Ez a nap, valamilyen okból kifolyólag, ijesztő volt. Hazafelé tartva beugrottam egy benzinkútra, hogy vegyek egy kis üzemanyagot.

Az egyetlen helyi helyen nem fogadnak el készpénzt, ezért bedugtam a hitelkártyámat a gépbe, és megnyomtam néhány gombot. Megkönnyebbülésemre a gép elfogadta a számokat.

A fúvókáért nyúltam, készen arra, hogy elkezdjem pumpálni az üzemanyagot, amikor észrevettem egy új üzenetet a kút kis képernyőjén. Nem emlékszem a pontos szövegre, de a lényege az volt, hogy a kártyámat elutasították.

A benzinkút nem fogadta el a kártyámat, és készpénzt sem.

Így hát az autóval 10 mérföld/órás sebességgel hazabicegtünk, remélve, hogy útközben nem fogy ki az üzemanyag.

Ezután a maradék életem egy jó részét azzal töltöttem, hogy a bankot hívogattam, hogy megtudjam, mi történt. Úgy tűnt, hogy a bank küldött nekem egy új kártyát, amelyet ismeretlen okokból a Royal Mail visszaküldött a feladónak.

"Akkor miért nem működik a meglévő kártyám?" - kérdeztem a banki embertől.

"Nos, mivel az új kártyája visszakerült, letiltottuk a régi kártyáját" - magyarázta a bank. Engem meg sem kérdeztek. Egyszerűen csak letiltották. Nem kapta meg az új kártyáját, így most már a régi kártyája sem működik.

Hitelkártya nélkül maradtam egy szinte készpénz nélküli világban.

És hirtelen bepillantást nyertem abba a disztópikus társadalomba, amely a számunkra készülő új világban vár ránk. Gyakorlatilag még mindig tudok élelmiszert vásárolni, bár nem tudok elmenni az élelmiszerüzletekbe, mert nem tudok üzemanyagot venni az autóba. Online persze semmit sem tudok vásárolni. És nem tudom kifizetni a számlákat. A meglévő kártyám törlése azt jelenti, hogy az online számlák már nem működnek.

Felkerestem azonban az internetet, ahol megtudtam, mi történik Szlovéniában, ahol most vezették be azokat a törvényeket, amelyek szerint hacsak nem vagy beoltva és nem viselsz maszkot, nem vásárolhatsz semmit az alapvető élelmiszereken és orvosi felszereléseken kívül - de csak akkor, ha az általad használt bolt nem egy bevásárlóközpontban van.

Ennyi.

A szlovén honlap egy kicsit bonyolult, és sok minden van benne, de úgy tűnik, hogy ha Szlovéniában élsz vagy oda utazol, nem vehetsz egy pár zoknit vagy egy új vízforralót, hacsak nem oltattad be magad rendesen, vagy nem tudod bizonyítani, hogy az elmúlt hat hónapban meggyógyultál a covid-19-ből. Kulturális vagy sporteseményekre sem mehetsz be. Nem sok mindent tehet. Szállodába sem mehet be.

Tehát a következő szlovéniai nyaralását akár azzal is töltheti, hogy egy sövény alatt alszik. Az jó móka lesz.

Aztán láttam, hogy az Egyesült Királyságban a kormány digitális vezetői engedélyt vezet be, amivel állítólag a közlekedés környezetbarátabbá és hatékonyabbá válik.

Tehát ez bekerül a digitális útlevelünkbe, az oltási nyilvántartásunkkal, a teljes egészségügyi nyilvántartásunkkal, az összes banki és pénzügyi adatunkkal, a nyugdíjunkkal, az útlevelünkkel, az utazási előzményeinkkel és a teljes vásárlási előzményeinkkel együtt. Mindezt az okostelefonján tárolva.

Mikor fog ez megtörténni?

Hacsak nem sikerül megállítanunk, én legfeljebb két évet adok neki. Minden, amit teszel, mérhető, regisztrálható és ellenőrizhető lesz. Ha túl sok cukros vagy zsíros élelmiszert veszel, szerintem elveszíted az élelmiszervásárlás jogát.

Ó, és az energiafogyasztásod is rajta lesz a digitális útleveleden. Ha az összes szén-dioxid-kredited elfogyott, akkor, hacsak nem vagy milliárdos, akinek van néhány erdeje, hogy kiegyenlítse a fogyasztásodat, nem kaphatsz több áramot.

Mit gondolsz, miért akarják annyira, hogy mindannyiunknak okos mérőórája legyen? Nem azért, hogy évente 10 pennyt spóroljanak. Hanem azért, hogy kikapcsolhassák az áramellátásodat, ha nem viselkedsz rendesen.

Aztán olvastam arról az emberről, aki elesett és eltörte pár bordáját.

A szokásos fájdalmon kívül nem voltak tünetei.

A kórházban csináltak neki egy covid tesztet. Pozitív. Újra megvizsgálták, és negatív lett, de ennek ellenére a kovászos kórterembe küldték. Nehezen lélegzett, ami nem meglepő, mivel eltörtek a bordái, ezért lélegeztetőgépre tették, és élet végi koktélt adtak neki.

Meghalt. Egy másik covid-19-es statisztika.

Amikor hallottam, hogy az Egyesült Királyságban az NHS dolgozói sztrájkkal fenyegetőznek, az első gondolatom az volt, hogy vajon hány életet menthetnének meg ezzel. Nem széles körben ismert, de a halálozási arányok mindig csökkennek, amikor az egészségügyi személyzet sztrájkol - még kevésbé disztópikus időkben is. Az NHS most a Nemzeti Covid Szolgálat - egyetlen betegségnek és csakis egyetlen betegségnek szentelve.

Ezután láttam, hogy a gyengék és az idősek kettős szúrásával sietnek előre. Egyik karjukba a covid emlékeztetőt, a másikba pedig az influenza elleni oltást. Hol van a bizonyíték arra, hogy ez biztonságos? Nézze meg a kézfejét. Ennél több bizonyíték nincs. Hol van a kutatási bizonyíték arra, hogy az emlékeztető oltások szükségesek és biztonságosak? Nézze megint a kézfejét.

És amikor már azt hittem, hogy ennél ijesztőbb már nem lehet, olvastam, hogy a Pfizer vakcinát idén télen már hat hónapos csecsemőknek is be akarják adni. Ez az USA-ban van, de mindenhol máshol is így lesz. A Pfizer házon belüli kísérleteket végez, hogy bizonyítsa, hogy biztonságos és hatékony lesz. Az 5-11 éves gyermekek oltását októberben vagy novemberben kezdik meg.

Tavaly óta írok és beszélek a covid oltásokkal kapcsolatos mellékhatásokról. Nézze meg a weboldalamat, vagy nézze meg a többi videómat, ahol részletesen beszámolok a gyermekeket érintő kockázatokról. Még a Daily Mail is arról számol be, hogy annak kockázata, hogy egy egészséges gyermeknek intenzív osztályra kell kerülnie, két per millió lesz. De a Pfizer oltás után a szívizomgyulladás kockázata 12-34 millióból. A szívizomgyulladás persze halálos. És ez csak egy a halálos mellékhatások közül. A covid-oltás miatt sokkal több gyermek van tolószékben, tápszondával túlélve, mint a covid-19 miatt.

És az agymosás és a félelemkeltés egyre rosszabb. Láttam a Daily Mail egyik szalagcímét, amely szerint "A kovid Delta változat levadászik mindenkit, aki nem kapta meg az oltást".

Mit csinálnak? Sherlock Holmes-készletet adnak a Delta-változatnak? A variánsok normális eljárás, de arra használják őket, hogy az embereket több oltásra kényszerítsék, és hogy elfedjék az oltás okozta sérüléseket. A most már (bevallottan) eltúlzott "hosszú kovidot" szintén arra használják, hogy elfedjék a szúrás okozta sérüléseket.

Az influenzának mindig vannak változatai. És az egyik évi influenza elleni oltás nem működik a következő évi influenza ellen.

A fiatal tinédzsereknek, akik megértik, mi történik most, bakancslistájuk van - dolgok, amelyeket meg kell tenniük, mielőtt a világ véget ér. Ez olyan gyorsan történik.

Nem akarlak megijeszteni titeket, de a jövő nem szép, és a dolgok nagyon gyorsan változnak. Bizonyos értelemben a háború elején vagyunk, de a végéhez is közeledünk.

Mindig is veszélyes volt azt feltételezni, hogy valaki majd jön és megment minket. Bízzunk a tervben, és minden rendben lesz.

Most ugyanez a helyzet az ügyvédekkel.

Világszerte ügyvédek seregei ígérnek mindenféle megoldást. Már egy éve ígérgetnek és pénzt gyűjtenek. Régebben azt hittem, hogy segíteni fognak. Legalább egy videót készítettem az ügyvédek támogatásáról. Azt hittem, hogy a kapott pénzt arra fogják használni, hogy azonnali intézkedéseket kényszerítsenek ki - például bírósági felülvizsgálatokat.

Ami az elmúlt napokban történt, meggyőzött arról, hogy ez tévedés volt. Az ügyvédek egyáltalán nem fognak megmenteni minket, és nem szabad többé rájuk hagyatkoznunk.

Miért? Nos, először is arról beszélnek, hogy a dolgok három, hat, kilenc vagy tizenkét hónap múlva történnek. Ez túlságosan lassú. Az elmúlt néhány napban rájöttem, hogy mennyire előrehaladott ez a harc. Nézzék meg Szlovéniát.

Most azt tervezik, hogy a hat hónapos csecsemőket beoltják egy halálos kísérleti oltással, amely nem azt teszi, amit az emberek gondolnak, és sokkal veszélyesebb, mint a betegség, amelyet meg kellene előznie. Engedni fogják, hogy a hat hónapos csecsemők döntsék el, hogy beadják-e nekik a szurit? Én nem fogadnék ellene.

És az orvosok szólásszabadságának megszerzésére tett kísérletek sem lesznek jók. Egyrészt a legtöbb orvos hisz a csalásban; megvették őket. Nem végeztek semmilyen kutatást. Még akkor sem beszélnének, ha megtehetnék. Több ezer háziorvos többé-kevésbé bezárta az ajtaját. Otthon dolgoznak az internetes orvosi szolgáltatásokért, és egy vagyont keresnek azzal, hogy megengedik az alkalmazottaiknak, hogy beadják az oltásokat. És most plusz pénzt akarnak azért, hogy fogadhassák a betegeket - éppen azért, amiért fizetik őket. Süllyedt valaha egy szakma ilyen gyorsan ilyen mélyre?

És ki jelentené, amit az orvosok mondanak, ha megtehetnék és meg is szólalnának? Ez mindig is egy médiaháború volt. A mainstream média nem ad teret vagy műsoridőt a csalást vagy a szúrásokat megkérdőjelező orvosoknak.

Ha az ügyvédek pro bono, a saját idejükből és pénzükből akarnak dolgozni, az rendben van. Elvégre nekik is vannak gyerekeik, szüleik és életük, amelyek a Nagy Újraindítás disztópikus rémálmában fognak darabokra hullani. A legtöbben, akik a hazugságok és a korrupció ellen dolgoznak, mindezt úgy tesszük, hogy nem várunk fizetést a munkánkért, mert tudjuk, hogy nincs más választásunk.

De ne bízzunk az ügyvédekben. Nem ők jelentik a választ.

Van valami ironikus abban, hogy a zombik bíznak a gyógyszercégekben - amelyekről bebizonyosodott, hogy a legcsalódottabb, legbecstelenebb cégek a világon -, míg az Ellenállási Mozgalomban sokan az ügyvédekben bíznak.

Az arra irányuló kísérletek, hogy a törvényt a hatalom megbuktatására használják, véleményem szerint kudarcot fognak vallani, mert a törvény most már a hatalom, és a hatalom a törvény. A hatalom minden része ellenünk van felsorakozva. Bármilyen kedves és pásztorszerű is egy ügyvéd, nem lesz képes megbuktatni egy totalitárius rendszert, mielőtt mindannyian egy korrupt és korrupt rendszer rabszolgái leszünk.

Biztos vagyok benne, hogy néhány ügyvédnek jó szándékai vannak, de attól is félek, hogy nem értik a háború természetét, amit vívunk, ellenfeleink rosszindulatát vagy a dolgok kibontakozásának sebességét.

Már most is milliókat űztek el nem az otthonukból, hanem az életükből; elűzte őket reményeiktől és várakozásaiktól a szándékosan, széles körben gerjesztett félelem. A szurkálódások, ne feledjük, nem a véget jelentik - csak a kezdetet.

Mit tegyünk tehát? El kell terjesztenünk az igazságot, több támogatót kell toboroznunk, meg kell erősítenünk saját elszántságunkat és fel kell készülnünk.

Másfél éve mondom - mióta először figyelmeztettem, hogy a kötelező oltások közelednek -, hogy ez egy médiaháború.

Évtizedek óta démonizálják azokat, akik kérdéseket tesznek fel a vakcinákkal kapcsolatban. Az anti-vakcinaellenes lobbi már évek óta létezik - és támad engem és másokat is -. És a támadások, a démonizálás és a tiltások már régóta léteznek. Évekkel ezelőtt betiltottak Kínában, mert rovatot írtam egy kínai újságba, és az egyik rovatban megkérdőjeleztem az oltások iránti lelkesedést. A könyveimet kivonták a forgalomból. Én csak kérdéseket tettem fel és elmondtam az igazságot. A Daily Mail bejelentette, hogy tévesen állítom magam orvosnak, de korábban orvosként alkalmaztak, hogy írjak nekik.

Kitiltottak a Facebookról, a Twitterről és a Linkedinről. És kizártak a Royal Society of Artsból, mert el mertem mondani az igazat. Több tucat videómat cenzúrázták és eltávolították a YouTube-ról. Könyveimet betiltották az Egyesült Királyságban és más országokban. Akár vissza is vezethetnék a könyvégetést világszerte. Önt és engem hamarosan kizárnak a társadalomból. Nem lesz visszatérés a régi normális kerékvágásba, hacsak nem mi nem tesszük meg.

A média azon elemeit kell felhasználnunk, amelyeket csak tudunk.

Iratkozzon fel a Fényújságra. Igen, írok egy rovatot, de nem kapok érte pénzt. Valójában én is megveszem az újságot, mint mindenki más. Legyen terjesztő, és adjon át példányokat a szomszédoknak és barátoknak. Ez egy csodálatos forrása a független, pontos, pontos információknak.

Töltse le a honlapomon, a lightpaper.co.uk és más oldalakon található szórólapokat - nyomtassa ki, ossza meg, dobja be a postaládákba. A szórólapok sokkal hatékonyabban segítenek majd megnyerni ezt a háborút, mint az ügyvédek. Költsenek pénzt szórólapok nyomtatására.

Szabadulj meg az okostelefonodtól. A digitális útlevelek az okostelefonokon fognak múlni. Ha nincs okostelefonod, nem kényszeríthetnek arra, hogy átadd az életedet az államnak.

Látogass el az astandinthe park.org weboldalra - amely vasárnap reggelente a világ 900 közparkjában tart gyűléseket. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy hasonlóan gondolkodó emberekkel találkozz.

Nézzétek meg az awakenedpages.co.uk honlapot. Ez egy olyan könyvtár, ahol az elvhű emberek megtalálhatják a helyi független vállalkozásokat. Nem tudtam mindet megnézni, de ez egy jó kiindulópont ahhoz, hogy megtaláljuk azokat, akik megértik és tisztelik a régi normálisat.

És látogasson el azokra a weboldalakra, amelyeket minden videóm végén felsorolok.

A videó átirata felkerül a weboldalaimra, így megnézheti ezeket a címeket.

Végül pedig kezdjetek el gondolkodni a túlélésről. Már egy éve figyelmeztetek az élelmiszerhiányra és az emelkedő élelmiszerárakra. Az energiaárak az egekbe fognak szökni a globális felmelegedéssel kapcsolatos őrültek miatt. Idős emberek tízezrei fognak meghalni, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy a hideg időben melegen maradjanak - és ezt a hazug, csaló globális felmelegedés szektásoknak köszönhetjük, miközben az energiaárak a sztratoszférába emelkednek.

Gondolkodjatok el azon, hogy termesszétek meg a saját élelmetek egy részét. Termeszthetünk zöldségeket vödrökben vagy nagy növénycserepekben. Nincs szükséged nagy kertre. Ha van otthonában nyílt tűz, gondoskodjon arról, hogy az biztonságosan működjön. Ha szükséges, tervezd meg, hogy egy szobában élsz.

Ez nem játék. Nincs időnk arra várni, hogy valaki más megmentsen minket. Az ügyvédek el fognak késni. Hová jutottak eddig?

Meg kell mentenünk magunkat attól a zsarnokságtól, amely most életünk minden területén uralkodik. Ne feledjük, hogy a hat hónapos csecsemőknek is be akarják adni a halálos, kísérleti oltást. És a bizonyítékok ellenére már 12 éveseknek is beadják. Ezt nevezték régen gyermekbántalmazásnak. Az elmúlt napok megrémítettek.

És imádkozzatok Istenetekhez, hogy adjon erőt, hogy megmentsük magunkat.

Korábban nem voltam vallásos. De készítettem egy nagy fakeresztet, ami a kertünkben van, hogy Istent szólítsam. Rendszeresen imádkozom. És felhúzom a Jolly Roger zászlót, hogy jelentsem a zsarnokságtól való függetlenségemet.

https://pokolafoldon.hu/blog/senki-sem-jon-hogy-megmentsen-minket