t okozó vírustól, de sok elem ugyanaz. A hasonlóság nem korlátozza a „választ”. 2018 -ban a Primerdesign kifejlesztett egy PCR tesztet a Marburg vírusra. 2021 januárjában az NIH közzétett egy dokumentumot „ A Marburgi vírus tünetmentes fertőzése ” címmel . Áprilisban a GAVI közzétett egy cikket „ A következő járvány: Marburg? '. 2021 augusztusában a WHO bejelentett egy esetet, az elsőt 2017 óta, és a Soligenix jelenleg a marburgi vírus elleni vakcina, a RiVax kipróbálására siet.

Érdemes megjegyezni, hogy a Marburg -vírusos betegség tünetei a következők lehetnek: súlyos vérzés, valamint a vér és az alvadási funkció rendellenességei. Súlyos vérzés, a vér rendellenességei és a vérrögök szintén a Covid injekciók hatásai.

RiVax fő összetevője „a Ricin Toxin genetikailag módosított változata”.  A ricin nagyon erős toxin . Belélegezve, injektálva vagy lenyelve mérgező, de a szájon át történő expozíció sokkal kevésbé mérgező. A becsült halálos orális dózis emberekben körülbelül 1 milligramm testtömeg -kilogrammonként.

 

Sürgős videóüzenet a világnak

Kieran Morrissey észrevette, hogy a Marburg környékén kialakuló minták hasonlóak a COVID -járványhoz, és sürgős üzenetet küldtek a világnak:

Sürgős üzenet az Egyetemi Kórház igazgatójától és Kieran Morrissey akadémikustól (10 perc)

Morrissey ipari kémiai végzettségű mérnök, aki az elmúlt 22 évben az írországi Dublin egyik nagy oktató kórházában dolgozott, ahol széleskörű ismereteket szerzett az ír egészségügyi rendszer működéséről.

 

Kieran Morrissey cikkei

Egy előzetes figyelmeztetés visszhangja

A marburgi vírusok a vérzéses lázat okozó víruscsaládok közé tartoznak . Mások közé tartozik az Ebola, a Lassa -láz és a sárgalázvírus. És eszünkbe jut egy figyelmeztető üzenet Harry Voxtól 2014 -ben.

Az alábbi videóban Vox, oknyomozó riporter, figyelmeztet a „ Operation lockstep ” - a tervet a világ szigorúbb felülről lefelé kormányzati ellenőrzés - és hogy azt hitte, a „járvány”, hogy ez az egész, hogy említett saját dokumentum volt Ebola.

Harry Vox: Exposing Operation Lockstep, 2014. október 21., New York (15 perc)

Nyilvános oltási információk

Bízhatunk-e abban, hogy "hivatalosan" mindent elmondtak nekünk, amit a RiVaxról vagy bármely más vakcináról tudnunk kell? Átláthatóság és nyílt tudományos vita nélkül - nem. Vegyük például az oltóanyag-összetevőket - a tájékozott beleegyezéshez elengedhetetlenül fontos információkat. A korábbi és a jelenlegi vakcinák összes összetevőjét nyilvánosságra hozták-e?

Ma már jól ismert, hogy az úgynevezett "COVID vakcinák" számos összetevőjét nem hozták nyilvánosságra, így itt nincs szükség további részletezésre. És nem a Covid injekciók az egyetlenek, amelyek vétkesek a tájékoztatás elhallgatásában.

Morrissey felfedezett egy kutatási anyagot, amely 44 olasz és francia oltóanyagtípus elemzésének eredményeit mutatta be a nem nyilvános összetevők tekintetében, többek között: MMR, tetanusz és influenza elleni vakcinák. Az alábbiakban a tanulmányuk kivonatát olvashatják:

 

"Az oltóanyagokat az általuk okozott lehetséges mellékhatások miatt vizsgálják. Az új információk szolgáltatása érdekében egy elektronmikroszkópos vizsgálati módszert alkalmaztak az oltóanyagok vizsgálatára, amelynek célja a szilárd szennyeződések jelenlétének ellenőrzése volt egy röntgenmikroszondával felszerelt környezeti pásztázó elektronmikroszkóp segítségével.

"Az új vizsgálat eredményei azt mutatják, hogy az oltóanyagok mintáiban olyan mikro- és nanoméretű, szervetlen elemekből álló részecskék vannak jelen, amelyeket nem deklaráltak az összetevők között, és amelyek indokolatlan jelenléte egyelőre megmagyarázhatatlan. E részecskés szennyezőanyagok jelentős részét már más mátrixokban is igazolták, és a szakirodalomban nem biológiailag lebomló és nem biokompatibilis anyagként jelentették.

"Az összegyűjtött bizonyítékok néhány, a megemlített és röviden tárgyalt betegségekkel összefüggő hipotézisre engednek következtetni". - Új minőség-ellenőrzési vizsgálatok az oltóanyagokon: Mikro- és nanoszennyezés, 2017. január 23.

Nem vagyunk képesek megjósolni a jövőt, de saját egészségünk érdekében bölcsen tennénk, ha megfogadnánk Kieran Morrissey figyelmeztetését, kérdéseket tennénk fel, kutatnánk és válaszokat követelnénk, mielőtt elfogadnánk bármilyen további "vakcinát" vagy injekciót azoktól, akik profitot akarnak belőlük húzni.

 

További források:

 

A vakcinákba kerülő "csodaanyag" a történelem legnagyobb gyilkosa lehet - a grafén-oxid.

 

A grafén-oxid(GO) egy kétdimenziós anyag. Ez a grafén oxidált formája, ...

Az oxigén funkciós csoportok jelenléte miatt a grafén-oxid hidrofil is, és vízoldatban is diszpergálható, ellentétben a grafénnel, amely hidrofób. A grafén-oxidnak ez a tulajdonsága tehát nagyon fontos, amikor az anyagot kerámia- vagy polimer mátrixokkal keverjük, amikor azok elektromos és mechanikai tulajdonságait próbáljuk javítani.

A grafén-oxid flake-ek mérete is hangolható és változtatható néhány nm-től mm-ig. A grafén-oxidot mind a kémiai összetételének, mind a flakkok méretének hangolhatósága vonzó anyaggá teszi számos területen: elektronika (érzékelők és átlátszó vezető filmek), kompozit anyagok, tiszta energiát hasznosító eszközök, biológia és orvostudomány.

TAP - a grafén-oxid (GO) emberi szervezetre gyakorolt hatásairól itt nem esik szó, bár a vérrögök okozása és a szívverés elrontása két olyan hatás, amely jelenleg említésre méltó, és amelyet a beoltott szerencsétlenek tapasztalnak. Az oltás túlélésének legjobb módja, ha megtaláljuk a grafén-oxid kiválasztásának módját. A NAC glutationt termel. Izzadás. Testmozgás. Úgy tűnik, ezek segítenek a bőrön keresztül kilökni valamennyit. A GO nanorészecskék az oltottakból a bőrükön keresztül távoznak, és ezeket a nanorészecskéket a nem oltottak is felszívhatják, és ezzel az egészségüket is elrontják.

A grafén-oxid rendkívül nagy felülettel rendelkezik, ezért ezeket az anyagokat akkumulátorok és kétrétegű kondenzátorok, valamint üzemanyagcellák és napelemek elektródaként való felhasználását fontolgatják.

A grafén-oxid bioszenzorokként is használható. Mivel a grafén-oxid fluoreszkáló anyag, használható bioszenzoros alkalmazásokban, betegségek korai felismerésére, sőt, a rák gyógymódjainak megtalálásában és biológiailag releváns molekulák kimutatásában is. A grafén-oxidot sikeresen alkalmazták fluoreszcens alapú bioszenzorokban a DNS és a fehérjék kimutatására, ami jobb diagnosztikát ígér.

A grafén-oxidot az orvosbiológiai területen is használják, különösen a gyógyszer-leadó rendszerekben. A grafén-oxid valószínűleg jobb, mint sok más rákellenes gyógyszer, mivel nem az egészséges sejteket, csak a daganatokat célozza meg, és alacsony toxicitással rendelkezik.

A bevonat-technológiában is felhasználható a grafén-oxid. A többrétegű grafén-oxid filmek optikailag átlátszóak és száraz körülmények között átjárhatatlanok. Vízzel (vagy vízgőzzel) érintkezve azonban egy bizonyos méretnél kisebb molekulákat engednek át. Az ilyen grafén "festékkel" bevont üvegedények vagy rézlemezek maró savak tartályaként használhatók. A grafénnel bevont műanyag fóliákat orvosi csomagolásokban lehetne használni az eltarthatóság javítása érdekében.

A grafén-oxid könnyen keveredik számos polimerrel, nanokompozitokat alkotva, és jelentősen javítja az eredeti polimer tulajdonságait, beleértve a rugalmassági modulust, a szakítószilárdságot, az elektromos vezetőképességet és a hőstabilitást. Szilárd formában a grafén-oxid pelyhek hajlamosak egymáshoz kapcsolódni, vékony és rendkívül stabil papírszerű struktúrákat alkotva, amelyek összehajthatók, gyűrhetők és nyújthatók. Az ilyen szabadon álló grafén-oxid filmeket többek között hidrogéntároló alkalmazásokban, ionvezetőkben és nanoszűrő membránokban tartják számon.

Graphene Oxide, 2-5 Layer, Dia: 7,5 µm, SA: 420 m2/gr

Reduced Graphene Oxide (rGO), S.A: 1562 m2/g, 2-5 layers

Single Layer Graphene Oxide, Purity: 99.5 %, Size: 1 nm

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-vakcinakba-kerulo-csodaanyag-a-tortenelem-legnagyobb-gyilkosa-lehet-a-grafen-oxid

Helyzetjelentés